PDA

View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد WM 6.0 ا

صفحه ها : 1 [2] 3 4

Sina-Ts
7 August 2007, 12:25 AM
نه متأسفانه ويندوز جديد نيومده براش

naymz
7 August 2007, 10:07 PM
جدید ترین رام از PDAVIET بنام 4.0.0.0.5b Cross Touch :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این فعلا لینک دانلودش ولی هنوز کسی تست نکرده و هیچ Review در موردش نیست
این رام 5 دقیقه پیش release شد ....

Javid
7 August 2007, 11:55 PM
جدید ترین رام از PDAVIET بنام 4.0.0.0.5b Cross Touch :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این فعلا لینک دانلودش ولی هنوز کسی تست نکرده و هیچ Review در موردش نیست
این رام 5 دقیقه پیش release شد ....

مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد .

Sina-Ts
8 August 2007, 12:31 AM
البته نميشه گفت جديدترين..اين همون رام قبلي 4.0005

هست که تاچ شده

naymz
8 August 2007, 12:32 AM
فعلا صبر کنید
این فایل رو چند جا آپلود کردن ولی خرابن همشون من 3 تاشو دانلود کردم ولی نشد
فایل سالم که اومد لینکشو میزارم.

چشم عسلي
8 August 2007, 02:28 AM
رام جدید کی میاد

اینجوری که اگه اینا نصب کنیم میشه دانگرید . 6 خیلی خوب جواب داده نیازی نیست به تاچ 5 دانگرید کنیم

meykou
8 August 2007, 08:32 AM
رام جدید کی میاد

اینجوری که اگه اینا نصب کنیم میشه دانگرید . 6 خیلی خوب جواب داده نیازی نیست به تاچ 5 دانگرید کنیم

این هم وین موبایل 6 میباشد فقط رنگ و آب آن بهتر شده

naymz
8 August 2007, 09:58 AM
فعلا در مرحله تست هستش و اینجور که خوندم سرعتش خیلی خوبه و کیفیت A2DP هم بهتر شده

kamran0511
8 August 2007, 10:05 AM
این هم کلی لینک دیگه

[Only registered and activated users can see links]

من خودم نصب کردم به نظر من تنها بدی که داره اینه که سیاه و سفید میباشد
البته قراره مدل جدید cross را هم touchflo کنند

با سلام و تشکر فراوان ، بعد از دنلود اين فايل و هنگام unzip پسورد ميخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسوردش چيه ؟؟:icon_cry:

am!n
8 August 2007, 11:21 AM
PDAVIET می باشد...

naymz
8 August 2007, 04:56 PM
دوتا لینک دیگه :

Javid
8 August 2007, 10:01 PM
در مورد فيلم هم من به شخصه از برنامه pocket dvd studio استفاده ميکنم و فيلم هارو با رزولوشن 320*240 و 550kb/s 15fps اينکود ميکنم
که کيفيت خيلی خوبی رو گوشی ميده و با برنامه tcmp هم به راحتی پخش ميکنه

درود
شما لینکی برای دانلود pocket dvd studio ندارید؟ من هرچی سرچ کردم لینک بدرد بخوری گیر نیاوردم...
تشکر.

naymz
8 August 2007, 10:11 PM
prophet_pv_temp کدوم ورژن از ویندوز هستش ؟ ویندوز اوریجیناله ؟؟

من الان temp رو ریختم ولی وقتی تو device information میرم موارد زیر رو داره فقط :
ROM Version
ROM date
Radio version
PROTOCOL version

چیزی در مورد EXT ROM نداره ..........

میشه یه توضیحی بفرمایید .

Sina-Ts
8 August 2007, 10:39 PM
در مورد pocket dvd studio چند وقت جناب lover يه پکی رو معرفی کرد که بهترين برنامه های سال 2006 بود
تو اون پک کرک شدش بود..حجمش زياده مگه نه آپلود ميکردم

در مورد اين pv-temp هم ويندوز ارجينال نيست..يکی از ورژن های ارائه شده 2005 از Pdaviet هست

naymz
8 August 2007, 10:56 PM
آخرین ویندوز اریجینال 2005 برای qtek s200 رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

kamran0511
9 August 2007, 12:37 AM
درود
شما لینکی برای دانلود pocket dvd studio ندارید؟ من هرچی سرچ کردم لینک بدرد بخوری گیر نیاوردم...
تشکر.

بله عزيزم اينم pocket dvd studio

:icon_surp :icon_surp :icon_surp

mohammad51
9 August 2007, 01:11 AM
آخرین ویندوز اریجینال 2005 برای qtek s200 رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

دوست عزيز

با اين حال كه جاي سئوال شما اينجا نيست شما هم ميتونيد از سايتش دانلود كنيد و هم اين كه رام جمين رو روي اون نصب كنيد :icon_cool

kamran0511
9 August 2007, 01:20 AM
دفه قبل مثل اينکه درست آپ نشده بود

naymz
9 August 2007, 09:17 AM
دوست عزيز

با اين حال كه جاي سئوال شما اينجا نيست شما هم ميتونيد از سايتش دانلود كنيد و هم اين كه رام جمين رو روي اون نصب كنيد :icon_cool

شرمنده میدونم جاش اینجا نیست ولی
من ویندوز 2005 رو برای qtek میخوام نه imate ( نسخه انگلیسی) و نمیتونم تو سایت qtek رجیستر کنم...
ممنون میشم راهنمایی کنی.:icon_cool

Sina-Ts
9 August 2007, 10:59 AM
فرقی نميکنه..آخرين رام jamin رو ميتونی از اينجا [Only registered and activated users can see links] بگيری که من شنيدم رام خوبيه..رام های qtek معمولا
با دردسر گير ميآد..تو سايتش هم که نميشه رجيستر کرد..

farzin_silver
9 August 2007, 05:58 PM
فرقی نميکنه..آخرين رام jamin رو ميتونی از اينجا [Only registered and activated users can see links] بگيری که من شنيدم رام خوبيه..رام های qtek معمولا
با دردسر گير ميآد..تو سايتش هم که نميشه رجيستر کرد..
کدوم یک از مدلهای wwe تو این سایت از همه جدیدتره؟ :icon_ques
برای prophet

mehdi asbaghi
11 August 2007, 12:19 PM
روی جس جم کدوم ویندوز رو نصب کنم .کسی روی این گوشی امتحان کرده.
دفه قبل گوشیم (جس جم) سوخت .میخوام این دفه با مشورت و کمک شما دوستان انجامش بدم.ممنون میشم که راهنمایی کینن

mohammad51
11 August 2007, 02:20 PM
روی جس جم کدوم ویندوز رو نصب کنم .کسی روی این گوشی امتحان کرده.
دفه قبل گوشیم (جس جم) سوخت .میخوام این دفه با مشورت و کمک شما دوستان انجامش بدم.ممنون میشم که راهنمایی کینن

دوست عزيز

اين ريليز 6 كه در اين تاپيك معرفي ميشه فقط براي جمين هستش و يا s200و روي گوشي هاي ديگه جواب نميده واگر اين كار رو بكني ممكنه همون مشكل قبلي براي شما ايجاد بشه:icon_cool

mehdi asbaghi
12 August 2007, 01:46 AM
آخرین ورژن ویندوز 6 برای سری یونیورسال جس جار کدومه من سر درنیاوردم؟؟؟میشه راهنمایی کنین کدومو نصب کنم .یکی از رفقا برام نصب کرده که چندتا از برنامه هاش کار نمیکنه.مثل clear vue pdf و midlet manager .آیکونش هست اما کار نمی کنه و استارتشم صدا نداره.مدیا پلیرش هم فیلم پخش نمیکنه .لطفا"دقیقا" بگید کدوم نسخه رو نصب کنم .خواهش میکنم help me

am!n
12 August 2007, 05:15 AM
سلام دوستان-من یه رام جدید برای جاسجم دانلود کردم-هر کاری می کنم نمی تونم اتچ هاش را دانلود کنم با اینکه عضو سایت xda-developers هستم اما میگه شما اجازه ندارید.کسی می تونه دانلود کنه یه جا دیگه آپلود کنه-حجم خاصی ندارن.اینم لینک های اتچ:
Official HTC black theme & backgrounds ([Only registered and activated users can see links])
Official HTC splash screens ([Only registered and activated users can see links])
Schap's splash screens ([Only registered and activated users can see links])
Schap's 2G Dialer ([Only registered and activated users can see links]) (compatible with my lastest ROMs)
Schap's Video Dialer ([Only registered and activated users can see links]) (Purple)
Schap's 12-button Comm Manager ([Only registered and activated users can see links]) (Purple/Black/Cyan versions)
Schap's 10-button Kaiser Comm Manager ([Only registered and activated users can see links])
Schap's Black Home ([Only registered and activated users can see links])
Tao Java MIDlet manager 10.1.7.575 ([Only registered and activated users can see links])
Jbed Java MIDlet manager 20070622.2.1 ([Only registered and activated users can see links])

msaket
14 August 2007, 09:37 PM
سلام دوستان-من یه رام جدید برای جاسجم دانلود کردم-هر کاری می کنم نمی تونم اتچ هاش را دانلود کنم با اینکه عضو سایت xda-developers هستم اما میگه شما اجازه ندارید.کسی می تونه دانلود کنه یه جا دیگه آپلود کنه-حجم خاصی ندارن.اینم لینک های اتچ:
Official HTC black theme & backgrounds ([Only registered and activated users can see links])
Official HTC splash screens ([Only registered and activated users can see links])
Schap's splash screens ([Only registered and activated users can see links])
Schap's 2G Dialer ([Only registered and activated users can see links]) (compatible with my lastest ROMs)
Schap's Video Dialer ([Only registered and activated users can see links]) (Purple)
Schap's 12-button Comm Manager ([Only registered and activated users can see links]) (Purple/Black/Cyan versions)
Schap's 10-button Kaiser Comm Manager ([Only registered and activated users can see links])
Schap's Black Home ([Only registered and activated users can see links])
Tao Java MIDlet manager 10.1.7.575 ([Only registered and activated users can see links])
Jbed Java MIDlet manager 20070622.2.1 ([Only registered and activated users can see links])

-------------------------

شما مي تونيد همه آنها را در قالب يك فايل از لينك زير دانلود كنيد حدودا 5.6 MB

Sina-Ts
17 August 2007, 01:40 AM
چند تا لينک برای چند تا برنامه ميدم که به درد رام تاچ ميخوره.اين لينک ها به فروم xda
هست چون برای دانلود فايل ها اونجا بايد عضو باشيد

اولی يه فايله که بعد از نصب باعث ميشه که بتونين cube رو بدون احتياج به زدن دکمه و فقط با لمس صفحه
بيارين..به اين ترتيب که بايد از وسط taskbar
پايين صفحه به پايين بکشين..البته يکم سخته و با ناخن ميشه فقط
يبار که با قلم امتحان کنيد و جاش دستتون بياد تو تمرين کنيد عادت ميکنين

دومی يه برنامه ديگست که باهاش ميتونين آيکون ها و برنامه هايی که رو cube
هست رو اديت کنيد
و هرچی که ميخواين بزارين

اما سومی که از همه بهتره يه contact manager
هست که واقعا چيزه به درد بخوريه..بايد نصب کنين تا بفهمين چيه
اينترفيسش عالی هست

Profession@l
17 August 2007, 02:02 PM
برای K-JAM ROM 2006 با ثبات و کاربردی اومده ؟ اگه کسی امتحان کرده یا تو سایت ها خارجی اونی که از همه راضی تر بودن رو لینکشو بزاره ممنون میشم.

چرا اینجا فقط بحث JAMIN هست ؟

son_of_devil
17 August 2007, 11:32 PM
براي wm6 gsmart-i120 هست ?

mohammad51
18 August 2007, 01:58 AM
براي wm6 gsmart-i120 هست ?

دوست عزيز

همون طوري كه گفتم ريليز هايي هست كه ميشه روي اين نوع گوشي نصب كرد اما هنوز كامل نيست و باگ داره :icon_cool

soheil86
18 August 2007, 02:50 PM
منم رام تاچ رو نصب کردم (پروفت)

و این مشکلات و باهاش داشتم:

1- توی منوی استارت، آیکون برنامه هایی که توی استورج کارت هستند نمایش داده نمیشن ( نه اینکه هیچی نیست یعنی آیکون برنامه نشون داده نمیشه، آیکون دیفالت برنامه های اگزه یعنی همون مستطیل سفید میاد بجای آیکون)
این مشکل توی ویندوز مبایل 5 هم داشتم.

2- برنامه هایی که توی استارت آپ قرار میگیرند و در استورج کارت هستند نمیتونن اجرا بشن و ارور ایجاد میشه. مثل اینکه قبل از اینکه استورج کارت شناخته بشه (در هر سافت ریست) میخاد برنامه ها رو از روی استورج بخونه و ارور میده چون همون برنامه رو یکی دو ثانیه بعد از اینکه ویندوز بالا اومد اجرا میکنم مشکلی نداره.

البته استورج کارت من ام ام سی هستش شاید این مشکلات بخاطر این باشه ...

hoseinmec
19 August 2007, 04:46 PM
با سلام

آیا Windows Mobile 6 برای O2 atom exec اومده ؟

mohammad51
19 August 2007, 10:48 PM
با سلام

آیا Windows Mobile 6 برای O2 atom exec اومده ؟

دوست عزيز

اگر به نوشته هاي بنده دقت كرده بوديد من گفتم كه براي اكثر گوشي ها ويندوز موبايل 6 اومده ولي كامل نيست و يكسري كم وكاستي ها يي دارد (باگ دارد):icon_cool

am!n
20 August 2007, 03:00 PM
ممنون دوست عزیز-من نمی دونم چرا اشتباه کردم-منظورم تو این لینک است و کدامبک بهتره برای جاسجم نصب کنم...

yasser360
24 August 2007, 08:25 PM
دوستان سلام من 3 ماه قبل wm6 رو از اینجا دانلود کردم و نصب کردم.ولی الان نمی تونم به تماسها جواب بدم.منوها هم صدا ندارند.کلا خیلی مشکل دارم باهاش.گوشی من jasjar هستش.نسخه جدیدتر و بهتری برای گوشیم سراغ ندارید؟که تست کرده باشید؟؟؟لطفا کمکم کنید.ممنون

mohammad51
25 August 2007, 01:00 AM
دوستان سلام من 3 ماه قبل wm6 رو از اینجا دانلود کردم و نصب کردم.ولی الان نمی تونم به تماسها جواب بدم.منوها هم صدا ندارند.کلا خیلی مشکل دارم باهاش.گوشی من jasjar هستش.نسخه جدیدتر و بهتری برای گوشیم سراغ ندارید؟که تست کرده باشید؟؟؟لطفا کمکم کنید.ممنون

دوست عزيز

متاسفانه ويندوز 6 كه در حال حاضر براي تموم گوشي ها اومده داراي باگ هست و مشكلاتي داره كه شركت هاي مختلف روي گوشي هاي خودش نصب ميكنن ودر مورد گوشي شما هنوز چيز جديد نيومده كه دوستان تحت اختيار شما قرار بدن ولي اگر باشه مطمئنا دوستان اين كار را خواهند كرد :icon_cool

mehrzad42
25 August 2007, 10:38 AM
گوشی من هم جاسجار هستش انواع wm6روش ریختم ولی به نظرم بهترینش اینه
اصلا هنگ نمی کنه ولی اگرrescoیا spb یا photocontactروش بریزی سرعتش میاد پائین

lover
25 August 2007, 12:25 PM
بهترین رام ها از نظر stable بودن و ظاهری زیبا اکثرا توسط خودم یا دوستان تست شده :

برای سری Prophet یعنی S200 , JAMin :
این رام ویندوز مبایل 5 انگیلیسی هست (اگر میخواهید از wm6 به wm5 داونگرید کنید)
WM5 ([Only registered and activated users can see links])
اینهم بهترین رام wm6 ای هست که برای سری prophet ساختند جدا سرعت اش سه برابر میشه و مصرف باطری بطور چشمگیری کاهش پیدا میکنه همچنین ظاهری مانند htc touch خواهید داشت
WM6 PDAViet 4.0.0.0.6 Touch ([Only registered and activated users can see links])

Password : PDAVIET

برای سری Wizard یا K-JAm:
برای ویزارد یک رام بدون باگ هنوز نیامده اما سری tnt همیشه بهتر بودند
TNT 4.0 Pro ([Only registered and activated users can see links])

برای سری universal یا JASJAR:
این یک رام بسیار زیباتر نسبت به رامی که مهرزاد عزیز معرفی کرد هستش
KDSkamal's ([Only registered and activated users can see links])

برای سری Hermes یا HTC Tytn , i-mate jasjam :
شاید اولین رام های wm6 را برای هرمس ساختند و دولوپر های رام هنوز بهینه سازیش میکنند و امکانات زیادی را بهش اضافه میکنند یکی از زیباترین رام ها رام schaps هستش
Schap's WM6 Pro 3.60a ([Only registered and activated users can see links])
اما اگر یک رام سریع و بدون امکانات میخواهید یکی از سری های satin را انتخاب کنید
Black Satin Normal ([Only registered and activated users can see links])
Black Satin Medium ([Only registered and activated users can see links])
Black Satin Light ([Only registered and activated users can see links])

am!n
25 August 2007, 02:38 PM
فرشید جان کاش عکش ویندوز ها را هم گذاشته بودی--مخصوصا برای جاسجم که زیادن-که از لحاظ ظاهر میشد تفاوت را دید...

lover
25 August 2007, 02:46 PM
من روی دستگاه jasjam خودم همین Schap's WM6 Pro 3.60a ([Only registered and activated users can see links]) را گزاشتم چون امکاناتش بینظیر هستش
عکسش هم اینه [Only registered and activated users can see links]
اما satin ها سیاه هستند و زیبا که آنهم مشکلی نداره برای schaps میشه theme سیاه touch را گزاشت

am!n
25 August 2007, 06:11 PM
فرشید جان صمیمانه از شما ممنونم-میشه بگید این ویندوز چه برنامه های جانبی روش نصبه؟
آخه این لینک ([Only registered and activated users can see links]) را ببین-ویندوز 6 TNT خیلی برنامه های جالبی روش نصبه.
میشه نظرتون را بگید؟

lover
25 August 2007, 06:23 PM
اولا من در پست خودم گفتم Stable ROM یعنی رام هایی با کمترین باگ که توسط خودم تست شده
رام tnt برای hermes که گفتید اگر ببینید متوجه میشوید که برنامه های چرت وپرت و اضافی زیاد داره که به درد نمیخوره خودمون بهترش را با کرک معرفی کردیم و درظمن start up عربی داره که من عرب ستیز هستم ولی برای سری wizard همان رام tnt بهتره .....

yasser360
26 August 2007, 03:42 AM
lover جان بابت پست 323 خیلی خیلی ممنون.ولی متاسفانه ماتو شهرستان چون اینترنت پرسرعت یا درست و حسابی نداریم اصلا نمیشه از rapid share که اجازه استفاده از دانلود منیجر رو نمیده استفاده کردومن همین الان برای بار سوم دانلودم گیر پیدا کرد و باید دوباره دانلود کنم.حتی یه بار تا 87٪ رفتم ولی dc شدم.خواهشا یه فکری برامون بکنید.گوشی من jasjar.ممنون و شرمنده بابت مزاحمت

soheil86
28 August 2007, 03:07 AM
برنامه هایی که مخصوص رام تاچ باشند چیا هستند ؟؟

مثلا اون برنامه ی Contact Touch خیلی جالب بود یا کلا برنامه هایی که با انگشت بشه راحت باهاشون کار کرد.

آیا باز هم چنین برنامه هایی برای پروفت هست ؟

Sina-Ts
29 August 2007, 11:38 AM
Nanoscopic
جديد ترين رام prophet
البته نميشه گفت جديد..اين رام يه چيزی بين رام 4.0006 touch و TNT 4 هستش.. Cube حذف شده و يک سری برنامه
های جديد بهش اضافه شده..تم default هم آبی هست

Nanoscopic WWE 6MB Page Pool (seems to be the best Page Pool for my roms)

First upload language is WWE and I plan to have it translated into several languages.

Step 1.Nanoscopic step1 ([Only registered and activated users can see links]) no password
you can also use
PDAVIET step 1 password is: PDAVIET

step 2. Nanoscopic step2
([Only registered and activated users can see links])
gullum.4shared.com ([Only registered and activated users can see links]) step 1 & 2 can be found here now

this is a striped version of Prophet Touch V6 with some added apps

mohammad428
30 August 2007, 01:44 AM
اساتيد گرامي اگر سوالم تكراري لطفا ببخشيد
چطوري ميتونم گوشيمو بهwin 5,بعدبهwin 6ارتقائ بدم

mohammad51
30 August 2007, 02:42 AM
اساتید گرامی اگر سوالم تكراری لطفا ببخشید
چطوری میتونم گوشیمو بهwin 5,بعدبهwin 6ارتقائ بدم

دوست عزيز

اين صحبت هايي كه در اينجا ميشه بيشتر براي گوشي جمين هست البته ويندوز 6 براي گوش شما هم هست ولي هنوز ورژن كاملي نيست و هنوز باگ داره پس بايد شما يك مقداري صبر كنيد اگر ورژن خوب و قابل نصبي اومد و تست شده بود دوستان براتون ميگذارن و شما ميتونيد استفاده كنيد :icon_cool

am!n
30 August 2007, 03:05 AM
آقا سینا شما این رام جدید جمین را نصب کردی؟نظری برای این رام داری؟

mohammad428
30 August 2007, 07:14 AM
دوست عزیز

این صحبت هایی كه در اینجا میشه بیشتر برای گوشی جمین هست البته ویندوز 6 برای گوش شما هم هست ولی هنوز ورژن كاملی نیست و هنوز باگ داره پس باید شما یك مقداری صبر كنید اگر ورژن خوب و قابل نصبی اومد و تست شده بود دوستان براتون میگذارن و شما میتونید استفاده كنید :icon_cool
لطفا بگيد گوشي من از در كدام رده محسوب ميشود
wizardيايا.....prohet

Sina-Ts
30 August 2007, 10:43 AM
آقا سینا شما این رام جدید جمین را نصب کردی؟نظری برای این رام داری؟

من خودم نصب نکردم..اين رام فرق زيادی با رام تاچ قبلی نداره.فقط يک سری برنامه
ازافی روش نصب هست..cube حذف شده..رنگ default آبيه که زيبا هم هست ..و در ضمن page pool 6 مگابايت هست
يعنی نسبت به رام تاچ سرعت کمتری داره ولی free memory بيشتره

payam_psm
30 August 2007, 06:46 PM
من جمین دارم و میخوام روش wm6 رو بریزم لطفا لینك دانلود و طریقه نصب اونو بگه و كسی میدونه كه wm6رو از كجا میشه خرید؟
با تشكر...

lover
30 August 2007, 06:54 PM
وقتی مجانی اینجا گزاشته میشود میخواهی بخریش؟؟؟
ابتدا فایل را داونلود بکن و اگر فرمت zip یا rar بود extract بکنش و به اکتیو سینک پاکت پی سی را متصل کرده و اجراش بکن و طبق مراحل ذکر شده در برنامه به پیش برو.. برای اطلاعات بیشتر میتوانید این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) را بخوانید

amir16016
30 August 2007, 08:10 PM
من جمین دارم و میخوام روش wm6 رو بریزم لطفا لینك دانلود و طریقه نصب اونو بگه و كسی میدونه كه wm6رو از كجا میشه خرید؟
با تشكر...

آقایون با عرض پوزش ... ولی لطف کنید اگر وارد یک تاپیک میشید به گفتگو های قبلی سر بزنید ..

شما طریقه ی نسب ویندوز را بطور کامل در این پست می بینید...!!!

:lover::lover::lover:

amir16016
30 August 2007, 08:16 PM
طبق مراحل زیر عمل میکنید...

1. از داخل پوشه ی Prophet_PV_Temp ، روی ROMUpdateUtility_NV_G4 دابل کلیک میکنید.

قبل از اینکه کار دیگری بکنید ، دستگاه خود را یک بار هارد ریست کنید ، بعد از اینکه تنظیمات اولیه دستگاه را انجام دادید تا ویندوز بالا بیاید . دستگاه را با usb به کامپیوتر خود وصل کنید و پنجره ی باز شده توست برنامه ی Active Sync را Cancel کنید تا دستگاه به هالت guest شناخته شود.
در ضمن شارژ دستگاه شما در این مرحلا باید حداقل 2/1 باشد.

سپس در پنجره ی setup ویندوز کلید next را میزنید تا یک نسخه از ویندوز موبایل 5 رو دستگاه شما نسب شود.
بعد از پایان دستگاه شما خودبخود reset میشود.دوباره بعد از انجام مراحل اولیه بعد از نسب ویندوز و بعد از یک بار soft reset با توجه به اینکه بهتر است بخش phone در دستگاه خاموش یا روی حالت flight mode باشد وارد مرحله دوم میشوید.

2. از داخل پوشه ی PV_4.0.0.0.6_Touch ، روی فایل Upgrade_ROM دابل کلیک میکنید.

قبل از اینکه در این مرحله کار دیگری بکنید توجه داشته باشید که شارژ دستگاه به اندازه ی کافی باشد و دستگاه را به صورت guest (دقیقا مثل مرحله ی قبل ) ، به کامپیوتر خود متصل کرده باشید.

بعد از اینکه موارد بالا را چک کردید در پنجره ای که باز شده کلید enter را فشار دهید تا ویندوز جدید روی رام شما کپی شود.

دقت کنید در طی نسب ویندوز برنامه ی دیگری روی کامپیوتر شما در حال اجرا نباشد ( مثلا آهنگ گوش ندید یا internet explorer باز نباشد ، این قبیل برنامه ها رو ببندید! ) .

بعد از اینکه پیغام پایان نسب ویندوز رو مشاهده کردید. یک بار کلید enter رو فشار بدید ، سپس دستگاهتون رو hard reset کنید . این بار دستگاهتون با ویندوز جدید بالا میاد...

من پیشنهاد میکنم بعد از اینکه تنظیم ها ی اولیه ویندوز جدیدتون رو انجام دادید یکی ،دو بار دیگه دستگاهتون رو hard reset کنید..

در ضمن

Hard Reset = press soft reset key first ,then, hold both camera and comm manager key together
finally press green phone key (accept call) o

am!n
30 August 2007, 09:49 PM
در تکمیل گفته های امیر عزیز اگر ورژن جمین شما G3 باشه باید روی ROMUpdateUtility_NV_G3 کلیک کنید.

amir16016
31 August 2007, 02:48 AM
در تکمیل گفته های امیر عزیز اگر ورژن جمین شما G3 باشه باید روی ROMUpdateUtility_NV_G3 کلیک کنید.

از همه ی بچه ها واسه اینکه اصلا حواس ام به این نکته نبود معذرت می خواهم....
انشا الله به بزرگیتون ببخشید....

mohammad51
31 August 2007, 03:17 AM
دوستان عزيز

لطفا بحث تاپيك رو منحرف نكنيد

am!n
2 September 2007, 07:07 AM
اینم رام تاچ برای k-jam دار ها

Windows Mobile 6 ROM extended - NBD v9.0(5.2.1620) (custom ROM)
Requirements: ONLY for HTC Wizard (Qtek 9100, I-mate K-JAM, T-Mobile MDA Vario, O2 XDA Mini S, SPV M3000, Cingular 8125)
Overview: Windows mobile 6 ROM (extended) with the interface of HTC Touch phone. Now the users can easily use their fingers instead of the stylus (large buttons, smart scrolling, touchFLO technology etc)
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

This version contains:
* A2DP, Windows Live, Transcriber, Office, Enterprise, Entertainment, MediaOS, FWUPDATE, Cyberon Voice Dial, Camera, Streaming Player, MMS, BT FTP, BT SAP, BT BPP, Task Manager, SMS Service, SymbolPad, Voice Recorder, Ecmertec Java, Adobe Reader, Adobe Flash, Gif Player, TouchFlo, Audio Manager, CommManager, Dialer, HTC Home, Network Wizard, Smartskey, SoftKey, SMSDRFix, Pocket RAR, Total Commander, Pim Backup, WM5torage, Biotouch Settings, PocketCM, PCM Keyboard and IM Selector.

Changes made in v9.0
-Now the package contains Symbol Pad, PocketCM, PCM Keyboard and IM Selector.
-TouchFLO is activated by scrolling from very top taskbar to the bottom one.
-new build 5.2.1620
-4MB page pool
-Windows Live removed (if someone wants the Windows Live software post your request in this thread and i will make another release (v9.1) which has Windows Live and some software updates)

If you want to add/remove a tab from the home plugin go to this registry HKLM\Software\HTC\HTCHome
To add the "profile" tab, modify the registry key and add 6 after 5. (Should be: TabSetting | 1,2,3,4,5,6).
You may also change the order of the tabs.

DOWNLOAD Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])

دانلود کنید و لذت ببرید:lover:

yasser360
3 September 2007, 01:20 AM
سلام دوستان خواهشا آخرین رام تاچ گوشیهای سری یونیورسال را معرفی کنیدوخواهشا هم در سایتی آپلود کنید که بتونیم از دانلود منیجرها (مثل dap) به دلیل حجم زیاد فایلها استفاده کنیم.یا حداقل چند پارتش کنید.ممنون

am!n
3 September 2007, 08:59 AM
نه آقا سیاوش موردی نداره-با خیال راحت نصب کن-بنده k-jam ندارم اما معمولا این رام ها حالت نهایی دارن و هیچ موردی ندارن-البته بنده تضمینی نمی کنم...

lover
3 September 2007, 11:23 AM
در مورد TNT2.0 روی Tytn نصب کردمش جدا مزخرف بود اولا خیلی قدیمی هست htc home ورژن اولیه هست که در quick dial ساپورت چند شماره مختلف از یک اسم رو نمیکنه همچنین SPL ورژن اش هنوز قدیمی 1.40 هست 1.40 و همانطور که گفتم پر برنامه های چرت و پرت. همان Schaps برای Tytn بهتره اقلا ROM ارجینال HTC را COOK کرده

yasser360
4 September 2007, 02:47 AM
خوب lover جان پس ما واسه یونیورسال چی رو نصب کنیم که هم بشه دانلودش کنیم (با دانلود منیجر باشه)هم خوب و بدون اشکال باشه؟؟؟به خدا دارم میمیرم واسه نصب کردنش.

yasser360
4 September 2007, 03:39 AM

lover
4 September 2007, 11:03 AM
خوب lover جان پس ما واسه یونیورسال چی رو نصب کنیم که هم بشه دانلودش کنیم (با دانلود منیجر باشه)هم خوب و بدون اشکال باشه؟؟؟به خدا دارم میمیرم واسه نصب کردنش.
صفحه قبل من یک رو معرفی کردم یکی هم مهرزاد !!!!

mohammad51
4 September 2007, 11:11 AM

دوست عزیز

نوع گوشیتون رو معرفی کنید تا راهنماییتون کنیم:icon_cool

yasser360
4 September 2007, 08:11 PM
jasjar

mohammad51
4 September 2007, 08:51 PM
دوست عزيز

هموني كه امين معرفي كرده اخرين رام كه اومده شما ميتونيد نصب كنيد اما ممكنه مشكلاتي داشته باشه :icon_cool

yasser360
5 September 2007, 12:48 AM
همان Schaps برای Tytn بهتره اقلا ROM ارجینال HTC را COOK کرده(نقل قول از LOVER عزیز)
LOVER جان لینک اینی که گفتی بگی کدومه ؟؟؟ماشالله شما اینقدر چیزای مختلف معرفی می کنید که نمیدونم منظورت کدومه.ببخشید من تازه کارم و واسه همین اینقدر سوال می پرسم.ممنون

lover
5 September 2007, 11:13 AM
به گوشی شما نمیخوره چون گوشی شما Universal هستش نه Hermes

Sina-Ts
5 September 2007, 04:39 PM
دو تا رام جديد برای prophet تو راهه. prophet touch V7 و Crystal V1
هر دو اين رام ها بر پايه آخرين ورژن wm6 هستند .نکته مهم اينه که در هر دو از درايور های wm5
استفاده شده و به اين ترتيب تمامی باگ های قبلی از بين خواهد رفت ..قابل توجه naymz عزيز که
با voice commander مشکل داشت
اما مصرف باتری همچنان مثل رام قبلی تاچ عالی خواهد بود
يه ورژن جديد هم برای دوربين قرار داده شده که طبق چيزی که گفته بهترين عکسی که ممکنه
رو از دوربين prophet خواهد گرفت
رام دومی تاچ نيست.و مثل wm6 ارجينال خواهد بود

تا 5 روز ديگه منتظر باشيد:icon_cool

Sina-Ts
5 September 2007, 04:42 PM
اينم يه فيلم از آخرين تکنولوژی تاچ که توسط Htc معرفی شده..واقعاً جالبه..ولی با توجه به
سرعتش فکر نکنم رو Prophet جواب بده..البته تيم xda گفتن که ميخوان روش کار کنن

hamidiiiii
5 September 2007, 11:19 PM
امین خان ،
لینک اولی که برا Universal(jasjar) گذاشتین پاک شده.
English version:
می شه جدیدشو بذاری؟؟

naymz
5 September 2007, 11:30 PM
دو تا رام جدید برای prophet تو راهه. prophet touch V7 و Crystal V1
هر دو این رام ها بر پایه آخرین ورژن wm6 هستند .نکته مهم اینه که در هر دو از درایور های wm5
استفاده شده و به این ترتیب تمامی باگ های قبلی از بین خواهد رفت ..قابل توجه naymz عزیز که
یه ورژن جدید هم برای دوربین قرار داده شده که طبق چیزی که گفته بهترین عکسی که ممکنه
رو از دوربین prophet خواهد گرفت
رام دومی تاچ نیست.و مثل wm6 ارجینال خواهد بود

تا 5 روز دیگه منتظر باشید:icon_cool

تاریخ release نهم سپتامبر اعلام شده

am!n
6 September 2007, 09:17 AM
امین خان ،
لینک اولی که برا Universal(jasjar) گذاشتین پاک شده.
English version:
می شه جدیدشو بذاری؟؟
بعد از 50 دقیقه جست و جو برات پیدا کردم.
سری به این لینک ([Only registered and activated users can see links]) بزن و با توضیحات فارسی دانلود کن.:icon_cool

mehdi1980
6 September 2007, 05:59 PM
دوستان خسته نباشید
گوشی من سامسونگ i750 است آیا من هم می توانم win6 را نصب کنم ؟
و کجا میتوانم rom دستگاهم را update کنم؟
با تشکر

am!n
6 September 2007, 06:22 PM
مهدی جان ضمن تبریک پیوستن شما به خانواده ی بزرگ پرشین هالز-این سامسونک شما پاکت پی سی است یا گوشیه؟
اگر گوشیه نمیشه....

mohammad428
6 September 2007, 11:10 PM
اگر کسی لینک ویندوز 6 برای این گوشی رو داره لطفا بگه

mohammad428
7 September 2007, 07:38 PM
دوست گرامی لطفا خط اول را بخونید-مدل ذکر شده است:
HTC Advantage X750*
ای بابا بازم باید صبر کنیم ظاهرا این اورکس نمی خواهد باما را بیاد.

mohammad51
7 September 2007, 07:57 PM
ای بابا بازم باید صبر کنیم ظاهرا این اورکس نمی خواهد باما را بیاد.

دوست عزيز

ريليز هاي قديمي هست كه به گوشي هاي مختلف ميخوره اما مشكلاتي داره كه ممكنه به گوشي شما اسيب وارد كنه به هر حال در حال حاضر wm6 مطمئني براي گوشي شما نيومده و بايد يك مقداري صبر كنيد تا بعد ا انشا الله ويندوز 6 خوب براش بياد :icon_cool

lover
8 September 2007, 12:02 AM
برای خیلی گوشی ها ممکنه اصلا wm6 نسازند چون یک سری مشکل های driver داره و دولوپر های شرکتهای سازنده گوشی میبایستی این درایور ها را بسازند برعکس HTC که بسیار راحت هستش

naymz
8 September 2007, 05:03 PM
امشب قراره دوتا رام جدید برای prophet بیادش
gullum touch v7.0
crystal v1.0
به محضه release شدن لینک هاشو میزارم
در ضمن اگه ممکنه این تاپیک رو به گفتگوی مهم تغییر بدید
ممنون

davood4547
9 September 2007, 06:19 AM
سلام
به لطف اطلاع رسانی اساتید گرانقدر

دو تا رام جديد برای prophet تو راهه. prophet touch V7 و Crystal V1
هر دو اين رام ها بر پايه آخرين ورژن wm6 هستند .نکته مهم اينه که در هر دو از درايور های wm5
استفاده شده و به اين ترتيب تمامی باگ های قبلی از بين خواهد رفت ..قابل توجه naymz عزيز که
يه ورژن جديد هم برای دوربين قرار داده شده که طبق چيزی که گفته بهترين عکسی که ممکنه
رو از دوربين prophet خواهد گرفت
رام دومی تاچ نيست.و مثل wm6 ارجينال خواهد بود

تا 5 روز ديگه منتظر باشيد:icon_cool
امشب قراره دوتا رام جدید برای prophet بیادش
gullum touch v7.0
crystal v1.0
به محضه release شدن لینک هاشو میزارم
در ضمن اگه ممکنه این تاپیک رو به گفتگوی مهم تغییر بدید
ممنون

من رام جديد prophet touch V7 را نصب کردم و تغییرات زیادی پیدا کرده است. برنامه ها - لوگوی آن-و...
میتوانید از این سایتها دانلو کنید:

و یا

:icon_cool

shahram_tc
9 September 2007, 10:35 AM
با سلام این رام touch pda viet 7 که گذاشتین معرکه بود . متشکرم .

diyaco
9 September 2007, 06:10 PM
من روی دستگاه jasjam خودم همین Schap's WM6 Pro 3.60a ([Only registered and activated users can see links]) را گزاشتم چون امکاناتش بینظیر هستش
عکسش هم اینه [Only registered and activated users can see links]
اما satin ها سیاه هستند و زیبا که آنهم مشکلی نداره برای schaps میشه theme سیاه touch را گزاشت

دوست و استاد عزیزم جناب Lover
متاسفانه من هنگام اجرای برنامه با این پیغام خطا مواجه میشوم
The application failed to initialize properly (0x0000135).Click Ok to terminate application
نمیدانم مشکل میتواند از کجا باشد , سپاسگذار میشوم اگر من را راهنمایی نمایید.

naymz
10 September 2007, 01:33 PM
سلام
خب در حال حاضر 3 تا رام جدید برای prophet اومده :
GULLUM V7
CRYSTAL V1
TRANSFORMER V1

من gullum و transformer رو نصب کردم ولی از gullum بیشتر خوشم اومد و حرفه ای تره به نظر
برنامه های بدرد بخوری همراهش هست و استفاده از Cube راحت تر شده در واقع میتونین cube رو با لمسه صفحه اکتیو کنین و نیازی به اختصاص دادن botton نیست.
رام stable ای هست و سرعت خوبی داره
و دیگه اینکه HTC TODAY PLUGIN رو میتونین Customize کنید
ولی کماکان با MSVoice Command مشکل داره

یک نکته در مورد crystal بگم که یک نسخه سبک از ویندوز 6 هست و cube نداره ....

رام gullum بعضی setting هارو save نمیکنه
توی قسمت sms inbox وقتی soft reset میکنید sms ها پاک میشن و وقتی sms میزنید message sent رو نمیده
و همچنین با فارسی ساز arabizerمشکل داره

من خودم شخصا رام های PDAVIET رو ترجیح میدم و فعلا هم برگشتم به 40006 تا رام جدید تری بیاد

Mohammad19094423
12 September 2007, 06:23 PM
اگه ممکنه لینک WM6 رو برای HTC P3300 بذارید

soheil86
12 September 2007, 10:59 PM
سلام

رام gullum بعضی setting هارو save نمیکنه
توی قسمت sms inbox وقتی soft reset میکنید sms ها پاک میشن و وقتی sms میزنید message sent رو نمیده
و همچنین با فارسی ساز arabizerمشکل داره

من خودم شخصا رام های PDAVIET رو ترجیح میدم و فعلا هم برگشتم به 40006 تا رام جدید تری بیاد

پیغام مسیج سنت رو که نشون نمیده میشه با رجیستری درستش کرد ولی من یه جا خوندم الان یادم نیست:icon_eek:

ولی اگه با سافت ریست اینباکس پاک بشه اصلا ارزش نداره:icon_eek:

naymz
12 September 2007, 11:29 PM
مشکل مسیج سنت بصورت زیر حل میشه
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settin gs]
"SMSNoSentMsg"=dword:1

Change it to "SMSNoSentMsg"=dword:0

ولی مورد پاک شدن مسیج ها فقط واسه من پیش اومد و کسه دیگه ای هم تایید نکرد
شاید بقیه این مشکل رو نداشته باشن

Mohammad19094423
13 September 2007, 04:11 PM
اگه ممکنه لینک WM6 رو برای HTC P3300 بذارید

soheil86
13 September 2007, 04:49 PM
مشکل مسیج سنت بصورت زیر حل میشه
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settin gs]
"SMSNoSentMsg"=dword:1

Change it to "SMSNoSentMsg"=dword:0

ولی مورد پاک شدن مسیج ها فقط واسه من پیش اومد و کسه دیگه ای هم تایید نکرد
شاید بقیه این مشکل رو نداشته باشن

من از رام ورژن PV_4.0.0.0.6_Touch استفاده میکنم و اون گزینه ای که رنگی کردم و نداره !

Sina-Ts
13 September 2007, 07:51 PM
منم مشکل پاک شدن مسيج هارو ندارم..کلا بهتره برای سافت ريست اول گوشی و خاموش
کنيد و بعد روشن کنيد..

در مورد رام تاچ 7 بعد از 4 روز استفاده :

به نظر من سرعتش خيلی خوبه.
خيلی پايداره.مديريت حافظه بهتر شده..
کيوب عملکرد خيلی خوبی داره.
همه چيز قابل تغييره..حتا قابليت تاچ و ميشه حذف کرد
تنها مشکلی که من باهاش دارم اينه که بعضی موقع ها خاصيت تاچ کند ميشه
يعنی موقع اسکرول کردن سرعت پايينه

naymz
14 September 2007, 11:26 AM
من به یک باگ عجیب در ویندوز 6 ورژنهای
PDAVIET 40006
GULLUM V7
TRANSFORMER V1
برخورد کردم
وقتی arabizer رو نصب میکنید و از option گزینه farsi رو انتخاب مبکنید ؛ اول همه چیز درسته ولی بعداز مدتی
arabizer عربی میشه و دیگه قسمت option کار نمیکنه که فارسی رو انتخاب کنید

کسی این مشکل رو تایید میکنه ؟
راه حل ؟
فارسی ساز سازگار ؟؟

naymz
14 September 2007, 11:28 AM
من از رام ورژن PV_4.0.0.0.6_Touch استفاده میکنم و اون گزینه ای که رنگی کردم و نداره !

مگه شما مشکل مسیج سنت رو توی 40006 هم دارید ؟

keyvan-GSM
14 September 2007, 03:53 PM
کسی از دوستان رام wm6 برای htc3350 سراغ تداره؟؟؟؟؟

soheil86
14 September 2007, 04:18 PM
مگه شما مشکل مسیج سنت رو توی 40006 هم دارید ؟

نه ولی میخوام این مشکل و داشته باشم:icon_excl

lover
14 September 2007, 04:40 PM
کسی از دوستان رام wm6 برای htc3350 سراغ تداره؟؟؟؟؟
این مدل 3350 یا htc love از همان سری artemis یا 3300 هستش بدون gps رام wm6 مدل 3300 هم بهش میخوره
یکی از رام های این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) را امتحان بکنید

keyvan-GSM
14 September 2007, 06:40 PM
جناب LOVER ممنون از راهنمایی ولی در اون تاپیک انقدر روم های متفاوتی وجود داره که آدم گیج می شه اگر ممکنه راهنمایی کنید

lover
14 September 2007, 07:47 PM
دوست گرامی سعی کنید رام های stable را بیشتر استفاده کنید

البته این راهنمایی که میکنم عمومی هستش. معمولا کم باگ ترین رام ها رام های ارجینالی هستند که خود operator ها ارایه میدهند (مانند HTC, T-Mobile-O2-Cingular,.....) اما از لحاظ امکانات مطمئنن به پای رام های COOK شده نمیرسند البته رام های COOK شده مشکلات خودشون رو دارند از قبیل باگ های نرم افزاری و هنگ کردن.
بهترین انتخاب رام های cook شده از Official همان مدل که توسط operator ارایه شده میباشد ( نه رام cook شده از wm6 اصلی چون مشکلات radio و gps و از این قبیل را به همراه داره در عوض رام official درایور های اصلی را شامل میشه تا سخت افزار پاکت پی سی بهینه باشد )سعی کنید عوض اینکه رام سنگینی انتخاب کنید در عوض رام stable را بریزید. و رامی که خیلی شلوغ باشه و پر از برنامه باشه را انتخاب نکنید همچنین page pool را 4 یا 6 مگ انتخاب کنید اگر سرعت بیشتر و storage کمتر میخواهید 4mg ولی اگر storage بیشتر و سرعت نرمال مد نظر دارید 6mg را انتخاب کنید

در مورد htc love یا 3350 هنوز ROM Official زیادی براش نیامده پس مجبورید با همان cook شده ها بگزرانید
فکر میکنم تا به این لحظه این رام ([Only registered and activated users can see links])گزینه خوبی باشه البته همانطور که قبلا گفتم باید انواع رام ها را انتخاب کنید من بر روی jasjam خودم 8 نوع رام را امتحان کردم تا به schaps راضی شدم

Mohammad19094423
14 September 2007, 11:43 PM
lover جان، رام wm6 برای 3300 کجا میشه پیدا کرد؟

yasser360
15 September 2007, 07:40 PM
سلام.ببخشید این رام هایی که برای سری (jasjar(universal معرفی شده هیچ کدام ارجینال نیست؟پس ما کدومشو نصب کنیم که بهتر باشه؟؟ممنون و شرمنده بابت مزاحمت

hamidiiiii
16 September 2007, 01:11 AM
من برا jasjar 6 تا rom ریختم
بهترینش این بود:

امير سجاد
17 September 2007, 08:57 AM
دوستانی که از رام TNT 4.0 استفاده میکنید و تعجب میکنید از اینکه با وجود این همه برنامه چطور این رام سرعت خوبی داره حواستون باشه که این رام بطور پیش فرض Overclocking کرده و CPU به جای 195 مگاهرتز روی 261 مگاهرتز تنظیم شده !

من هر دو رام PDAVIET 4.0.0.0.6 و TNT 4.0 رو تست کردم و به نظرم PDAVIET خیلی قوی تره....

در ضمن روی هر دو این رام ها من با Arabizer مشکل دارم به این شکل که بعد از هر بار ریست از من کد رجیستر میخواد ، کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره ؟

naymz
17 September 2007, 04:34 PM
حواستون باشه که این رام بطور پیش فرض Overclocking کرده و CPU به جای 195 مگاهرتز روی 261 مگاهرتز تنظیم شده !

overclocking چه مشکلاتی ممکنه ایجاد کنه ؟

TNT 5.0 رو تست کردید ؟

diyaco
17 September 2007, 09:33 PM
با سپاس فراوان از توضیحات جناب امیرسجاد عزیز

همانگونه که ایشان فرمودند overclock کردن cpu در پاکت پی سی در هیچ کجا توصیه نگردیده و برخلاف pc تقریبا" اکثر نظرات مخالف این امر است.

درمورد دوم من هم مطالبی خوانده ام اما با توجه به اینکه این موارد سخت افزاری است برایم جای سئوال وجود دارد که این امر چگونه ممکن است؟

alggar
18 September 2007, 12:13 AM
دوستان کمک
من PDAVIETVII Touch رو نصب کردم (از WM5 i-mate آپگرید کردم) دیگه بالا نمیاد.
در صورتی که از همون WM5 i-mate به PDAVIET VI Touch آپگرید میکنم مشکلی نداره.
لطفا" راهنمایی کنید.

امير سجاد
18 September 2007, 01:26 AM
دوستان کمک
من PDAVIETVII Touch رو نصب کردم (از WM5 i-mate آپگرید کردم) دیگه بالا نمیاد.
در صورتی که از همون WM5 i-mate به PDAVIET VI Touch آپگرید میکنم مشکلی نداره.
لطفا" راهنمایی کنید.
کلیدهای power و camera رو همزمان نگه دارید و دستگاه رو ریست کنید تا صفحه سه رنگ بالا بیاد ، گوشی رو با USB به کامپیوتر متصل کنید و رام اصلی گوشی رو بریزید.

وقتی رام بطور کامل نصب شد و گوشی ریست شد منتظر بمونید تا Active Sync گوشی رو بشناسه ، گوشی رو بصورت Guest سینک کنید و رام Touch VII رو نصب کنید.

اگر باز هم مشکل داشتید و گوشی بالا نیومد احتمالا فایلی که گرفتید مشکل داره

alggar
18 September 2007, 01:14 PM
ممنون جناب درست شد. اشکال از Upgrade Rom بود.
دوستان میشه راجع به نحوه ی آوردن Cube و روش های مختلفش توضیح بدید؟

Mohammad19094423
18 September 2007, 06:02 PM
هیچکی پیدا نمیشه رام wm6 برای p3300 رو به ما بده؟؟؟

mohammad51
18 September 2007, 07:02 PM
هیچکی پیدا نمیشه رام wm6 برای p3300 رو به ما بده؟؟؟

دوست عزيز

شما به پست شماره 394 دقت كردي كه چي نوشته شده يك بار ديگه بخون فكر كنم به جواب برسي:icon_cool

naymz
20 September 2007, 10:15 AM
رام جدید از PDAVIET :
این رام دارای نسخه جدید Core هستش : OS 5.2.1908 Build 18508.0.7.0

توجه : این رام نسخه بتا میباشد :

امير سجاد
20 September 2007, 07:28 PM
رام جدید از PDAVIET :

اضافه میکنم که این رام برای پرافت هست و پیشنهاد میکنم اگر دنبال دردسر نیستید نصبش نکنید چون این رام رو فقط برای این ارائه کردند تا ایراداتش رو در عمل متوجه بشن.

meykou
20 September 2007, 09:08 PM
رام جدید از PDAVIET :

رام های final هر کدومشون حداقل چند تا باگ اساسی دارند خواهشا از معرفی رام های بتا جدا خودداری فرمایید تا بعضی ها که آشنایی چندانی ندارند دچار مشکل نشوند

امير سجاد
20 September 2007, 11:21 PM
رام های final هر کدومشون حداقل چند تا باگ اساسی دارند خواهشا از معرفی رام های بتا جدا خودداری فرمایید تا بعضی ها که آشنایی چندانی ندارند دچار مشکل نشوند
ایشون که با فونت 4 تذکر دادند نسخه بتا هست من هم که یک توضیح کوچیک اضافه کردم فکر میکنم کاربران میتونند با توجه به این توضیحات خودشون تصمیم بگیرند(شاید خیلی ها مثل من علاقه داشته باشند تستش کنند)

meykou
20 September 2007, 11:42 PM
ایشون که با فونت 4 تذکر دادند نسخه بتا هست من هم که یک توضیح کوچیک اضافه کردم فکر میکنم کاربران میتونند با توجه به این توضیحات خودشون تصمیم بگیرند(شاید خیلی ها مثل من علاقه داشته باشند تستش کنند)

شما که این رام رو نصب کنید مثلا می خواهید چه گلی به سر اونی که این رام را ساخته بزنید
در اون سایت تقریبا هر هفته یک رام جدید میاد و اونی که این رام را ساخته توضیح داده که این رام بتا هست و برای تست کردن میباشد تا بعضی ها اون رو تست کنند و باگهای اونو اعلام کنند.
البته شما هم مختارید خیلی کارا بکنید.
ارزش هر سایت هم به مطالبی است که در اون هست اگه قرار باشه که هر کی هر چی پیدا میکنه بیاره تو این سایت(کلی میگم اما به هر حال با پوزش از naymz ) ، ارزش سایت رو پایین میاریم.

Sina-Ts
20 September 2007, 11:56 PM
با ارز پوزش..به نظر من حرف شما خيلی بی معنی هستش..اين فروم و هر فروم ديگه
محل بحث و تبادل نظره..شايد يکی دوست داشته باشه اين رام و تست کنه..شايد ايشون اصلاً
ميخواد کمک کنه به سازنده اون رام..شما هم اگه پست ها رو به دقت بخونين با توضيح دوستان
ديگه دچار چه مشکلی ميخواين بشين..

meykou
21 September 2007, 12:18 AM
با ارز پوزش..به نظر من حرف شما خيلی بی معنی هستش..اين فروم و هر فروم ديگه
محل بحث و تبادل نظره..شايد يکی دوست داشته باشه اين رام و تست کنه..شايد ايشون اصلاً
ميخواد کمک کنه به سازنده اون رام..شما هم اگه پست ها رو به دقت بخونين با توضيح دوستان
ديگه دچار چه مشکلی ميخواين بشين..

به هر حال من در این مورد آخرین پستم رو می نویسم و دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.:icon_smil
شما کجای پست naymz می بینید که نوشته باشه این رام برای تست کردن میباشد و کسانی که تست می کنند به فلان ادرس بروند و نظرشون رو ارایه بدهند.:icon_lol:

naymz
21 September 2007, 01:20 AM
من توی این پست توضیحاتم رو میدم ولی خواهشا ادامه ندید تا تاپیک به انحراف کشیده نشه ...
من توی پست ام نوشته بودم ورژن بتا ... و کسی که بلد باشه رام نصب کنه مسلما معنی بتا رو هم میدونه

قصد من از گذاشتن این رام این بود که کسانی که وارد هستند رام رو نصب کنن ایرادات رو بدست بیاریم و توی اون سایت اعلام کنیم تا به نوعی سهم خودمون رو ادا کنیم و کمک کنیم تا یک رام بی نقص برای موبایل هامون بدست بیاد و فقط استفاده کننده نباشیم
و از این مهمتر با مطرح کردن مشکلات تو این سایت خودمون راه حل شو پیدا کنیم که بعد از مدتی به لطف دوستان مدیر و بچه های اینکاره اینجا خودمون رام کوک کنیم تو اون سایت معرفی کنیم ....
خیلی دلم میخواد که رام پی هالز ساخته بشه
شاید بدونید محض اطلاع میگم که رام pdaviet ماله ویتنام ؛ Tnt از عربستان و koster از روسیه هست و واقعا جای ایرانی ها و بخصوص پی هالزی ها اونجا خالیه ...

در هر حال این تاپیک مخصوص معرفی انواع رام های 2006 هستش و تمامه رام هایی که گذاشته شده خالی از باگ نیستد و این یکی هم مثله همون ها.....و توضیحات مربوط به هر رام هم نوشته میشه و هر کسی مختاره هر رام رو که دوست داره نصب کنه ...

برای اینکه این پست بار اطلاعاتی هم داشته باشه خدمتتون عرض کنم که قراره دوتا رام جدید بر روی build 18508.0.7.0 بنامهای gullum v8 و crystal v2 بیادش .

meykou
21 September 2007, 01:50 AM
پیدا کردن باگ با رفع کردن باگ فرق داره
به هر حال اگه شما می خوای رام کوک کنید در همون سایت در عناوین sticky می بینید که نوشته kitchen rom و برای کسایی هست که می خواهند رام کوک کنند.
در اون ترد یه رام باز شده هست که 100 مگ حجمش هست و چند تا نرم افزار دیگه که حجم چندانی ندارند.
در ضمن nanoscopic kitchen rom هم برای این کار هست.
موفق باشید

meykou
21 September 2007, 03:41 PM
چند پست قبل PDAViet Transformer 1.0 معرفی شده بود که حالا یه سری از باگهای اون برطرف شده و
با نام PDAViet Transformer 1.1 ارایه شده است.

البته برای سری پرافیت می باشد.

PDAViet Transformer 1.1 ([Only registered and activated users can see links])

diyaco
22 September 2007, 09:27 PM
به نقل از سایت xda امشب یا فردا نسخه جدید TNT ویژه سری HERMES منتشر میشود , خصوصیات نسخه جدید بشرح زیر اعلام شده:

Select all contacts removed (some issues with opening contacts)
- Advanced config 1.0
- JAVA app removed (i will add many choices as cabs)
- Voice Recorder fixed
- Calculator Removed (1-Calc is enough)
- WinXplore newer version 0.3.2.0
- WiFi app replaced with newer one (Peek Pocket)
- AudioManager_1_2_725711 (new version)
- HTC Custom removed
- Softkey changer replaced with SoftKeyAppEx
- BT_FTP_1_2_30234_2 (new version)
- BT_SAP_2_02_b0925_r3
- Total Commander (latest version)
- Adobe Reader added
- Adobe Flash Player added
- One Note Added
- Windows Live Messenger 10.6.0031.2400 (latest build, no need to sync e-mails to contacts)
- NetworkPlugin_1_0_29714_1
- NetworkWizard_1_0_29982_7 (support most networks WorldWide)
- Modem Link (like Internet sharing, but support DUN and useful for linxus)

diyaco
23 September 2007, 03:14 PM
همانگونه که عرض کردم رام جدید TNT ویژه سری HERMES دیشب منتشر شد. مشخصات کلی رام جدید در پست قبلی نوشته شده.
تنها تصویر منتشر شده از این رام هم تصویر زیر میباشد:

درمشخصات ارائه شده ازسوی منتشرکننده از این رام بعنوان یک نسخه Beta یاد شده اما همین شخص در یک پست مدعی شده که این رام اصلی میباشد :icon_cry: :icon_roll
مقدار PagePooll این رام هم 6 مگابایت است. و نهایتا" این هم لینک دانلود:

من خودم هنوز این رام را نصب کرده ام اما باتوجه به اینکه همانند استاد lover عزیز یک رگ عرب ستیزی در من هم وجود دارد بعید میدانم از نصب این رام لذت ببرم :icon_cool

lover
23 September 2007, 03:30 PM
اخه توسعه دهنده این رام (developer) اقای Its Right بسیار سلیقه مزخرفی هم داره و برنامه های مزخرف میزاره
Calculator Removed (1-Calc is enough)
Adobe Reader added
و....
در ظمن به خاطر compatible بودن unicode عربی از ورژن های پایینتر wm6 pro استفاده میکنه در نتیجه مشکلاتی نظیر Select all contacts removed (some issues with opening contacts را داره. برای همین هم بزور page pool 6MB ای میخواهد سرعت رام را افزایش بده در صورتی که schaps رام هایش چون Cook شده ROM HTC میباشد کمترین باگ و بیشترین سرعت را داره. در صورتی که رام های TNT کوک شده بر اساس رام اصلی Dopod .707 میباشد که بسیار مزخرف هستند
قراره Schaps رام جدید 3.60 را public کنه به هر حال من کار schaps را بیشتر قبول دارم

naymz
23 September 2007, 09:14 PM
اخه توسعه دهنده این رام (developer) اقای Its Right بسیار سلیقه مزخرفی هم داره و برنامه های مزخرف میزاره
Calculator Removed (1-Calc is enough)
Adobe Reader added
و....
در ظمن به خاطر compatible بودن unicode عربی از ورژن های پایینتر wm6 pro استفاده میکنه در نتیجه مشکلاتی نظیر Select all contacts removed (some issues with opening contacts را داره. برای همین هم بزور page pool 6MB ای میخواهد سرعت رام را افزایش بده در صورتی که schaps رام هایش چون Cook شده ROM HTC میباشد کمترین باگ و بیشترین سرعت را داره. در صورتی که رام های TNT کوک شده بر اساس رام اصلی Dopod .707 میباشد که بسیار مزخرف هستند
قراره Schaps رام جدید 3.60 را public کنه به هر حال من کار schaps را بیشتر قبول دارم

شرمنده نتونستم فقط به سپاس اکتفا کنم
واقعا باعث افتخاره که همچین کسانی رو تو این سایت داریم

diyaco
23 September 2007, 11:13 PM
دوستانی که رام جدید TNT ویژه سری HERMES را دانلود نکرده اند بهتر است سعی و عجله ای برای اینکار نداشته باشند.
مشکلات این نسخه بتا به تدریج دارند خودشان را نشان میدهند که یکی از مهمترین آنها عدم کارکرد صحیح InternetExplorer در این رام است.
نویسنده رام وعده داده که بزودی نسخه دوم بتای!!! این رام را با حل این مشکلات ارائه کند.
با این حساب دانلود این فایل 50 مگی با توجه به سرعت مسخره اینترنت در کشور عزیزمان کاری بیهوده به نظر میرسد. :icon_evil

scorpiunix
24 September 2007, 01:16 AM
سلام عرض ميكنم خدمت دوستان و اساتيد محترم سايت . بنده مدتي هست كه به دنبال ويندوز موبايل 6 براي گوشيم ميگردم. گوشي بنده JAMin ميباشد. اطلاع دارم كه شركت هايي گوناگوني version هاي مختلفي ارزه مي كنند. اما متاسفانه بنده شديدا سردر گم شدم. از دوستان و اساتيد محترم تقاضا دارم بهترين ويندوز موبايل ( همون رام فكر ميكنم ) را براي دانلود به بنده معرفي كنند. بار ديگر عرض ميكنم كه بنده ويندوز موبايل را براي گوشي I-Mate JAMin ميخواهم.

با تشكر

امير سجاد
24 September 2007, 01:28 AM
سلام عرض ميكنم خدمت دوستان و اساتيد محترم سايت . بنده مدتي هست كه به دنبال ويندوز موبايل 6 براي گوشيم ميگردم. گوشي بنده JAMin ميباشد. اطلاع دارم كه شركت هايي گوناگوني version هاي مختلفي ارزه مي كنند. اما متاسفانه بنده شديدا سردر گم شدم. از دوستان و اساتيد محترم تقاضا دارم بهترين ويندوز موبايل ( همون رام فكر ميكنم ) را براي دانلود به بنده معرفي كنند. بار ديگر عرض ميكنم كه بنده ويندوز موبايل را براي گوشي I-Mate JAMin ميخواهم.

با تشكر
فکر میکنم بهترین رامهای پرافت PDAVIET 4.0.0.0.6 Touch و Prophet Touch VII باشه که در صفحات قبلی معرفی شدند ، فقط لطفا به توضیحاتی که وجود داره دقت کنید تا خدایی نکرده به مشکل بر نخورید

hs_tbr
28 September 2007, 12:06 AM
با تشکر فراوان از همه دوستان به خصوص فرشید جان ...:icon_cool
بابت پست 323 واقعن ممنون ... تصمیم گرفتم PDAViet رو رو گوشیم نصب کنم ... اما در توضیحات پست 339 توسط آقای amir16016 ([Only registered and activated users can see links]) گفتند ابتدا از داخل پوشه ی Prophet_PV_Temp ، روی
ROMUpdateUtility_NV_G4
کلیک کنیم .. اما این پوشه نیستش .. یعنی یه فایل دانلود دیگه هست که الان لینکش expired شده .. که فک میکنم اول باید اونو اجرا کنم .. البته همونطور که تو یه تاپیک دیگه هم گفتم یه رام دست ساز ریختم رو گوشیم ...فک کنم اول باید اونو پاک کنم (اگه بشه ..چون معنی ROM یه چیزه دیگه است :icon_redf) بعد اون فایل ROMUpdateUtility_NV_G4 رو اجرا و بعدش از این فایل که دانلود کردم Upgrade_ROM رو اجرا کنم ...
اصلن اگه رام بهتری واسه Qtek s200 هست بگید دانلود کنم ...ممنون می شم راهنماییم کنید ...:icon_idea

diyaco
28 September 2007, 11:41 AM
به دوستانی که از گوشیهای سری HERMES استفاده میکنند توصیه میکنم حتما" یک بار رام های FuN_KeY را تست نمایند :icon_cool
رامهای ارائه شده از این سری بسیار سریع و stable میباشند و شباهت زیادی به رام schaps دارند.
همکنون ورزن 1.2 این رام آماده دانلود است.

لینک برای مشاهده اطلاعات FuN_KeY's ROM

لینک دانلود نسخه 1.2 (ازطریق راپیدشر)

yasser360
30 September 2007, 12:52 AM
دوستان سلام.گوشی من در حالتی که ازش استفاده نمیکنم.باطریش کم میشه.مثلا از شب تا صبح کلی باطریش میره.میشه بگین ممکنه مشکلش از کجا باشه.البته منظورم اینه که ممکنه از رامش باشه؟؟؟(برا اینکه نگید تاپیکو اشتباه اومدم.)من از رام L26 WM6 PRO Business V5 استفاده میکنم.راستی گوشیم jasjare, ممنون.

amir31_s
1 October 2007, 12:21 AM
WM6 Pre-release for HTC Universal
این نسخه آزمایشی ویندوز موبایل 6 برای
HTC Universal هستش.

Overview:
The list of major changes introduced in Windows Mobile 6.0 for Pocket PC:
* Revamped outlook, refined icons;
* Totally re-mastered sound theme;
* Increased interface speed;
* Bundled IP-telephony (VoIP, SIP standard);
* Smart Dial 2.0, fast search through contacts, call history; removable on-screen virtual keyboard;
* Any tune can be assigned to any event;
* Support for shortcuts in Outlook Mobile;
* Full-fledged meetings arrangement system;
* Support for HTML in messages;
* Smart Filter – handy and fast search through messages;
* Numerous MS Exchange 2007-tailored changes;
* Integration with Windows Live online-services;
* Marketplace – purchase, download, and install directly from the device;
* Encryption – bundled memory card encryption

لینکهای دانلود:

more info ([Only registered and activated users can see links])
اطلاعات بیشتر در مورد HTC Universal رو در
اینجا
([Only registered and activated users can see links])بخوانید.

اینم لینک جدید ([Only registered and activated users can see links])

داریوش جان تشکر میکنم از همه زحماتت. میخوام یه نگاهی به این مشخصات ویندوز (Imate T-mobile همون طرح Jasjar) من بندازی =>
Rom Version: 2.05.00 kds
Rom Date: 05/07/07
Radio Version: 1.06.00
Protocol Version: 4240.P8
ExtRom version: 1.20.120 wwe
حالا داریوش جان به نظرت بعداز این ویندوز کم باگ تری هست که بتونم رو گوشی عزیزترین دوستم نصب کنم؟
اگه هست لینکشو محبت میکنی؟ خیلی برام مهمه که بتونم اینکارو براش انجام بدم. اگه میتونی فدات شم، کمک کن.
شاد باشی همیشه

hoseinmec
1 October 2007, 03:21 AM
خدمت دوستانی که از o2 atom و o2 atom exec استفاده می کنند باید عرض کنم که از بابت رام های جدیدی که در دو پست اول این صفحه معرفی کردم خیالتون راحت باشه. من خودم چند روزه که از این رام بروی Atom Exec استفاده می کنم و به جز چند تا باگ کوچیک ( که به سازنده این رام گزارش دادم ) در کل خیلی راضی هستم وباید بگم فوق العادست و برنامه های کاربردی خیلی خوبی در این دو تا رام وجود داره.

yasser360
1 October 2007, 03:47 AM
دوستان سلام.گوشی من در حالتی که ازش استفاده نمیکنم.باطریش کم میشه.مثلا از شب تا صبح کلی باطریش میره.میشه بگین ممکنه مشکلش از کجا باشه.البته منظورم اینه که ممکنه از رامش باشه؟؟؟(برا اینکه نگید تاپیکو اشتباه اومدم.)من از رام L26 WM6 PRO Business V5 استفاده میکنم.راستی گوشیم jasjare, ممنون.

am!n
1 October 2007, 12:35 PM
حالا داریوش جان به نظرت بعداز این ویندوز کم باگ تری هست که بتونم رو گوشی عزیزترین دوستم نصب کنم؟
اگه هست لینکشو محبت میکنی؟ خیلی برام مهمه که بتونم اینکارو براش انجام بدم. اگه میتونی فدات شم، کمک کن.
شاد باشی همیشه
دوست عزیز در چند صفحه قبل ورژن جدید تری هم معرفی شد-لطفا صفحات قبل را یک نگاهی بنداز.

mohammad51
1 October 2007, 03:38 PM

دوست عزیز

برای این که به مشکل شما پاسخ داده بشه شما باید اول رام اصلی خود گوشی رو دوباره نصب کنید ببینیند باز همچنین مشکلی دارید یانه بعد اگر مشکل نداشت مطمئنا مشکل رامی که شما نصب کردید :icon_cool

Javid
1 October 2007, 10:27 PM
بهترین رام ها از نظر stable بودن و ظاهری زیبا اکثرا توسط خودم یا دوستان تست شده :

برای سری Prophet یعنی S200 , JAMin :
این رام ویندوز مبایل 5 انگیلیسی هست (اگر میخواهید از wm6 به wm5 داونگرید کنید)
WM5 ([Only registered and activated users can see links])
اینهم بهترین رام wm6 ای هست که برای سری prophet ساختند جدا سرعت اش سه برابر میشه و مصرف باطری بطور چشمگیری کاهش پیدا میکنه همچنین ظاهری مانند htc touch خواهید داشت
WM6 PDAViet 4.0.0.0.6 Touch ([Only registered and activated users can see links])

برای سری Wizard یا K-JAm:
برای ویزارد یک رام بدون باگ هنوز نیامده اما سری tnt همیشه بهتر بودند
TNT 4.0 Pro ([Only registered and activated users can see links])

برای سری universal یا JASJAR:
این یک رام بسیار زیباتر نسبت به رامی که مهرزاد عزیز معرفی کرد هستش
KDSkamal's ([Only registered and activated users can see links])

برای سری Hermes یا HTC Tytn , i-mate jasjam :
شاید اولین رام های wm6 را برای هرمس ساختند و دولوپر های رام هنوز بهینه سازیش میکنند و امکانات زیادی را بهش اضافه میکنند یکی از زیباترین رام ها رام schaps هستش
Schap's WM6 Pro 3.60a ([Only registered and activated users can see links])
اما اگر یک رام سریع و بدون امکانات میخواهید یکی از سری های satin را انتخاب کنید
Black Satin Normal ([Only registered and activated users can see links])
Black Satin Medium ([Only registered and activated users can see links])
Black Satin Light ([Only registered and activated users can see links])

دوستان کسی یدونه wm5 و wm3 درست درمون واسه ی s200 سراغ نداره که هیچگونه باگی نداشته باشه...
لینک جناب لاور جواب نمیده...
میخوام هر در رو نصب کنم ببینم کدومشون بهتر روی اس 200 دره پیت جواب میده...من wm6 pdaviet touch رو چند وقت پیش نصب کردم و حالا کلی مشکل باهاش دارم و میخوام دانگرید کنم... کمک کنید اگه میشه...
سپاس.

Sina-Ts
2 October 2007, 12:36 AM
من پيشنهاد ميکنم بجای دانگريد 2 روز صبر کنيد يه رام عالی wm6 برای
( prophet(s200 داره ميآد

soheil86
2 October 2007, 12:53 AM
سینا جان Touch version VIII منظورتونه ؟؟؟

mohammad51
2 October 2007, 01:27 AM
دوستان کسی یدونه wm5 و wm3 درست درمون واسه ی s200 سراغ نداره که هیچگونه باگی نداشته باشه...
لینک جناب لاور جواب نمیده...
میخوام هر در رو نصب کنم ببینم کدومشون بهتر روی اس 200 دره پیت جواب میده...من wm6 pdaviet touch رو چند وقت پیش نصب کردم و حالا کلی مشکل باهاش دارم و میخوام دانگرید کنم... کمک کنید اگه میشه...
سپاس.

دوست عزيز

مشكل اگر براتون پيش اومده ميتونيد رام جمين رو بگيريد و روي گوشيتون نصب كنيد wm5 اورجينال هست در سايت خود ايميت :icon_cool

Sina-Ts
2 October 2007, 02:24 AM
سینا جان Touch version VIII منظورتونه ؟؟؟

بله اونم تو راهه ولی تاريخ ريلزش مشخص نيست..3 اکتبر رام crystal v2 ميآد
هم touch vIII و هم crystal v2 بر پايه آخرين ورژن wm6 هستند که ظاهرا هيچ باگی در اونا گزارش نشده و
3 دوره تست و بهينه سازی رو اين رام ها انجام شده

naymz
3 October 2007, 12:03 PM
CRYSTAL V2.OFFICIAL

نکته : این رام مخصوص سری PROPHET هستش

amin3d
5 October 2007, 08:22 AM
CRYSTAL V2.OFFICIAL

نکته : این رام مخصوص سری PROPHET هستش

دوست عزیز! فکر کنم لینک ها inactive شدن، جند بار امتحان کردم اما با هیچکدوم از لینک ها دانلود نشد.

امير سجاد
5 October 2007, 08:28 AM
رام خیلی سریعیه و با ریختن برنامه هم زیاد کند نمیشه اما برای من با نصب پلاگینهای Touch و X-Button و... بطور محسوسی کند شد ضمن اینکه پس از نصب این پلاگینها با اجرای Word Mobile مشکل پیدا کردم ، چند بار در صفحه ورود به ویندوز قفل شد ، در هنگام گشت و گذار در برخی از پوشه ها هم ناگهان سرعت به طرز دردناکی کم میشد ، همچنین آیکون Task Manager در برخی از نرم افزارها با دکمه ضربدر تداخل پیدا میکرد ، مجموعا من ترجیح میدم دوباره بر گردم به Prophet Touch VII و تا 7-8 روز دیگه منتظر نسخه جدیدش بمونم...

امير سجاد
5 October 2007, 08:38 AM
دوست عزیز! فکر کنم لینک ها inactive شدن، جند بار امتحان کردم اما با هیچکدوم از لینک ها دانلود نشد.
لینک rapidshare که سالمه ، اونیکی هم درستش اینه :

amin3d
5 October 2007, 09:10 AM
rapidshare دانلود نمیکنه، اما لینکی که جناب امیرسجاد دادن (4Shared) درسته!
ممنون

am!n
5 October 2007, 09:33 AM
اگر یه نگاه کوچیک و توجهی به این تاپیک داشته باشیم می بینیم که اکثریت جمین دارن-این خیلی برام جالبه...

amin3d
5 October 2007, 09:42 AM
آخه یه زمانی JAMin آخرش بوده، بچه های اینجا هم که ماشاالله سلیقه ها توپ...... [Only registered and activated users can see links] الانم یه سری گوشی های دیگه اومده که آخرشه (مثل TyTN II یا HTC Advantage II) اما اینا قیمتشون هنوز اولشه، [Only registered and activated users can see links]
یکی دو ماه دیگه بیا ببین! همین بچه ها یا فلیم گرفتن (اگر مشکل رادیوئیش حل شد) یا TyTN II یا Advantage II

naymz
5 October 2007, 10:01 AM
رام خیلی سریعیه و با ریختن برنامه هم زیاد کند نمیشه اما برای من با نصب پلاگینهای Touch و X-Button و... بطور محسوسی کند شد ضمن اینکه پس از نصب این پلاگینها با اجرای Word Mobile مشکل پیدا کردم ، چند بار در صفحه ورود به ویندوز قفل شد ، در هنگام گشت و گذار در برخی از پوشه ها هم ناگهان سرعت به طرز دردناکی کم میشد ، همچنین آیکون Task Manager در برخی از نرم افزارها با دکمه ضربدر تداخل پیدا میکرد ، مجموعا من ترجیح میدم دوباره بر گردم به Prophet Touch VII و تا 7-8 روز دیگه منتظر نسخه جدیدش بمونم...

روی دستگاه من که اصلا نصب نشد و مجددا برگشتم به transformer 1.0
باید صبر کنیم ببینیم این VIII چی از آب در میاد

diyaco
5 October 2007, 11:30 AM
نسخه جدید رام FuN_KeY ویژه گوشیهای سری HERMES با تغییرات زیر منتشر شد:

Major Update 1.3.0 (4.10)
-Rom fully 3.61 (there were some mix before to solve some past issues)
-Pocket Rar updated to 3.71
-Removed Startup animation (start faster)
-Seems to be a little faster (may be cause by the emptyness of my device after reflash)
-Keyboard mapping "bug/feature :-)" while in call still present

به دوستانم توصیه میکنم حتما" یکبار این رام را امتحان کنند , مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد :icon_cool

اینهم لینک دانلود:

Honiras
5 October 2007, 01:57 PM
سلام . من وقتی میخواستم s200 بخرم، فروشنده گفت اگه با win06 بخوای 10 هزار تومن گرونتر من گفتم نمیخوام خودم نصب میکنم . ضمنا کلی هم از سرعت بیشترش تعریف کرد . حالا با چیزهایی که من خوندم دوستان همچین از 06 راضی نیستن میشه یکم راهنمایی کنید

Sina-Ts
5 October 2007, 02:44 PM
wm6 سرعت دستگاه و به مقدار قابل توجهی بالاتر ميباره..چون برای اين گوشی ها هنوز
wm6 بطور رسمی معرفی نشده..کمابيش يک سری باگ داره..که البته سرعت ، زيبايی و قابليت های اون
کاملا به اون باگ ها ميآرزه..البته تو ورژن های آخری که اومده اين باگ ها حداقل شده و تقريبا
داره رفع ميشه..نصب WM6 هم کار راحتيه و شما لازم نيست 10 هزارتومان به اون کلاه بردار بدی

mohammad51
5 October 2007, 03:14 PM
سلام . من وقتی میخواستم s200 بخرم، فروشنده گفت اگه با win06 بخوای 10 هزار تومن گرونتر من گفتم نمیخوام خودم نصب میکنم . ضمنا کلی هم از سرعت بیشترش تعریف کرد . حالا با چیزهایی که من خوندم دوستان همچین از 06 راضی نیستن میشه یکم راهنمایی کنید

دوست عزيز

همون طور كه سيناي عزيز گفت ويندوز به راحتي روش نصب ميشه در بازار پول بيشتري از شما ميگيرن و البته ويندوز 6 اخرين ورزن نيست و البته cd اكتيوسينك هم نداره چون اكتيوسينكي كه ويندوز 6 رو ساپورت ميكنه 4.5 هست كه در cd هاي قديمي نيست و بايد شما دانلودش كنيد از لحاظ سريتر شدن هم كه واقعا سريعتر از ويندوز 5 هست و امكاناتي هم كه داخل رامش داره قابل قياس به ويندوز 5 نيست :icon_cool

amin3d
5 October 2007, 04:36 PM
روی گوشی من هم نصب نشد! صبر می نمائییم

حالا من موندم بی ویندوزی. یکی به داد برسه

naymz
5 October 2007, 05:41 PM
PDAVIET TRANSFORMER 1.1

PASSWORD = PDAVIET

mohammad51
5 October 2007, 06:24 PM
روی گوشی من هم نصب نشد! صبر می نمائییم

حالا من موندم بی ویندوزی. یکی به داد برسه

دوست عزيز

اميدوارم كه مشكلتون حل شده باشه :icon_cool

amin3d
5 October 2007, 06:39 PM
جناب محمد 51 ! [Only registered and activated users can see links]
با تشکر ویژه از شما که وقتتون رو گذاشتید تا مشکل من حل بشه!
بله مشکل تا اینجا که حل شده، انشاالله دانلود که تموم شد و نصب کردم حتماً خبرتون میکنم.

امير سجاد
5 October 2007, 10:07 PM
روی دستگاه من که اصلا نصب نشد و مجددا برگشتم به transformer 1.0
باید صبر کنیم ببینیم این VIII چی از آب در میاد
مشخصات گوشیمون که یکیه ! چطور نشد ؟ شاید مشکل از WM5 باشه که بعنوان واسطه به کار رفته. من یکی از رامهای استاندارد Qtek رو بعنوان واسطه استفاده کردم.

davood4547
5 October 2007, 11:41 PM
برای من هم بار اول نصب نشد.یعنی بعد از اتمام کار زمانی که هارد ریست کردم توی همان صفحه آبی ماند و دیگر بالا نیامد. مجبور شدم ویندوز 5 و اصلی دستگاه را ریختم و مجددا رام جدید را رویش ریختم.و درست شد.

Nima Golshahi
5 October 2007, 11:49 PM
شما لازم نيست 10 هزارتومان به اون کلاه بردار بدی

:icon_arro کلاه برداری یه کاره دیگس.. در قبال این کار اینقدر پول میگیره !
خریدار اگه خیلی دلش به حال جیبش میسوزه به جاش بره یه کارت اینترنت 5 ساعته بخره بیاد خودش نصب کنه !

Sina-Ts
6 October 2007, 12:01 AM
آخه کاری که کلاً 10 دقيقه کار داره و سخت ترين قسمتش اينه که به مانيتور نگاه کنی
که 10 تومان خرج نداره..کلاه برداريشم اينجاست که خريدار هم فکر ميکنه چه کاره سختيه
نصب رام و فروشنده داره آپولو هوا ميکنه

mohammad51
6 October 2007, 12:18 AM
نيما جان

منظور سيناي عزيز اينه كه براي نصب يك ويندوزي كه 10 دقيقه طول ميكشه و البته به همراهش cdبراي اكتيوسينكش هم داده نميشه 10 هزار تومن زياده و يك كلاه برداريه حالا به نظر شما چي ميشه گفت به اين كار تازه اخرين ورژن هم نيست:icon_cool

soheil86
6 October 2007, 01:19 AM
اینم میگم ولی کم کم داره منحرف میشه تاپیک ولی آخریشه.... ببخشید

مثلا یه حرفه دیگه ای که این فروشنده های بی سواد میزنن اینه که اکه برنامه روی گوشیت نصب کنی گارانتیش از بین میره باید بدی ما برات برنامه نصب کنیم :icon_bigg

دقیقا انگار داره بلا نسبت همه ی دوستان داره با خر حرف میزنه ... یه بار یکی اینو گفت خواستم دیگه بگیرم بزنمش :icon_bigg

naymz
6 October 2007, 01:31 AM
مشخصات گوشیمون که یکیه ! چطور نشد ؟ شاید مشکل از WM5 باشه که بعنوان واسطه به کار رفته. من یکی از رامهای استاندارد Qtek رو بعنوان واسطه استفاده کردم.

بعد از نصب صفحه boot sequence فریز شد و من هم حالو حوصله نداشتم بیخیال شدم
یک علتش هم این بود که این رام Qube نداره و من از کیوب استفاده میکنم

و از این transofrmer خیلی راضیم و تا حالا هم به هیچ باگی برنخوردم

mohammad51
6 October 2007, 01:36 AM
دوست عزيز

اين هم از كم تجربه بودن دوستاني كه ميخوان پاكت پي سي بخرن و هم ترسوندن اونها براي نصب برنامه هاي مختلف به هر حال دوستان اين بحث همينجا خاتمه پيدا كنه و از اين پس فقط در مورد ويندوز 6 بحث رو ادامه بديم:icon_cool

diyaco
7 October 2007, 10:45 AM
دیروز دو رام خفن! برای سری HERMES منتشر شد :icon_evil

اولی مربوط به Fun_Key است که من جدا" از سرعت و stable بودن رامهای نوشته شده توسط این ناشر لذت میبرم و اینبار رام جدید وی برپایه نسخه جدید 3.62 و با مشخصات زیر منتشر شده :

Major Update 1.5.0 (7.10)
-Full 3.62
-Brand new build (OS 5.2.1622 18128.0.4.4)
-Newer Windows Live Messenger (Build 10.6.33.600)
-PTT Builtin (default: disabled; can easily be reenabled)
-Keyboard mapping issue solved for once
-One Note remove
-Real Player instead of Streaming Media
-No additional cache tweak (ATT default, there are some)

اینهم لینک دانلود :

رام دوم هم مختص به علاقمندان به کارهای Schaps است
یک نسخه بتا که ازسوی Shamanix و برپایه رام Schaps 3.54c منتشر شده.
اینهم مشخصات :
BT SAP
BT FTP Client
HTC Streaming Media
Modem Link
Internet Sharing
Office 2007 with OneNote
Updated Sim Manager to newest v6.31
Nicer SmartDialer
Schaps black Comm Manager - if you want other one just install it from cabs
Removed some things Schaps "forgat" to remove
OS Only upgrade
Free Ext. ROM
Live searches Goolge

اینهم لینک دانلود :

فقط فراموش نکنید که این نسخه Beta است :icon_cool

Sina-Ts
11 October 2007, 10:13 PM
بدون شک نسبش کنيد..بهترين راميه که تا حالا اومده..سريع ، کامل و بدون باگ

alggar
11 October 2007, 10:20 PM
میشه لطف کنید از نظر سرعت و stability با Touch 6 مقایسش کنید؟

diyaco
12 October 2007, 01:46 AM
سینای عزیز

نصبش مثل 6 هست و یا فرق داره و در مورد ویندوز اولیه همون 2005 اورجینال باشه حله یا اینکه باید 2006 باشه اگر ممکنه یک توضیح کوچلو لطف کن:icon_cool
درضمن مشکلش با فارسی ساز (عربیز)حل شده یانه؟

سرور عزیزم جناب محمد

نظر به اینکه استاد سینای عزیز عربایزر را نصب نکرده اند من جسارت کرده و پاسخ سئوال شما را میدهم.
من آخرین نسخع عربایزری که توسط استاد خوبم جناب LOVER معرفی شده را برروی این رام نصب کرده ام و بخوبی و بدون مشکل جواب میدهد.

ضمنا" من با یک مشکل مواجه شده ام و آن هم اینکه بعد از نصب رام (که براحتی انجام شد) متوجه شدم رام نصب شده فاقد برنامه های OFFICE و NOTEPAD میباشد
باتوجه به اینکه درمشخصات برنامه ذکر شده که این موارد در رام قرار داده شده نمیدانم مشکل کار از کجاست؟

Sina-Ts
12 October 2007, 01:52 AM
آقا رضا..آفيس و نوتپد هر دو از منوی استارت در شاخه آفيس در دسترسن.توی programs ديده نميشن

Honiras
12 October 2007, 01:34 PM
سلام . من همونیم که 10 هزار تومن ندادم که S200 با ویندوز 06 بخرم . :icon_neut . حالا میخواهم خودم نصب کنم . راستشو بخواین چند تا رام پیدا کردم ولی با تو.جه به اینکه دوستان رام های جدید معرفی می کنند و یا منتظر رام جدید تر هستند
لطف می کنین لینک بهترین ویندوز 06 معرفی کنین . میخوام وقتی نصب کردم یکسر برم پیش فروشنده .البته اونا پول کارشونو میگیرن ولی یکدفه یادمه 6600 داشتم وقتی رفتم قابشو عوض کنم فروشنده برد پشت مغازه قابو عوض کرد بعدشم یک مقداری برای تعویض قاب گرفت بعد که خودم تست کردم فهمیدم که چه کار ساده ای بوده . ببخشین که طولانی شد ! ! !

meykou
12 October 2007, 02:02 PM
لطف می کنین لینک بهترین ویندوز 06 معرفی کنین .

به نظر من غیر از رامهای pdaviet رام دیگری نصب کنید ضرر می کنید .
جدیدترین رام pdaviet هم PDAViet Transformer 1.1 می باشد که لینک اون چند پست قبل قابل مشاهده است .

Sina-Ts
12 October 2007, 02:33 PM
سلام . من همونیم که 10 هزار تومن ندادم که S200 با ویندوز 06 بخرم . :icon_neut . حالا میخواهم خودم نصب کنم . راستشو بخواین چند تا رام پیدا کردم ولی با تو.جه به اینکه دوستان رام های جدید معرفی می کنند و یا منتظر رام جدید تر هستند
لطف می کنین لینک بهترین ویندوز 06 معرفی کنین . میخوام وقتی نصب کردم یکسر برم پیش فروشنده .البته اونا پول کارشونو میگیرن ولی یکدفه یادمه 6600 داشتم وقتی رفتم قابشو عوض کنم فروشنده برد پشت مغازه قابو عوض کرد بعدشم یک مقداری برای تعویض قاب گرفت بعد که خودم تست کردم فهمیدم که چه کار ساده ای بوده . ببخشین که طولانی شد ! ! !

همين رام Touch VIII که آخرين راميه که معرفی شده رو نصب کنين..راهنمای نصب رو هم تو همين تاپيک پيدا ميکنين

am!n
12 October 2007, 03:13 PM
آقا سینا من دادم دوستم برام این لینک را دانلود کنه:
تو این صفحه:
استپ 1 اون لینک دومیه--درسته؟؟

Sina-Ts
12 October 2007, 04:02 PM
فرقی نميکنه.هر 3 تا لينک جواب ميده.هر کدوم ميتونن ويندوز ميآنه باشن

soheil86
12 October 2007, 05:23 PM
منم تاچ 8 رو نصب کردم.

1 - سوپر برایتش خیلی جالبه ؛ چون من قبلا مجبور بودم وقتی که تو آفتاب میرم روشنایی صفحه رو تا آخر ببرم بالا و باید میرفتم توی ستینگ و خیلی سخت بود ولی الان خیلی راحت با یک تپ روشنایی صفحه ماکزیمم میشه و با تپ بعدی به حالت قبل بر میگرده.

2- گزینه ی ALT Tab که جایگزین دکمه ی Comm Manager شده و راحت میشه با یک دکمه برنامه های باز رو پیمایش کرد و دیگه به نظر من تسک منیجر لازم نیست با نگه داشتن همون دکمه هم تمام برنامه ها بسته میشه.

3- سرعت بالا اومدن گوشی هم خیلی زیاد شده !

4- من از اسکین مدیا پلیرش اصلا خوشم نیومد. (خیلی زشته :147:)

5- وقنی Network Plug in رو فعال میکنم ، توی دوربین دیگه استورج کارت رو تشخییص نمیده.

{سوال} Cube اش چه جوری میاد ؟؟؟؟

Sina-Ts
12 October 2007, 05:36 PM
برای کيوب بايد از بالای صفحه بکشين تا پايين صفحه..شده مثل خوده htc touch
اسکين مديا پلير هم که کلی هست همه جا..ويندوز ويستا ش خوشگله

Sina-Ts
12 October 2007, 05:39 PM
با اين برنامه هم ميتونين نحوه اکتيو شدن کيوب و خودتون انتخاب کنيد:

امير سجاد
12 October 2007, 06:33 PM
منم نصب کردم تا حالا به مشکلی بر نخوردم ، باگهای VII بر طرف شده ، سرعتش بهینه شده ، برنامه های جانبیش هم خیلی مناسبه...

soheil86
12 October 2007, 07:13 PM
یه سوال دیگه :icon_wink

BlueTooth Explorer اش به چه دردی میخوره ؟؟

من وقتی بازش میکنم ، فایل اکسپلورر رو باز میکنه و شروع میکنه به سرچ کردن و وقتی دستگاهی رو پیدا میکنه دیگه هیچ کاره خاصی نمیتونم باش انجام بدم، فقط یه درایو مجازی به اسم Bluetooth درست میکنه که اونو مثل استورج کارت میشناسه.

یه چیزه دیگه هم که برام پیش اومد که فکر کنم بخاطر همین Bluetooth Explorer هستش این بود که اومدم توی فایل اکسپلورر و دیدم یه سری از برنامه ها و فایلهام پاک شده :icon_cry:

دوباره اومدم شروع کردم به ریختن برنامه ها ولی اولین ریست که انچام شد دیدم همه شون دوباره برگشتن :icon_twis

اون موقع هم با کامپیوتر و هم با خود گوشی فایلهامو چک کردم دیدم نیستن ولی نمیدونم چه جوری شد که دوباره اومد.

soheil86
13 October 2007, 01:59 AM
این مشکل دوباره برای من پیش اومد ولی اینبار دیگه با بلوتوث اکسپلورر کاری نداشتم.... نمیدونم چرا اینجوری میشه....

استورج کارت رو میشناسه ، تمام فولدرهای توشم پیدا میکنه ولی یه سری فایلها نیستن، مثلا تمام فلدرهای My Documetn و Programm files هستند ولی هیچ فایلی توشون نیست.

یه بار هم که ریست میکنم درست میشه.

حدس میزنم مشکل از بالا اومدن بسیار سریع گوشیمه، فرصت نمیکنه همه ی فایلها رو بشناسه.
خود گوشی هم تعجب میکنه از این همه سرعت :icon_sad:

امير سجاد
13 October 2007, 03:08 AM
من Bluetooth Explorer رو باز کردم و این مشکلی که شما میگید نداشتم !

soheil86
13 October 2007, 04:24 AM
بله خودمم فهمیدم مشکل از بلوتوث اکسپلورر نیست، توی فروم XDA هم چندین نفر مشکل من رو دارن...

مثل اینکه وقتی از گوشی برای چند مدت استفاده نشه، فایلها ناپدید میشه و اونطور که من خودم فهمیدم فقط فایلهایی که توسط سیستم در حال استفاده هستند ناپدید نمیشن، مثلا زنگ من ناپدید نمیشه.
برای اینکه دوباره فایلها رو داشته باشم باید یه بار کارتم و در بیارم و دوباره بذارم سر جاش که اصلا این کار منطقی به نظر نمیرسه....

توی اون فروم هم هنوز راه حلی براش پیدا نکردن، ولی یه نفر یه ایده ای داده و احتمال داده که ممکن این حالت بخاطر کثیف بودن مموری کارت باشه و ایده ی تمیز کردن با الکل رو پیشنهاد داده و 2 نفر هم اینکار رو کردن و نتیجه گرفتن ولی باز اینم برای من قابل قبول نیست چون تا همین امروز که از ورژن 6 استفاده میکردم مشکلی نداشتم و بلافاصله با نصب ورژن 8 این مشکل پیش اومد و یه چیز دیگه اینکه اگه قرار بر کثیفی باشه چرا فولدرها رو میشناسه فقط فایلها رو تشخیص نمیده.

ممنون جناب که تست کردین.

اگر مشکل به نحوی حل شد خبر شو میدم :icon_cool

امير سجاد
13 October 2007, 11:41 AM
اینطور که شما میگید یعنی نحوه خوندن اطلاعات از روی حافظه در این ورژن تفاوت کرده ، البته ویندوز موبایل مورد استفاده در نسخه 6 با این فرق میکنه ولی پیشنهاد میکنم یک بار دیگه ویندوز رو بریزید شاید مشکل حل شد....

alggar
13 October 2007, 12:27 PM
دوستاني كه touch 8 رو نصب كردند ميشه لطف كنن چيزايي از قبيل مقدار رم و رام خالي در ابتداي نصب و زمان بالا اومدنشو بنويسند.

soheil86
13 October 2007, 01:02 PM
دوستاني كه touch 8 رو نصب كردند ميشه لطف كنن چيزايي از قبيل مقدار رم و رام خالي در ابتداي نصب و زمان بالا اومدنشو بنويسند.

من حدودا 22 مگ رم خالی دارم :icon_cool
برنامه های Photo Contact و PtravelAlarm و Battery Status هم اجرا هستند. :icon_cool

:icon_cry: هارد ریست، نه !!!! :icon_cry::icon_cry::icon_cry: تازه کلی برنامه روش ریختم :icon_eek:

ممنون بخاطر راهنماییتون :icon_excl چند روز صبر میکنم اگه راه حلی پیدا نکردم ، دیگه مجبورم هارد ریست بکنم :icon_cry:

راستی نگفتین BT Explorer به چه دردی میخوره :icon_wink

نمیشه بدون استفاده از DR.Yar Bluetooth با همین BT Explorer کاری کرد که بلوتوث ها مستقیم توی استورج کارت سیو بشه ؟

چون توی ستینگ بلوتوث یه چیزایی در مورد شیر و اینا داره ولی من امتحان کردم جواب نداد.

امير سجاد
13 October 2007, 01:42 PM
والا من هم نتونستم درست و حسابی با این اکسپلورر کار کنم فقط تستس کردم برای اون باگی که شما گفتین....

خب من اولین باگی که بهش بر خوردم اینه که با زدن گزینه Request Delivery هیچ پیغامی مبنی بر دریافت پیام توسط گیرنده برام ارسال نمیشه ، دوستان آیا این باگ رو تایید میکنین ؟ (البته ممکنه مشکل از ایرانسل باشه)

در باره رم و رام خالی تفاوتی با ورژن قبلی نداره.

soheil86
13 October 2007, 02:17 PM
والا من هم نتونستم درست و حسابی با این اکسپلورر کار کنم فقط تستس کردم برای اون باگی که شما گفتین....

خب من اولین باگی که بهش بر خوردم اینه که با زدن گزینه Request Delivery هیچ پیغامی مبنی بر دریافت پیام توسط گیرنده برام ارسال نمیشه ، دوستان آیا این باگ رو تایید میکنین ؟ (البته ممکنه مشکل از ایرانسل باشه)

نخیر من این مشکل رو ندارم، حتما اشکال بخاطر همون سیم کارت ایرانسله :icon_cool

soheil86
14 October 2007, 01:19 AM
من هارد ریستم کردم و هیچ برنامه ای هم نصب نکردم که مطمئن بشم اشکال از برنامه ها هم نیست، ولی بازم همون مشکل ناپدید شدن فایلها رو دارم.

تنها کاری که مونده اینه که یه بار دیگه رام رو نصب کنم.

شایدم ویندوزی که بعنوان واسطه استفاده کردم مشکل داشته.

نمیدونم دیگه چه کار باید کرد

چشم عسلي
14 October 2007, 08:16 AM
3 تا باگم من پیدا کردم

1 - وقتی در قسمت today یک دمز دیگه را انتخاب میکنید و دورباره به دمز پیش فرض بر می گردید دیگه نوار استارت به طور کامل مشکی نمیشه میشه توسی حتی اگه دمز مکی دیگه ای هم نصب کنید بازم مشکی نمیشه حتی من در رجستری هم کد ها رنگ را میشکی کردم جواب نداد و فقط مشکی شدن باهارد ریست امکان پذیره

2- مودم لینک نداره که خیلی مورد نیازه منه

3- اگه درایو شبکه فعال بشه ذخیره عکس و فیلم بر روی کارت امکان پذیر نیست

ولی سرعتش حرف نداره .....................

meykou
14 October 2007, 12:20 PM
جدیدترین رام pdaviet هم اومد

لینک عکس

لینک:
PDAViet Mysterious 1.0 ([Only registered and activated users can see links])

Password: PDAVIET

soheil86
14 October 2007, 01:24 PM
اگه درایو شبکه فعال بشه ذخیره عکس و فیلم بر روی کارت امکان پذیر نیست

جناب چشم عسلی شما مشکل من رو ندارید ؟؟
مشکل ناپدید شدن فایلها بعد از چند مدت استفاده نکردن از گوشی.

چون من هم وقتی درایو شبکه رو فعال کردم ، به جای استورج کارت توی دوربین گزینه ی Network داشتم.

naymz
14 October 2007, 04:38 PM
جدیدترین رام pdaviet هم اومد

لینک عکس

لینک:
PDAViet Mysterious 1.0 ([Only registered and activated users can see links])

Password: PDAVIET

من این رام رو نصب کردم
فعلا به باگی بر نخوردم
سرعت خیلی خوبی داره حتی وقتی گوشی به PC وصله سرعتش خوبه و به راحتی میشه باهاش کار کرد.
رام سبک و جمع و جوری و برنامه خاصی روش نصب نیست حتی CUBE هم نداره
بر روی Build 18571 ویندوز نصب شده

ولی متاسفانه announcing incoming calls در برنامه Voice Command کار نمیکنه و به اون روشی که قبلا گفته بودم هم درست نشد ( اون روش روی 18671 جواب نمیده )

کلا من خودم به شخصه رام های pdaviet رو بیشتر از بقیه میپسندم

Pesar_khobe
14 October 2007, 05:57 PM
سلام

آقا من KI-mate K-jam G4 دارم
یه لینک واسه دانلود کردنه WM 6.0 و نصبش روی گوشیم میخوام
کسی لطف می کنه اکه لینک خوب داره بزاره
و یک سوال آیا خوب جواب میده روی k-jam g4 و اذیت نمیکه
ممنون

naymz
14 October 2007, 07:23 PM
جناب چشم عسلی شما مشکل من رو ندارید ؟؟
مشکل ناپدید شدن فایلها بعد از چند مدت استفاده نکردن از گوشی.

چون من هم وقتی درایو شبکه رو فعال کردم ، به جای استورج کارت توی دوربین گزینه ی Network داشتم.

خوده gullum هم این مشکل رو تایید کرده و هنوز راه حلی براش پیدا نکرده

optic_set
14 October 2007, 07:40 PM
با سلام به همه سروران ....
منم ProphetTouchVIII نصب کردم و چند تا مشکل توش پیدا کردم...
1- وقتی گوشی به PC وصله سرعتش پایینه
2- وب پیج هایی که فلش دارن و درست باز نمیکمه و یا نصفه باز میکنه که باید برای رفع این مشکل فلش پلیر رو روش بریزیم... در صورتی که PV_4.0.0.0.6_Touch این مشکل رو نداشت.
3-بعضی موقعا هم وقتی داخل یه صفحه میشم یه دفعه خودش scroll میکنه
4- ALT Tab که جایگزین دکمه ی Comm Manager شده با نگه داشتن همون دکمه