View Full Version : لوازم اضافه برای پورت لپتاپ
Nomad
5 November 2007, 12:19 PM
سلام دوستان ...
همونطور که میدونید اکثر لپتاپها محلی ( پورتی ) رو در بغلشون برای اضافه کردن کارتهای مختلف دارن ... حالا میخواستم دوستان راهنمایی کنن و بگن که چه کارتهایی رو میشه اونجا اضافه کرد و قیمت هر کدوم تو ایران چقدر هستش ؟
lvloh3nn
5 November 2007, 02:01 PM
اين پورت ها كه به اون PCMCIA ميگند خيلي متنوع و مختلف هستند، به عنوان مثال
TV card
DVB
LAN and modem
USB2
IEEE1394
Wireless LAN
and ...
از نظر قيمت هم معمولا نصبت به مشابه USB قيمت بيشتري دارند ، البته خيلي متفاوته تو ماركا و مدلاي مختلف
ولي اگر چيزي هست كه ميتونيد USBش رو هم گير بياريد مثل كارت TV يا Wireless يا خيلي موارد ديگه، به نظرم خريدن USB به صرفه تره چون ديگه فقطمختص نوت بوك نيست.
Nomad
5 November 2007, 03:51 PM
دوست عزیز ... آخه همونطور که میدونید لوازم جانبی برای لپتاپ خیلی زیاده و کیفش خیلی سنگین میشه و البته همه ی اینها توش جا نمیشن ... مثلا قمت کارت تیوی ها چطوریاس ... ؟ اصلا خوب هستن ؟
ATOS
5 November 2007, 10:00 PM
دوست عزیز ... آخه همونطور که میدونید لوازم جانبی برای لپتاپ خیلی زیاده و کیفش خیلی سنگین میشه و البته همه ی اینها توش جا نمیشن ... مثلا قمت کارت تیوی ها چطوریاس ... ؟ اصلا خوب هستن ؟
یه کارت TV بسیار عالی و جم و جور به مارک ASUS تو پایتخت دیدم به 50 چوق:icon_coolاما مدل های معمولی 30 بود:icon_evil
کارت IEEE هم 15 تا 18 چوق:icon_cool
lvloh3nn
6 November 2007, 01:49 PM
usb ها و شبكه و مودم و اينا هم همون حدود 15 تومن هستند
DVB هم فكر كنم از 80 90 به بالا باشه
آها راستي يه چيز جالب ديگه هم تو ايرانيان ديدم
PCMCIA به PCI
يعني اينكه اين كارت خروجيش يه PCI به شما ميده كه هر كارت PCI معمولي رو بتونيد بهش وصل كنيد
البته از گوشه لپتاپ بيرون ميزنه!
قيمت هم حدود 60 تومن
lvloh3nn
6 November 2007, 03:26 PM
از انواع ديگه اي كه ميشه بهش اشاره كرد ، پورت هاي سريال پارالل كارت خوان بلوتوث، موس هاي لمسي و اكثر دستگاه هاي ورودي خروجي معروف هستند.
حتي كارت صوت هاي پيشرفته تر هم به شكل PCMCIA موجوده من يه مدل از Creative ديدم
خروجي هاي IDE و SATA براي هارد هم از ديگر كارتهاي جالب از اين نوع هست.
در ضمن در هر مورد با يك جستجوي ساده ميتونيد عكس هاي مدل هاي مختلفش رو توي google پيدا كنيد.
Nomad
13 November 2007, 04:12 PM
از همه ی دوستام ممنونم ...
میخواستم ببینم که کارت های tv که تو بازار موجوده فقط نقش تیونر رو دارن یا مثه بعضی کارت tv های pc نقش خود کارت گرافیک رو هم ایفا میکنن ؟ چون من نیاز به کارت گرافیک قوی هم دارم ...
soheyl-2006
17 December 2007, 06:19 AM
از دوستان کسی در مورد دیتا کارت یا همون ( PCMCA-GPRS/GSM) يا (PCMCA DATA CARD) چیزی میدونه؟
قیمتش؟
کجا میشه تهیه ش کرد؟
اگه آدرس و تلفن از مکان فروشش دارین ممنون میشم
NEC
17 December 2007, 10:05 AM
قیمت wlanش چنده ؟
Sina-Ts
31 January 2008, 01:33 PM
اين کارت تی وی ها به آنتن هم برای پخش نياز دارن؟
NEC
31 January 2008, 05:16 PM
منظورتون چيه ؟ اگه قرار هست capture كنيد ( از ماهواره يا ...) نه ولي براي مشاهده تلوزيون مسلما مي خواد . :-)
Dunker
13 March 2008, 01:13 AM
در مورد DVB بیشتر توضیح بدین و اینکه چجوری میشه کانال های ماهواره رو دید؟
EbliiS
15 March 2008, 01:58 AM
در مورد DVB بیشتر توضیح بدین و اینکه چجوری میشه کانال های ماهواره رو دید؟
دوست عزيز در فروم بايد ابتدا سرچ كنيد و اگه مطلب مورد نطر را پيدا نكرديد در قسمت مناسب سوال خودتونو مطرح كنيد.http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/67.gif
Nomad
15 March 2008, 02:25 AM
میخواستم ببینم که کارت های tv که تو بازار موجوده فقط نقش تیونر رو دارن یا مثه بعضی کارت tv های pc نقش خود کارت گرافیک رو هم ایفا میکنن ؟ چون من نیاز به کارت گرافیک قوی هم دارم ...
گرافیک لپتاپ من 128 هستش و برای بعضی موارد و کارها کم میاره ... حالا غیر از سوال بالا ، میخوام بدونم اصلا کارت PCMCIA که فقط گرافیک باشه وجود داره !؟ یعنی مثلا 256 مگا یا چیزی شبیه این ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.