View Full Version : شکایت مشتری برای محصولات وخدمات و ابعاد حقوقی آن
llllsaeidllll
10 November 2007, 04:53 PM
بسیاری از دوستان از محصولات وخدمات ایران خودرو و یا سایر خورو سازان شاکی و ناراضی هستند اما چون بصورت تک تک و بدون داشتن اطلاعات حقوقی مراجعه میکنند با جوابهای کلیشه ای مانند : "در قرار داد نوشته نشده " ویا "همه جا همینطوره "و یا " محصولات فلان تاریخ به بعد این مشکل را دارند " و موارد مشابه مواجه میشوند .
با توجه به عوارض کلانی که این شرکتها برای ورود اتومبیل های خارجی به کشور و صرف سالها بودجه مملکت برای خودکفایی این صنعت بر ما تحمیل کرده اند و حقوق های کلانی که مدیران این شرکتها میگیرند از همه دوستان خواهش میکنم در صورتیکه شکایتی نسبت به فروش یا خدمات پس از فروش داشته یا دارند و رسیدگی شده برای دیگران هم بنویسند و همچنین دوستانی که اطلاعات حقوقی دارند بالاخص در مورد مصوبه جدید مجلس برای کیفیت خودروهای داخلی مطرح نمایند .
درعین اینکه ممکن است بعضی دوستان حرف از بی اثر بودن این شکایتها بزنند متذکر میشوم خودم شاهد بودم که بعد از بی نتیجه ماندن شکایت یکی از دوستانم برای کیفیت رنگ اتومبیل در مراحل مختلف رسیدگی در ایران خودرو با رای دادگاه بیش از یک میلیون تومان خسارت بابت بی کیفیت بودن رنگ دریافت کرد و حداقل قسمتی از حق پایمال شده مان را با راهنمائی دوستان بگیریم .
همچنین آدرسها و شماره تلفنهای شکایت خودرو سازان را برای همه بنویسید.
از همه متشکرم
minime
28 November 2007, 03:23 AM
اولين بار كه اجباراً بخاطر مهر گارانتي رفتم، آقايون فقط بخاطر تست اينكه كه چرا باتري زود خالي ميشه (بعداً فهميدم كه كار دزدگير مجيكار هست و طبيعي هم هست چون روزهاي زيادي ماشين بدون استفاده توي پاركينگ بود) زدن ضبط و دزدگير رو سوزوندن و حدود 100 هزار تومن خرج رو دستم گذاشتن (آذر 85).
بماند كه اصل قضيه رفتن به تعميرگاه خرابي مادرزاد جعبه فرمون بود و براي رسيدن قطعه بيشتر از دو هفته ماشين موند توي تعميرگاه كه آخرش هم با داد و فرياد به بخش شكايت ايرانخودرو، جنس تامين شد و ماشين آماده شد. جالب اينجاست كه بعد از تعمير ديگه اتومات خاموش كردن راهنما از بين رفته و چند جا هم كه نشون دادم ميگن همچين خراب تعمير شده كه اگه دست بزنم ضررش بيشتر از منفعتش هست. سوزندن لوازم هم كه جاي خود.
براي بار دوم كه يكي دو هفته پيش بود باز رفتم تعميرگاه مجاز، قرار بود كه تمام كمكها رو عوض كنه و يه تنظيم ارتفاع هم انجام بده. ماشين الان از قبل هم بدتر شده و تازه توي دستانداز هر از گاهي كنترل چرخهاي عقب رو از دست ميدم. صداي شديد كمكها كه بماند. به دو تا تعميركار غيرمجاز (ولي باسوادتر و باانصافتر از مجازها) نشون كه دادم گفتن كمكها عمل نميكنن.
حالا هم قراره باز سر اين قضيه برم براي شكايت. ببينم اينبار چي ميشه.
در كل اين بار آخري بود كه ميرم تعميرگاه مجاز. ديگه ضررش برام بسه.
Ramtin329
28 November 2007, 04:27 PM
دوستان عزیز من مدتها بود بخاطر گیربکس ماشینم ( پژو روآ) با نمایندگیها و ایران خودرو درگیری و بحث داشتیم . نماینده فنی ایران خودرو در تهران هم همیشه از پشت تلفن از موضع قدرت حرف میزد و ... تا اینکه به فکرم رسید به سازما استاندارد و سازمان حمایت از مصرف کننده و در آخر بازرسی کیفیت وزارت صنایع معادن بصورت کتبی مشکلم را نوشتم و فاکس کردم و پس از فاکس با تلفن پیگیری کردم . البته وزارت صنایع و معادن خیلی زود جواب داد چرا زمانیکه شما نامه ای را فاکس میکنید سریع توسط سیستم مکانیزه شماره میشه و شما با تماس با دبیرخانه میتونید شماره نامه ارسالی را دریافت کرده و همچنین بدونید نامه شما برای بررسی دست چه کسی است . خلاصه هم یک نفر از سازمان استاندارد تلفنی با من تماس گرفت و مشکلم را پرسید و گفت ما یک کپی از شکایت شما را به ایران خودرو بانضمام یک نامه میفرستیم جواب را به شما اعلام میکنیم . اما واحد بازرسی کیفیت وزارت صنایع و معادن با من مدام در تماس بود تا جایی که ایران خودرو یک کارشناس برای بررسی ماشین من به اراک فرستاد و پس از تایید ایشان تصمیم بر تعویض گیربکس گرفته شد و یک گیربکس نو 610000 تومانی روی ماشین من بستند و خلاص ! البته بعدا هم سازمان حمایت از مصرف کنند ه و وزارت صنایع معادن با ارسال نامه از من خواستند در صورت برطرف نشدن مشکلم مجددا تماس بگیرم که دیگر خوشبختانه احتیاجی نبود.
فقط در این راه باید صبور و ثابت قدم باشید و اصلا کوتاه نیاین
minime
28 November 2007, 11:10 PM
دوستان عزیز من مدتها بود بخاطر گیربکس ماشینم ( پژو روآ) با نمایندگیها و ایران خودرو درگیری و بحث داشتیم . نماینده فنی ایران خودرو در تهران هم همیشه از پشت تلفن از موضع قدرت حرف میزد و ... تا اینکه به فکرم رسید به سازما استاندارد و سازمان حمایت از مصرف کننده و در آخر بازرسی کیفیت وزارت صنایع معادن بصورت کتبی مشکلم را نوشتم و فاکس کردم و پس از فاکس با تلفن پیگیری کردم . البته وزارت صنایع و معادن خیلی زود جواب داد چرا زمانیکه شما نامه ای را فاکس میکنید سریع توسط سیستم مکانیزه شماره میشه و شما با تماس با دبیرخانه میتونید شماره نامه ارسالی را دریافت کرده و همچنین بدونید نامه شما برای بررسی دست چه کسی است . خلاصه هم یک نفر از سازمان استاندارد تلفنی با من تماس گرفت و مشکلم را پرسید و گفت ما یک کپی از شکایت شما را به ایران خودرو بانضمام یک نامه میفرستیم جواب را به شما اعلام میکنیم . اما واحد بازرسی کیفیت وزارت صنایع و معادن با من مدام در تماس بود تا جایی که ایران خودرو یک کارشناس برای بررسی ماشین من به اراک فرستاد و پس از تایید ایشان تصمیم بر تعویض گیربکس گرفته شد و یک گیربکس نو 610000 تومانی روی ماشین من بستند و خلاص ! البته بعدا هم سازمان حمایت از مصرف کنند ه و وزارت صنایع معادن با ارسال نامه از من خواستند در صورت برطرف نشدن مشکلم مجددا تماس بگیرم که دیگر خوشبختانه احتیاجی نبود.
در درجه اول بايد بگم كه خوشبحالتون. اما بعدش بايد بگم كه من نه تنها در مورد تعمير ماشين كه براي گارانتي لوازم خانگي مثل سه قلم جنس ال.جي، پارس، پكيج و يا حتي تعمير تلفن از طريق 17 هم كارم به شكايت و غيره كشيده. يعني به خاطر نبودن مجازات كافي براي اينجور از زير كار در روها، بخش خدمات پس از فروش براي اكثر اجناس موجود در بازار ايران، مشكلدار هست. در بدترين حالتش براي من يادمه منشي جناب مدير نمايندگي ال.جي من رو تهديد ميكرد كه اينجا ايران هست و شكست ميخوري و ما حالت رو ميگيريم. چرا؟ چون به اندازه نصف پول تلويزيون كه بايد رايگان كاملاً عوض ميشد هزينه پست و تلفن كردم و تمام گندكاريشون رو براي دفتر اصلي توي كره تعريف كردم. درست كه برام زياد هزينه برداشت، اما برام بالاخره با نو عوض كردن.
البته اين قضيه كه گفتم يه ورش خارجيها بودن كه باز منصفتر هستن. براي ايرانخودرو و جاهاي مشابه متاسفانه سواي صبر و هفت جفت كفش آهني داشتن پارتي گردنكلفت هم بعضي وقتها براي حل مشكل، خيلي لازمه. چيزي كه متاسفانه من تابحال نداشتم. به قولي حق دادني نيست و گرفتني شده.
VIGO
29 November 2007, 02:22 AM
بسیاری از دوستان از محصولات وخدمات ایران خودرو و یا سایر خورو سازان شاکی و ناراضی هستند اما چون بصورت تک تک و بدون داشتن اطلاعات حقوقی مراجعه میکنند با جوابهای کلیشه ای مانند : "در قرار داد نوشته نشده " ویا "همه جا همینطوره "و یا " محصولات فلان تاریخ به بعد این مشکل را دارند " و موارد مشابه مواجه میشوند .
با توجه به عوارض کلانی که این شرکتها برای ورود اتومبیل های خارجی به کشور و صرف سالها بودجه مملکت برای خودکفایی این صنعت بر ما تحمیل کرده اند و حقوق های کلانی که مدیران این شرکتها میگیرند از همه دوستان خواهش میکنم در صورتیکه شکایتی نسبت به فروش یا خدمات پس از فروش داشته یا دارند و رسیدگی شده برای دیگران هم بنویسند و همچنین دوستانی که اطلاعات حقوقی دارند بالاخص در مورد مصوبه جدید مجلس برای کیفیت خودروهای داخلی مطرح نمایند .
درعین اینکه ممکن است بعضی دوستان حرف از بی اثر بودن این شکایتها بزنند متذکر میشوم خودم شاهد بودم که بعد از بی نتیجه ماندن شکایت یکی از دوستانم برای کیفیت رنگ اتومبیل در مراحل مختلف رسیدگی در ایران خودرو با رای دادگاه بیش از یک میلیون تومان خسارت بابت بی کیفیت بودن رنگ دریافت کرد و حداقل قسمتی از حق پایمال شده مان را با راهنمائی دوستان بگیریم .
همچنین آدرسها و شماره تلفنهای شکایت خودرو سازان را برای همه بنویسید.
از همه متشکرم
دوست من از دست کی میخواید شکایت کنید به کی ؟؟؟؟
ایران خودرو متعلق به دولته.
شما وقتی با من مشکلی دارید که نمیتونید بیاید از طریق خود من از من شکایت کنید.
minime
29 November 2007, 03:38 AM
VIGO عزيز شما اصل مطلب رو گفتيد. بردن شكايت از قاضي پيش خود قاضي، فايده نداره. من كمي محتاط بودم و قبلش ديگه اين حرف رو نگفتم. ولي بايد گفت واقعيت داره.
amahdavi2004
29 November 2007, 09:18 AM
خوب! دوست عزيز تلفن و آدرسي را كه با آنها مكاتبه و فكس كردي بنويس تا همه بتوانند استفاده كنند.
مثل اين كه از سيستم دولتي خيلي خبر نداريد! حتي در يك اداره هم كساني هستند كه مي خواهند براي رو كم كني حال همكارشان در همان اداره را بگيرند. حالا ايران خودرو كه متعلق به دولته خود دولت كه نيست. اگر بطور كلي مشكلاتش را رسيدگي اساسي نمي كنند ولي بطور موردي اگر پيگيري شود نتيجه بخش است.
هرچند اشكالات فراوان است ولي در هر حال بخشهاي بازرسي و نظارت و رسيدگي به شكايات گرچه كم فايده هستند ولي بيفايده نيستند
پیمان ق
29 November 2007, 12:24 PM
دوست خوبم VIGO جان ، حق با شماست و فرمایشتون کاملاً متینه . ولی از قدیم گفتن تا بچه گریه نکنه ، مادر بهش شیر نمیده .
مشکل ما ایرانیها اینجاست که از حق و حقوق خودمون خبر نداریم و با این طرز تفکر که صدامون به جایی نمیرسه ، هیچوقت از حق خودمون دفاع نمیکنیم و از همون اوله کار تسلیم محض هستیم .برای همین اینقدر از کشورهای دیگه عقبیم .
بالاخره این حصار باید یه جایی بشکنه و این میسر نیست جز با دست بدست دادن همدیگه و یه خورده صبر و تلاش .
پژو 405 من ، مدل 84 هستش ، از روز اول بوی بنزین داخل اتاق می پیچید . نمایندگی هم با دلایل بسیار مزخرفش سعی در توجیح داشت ( مثلاً ماشین زیر آفتاب پارک بوده یا باک ماشین رو زیادی پر کردی ! ) جالب اینجاست که بعد از فراخوان بازم حاضر به تعویض باک نبودن و میگفتن مشکلی نداره ! .
بعد از کلی داد و بیداد و شکایت ، دادگاه از نمایندگی خواست که اگر مشکلی وجود نداره ، یه نامه بده مبنی بر اینکه خودرو تقصی نداره و درصورت بروز حادثه ، نمایندگی تمامی مسئولیتها رو متقبل خواهد شد .
ظرف سه سوت باک عوض شد .:icon_razz
جالب اینجاست که توی همون نمایندگی سمند سوخته ای بود که بدلیل سیگار کشیدن راننده و نشتی باک، آتش گرفته بود. و جالبتر اینکه صاحب خودرو به جرم مظلومیت ، مقصر شناخته شده بود !:icon_mad:
همواره پاینده باشید:icon_excl
llllsaeidllll
29 November 2007, 11:24 PM
آفرین
چند جا برای شکایت معرفی شد مخصوصا وزارت صنایع که فکر میکنم کاری تر از خود بازرسی ایران خودرو باشه
اما اینکه از دولت به دولت شکایت میکنیم اولا چاره ای غیر از این نیست (شاید هم بشه به سازمان ملل شکایت کرد)
ثانیا اگه قرار باشه نا امیدانه برخورد کنیم روز به روز وضع بدتر میشه و به عبارت بهتر عدم شکایت ناراضیان قبلی این از خدا بیخبر ها را گستاخ تر میکنه
راستی ... توی داغی بازار انتخابات نمایندگان مجلس هم مطالبات را خوب پیگیری میکنند !!! کسی تجربه ای نداره؟
Ramtin329
30 November 2007, 06:36 PM
برای آگاهی دوستان ابتدا به این صفحه از سایت سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد ایران رفته و از لینک سمت راست ابتدا گزینه : بازرسی مهندسی خودرو =>واحد بازرسی خدمات پس از فروش =>رسیدگی به شکایت مشتریان رفته و فایل مربوطه را دریافت اطالاعت را کامل سپس از طریق فاکس به شماره تلفن داده شده فاکس کنید این هم آدرس :
http://www.isqi.co.ir/t_b_m.htm
minime
1 December 2007, 03:05 AM
ممنون. آدرس و مشخصات رو در يه فايل ورد برداشتم. من بخاطر مشكل 4 كمكفنر به اين موارد نياز داشتم كه ديروز بعد از چند ماه صدا توي ماشين فهميدم كه ديفرانسيل هم از اول مشكل داشته و بايد با گارانتي تعويض كامل بشه. احتمال زياد فكر كنم آخرش مجبورم با شكايت عوضش كنم و اين اطلاعات اميدوارم بدردم بخوره. از همگي ممنون.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.