PDA

View Full Version : X BOX معمولي (قديمي)

zxcvmohsen
11 November 2007, 03:30 AM
سلام دوستانمن يه دسگاه ايكس باكس معمولي دارم كه متاسفانه مدت هاست كه نمي تونم بازي جديدي واسش تهيه كنم!!به نظرم اين سياست شركت مايكرو سافته كه از زماني كه 360 اومد ديگه واسه سري قبلي ايكس باكس بازي نزد..حالا مي خواستم بدونم آيا همين جوريه كه من گفتم و ديگه هيچ بازي جديدي را براي دستگاهم نخاهم داشت و بايد اونو بفروشم يا راه حل ديگه اي داره؟؟؟

VIGO
11 November 2007, 02:15 PM
دوست من شما این هیولارو میخوای بفروشی ! من XBOX 360 داشتم یه هفته بعد رفتم XBOX اورجینال خریدم.
هر موقع شما اسم XBOX 1 رو در هدلاینهای GameSpot ندیدید بدونید دیگه داره کنار میره.
شما مطمئنا این عنوان Halo: Combat Evolved ([Only registered and activated users can see links]) رو بازی کردید که رتبه 9.7 از 10 گرفته !!!!!!

من بعضی از کنسولهامو هیچ وقت نفروختم و همیشه نگه داشتم "Atari 1600, Sega Genesis , XBOX" یک سری کنسولها اصلا دل آدمو نمیزنن، شاید باور نکنید، من برادرم بعد از چندی اومد خونمون نشستیم 2 ساعت جنسیس (Ultimate Mortal Kombat 3 بازی کردیم. ملت شاکی شدن بلند شدیم از پاش.

پس من فکر می کنم فروختن کنسول اونم XBOX شما رو پشیمون میکنه، مثل من که PSone رو فروختم.

VIGO
11 November 2007, 02:29 PM
[Only registered and activated users can see links]

zxcvmohsen
11 November 2007, 11:24 PM
دوست من شما این هیولارو میخوای بفروشی ! من XBOX 360 داشتم یه هفته بعد رفتم XBOX اورجینال خریدم.
هر موقع شما اسم XBOX 1 رو در هدلاینهای GameSpot ندیدید بدونید دیگه داره کنار میره.
شما مطمئنا این عنوان Halo: Combat Evolved ([Only registered and activated users can see links]) رو بازی کردید که رتبه 9.7 از 10 گرفته !!!!!!

من بعضی از کنسولهامو هیچ وقت نفروختم و همیشه نگه داشتم "Atari 1600, Sega Genesis , XBOX" یک سری کنسولها اصلا دل آدمو نمیزنن، شاید باور نکنید، من برادرم بعد از چندی اومد خونمون نشستیم 2 ساعت جنسیس (Ultimate Mortal Kombat 3 بازی کردیم. ملت شاکی شدن بلند شدیم از پاش.

پس من فکر می کنم فروختن کنسول اونم XBOX شما رو پشیمون میکنه، مثل من که PSone رو فروختم.

سلام دوست عزيز
ممنونم از كمكت، اما من هنوز جواب سوالمو نگرفتم!!!
منظورت اينه كه بازي جديد هم (مثل فيفا 08 و يا وينينگ ايلون و ...) واسه اين كنسول مياد بيرون يا اينكه مي گي با بازي هايي كه دارم سر كنم؟؟
اگه جايي سراغ داري كه بازي هاي جديد رو مي شه گير آورد ( تو تهران ) به مم بگو

اصغر
12 November 2007, 12:28 AM
اگه جايي سراغ داري كه بازي هاي جديد رو مي شه گير آورد ( تو تهران ) به مم بگو

فعلا كه به غير از استريو كنج ( روبروي اسكان) و پاساژي كه وليعصر پايينتر از تخت جمشيد (بالاتر از بازار رضا) است جاي ديگه اي بازي هاش رو نداره. اگه جايي ديگه اي مي شناسيد بگين .

PAYAM
12 November 2007, 12:42 AM
فعلا كه به غير از استريو كنج ( روبروي اسكان) و پاساژي كه وليعصر پايينتر از تخت جمشيد (بالاتر از بازار رضا) است جاي ديگه اي بازي هاش رو نداره. اگه جايي ديگه اي مي شناسيد بگين .
يه مغازه هم توي پاساژ كيش (ولي عصر نرسيده به تجريش، بغل شيرني لادن) هست كه اونم از موقعي كه من بچه بودم از زمان ميركو و سگا، حرفه‌اي كنسول كار مي‌كرده و اونم داره.

VIGO
12 November 2007, 01:17 AM
بازیهای جدید نمیاد براش به اون صورت (میشه گفت توی کنسولهای جدید و قدیمی از همه کمتر عنوان براش ریلیز میشه) اما فکر می کنم نگهش دارید بهتره.

zxcvmohsen
13 November 2007, 12:49 PM
همونطور كه VIGO جان گفتند متاسفاه بازي جديد ديگه براش نميآد و اين جاهايي كه دوستان گفتند همه بازيهاي قديمي رو همچنان ارائه مي دن، خيلي ها هم كه ديگه كلا بازي هاي XBOX رو بر داشتن...
اما به جز اين جا ها يكي دو تا مغازه پشت شهرداري (توپخونه) هست كه يكيشونم زير پله اي هست و اون وقتا كه بازي جديد مي اومد يادمه اون زود تر از همه مي آورد
VIGO جان دليل خاصي واسه اينكه مي گي كنسولم رو نفروشم داري؟؟؟ منم خدائيش ازش خيلي راضيم ولي اين قضيه كه بازي جديد واسش نمايد داره آزارم ميده!! فك مي كني الان چند ازم بر دارن؟؟؟

VIGO
13 November 2007, 04:54 PM
- همون توپخونه که فرمودید داخل پاساژ لباف - طبقه پایین - فروشگاه فتحی بازیهای XBOX اورجینال رو داره.

- بله، دلیلم اینه که XBOX از کنترلرهای بسیار ارگونومیکی بهره منده که PS2 نیستش و گرافیک XBOX خیلی بهتر از PS2 هستش، امکان نداره شما از بازیهای XBOX معتاد یکیش نباشید. اما میل خودتونه.

- قیمتی که الآن میتونید بفروشید هم دلیل دیگری برای نفروختنشه ، الآن با 30 تا بازی و دوتا دسته سالم و دستگاه تر تمیز و سالم (فرضا) 140 تومن می ارزه !!! که همونطور که میدونید نوش باید 240،50 باشه !!!