View Full Version : آموزش مقدماتی k-jam
سایه خورشید
31 October 2007, 09:11 AM
دوستان به تازگی یه گوشی k-jam گیرم اومده.چیزی که مدتها در آرزوش بودم .ولی متاسفانه تو این مدت اونقدر گرفتارم که فقط در حد یه تلفن اونم با کارایی ضعیف دارم ازش بهره میگیرم.
از این بگذریم تقریبن هیچی ازش نمیدونم.:icon_ideaحتی اینکه غیر از 7-8 تا آهنگی که برای زنگ sms ش وجود داره نمیتونم آهنگ دیگه ای رو استفاده کنم.:icon_redf
میخواستم اگر میشه دوستان یه زحمتی بکشند و منو راهنمایی کنند.دوست دارم اول با کارایی های خود گوشی وطرق دستیابی بهشون آشنا بشم و بعد با برنامه های جانبشی.
اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم.:icon_surp
Super Oli
31 October 2007, 11:53 AM
:icon_surp
دوستان به تازگی یه گوشی k-jam گیرم اومده.چیزی که مدتها در آرزوش بودم .ولی متاسفانه تو این مدت اونقدر گرفتارم که فقط در حد یه تلفن اونم با کارایی ضعیف دارم ازش بهره میگیرم.
از این بگذریم تقریبن هیچی ازش نمیدونم.:icon_ideaحتی اینکه غیر از 7-8 تا آهنگی که برای زنگ sms ش وجود داره نمیتونم آهنگ دیگه ای رو استفاده کنم.:icon_redf
میخواستم اگر میشه دوستان یه زحمتی بکشند و منو راهنمایی کنند.دوست دارم اول با کارایی های خود گوشی وطرق دستیابی بهشون آشنا بشم و بعد با برنامه های جانبشی.
اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم.:icon_surp
سلام !!
دوست من فکر نمیکنم کسی بتونه بهتر از دفترچه راهنمای گوشی به شما کمک کنه :icon_surp
فقط 2 - 1 ساعت وقت میخواد :icon_excl
mp6564
31 October 2007, 12:04 PM
برای زنگ sms که هر فایلی با پسوند ویو رو که تو داکیومنت ( خود پوشه داکیومنت ) مموری کارت یا پوشه ویندوز گوشی داشته باشی میتونی برای sms انتخاب کنی ... برای زنگ هم اگه میخای حافظه گوشیت پر نشه بریز تو داکیومنت ( MY DOCUMENTS) و ...
راحت میتونی یاد بگیری یه مقدار کمی و قت میخاد ..
mohammad51
31 October 2007, 12:20 PM
دوستان عزیز
در این مورد تاپیکی هست که تقریبا تمامی سئوالات اونجاانجام میشه ودر همونجا هم تقریبا کاملا پاسخ داده لطف کنید به اونجا مراجعه کنید:icon_cool
سایه خورشید
31 October 2007, 11:40 PM
از راهنمایی تمام دوستان سپاس گذارم.ولی آقا ممد یه زحمت میکشیدی لینکش هم میزاشتی ما این همه نگردیم .حجم سایت خیلی بالاست دسترسی من هم با سرعت خیلی پایین امکان پذیر برای یه چیز کوچیک نمیتوم ده تا سرچ انجام بدم بعدش هم به نتیجه نرسم.اما ممنون میشم اگر لینک اون تاپیک رو هم بزارید.
Nomad
31 October 2007, 11:51 PM
دوست عزیز ... لینکش اینه :
[Only registered and activated users can see links]
امیدوارم که مفید باشه ...
mohammad51
31 October 2007, 11:57 PM
اين تاپيك قفل ميشه لطفا در تاپيك مخصوص اين گوش دنبال سئوالاتتون باشيد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.