View Full Version : گزارش بن شدن از Live
SAM FISHER
6 November 2007, 09:24 AM
دوستانی که از Live بن شدن می تونن بیان و این جا بگن تا در موردش بحث کنیم.
VIGO
6 November 2007, 02:23 PM
یکی از دلایل عنوان شده و رایج استفاده از دستگاههای Mod شده یا به اصطلاح کپی خور شده هستش. کسی تجربه ای در مورد بن شدن از لایو داشته ؟
amir_CLK500
7 November 2007, 05:01 AM
کاملا شانسیه.مث اینکه بصورت دستی بن میکنند از لایو.جایی خوندم که روزا وصل شید به لایو احتمالش خیلی کممتره(چون کارمندا خوابیدن).وقتی بن بشید تا ابد الدهر دیگه نمیتونید از بن در بیاید(مگه به ساختمان مرکزی انترتینمنت مایکرو سافت دسترسی پیدا کنید.)فرم ور آی اکستریم میگن تا حدودی از بن شدن جلوگیری میکنه.
hp_i3
8 November 2007, 04:00 AM
یکی از دلایل عنوان شده و رایج استفاده از دستگاههای Mod شده یا به اصطلاح کپی خور شده هستش. کسی تجربه ای در مورد بن شدن از لایو داشته ؟
تنها دلیلش بازی هایه کپی هست
بازی xbox پکی دارند برای شناخته شدن بنام Stealth که این باعث میشه سایت بفهمه بازی شما کپی هست یا خیر
جدیدا Frimware امده به نام Ixtreme اگه اشتباه نکنم
به این Frimware میگن اصتلاحا فریم ور زد بن
به دوستانی که Live میرن و میترسن حتما ریختن این frimware پیشنهاد میشه
خوب کار این فریم چیه
بازی هایه Stealth Pack ندارند رو اجرا نمی کنه
یا کلان بازی هایه که احتمال بن داشته باشه
موفق باشد:icon_cool
amir_CLK500
8 November 2007, 12:53 PM
بودند کسایی که با i extreme هم بن شدند.راه صد در صدی نیستش.میگن فرم ور های بعدیش خیلی بهتر از اینه.
p.o.w.1
5 December 2007, 02:59 PM
فریم ور آی اکستریم فقط باعث میشود که از اجرای بازی هایی که stealth نشده اند جلوگیری کند
در جایی دیگری هم دیدم فرضیه ای نوشته شده بود به این مضمون که بن شدن های جدید توسط $m بخاطر بازی
های جدیدی بوده این بازی ها در هنگامی که فرد میخواهد از روی انها image تهیه کند در فایل security sector
تغییراتی اینجاد میکند و بعد که به لایو متصل میشوید این تغییرات توسط ماکروسافت شناسایی میشود و کنسول بخاطر
نقض قوانین کپی رایت بن میشود و فعلا جز تشخیص دیسکهای معیوب روشی برای رفع این ایراد وجود ندارد
p.o.w.1
6 December 2007, 01:12 AM
برای اینکه ببینید بازیتون مشکل security sector رو دارد یا خیر
با برنامه xdvdmulleter فایل iso را از روی دی وی دی یا از روی هارد باز کنید
بعد از اتمام از پنجره Extract S.S فایل سکیوریتی را دانولد کنید
سپس با برنامه Kreon Checker فایل را چک کنید
اگر با نوشته bad kreon rip روبرو شدید بازی دچار مشکل است و توسط $m شناسایی میشود
و اگر با نوشته good kreon rip مواجه شدید بازی موردی ندارد
این نکته هم مهم است که بازی های زیر که توسط خود من تست شد و دچار این مشکل هستند
mass effect اگر پال باشد ( این یک بازی ریجن فری هست آنطوری که گفته میشد نسخه us بدون
مشکل بوده )
conan
need for speed pro street
half life 2 و البته فکر میکنم شروع بن شدهای جدید اغلب بخاطر این بازی بوده و اکثر کسانی که
در موج جدید بن شدن گرفتار شدند این بازی هم جز پروفایلشون بوده
این 3 مورد پایینی خوشبختانه مشکلی نداشتند
که مهم ترین اونها call of duty 4 بود
assassins creed
و همچنین halo 3 چون فکر میکنم بازی اول و سوم جز آن دسته از بازیی هایی بودند که خیلی از
افراد دوست دارند ان را بطور online بازی کنند پس مشکلی نداشته اند
نکته مهم بعدی این هست که این مشکل گویا در بازیی هایی بوجود آمده که بعد از halo 3
release شده اند پس برای بازی های قبل از اون مشکل خاصی نباید باشد و طبق نظراتی این هم
از ترفند های ماکروسافت برای شناسایی کنسولهایی بوده که از بازی های کپی استفاده میکنند
p.o.w.1
8 December 2007, 08:14 PM
دو نکته خیلی مهم بود که فراموش کرده بودم در پست قبل به ان اشاره کنم
اول
دیسک stealth این یک اصطلاح است به این معنی که بازی کپی شده تا انجایی که امکان دارد
شبیه به بازی ارجینال باشد که در هنگام ایمج گرفتن و ... تغییراتی در بعضی از فایلها بوجود می آید که
باید فایلهای تغییر یافته شده را از اینترنت دانلود کرد و توسط برنامه xdvdmulleter به برنامه اضافه شود
قبلا هم برای آقای فیگو گفتم که شرکتی بوده که مارک خود را در بازی ها اعمال میکرده و همین باعث
میشود که یک تغییر عمده و آشکار در فایلهای بازی ایجاد شود و بازی کپی شده به سادگی لو برود
و باعث بن شدن کنسول گردد
نکته ای که میخواستم بهش اشاره کنم و یادم رفته بود این هست که فریم ور ixtreme دیده شده که
گذاشته بازی هایی که فول stealth نشدن رو هم اجرا کند برای همین ورژن جدید این فریم ور بیرون آمده
نظر من این هست که سعی کنید از برنامه xdvdmulleter قبل از رفتن به لایو حتما استفاده کنید
و زیاد به این فریم ور اعتماد نکنید
برنامه را اجرا کنید و فایل iso را لود کنید که اگر روی هارد است قسمت مربوطه را انتخاب کنید و اگر
روی dvd است که قسمت لود از طریق dvd را انتخاب کنید
برنامه سریعا عمل میکند وقتی دکمه next را فشار میدهید در بالای صفحه اطالاعات مفیدی را به شما
میدهد از قبیل اینکه ریجن بازی چه میباشد اگر همه گزینه ها تیک خورده بود بازی region free است
در سمت راست هم تعدادی گزینه میباشد که باید همگی آنها تیک خورده باشند مخصوصا گزینه
ixtreme و اگر این گزینه تیک نخورده بود دیسک stealth نیست
با توجه به پیدا شدن باگ جدید اگر فایل s.s هم درست باشد با فراغ بال میتوانید به live متصل شده
بازی کنید
hoom
4 January 2008, 07:23 PM
سلام
ببخشید لابد سوال بیخودیه ولی بن شدن یعنی چی؟ آیا کل دستگاه از کار میفته و یا فقط دسترسی به لایو از آدم گرفته میشه؟
ممنون
p.o.w.1
4 January 2008, 08:28 PM
بن شدن به این معنی است که شما توافق خودتون با ماکروسافت را مبنی بر اینکه از یکسری قوانین مثل
کپی رایت و ... رعایت خواهید کرد زیر پا گذاشتید و ماکروسافت هم فقط دسترسی کنسول شما به لایو
رو قطع میکنه که به اصطلاح بهش میگن بن شدن ولی برای خود کنسول مشکلی پیش نمیاد
hoom
25 February 2008, 04:35 PM
مسئله ای که مهم هستش اینه که دقت کنید که فیرم ویر iXtreme فقط بازیهایی رو که 100% استیلث شده اند (+SP) رو میتونه اجرا کنه، فیرم ویرهایی مثل Xtreme میتونن بازیهایی رو هم که پچ استیلث ندارن (NSP) و یا دارای پچ استیلثی با درصد کمی تفاوت از دیسک اصلی هستند رو هم اجرا کنن ولی خب استفاده از اونا اصلا توصیه نمیشه.
کلا هیچ گارانتیای وجود نداره که آخرین نگارشهای فیرم ویرهای موجود میتونن شما رو در برابر بن شدن از مایکروسافت حفظ کنن، همیشه باگهایی (مثل Kreon Bug) پیدا شدن که به مایکروسافت این امکان رو دادن که کنسول تغییر داده شده و یا بازی کپی رو شناسایی کنه، سوال اینکه که کی و چطوری.
p.o.w.1
26 February 2008, 10:58 AM
جوابش تو خود نوشتتون بود به هرحال وقتی هکر میشینه دنبال چیزی تو یک برنامه میگرده تا
از اونجا اون رو آسیب پذیر کنه حتما ماکروسافت هم چنین آدمهایی رو داره هر وقت که اونها
بفهمن که مثلا ixtreme 1.4 فلان مشکل رو داره و این مشکل باعث میشه تا برنامه
خودش رو چطوری لو بده از همون استفاده میکنن و شروع میکنن به بن کردن ملت
از این طرف فریم ور ورژن جدید میاد و خلاصه روز از نو روزی از نو
از نظر من این کنسول هنوز به معنی واقعی کلمه هک نشده
مثلا دسترسی به هارد این کنسول به راحتی امکان پذیر نیست حتی برای مثلا برداشتن
یک دمو که از live دانولد کردی . Xbox میتونه تمام مدیایی که روی کامپیوتر هست رو از طریق
شبکه ببینه و استفاده کنه ولی مسیر یک طرفه هست برای pc چنین چیزی تا حالا درست
نشده
سیستم لایو هم که هنوز مشکلات خودش رو داره و مطمئنا هرکی با کنسولهای هک شده
بازی کنه دیر یا زود حتما شناسایی میشه تا اینکه یه روزی برسه که $M دل از این کنسول بکنه
و تمام نیروش رو بذاره رو بن کردن کسانی که دارن از Xbox 720 هک شده استفاده میکنن
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.