PDA

View Full Version : لوازم جانبی LapTop

ATOS
6 November 2007, 05:28 PM
با سلام:
یه سری عکس هایی هست که پشت LapTop می چسبون و یه جورایی محافظ هم هست و از خش افتادن در LapTop جلوگیری میکنه رو که حتما تو تبلیغات دیدید:icon_surp
.
آیا جایی هست که بفروشه؟:icon_razzپاساژ پایتخت رفتم ،نداشت:icon_mad:

Dunker
19 May 2008, 11:54 AM
آیا DVB-Card به شکل USB برای لپتاپ تو بازار هست؟ (سازگار با ویستا)
حدود قیمتش چنده؟

McAcE
19 September 2008, 05:02 PM
دوستان کیف برای لپ تاپ ، کوله یا کیف دستی رو ترجیح میدیدن؟
کیف با مارک های اصلی مثل دل , hp و که اکثرا بالای 50 تومن قیمت دارند رو بهتر میدونید یا یه کیف 30 تومنی ؟

عرفنا
19 September 2008, 05:30 PM
دوستان کیف برای لپ تاپ ، کوله یا کیف دستی رو ترجیح میدیدن؟
کیف با مارک های اصلی مثل دل , hp و که اکثرا بالای 50 تومن قیمت دارند رو بهتر میدونید یا یه کیف 30 تومنی ؟

دوست عزیز انتخاب مابین کوله و کیف دستی به نظر من بیشترین ارتباط رو با نوع لباس پوشیدن و نوع کار و در کل استایل شما داره.
در مورد کیف دستی بنا بر تجربه ی بنده اگر لپتاپ بالای 2.5 کیلو دارید،حمل و نقل دائم اون باعث اذیت شدن و کمردرد و مشکلات این چنینی می شه.در صورتی که می تونید از کوله استفاده کنید و حاضرید دو بند اون رو روی کولتون بندازید به نظر من انتخال کوله بهتر است.توجه کنید که یه بنده انداختن کوله امکان داره دردسرش از کیف دستی هم بیشتر باشه.
در مورد قیمت هم بسته به مشخصاتی که از یک کیف انتظار دارید باید انتخاب کنید.مارک های کیف لپتاپ تا حدود زیادی مشخصند و با کمی تحقیق در اینترنت می تونید اون ها رو پیدا کنید.
در خرید کیف باید به مقدار وسایلی که به طور معمول همراهتون هست و قابلیت ضربه پذیری و ... توجه کنید.