PDA

View Full Version : زياد كردن صدا زنگ (wav)

آلاله
14 February 2005, 12:28 PM
سلام
بچه ها من اگه بخام يك زنگ انتخاب كنم از رو mp3 اول با mp3 cuter اون قسمت رو cut مي نكنم بهد با jetaudio اون رو wav مي كنم ولي اينطوري صداش كم ميشه يعني بلند نيست ولي من يك رينگ تون دارم خودم هم همين طوري درست كردم ولي صداش خيلي بلند تر بقيه هست :cry:
آيا نرم افزاري براي اين سراق دارين كه بشه صداي wav رو بلند كرد ؟

Nima Golshahi
14 February 2005, 11:27 PM
آلاله ,
شما ميتونين قبل از اينكه تبديل به Wav كنيد با نرم افزار MP3 Trim هم قطعه دلخواه رو جدا كنيد هم اينكه صدا رو Boost كنيد . سپس به Wav تبديل كنيد .

8)

Joe Satriani
14 February 2005, 11:45 PM
بحث ويرايش فايل های صوتی بسيار مفصّل هست چون تعداد برنامه هايی از اين قبيل خيلی زياده
اما اکثر کاربران اينجا با ويندوز کار ميکنند
همه نسخه های ويندوز نرم افزار ساده اي دارند به اسم Sound Recorder که برای اجرای مستقيم اون در قسمتRunتايپ کنيد sndrec32
و فايل WAV مورد نظر رو باز کنيد و با استفاده از گزينه Increase Volume در منوي Effect صدای فايل رو زياد کنيد و اون رو Save کنيد
از اين ساده تر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :arrow:

007
15 February 2005, 12:06 AM
Joe_Satriani, من نتونستم با اين كار صدا رو زياد كنم ميشه بيشتر راهنمايي كنيد :idea:

Joe Satriani
15 February 2005, 12:22 AM
چند بار زياد كنيد ( هر دفعه 25٪ )

آلاله
15 February 2005, 12:51 AM
Joe_Satriani
من از همون هم استفاده كردم ولي با بلند شدن صدا كيفيتش بد ميشه :oops:

Joe Satriani
15 February 2005, 01:02 AM
باشه
پس مجبورم نرم افزار بهتون معرفی کنم 8)
http://prdownloads.sourceforge.net/mp3gain/mp3gain-win-1_3_4.exe?download
ديگه از اين بهتر برای اين کار وجود نداره
مگر اينکه خودتون در امر آکوستيک متخصص باشيد و با نرم افزار های استوديی بتونيد کار کنيد و ساعت ها روی يه فايل وقت بزاريد
البته اين MP3 رو اديت ميكنه

kurosh_k
15 February 2005, 02:16 AM
اقا nero burning rom توي پكش يه نرم افزار داره بنام nero wav editor خيلي قوي با فيلتر هاش حتي ميشه صداهاي جاز و اينهارو هم حذف كرد فكر كنم هر كس هم كه writer داره داشته باشه

WAREZ
15 February 2005, 02:31 AM
شما هر آهنگي كه احساس ميكنيد با اعمال تغييرات قابليت تبديل به رينگ تن را داشته باشه

به راحتي ميتونيد با انواع مبدلهاي صوتي و ويرايشگرها تغييرات لازم را در آن اعمال كنيد.