View Full Version : نقدی بر حضور تندر 90 از دیدگاه من و شما
pesaremelli
1 November 2007, 12:11 AM
هدف من از باز کردن این تاپیک اینه که بدور از بحث اخبار و مباحث فنی تندر فقط به بحث حضور این ماشین در کشورمون بپردازیم همونطور که میدونید بعد از مباحث طولانی و موافقت ها و مخالفتهایی که بر سر تولید این مهمون جدید فرانسوی تو ایران شد بالاخره کم کم شاهد تشریف فرمایی تندر تو خیابونهای ایران شدیم
در این چند ساله که بحث قرارداد پر سرو صدای لوگان تو کشور سر گرفته دیدگاه های مختلف زیادی مطرح شد و بحث های زیادی هم بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع و مجلس در گرفت که حتی باعث تغییراتی در قراردادهم شد حتمن شما بهتر از من در جریان دیدگاههای موافق و مخالف قرارداد ال 90 قرار دارید اما اونچه که در این تاپیک میخوایم بهش برسیم اینه که دیدگاه شخصی شما نسبت به حضور ال 90 در ایران با این شرایط خاصی که بوجود اومده چیه ؟
شرایطی که باعث شده مشکلات زیادی بر سر راه طولانی تولید این خودرو در ایران بوجود بیاد و شما چه عواملی رو باعث بوجود اومدن چنین مشکلاتی میدونید
ایا بی رقیب بودن شرکت رنو و عدم وجود قراردادهای اینچنینی با شرکت های خودروساز دیگر باعث بی تفاوتی رنو نسبت به مسائل پیش آمده شده؟
آیا کارشکنی های شرکتهای خودروساز داخلی از طرق مختلف و غیر محسوس برای ازدست ندادن بازار سایر محصولات خودروسازان این مشکلات رو بوجود اورده؟
آیا میتونیم ضعف قطعه سازان وطنی در تولید قطعات استاندارد رو دلیل موجهی بدونیم؟
وایا اصلن تولید ال 90 با این شرایط به نفع صنعت خودروسازی ما بوده است؟
حواهشمندم در این تاپیک فقط نظر شخصی خوتون رو بیان کنید و از ارایه ی اخبار و نقل قول مسئولان جز در موارد ضروری پرهیز کنید
محمد رضا محمدي
1 November 2007, 02:15 PM
به نظر من تولید ال 90 میتونه یه نوع انحصار طلبی باشه که کاملن به ضرر خودروسازی ایران خواهد بود در حالیکه این پروژه قطعا سود سرشاری رو نصیب طرف ایرانی خواهد کرد و به همین دلیل سالها باید زیر سایه رنو فرانسه باشیم !:icon_mad:
خودروی ال 90 ... 6 میلیونی رو به قیمت 11 میلیون میخریم و تنها امتیاز این خودرو که ارزانیست رو ازش گرفته !! و متاسفانه باز هم انحصار واردات و نرخ بالای عوارض باعث میشه که خریدار ایرانی تن به خرید اینگونه خودروها با قیمتهای سرسام آور بده و سعی کنه خودشو راضی نشون بده !!
در دنیایی که خودروسازی و خودروساز شدن ! و مهمتر از همه خودروساز ماندن !!!! به یک معضل تبدیل شده ما چطور میتونیم به بحث انتقال دانش و اطلاعات امیدوار باشیم ؟؟؟!!!:icon_ques
ما چهل و اندی سال برای خودروساز شدن تلاش کردیم . درست یا غلط به هیچ جا نرسیدیم بایستی واقعیات رو باور کنیم و پنبه رو از گوشمون در بیاریم و به این نتیجه برسیم که این راه راه درستی نیست !
سالیانه مبالغ هنگفتی جهت سرمایه گذاری در ساخت خودروهای بی کیفیت و دست چندم در کشور ما هدر میره و آیا بهتر نیست این مبالغ در جای دیگر و با سود بیشتر سرمایه گذاری بشه ؟ آیا واقعا سرمایه گذاری در خودروسازی به نفع کشور ماست یا توریسم ؟؟؟
بنده به شخصه ایراد وارده به قطعه سازی ایران رو نمیپزیرم ! و به نظر من قطعه سازان ایرانی از پتانسیل بسیار بالایی در ساخت قطعات برخوردارند و شاید بهتر این باشه که خودرو وارد کنیم و قطعات صادر !
عوارض تولید رو کمتر کنیم و به قطعه سازان تسهیلات بلند مدت داده بشه شاید بتونیم استعدادهای نهفته رو در قطعه سازی پیدا کنیم ...
james_hetfiel
1 November 2007, 10:04 PM
ببینید این جریان تولید خودرو و خیلی مسائل دیگه خیلی به سعی کردن و عظم و اراده مربوط نمیشه و انحصاری بودن تولید خودرو به نفع خیلی هاست و آزاد کردن واردات , بچاپ بچاپ خیلی هارو تختخ می کنه بره همین نباید به این قصیه انقدر ساده نگاه کرد.
اگر من و شما با قیمت پایین بنز و بی ام دبلیو سوار شیم پس فردا خیلی امکانات دیگه هم میخوایم و از نظر آقایون پررو میشیم. اونوقت برای دولت خطرناک میشیم. بره همین دولت مردم رو در یه سطح مشخص و در یه فشاری قرار میده که انقدر به مسایل معیشتی فکر کنیم و درگیرش بشیم که دیگه به بخور بخور خودشون کاری نداشته باشیم
pesaremelli
2 November 2007, 10:21 AM
به نظر من ایراداتی که قبلن بعضی از اقایون به قرارداد میگرفتند الان داره خودشو نمایان میکنه ایران قرار بود به پایگاه صادراتی لوگان تبدیل بشه ولی الان عملن خودروسازان تو تعهدات داخلیشون موندند ضعف شدید مدیریت باعث شده تا طرفهای خارجی هر طوری که میخوان با ما رفتار کنن ببینید شرکت رنو هیچ رقیبی جدی در بازار داخلی ما نداره پس با توجه به تحریماتی که کشورش علیه ایران انجام داده بدون اینکه برای از دست دادن جایگاهش هیچگونه احساس خطری کنه داره زمان رو میخره و این وسط فقط مردم بیچاره و قطعه سازهایی که سرمایه ی زیادی برای تولید قطعات گذاشتند دارن متضرر میشن
reza engine
3 November 2007, 09:55 AM
من كه قيمت لوگان كه يه چيزي شبيه E2+LP ما ميشه و سپر و آيينه هاش هم كلا رنگ ماشينه و تزيينات داشبوردش از مونتاژ كاراي ما بهتره رو از سايت رسمي رنو گرفتم. تو فرانسه 10 هزارو خورده اي يورو بود. قيمت يورو رو هم ميشه پرسيد و حساب كرد. حالا من موندم اين 7000 دلار و خودروي 6 ميليوني جريانش چيه؟؟؟
شايد سه سال پيش كه اينا سمت لوگان رفتن، قيمتش تو كشورهاي اروپاي شرقي با موتور 1400 ، 8 سوپاپ و كمترين امكانات اين بوده.
به نظر من كه كسي با 11 تومان E2+LP بتونه سوار شه به نسبت بقيه ماشينهاي موجود در اين رنج در كشور، برد كرده.
قيمتهاي 15، 16 تومان در بازار سياه رو ميشه اميدوار بود با افزايش توليد كاهش پيدا كنن.
تزيينات داخل تندر و شكل ظاهريش منو ارضا نميكنه ولي چيزي كه به كار من مياد فضاي زياد، موتور و گيربكس قابل قبول، و مصرف پايين در كنار تجهيزات ايمني مثل كيسه هوا، ترمز خوب و ... است.
ديگه حق انتخاب ديگه اي وجود داره؟؟؟؟؟ تو اين رنج قيمت؟؟؟
صد بار ديگه هم زنگ بزنن و بگن بيا با SD تعويض كن، اين كارو نمي كنم.
تنها گزينه جايگزين براي من سمند LX با موتور ملي ميتونه باشه.
taba
2 March 2008, 05:56 PM
سلام
در مورد قیمت و امکانات لوگان یا همان تندر 90 خودمان، و برتری آن (با توجه به قیمتش) بر اتومبیلهای هم قیمت و حتی گرانقیمت تر از آن در بازار ایران، کاملا با جناب reza engine موافقم. به نظر من نه تنها E2LP این برتریها را دارد که تیپهای E1CP به بالا نیز امکانات مناسبی از نظر موتور، بدنه، جاداری و تجهیزات ایمنی در اختیار دارنده آن قرار میدهند.
از نظر قیمت و مقایسه آن با تمامی کشورهایی که لوگان در آنها تولید میشود نیز باید گفت در هیچکدام از آن کشورها نمیتوانید این ماشین را به قیمت 6 میلیون تومان که هیچ، حتی به قیمت زیر 11-12 میلیون پیدا کنید. (بر خلاف ماشینهایی مانند پراید که میتوانیدآن را 3 میلیون تومان هم بخرید). در واقع این قیمت 6 میلیون تومان برای لوگان با موتور 1600 سی سی و 16 سوپاپ با قدرت 105 اسب و مجهز به ABS و ... یک شوخی بیش نیست. در صورتی این مطلب جدی میشود که 206 تیپ 5 نیز قیمتی حدود 6 میلیون داشته باشد نه 15 میلیون و بالاتر.
من بعنوان یکی از دارندگان تندر، از عملکرد، امکانات و راحتی آن رضایت کامل دارم (حتی با وجود کم لطفی سازنده وطنی و کاستن از برخی قطعات آن) و حاضر نیستم آن را با هیچیک از ماشینهای زیر 20 میلیون تومان داخلی عوض کنم. SD و بخصوص سمند (که هیچ چیز آن بجز اسمش ملی نیست!!) که جای خود دارد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.