View Full Version : ماندگاري علامت مسيج روي گوشي
StarSoheil
14 February 2005, 04:48 AM
من داشتم رو گوشي يه برنامه نصب ميكردم كه براي رجيستر شدن پيغام داد كه بايد يك مسيج بفرستي از اون موقع تا حالا علامت فلش كه موقع فرستادن مسيج براي كسي چند ثانيه ظاهر ميشه در بالاي گوشيم اومده و اصلا از بين نميره به نظرتون چكار كنم؟
linux
14 February 2005, 04:57 AM
StarSoheil, NV در قسمت اوت باكس منو مسيج/ مسيج مورد نظر را به قسمت درافت انتقال بديد و سپس پاكش كنيد! 8)
StarSoheil
14 February 2005, 05:06 AM
linux عزيز
دستت درد نكنه.واقعا گلي.شماره اي هم كه ميخواست مسيج بفرسته اين بودش. ****************
فكر كنم بخاطر همين يه 30000 تومني قبض برام بياد.آخه منم داشتم برنامه ها رو تست ميكردم تا آخرين ورژنشونو در اختيار كاربران فروم قرار بدم و اگه قراره برنامه اي ويروسي باشه موبايل منو ويروسي كنه نه مال بقيه دوستان.انشاالله هرچه سريعتر اين برنامه ها رو آپلود ميكنم. 8)
SCREAM: نوشتن شماره تلفن (چه خارجي چه ايراني ) ممنوع است
قوانين فورم رو بخونيد در صورت تكرار اخطار ميگيريد
linux
14 February 2005, 05:12 AM
StarSoheil, من از شما ممنونم به خاطر زحماتتون
نگران قبض هم نباشيد تا وقتي كه سند نشه فكر نمي كنم پول براش بيوفته!
يعني اميدوارم كه اين جور باشه!
موفق باشين! 8)
SCREAM
14 February 2005, 05:25 AM
نگران قبض نباشيد
چون اون علامت و وجود داشتن مسيج در اوت باكس يعني مسيج شما فرستاده نشده
و شما هم كه پاكش كردي پس موردي نداره
موفق باشيد
StarSoheil
14 February 2005, 05:26 AM
scream عزيز
من فكر كنم اگه شماره تلفن شخصي باشه ممنوعه.من اينو براي اين نوشتم كه ميخواستم بدونم كدش ماله كدوم كشوره وگرنه با دادن 274 پست در اينجا فكر نكنم ديگه به قوانين فروم وارد نباشم.
Joe Satriani
14 February 2005, 06:21 AM
بهتر نيست برای اينگونه موارد به طور کلی اس ام اس های خارجی رو ببنديم ؟
فکر نميکنم کسی با گوشی موبايل به خارج زنگ بزنه
به جز کسانی که کارشون تجارت هست
و نکته جالب اينه که من شنيدم برخی از نرم افزار ها که تلاش ميکنند اس ام اس بفرستند برای رجيستر کردن ، اگه اس ام اس فرستاده نشه هم رجيستر ميشن :roll:
حقيقت داره ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.