PDA

View Full Version : توضیحات پایه‌ای در مورد نصب برنامه‌ها روی iPhone

msaket
10 November 2007, 12:50 PM
Any thing about iPhone

msaket
10 November 2007, 01:33 PM
سایت اصلی ایفون [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

آیفون گوشی بسیار زیبا و سحر آمیز کمپانی اپل یکی از جذابترین گوشیهایی که من تا بحال دست گرفته ام.
آیفون بدلیل قفل بودن سیم کارت آن معروف شده و نیز بدلیل اینکه با سیستم عامل مکینتاش سازگار است برنامه های آن بصورت باز (open source ) بوده و نیاز به قفل ندارد، یعنی در صورتیکه برنامه را داشته باشید احتیاج به قفل و سریل و ... ندارد.

مزایا و معایب
مانند گوشیهای دیگر آیفون نیز مزایا و معایبی دارد :
+ سرعت بسییییار بالا
+ گرافیک واقعا بالا
+ دوربین نسبتا خوب
+ اینترنت متوسط
+ مجهز به جاذبه زمین سنج ( هر طرف گوشی را بچرخانید تصویر به سمت صحیح بر میچرخد.
- بلوتوث و اینفرارد ندارد
- فلاش ندارد
- یک مقدار سر است ( از دست در میرود )
ولی خدااااااااااااااااااااااااااااااا

msaket
10 November 2007, 01:36 PM
1- برنامه هایی که از طریق اینترنت اجرا میشوند :
مثل این برنامه که روی safari browser اجرا میشود :

2- برنامه هایی که روی گوشی نصب میشوند :

msaket
11 November 2007, 01:40 PM
iBrickr v0.91

سلام
ابتدا چگونه با موبایل خود ارتباط داشته باشید.

نرم افزار iBrickr جهت برقراری ارتباط بین موبایل و ویندوز میباشد .

این نرم افزار جهت فعال کردن سیم کارت و کرک کردن دستگاه موبایل با ورژن 1.0.2 میباشد و دسترسی به موبایل میباشد. اگر موبایل شما فعال باشد احتیاج قسمت اول نبوده و موبایل شما مستقیما وصل میشود.

The iPhone 1.1.1 or 1.1.2 update ruins everything! IPHONES WITH THE 1.1.1 SOFTWARE UPDATE DO NOT WORK WITH iBrickr!

این فیل آموزشی کار با نرم افزار : نمایش فیلم ([Only registered and activated users can see links])

حجم : 5.48 MB
دانلود نرم افزار ([Only registered and activated users can see links])

lover
14 November 2007, 12:21 AM
در این سایت صدها برنامه برای iphone پیدا میکنید

و برای نصب برنامه ها به iBrickr احتیاج دارید

Current iBrickr version: 0.91 Download ([Only registered and activated users can see links])

msaket
14 November 2007, 07:07 PM
safari for windows

این به ایفون ربطی نداره ولی گفتن با همین برای ایفون برنامه مینویسن ؟؟؟؟

lover
14 November 2007, 11:30 PM
safari for windows

این به ایفون ربطی نداره ولی گفتن با همین برای ایفون برنامه مینویسن ؟؟؟؟

safari که web browser هستش! تو mac هم مانند ویندوز که IE داره از safari استفاده میشه

msaket
15 November 2007, 02:46 AM
آقا درست ميگي. من داشتم دنبال برنامه نويسي ميگشتم اين خبر ررو ديديم . اشتباه شد ببخشيد.

در کنفرانس دیروز سرانجام به سوالی که مدتها در ذهن کاربران و برنامه‌نویسان بود پاسخ داده شد، امکان برنامه‌سازی برای iPhone با استفاده از تکنولوژیهای Web 2.0 و Ajax با ظاهر و قابلیتهای برنامه‌های Native فراهم شده است.
و اما از اطلاعیه‌های عجیب اپل در کنفرانس امسال، ارائه‌ی نسخه‌ی رسمی Safari 3 برای ویندوز است. متاسفانه فعلا نسخه‌ی ویندوز با فارسی مشکل دارد، در حالی که نسخه‌ی Tiger برای فارسی از Safari 2 مناسبتر است.
نسخه‌ی آزمایشی Safari 3 که از دیروز برای Tiger و ویندوز قابل دریافت است و قرار است نسخه‌ی نهایی آن در ماه اکتبر برای آندو و همچنین همراه Leopard عرضه شود دارای قابلیتهای جدید زیر است:
- سرعت بهبود یافته(به ادعای اپل:دو برابر سریعتر از IE 7، یک و نیم برابر سریعتر از Firefox 2).
- امکانات بهتر جستجوی داخل صفحه(مشابه Firefox).
- امکان تغییر سایز جعبه‌های متن در سایتها. تشخیص متن ارسال نشده و هشدار به کاربر در مورد بستن پنجره.
- امکان جابجایی Tabها. قابلیت ادغام کردن تمام پنجره‌ها به صورت یک پنجره با چند Tab.
- مدیریت ساده‌تر Bookmarkها.
:-)

msaket
19 November 2007, 01:10 PM
App Installer

نرم افزار نصب برنامه های آیفون از طریق اینترنت

سایت ارائه کننده ([Only registered and activated users can see links])

قبل از نصب حتما سایت را بخوانید چون مرتبا به روز میشود.

دانلود برای ورژن های 1.0و 1.0.1 و 1.0.2 ([Only registered and activated users can see links])

یک مقدار نصب وحشتنلاکی داره نترسید . فقط باطری موبایلتون بالای 50 درصد باشه

msaket
19 November 2007, 08:27 PM
برنامه هاي تحت Safari

قبلا در مورد Safari نوشته بودم . اينم چندتا برنامه تحت Safari

lover
19 November 2007, 10:15 PM
بسیار کارتون عالی هستش دکمه سپاس گاهی اوقات کمه ... حتما یک تالار اختصاصی برای iphone میزاریم هرچند من از این گوشی بدم میادش و فقط در حد PMP قبولش دارم

lover
20 November 2007, 12:12 AM
راهنمای جامع iphone

# Publisher: Pogue Press (August 15, 2007)
# Language: English
# ISBN-10: 0596513747
# ISBN-13: 978-0596513740

Book Description
As you'd expect of Apple, the iPhone is gorgeous. iPhone: The Missing Manual is a book as breathtaking as its subject. Teeming with high-quality color graphics, each custom designed page helps you accomplish specific tasks -- everything from Web browsing to watching videos. Written by New York Times columnist and Missing Manual series creator David Pogue, this book shows you how to get the most out of your new Apple iPhone.

The name iPhone may be doing Apple a disservice. This machine is so packed with possibilities that the cellphone may actually be the least interesting part. The iPhone is at least three products merged into one: a phone, a wide-screen iPod and a wireless, touch-screen Internet communicator. The iPhone's beauty alone may be enough for you to dig for your credit cards, but its Mac OS X-based software makes it not so much a smartphone as something out of the film "Minority Report."

The real magic, however, awaits when you browse the Web. You get to see the entire Web page on the iPhone's screen. All of this is cooked up with Apple's traditional secret sauce of simplicity, intelligence and whimsy.

Written by New York Times columnist and Missing Manual series creator David Pogue, iPhone: The Missing Manual shows you everything they need to know to get the most out of your new Apple iPhone. Full of humor, tips, tricks, and surprises, this book teaches you how to extend iPhone's usefulness by exploiting its links to the Web as well as its connection to Macs or PCs; how to save money using Internet-based messages instead of phone calls; and how to fill the iPhone with TV shows and DVDs for free.

DOWNLOAD:
[Only registered and activated users can see links] FOR ACCESS:
iPhone

msaket
20 November 2007, 01:53 AM
آقا این کتابه Wrong password! میده !!!

lover
20 November 2007, 02:01 AM
پسورد رو درست کردم

amir_vet114
25 November 2007, 10:07 AM
سلام . من برنامه ibirckr رو دانلود کردم ولي بازم نميتونم از طريق کابل usb به کامپيوترم وصل شوم .

amir_vet114
28 November 2007, 03:16 PM
سلام . من برنامه ibirckr رو دانلود کردم ولي بازم نميتونم از طريق کابل usb به کامپيوترم وصل شوم .

msaket
4 December 2007, 10:57 AM
ورژن دستگاهت چنده. Ibrickr فقط با 1.0.2 کار میکنه
از Iphone Browser استفتده کن

gbg
6 December 2007, 04:24 PM
نه دوست عزيز با 1.1.1 هم کار مي کنه

ArmiN
14 December 2007, 01:21 PM
من تا 1 ماه دیگه از آمریکا برام یه دونه میارن . فکر کنم firm ware 1.2 باشه دیگه چون الان بخری update شدشو میدن دیگه نه ؟ چه جوری میتونم unlock کنم اصلا unlocker داره یا نه . ولی یه مشکلی هم هست موندم هنوز بگم iphone یا (با 1 دونه 3230 که خودن دارم )ipod touch.
ولی من عاشق این Design هستم هر چی هم بگن عیب هاشو من بازم منصرف نمی شم D: چون مطمئنم تو firmware های بعدی همه مشکلاش بر طرف میشه .

po2ya
15 January 2008, 08:12 PM
اوون سایت که برنامه ها تووش بوود دیگه هیچ کووودووم از برنامه ها کار نمیکنه !
اگه لطف کنید یه سایت مرجع دیگه برای برنامه ها و Theme ها معرفی کنید ممنون میشم !

po2ya
15 January 2008, 08:48 PM
دوووستان کسی برنامه WETOOL .0.3.6

یا SMSD .03
رو اگه دارید لطف کنید بزارید !

من چون هر چی گشتم پیدا نکردم !

msaket
24 February 2008, 02:52 AM
SMSD
برنامه اي جهت Save . template , forward and Email كردن SMS در گوشي آيفون

SMSD supports 1.1.3 firmware from v0.2.3beta1. But there are some issues. Since 1.1.3, apps are executed with less privileges. Because of this, apps cannot start Services. SMSD also has an option to make it a default SMS app. This is a hack which also requires higher privileges. In short, SMSD notifier and SMSD default app options will not stick if you are on 1.1.3. But there is a workaround.

This is how you enable SMSD Notifier and SMSD Default App preferences in 1.1.3. You need to run SMSD using ssh or Term-vt100. Run following command on the commandline :

# /Applications/SMSD.app/SMSD

This will start SMSD on your iPhone. Go to More->Preferences and change the preference you want. Since this is executed with root permissions, these changes will stick.

You need to restart your phone if you change default app preference.

دانلود ([Only registered and activated users can see links])
جهت نصب از Iphone Browser يا IBrickr استفاده كنيد.

pari1987
17 June 2008, 07:38 PM
سلام
من که ورژن 1.1.3 دارم چی کار کنم؟

ali.009
4 October 2008, 02:35 AM
سلام
اگر امکان دارد راجع به ورژن 2.0.2 اطلاعاتی بدهید.
ممنون

bijan2021
6 October 2008, 12:13 AM
سالم به همه دوستان غریبه

تا اونجایی که من اطلاع دارم هر فردی به راحتی با دانلود برنامه ZiPhone از سایت : Ziphone.com میتونه ورژن گوشیشو هم اپدگرید هم آن لاکش کنه
برای نصب برنامه هم میتونید با خرید یه کارت wireless از طریق کامپیوتر منزل (حتی دایال آپ) هم به اینتر نت متصل و هر برنامه ی رو که دوست دارید از منوی installer گوشیتون دونلود و نصب کنید اما برای نصب یه سری از برنامه های خاص مثل فارسی کردن و یا فوروارد SMS که قلق دارن بهتر یه سر برید علاالدینو کمی پول خرج کنید یعنی من که احساس میکنم اینجوری بی دردسر تر باشه
پیروز باشید .................انشاالله

shining
24 October 2008, 03:26 PM
سلام
من که ورژن 1.1.3 دارم چی کار کنم؟
اول ورژن گوشی رو به 2.1 آپگرید کنید .توسط نرم افزار quickpwn به راحتی.
با یک search ساده .
بعد توسط source ها برنامه bitesms رو نصب کنید.:icon_cool

shining
24 October 2008, 03:29 PM
سالم به همه دوستان غریبه

تا اونجایی که من اطلاع دارم هر فردی به راحتی با دانلود برنامه ZiPhone از سایت : Ziphone.com میتونه ورژن گوشیشو هم اپدگرید هم آن لاکش کنه
برای نصب برنامه هم میتونید با خرید یه کارت wireless از طریق کامپیوتر منزل (حتی دایال آپ) هم به اینتر نت متصل و هر برنامه ی رو که دوست دارید از منوی installer گوشیتون دونلود و نصب کنید اما برای نصب یه سری از برنامه های خاص مثل فارسی کردن و یا فوروارد SMS که قلق دارن بهتر یه سر برید علاالدینو کمی پول خرج کنید یعنی من که احساس میکنم اینجوری بی دردسر تر باشه
پیروز باشید .................انشاالله
با سلام هیچ قلق خاصی نداره فقط کافیه ورژن گوشی رو 2.1 کنید و از cydia برنامش دانلود کنید.:icon_surp