View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد WM 6.0
moein_id
26 October 2007, 05:41 PM
اينم يه رام جديد براي wizard و مخصوص كسايي كه ميخوان هر 2 هفته يك بار يه رام جديد رو گوشيشون بريزن
[Only registered and activated users can see links] New rom WM6 Mysterious of Prophet built for wizrad G3
Lang thang 1.0
PagePool = 6MB
- Tahoma unicode Fonts.
- Microsoft Office Mobile 2007 (Word, Excel, PP, OneNote)
- HTC CommManager with 11Button and touch flo.
- BT FTP v1.2 B30214
- HTC Touch UI
- pBar 1.4 (Auto Startup batlery inTop bar)
- NetWizard v1.0 B29982
- MMS 4.2.1
- Voice Speed Dialer v1.2
- SIM Manager 6.31
- Smartkey
- Total Commander 2.5B3
- Advanced Config Tool (New)
- TaskManager 2.8 with ShortCut Registry Editor.
- Hibernate 1.4
- Eye on Privacy 0.61 (Password default 1234)
- Network Plugin for File Explorer 1.0.29714.
- SMS Service
- WM5torage 1.75
- Omap Clock Plus 0.4
- BioTouch Settings .
- Remote Desktop Mobile
- Internet Sharing
- Modem Link
- SMSDrFix.exe
- FreeButton Cube actived
- Keyboard set Locale 0409
- WMP with TouchSkin default.
- And more....
- fixed erro …………………..
link: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اين رام نسبت به رام هاي قبلي سرعت بيشتر و باگ كمتري داره و استفاده از HTC Touch UI باعث شده كه touch بسار رونتر از رامهاي قبلي و راحتر كار بكنه ((منظورم قبليت touch هست نه خود touch ))
از برنامه هاي مزخرف اصلن استفاده نشده كه باعث ميشه free memory به 43 برسه كه بسيار خوبه
بزرگترين نقته ضعفش استفاده از يه اسكين ديال مسخرست كه ميشه با نصب كردن اسكين ديال htc touch اين مشكل رو حل كرد البته از نظر من
حتمن امتحانش كنيد من كه ازش راضيم باگش خيلي كمه
البته اگه از اين رام خوشتون نيومد از رام tnt 1921 استفاده كنيد اونم خيلي خوبه
سايت منبع:
[Only registered and activated users can see links]
moein_id
26 October 2007, 08:21 PM
سلام.....
من متوجه شدم که شما چي رو ميگي....مثل i-mate Jasjar که HTC Universal شناخته ميشه...
ولي من نمي دونم....!!! از کجا بايد بفهمم که از چه نوعي هست........!!!؟؟؟؟ شايد سامسونگ اصلا از رو HTC نزده باشه.. چون شبيه i300 هيچ برند ديگه اي اين شکلي توليد نکرده...!!!
لطفاً راهنمايي کنيد.......... مرسي
دوست عزيز اپديت اين جور دستگاها ريسك بسيار زياديه چون ممكنه يه رام اشتباهي اپگريد كنيد اون موقع ديگه گوشيتون بالا نمياد و تازه دردسرت شروع ميشه چون احتمال زياد نميتوني رام اصلي گوشيتو پيدا كني كه دانگريد كني
ولي به هر حال من برات يه سرچ ميكنم ببينم تا حالا رامي براي اين مدل گوشي شما اومده يا نه
تا اون موقع شما هم سعي كن حداقل رام اصلي گوشيتو از يه جايي پيدا كني براي دانگريد
براي شروع از خود سايت سامسونگ استفاده كن:icon_surp
mil-i300
27 October 2007, 06:59 AM
ممنون از راهمايي هاتون....
من تونستم رام هاي خود گوشي رو پيدا کنم.... تنها يک نسخه بهد از يکي نصب شده روي ماله من اوومده....
همگي هم WM2003 SE هستن.........
چي کار کنم.... من WM6 دوست دارم...تقصير من چيه!!!!
Sina-Ts
27 October 2007, 10:47 AM
متسفانه اکثر دستگاه هايی که ويندوز 2003 دارن قابليت آپگريد به wm6 رو ندارند..
lover
27 October 2007, 11:38 AM
متسفانه اکثر دستگاه هايی که ويندوز 2003 دارن قابليت آپگريد به wm6 رو ندارند..
البته بجز سری اولیه یا همون Himalaya که لامذهب آپگرید میشه ویندوز مبایل 6 رو روی گوشی دوستم نصب کردم به مراتب سرعتش از hermes من بیشتر بود از لحاظ سی پی یو و رم هم که چیزی از پاکت پی سی های الان کم نداره فکر کنم این مدل تا آخر هر ویندوز مبایلی بیاد براش نصب بشه روش کرد
Sina-Ts
27 October 2007, 12:59 PM
البته اينجور که من فهميدم..سری بعدی windows mobile با اسم رمز photon يه سيستم عامل انقلابی خواهد بود و با توجه
به ساختارش روی گوشی های فعلی نصب نميشه. اولين سری گوشی های با اين ويندوز در نيمه
دوم سال 2008 به بازار ميآن
moein_id
27 October 2007, 01:18 PM
من تونستم رام هاي خود گوشي رو پيدا کنم.... تنها يک نسخه بهد از يکي نصب شده روي ماله من اوومده....
بيا عزيزم
طبق منبع اين لينك هم براي i300 و هم براي i300x
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اينم منبعش : [Only registered and activated users can see links]
moein_id
27 October 2007, 01:22 PM
اينم يه فروم براي i300 از اينم ميتوني كمك بگيري ولي اين جوري كه من فهميدم براش wm5 اومده
lexus
27 October 2007, 07:24 PM
با سلام
البته لینک عکس ها ف ی ل ت ر شده که از عجایب isp هاست. حال سوالم اینه کدوم ورژن بهتره و Step1: PDAViet Temp و Step2: PV Transformer 1.0 هر دو لینک یک فایل هستن و یکی رو دانلود کنیم و نصبش مثله تمامی رام ها میباشد. و رو Qtek S200 G4 prophet جواب میده
ممنون میشم از راهنماییتون
lover
27 October 2007, 08:47 PM
لینک اولی ماله اینه که اگر خراب کاری کردید به no vendor rom باز گردید لینک دوم همانطور که از اسمش مشخصه رام ویندوز مبایل 6 ورژن کوک شده ترانسفورمرز هستش روز g4 هم جواب میده یکی از دوستان لطف کرده بود و راهنمای جامع و طریقه ریختن رام های pdaviet رو به زبان شیرین پارسی شرح داده بود
soheil86
27 October 2007, 11:01 PM
این مشکل رو منم داشتم. حتی با core player هم همین اتفاق می افتاد در حالت معمولی صدا دارم ولی تصویر سیاهه ولی وقتی full screen میکنم تصویر میاد
برای حل شدن این مشکل توی Core Player باید برین به Setting برنامه و Play On BackGround رو تیک بزنید.
:icon_cool
Sina-Ts
28 October 2007, 09:26 PM
دوستان نسخه beta 3 از رام prophet touch IX منتشر شده..با اين که بتا است من نصب کردم و واقعاً عالی شده
سرعتش بی نظيره ، چند تا برنامه جديد هم اضافه شده که عکس هاشو ميتونين ببينين..به کسايی تو فکر
آپگريد هستند پيشنهاد ميکنم حتماً اين رو نصب کنن
Beta 3 is now released 27-10-2007
Link rapidshare: Prophet Touch IX beta 3 ([Only registered and activated users can see links])
Prophet Touch IX is a new Build and has 3 new apps from Touch Dual
Endkey & Touchkeybord/keypad & action screen
screenshots
Touchkeybord/keypad
action screen
I've added a new calculator with touch skin
Remember this is a beta
optic_set
29 October 2007, 01:34 AM
با سلام
البته لینک عکس ها ف ی ل ت ر شده که از عجایب isp هاست. حال سوالم اینه کدوم ورژن بهتره و Step1: PDAViet Temp و Step2: PV Transformer 1.0 هر دو لینک یک فایل هستن و یکی رو دانلود کنیم و نصبش مثله تمامی رام ها میباشد. و رو Qtek S200 G4 prophet جواب میده
ممنون میشم از راهنماییتون
لینک اولی ماله اینه که اگر خراب کاری کردید به no vendor rom باز گردید لینک دوم همانطور که از اسمش مشخصه رام ویندوز مبایل 6 ورژن کوک شده ترانسفورمرز هستش روز g4 هم جواب میده یکی از دوستان لطف کرده بود و راهنمای جامع و طریقه ریختن رام های pdaviet رو به زبان شیرین پارسی شرح داده بود
با اجازه لاور عزیز و بقیه اساتید....
1.دانلود رام
.2گوشیخود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشتههای سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!نکته :تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظبباشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید میافتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچکاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنیدتا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شمابا نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال فایل UPGRADE_ROM.bat را اجرا کنید(بهتر هست مستقیم از command prompt اجراشکنید!)
8.در صفحه dos ای که باز میشود بگذارید مراحل رو ادامه دهد و بهگوشی خود هیچ کاری نداشته باشید!(مراحل ممکن است در بعضی اوقات ثابت باشد لذااشتباه نکید و پنجره را نبندید و صبور باشید!این کار حدود 9 تا 20 دقیقه طول میکشد پس حوصله کنید!)
9.وقتی این مرحلهتمام شد یک سافت ریست انجام دهید
10.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید وپس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
11.ویندوز جدید خودتونلذت ببرید
Al3l3@S@li
29 October 2007, 01:53 PM
سلام
يه رام خوب و سريع براي wizard G4 ميخواستم.
راستي ميشه بفرماييد كدوم سري از رام ها معمولا معتبر تر و كم مشكل تر هستن؟
ممنون
diyaco
29 October 2007, 02:23 PM
اینهم یک مژده برای Hermes داران!
بعد از انتشار 3 ورژن بتا , نسخه 4 رام معروف Schap منتشر شد , برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مشاهده نمایید:
lover
29 October 2007, 05:32 PM
البته هنوز با صدا این رام مشکل داره ولی با تغییر رجیستری حل میشه تغییری هم کرده اینه که touchkeyboard را که در بتا های قبلی بود حذف کرده این ورژن هم RC هست و رلیز نشده هنوز قراره یکسری utilities های دیگه هم اضافه بشه بهش
yasser360
30 October 2007, 06:43 PM
دوستان سلام
میشه راهنمایی کنید که بهترین رامی که برای i-mate jasjar اومده کدومه؟من کدومشو دانلود کنم که مشکلی نداشته باشم.آخه بااین اینترنت زغالی, ما شهرستانی ها نمی تونیم هر هفته یه رام دانلود کنیم.ممنون و شرمنده بابت مزاحمت
hs_tbr
30 October 2007, 08:56 PM
ببخشید من یه مشکل وحشتناک با این رام های سریه prophet دارم (PDAViet4.0.0.0.6 prophet touch IX and VIII) ... بعد از یکی دو روز که کار می کنم .. بعد وقتی رست می کنم ....خیلللللللللللللللیییییییییی دیر بالا مییاد ... اینقدر که بعد از چند بار رام ریختن جدید تازه فهمیدم .. دیر بالا می یاد .. قبلاً فک می کردم اصلاً بالا نمی یاد ... بعد هارد رست و.... یکی میشه کمکم کنه .. من هفته ای دوبار هارد رست می کنم .. البته از اطلاعاتم بک آپ می گیرم ولی برنامه ریختنش ... یه 0.5 ساعتی وقت می گیره .... میشه کمک کنید ... چون دیگه دیوونه شدم....چه رامی بریزم : Qtek s200
امير سجاد
5 November 2007, 03:43 AM
مشکلاتی که تا حالا در Prophet Touch IX بهش برخوردم :
1- نمیتونید با بلوتوث از اکتیوسینک استفاده کنید !!!
2- برنامه PocketCM تقریبا غیر قابل استفادست چون گاهی اوقات شماره های روی سیم کارت رو میشناسه و گاهی نمشناسه
3- مکعب گاهی اوقات به مشکل میخوره و خود به خود با کوچکترین حرکت قلم یا انگشت فعال میشه
4- فونت بخش sms به طرز مضحکی درشت شده و نتونستم تغییرش بدم
این رام رو دوبار ریختم ، بیش از ده بار هارد ریست کردم ، با دو کامپیوتر ، دو بلوتوث مجزا و دو سیمکارت تست کردم.... من با مورد اول به شدت مشکل دارم و فکر میکنم باید به ورژن 8 برگردم....
چشم عسلي
5 November 2007, 07:57 AM
دوستان من چند روزیه مشکل باطری پیدا کردم باطری به صورت وحشتناکی کم میشه از شب تا صبح 40 درصد
ویندوزم Prophet Touch VIII
امروز که بیدار شدم دیدم دیگه گوشی بالا نمی یاد و کامل خالی شده اشکال از چیه آیا این باگه Prophet Touch VIII که بعد یک مدتی خودشا نشون میده یا یک برنامه باعث این کار میشه ؟؟؟؟؟؟؟
Sina-Ts
5 November 2007, 11:10 AM
مشکلاتی که تا حالا در Prophet Touch IX بهش برخوردم :
1- نمیتونید با بلوتوث از اکتیوسینک استفاده کنید !!!
2- برنامه PocketCM تقریبا غیر قابل استفادست چون گاهی اوقات شماره های روی سیم کارت رو میشناسه و گاهی نمشناسه
3- مکعب گاهی اوقات به مشکل میخوره و خود به خود با کوچکترین حرکت قلم یا انگشت فعال میشه
4- فونت بخش sms به طرز مضحکی درشت شده و نتونستم تغییرش بدم
این رام رو دوبار ریختم ، بیش از ده بار هارد ریست کردم ، با دو کامپیوتر ، دو بلوتوث مجزا و دو سیمکارت تست کردم.... من با مورد اول به شدت مشکل دارم و فکر میکنم باید به ورژن 8 برگردم....
مشکل اولتون متعسفانه برای اين رام حل نشدنيه..همه اين مشکل رو دارند
مشکل 2 و 3 رو من ندارم
برای اندازه فونت sms هم در رجستری به اينجا برين
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox]
"RichEditHostFontSize"="10"
عدد 10 رو به هر مقدار که دوست دارين تغيير بدين
lover
5 November 2007, 12:06 PM
چه کاری این رام اینهمه باگ داره !!!! باز میرید سراغش
Sina-Ts
5 November 2007, 12:09 PM
lover جان نميشه گفت باگ.اين مسائل رو بعضی گوشی ها پيش مياد رو بعضی ها نه..معلوم هم نيست چرا
اين رام های سری تاچ هرچی ميگزره سرعتش و پايداريش داره بهتر ميشه..که به اين ايراد های کوچيک ميآرزه
Sina-Ts
5 November 2007, 12:11 PM
امير سجاد جان برای حل مشکل بلوتوس با اکتيوسينک طبق دستور زير
عمل کنين ببينين درست ميشه؟
Go to
Start->Settings->Connections->Connections->Advanced->Select Networks
and select "My Work Network" for both connections.
lover
5 November 2007, 12:25 PM
البته سلیقه ها متفاوت هست ولی باید بعدا این ایراد ها برطرف بشه مطمئنن این ایراد ها ممکنه برای شما مهم نباشه اما برای دیگران مهم هست من فکر نمیکنم این touch cube فلش و یکسری تغییرات ظاهری ارزش این رام رو داشته باشه به راحتی با اون برنامه ای که قبلا معرفی کردم میتوانید از TouchFlo استفاده بکنید یا با adds on cab میتوانید خیلی از آپدیت ها را نیز نصب کنید فکر نکنم gullum وقت زیادی برای رفع این مشکلات داشته باشه باهاش که صحبت میکردم میگفتشداره tytin II میخره و همون دوست دخترش هم touch Duall و میگفت روی cooking کردن Kaiser و ElfII میخواهد کار بکنه
امير سجاد
5 November 2007, 09:45 PM
امير سجاد جان برای حل مشکل بلوتوس با اکتيوسينک طبق دستور زير
عمل کنين ببينين درست ميشه؟
Go to
Start->Settings->Connections->Connections->Advanced->Select Networks
and select "My Work Network" for both connections.
نه متاسفانه ! این راه رو برای اتصال از طریق USB پیشنهاد داده بودن که از قرار معلموم برای کسی جواب نداده ، در حین اینکه اگر اینکار رو انجام بدیم دیگه نمیتونیم از GPRS استفاده کنیم...
امير سجاد
6 November 2007, 03:58 AM
همونطور که فرشید جان گفتند باید با سری Prophet Touch خداحافظی کنیم :
یکی از بهترین خصوصیات این رامها برای من Internet Sharing بود ، کسی از دوستان میدونه چطور میتونیم نرم افزار Internet Sharing رو روی سایر رامها داشته باشیم ؟
vixen357ka
6 November 2007, 12:52 PM
با سلام و عرض ادب
WM6 rom for I-MATE SPL /AMOI E70/FLY IQ-110 از این لینـــــک ([Only registered and activated users can see links]) قابل دریافت هست
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میشه این رام رو رو گوشی i-mate SPL نصب کرد.؟؟؟
لینک دانلود شامل فایل های زیر هستش
default.reg=536KB
imgfs_raw_data.bin=56,320KB
user.reg=46KB
imgfs_removed_data.bin=0KB
dump_MemoryMap.txt=27KB
و دایرکتوری dump
اینم از لینک سایت
diyaco
6 November 2007, 05:02 PM
بالاخره دیروز نسخه نهایی رام schap's 4 ویژه سری hermes منتشر شد. هنوز فرصت امتحان آنرا نداشته ام اما نمیدانم که آیا این همان نسخه ای است که استاد عزیزم Lover عزیز در پستشان از آن یاد کرده بودند یا اینکه ناشر این رام یک رام منتشر نشده دیگر هم دراختیار دارد :lover:
lexus
6 November 2007, 05:20 PM
مشکل اولتون متعسفانه برای اين رام حل نشدنيه..همه اين مشکل رو دارند
مشکل 2 و 3 رو من ندارم
برای اندازه فونت sms هم در رجستری به اينجا برين
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox]
"RichEditHostFontSize"="10"
عدد 10 رو به هر مقدار که دوست دارين تغيير بدين
من این رام رو نصب کردم مشکل 2.3 رو ندارم .1رو هم امتحان نکردم! اگه اکتیو سینک هست چه نیازی به bt device هستش حالا..
رام نسبت به ورژن بتای خودش خیلی عالی شده و سریع هستش
مشکلات فونت sms رو ندارم و حتی نوع نوشته خیلی خوب شده و arabizer هم تو این رام بدون مشکل کار میکنه . camera album هم که اضافه شده و میتونه عکسارو از رو memory بخونه و تشکر از sina عزیز به خاطر معرفی این رام
:icon_cool
امير سجاد
7 November 2007, 12:06 AM
باگ بلوتوث رو سازنده رامهای کریستال حل کرد :icon_excl
yasser360
7 November 2007, 11:42 AM
سلام , این رام کریستال Crystal v4 روی jasjar هم میشه نصب کرد؟؟ htc - touch چطور؟روی jasjar نصب میشه؟
ممنون و شرمنده بابت مزاحمت
امير سجاد
7 November 2007, 11:52 AM
سلام , این رام کریستال Crystal v4 روی jasjar هم میشه نصب کرد؟؟ htc - touch چطور؟روی jasjar نصب میشه؟
ممنون و شرمنده بابت مزاحمت
کریستال 4 برای گوشیهای HTC - Prophet هست ، گوشی شما جزو HTC - Universal حساب میشه و رامهای مخصوص خودش رو داره...در ضمن منظورم از "برنامه های htc - touch" برنامه هایی مثل مکعب و.... بود.
lover
7 November 2007, 12:31 PM
امیر سجاد جان حتما ذکر کن که رامی که معرفی میکنی برای چه مدلی هست
hs_tbr
7 November 2007, 05:56 PM
فایل دانلود رام هایی که بچه ها می ذارن حاوی فلدر ExtROM است .... که فک میکنم توش فایل set up برنامه های رام هستش ... اگه بخوایم میشه ... بعضی برنامه های رام های دیگه رو به اون فلدر اضافه کرد .... و یا بعضی برنامه ها رو ازش کم کرد تا جای کمتری بگیره ... ؟ اگه این کار رو کردیم تو Config هم باید دستکاری کنیم ؟ این کار stability رام رو پایین نمی یاره ؟
امير سجاد
8 November 2007, 06:23 AM
فایل دانلود رام هایی که بچه ها می ذارن حاوی فلدر ExtROM است .... که فک میکنم توش فایل set up برنامه های رام هستش ... اگه بخوایم میشه ... بعضی برنامه های رام های دیگه رو به اون فلدر اضافه کرد .... و یا بعضی برنامه ها رو ازش کم کرد تا جای کمتری بگیره ... ؟ اگه این کار رو کردیم تو Config هم باید دستکاری کنیم ؟ این کار stability رام رو پایین نمی یاره ؟
بله میشه بهش اضافه کرد یا ازش کم کرد ، دستکاری فایل Config هم چیز خاصی نیست فقط یک خط قبل از
LOCK:Disabled
RST: Reset
بهش اضافه میکنید به این شکل :
CAB: \Extended_ROM\\Program Name.cab
به جای Program Name اسم برنامه رو کپی میکنید ، البته فقط فابلهایی با پسوند CAB رو میتونید اینجوری اضافه کنید.
peymanbahrami
15 November 2007, 12:49 PM
سلام
خسته نباشید
من یه pda2k دارم آیا میتونم ویندوز 6 روش نصب کنم ؟
آیا اول باید ویندوز 5 نصب کنم بعد 6 ؟
تکنولوژی ساخت این ppc چی هست؟
الان روش 2003 نصب هست
15 November 2007, 12:58 PM
همونطور که فرشید جان گفتند باید با سری Prophet Touch خداحافظی کنیم :
یکی از بهترین خصوصیات این رامها برای من Internet Sharing بود ، کسی از دوستان میدونه چطور میتونیم نرم افزار Internet Sharing رو روی سایر رامها داشته باشیم ؟
اره دیگه من که خبر رو زودتر بهتون دادم:icon_mrgr تازه از فک و فامیلشم خبر دارم چی کار میکنند
بالاخره دیروز نسخه نهایی رام schap's 4 ویژه سری hermes منتشر شد. هنوز فرصت امتحان آنرا نداشته ام اما نمیدانم که آیا این همان نسخه ای است که استاد عزیزم Lover عزیز در پستشان از آن یاد کرده بودند یا اینکه ناشر این رام یک رام منتشر نشده دیگر هم دراختیار دارد :lover:
الان نسخه 4.1 را منتشر کرده و هنوز مشکل keyboard و صدا را حل نکرده!!!!
صبر کنید نسخه 4.2 را بزودی منتشر میکنه
یک نسخه بر اساس 3.6x داره که منتشر نکرده ولی از os جدید wm6 به اصطلاح cook نشده ولی خوب خیلی بدون باگ هستش
cvsaeid2001
15 November 2007, 10:01 PM
داريوش جان ويندوز براي اتم لينكي كه گذاشتي pagepool چند هست؟ 4 6 8 ؟ تو خود ترد اتقدر لينكه من گيج شدم بدتر. نكته دوم كه همين 1 لينك كافيه؟ چيز ديگه نميخاد دانلود بشه؟
moein_id
16 November 2007, 11:58 AM
سلام
لینک ین فایل مشکل داره
پیغام File not found میده مشکل از کجاست
اوچیکم بای
Darioosh
16 November 2007, 01:04 PM
داريوش جان ويندوز براي اتم لينكي كه گذاشتي pagepool چند هست؟ 4 6 8 ؟ تو خود ترد اتقدر لينكه من گيج شدم بدتر. نكته دوم كه همين 1 لينك كافيه؟ چيز ديگه نميخاد دانلود بشه؟
مگه غیر از یه لینک رپیدشیر من چیز دیگه ای اونجا گذاشتم!!اگه تو خود سایت رپید رو میگید اون انتخاب ها فرقی با هم ندارند.
شما به لینک more info هم اگه مراجعه کنید اطلاعات بیشتری بدست میارید.
Darioosh
16 November 2007, 01:11 PM
سلام
خسته نباشید
من یه pda2k دارم آیا میتونم ویندوز 6 روش نصب کنم ؟
آیا اول باید ویندوز 5 نصب کنم بعد 6 ؟
تکنولوژی ساخت این ppc چی هست؟
الان روش 2003 نصب هست
اینجا میتونید مرحله مرحله با آموزش نصب کنید.
Darioosh
16 November 2007, 01:14 PM
سلام
لینک ین فایل مشکل داره
پیغام File not found میده مشکل از کجاست
اوچیکم بای
لینک کدوم فایل مشکل داره؟
romeo_1593
16 November 2007, 01:47 PM
من یه سوال ابتدایی دارم...خودم هیچ آشنایی با این مسائل ندارن و برای یکی از دوستان میپرسم : اول اینکه برای W6 چقدر ROM میخواد ؟ دوم اینکه اینطور که متوجه شدم روی PDA2K که 64 مگ ROM داره میشه نصب کرد پس رو Jam هم باید بشه نصب کرد ؟ درسته یا نه ... ممنون
lover
16 November 2007, 02:07 PM
من یه سوال ابتدایی دارم...خودم هیچ آشنایی با این مسائل ندارن و برای یکی از دوستان میپرسم : اول اینکه برای W6 چقدر ROM میخواد ؟ دوم اینکه اینطور که متوجه شدم روی PDA2K که 64 مگ ROM داره میشه نصب کرد پس رو Jam هم باید بشه نصب کرد ؟ درسته یا نه ... ممنون
pda2k بجز 64 مگ rom یک ram disk هم داره! برای همین میشه روش wm6 گزاشت
moein_id
16 November 2007, 04:18 PM
لینک کدوم فایل مشکل داره؟
سلام
لینک دانلود فایل DarkForce WM6 Rom Update for HTC Universal
mehdi1980
16 November 2007, 04:34 PM
سلام
خسته نباشید
میخواستم بدونم wm6 را میتوانم روی samsung i750 نصب کنم ؟
peymanbahrami
17 November 2007, 02:39 AM
سلامببخشید چطوری باید بفهمم یهperophet ,ppc هست یا universal یا چیز دیگه ؟
Darioosh
17 November 2007, 12:46 PM
سلامببخشید چطوری باید بفهمم یهperophet ,ppc هست یا universal یا چیز دیگه ؟
mohammad51
17 November 2007, 03:46 PM
دوست عزیز
روی جم نمیشه چون از لحاظ سخت افزاری ساپورت نمیکنه:icon_cool
mohammad51
17 November 2007, 03:49 PM
سلام
خسته نباشید
میخواستم بدونم wm6 را میتوانم روی samsung i750 نصب کنم ؟
اگر رامی براش معرفی شده باشه تو سایت خودش میتونید بگیرید و نصب کنید در این تاپیک هنوز رامی برای گوشی شما معرفی نشده:icon_cool
romeo_1593
18 November 2007, 07:57 PM
بهترین ROM برای جم چیه ؟
moein_id
20 November 2007, 10:38 AM
بهترین ROM برای جم چیه ؟
دوست عزيز جم يه مدل خيلي قديميه از لحاظ سخت افزاري نميتونيد اپديتش كنيد يعني ورژن 5 يا 6 روش نصب نميشه به هيچ طريقي تنها كاري كه ميتونيد بكنيد اينه كه همون 2003 رو آپديت كنيد كه البته اين رام رو ميتونيد از سايت خود ايميت با رجيستر كردن گوشيتون در سايت دريافت كنيد
از اونجايي كه اين رام 2003 هستش و خود ايميت ريليز كرده خواه ناخواه بهترين رام براي گوشي شما هستش
:icon_surp
قبل از اپديت حتمن به ورژن رام توجه كنيد چون ممكنه رام گوشي خودتون همون جديده باشه
mohammad51
20 November 2007, 11:39 AM
بهترین ROM برای جم چیه ؟
دوست عزیز
این مطلب رو کاشکی در داخل تاپیک خود گوشی مطرح میکردید همون طور که دوستمون هم گفتن بهترین رام برای ایمیت 2003 که سایت خود ایمیت گذاشته که البته در حال حاضر در تاپیک مخصوص رام های گوشی ها در سایت خودمون هم هست ولی بعضی از ویندوز های دست کاری شده هم توسط کسانی معرفی شده که ممکنه رو گوشی شما نصب بشه ولی ممکنه برای گوشیتون مشکل ساز بشه که من اونها رو تایید نمیکنم تا روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool
در مورد قدیمی بودن و غیره هم باید بگم فقط مشکل قدیمی بودن نیست چون pda2k هم تقریبا در همون موقعی که جم وارد بازار شد وارد شده ولی از لحاظ هارد وری جم جواب گوی این ویندوز 5 وویندوز 6 نیست :icon_cool
naymz
20 November 2007, 01:21 PM
دوستان کسی اطلاع داره که آیا گالوم prophet touch X رو release میکنه یا نه ؟
امير سجاد
20 November 2007, 03:34 PM
دوستان کسی اطلاع داره که آیا گالوم prophet touch X رو release میکنه یا نه ؟
خودش که گفته ارائه میکنه ولی ممکنه طول بکشه...
hs_tbr
21 November 2007, 12:00 AM
سلام دوستان ... مشکل داره، همیشگیتون اومد :icon_surp
بچه ها من وقتی گوشیم رو downgrade می کنم به WM5 و بعد که می خوام upgrade کنم به WM6 و روی فایل Upgrade_ROM کلیک می کنم و اون صفحه داس باز میشه ..... بهد press any key to continue مییاد و من دکمه میزنم تا ریختن رام شروع بشه ..... این error رو میده :(و نمیتونم رام بریزم )
the system cannot execute the especified program
با رام های مختلف هم امتحان کردم ... حتی رام هایی که قبلن رو گوشیم ریختم الان نمی تونم بریزم ! ... قبلن هم به این مشکل خورده بودم .. ولی وقتی رام جدید دانلود میکردم و بالا می اومد به مشکل نمی خورم ... ولی اگه دوباره downgrade و بعدش upgrade کنم .. به این مشکل می خورم .. البته الان بعضی از رام ها که حتی یه بار هم نریختم و فقط دانلود کردم .. و حالا می خوام بریزم هم نمیتونم ....
:icon_redf
Memnon
21 November 2007, 10:33 AM
سلام
اگه ممکن هست واسم یه لینک win 2003 رو بزارید تا حد اقل زبونش انگلیسی بشه
برای گوشی T..Mobile MDA compact در واقع برای سری JAM...
mohammad51
21 November 2007, 11:08 AM
سلام دوستان ... مشکل داره، همیشگیتون اومد :icon_surp
بچه ها من وقتی گوشیم رو downgrade می کنم به WM5 و بعد که می خوام upgrade کنم به WM6 و روی فایل Upgrade_ROM کلیک می کنم و اون صفحه داس باز میشه ..... بهد press any key to continue مییاد و من دکمه میزنم تا ریختن رام شروع بشه ..... این error رو میده :(و نمیتونم رام بریزم )
the system cannot execute the especified program
با رام های مختلف هم امتحان کردم ... حتی رام هایی که قبلن رو گوشیم ریختم الان نمی تونم بریزم ! ... قبلن هم به این مشکل خورده بودم .. ولی وقتی رام جدید دانلود میکردم و بالا می اومد به مشکل نمی خورم ... ولی اگه دوباره downgrade و بعدش upgrade کنم .. به این مشکل می خورم .. البته الان بعضی از رام ها که حتی یه بار هم نریختم و فقط دانلود کردم .. و حالا می خوام بریزم هم نمیتونم ....
:icon_redf
دوست عزیز
شما بهتر روی یک سیستم دیگه تست کنی ببینی باز هم همین مشکل رو داری؟
mohammad51
21 November 2007, 11:14 AM
سلام
اگه ممکن هست واسم یه لینک win 2003 رو بزارید تا حد اقل زبونش انگلیسی بشه
برای گوشی T..Mobile MDA compact در واقع برای سری JAM...
دوست عزیز
ضمن خوش امد گویی به شما برای پیوستن به پرشین هالز شما بهتر در این تاپیک در مورد مشکلتون جستجو کنید :icon_cool
لینک ([Only registered and activated users can see links])
moein_id
24 November 2007, 12:36 AM
اینم جدیدترین رام از سری رام های معروف xda مخصوص wizard
What's In XDA Mobile 6 Release 4?
Bolded items are new / upgraded from XM6r3
WkTask 1.0.1.1 (replaces pBar and AltTab)
Aserg's Touch Scroll Only
HButton (Enable multiple apps on hardware buttons)
HTC Action
HTC TOUCH Dialer with enhanced keypad numbers by peu
HTC Voice Recorder
WMP Touch style skin
PPC Contacts Manager
QuickMenu
MortPlayer replaces HTC Audio Manager
Internet Sharing via BlueTooth DUN (like WM5); WM6 Internet Sharing is still there, the BT DUN is in addition to that!
Schap's Advanced Configuration Tool v1.1 and VoIP Setup Tool
Office 2007
9 Button "Touch" Style CommManager from the Kaiser
VoIP (See next post for instructions to set this up)
SQLCE
Arcsoft Composer 4.2.8.1 (SMS and MMS are split apart and not merged)
Notepad editor
Pocket RAR
SIP Config
SK tsync (Time Synchronization)
Total Commander Beta 2.5 Beta 3
PIM Backup to 2.5
Esmertec Java Manager (replaces the standard Midlet Manager)
Oxios Memory
Windows Live Search searches via Google
WM5torage 1.78Beta4
SIM Manager
dotFred TaskManager (with registry editor link setup and associations built in for .reg files)
.NET 2.0 SP2
delayedexec.exe is in \Windows but is not configured. See this post ([Only registered and activated users can see links]) for details on using this.
FingerFriendlyFriends 1.0 Beta 2 (Replaces PocketCM)
WinXplore 0.4
Mortscript 4.1
Grey / Black Onscreen Keyboard
Mobile Justice (a security app that will send an SMS if an unauthorized SIM is placed in your phone)
TodayAgenda 1.0 (Not Beta!)
StartClean replaces ClearTemp
PocketScreen replaces Pocket Screen Capture
1-Calc Lite
PeekPocket 1.5
MoDaCo NoData (so you can turn off data sources)
Smartskey 0.56 (DPAD is set to 0 in the .ini so the up and down scrolling works in the Phone dialer as expected in WM6)
DotFred's SoftKeyAppletEx
WM5NewMenu
Adobe Reader LE
Battery Gauge (Displays a colored bar at the top of screen to show battery level)
BT Crawler[/b]
Call2Contact
Camera 3
Freecell (a Solitaire card game)
SuperDoku v1.1 - Puzzle game
Tetris - game
Some new and fun ring tones - Nokia death, R2D2, Oldphone and Wolf Howl)
Mods made from XM6r3
In addition to the apps listed above, the following fixes and mods were made to improve the user experience on XM6r4
Changing ringtone now stays changed when you leave the Phone app
Using press and hold on CommManager button toggles vibrate on and off, and phone does NOT stay stuck in vibrate / no ring mode
Regional Settings default to English (United States) and use a slash for the date seperator (M/dd/yyyy)
Menu sounds work by default
Pressing the "End Call" button does not disconnect GPRS but minimized the active application. Pressing and holding the "End Call" button for about 5 seconds will do a GPRS Disconnect
Internet access over ActiveSync (USB) connection works (You must apply a registry fix on your PC first. See the next post for the fix)
D pad now works differently with PIE. Up and down presses on the D Pad stay the same, but pressing right jumps forward a page and pressing left jumps backwards a page. Makes going through websites easier (IMO).
Fixed the A2DP registry for sampling
Registry Entries for PIE Connections to speed page loading
Registry Entries to increase In Call Volume
Press Button 1 for messaging (like normal) or hold it a little longer and HTC Action will come up (via HButton)
WkTask setup to not show Phone and Activesync as running apps in task bar
QuickMenu enabled for nice drop down and cascading start menu
Touch Scroll only is active so use your finger to scroll in most places[Only registered and activated users can see links]
moein_id
24 November 2007, 12:50 AM
تنها مشکلش ورژن پایین OS 5.2.318 Build هستش ولی در کل را جالب و خوبیه برنامه هاشم جدیدین اکثرا
Windows Mobile 6, OS 5.2.318 Build 15342.4.0.01
ROM Version: 10.1.0.811 WWE
ROM Date: 08/11/06
Protocol: 4.1.13.09
hb2ir
24 November 2007, 12:54 PM
سلام!
كسي ميتونه منو در مورد اينكه:
1- چه شكلي ميشه htc touch رو فارسي ساپورت كرد
2- رامشو (ويندوز 6 اورجينا و نه ويزارد) رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
راهنمايي كنه؟
پيشياپيش بسيار ممنونم
امير سجاد
25 November 2007, 03:37 AM
سلام!
كسي ميتونه منو در مورد اينكه:
1- چه شكلي ميشه htc touch رو فارسي ساپورت كرد
2- رامشو (ويندوز 6 اورجينا و نه ويزارد) رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
راهنمايي كنه؟
پيشياپيش بسيار ممنونم
1- با Pcket Arabizer باید بشه.
2- سایت HTC (ویندوز ویزارد برای HTC Wizard هست که شامل گوشیهایی مثل i-mate K-JAM میشه و برای گوشی HTC Touch کاربرد نداره).
davood4547
25 November 2007, 05:27 AM
Prophet Touch X
Please read this ----> thread (GUIDE) ([Only registered and activated users can see links])<---- on how to upgrade
For uppdated look in post 2 and 3 as I will update these 2 post with fixes and new stuff as they become known
if you have problems with synching with Active sync or contact wan't open
You did not do a hard reset at the end of flashing
Step 1.
link 1 ([Only registered and activated users can see links]) password is PDAVIET
link 2 ([Only registered and activated users can see links]) password is [Only registered and activated users can see links]
or download nanoscopic step 1 from [Only registered and activated users can see links]
the PDAVIET step 1 seams to be better as some have problems with the app in extrom not working when using pdamobiz step 1
Step 2.
RapidShare link:Prophet Touch X ([Only registered and activated users can see links])
direct link: Prophet Touch X ([Only registered and activated users can see links])
gullum.4shared.com link: Prophet Touch X ([Only registered and activated users can see links])
Screenshots:
it a new build 5.2.1933(build18533)
whats new
QuickMenu (coolest menu ever)
HTC Album launching from the cube
Office Today Launcher (HTC Home Sprint Plugin) changed it because everything from original can be launched other ways
and probable somethings I forgot to mention
Today:
HTC Home
QuickMenu find it here ([Only registered and activated users can see links]) by nanling
HTC Quick link
Dual SIM switcher
Connectivity:
Active Sync
Bluetooth Explorer
Comm Manager (Touch Dual)
Internet Explorer
Internet Sharing
Peek Pocket
Setup VoIP
USB HDDrive (wm5torage)
Games:
Bubble Breaker
FreeCell
Reversi
Solitaire
Media:
Audio Manager
HTC Albm
Voice Recorder
Streaming Media
Voice Speed Dial
Windows Media Player
Office Mobile:
Excell
Notes
One Note
Power Point
Tasks
Word
Phone:
Call Firewall Find it here ([Only registered and activated users can see links]) by shaileshashar
Group SMS Find it here ([Only registered and activated users can see links]) by shaileshashar
Pim Backup find it here ([Only registered and activated users can see links]) by dotfred
SAPSettings
Sim Manager
SMS Backup
Tools:
Clear Temp
Cube Costumizer
Comm Manager Settings
Device Manager
Action Screen
Java
Pocket RAR
Registry Editor
Screen Capture
Tool Bar Colors
Zip
Other:
Calculator (Touch skin)
Camera
File Explore (extension addon)
Network plugin
Network Wizard
Sina-Ts
25 November 2007, 11:35 AM
دوستان مشکل اکتيو سينک با بلوتوس در prophet touch X حل شده
L O V E L Y
25 November 2007, 03:47 PM
سلام. من گوشي qtek s200 داريم. سي دي همراهش شكسته. همون طور كه مي دونين توي سي ديش يه نرم افزار مودم هست براي كانكت شدن به كامپيوتر و استفاده از GPRS موبايل.
1. از كجا مي تونم داريورشو دانلود كنم؟
2. بهترين راه حل براي استفاده از جي پي ار اس در كامپيوتر چيه ؟
3. كدوم روش بيشترين سرعت رو داره؟
ممنونم
همگي خسته نباشين
mohammad51
25 November 2007, 04:49 PM
سلام. من گوشي qtek s200 داريم. سي دي همراهش شكسته. همون طور كه مي دونين توي سي ديش يه نرم افزار مودم هست براي كانكت شدن به كامپيوتر و استفاده از GPRS موبايل.
1. از كجا مي تونم داريورشو دانلود كنم؟
2. بهترين راه حل براي استفاده از جي پي ار اس در كامپيوتر چيه ؟
3. كدوم روش بيشترين سرعت رو داره؟
ممنونم
همگي خسته نباشين
دوست عزیز
جای سئوال شما اينجا نیست بیشتر دقت کنید تا تاپیک رو منحرف نکنید من این سئوال رو جواب میدم اما لطف تکرار نکنید
شما باید activesync4.5 رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه در مورد 2 تا سئوال دیگتون در قسمت پرسش و پاسخ جواب گو خواهم بود :icon_cool
Al3l3@S@li
26 November 2007, 12:59 AM
ميخواستم بدونم كه آيا WWE هم يكي از سري رام هاي كوك شدست؟(منظورم اينه كه WWE هم مثل TNT يا... هستش؟)
mohammad51
26 November 2007, 01:32 AM
ميخواستم بدونم كه آيا WWE هم يكي از سري رام هاي كوك شدست؟(منظورم اينه كه WWE هم مثل TNT يا... هستش؟)
WWE نشون دهنده اينه كه اين رام اينگليسي هست نه اينكه يك رام خاص مثل TNT باشه :icon_cool
Al3l3@S@li
26 November 2007, 01:51 AM
خب حالا من چطوري بايد بفهمم كه اين WM6 روي 9100 من، كوك شده ي كيه؟
چون فكر نكنم كه اين گوشي براش WM6 ريليز شده باشه؟
mohammad51
26 November 2007, 10:41 AM
خب حالا من چطوري بايد بفهمم كه اين WM6 روي 9100 من، كوك شده ي كيه؟
چون فكر نكنم كه اين گوشي براش WM6 ريليز شده باشه؟
دوست عزیز
منظورتون رو از سئوال اول دقیقا متوجه نشدم اگر سئوالتون اینه که ویندوزتون اینگلیسی یانه که باید بگم اگر WM6 هست حتما اینگلیسیه ودر مورد سئوال دومتون برای گوشی شما که در رده کی جم قرار میگیره هم WM6 هست اسم گوشیتون رو میتونید از این سایت ([Only registered and activated users can see links]) پیدا کنید و ببینید کدوم یکی از این WM6 دوستان معرفی کردن روی گوشی شما نصب میشه:icon_cool
Al3l3@S@li
26 November 2007, 12:32 PM
دوست عزیز
منظورتون رو از سئوال اول دقیقا متوجه نشدم اگر سئوالتون اینه که ویندوزتون اینگلیسی یانه که باید بگم اگر WM6 هست حتما اینگلیسیه ودر مورد سئوال دومتون برای گوشی شما که در رده کی جم قرار میگیره هم WM6 هست اسم گوشیتون رو میتونید از این سایت ([Only registered and activated users can see links]) پیدا کنید و ببینید کدوم یکی از این WM6 دوستان معرفی کردن روی گوشی شما نصب میشه:icon_cool
خب من يه توضيحي مختصري بدم كه دوستان متوجه سوال بنده بشن.
والا من وقتي گوشيمو خريدم،روي اون WM6 نصب بودش كه باعث تعجب من شد.
و اگه اشتباه نكنم براي سري ويزارد و يا پروفت و... بطور offical رام WM6 منتشر نشده. و فقط بر روي گوشي هاي جديد HTC رام WM6 بطور رسمي قرار گرفته.(البته بنده اينجوري فكر ميكنم،اگه اشتباه هستش ،دوستان بفرمايند.)
lover
26 November 2007, 01:50 PM
خب من يه توضيحي مختصري بدم كه دوستان متوجه سوال بنده بشن.
والا من وقتي گوشيمو خريدم،روي اون WM6 نصب بودش كه باعث تعجب من شد.
و اگه اشتباه نكنم براي سري ويزارد و يا پروفت و... بطور offical رام WM6 منتشر نشده. و فقط بر روي گوشي هاي جديد HTC رام WM6 بطور رسمي قرار گرفته.(البته بنده اينجوري فكر ميكنم،اگه اشتباه هستش ،دوستان بفرمايند.)
گوشی شما repack شده هست از طرف qtek چنین چیزی انجام نمیشه البته یک مورد دیگه هم داره که نمیگم چون نا امید میشی
Al3l3@S@li
26 November 2007, 01:54 PM
يه چيزايي حدس زدم...تحملش رو دارم بگين لطفا.
mohammad51
26 November 2007, 02:04 PM
يه چيزايي حدس زدم...تحملش رو دارم بگين لطفا.
دوست عزیز
چون این گوشی هم ساخت شرکت htc هست میشه wm6 رو که برای این گوشی نصب میکنن روی گوشی شما نصب کرد فرشید عزیز هم فکر کنم میخواست بگه که گوشی شما اکبند نیست و یک بار باز شده وwm6 نصب شده و به شما داده شده که این کار هم توسط گوشی فروشها انجام میشه تا بگن ویندوز 6 داره تا با قیمت بالاتری بفروشن :icon_cool
Al3l3@S@li
26 November 2007, 02:31 PM
ولي فكر نكنم فقط همين باشه.
يه مورد ديگه هم هست كه منو مشكوك كرده:
وقتي توي سايت numberingplans شماره گوشي رو وارد ميكنم،اين شماره رو به عنوان 9100 تشخيص ميده ولي وقتي ميخوام تو سايت Qtek ثبت نام كنم،اين IMEI رو نميشناسه...
اگه بحث داره از موضوع تاپيك خارج ميشه خواهش ميكنم جناب فرشيد اون موضوع رو به بنده تو پيغام خصوصي بگن.
hojjatam
26 November 2007, 05:13 PM
سلام دوستان.
من می خوام wm6 نصب کنم ولی همه این صفحات و دیدم و هیچی نفهمیدم.
لطف کنید یه ورژن خوب و جدیدشو بگید من نصب کنم البته با روش نصب.
راستی گوشیم k-jam هست.
راستی رامی که اورجینال روی گوشی بوده یعنی wm5 رو می خوام از کجا دانلود کنم؟
ممنون میشم از همتون
hojjatam
26 November 2007, 05:50 PM
آخرین رام کریستال Crystal v4 رو نصب کردم و به نظرم فوق العادست ، باگ نداره ، سبک و سرعتش عالیه ، پیشنهاد میکنم حتی اگه مثل من به برنامه های HTC - Touch به شدت عادت کردید هم این رام خوب رو نصب کنید :
لینک دانلود :
ببخشید من اصلا از این چیزها سر در نمیارم.
اگر این رام رو بریزم می تونم برگردم به رام اصلی گوشیم(کی جم)
آیا این رام بهترینه؟
میشه راه نصبشو بهم بگوئید؟
این رام و بریزم هیچ مشکلی نخواهم داشت؟
lover
26 November 2007, 06:17 PM
ولي فكر نكنم فقط همين باشه.
يه مورد ديگه هم هست كه منو مشكوك كرده:
وقتي توي سايت numberingplans شماره گوشي رو وارد ميكنم،اين شماره رو به عنوان 9100 تشخيص ميده ولي وقتي ميخوام تو سايت Qtek ثبت نام كنم،اين IMEI رو نميشناسه...
اگه بحث داره از موضوع تاپيك خارج ميشه خواهش ميكنم جناب فرشيد اون موضوع رو به بنده تو پيغام خصوصي بگن.
حتما میدونی که Qtek 9100 همان k-jam خودمون هست حالا چرا رو گوشی شما اینطوری هست و چطور wm6 داشته به این صورت هست که reseller که مطمئن قطعات اصلی رو هم داره گوشی هایی که برگشت میخوره به علت گارانتی (مثلا برد سوخته یا اسکرین کار نمیکنه یا gsm خرابه...) رو تعویض قطعه میکنه حالا هرچی که بخوره بهش یکجورایی cook کردن سخت افزاری هست در حقیقت و در جعبه میفروشه البته خیلی کمتر این ایرانی ها هم که منتظر هستند چطوری سود بیشتر بکنند و میرن از اینا میخرن...
امير سجاد
27 November 2007, 07:37 PM
ببخشید من اصلا از این چیزها سر در نمیارم.
اگر این رام رو بریزم می تونم برگردم به رام اصلی گوشیم(کی جم)
آیا این رام بهترینه؟
میشه راه نصبشو بهم بگوئید؟
این رام و بریزم هیچ مشکلی نخواهم داشت؟
این رام برای گوشی شما نیست ، راه نصب و سایر موارد هم قبلا در تاپیک توضیح داده شده.
naymz
28 November 2007, 06:23 PM
یک سوال از کسانی که تاچ 10 رو نصب کردن
به نظرتون مصرف باطری زیاد تر نیست ؟
jahanlaser
28 November 2007, 06:29 PM
با سلام ، لطفاً روش arabizer کردن رو توضیح بدید.فایلهای rar رو دقیقآ کجا باید extract کنم .ممنون میشم اگه توضیح بدید.
lexus
28 November 2007, 07:09 PM
battery status , reset , ... حذف شده
یه مشکلی که با prophet touch X دارم . بعد از چند دقیقه آهنگ گوش کردن با Audio Manager برنامه خود به خود بسته میشه برای آوردن media player هم که باید start menu رو به حالت اول در آورد اون موقع تو فولدر media فقط media player میاد اما در حالت منو جدید media player تو فولدر media نیست
این حالت مسخره برای فولدر office هم هست
به نظرم رام قبلی بهتر بود ! حتی بک گراندش !
mohammad51
28 November 2007, 09:03 PM
با سلام ، لطفاً روش arabizer کردن رو توضیح بدید.فایلهای rar رو دقیقآ کجا باید extract کنم .ممنون میشم اگه توضیح بدید.
دوست عزيز
شما بايد فايل rar رو در داخل كامپيوتر خودتون استرك كنيد و بعد فايل اجرايش رو اجرا كنيد بعد برنامه روي گوشي شما ريخته ميشود البته با استفاده از برنامه اكتيوسينك:icon_cool
behrouz-fx
30 November 2007, 05:38 PM
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
بنده به تازگی HTC-P3300 را تهیه کردم.اما نمیتونم از GPS اون استفاده کنم.سوال بنده اینکه بدون داشتن نقشه , میتوان از طول و عرض جغرافیایی مطلع شد و چگونه؟
در ضمن نرم افزار TOMTOM بر روی گوشی نصب است, ممنون میشم اگه نرم افزار و نقشه یا تنظیمات خاصی لازم است, بنده را راهنمایی کنید.
پی نوشت: اگه سوال بنده قبلا جایی پرسیده شده ,پیشاپیش پوزش میطلبم.
mohammad51
1 December 2007, 12:07 AM
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
بنده به تازگی HTC-P3300 را تهیه کردم.اما نمیتونم از GPS اون استفاده کنم.سوال بنده اینکه بدون داشتن نقشه , میتوان از طول و عرض جغرافیایی مطلع شد و چگونه؟
در ضمن نرم افزار TOMTOM بر روی گوشی نصب است, ممنون میشم اگه نرم افزار و نقشه یا تنظیمات خاصی لازم است, بنده را راهنمایی کنید.
پی نوشت: اگه سوال بنده قبلا جایی پرسیده شده ,پیشاپیش پوزش میطلبم.
دوست عزيز
ضمن خوش امدگويي به شما براي ورودتون به اين فروم شما براي اين كار ميتونيد از لينك زير استفاده كنيد و موردي كه داريد رو اونجا حل كنيد :icon_cool
لينك ([Only registered and activated users can see links])
soheil86
1 December 2007, 11:41 PM
دوستان من با TOUCH X یه مشکل دارم و اون توی اس ام اسه.
وقتی که میخوام اس ام اس بفرستم توی قسمت To که باید اسم گیرنده ی اس ام اس رو وارد کنم، وقتی که به کیبورد یه چیزی تایپ میکنم اتوماتیک برای من اسمهایی که با اون حروف شروع میشن رو لیست نمیکنه.
نمیدونم منظور و رسوندم یا نه.
مثلا اگه میخوام به Mohsen اس ام اس بفرستم.
وقتی که Moh رو تایپ میکنم یه لیست باز نمیکنه که من بتونم براحتی Mohsen رو انتخاب کنم.
ممنون
امير سجاد
2 December 2007, 12:37 AM
توی Prophet Touch IX و Crystal v4 هم این مشکل وجود داره
چشم عسلي
2 December 2007, 10:59 AM
سلام دوستان یک گوشی k-jam دستمه که پورت usp قسمت دیتاش خرابه آیا راهی هست که بشه یک رام جدید روش ریخت مثلا با بلوتوث امکان داره اگه امکانش هست ریسکش چقدر بالاست ؟؟
((( این گوشی با پورت usp فقط قادر به شارز باطریه و ویندوز اونا نمیشناسه )))
lover
2 December 2007, 11:09 AM
سلام دوستان یک گوشی k-jam دستمه که پورت usp قسمت دیتاش خرابه آیا راهی هست که بشه یک رام جدید روش ریخت مثلا با بلوتوث امکان داره اگه امکانش هست ریسکش چقدر بالاست ؟؟
((( این گوشی با پورت usp فقط قادر به شارز باطریه و ویندوز اونا نمیشناسه )))
یک بار توضیح دادم با کارت حافظه هم (بسته به رام شما) میتوانید ROM را آپگریت بکنید البته روی ATOM و Tytin میدونم که میشد k-jam را نمیدونم به هر حال این ممکنه به درد بخوره
چشم عسلي
2 December 2007, 01:47 PM
یک بار توضیح دادم با کارت حافظه هم (بسته به رام شما) میتوانید ROM را آپگریت بکنید البته روی ATOM و Tytin میدونم که میشد k-jam را نمیدونم به هر حال این ممکنه به درد بخوره
یعنی هیچ راه دیگه نیست
من وقتی رو جمین رام می ریزم ((wm6 )) تا اتمام عملیات نصب ویندوز هنوزم گوشیم روشنه و رامه قبلی را می بینم حتی اگه بلوتوثم هم روشن باشه چراغ بلوتوث روشنه در حین نصب رام پس سیستم عامل تا ریست شدن دستگاه هنوزم فعاله در نتیجه ...
اگه عملا بشه با اکتیو سینک با بلوتوث کانکت شد پس باید بشه رام هم با بلوتوث ریخت چون تا پایان نصب سیستم عامل هنوزم فعاله پس بلوتوث به کار خودش ادامه میده
به نظر شما این عملی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hb2ir
2 December 2007, 04:55 PM
دوستان من با TOUCH X یه مشکل دارم و اون توی اس ام اسه.
وقتی که میخوام اس ام اس بفرستم توی قسمت To که باید اسم گیرنده ی اس ام اس رو وارد کنم، وقتی که به کیبورد یه چیزی تایپ میکنم اتوماتیک برای من اسمهایی که با اون حروف شروع میشن رو لیست نمیکنه.
نمیدونم منظور و رسوندم یا نه.
مثلا اگه میخوام به Mohsen اس ام اس بفرستم.
وقتی که Moh رو تایپ میکنم یه لیست باز نمیکنه که من بتونم براحتی Mohsen رو انتخاب کنم.
ممنون
سلام
ببين موقعي كه داشتي شماره موبايل كسي مثل محسن رو وارد ميكردي شماررو تو كدوم قسمت وارد كردي؟
حتما بايد تو قسمت موبايل نامبر (mobile number) وارد كني.
soheil86
2 December 2007, 07:14 PM
بله توی قسمت موبایل وارد کردم ولی همزمان با تایپ کردن من اسامی رو برام فیلتر نمیکنه.
خودم البته الان راه حل رفع این مشکل رو پیدا کردم.
مثلا برای Mohsen، تایپ میکنم Moh و بعد یه Space میزنم و به این ترتیب برام یه لیست میاره که تمامی اونها با Moh شروع شدن.
یعنی باید یه Space بزنیم.
ولی بازم من با این سیستم میسج این رام مشکل دارم :icon_cry:
وقتی که دارم مسیج میفرستم اولین حرف رو که تایپ میکنم یه لیستی باز میکنه که از توی اونا یه کلمه رو انتخاب کنم یا اینکه یه کلمه به دیکشنری اضافه کنم.
تمام گزینه های Auto Complete و XT9 هم خاموش کردم ولی هم چنان در میسج دادن این مشکل برای من هست.
هم سرعت تایپم با این حالت کم شده، هم وقتی مسیج طولانی میشه ، کند میشه.
راهی برای غیر فعال کردن این حالت هست؟؟
ممنون
soheil86
2 December 2007, 09:29 PM
یه مشکل دیگه هم دارم اونم با htc photo Albume که هیچ عکسی رو پیدا نمیکنه
فقط یه بار عکسامو پیدا کرد ولی الان دیگه میگه No Picture
کلا با این رام مثل اینکه مشکل دارم
حالا میخوام ورژن ساده ترشو نصب کنم که Touch Key pad و .... رو نداشته باشه شاید مشکلم حل بشه.
hb2ir
2 December 2007, 10:55 PM
بله توی قسمت موبایل وارد کردم ولی همزمان با تایپ کردن من اسامی رو برام فیلتر نمیکنه.
خودم البته الان راه حل رفع این مشکل رو پیدا کردم.
مثلا برای Mohsen، تایپ میکنم Moh و بعد یه Space میزنم و به این ترتیب برام یه لیست میاره که تمامی اونها با Moh شروع شدن.
یعنی باید یه Space بزنیم.
ولی بازم من با این سیستم میسج این رام مشکل دارم :icon_cry:
وقتی که دارم مسیج میفرستم اولین حرف رو که تایپ میکنم یه لیستی باز میکنه که از توی اونا یه کلمه رو انتخاب کنم یا اینکه یه کلمه به دیکشنری اضافه کنم.
تمام گزینه های Auto Complete و XT9 هم خاموش کردم ولی هم چنان در میسج دادن این مشکل برای من هست.
هم سرعت تایپم با این حالت کم شده، هم وقتی مسیج طولانی میشه ، کند میشه.
راهی برای غیر فعال کردن این حالت هست؟؟
ممنون
در مورد مشكل اولت اول بايد بپرسم كه مطمئني؟:icon_ques اگه مطمئني من مذرت ميخوام چون فلن چيزي به ذهنم نميرسه در مورد مشكل دوم مسير زيرو برو:
start/setting/input/word completion/
اگه تيك اول رو برداري اين حالت disable ميشه. اما بهت پيشنهاد ميكنم اين كار رو نكني چون لغتايي كه مينويسي، بلافاصله به بانك اين لغات اضافه ميشن و تو ميتوني نهايت استفاده رو ازشون ببري:icon_sad:
خوش باشي بِرا
امير سجاد
2 December 2007, 11:56 PM
یعنی هیچ راه دیگه نیست
من وقتی رو جمین رام می ریزم ((wm6 )) تا اتمام عملیات نصب ویندوز هنوزم گوشیم روشنه و رامه قبلی را می بینم حتی اگه بلوتوثم هم روشن باشه چراغ بلوتوث روشنه در حین نصب رام پس سیستم عامل تا ریست شدن دستگاه هنوزم فعاله در نتیجه ...
اگه عملا بشه با اکتیو سینک با بلوتوث کانکت شد پس باید بشه رام هم با بلوتوث ریخت چون تا پایان نصب سیستم عامل هنوزم فعاله پس بلوتوث به کار خودش ادامه میده
به نظر شما این عملی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رامهای 2006 رو با بلوتوث روی جمین نصب میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ، فقط اگر وسط کار مشکلی به وجود بیاد نمیتونید رام اصلی گوشی رو روش نصب کنید چون تنها از طریق کابل ممکنه
soheil86
3 December 2007, 12:52 AM
در مورد مشكل اولت اول بايد بپرسم كه مطمئني؟:icon_ques اگه مطمئني من مذرت ميخوام چون فلن چيزي به ذهنم نميرسه در مورد مشكل دوم مسير زيرو برو:
start/setting/input/word completion/
اگه تيك اول رو برداري اين حالت disable ميشه. اما بهت پيشنهاد ميكنم اين كار رو نكني چون لغتايي كه مينويسي، بلافاصله به بانك اين لغات اضافه ميشن و تو ميتوني نهايت استفاده رو ازشون ببري:icon_sad:
خوش باشي بِرا
راستش توی پست اولم گفتم که همه ی Auto Completion ها رو خاموش کردم ولی هنوز توی قسمت Message لیستی برای من باز میشه
درسته که لغات اضافه میشه ولی زمانی که روی لغت کلیک میکنم تا زمانی که تایپ میشه یه کم طول میکشه و کلا من با اون حالت ساده عادت داشتم.:icon_cool
ممنون بخاطر جوابتون :icon_surp
همین الان راه حل خاموش کردن کلی Xt9 رو پیدا کردم.
That comes with the XT9 functionality and will disappear by disabling it.
You can enable and disable this functionality by changing the following registry keys:
XT9 Enabled
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Layouts\e0010409]
"Ime File"="\windows\eT9Ime.dll"
"Layout Text"="eT9 IME"
XT9 Disabled
"Ime File"="\windows\compime.dll"
"Layout Text"="COMP IME"
*The last 3 digits of the registry key (ie 409) may vary depending on the language code used.
اگر اینجوری XT9 رو خاموش کنین وقتی که از Touch Keyboard و Touch Keypad استفاده میکنین، برای شما همون Keyboarde Full رو نشون میده (همونی که تمومه دکمه هاش مجزا هستن)
من خودم اینجوری راحت ترم .... بازم سلیقه ایه :icon_cool
babaki
3 December 2007, 10:53 AM
سلام
کسی تا حالا با برنامه remot desktop mobile که به صورت orginal
روی پاکت پی سی هست کار کرده یا اطلاعاتی داره ؟
ممنون از توجهتون.
L O V E L Y
6 December 2007, 03:49 PM
سلام
من touch x رو نصب كردم اما خيلي از برنامه هاش كار نمي كنه
ولي در عوض سرعتش و صداش خيلي زياده
كسي نسخه بدون باگشو نداره ؟
در ضمن واسه دانلود كريستال V4 از سايت 4shared تا 93% دانلود ميشه ولي بعدش error ميده
جريانش چيه؟
mohammad51
7 December 2007, 02:05 PM
سلام
من touch x رو نصب كردم اما خيلي از برنامه هاش كار نمي كنه
ولي در عوض سرعتش و صداش خيلي زياده
كسي نسخه بدون باگشو نداره ؟
در ضمن واسه دانلود كريستال V4 از سايت 4shared تا 93% دانلود ميشه ولي بعدش error ميده
جريانش چيه؟
دوست عزيز
شما دوباره اين رام رو رو گوشيتون نصب كنيد احتمالا اين مشكلا تي كه شما ميگيد حل ميشه :icon_cool
L O V E L Y
8 December 2007, 12:59 PM
آره، با يه روش تونستم كل برنامه هاشو فعال كنم اما يه باگهايي داره مثلاً:
1. بعد از يه 2-3 دقيقه Audio manager خود به خود بسته ميشه
2. عكسها فقط با HTC Album نمايش داده ميشن
3. كه اونم بعد از مدتي Empty ئهساث ئ نميشه عكسها رو لود كرد !
واسه اين مشكل هم راهنماييم مي كنين ؟!
ممنون ميشم
L O V E L Y
9 December 2007, 10:36 AM
سلام
كساني كه با prophet touch x مشكل دارن يه بار رام رو بدون arabizer امتحان كنن
اميدوارم نتيجه بگيرن !
mohammad51
9 December 2007, 11:06 AM
دوستان عزیز
توجه داشته باشن که اکثر این رامها دارای ایراداتی هستند که باید به نسبت محاسنی که داره اونها رو پذیرفت و یا اینکه بنامههایی رو که ممکنه براتون مشکل ساز بشه رو نصب نکنید و البته بعضی از مواردی که من خودم بهش برخوردم با نصب دوباره همون رام مشکلات مرتفع میشه و میتونید به راحتی از اون رام استفاده کامل ببرید :icon_cool
mehdi1980
10 December 2007, 04:54 AM
سلام
دوستان من 1 samsung i750 دارم مشخصاتشو براتون میزارم لطفا بگید میتونم wm6 را نصب کنم یا نه؟
متشکرم
Class: Windows Mobile communicator with touchscreen
Form-factor: slider;
Rivals: direct - GIGABYTE g-Smart, indirect - HTC Prophet, E-Ten M600;
Shell material: plastic;
Position in the line: above Samsung i700;
Operating system: Windows Mobile 2003 SE for Pocket PC;
Processor: Intel XScale PXA27x 416 MHz;
RAM: 51.30 MB;
ROM: 68.2 MB available to store data, install programs;
Interface: microSD (T-flash), IrDA, Bluetooth 1.2, USB for charging / synchronization / modem connection, Wi-Fi (IEEE802.11b);
GSM 900/1800/1900, GPRS, EDGE;
Screen: TFT 2.36" (36 x 48.5 mm), 240x320 pixels, 65K colors, 5 backlight levels;
Camera: 2 megapixel with flash, video capture (320x240 pixels);
Misc: it can be connected with the external projector and the TV set (PAL/NTSC);
mohammad51
10 December 2007, 12:03 PM
سلام
دوستان من 1 samsung i750 دارم مشخصاتشو براتون میزارم لطفا بگید میتونم wm6 را نصب کنم یا نه؟
متشکرم
Class: Windows Mobile communicator with touchscreen
Form-factor: slider;
Rivals: direct - GIGABYTE g-Smart, indirect - HTC Prophet, E-Ten M600;
Shell material: plastic;
Position in the line: above Samsung i700;
Operating system: Windows Mobile 2003 SE for Pocket PC;
Processor: Intel XScale PXA27x 416 MHz;
RAM: 51.30 MB;
ROM: 68.2 MB available to store data, install programs;
Interface: microSD (T-flash), IrDA, Bluetooth 1.2, USB for charging / synchronization / modem connection, Wi-Fi (IEEE802.11b);
GSM 900/1800/1900, GPRS, EDGE;
Screen: TFT 2.36" (36 x 48.5 mm), 240x320 pixels, 65K colors, 5 backlight levels;
Camera: 2 megapixel with flash, video capture (320x240 pixels);
Misc: it can be connected with the external projector and the TV set (PAL/NTSC);
ذوست عزیز
این که رام 2006 روی گوشی شما نصب میشه یانه باید دید که شرکتهای سازنده زام 2006 برای گوشی شما رامی رو اراءه میدن یا نهو یا خود شرکت سامسونگ رام 2006 برای مدل گوشی شما عرضه میکنه یانه:icon_cool
soheil86
10 December 2007, 12:11 PM
منم یه مشکل با Touch X دارم و اینه که توی Media Hub هر چیزی رو که بجای Media Player انتخاب میکنم بازم Media Player اجرا میشه.
اگه دوستان راه حل رفع این مشکل رو میدونن راهنمایی کنن
ممنون
soheil86
10 December 2007, 01:05 PM
راه حلشو پیدا کردم ولی اینقدر دردسر داره که نمیارزه :icon_mrgr
عوضش برنامه ای که میخواستم رو به قسمت ویدئو ، Assign کردم و از این طریق اجرا میشه.
L O V E L Y
13 December 2007, 04:12 PM
Crystal V5 (BigStorage Edition)Coming soon with the new Build
منتظر باشين
مي خوام به همتون حال بدم !
Farbod.E
13 December 2007, 04:26 PM
سلام
کسی تا حالا با برنامه remot desktop mobile که به صورت orginal
روی پاکت پی سی هست کار کرده یا اطلاعاتی داره ؟
ممنون از توجهتون.
من مدتی پیش یک Jamin داشتم که بر روی آن WM6 نصب کرده بودم و اتفاقاً همین Remote Desktop هم در پاکت پیسی وجود داشت . انصافاً که بینهایت کاربردی و خوب بود برام و خیلی ازش استفاده کردم . متاسفانه گوشی جدیدم ( HTC TyTnII ) با ابنکه به صورت اوریجینال از WM6 بهره میبره اما نرم افزار Remote Desktop روش نیست !
حال اگر سئوالی در مورد Remote Desktop دارید باکمال میل در حد توان کمک خواهم نمود . اگر ازدوستان کسی این Remote Desktop را جاییدید به ما هم خبری بده ممنون میشویم :icon_cool
lover
13 December 2007, 05:56 PM
من مدتی پیش یک Jamin داشتم که بر روی آن WM6 نصب کرده بودم و اتفاقاً همین Remote Desktop هم در پاکت پیسی وجود داشت . انصافاً که بینهایت کاربردی و خوب بود برام و خیلی ازش استفاده کردم . متاسفانه گوشی جدیدم ( HTC TyTnII ) با ابنکه به صورت اوریجینال از WM6 بهره میبره اما نرم افزار Remote Desktop روش نیست !
حال اگر سئوالی در مورد Remote Desktop دارید باکمال میل در حد توان کمک خواهم نمود . اگر ازدوستان کسی این Remote Desktop را جاییدید به ما هم خبری بده ممنون میشویم :icon_cool
اینهم Remote Desktop :
فربد جا با وایرلس وصل میشدی نه؟
babaki
14 December 2007, 02:31 AM
حتما با وایرلس بوده LOVER جان :icon_excl
Farbod.E عزیز
من خیلی راحت کامپیوترها رو با هم شبکه میکنم هم با سیم و هم بی سیم و با استفاده از
remot desktop کامپیوتر اونها رو کنترل میکنم
اما با remot desktop mobile هر کاری کردم نشد.می خواستم ببینم اصلا با
این برنامه میشه کامپیوتر رو کنترل کرد ؟ اگر اره چه جوری ؟
و یا میشه یه پاکت پیسی دیگه رو هم کنترل کرد ؟ اگر اره تنظیماتش رو بفرمایید ممنون میشم:icon_surp
lover
14 December 2007, 03:41 AM
من با بلوتوت موفق نشدم ولی با Remote Desktop یکبار موفق شدم به لپتاپ وصل بکنم ولی جدیدا با این فایروال روی ویستا و کاسپرسکی به مشکل خوردم
Farbod.E
14 December 2007, 06:54 PM
اینهم Remote Desktop :
فربد جا با وایرلس وصل میشدی نه؟
آره فرشید جان با وایرلس وصل شدم به AP که در خونه دارم . از طریق اون هم با کامپیوترم Remote زدم و هم با Laptop
راستی بابت برنامه هم بینهایت ممنون :icon_wink
چشم عسلي
14 December 2007, 07:20 PM
میشه اسن برنامه ها را جای دیگه به جز راپید شر بزارید چون مدتی برای دانلود ازش حتی برای 1 مگابایت هم می خواد
2 ساعت صبر کنیم
lover
14 December 2007, 09:06 PM
قبلا در مورد آپلود در rapidshare بحث شده در دنیای وارز بعضی چیز ها خرج داره یکی اینترنت با سرعت بالا برای داونلود یکی تهیه اکانت و خیلی چیزهای دیگر به هر حال مطمئنتر از سرور رپیدشیر و سریعتر از آن نیست حالا در هر صورت شما بفرمایید کدوم فایل رو نیاز دارید من براتون آپلود بکنم در جای دیگر ولی در هر صورت release ها اغلب در RS خواهد بود
@ فربد
قابلی نداشت . فقط میخواستم یک چیزی رو بدونم من هم AP دارم ولی به دلایلی مجبورم روی Obtain IP Automaticaly بزارم حالا فکر میکنی بشه بدون تعریف IP این RD را راه انداخت؟
Farbod.E
15 December 2007, 01:59 AM
قبلا در مورد آپلود در rapidshare بحث شده در دنیای وارز بعضی چیز ها خرج داره یکی اینترنت با سرعت بالا برای داونلود یکی تهیه اکانت و خیلی چیزهای دیگر به هر حال مطمئنتر از سرور رپیدشیر و سریعتر از آن نیست حالا در هر صورت شما بفرمایید کدوم فایل رو نیاز دارید من براتون آپلود بکنم در جای دیگر ولی در هر صورت release ها اغلب در RS خواهد بود
@ فربد
قابلی نداشت . فقط میخواستم یک چیزی رو بدونم من هم AP دارم ولی به دلایلی مجبورم روی Obtain IP Automaticaly بزارم حالا فکر میکنی بشه بدون تعریف IP این RD را راه انداخت؟
آره عزیزم مشکلی نداره ، میتونی به جای IP بهش Computername رو بدی . البته معمولاً DHCP وقتی یک IP به یک کامپیوتر میده حتی المقدور عوضش نمیکنه ولی در هر صورت با دادن Computer name مشکلت 100% حل میشه :icon_cool
oxydiom
16 December 2007, 11:02 PM
سلام
من یک HTC TYTN دارم که همون JASJAM هستش. از طریق PHalls آدرس ویندوز موبایل 6 رو پیدا کردم و دانلودش کردم. اولن می خواستم مطمئن بشم که فایلی که دانلود کردم درسته ::lover: [Only registered and activated users can see links]
ثانیا می خواهم بدونم که چه جوری ویندوز رو روی موبایلم نصب کنم. :icon_ques
مرسی :icon_surp:icon_arro
L O V E L Y
17 December 2007, 07:47 PM
من بلد نيستم از راپيدشير دانلود كنم
آموزش ميدين لطفاً ؟
oxydiom
17 December 2007, 08:43 PM
سلام
این ورژن رو تایید می کنید؟
mohammad51
17 December 2007, 10:25 PM
من بلد نيستم از راپيدشير دانلود كنم
آموزش ميدين لطفاً ؟
دوست عزيز
شما ميتونيد از لينك زير طريقه چگونه دانلود كردن از راپيد شير رو ياد بگيريد:icon_cool
لينك ([Only registered and activated users can see links])
lover
18 December 2007, 12:16 AM
سلام
این ورژن رو تایید می کنید؟
ورژن 4.22 Schaps برای Tytn که بهتره
mohammad51
19 December 2007, 02:11 PM
سلام
من یک HTC TYTN دارم که همون JASJAM هستش. از طریق PHalls آدرس ویندوز موبایل 6 رو پیدا کردم و دانلودش کردم. اولن می خواستم مطمئن بشم که فایلی که دانلود کردم درسته ::lover: [Only registered and activated users can see links]
ثانیا می خواهم بدونم که چه جوری ویندوز رو روی موبایلم نصب کنم. :icon_ques
مرسی :icon_surp:icon_arro
دوست عزیز
شما باید از این روش که دوست عزیزمون اقا فرشید گفتن برید و عمل کنید تا به نتیجه برسید :icon_cool
من چند بار قبلا گفتم باز هم میگم برای سری hermes و kaiser و athena شما بایستی SPL را به
HARD SPL تغییر بدهید یعنی بایستی ورژن SPL خودتون را تغییر بدهید به SPL Olipro
برای JASJAM یا HERMES بهترین ورژن پایدار از سری Olipro ورژن Hard-SPL-2.10 هستش پس اولین کاری که میکنی اینه که این SPL را داونلود میکنی و پاکت پی سی خودت رو به حالت صفحه 3 رنگ میبری (power + Ok و ریست از زیر سپس ریست رو ول میکنی)
و این Hard-SPL-2.10 را اجرا میکنی تا ورژن HARD SPL بشه پاکت پی سیت سپس یکی از رام های جدید مانند Schap's WM6 Pro 4.22 را داونلود میکنی و باز پاکت پی سی رو به حالت صفحه سه رنگ میبری و رام را اجرا میکنی توجه بکن که در ابتدای نصب این رام ها بایستی گزینه ها را به صورت عکس زیر انتخاب بکنید و رام را خود را Upgrade بکنید
لازم به ذکر هست که حتی رام های Sign شده شرکت i-mate یا HTC نیز ممکنه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه پس حتما" همیشه HARD SPL بکنید قبل از اینکه ROM را ارتقا بدهید
roshak
31 December 2007, 12:43 PM
:icon_cry:
آقا یکی کمک کنه!! Prophet VIII روی HTC Touch نصب کردم، دیگه بالا نمی یاد!!!
چیکار باید بکنم؟؟ :icon_cry:
تو همون صفحه اول (قبل از سیستم عامل) می مونه!! و با بالای صفحه با رنگ قرمز می زنه: OS 6.0.0.1
و دیگه هیچی!!
HELP --- HELP --- HELP --- HELP --- HELP --- HELP --- ... :icon_eek:
roshak
31 December 2007, 01:03 PM
چیکار باید بکنم؟؟:icon_cry:
تو همون صفحه اول (قبل از سیستم عامل) می مونه!! و با بالای صفحه با رنگ قرمز می زنه: OS 6.0.0.1
و دیگه هیچی!!
lover
31 December 2007, 02:11 PM
:icon_cry:
چیکار باید بکنم؟؟ :icon_cry:
و دیگه هیچی!!
HELP --- HELP --- HELP --- HELP --- HELP --- HELP --- ... :icon_eek:
مبارکه شما چطوری متوجه نشدید رام سری prophet برای htc touch نیست؟؟؟
prophet : JAMin ,S200
HTC Tough اصلا یک مدل دیگه هست
roshak
31 December 2007, 02:26 PM
مبارکه شما چطوری متوجه نشدید رام سری prophet برای htc touch نیست؟؟؟
prophet : JAMin ,S200
HTC Tough اصلا یک مدل دیگه هست
خوب اینو که دیگه الآن فهمیدم!!! چیکار باید کرد؟ هیچی راه مخفی نداره برای اتصال یا نصب دوباره WM6??
این SPL IPL CID ... چیه؟ من در جریان نیستم!! یکی کمک کنه!! HELP---HELP---...
Al3l3@S@li
31 December 2007, 03:32 PM
نگران نباشين
شما در همين حالت سه رنگي ابتدا رام اصلي جمين رو از ادرس ftp://[Only registered and activated users can see links] بگيرين و اونو نصب كنين كه البته WM5 بعد از اون به عنوان يك رابط واسه نصب رام مورد نظرتون استفاده كنين
خيلي راحت....
من اين روش رو نمي دونستم و يه بار كه گوشيم اين مشكل رو داشت 45.000 تومن دادم تا درستش كردن
ماشاالله ماشاالله
اونموقع سوالي كه بهش پاسخ دادين رو نگاه كردين؟؟؟
lover
31 December 2007, 03:42 PM
نگران نباشين
شما در همين حالت سه رنگي ابتدا رام اصلي جمين رو از ادرس ftp://[Only registered and activated users can see links] بگيرين و اونو نصب كنين كه البته WM5 بعد از اون به عنوان يك رابط واسه نصب رام مورد نظرتون استفاده كنين
خيلي راحت....
من اين روش رو نمي دونستم و يه بار كه گوشيم اين مشكل رو داشت 45.000 تومن دادم تا درستش كردن
شما متوجه هستید گوشی ایشون چی هست؟؟ جمین چیه؟؟ گوشی ایشون اینه [Only registered and activated users can see links]
من فکر میکنم با نصب مجدد رام حل بشه رام اصلی اش را از اینجا بگیرید
هرکدوم را گرفتید فرقی نداره ....
امیدوارم از این به بعد بیشتر دقت کنید
mohammad51
31 December 2007, 04:11 PM
دوستان محترم
لطفا اول به سئوال مطرح شده گوش کنن بعد جواب بدن اگر قوانین سایت رو یک بار مرور کنید بد نیست:icon_cool
roshak
1 January 2008, 04:45 PM
شما متوجه هستید گوشی ایشون چی هست؟؟ جمین چیه؟؟ گوشی ایشون اینه [Only registered and activated users can see links]
من فکر میکنم با نصب مجدد رام حل بشه رام اصلی اش را از اینجا بگیرید
هرکدوم را گرفتید فرقی نداره ....
امیدوارم از این به بعد بیشتر دقت کنید
نیست!! اونجا کلی ما تو سروکله خودمون زدیم، هیچ رام اصلی پیدا نشد، اصلاً این تاپیک رو من خودم درست کردم اونجا!
[Only registered and activated users can see links] :icon_mrgr
lover
1 January 2008, 08:54 PM
رام cook شده بزار خوب!!!
am!n
1 January 2008, 09:08 PM
فرشید جان منم یه مشکل دارم-اولین ویندوز 2006 را که رو جمین خواستم نصب کنم گفته بود که باید ویندور 2005 جدید را اول نصب کنی.منم نصب کردم اما برای کیوتک هست-هر وقت ریست می کنم آرم کیوتک را می زنه.
ویندوز 2005 آیمیت را هم گرفتم اما گفت ورژنش از اینی که نصب قدیمی تره و نصب نشد و نتونستم کاری کنم.
لطفا کمک کنید.
امير سجاد
1 January 2008, 09:53 PM
فرشید جان منم یه مشکل دارم-اولین ویندوز 2006 را که رو جمین خواستم نصب کنم گفته بود که باید ویندور 2005 جدید را اول نصب کنی.منم نصب کردم اما برای کیوتک هست-هر وقت ریست می کنم آرم کیوتک را می زنه.
ویندوز 2005 آیمیت را هم گرفتم اما گفت ورژنش از اینی که نصب قدیمی تره و نصب نشد و نتونستم کاری کنم.
لطفا کمک کنید.
این برنامه آرم رو به HTC تغییر میده :
رام اصلی رو هم فکر میکنم بتونید به این شکل بریزید :
lover
1 January 2008, 11:05 PM
برای JAMin من این Splash را خیلی میپسندم
دانلود: [Only registered and activated users can see links]
am!n
1 January 2008, 11:36 PM
امیر سجاد جان و فرشید گرامی ممنون-نمی دونم منظور من را متوجه شدید؟؟من گفتم می خوام به جدیدترین ویندوز 2005 جمین برگردونم که از حالت کیوتک خارج شه بعد دوباره ویندوز 2006 را نصب کنم...
farzin_silver
2 January 2008, 01:06 AM
امیر سجاد جان و فرشید گرامی ممنون-نمی دونم منظور من را متوجه شدید؟؟من گفتم می خوام به جدیدترین ویندوز 2005 جمین برگردونم که از حالت کیوتک خارج شه بعد دوباره ویندوز 2006 را نصب کنم...
دوست عزیز اون رام اصلی جمین که گرفتی می تونی با soft spl کرد دستگاهت رو گوشیت نصب کنی.
تو قسمت prophet توی xda developers کلمه ی soft spl رو سرچ کن.
موفق باشی.
am!n
2 January 2008, 01:18 AM
من رام خود آی-میت را می خوام-اما مشکلی که هست ورژنش قدیمی تره این رامی هست که الان نصب کردم و برا کیوتک هست..
امير سجاد
2 January 2008, 07:45 AM
من رام خود آی-میت را می خوام-اما مشکلی که هست ورژنش قدیمی تره این رامی هست که الان نصب کردم و برا کیوتک هست..
این لینک رو که تو پست قبلی هم گذاشتم چک کردی ؟
lover
2 January 2008, 10:59 AM
خوب بعد از اینکه wm6 کردی splash ات رو عوض کن چه فرقی داره
am!n
2 January 2008, 12:29 PM
برای JAMin من این Splash را خیلی میپسندم
دانلود: [Only registered and activated users can see links]
آقا فرشید من تو این فروم عضو بودم پسم را یادم رفته-اگه میشه یجا آپلود کن.ممنون
lover
2 January 2008, 01:26 PM
Al3l3@S@li
3 January 2008, 09:54 AM
من مدتي قبل تصميم به تغيير رام گوشي خودم(9100) گرفتم و اونو از 06 به يه رام 05 كه كمي دستكاري شده بود (يه جوايي كوك شده بود) تغيير دادم.براي اين كار طبق دستور اون نويسنده اول گوشيمو انلاك كردم و بعد اون رام رو بدون مشكل نصب كردم.اما الان كه ميخوام يه 06 جديد نصب كنم،ارور 300 رو ميده.مشكل از كجاست؟
IPL 2.21.0001
SPL 2.21.Olip
OS 3.8.2.1
البته تو راهنماي خودش ارور 300 رو اينطور توضيح داده: (ولي من نفهميدم بايد چه كنم)
This error message will appear when you use the incorrect RUU version to upgrade
mohammad51
3 January 2008, 08:23 PM
من مدتي قبل تصميم به تغيير رام گوشي خودم(9100) گرفتم و اونو از 06 به يه رام 05 كه كمي دستكاري شده بود (يه جوايي كوك شده بود) تغيير دادم.براي اين كار طبق دستور اون نويسنده اول گوشيمو انلاك كردم و بعد اون رام رو بدون مشكل نصب كردم.اما الان كه ميخوام يه 06 جديد نصب كنم،ارور 300 رو ميده.مشكل از كجاست؟
IPL 2.21.0001
SPL 2.21.Olip
OS 3.8.2.1
البته تو راهنماي خودش ارور 300 رو اينطور توضيح داده: (ولي من نفهميدم بايد چه كنم)
This error message will appear when you use the incorrect RUU version to upgrade
دوست عزيز
فكر كنم شما بايد اول رام اصلي wm5 رو نصب كنيد تا بتونيد رام wm6 رو نصب كنيد :icon_cool
Al3l3@S@li
4 January 2008, 12:29 AM
خب مسئله اينجاست كه من حتي رام 05 رو هم نميتونم نصب كنم.براي اون رام هم همين ارور رو ميده.
(براي 05 از K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship استفاده ميكنم)
امير سجاد
4 January 2008, 12:56 AM
خب مسئله اينجاست كه من حتي رام 05 رو هم نميتونم نصب كنم.براي اون رام هم همين ارور رو ميده.
(براي 05 از K-JAM_WWE_216901_2169101_020710_ship استفاده ميكنم)
این راه رو تست کنید :
Al3l3@S@li
4 January 2008, 01:38 AM
متاسفانه اين راه هم جواب نميده.
(ببخشيد ولي شما اين راه حل رو مگه براي ارور 294 معرفي نفرموده بوديد؟)
من با ارور 300 مواجه هستم و همچنان منتظر ياري دوستان ميباشم...
امير سجاد
4 January 2008, 03:38 AM
بله اما این فایل کرک شده تا هیچ مشخصه ای رو چک نکنه یعنی حتی باید بتونید رام یک مدل دیگه رو روی گوشیتون بریزید بدون دریافت ارور.
mohammad51
4 January 2008, 10:01 PM
دوست عزيز
شما لطف كن 1 بار راطري گوشيت رو در بيار بگذار 24 ساعت بدون باطري باشه بعد رام اصلي رو نصب كن ببين جواب ميده؟
Al3l3@S@li
5 January 2008, 12:07 AM
والا امروز فرصت كرم توي xda يه سرچي بكنم.اونجا يه RUU گذاشته بودن كه با اون 05 رو تست كردم ولي جواب نداد اما وقتي 06 رو امتحان كردم نتيجه داد.
حالا بايد ببينم اين 06 بدون نصب رام اصلي چطور كار ميكنه(براي اين رام wm06 گفته بودن كه بهتره قبلش رام اورجينال رو ريخت)
L O V E L Y
8 January 2008, 10:36 AM
ببخشيد من يه سوال داشتم
آيا رام atom exec به گوشي atom pure مي خوره ؟
mohammad51
8 January 2008, 10:50 AM
ببخشيد من يه سوال داشتم
آيا رام atom exec به گوشي atom pure مي خوره ؟
دوست عزیز
فکر نکنم ساپورت کنه چون تا اونجایی که من میدونم از لحاظ سخت افزار با هم فرق میکنن:icon_cool
L O V E L Y
12 January 2008, 02:08 PM
ROM For Prophet VISTA AERO Edition Final
OS 5.2.1948 Build 18548.0.7.2
ArcsoftMMS 4.0.31.34r
Clear Temp 0.9.8.1
Esmertec Jbed 20070822.2.1
Hibernate 1.40
NetworkPlugin 1.0.29714.1
Network Wizard 1.0.29982.4
PIM Backup 2.7
Screen Capture 1.2
Simple RegEdit 1.1.2
SIM Manager 6.33
Synchro Time 0.95
Voice Speed Dial 1.2.070917
WM5torage 1.8
WkTASK 1.1.7.3b
NETCompactFramework 3.5
HTC HomePlug 2.1.1005.722a
HTC AudioManager 1.2.919713 ( FIXED )
HTC CameraAlbum 1.0.1030720 ( FOLDER OPTION )
HTC ActionScreen 1.0.1020720
HTC RandomAccess 4.0.8310720
HTC EnlargeStartMenu 1.1.31254
HTC LargeTitleBar 2.35.0.0
Touch Dialer
Touch CommManager
Touch Keypad (14 languages support)
Touch Keyboard Skin
Touch Calculator Skin
Touch WMP Skin
Touch Cursor ( never install Vista wait cursor.You will lost your new ICON.)
6Mb PagePool.
Free Storage is around 57 MB. Free Memory Program is around 27 MB.
Download :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عرفنا
14 January 2008, 09:17 PM
ROM For Prophet VISTA AERO Edition Final
ArcsoftMMS 4.0.31.34r
Clear Temp 0.9.8.1
Hibernate 1.40
PIM Backup 2.7
Screen Capture 1.2
Simple RegEdit 1.1.2
SIM Manager 6.33
Synchro Time 0.95
WM5torage 1.8
WkTASK 1.1.7.3b
NETCompactFramework 3.5
Touch Dialer
Touch CommManager
Touch Keypad (14 languages support)
Touch Keyboard Skin
Touch Calculator Skin
Touch WMP Skin
Touch Cursor ( never install Vista wait cursor.You will lost your new ICON.)
6Mb PagePool.
Free Storage is around 57 MB. Free Memory Program is around 27 MB.
Download :
با اجازه ی اساتید من هم دو میرور برای این این پست قرار می دم: (با توجه به اینکه گذارنده ی این پست با دانلودش مشکل داشتن)
L O V E L Y
15 January 2008, 01:44 PM
سلامي دوباره !
يه آدرس پيدا كردم كه نسخه هاي وستاي shadow واسه سري prophet رو آپلود كرده و دردسرش از دانلود كردن از راپيدشير و فورشارد خيلي كمتره
نوش جان !
نسخه هاي موجود:
prophet shadow 1.0 vista edit
prophet shadow 1.0 touch edit
prophet shadow 1.0 vista ultimate
آدرس سايت.. ([Only registered and activated users can see links])
soheil86
15 January 2008, 05:01 PM
دوستاني كه اين رام ها رو تست كردن،يه مقايسه اي با Touch X انجام بدن، ببينم ارزش عوض كردن داره يا نه ...
ممنون
امير سجاد
15 January 2008, 05:50 PM
دوستاني كه اين رام ها رو تست كردن،يه مقايسه اي با Touch X انجام بدن، ببينم ارزش عوض كردن داره يا نه ...
ممنون
مزایای رام Shadow نسبت به Touch X : از هسته جدیدتر استفاده کرده ، سرعتش بیشتره ، فضای خالی رم بیشتره ، باگ کمتری داره ، پس از Hard SPL به راحتی در یک مرحله نصب میشه.
معایب : برنامه های تاچ (مثل مکعب و...) بطور کامل روش نصب نست و نصبش باعث پایین اومدن سرعت میشه.
mohsenfarsi
15 January 2008, 09:09 PM
با سلام
لطفا افرادی که توانسته اند بر روی imate k-jam از نوع G4 ویندوز موبایل 6 نصب کنند این تاپیک رو پر کنند.
و همینطور بعد از آموزش نصب WM6 بهترین رامهایی را که بعد از نصب WM6 چه در سایتهای XDA Developer و Phalls و سایر سایها برای imate k-jam معرفی شده اند را معرفی کنند.
با توجه به اینکه هیچ تاپیک کاملی و درستی در مورد Upgrade گوشی Imate k-jam G4 وجود ندارند.
لطفا کسانی که تاکنون موفق به نصب WM6 برروی Imate k-jam G4 شده اند و یا کاملا از درستی مطالب اطمینان دارند. این تاپیک را پر کنند تا یک مرجع کامل برای Upgrade این گوشی نیز بوجود بیاید.
با تشکر از شما
L O V E L Y
16 January 2008, 01:07 PM
اينم خدمت شما:
رام تاچ X با باگ هاي كمتر و سرعت بيشتر...
يه خورده از برنامه هاي اضافيش هم پاك شده تا سرعت بيشتر بشه
مثل Touch Dual Keyboard,Dual Keypad,EndKey App,Action Screen
Touch Style KeyPad و Audio Manager هم عيب يابي شدن
اينم مشخصات كامل رام:
What is New
Battery Status
Adobe Reader LE
Bluetooth Fix from hma4
BT PRINT,BT FTP, BT SAP are include
Syncro Time is included.
What is Inside
Today:
HTC Home
HTC Quick link
Dual SIM switcher
Connectivity:
Active Sync
Bluetooth Explorer
Comm Manager (Touch Dual)
Internet Explorer
Internet Sharing
Peek Pocket
Setup VoIP
USB HDDrive (wm5torage)
Games:
Bubble Breaker
FreeCell
Reversi
Solitaire
Media:
Audio Manager
HTC Album ( with HTC Album Folder Option) --> works great.
Voice Recorder
Voice Speed Dial
Windows Media Player( Black Touch Style)
Office Mobile:
Adobe Reader LE (New) (is build in at this version)
Excell
Notes
One Note
Power Point
Tasks
Word
Phone:
Call Firewall Find it here by shaileshashar
Group SMS Find it here by shaileshashar
Pim Backup find it here by dotfred
SAPSettings
Sim Manager
SMS Backup
Tools:
Clear Temp
Cube Costumizer
Comm Manager Settings
Device Manager
Action Screen
Java
Pocket RAR
Registry Editor
Screen Capture
Tool Bar Colors
Zip
Other:
Calculator (Touch skin)
Camera
File Explore (extension addon)
Network plugin
Network Wizard
Windows Live Messenger (so you can online everywhere )
و اين هم لينك دانلود:
Download ([Only registered and activated users can see links])
soheil86
17 January 2008, 04:33 PM
دوستان Hard SPL چيه ؟؟
چجوري بايد انچامش داد ؟؟
من نميدونستم براي Shadow بايد Hard SPL انجام بدم و خيلي هم عجله داشتم، يه راست رام رو نصب كردم، الان ديگه بالا نمياد و همش روي صفحه ي 3 رنگ ميمونه و ACtive Sync هم نميشناسه گوشي رو .
چكار كنم؟
ممنون
L O V E L Y
17 January 2008, 05:10 PM
دوستان Hard SPL چيه ؟؟
چجوري بايد انچامش داد ؟؟
من نميدونستم براي Shadow بايد Hard SPL انجام بدم و خيلي هم عجله داشتم، يه راست رام رو نصب كردم، الان ديگه بالا نمياد و همش روي صفحه ي 3 رنگ ميمونه و ACtive Sync هم نميشناسه گوشي رو .
چكار كنم؟
ممنون
اول اينكه خسته نباشي !
دوم اينكه اول بايد رام اورجينال گوشيتو نصب كني (WM5)
براي اين كار در همون محيط سه رنگي گوشي رو به كامپيوتر وصل كن و رام رو نصب كن(رام اورجينال رو از اف تي پي سايت آي ميت دانلود كن)
سوم اينكه يه نسخه از wm6 نصب كني ، چون هارد اس پي ال فقط با wm6 امكان پذيره
پس از نصب wm6 * هر نسخه اي كه بود مهم نيست* شما هارد اس پي ال مي كني
اين كار دقيقا مثل نصب رامه و هيچ تفاوتي نداره
بعد از هارد اس پي ال براحتي shadow رو نصب كن...
بازم خسته نباشي
lover
17 January 2008, 05:14 PM
سهیل جان اینجا ([Only registered and activated users can see links]) و اینجا ([Only registered and activated users can see links]) را بخوان متوجه میشی که چطوری این رام جدید ها رو در Prophet فلش بکنی
امير سجاد
17 January 2008, 05:20 PM
اول اينكه خسته نباشي !
دوم اينكه اول بايد رام اورجينال گوشيتو نصب كني (WM5)
براي اين كار در همون محيط سه رنگي گوشي رو به كامپيوتر وصل كن و رام رو نصب كن(رام اورجينال رو از اف تي پي سايت آي ميت دانلود كن)
سوم اينكه يه نسخه از wm6 نصب كني ، چون هارد اس پي ال فقط با wm6 امكان پذيره
پس از نصب wm6 * هر نسخه اي كه بود مهم نيست* شما هارد اس پي ال مي كني
اين كار دقيقا مثل نصب رامه و هيچ تفاوتي نداره
بعد از هارد اس پي ال براحتي shadow رو نصب كن...
بازم خسته نباشي
Hard SPL با نصب رام فرق داره ، باید قبلش Soft SPL بشه. لطفا اطلاعات غلط ندید !
L O V E L Y
17 January 2008, 05:57 PM
Hard SPL با نصب رام فرق داره ، باید قبلش Soft SPL بشه. لطفا اطلاعات غلط ندید !
من نگفتم Hard SPL همون نصب رامه، من گفتم راه و روشش مثل روش نصب رامه !!!
دوباره پستمو بخون
من تو اين چند روزه بيش از 20-30 بار Hard SPL و نصب رام و downgrade انجام دادم
خودم مي دونم كه چي نوشتم و چي گفتم !
چشم عسلي
18 January 2008, 03:30 AM
دوستان حالا که بحث هارد spl شد یکی دوتا موضوع را می خوام بگم
برای نصب ویندوز موبایل سری 6 shadow گوشی باید هارد SPL بشه البته بسته به نوع گوشی که G4 یا G3
حالا بعد از این کار بگفته دوستمون به راحتی shadow نصب میشه البته دقت کنید در صورتی که تمایل به تعویض این رام داشتید شاید به مشکل برخورید
مشکل : دیگر رام های سری 6 بعد از نصب بالا نمیاد نه تنها بالا نمیاد بلکه روی صفحه آبی رنگ میمونه
راه حل : 1 - تغییر spl به حالت اورجینال با نرم افزار مربوطه
2 - دانگرید کردن رام به رام اورجینال 5 که این کار خودش باعث تغییر spl میشه
حالا سوال اینه << چطور وقتی ویندوز بالا نمیاد رام جدید را دانگرید کنیم ؟؟؟
این جواب تکررایه باید وارد صفحه سه رنگ بشید که با ها توضیح داده شده
توصیه : سعی نکنید بدون تغییر SPL رامه خواصی نصب کنید البته ممکنه بعضی رام های دیگم با SPL جدید شما سازگار باشه
نحوه تشخیص تغییر SPL ؟؟
خیلی سادست توی صفحه مشخصات اول گوشی جلوی spl که قبلا مثلا 2.13.0001 بود حالا به عبارتی که توش G3 یا G4 تغییر کرده که در صورت دانگرید به ویندوز 5 دوباره به حالت قبلی بر می گرده
ویندوز shadow سرعت خوبی داره هسته جدیدتری داره اما توصیه می کنم نصبش نکنید چون باگ های ریزی ازش دیدم که برای من غیر غابل تحمل بود
اشکال در تایپ به دلیل نرم افزار تایپ هوشمند مزاحم غیر غابل حذف
مشکل با برنامه True Connect که برای من حیاتیه
مشکلات بلوتوثی البته بگیر نگیر داره عدم ارسال و دریافت
مشکل در نصب سخت افزار هایی که در اسلت sd نصب میشه در قسمت about اسلت sd همیشه in use نشان داده میشه
البته در کل سلیقه ای من بین تمامیه رام ها برای سری Prophet رام ProphetTouch IX vh پیش نهاد میکنم
موفق باشید
soheil86
18 January 2008, 04:00 AM
اولا ممنون از همه ي دوستان كه راهنمايي كردن.
مشكلم حل شد.
اول رام مربوط به ويندوز موبايل 5 رو ريختم و بعدش Hard Spl انجام دادم ( كه البته هم هارد SPL بود و هم SoftSPL) و در انتها رام Shadow رو نصب كردم.
رام خوبيه تا الان كه باهاش كار كردم اون مشكلي كه جناب چشم عسلي گفتن كه مربوط ميشه به T9 رو ميشه با يه تغيير توي رجيستري حل كرد در مورد بقيه ي اشكال ها هم نظري ندارم.
فقط يه مشكلي كه من باهاش داشتم اين بود كه خواستم از طريق رجيستري پيغام Message Sent رو حذف كنم كه نمايش داده نشه ولي با اون دستوري كه فرشيد جان براي رام هاي قبلي گفتن نتونستم اين كار رو بكنم، يعني اصلا گزينه هاي مربوط به مسيج در رجسيتري تا حدودي متفاوت شده بود.
اگه كسي راه حل حذف اين گزينه توي اين رام رو بگه ممنون ميشم.
به نظر من رام خوبيه ....
ديگه اين رامها نميتونن تغييرات خيلي زيادي بكنن (از نظر سرعت) ، من خودم به شخصه بيشتر براي تنوع و اينكه از يكنواختي در بياد رامم رو عوض ميكنم ...
soheil86
19 January 2008, 07:04 PM
With XT9 Enabled I Had:
"Ime File"="\windows\eT9Ime.dll"
"Layout Text"="eT9 IME"
With XT9 Disabled I Now Have:
"Ime File"="\windows\compime.dll"
"Layout Text"="COMP IME"
اينم تغييرات رجيستري براي فعال / غير فعال كردن XT9
oxydiom
24 January 2008, 10:35 PM
آقا سلام.
روي SP3i هم ميشه ويندوز موبايل 2006 و يا 2005 نصب كرد؟ :icon_surp
mohammad51
25 January 2008, 12:27 AM
آقا سلام.
روي SP3i هم ميشه ويندوز موبايل 2006 و يا 2005 نصب كرد؟ :icon_surp
دوست عزيز
تا اونجايي كه من ميدونم هيچ كدوم از اين دوتا ويندوز رو ساپورت نميكنه و فكر كنم به خاطر هاردور گوشي باشه:icon_cool
امير سجاد
25 January 2008, 05:44 AM
من نگفتم Hard SPL همون نصب رامه، من گفتم راه و روشش مثل روش نصب رامه !!!
دوباره پستمو بخون
من تو اين چند روزه بيش از 20-30 بار Hard SPL و نصب رام و downgrade انجام دادم
خودم مي دونم كه چي نوشتم و چي گفتم !
روشش هم فرق میکنه ، مهم نیست شما چند بار این عمل رو انجام دادید اما مهمه که اطلاعات غلط در اختیار دوستان قرار ندید !
---------------------------------------------------
برای غیر فعال کردن حالت XT9 برید به :
Setting/Personal/Input
و از منوی Input Method گزینه Touch Keyboard رو انتخاب کنید. کلید Option رو بزنید و XT9 Setting ، حالا تیک تمام گزینه ها رو بردارید و Done.
از این به بعد خبری از XT9 نخواهد بود.
petros_q
25 January 2008, 10:12 AM
سلام به همه
اگه ممكنه فابل Hard-spl رو بذاريد تا من هم اين كار رو انجام بدم
من امكان دسترسي به [Only registered and activated users can see links] رو ندارم ، تا از اونجا دانلود كنم.
خيلي واسم مهمه
ممنون:icon_cry:
oxydiom
25 January 2008, 10:45 AM
سلام به همه
اگه ممكنه فابل Hard-spl رو بذاريد تا من هم اين كار رو انجام بدم
من امكان دسترسي به [Only registered and activated users can see links] رو ندارم ، تا از اونجا دانلود كنم.
خيلي واسم مهمه
ممنون:icon_cry:
برات آپلودش کردم
L O V E L Y
26 January 2008, 02:08 PM
ويرايش جديد Shadow:
ROM for Prophet
ShadoW 1.0
(Vista Edition)
Build by Cloudyfa and moded by MAXniper
برنامه هاي اضافي كمتر
فضاي program بيشتر...
ArcsoftMMS 4.0.31.34r
Clear Temp 0.9.8.1
Hibernate 1.40
PIM Backup 2.7
Screen Capture 1.2
Simple RegEdit 1.1.2
SIM Manager 6.33
Synchro Time 0.95
WM5torage 1.8
WkTASK 1.1.7.3b
NETCompactFramework 3.5
BlueMax Dialer
BlueMax CommManager
BlueMax Keypad (14 languages support)
BlueMax Keyboard Skin
Touch Calculator