PDA

View Full Version : PROTON SATIRANEO

ARASH1987
1 November 2007, 03:06 PM
سلام ﻋزیزان:icon_sad:

امروز به معرفی یکی از محصولات پروتون میپردازم که در آینده ی نزدیک در کشور ما عرضه میشود :grimace:

چراغ های جلوی این خودرو نسبت به جنتو خشن تر شده اند و فرم کلی خودرو نیز اسپرتی تر گشته است . این سبک طراحی بی شباهت به محصولات ژاپنی موفق نیست و کاملا مشهود است که مالزیایی ها سعی در رسیدن به آن جایی را دارند که ژاپنی ها در آن قرار دارند .

این خودرو در مدل ۵ در نیز ساخته میشود که در صورت ورود به ایران احتمالا گونه ی ۵ در به بازار عرضه خواهد شد .

عقب این خودرو و فرم چراغ های آن نیز زیبا و اسپرت بوده و نکته ی منقی خاصی در آن به چشم نمی آید . حتی محل قرارگیری لوله ی اگزوز نیز همانند سوپر اسپرت ها بوده و بازهم نمای این خودرو را اسپرت میکند .
نمای داخلی این خودرو نیز همانند بیرون آن اسپرت طراحی شده ضمن این که طرح داخل این خودرو نسبت به جنتو از زیبایی و هماهنگی بهتری برخوردار است .

ARASH1987
1 November 2007, 03:24 PM
از همه ی دوستانی که از این خودرو اطلاعاتی در دست دارند و یا از زمان ورود آن به بازار ایران اطلاع دارند درخواست میشود ما را نیز مطلع سازند .:123:

Nomad
1 November 2007, 03:31 PM
حالا کی گفته که این قراره تو ایران تولید بشه !!؟؟

persianking62
1 November 2007, 03:33 PM
فرم جلوی خودرو شبیه gen2 هست.شاید مدا facelife gen2 باشه.ولی داخل کابین خیلی زیباتر هست نسبت به gen2
حالا قرار از کی بیاد تو بازار؟؟

ARASH1987
1 November 2007, 04:11 PM
هنوز اطلاعات دقیقی از عرضه ی این خودرو به ایران در دست نیست اما این گونه استنباط میشود که قیمت این خودرو رقمی بین ۱۳الی ۱۴ ملیون تومان باشد و زمان ورود آن به بازار.............

karash501
1 November 2007, 04:15 PM
بعیده زاگرس خودرو بخواد یه ماشین جدید تو تیپ جنتو وارد کنه...موتورش همون موتور جنتو هستش

Nomad
1 November 2007, 04:25 PM
آرش خان ... بر چه اساسی میگی این قیمتو !!؟؟

Moein273
1 November 2007, 04:33 PM
من سوال کردم وزاگرس خودرو گفت هیچ برنامه ای برای وارد کردن این ماشین به ایران نداره

ARASH1987
1 November 2007, 04:47 PM
من از خودم قیمت نگفتم !!! :icon_neut
ولی برایہ ماۺینۍ کہ از 206 کوچکترہ فکر نمیکونم
خیلۍگرونترباۺہ
:icon_evil

ARASH1987
1 November 2007, 04:51 PM
البته عکس این خودرو در کنار سایر محصولات پروتونی که در ایران عرضه میشوند در یکی از نشریات خودرو به چشم میخورد و عبارت " فروش نوروزی پروتون " سبب میشد تا خواننده گمان کند که این مدل نیز جزو محصولاتی است که پروتون قصد دارد به فروش برساند . اما وقتی به یکی از نمایندگی های پروتون زنگ بزنید متوجه میشوید که اصلا از این خبرها نیست !! و اغلب آن ها از زمان عرضه ی این خودرو یا اطلاع ندارند ! :icon_sad:

pesaremelli
2 November 2007, 11:26 AM
پروتون با این قیمتهایی که تو ایران عرضه میشه هیچوقت نمیتونه فروش بالایی رو بدست بیاره این ماشین هم بعید میدون زیر 18 ملیون بفروشن

reza_s29
2 November 2007, 12:30 PM
سلام این خودرو از لحاظ زیبایی از جنتو بالاتره و فکر میکنم اگر با قیمتی بالاتر از جنتو ارائه نشه قیمتش پایینتر نیست . البته اگه ارائه بشه . ولی خودمونیم پشتش که از Gen2 واقعا زیباتر