View Full Version : مشکل 3 چراغ در کنسول های 360 و راههای مقابله باآن
amir_CLK500
8 November 2007, 02:15 AM
همونطور که میدونید 360 علیرغم اینکه کنسول فوق العاده اییه اما از یه سری مشکلات رنج میبره.(خوشبختانه در سال 2008 این دستگاه با چیپ 65 نانو متری عرضه میشه و دستگاه برای همیشه با این مشکل خداحافظی میکنه).بزرگترین مشکل این کنسول مشکل گرمای بیش از حد آن و ارور سه چراغ کنسول یا حلقه مرگ کنسوله.این تاپیک رو باز کردم تا به برسی در مورد روش های cooling و نگهداری مناسب از دستگاه و مقابله با این عارضه بر بیایم.
بخشی از این روش ها رو خودم میگم.استفاده مناسب از فن های اکسترنال در اطراف کنسول به منظور خنک کردن دستگاه.
استفاده از اینتر کولر(خیلی توصیه نمیکنم این روش رو)
عدم استفاده از دستگاه در محیط بسته و یا محیطی که هوا جریان نداره(مثل میز تلویزیونی و ..)
و .....
بچه ها شروع کنید.:icon_excl
hp_i3
8 November 2007, 03:48 AM
جدید ان هم یک راهی بسیااار عالی پیدا کردن که فن هارو می کنن 12 ولت
xbox در شرایط خواص میشه 12 ولت
من کنسول ام این طوریه 12 ساعت روزی بازی می کنم هیچ مشکلی نداره
amir_CLK500
9 November 2007, 05:04 PM
انقدر این مشکل تو بعضی دستگاه ها حاده که حرص آدمو در میاره و هر چی ** نثار بیل گیتس میشه.شاید باورتون نشه یکی از دوستان دستگاه نو رو خرید.بعد از 1.5 بازی کردن سه چراغ شد!!!!
کسایی که قصد خرید دارند واقعا نکات ایمنی رو رعایت کنند که دچار مشکل نشند.
p.o.w.1
6 December 2007, 01:37 AM
کنسولهای جدید با مادربوردهای بهینه سازی شده که فقط cpu انها 65 نانومتری میباشد مدتی زیادی نیستند که در
دسترس قرار گرفته شده اند لذا باید صبر کرد و دید که آیا در این کنسولها هم کسی باز هم شاهد حلقه
مرگ خواهد بود یا خیر البته هیت سینک جدیدی که برای gpu در نظر گرفته شده است مقدار زیادی به دفع
دمای این قطعه کمک خواهد کرد
اولین چیزی که کنسول خریداری شده باید فاقد آن باشد پتانسیل برای نشان دادن 3 چراغ قرمز است
به گفته ای کنسولهایی که دارای این پتانسیل باشند ظرف چند روز با نشان دادن 2 چراغ قرمز و یا
3 چراغ خود را نشان میدهند
در سایت xbox scenes روشهای متعددی برای پایین اوردن دمای داخلی کنسول ارائه شده بود
*مانند همین 12 ولت کردن فنها
* بریدن قسمت فلزی و پلاستیکی پشت کنسول (جلوی فنها)
*روشی بر روی هیت سینک gpu لایه ای گذاشته میشود که نام این روش را فراموش کرده ام که با ایزوله کردن قسمت
فوقانی هیتسینک به همراه هواکش پشت آن و همچنین تفکیک آن قسمت توسط یک تکه مقوا برای اینکه فن gpu
فقط هوای قسمت مربوط به gpu را به بیرون بکشد استفاده میشود
ولی روشی که میتواند روی ان حتی قسم هم خورد ولی از لحاظ بودجه ای مقرون به صرفه نمیباشد
استفاده از water cooler میباشد که یک ست کامل آن که مخصوص xbox باشد 400 دلار قیمت دارد
Achaemenes
9 December 2007, 05:56 PM
400 دلار چه خبره تازه فکر کنم توی ایران بالای 550 هزار تومان بشود اینجوری یه کولر گازی براش بخریم بیشتر صرف می کند چون خودمونم می توانیم ازش استفاده کنیم!
اگر در مورد همون 12 ولت کردن یه مقدار بیشتر توضیح بدهید ممنون می شوم .
p.o.w.1
10 December 2007, 03:17 AM
والله توضیحی که نداره فکر میکنم اگر توضیحی هم بخواد در مورد باز کردن کنسول باشه
که سعی میکنم ظرف چند روز آینده بنویسم بذارم تو سایت
حالا فعلا
اگر میتونید کنسول رو باز کنید فنهاش رو در بیارید 2 تا فن 12 ولت بذارید جاش برای گرفتن برق هم 2 راه هست
یکی اینکه از خود کنسول برق بگیرید که این رو هم میگن که اگر برق رو مستقیم از داخل کنسول بگیری ممکنه به منبع
تفذیه فشار بیاره و این حرف ها توصیه شده که توسط یک آداپتور و یا یک پاور کامیپوتر از بیرون کنسول برق بگیرید
این روش هم یک خطر بزرگ داره ممکنه فراموش کنید بعد از روشن کردن کنسول فنها رو روشن کنید که خوب به
سرعت و ظرف چند دقیقه کنسولتون از بین میره
این نکته رو هم مد نظر قرار بدید که ایراد این کنسول طراحی خارق العاده مادربورد اون هست ظرف 2 سال
2 تا مادربورد جدید و بهینه سازی شده براش دادن بیرون اینا هم تازه اومده نمیشه گفت مشکل over heat حتما
و 100% توی اینا از بین بردن که باید یک 7-8 ماهی بگذره
بهترین روشی در حال حاضر از نظر من یک اینترکولر براش بخرید و 24 ساعته هم باهاش بازی نکنید
به هرحال این کنسول اینطوریه دیگه
روشهایی هم که موجود هست هیچ کدوم تضمینی توش نیست که اگر انجام دادید دیگه حتما مشکل رو برطرف کردید
Achaemenes
11 December 2007, 02:30 AM
والله توضیحی که نداره فکر میکنم اگر توضیحی هم بخواد در مورد باز کردن کنسول باشه
که سعی میکنم ظرف چند روز آینده بنویسم بذارم تو سایت
حالا فعلا
اگر میتونید کنسول رو باز کنید فنهاش رو در بیارید 2 تا فن 12 ولت بذارید جاش برای گرفتن برق هم 2 راه هست
یکی اینکه از خود کنسول برق بگیرید که این رو هم میگن که اگر برق رو مستقیم از داخل کنسول بگیری ممکنه به منبع
تفذیه فشار بیاره و این حرف ها توصیه شده که توسط یک آداپتور و یا یک پاور کامیپوتر از بیرون کنسول برق بگیرید
این روش هم یک خطر بزرگ داره ممکنه فراموش کنید بعد از روشن کردن کنسول فنها رو روشن کنید که خوب به
سرعت و ظرف چند دقیقه کنسولتون از بین میره
این نکته رو هم مد نظر قرار بدید که ایراد این کنسول طراحی خارق العاده مادربورد اون هست ظرف 2 سال
2 تا مادربورد جدید و بهینه سازی شده براش دادن بیرون اینا هم تازه اومده نمیشه گفت مشکل over heat حتما
و 100% توی اینا از بین بردن که باید یک 7-8 ماهی بگذره
بهترین روشی در حال حاضر از نظر من یک اینترکولر براش بخرید و 24 ساعته هم باهاش بازی نکنید
به هرحال این کنسول اینطوریه دیگه
روشهایی هم که موجود هست هیچ کدوم تضمینی توش نیست که اگر انجام دادید دیگه حتما مشکل رو برطرف کردید
از توضیحات شما متشکرم .:icon_wink
شاید خودم براش یه طرح با مقوا و چندتا فن 12x12 و آدابتور برای هم ورودی و هم خروجی درست کنم . :icon_surp
dani77733
2 March 2008, 01:41 AM
از دوستامون خواهش میکنم که منو راهنمائی کنن اگر 3 چراغ شدم چیکار کنم؟
البته شدم که دارم میپرسم.
لطفا کمک کنید !!!!!!!!!!:icon_cry:
p.o.w.1
2 March 2008, 05:00 AM
ای بابا چقدر بد
فروشگاه نکست جن
66958754
معمولا با روش اکس کلمپ اگر کنسولتون دار فانی رو کاملا وداع نکرده باشه مشکلش رو حل میکنن
در ضمن خودتون دست به کنسول نزنید در صورت درست شدن به یکی از همین مغازه دارها
بفروشیدش البته اگر مایلید و یک مدل از این جدیدهاشو بردارید
احتمالش در حد صفر هست ولی یکبار امتحان کنید ببنید کابلها درست سرجاشون هستن یا
نه
hoom
31 March 2008, 08:21 PM
سلام
من یه ایکس باکس دارم (دست دوم خریدم) که اصلا با روشن کردن سه چراغ میده، ایکس کلمپ هم روش قبلا انجام شده و حدود یه سال کار کرده و الان دوباره اینطوری شده، دستگاه رو هم که باز کردم بازهم این مشکل رو داره ولی همونطور که گفتم اصلا به محض روشن کردن اولش چهارتا چراغش قرمز میشه و بعدش سه تاش قرمز میمونه. میشه کاریش کرد یا به رحمت حق پیوسته؟
ارادتمند
p.o.w.1
31 March 2008, 10:50 PM
4 چراغ که میده مربوط به اتصال ناقص کابل تصویر هست
اینکه بعدش 3 چراغ میده و شما میفرمایید با اکس کلمپ هم درست نشده
شاید مربوط به رمها یا خود GPU یا CPU معیوب شده باشن
البته ممکنه قطعی در مدار هم داشته باشه
ولی اگر خودتون وارد هستید یکبار دیگه همون روش اکس کلمپ رو انجام بدید
در ضمن دستگاهی که یکبار راهیی بیمارستان شده و در ضمن دست دوم هم هست
و مربوط به دوره ای هم هست که هرچی اکس باکس مورد دار بوده توش تولید شده
ریسک هست
شما گفته بودید خارج از ایران هستید الان که کنسول هم قیمتش ارزون شده (البته اونجا)
یدونه از این آرکید ها , نو بگیرید
hoom
1 April 2008, 12:26 PM
خیلی ممنون از لطفتون و جوابتون. یه دونه پرمیوم خیلی وقت پیشها گرفته بودم، این یکی رو همینطوری گرفتم که یه خورده روش آزمایش و اینا کنم و ازش به عنوان یه باکس دوم استفاده کنم (برای بازی شبکه ای و یه رزرو برای بن شدن احتمالی :icon_surp)
حالا این هفته با سشوار صنعتی امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه، کلا الان یه چندتا کار میشه کرد، حتما توی همین گفتگو مینویسم که چه کارایی کردم که برای بقیه هم مفید واقع بشه.
p.o.w.1
1 April 2008, 03:58 PM
انشالله که موفق بشید ولی یادتون نره یک موقع از سیستم حوله پیچ یا خاموش کردن فنها و روشن گذاشتن
کنسول برای گرم کردن برد استفاده نکنید
hoom
8 April 2008, 08:33 PM
خب من همه کارها رو انجام دادم ولی متاسفانه افاقه نکرد، احتمالا یک اشکال سخت افزاری مثل رم و یا یه قطعه دیگه داره که نمیشه پیداش کرد. ولی اینا کارهایی بودن که انجام دادم:
اول با آلمینیوم فویل همه قسمتهای پلاستیکی رو پوشوندم و بعدش دو دقیقه و نیم بورد رو سشوار صنعتی دادم و گذاشتم نیم ساعت سرد بشه.
بعدش روی GPU خمیر ضدگرما زدم که بهترین توی بازار بود و گفتن که نقره توش داره و هیت سینکش رو گذاشتم روش.
روی رم ها هم برچسب ضدگرما زدم.
massy
3 June 2008, 04:54 PM
من کنسول بازیمو (xbox360) حدود 7ماه پیش خریدم مدلشم 22/9/2007 هستش تا حالا که مشکلی نداشتم البته من دو تا فن 12 ولت رو پشت خود دستگاه چسبوندم و یه منبع تغذیه جدا هم براش درست کردم.میخواستم بگم با این روش تقریبا مشکلی ندارم و روزی حداقل 4 تا 5 ساعت بدون مشکل باهاش بازی میکنم.
p.o.w.1
30 August 2008, 11:27 PM
اين كنسول من هم دست آخر يك 3 چراغ حواله ما كرد ما هم يك اكس كلمپ حوالش كرديم درست شد
انشالله يك واكترو خوب براي اين مدل خاص از ايراد اينجا ميذارم
راستي آقاي hoom البته الان يكمي زيادي ازش گذشته اون كنسول دست دومت كه 4 چراغ ميداد كد ايرادش چند بود ؟
p.o.w.1
4 September 2008, 09:09 PM
خوب دوستان اين يكي از روشهاي متداولي براي درست كردن 3 چراغ قرمز اين كنسول هست كه
خيلي اسون هست و اون 50 هزار توماني كه معمولا فروشنده هاي اين كنسول در تهران براي
تعمير اين كنسول رو ميگيرن كه الحق بي انصافي هست رو پرداخت نميكنيد
ابتدا وقتي كه كنسول رو روشن ميكنيد و 3 چراغ قرمز شروع به چشمك زدن ميكنه دكمه
Sync روي كنسول رو فشار بديد و رها نكنيد بعد دكمه ايجكت رو بايد 4 بار فشار بديد در هر بار
فشار دادن دكمه ايجكت تعداد چراغ هاي قرمز كنسول كم يا زياد ميشه به اين ترتيب كه
معمولا در ابتدا 4 چراغ قرمز داده ميشه و بعد از اون ممكنه 3 -2 يا 1 چراغ روشن بشه
كه 4 چراغ قرمز معادل عدد صفر و 3 چراغ معادل عدد 3 - 2 چراغ معادل عدد 2 و يك چراغ هم
معادل عدد يك هست
با قرار دادن اعداد كنار هم كد ايراد كنسول شما مشخص ميشه
كدهايي كه معمولا با روش X clamp برطرف ميشه عبارت است از :
e74 اين ارور بدون نياز به انجام عمل فوق ظاهر ميشود كافي است روي صفحه نمايشگر خود را نگاه
كنيد اين ارور را پيدا ميكني
و اين كدها رو بايد از روش بالا بدست بياريد :
0100
0102
0103
0020
0021
0022
اگر كنسول شما اين كدها را به نمايش گذاشت احتمال اينكه با روشي كه توضيح داده خواهد شد
عيب كنسول بر طرف شود بسيار زياد است
علت بروز اين مشكلات از شل شدن پايه هاي GPU و CPU كنسول در اثر گرم شدن و سرد شدن
هاي متوالي و همچنين عدم اعمال فشار لازم توسط هيت سينك برو چيپ ميباشد كه خود باعث
ميشود به مرور زمان چيپ ها با برد خوب اتصال برقرار نكنند و نهايتا شاهد 3 چراغ قرمز در كنسول
باشيم
لوازم مورد نياز خمير سيليكون مخصوص براي چيپ ها (خميرهايي كه روي CPu كامپيوترهاي معمولي
خودمان موجود است و حتما ديده ايد) اين خمير در خيابان جمهوري پاساژ امجد موجود است
توجه داشته باشيد كه خمير سيليكوني خريداري فرماييد نه چسب سيليكوني
8 عدد واشر فلزي با سوراخ داخلي 0.5 ميلي متر و قطر خارجي 0.9 ميلي متر واشرهايي كه
موجود است معمولا 0.8 تا 1 ميلي متر ضخامت دارند كه اين واشرها رو هم ميتونيد از همون پاساژ
امجد طبقه زير زمين خريداري كنيد اگر دوست داريد متونيد چنتا هيت سينك كوچك هم براي رم ها
كنسولتون بخريد
ابتدا كنسول خود را باز كنيد كه روش باز كردن كنسول در همين قسمت در تاپيك مخصوص خود
نوشته شده است
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بعد از باز كردن كنسول و بيرون اوردن مادربرد از جاي خود ان را پشت رو رو كنيد در اين حالت
2 قطعه فلزي X مانند در كنار يكديگر خودنمايي ميكنند با يك جسم محكم و باريك سعي كنيد
كه اين پايه ها را از جاي خود خارج كنيد اين كار نياز مند صرف اندكي زور ميباشد مواظب باشيد
كه يك موقع جسمي كه با ان فشار وارد ميكنيد از جايش بيرون نپرد و روي برد خط نيندازد
فقط كافيست يكي از پايه ها را از جا خارج كنيد بقيه به راحتي از جايشان خارج ميشوند
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
در اين عكس با كمي دقت شكاف روي پايه هيت سينك و زبانه پايه X را كه درون ان قرار گرفته
را مشاهده ميكنيد
هيت سينك را از روي چيپ ها برداريد احتمالا به اساني بلند خواهند شد اگر نشد خيلي ارام
سعي كنيد با فشار يك پيچ گوشتي به زير ان هيت سينك را از جايش بكنيد فشار زيادي وارد
نكنيد چون ممكن است چيپ هم به همراه هيت سينك از برد جدا شود
خمير سيليكوني موجود زير هست سينك را كاملا پاك كنيد همچنين خمير روي چيپ ها را هم با يك
جسم پلاستيكي سخت يا با گوش پاك كن تا انجا كه ممكن است پاك كنيد
سپس خمير جديدي را كه خريداري كرده اين را فقط روي قسمت فلزي چيپ ها بماليد و توسط
يك كارت تلفن ان را روي سطح فلزي چيپ گسترش دهيد و به اصطلاح صاف كنيد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
هيت سينك را سرجايش بگذاريد و برد را برگردانيد دو واشر (با ضخامت 0.8 ) روي هر پايه سوار كنيد
در اين حالت مشاهده ميفرماييد كه فرورفتگي روي پايه هاي هيت سينك كه براي چفت شدن
پايه X تعبيه شده تقريبا با فاصله چند دهم ميلي زير واشرها قرار گرفته
و پايه x شكل را سرجايش قرار دهيد يكي از سرهاي پايه را در فرو رفتگي پايه هيت سينك سوار كنيد
در اينجا توسط يك جسم باريك چك كنيد كه واشر ها در جاي خود بازي نكنند و محكم و بدون حركت
در جاي خود جا گرفته باشند در اين حالت مطمئن ميشويد كه فشار بيشتري از طرف سينك روي چيپ
اعمال ميشود
3 پايه ديگر نياز به فشار زيادي دارند تا در جاي خود چفت شوند در اين قسمت دقت كنيد
كه ضمن اينكه فشار زيادي وارد ميكنيد برد را از وسط به دو نيم تقسيم نكنيد فشار
را از بالا مستقيما روي پايه هيت سينك و از زير روي قسمت سر پايه x متمركز كنيد براي فشار
توجه كنيد كه از وسط هيت سينك به هيچ عنوان فشار وارد نكنيد !
بعد از جا انداختن هر پايه يك صداي تق شنيده ميشود نگاه كنيد كه گيره پايه x در شكاف پايه
هيت سينك جا شده باشد باز هم چك كنيد كه واشرهاي استفاده شده همگي در جايشان سفت
و بدون حركت ايستاده باشند اگر حركت كنند فايده اي ندارد كه اين به دو علت ميباشد يا
ارتفاع دو واشر استفاده شده كم ميباشد كه احتمال ان خيلي كم است يا اينكه پايه X در جاي
خود هنوز چفت نشده است
(بعد از باز كردن هيت سينكها مشاهده شد كه خمير سيليكوني به گوشه هاي چيپ رفته و بين
هيت سينك و قاب فلزي چيپ تقريبا خاي است ، با تشكر از $M ) كه از نظر من عمده مشكلي كه
براي كنسول پيش خواهد امد از همين خميرهاي استفاده شده ميباشد نظر من اين هست كه
اگر زياد بازي ميكنيد بعد از 6 ماه يكسال حتما اين خميرها رو عوض كنيد
همانطور كه مشاهده ميكنيد پايه اي كه داراي واشر ميباشد به ميزان تقريبا 0.5 ميلي متر
از پايه كناري بالاتر قرار گرفته كه به اين معني است كه پايه هيت سينك به همين ميزان
بيشتر به بيرون كشيده شده و نتيجتا فشار كافي بر روي چيپ اعملا ميشود
هم اكنون كار تمام شده است پيشنهاد ميشود هر دو هيت سينك را از جا در بياوريد و اين روش را
روي انها پياده كنيد
بعد از اتمام كار و قبل از اينكه برد را داخل كيس كنسول قرار بدهيد فيش برق و ويدئو كنسول را
سوار كنيد برد كوچكي كه مربوط به دكمه خاموش و روشن كردن كنسول هست را نيز جا زده
اقدام به روشن كردن كنسول بفرماييد ممكن است در اين حالت ممكن است هنوز 3 چراغ رو
مشاهده بفرماييد كنسول را روشن بگذاريد بعد از چند دقيقه دو چراغ قرمز كنسول به چشمك در مي
ايند در اينجا كنسول را خاموش كنيد بگذاريد كاملا خنك شود بعد از خنك شدن كنسول
دوباره ان را روشن كنيد به اميد خدا مشاهده ميكنيد كه مشكل شما برطرف شده است
توصيه ميكنم اگر كنسول شما تا بحال 3 چراغ نشده يا اينكه مشكل 3 چراغ ان حل شده حتما فنهاي
ان را 12 ولتي كنيد از روشهايي كه براي جدا كردن تونل هواكش كنسول هست استفاده كنيد كه اين
دو مورد را نيز توضيح خواهم داد .
p.o.w.1
17 November 2008, 03:44 PM
در این پست چگونگی افزایش ولتاژ فنهای این کنسول رو خدمت شما عزیزان نشون میدم
که کار خیلی راحتی هست و نیم ساعت بیشتر وقت نمیخواد
بعد از باز کردن قاب پلاستیکی کنسول کافیه که فقط DVD رو از کنسول جدا کنیم و برد رو سرجای
خودش باقی بذاریم
در اینجا قبل از هرکاری برای اینکه نتیجه کار رو بصورت ملموس حس کنید کنسول رو روشن کنید و
دستتون رو جلوی هیت سینکها بگیرید تا مقدار مکش رو حس کنید کنسول رو خاموش کنید و کارهای
زیر رو انجام بدید
قاب پلاستیکی که تونل هواکش برای هیت سینکهای CPU و GPU هست رو از جا در می اوریم
یک تکه مقوا را درون ان طوری جا میدهیم که فضای پشت هیت سینکها و یا بهتر بگم فضای زیر
تونل پلاستیکی از هم جدا شوند و فن پایینی (در صورتی عمودی بودن کنسول) فقط برای خنک کردن
CPU و فن بالایی فقط برای GPU کار کند برای اینکه تکه مقوای ما محکم سرجاش بمونه یک سر مقوا رو
بین هیست سنکهای CPU و GPU قرار میدیم و یک سر دیگه اون رو به قسمت پلاستیکی بین دو فن
با چسب محکم میکنیم (متاسفانه از این قسمت عکس نگرفتم )
در اینجا بهتره که کار فنها رو هم یکسره کنیم در سمت چپ 4 رشته سیم دیده میشه که
دو تا از اینها به رنگ قهوه ای و قرمز هستن که اینها مثبت هستند و سیمهای ابی و سیاه منفی هستد
روکش دو سیم قرمز و قهوه ای رو کمی برمیداریم (که نیاز نباشه از تو سوکت درشون بیاریم) و توسط
یک سیمی که خودمون تهیه کردیم این هر سه رو به هم وصل میکنیم و با چسب برق هم
روشون رو میپوشونیم دقت داشته باشید اگر از سیمهای منفی اشتباها استفاده کنید بدون شک
فنهاتون بعد از روشن کردن کنسول خواهند سوخت و پیدا کردن فن هم زیاد راحت نیست
حالا باید یک منبع 12 ولتی پیدا کنیم راحت ترین جا استفاده از برق DVD کنسول هست
کافیه سیمی رو که در عکس کاملا مشخص هست رو پیدا کنید روکش این رو هم کمی
زخمی کنید و سیمی رو که به سیمهای مثبت فنهامون وصل کرده بودیم به این سیم متصل کنیم
و روی اون رو هم با چسب برف بپوشونید
قطعه پلاستیکی رو سرجاش میذاریم و با فویل روی هیت سینکها رو میپوشانیم و با چسب
سرجاش محکمش میکنیم سعی کنید چسب رو طوری بزنید که تمام درز و شکافهایی که
بین تونل پلاستیکی هوا و قطعات برد و دیواره فنها بوجود امده رو بگیرید
همچنین فویل رو طوری بچسبونید که یک مقداری از فضای جلوی هیت سینکها
ازاد بمونه
کار تمام هست کنسول رو روشن کنید دستتون رو باز هم جلوی هیت سینکها بگیرید
و حالا مشاهده میکنید که قدرت مکش هوا بصورت چشمگیری افزایش پیدا کرده که البته
از صدایی که فنها با ولتاژ جدید تولید میکنن باید چنین انتظاری رو هم داشت
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.