PDA

View Full Version : بنز کلاس E اتاق 124 مدل 1985-1994

msijani
8 November 2007, 01:58 PM
سلام به دوستان عزیز من اخیرا یک مرسدس بنز کپل 230 مدل 1991 خریدم و برای رسیدگی های اولیه به تعمیر کار مجرب و لوازم فروش منصف احتیاج دارم. ضمنا چون جای این ماشین رو خالی دیدم از دارندگان دعوت به اعلام نظر در مورد مسایل و ویژگیهای آن می کنم

z_qz54
8 November 2007, 10:53 PM
به نظر من بهتره اول خودتون تجربه اولیه رو از این خودرو بگید+اگر چند عکس از خودروی خودتون بگیرید و بفرمائید از نظر وضعیت در چه حدیه و چطور نگه داری شده؟
ممنونم

persianking62
9 November 2007, 02:05 AM
سلام به دوستان عزیز من اخیرا یک مرسدس بنز کپل 230 مدل 1991 خریدم و برای رسیدگی های اولیه به تعمیر کار مجرب و لوازم فروش منصف احتیاج دارم. ضمنا چون جای این ماشین رو خالی دیدم از دارندگان دعوت به اعلام نظر در مورد مسایل و ویژگیهای آن می کنم

مبارک باشه :icon_sad:
چند تا راه رفته؟ چه قیمتی خریدی

msijani
9 November 2007, 03:57 PM
مرسی.
86000 کیلو متر راه رفته. 26 میلیون

msijani
9 November 2007, 04:05 PM
به نظر من بهتره اول خودتون تجربه اولیه رو از این خودرو بگید+اگر چند عکس از خودروی خودتون بگیرید و بفرمائید از نظر وضعیت در چه حدیه و چطور نگه داری شده؟
ممنونم

وضع ظاهریش که خیلی خوبه اما فکر نکنم صاحب قبلی به مسایل فنی خیلی توجهی داشته. ا من کشش بیشتری از موتور 2300 انتظار داشتم. ضمنا روی دور 3000 به پائین ماشین تو فشار میلرزه که با گاز ندادن رفع میشه . دنده هم خیلی فرق نمیکنه چنده . رسیدگیهای اولیه من تعویض شمعا سوزن انژکتور فیلتر بنزین تعویض دیسک و صفحه دسته موتور ها دسته موتور زیر گیر بکس. منجید گاردان و دیسک و لتنها و توپی چرخ عقبه . برای تنظیم موتور بردمش چند جا قبولش نکردن!
اما یکی با دستگاه معمولی تنظیمش کرده دنبال یک جای حرفه ای میگردم که رو ماشین من تجربه نکنه