View Full Version : نصب ABSروی پارس معمولی؟!
nader875
30 October 2007, 11:53 PM
سلام چند وقته تو فکر این افتادم اگه بشه رو ماشین ABS نصب کنم حالا می خوام بدونم این کار نمایندگی ها میکنن؟ چرخ های عقب دیسکی میشه کرد؟ هزینش چه قدره؟ چه چیزایی باید تغییر کنه ؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟
nader875
31 October 2007, 12:23 AM
البته از تمام مکانیکی ها نه ها؟ نوع الکترونیکی....
persianking62
31 October 2007, 12:56 AM
فکر نکنم بشه.من که نشنیدم.البته نوع مکانیکی میتونی نصب کنی.
سیستم ترمز ABS قطعات با سیستم ترمز های معمولی فرق داره.البته نشد که نداره ولی خیلی چیزهاش باید عوض شه.متاسفانه ماشینی با این قیمت باید به صورت استاندارد ABS داشته باشه که نداره.
nader875
31 October 2007, 02:02 AM
شما از نوع مکانیکی اطلاعی داری؟ که چه طور کار میکنه؟ تاثیر داره 200 تومن بدی واسه مکانیکیش؟
nader875
31 October 2007, 02:15 AM
اگه ممکنه بگین نوع مکانیکی چی یا عوض میشه؟
persianking62
31 October 2007, 02:29 AM
در نوع مکانیکی اگه راننده ناشی باشه در سرعت های بالا ناگهان ترمز فشار بده نیروی ترمز تعدیل میکنه.در اصل یه دیافراگم داره که یه مقداره خاصی فشار ازش خارج میشه.
ولی نوع الکتریکی جریانش فرق میکنه و دارای سنسور ها و ECU و برد مخصوص هست که اطلاعات چرخ هر چرخ دریافت کرده و بر اساش ان نیروی ترمز هر چرخ تعدیل میکه
نوع مکانیکی راحت میتونی نصب کنی.
nader875
31 October 2007, 02:43 AM
persianking62 جان می دونین چه قدر تاثیر داره این نوع مکانیکیش؟
persianking62
31 October 2007, 07:42 PM
persianking62 جان می دونین چه قدر تاثیر داره این نوع مکانیکیش؟
بیبن در اصل ما چیزی به اسم abs مکانیکی نداریم.abs اصل الکتریکی هست که یه سری سازو کارای خودش رو داره.
من تجربه رانندگی با خودرویی که این سیستم مکانیکی داشته باشه نداشتم.ولی با توجه به مطالبی که در موردش خوندم چیزه جالبی به نظر نمیرسه.abs که الکترونیکی کنترل میشه اصلا فرق میکنه.
z_qz54
5 November 2007, 12:42 AM
با پرشین کینگ موافقم
سیستم ABS مکانیکی نداریم
یک سیستم که 2محفظه دیافراگم دار داره که مثل بوستر با ایجاد خلاء و پس کشیدن روغن برای چند بار در ثانیه(خیلی بیشتر از سیستم ABS )فشار رو در کل سیستم کم و زیاد میکنه نه برای هر چرخ!
ببینید ABS سیستم ضد قفل توانایی ترمز رو بالا نمیبره و برعکس با تغییر فشار در واحد زمان توانایی رو بسته با شرایط کم میکنه به شکلی که اگر با فلان سرعت(بدون ترمز) چرخ N بار در ثانیه میچرخه،با ترمز گیری ضد قفل،1 دهم N میچرخه! یعنی نزدیک به قفل کردن
سیستم مکانیکال توی سرعت های زیر40 قفل میکنه،توی اب شدیدا" مشکل داره و....
من شخصا" سیستم معمولی و بدون ضد قفل رو به سیستم مکانیکی ترجیح میدم!
برای نصب ای بی اس اصلی هم کلی باید خرج کنید و به قول دوستان نشد نداره!
به عکس زیر که مال 206 است توجه کنید:قبل از هر چیزی این سیستم روی خودروی ABS دار باید نصب بشه!پس ببینید دردسرش زیاده!
http://zqz54.persiangig.com/image/automobil/ABS%20sensor1.jpg
nader875
8 November 2007, 02:58 AM
این نمایندگی یادگار امام که گفته abs نصب می کنه مکانیکی منظورشه یا الکترونیکی؟
GHAHRAMAN
8 November 2007, 04:40 AM
هر کدوم رو بخاید.
مکانیکی حدود 200
الکترونیکی 250
ولی همونطور که دوستان فرمودن چیزی به نام ABS مکانیکی نداریم.
persianking62
8 November 2007, 05:12 PM
این نمایندگی یادگار امام که گفته abs نصب می کنه مکانیکی منظورشه یا الکترونیکی؟
فکر نکنم این کارو بکنه چون یه سوال کردم.مگه تازگیها از این کارا بکنه.کلا بهتون پیشنهاد میکنم دنبالش نرید منظورم abs مکانیکی هست.
nader875
8 November 2007, 06:50 PM
چرا اینکارو که می کنه یه سر به سایتش بزنید..... اما فکر نمیکنم abs مکانیکی با الکترونیکی 50 تومن باشه ..... و این قیمت درستی نیست چون فقط 4 تا سنسور واسه هر چرخ داره که من قیمت کردم دونه ایی 40 هزار تومن یعنی یه قلم 160 تومن تازه به جز ecu , سیمکشی ,.....نصب abs باید حدود 500 تومن به بالا باشه که مثل اینکه کسی اطلاعی نداره ..
z_qz54
8 November 2007, 09:32 PM
قیمت قطعات ضد قفل نصب شده روی پرشیا و یا سمند رو ندارم
ولی 206. EC یا کنترل یونیت به تنهایی بین 300-450 هزار تومن قیمت داره!سخت افزار هم ایساکو های شهرستان ها بین 250-350 هزار!
سنسور و چرخ دنده و ... بماند!
البته حتی کیفیت ظاهری پایین ضد قفل های سمند نسبت 206 نشان دهنده ارزان بودن قطعه سمند است!
persianking62
9 November 2007, 01:54 AM
چرا اینکارو که می کنه یه سر به سایتش بزنید..... اما فکر نمیکنم abs مکانیکی با الکترونیکی 50 تومن باشه ..... و این قیمت درستی نیست چون فقط 4 تا سنسور واسه هر چرخ داره که من قیمت کردم دونه ایی 40 هزار تومن یعنی یه قلم 160 تومن تازه به جز ecu , سیمکشی ,.....نصب abs باید حدود 500 تومن به بالا باشه که مثل اینکه کسی اطلاعی نداره ..
ادرس وب سایتش چی هست میشه بگی؟؟
persianking62
9 November 2007, 02:00 AM
قیمت قطعات ضد قفل نصب شده روی پرشیا و یا سمند رو ندارم
ولی 206. EC یا کنترل یونیت به تنهایی بین 300-450 هزار تومن قیمت داره!سخت افزار هم ایساکو های شهرستان ها بین 250-350 هزار!
سنسور و چرخ دنده و ... بماند!
البته حتی کیفیت ظاهری پایین ضد قفل های سمند نسبت 206 نشان دهنده ارزان بودن قطعه سمند است!
بله abs با کنترل الکتریکی نزدیک به 500 یا 600 در میاد که تجهیزات خاص خودشو داره البته بستگی به نوع ماشین داره مثلا مال زانتیا 1800 برد abs به تکی 350 تومان هست به غیر سنسور این حرفا.
برد abs سمند lایرانی هست چون سمند lx که من داشتم رو abs ارم ایرانخودرو بود حالا نمیدونم قطعات داخلیش خارجی هست یا نه ولی یادم هست روش ارم ایرانخودرو بود و واقعا به درد نمیخورد.مال 206 ساخت المان هست.
nader875
9 November 2007, 03:19 AM
ادرس سایتش تو سایت ایستگاه بود یادم نیست اگه پیدا کردم میزارم
persianking62
9 November 2007, 07:19 PM
ادرس سایتش تو سایت ایستگاه بود یادم نیست اگه پیدا کردم میزارم
ادرس وب سایتش همین www.mem-khodro.com هستش؟
nader875
9 November 2007, 08:00 PM
درسته پرشین کینگ همینه
z_qz54
9 November 2007, 10:02 PM
بله همان سیستم تغییر فشار یا در اصطلاح سیستم ضد قفل مکانیکیه
قیمتش رو چقدر میگند؟
nader875
10 November 2007, 02:22 AM
یعنی با تغیر فشار هیدرولیک اینکارو میکنه؟
persianking62
10 November 2007, 08:09 PM
فشار روغنی که میره پشت چرخ کاهش میده مال 4 تا چرخ ها رو چیزی جالبی نیست از من میشنوی بیخیالش شو من قبلا یه مطلبی در مورد این سیستم به اصطلاح ABS مکانیکی خوندم که بد گفته بود و اینکه باعث ایجاد خطرات بیشتری میشه مخصوصا موقعی که جاده لغزنده هست یا یه طرف ماشین رو خاکی حرکت میکنه به نظر من بهتر هست ادم به بعضی سیستم های حساس ماشین که به جون ادم بستگی داره کار نداشته باشه یکی از این سیستم های حساس سیستم ترمز ماشین هست بهت پیشنهاد میکنم بزار به همون صورت استاندار کارخانه باشه.این چیزا برای کشور های جهان سومی درست میکنند در صورتی که شما تو هیچ یک از سایت های معتبر مربوط به خودرو در اروپا یا امریکا یه همچین چیزی نیست یا لااقل من ندیدم.
LORD-DARK
20 November 2007, 03:20 AM
با سلام
روی 405 میتوان ABS وصل کرد ولی اول باید بدونید چه نوع ترمزی را میخواهید نصب کنید
1 - مکانیکی
2- الکترونیکی
در حالت مکانیکی دیسک جلو و کاسه عقب عوض نمیشود وفقط سنسور بر روی چرخ نصب میکنند ( بدرد نمیخورد ) و قیمت آن در حدود 200 الی 350 هزار تومان هستش
در حالت الکترونیکی نتنها دیسک جلو عوض میشود بلکه کاسه عقب هم دیسکی میشود و همچنین ECUماشین نیز عوض میشه برای کنترل میزان فشار روغن در حالت EGS و EBS که باعث تعادل پذیری در پیچها میشود قیمت این نوع ار 1 میلیون به بالا هستش که گرانترین آن با دیسکهای 14 اینچ 4میلیون تومان است
و چیزی که دوستان فرمودند قیمت آن 250 الی 600 هزار تومان هستش سخت در اشتباه هستند چونکه کمترین هزینه شامل ECU و دیسکها 1 میلیون هستش و اگر سنسورها ، ولنتها را به آن اضافه کنید حدود 1.5 میلیون و اگر سیستم ضد هرزگرد به آن هم اضافه کنید 2 میلیون تومان میشود
persianking62
20 November 2007, 07:19 PM
تا اونجایی که من میدونم برای نوع مکانیکی سنسور احتیاجی نیست چون سیستم الکترونیکی کنترل نیمشه و فقط 2 تا شیر هست که ب نصب میشه.
abs با کنترل الکترونیکی کلا سیستم با نوع معمولی فرق میکنه دارای سنسور ها ecu مخصوص و یه سری تجهیزات دیگه.در مورد قیمت هم که فرمودید ماشین به ماشین بستگی داره سیستم ترمز abs که روی بنز هست رو نمیشه با 206 یا زانتیا مقایسه کرد من چند سال پیش مال زانتیا از نمایندگی پرسیدم فقط قیمت اون بردش گفت 350 تومان بدون سنسور ها و سایر تجهیزات.
z_qz54
20 November 2007, 11:34 PM
دوست عزیزLORD-DARK .
لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید:
"همچنین ECUماشین نیز عوض میشه"
LORD-DARK
21 November 2007, 02:49 AM
تا اونجایی که من میدونم برای نوع مکانیکی سنسور احتیاجی نیست چون سیستم الکترونیکی کنترل نیمشه و فقط 2 تا شیر هست که ب نصب میشه.
abs با کنترل الکترونیکی کلا سیستم با نوع معمولی فرق میکنه دارای سنسور ها ecu مخصوص و یه سری تجهیزات دیگه.در مورد قیمت هم که فرمودید ماشین به ماشین بستگی داره سیستم ترمز abs که روی بنز هست رو نمیشه با 206 یا زانتیا مقایسه کرد من چند سال پیش مال زانتیا از نمایندگی پرسیدم فقط قیمت اون بردش گفت 350 تومان بدون سنسور ها و سایر تجهیزات.
با سلام
در سیستم بدون سنسور فقط شیرهای فشار شکن موجود هستش که این نوع abs از مکانیکی با سنسور هم پایینتر هستش و فقط پول دور ریختن است . و همچنین تمام مواردی را که قبلاّ گفتم فقط برای خانواده پژو هستش وگرنه نصب برد abs بنز حدود 4 میلیون آب میخوره که روی پژو کار نمیکنه ( بدلیل فرق داشتن سیستم تعلیق و اکسلها ) و برای پؤو 405 بهترین ecu مال پژو 407 هستش که در رده خودش برای پژو بی نظیر است و قیمت آن هم حدود 650 هزار تومان هستش .
persianking62
21 November 2007, 02:54 AM
خوب این مواردی که فرمودید برای 405 کجاها انجام میدن.من فکر کنم برای نصب abs روی 405 نیاز به تعویض خیلی از قطعات باشه
z_qz54
21 November 2007, 04:19 PM
با سلام
در سیستم بدون سنسور فقط شیرهای فشار شکن موجود هستش که این نوع abs از مکانیکی با سنسور هم پایینتر هستش و فقط پول دور ریختن است . و همچنین تمام مواردی را که قبلاّ گفتم فقط برای خانواده پژو هستش وگرنه نصب برد abs بنز حدود 4 میلیون آب میخوره که روی پژو کار نمیکنه ( بدلیل فرق داشتن سیستم تعلیق و اکسلها ) و برای پؤو 405 بهترین ecu مال پژو 407 هستش که در رده خودش برای پژو بی نظیر است و قیمت آن هم حدود 650 هزار تومان هستش .
دوست عزیز منظور من این است که ایا شما کنترل یونیت موتور رو میگید که باید عوض بشه یا کنترل یونیت خود سیستم ضد قفل؟
چون وقتی خودرویی مثل 405 ABS نداره و قرار نصب بشه،شما میفرمائید کنترل یونیت عوض بشه!
و یک کنترل یونیت بیشتر روی این خودرو نیست جز مال موتور که هیچ ربطی به سیستم ترمز نداره
حالا جریان چیه؟ من گیج شدم!
nader875
22 November 2007, 02:19 AM
کنترل یونیت ترمز جداست در ضمن میشه سیستم ABS پارس elx رو 405 نصب کرد خیلی راحت تره!!!!
LORD-DARK
22 November 2007, 04:22 AM
دوست عزیز منظور من این است که ایا شما کنترل یونیت موتور رو میگید که باید عوض بشه یا کنترل یونیت خود سیستم ضد قفل؟
چون وقتی خودرویی مثل 405 ABS نداره و قرار نصب بشه،شما میفرمائید کنترل یونیت عوض بشه!
و یک کنترل یونیت بیشتر روی این خودرو نیست جز مال موتور که هیچ ربطی به سیستم ترمز نداره
حالا جریان چیه؟ من گیج شدم!
با سلام
شما باید برد ecu ماشینتان ( قلب موتور) راعوض کنید بدلیل اینکه کنترل میزان فشار روغن هر چرخ را بوسیله سنسورهای مخصوص کنترل و به ecu منتقل میشود و همچنین پمپ ترمز هم از ecu فرمان میگیره و تا ecu را عوض نکنید نه abs کار میکنه و نه egs( تعادل پذیری در پیچها ) و نه هرزگرد همچنین تمام کارها توسط ecu ماشین انجام میشود از جرقه زنی گرفته تا ترمز گرفتن و ... مثلاّ در پژو 206 برد دیگری به اسم bsi وجود داره که کنترل دور فنها و نور چراغها و دیگرکارهای سطحی ماشین را انجام میدهد ( برای کم کردن میزان سیم کشی و کنترل بیشتر ) ولی باز هم فرمان abs از ecu آن صادر میشود .
برای آن دوستمان هم که گفتند کجا میشود این کارها را انجام داد باید بگویم شما اول باید بگویید از کجا تهیه کنم چون ecu 407 در ایران تقریباّ پیدا نمیشه و باید از دبی خریداری کنید و اگر جایی هم گفتند که مثلاّ سنسور فرانسوی دارند آن سنسور باید آرم پژو روش حک شده باشه وگرنه اصلی پژو نیست
LORD-DARK
22 November 2007, 04:27 AM
کنترل یونیت ترمز جداست در ضمن میشه سیستم ABS پارس elx رو 405 نصب کرد خیلی راحت تره!!!!
سیستم abs پارس elx با دیسکهای ساده هستش و از دیسک abs استفاده نشده است برای اینکه بدانیک دیسک abs چشکلی دارد . روی دیسک بصورت مورب سوراخهایی وجود داره که بسیاری فکر میکنند برای خنک شدن بیشتر هستش ولی آن سوراخها برای سنسور abs و egs و همچنین ضد هرز گرد هستش
nader875
22 November 2007, 01:59 PM
سیستم abs پارس elx با دیسکهای ساده هستش و از دیسک abs استفاده نشده است برای اینکه بدانیک دیسک abs چشکلی دارد . روی دیسک بصورت مورب سوراخهایی وجود داره که بسیاری فکر میکنند برای خنک شدن بیشتر هستش ولی آن سوراخها برای سنسور abs و egs و همچنین ضد هرز گرد هستش
من اینو نمیدونستم اما میشه واسه حرفایی که زدین دلیل یا مدرکی بیارین؟ که بیشتر متوجه بشیم
persianking62
22 November 2007, 07:11 PM
این سیستم هرزگردی که شما میفرمایید مربوط میشه به سیستم های انتقال قدرت ماشین و گیریبکس فکر نکنم به abs ربطی داشته باشه کارش اینه که تا جای ممکن از هرز گردی چرخ های جلو یا عقب جلوگیری میکنه.در مورد نصب سیستم abs پژو407 روی 405 که گفته شده ببینید پژو 407 نسل هفتم خودروهای پژو هست و 405 نسل پنجم پس شکی نیست که سیستم ترمزش خیلی پیشرفته تر هست نسبت به 405 اگه کسی بخواهد سیستم ترمز 407 رو 405 نسب کنه باید خیلی از قطعاتش عوض بشه و بعضی قسمت ها هم طراحی مجدد بشه اگه کسی هم واقعا مایل هست که abs روی 405 نسب کنه باید تحقیق بشه 405 هایی که تو فرانسه abs روشون نسب شده بوده چه نوع سیستم بوده و چه قطعاتی را کمپانی مادر برای سیستم ترمز 405 پیشنهاد داده است.ببینید سیستم ترمز هر ماشین متناسب با ویژگیهای دینامیکش طراحی و محاسبه میشه.و مورد بد EGS چی هست من تاحالا نشنیدم نکنه منظور شما ESP هست؟
z_qz54
23 November 2007, 12:45 AM
کنترل یونیت موتور یک قطعه کاملا" جدا از سیستم ضد قفل است.سیستم ضد قفل کنترل یونیت دیگری دارد که مداری جدا برای خودش دارد
لطفا" حرف های تازه را با دلیل و مدرک بزنید!
persianking62
23 November 2007, 07:21 PM
بله بهتر حرف ها علمی تر باشه.سیستم ترمز abs چیزی است خیلی وقت اختراع شده و مشخص چی هست و مطالب هم در موردش بسیار زیاده :lover:
LORD-DARK
24 November 2007, 02:25 AM
من اینو نمیدونستم اما میشه واسه حرفایی که زدین دلیل یا مدرکی بیارین؟ که بیشتر متوجه بشیم
شما کافی هستش یک نگاه به ترمز هیوندا آزارا فول آپشن بندازید
LORD-DARK
24 November 2007, 02:31 AM
این سیستم هرزگردی که شما میفرمایید مربوط میشه به سیستم های انتقال قدرت ماشین و گیریبکس فکر نکنم به abs ربطی داشته باشه کارش اینه که تا جای ممکن از هرز گردی چرخ های جلو یا عقب جلوگیری میکنه.در مورد نصب سیستم abs پژو407 روی 405 که گفته شده ببینید پژو 407 نسل هفتم خودروهای پژو هست و 405 نسل پنجم پس شکی نیست که سیستم ترمزش خیلی پیشرفته تر هست نسبت به 405 اگه کسی بخواهد سیستم ترمز 407 رو 405 نسب کنه باید خیلی از قطعاتش عوض بشه و بعضی قسمت ها هم طراحی مجدد بشه اگه کسی هم واقعا مایل هست که abs روی 405 نسب کنه باید تحقیق بشه 405 هایی که تو فرانسه abs روشون نسب شده بوده چه نوع سیستم بوده و چه قطعاتی را کمپانی مادر برای سیستم ترمز 405 پیشنهاد داده است.ببینید سیستم ترمز هر ماشین متناسب با ویژگیهای دینامیکش طراحی و محاسبه میشه.و مورد بد EGS چی هست من تاحالا نشنیدم نکنه منظور شما ESP هست؟
سیستم هرزگرد کاملاّ به ecu مربوط میشه نه به abs چونکه باید از هرز گشتن چرخها جلوگیری کنه
و egs برای بهتر پیچیدن ماشین با سرعتهای بالا در پیچها هستش که با توجه با پیچ یکی یا بیشتر از چرخها برای یک لحظه بطور اتوماتیک ترمز میکنه
دوستان هم بهتره برای دانستن مطالب در اینترنت جستجو کنند حتماّ نتیجه میگیرند و دیگر نیازی به سوال کردن بیشتر ندارند
z_qz54
25 November 2007, 01:00 AM
بحث ABS است ازرا نبود! 405 که چه نیازی به تغییر کنترل یونیت موتور دارد برای ضد قفل نه بحث سیستم هرزگردی!
طبق فرمایش خود شما lord-drank عزیز
LORD-DARK
26 November 2007, 02:56 AM
بحث ABS است ازرا نبود! 405 که چه نیازی به تغییر کنترل یونیت موتور دارد برای ضد قفل نه بحث سیستم هرزگردی!
شما اگر واقعاّ میخواهید عوض کنید یک سر به نمایندگی بزنید آنجا به شما میگویند چه چیزهایی باید عوض بشه . اینکه میگویم ecu هم عوض میشه برای این هستش که نمایندگی برای abs الکترونیکی ecu را هم عوض میکنه که البته مال پارس رو روی ماشین سوار میکنه و قیمت آنرا هم 400 هزار تومان حساب میکنه و در مورد هیوندا آزارا هم من گفتم یک نگاه به دیسکهای آن بندازید تا دیسک abs را هم بشناسید دوستان هم هر کدام سئوال دیگری داشتند لطفاّ به نمایندگی مجاز مراجعه کنند وگرنه با این گفته ها ماشینشون abs نمیشه و پیشنهاد من به دوستان این هستش که اگر میخواهند بیش از 1.5 میلیون برای abs خرج کنند بهتر هستش ماشین را عوض کنند و اینکارها را فقط ماشین بازها انجام میدهند که پول زیادی هم دارند و برایشان اصلاّ قیمت مهم نیست
persianking62
26 November 2007, 03:09 AM
سیستم هرزگرد کاملاّ به ecu مربوط میشه نه به abs چونکه باید از هرز گشتن چرخها جلوگیری کنه
و egs برای بهتر پیچیدن ماشین با سرعتهای بالا در پیچها هستش که با توجه با پیچ یکی یا بیشتر از چرخها برای یک لحظه بطور اتوماتیک ترمز میکنه
دوستان هم بهتره برای دانستن مطالب در اینترنت جستجو کنند حتماّ نتیجه میگیرند و دیگر نیازی به سوال کردن بیشتر ندارند
شما پست های منو به دقت نمی خونید انگار من کی گفتم به abs مربوط میشه؟!
شما کاملا در اشتباه هستید سیستم هرز گردی نه به ecu مربوط میشه نه به abs در مورد سیستم هرزگردی لا اقل چندین مطلب در موردش در مجلات معتبر خوندم و کارش هم مشخص هست.
و در مورد egs که فرمودید فکر کنم منظور شما همان سیستم کنترل پایداری باشه که همانا ESP هست نه egs
شما اگر واقعاّ میخواهید عوض کنید یک سر به نمایندگی بزنید آنجا به شما میگویند چه چیزهایی باید عوض بشه . اینکه میگویم ecu هم عوض میشه برای این هستش که نمایندگی برای abs الکترونیکی ecu را هم عوض میکنه که البته مال پارس رو روی ماشین سوار میکنه و قیمت آنرا هم 400 هزار تومان حساب میکنه و در مورد هیوندا آزارا هم من گفتم یک نگاه به دیسکهای آن بندازید تا دیسک abs را هم بشناسید دوستان هم هر کدام سئوال دیگری داشتند لطفاّ به نمایندگی مجاز مراجعه کنند وگرنه با این گفته ها ماشینشون abs نمیشه و پیشنهاد من به دوستان این هستش که اگر میخواهند بیش از 1.5 میلیون برای abs خرج کنند بهتر هستش ماشین را عوض کنند و اینکارها را فقط ماشین بازها انجام میدهند که پول زیادی هم دارند و برایشان اصلاّ قیمت مهم نیست
تا اونجای که من میدونم چه نمایندگی های ایرانخودرو چه سایپا و غیره ترمز abs الکترونیکی روی خودرویی که سیستم ترمز معمولی دارن نصب نمیکنند اگه شما نمایندگی معتبری که میشناسد این کارو میکنه ادرسش اینجا بزارید
من فکر میکنم abs الکترونیکی حتما باید روی خط تولید نصب بشه یعنی به صورت کارخانه ای
جناب z_qz54 کاملا درست میگند ecu موتور هیچ ربطری به کنترلر abs نداره
و در ضمن سیستم هرز گردی یه سیستم هست که به سیستم انتقال قدرت خودرو مربوط میشه نه به ecu موتور مربوط میشه نه به abs کارش اینه که از هرز گردی چرخها در موقع حرکت اولیه تا اونجایی که می تونه جلوگیری میکنه
harzaabe
26 November 2007, 03:55 AM
جناب z_qz54 کاملا درست میگند ecu موتور هیچ ربطری به کنترلر abs نداره
و در ضمن سیستم هرز گردی یه سیستم هست که به سیستم انتقال قدرت خودرو مربوط میشه نه به ecu موتور مربوط میشه نه به abs کارش اینه که از هرز گردی چرخها در موقع حرکت اولیه تا اونجایی که می تونه جلوگیری میکنه
فکر کنم به اين سيستم که جلوی هرزگردی را ميگيرد ebd ميگفتند و تا جای که من به ياد دارم در ecu هم بايد تعريف ميشد
persianking62
26 November 2007, 03:53 PM
EBD سیستم تقسیم نیروهای ترمز هست که معمولا با abs همراه هست.
z_qz54
27 November 2007, 12:10 AM
توی یک تاپیک دیگه چند مدت پیش گفتم
تمام ecu های نصب شده روی خانواده xu7 JPK ساژم SL96 هستند که با کد 21645000 پروگرام شده اند و هیچ فرقی بین ABS دار و بدون ABS و با سقف و سانروف و بدون چرخ نیست دوست عزیز !!!!!!!!!
LORD-DARK
27 November 2007, 04:26 AM
با سلام به همه شما دوستان
نمایندگی جاده بوشهر در شیراز برایتان نصب میکند
من 405 دارم و ecu آن s2000 هستش نه sl96
در ماشین هیوندا آزارا هرزگرد کاملا با سیستم سوخت رسانی در ارتباط هستش سیستم تعادل در هیوندا egs نام داره ، البته گفته دوستمان در مورد esp هم درست هستش اما egs نوع پیشرفته آن محسوب میشود و esp در ماشینهای جدید استفاده کمی دارد
اگر کسی خواست ترمز abs الکترونیکی نصب کنه به آدرسی که گفتم مراجعه کنه ( ندیدن دلیل بر نبودن نیست )
z_qz54
27 November 2007, 03:01 PM
esp که مخفف Electronic Stability Program است به معنی سیستم پایداری الکترونیکی که مبنای ان سیستم ABS است و تعدادی سنسور شتاب سانج و سنسور سنجش زاویه ای و سنسور زاویه فرمان و .... که دستوراتی خاص رو به صورت الکترونیکی به مودلاتور ترمز داده و باعث گردش ان میشوند(این سیستم در "abs nv nhog hjhr" موجود است و دستور گردش در استانه قفل شدگی چرخ ها داده میشود. اگر بیشتر از این خواستید در تاپیک مربوطه توضیح میدم)
اما من شخصا" egs نشندیم و ما اینجا جمع شدیم تا با کمک به هم،به اطلاعات همدیگر اضافه کنیم
پس لطفا مقاله ای ،منبعی چیزی که توضیح دقیقی از این سیستم بده برای ما قرار بدید
بعد هم لطف کنید کد و شماره تماس ان نمایندگی رو توی pm به من بدید
ممنونم از شما دوست عزیز
persianking62
28 November 2007, 01:51 AM
اگه شمارش رو هم به من pm بزنید ممنون میشم زنگ بزنیم ببنیم جریان چی هست
LORD-DARK
30 November 2007, 08:56 AM
0711-3333333 این شماره اطلاعات شیراز
شماره را از اینجا بگیرید و احتمالاُ هم میگویند باید ماشین را بیاورید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.