PDA

View Full Version : کتاب های پارسی برای موبایل (جاوا - نرم افزار پرنیان)

Shahrooz
30 October 2007, 05:00 AM
سلام
قبلا که گوشی سیمبین داشتم برنامه ای بود به نام repligo که می شد باهاش واسه ی موبایل کتاب فارسی ساخت.
از وقتی که گوشی جاوا خریدم همیشه دلم می خواست امکانی به وجود میومد که بتونم مثه گذشته با موبایلم کتاب بخونم.
تا اینکه نرم افزار پرنیان معرفی شد و این آرزوی من تحقق پیدا کرد.
[Only registered and activated users can see links]
نرم افزار كارگاه كتاب الكترونيكي پرنيان ([Only registered and activated users can see links])

قبلا تاپیکی درست کرده بودم واسه ی کتاب های repligo ، حالا هم با توجه به اینکه هنوز تاپیکی واسه ی گذاشتن کتاب هایی که با این برنامه ساخته میشن درست نشده ، بنده این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان کتاب هایی رو که با این برنامه می سازن اینجا قرار بدن تا همگی استفاده کنند برای شروع هم خودم چند تا کتاب می ذارم.
دوستان سوءالات خودشون در مورد برنامه رو توی تاپیک خود برنامه بپرسن.
فرمت کتاب ها jar هست , و مثه برنامه های عادی جاوا نصب می شوند.

1.دیوان شمس - مولانا جلال الدین ([Only registered and activated users can see links]) - 1500 kb
2.سیصد جمله ی قصار از ارد بزرگ ، نیچه و جبران خلیل جبران ([Only registered and activated users can see links]) -90 kb
3.آهستگی ـ میلان کوندرا (بدون سانسور) ([Only registered and activated users can see links]) - 150 kb

این کتاب ها رو از سایت های مختلف جمع کردم و توی آرشیوم داشتم، اغلب اونا نام تبدیل کننده ی کتاب رو در صفحه ی اولشون دارن پس نیازی نیست که دیگه اینجا ذکر بشه ، بعدا از کتاب هایی که خودم تبدیل کردم هم می ذارم.
منتظر کتاب های دوستان هم هستم.

Shahrooz
1 November 2007, 05:08 AM
سری دوم کتاب ها:
1.تذکرة الاولیا ([Only registered and activated users can see links]) - 313 kb
2.مرگ یزدگرد-بهرام بیضایی ([Only registered and activated users can see links]) - 104 kb
3.کارنامه ی اسلام-عبدالحسین زرینکوب ([Only registered and activated users can see links]) - 184 kb

Shahrooz
6 November 2007, 03:35 AM
1.هدیه-اسپنسر جانسون ([Only registered and activated users can see links]هديه.jar) - 126 kb
2.ترانه های خیام (بدون سانسور) ([Only registered and activated users can see links]) - 107 kb
3.خرمگس-شاهکار لیلیان اتل وینی ([Only registered and activated users can see links])

امیدوارم تا اینجا کتاب ها مفید بوده باشه.

ranaactive
7 November 2007, 04:16 PM
che tory in ketabaro dawnload konam?

ترجمه:
چطوری این کتاب ها رو دانلود کنم؟

Shahrooz
7 November 2007, 04:49 PM
چطوری این کتاب ها رو دانلود کنم؟

سلام ،
ورودتون رو به phalls خوش آمد میگم ،دوست عزیز دقت کنید که پارسی نوشتن جز قوانین مهم سایته و باید حتما پارسی بنویسید.
واسه ی دانلود کردن کتاب ها کافی روی اسامی اونا کلیک راست کنید و گزینه ی "save target as" رو انتخاب کنید.

ranaactive
7 November 2007, 09:45 PM
:icon_arroسلام خیلی ممنون.
چشم قوانین را رعایت میکنم.:icon_razz
من میدونستم که باید اینجوری دانلود کنم.ولی وقتی زیپ را باز میکنم توش فایل jar نیست.چه طوری تو گوشیم بریزم؟
خیلی کتاب های مفید وخوبی هستند ولی کاش موفق بشم.
با تشکر.

Glimpser
7 November 2007, 10:50 PM
دوست عزیز ظاهرا توی بعضی از گوشی ها بصورت فول اسکرین نیست مثلا توی 6630 حدود یک سوم پایین صفحه خالیه راهی وجود داره که بشه بصورت فول تنظیمش کرد ؟؟؟

soheil_t
7 November 2007, 11:50 PM
با سلام
دوست عزیز برنامه ای سراغ داری که فایل های pdf رو به text تبدیل کنه ؟

Shahrooz
8 November 2007, 01:06 AM
سلام،
من میدونستم که باید اینجوری دانلود کنم.ولی وقتی زیپ را باز میکنم توش فایل jar نیست.چه طوری تو گوشیم بریزم؟

دوست گرامی ، این فایل ها خودشون Jar هستند و نباید اونا رو باز کنید ، بلکه به همین شکل که هستن باید به گوشی منتقل و نصبشون کنید.

دوست عزیز برنامه ای سراغ داری که فایل های pdf رو به text تبدیل کنه ؟

لطفا به اینجا مراجعه کنید>>> نرم افزار كارگاه كتاب الكترونيكي پرنيان ([Only registered and activated users can see links])

دوست عزیز ظاهرا توی بعضی از گوشی ها بصورت فول اسکرین نیست مثلا توی 6630 حدود یک سوم پایین صفحه خالیه راهی وجود داره که بشه بصورت فول تنظیمش کرد ؟؟؟

فعلا دارم بررسی می کنم وقتی به نتیجه برسم حتما بهتون اطلاع می دم.

Shahrooz
9 November 2007, 02:36 AM
کتاب های امشب :
1.دارالمجانین-جمالزاده ([Only registered and activated users can see links]دارالمجانين.jar) -174 kb
2.داستان های چخــوف- چخـــوف ([Only registered and activated users can see links]) 121kb
3.وردی که بره ها می خوانند-رضا قاسمی ([Only registered and activated users can see links]) 159 kb

فعلا بزرگترین مشکل تبدیل pdf پارسی به فایل تکسته ، اگه این مشکل یه جوری حل می شد مسلما تعداد کتاب ها و تنوعشون خیلی بیشتر از اینا بود.

Shahrooz
11 November 2007, 08:15 AM
سه تا کتاب دیگه که تازه گرفتم:
1.درس هایی از آنتونی رابینز ([Only registered and activated users can see links]درس%20هايي%20از%20آنتوني%20رابينز.jar) -166 kb
2.رسوایی در بوهیما - شرلوک هلمز ([Only registered and activated users can see links]) 91 kb-
3.شناخت خدا از طریق برهان-هارون یحی ([Only registered and activated users can see links]) -208 kb

ranaactive
13 November 2007, 03:10 PM
سلام
کتاب های هدیه و دارالمجانین و درسهایی از آنتونی رابینز کامل دانلود نمیشود و ناقص هستند لطفا بررسی شود
با تشکر از کتابهای خوبتان

ranaactive
13 November 2007, 07:32 PM
با عرض پوزش
مشکلم همین امشب رفع شد.
با تشکر از آقای شهروز به خاطر تلاش در اشاعه فرهنگ عمومی.

Shahrooz
14 November 2007, 03:57 AM
سه تا کتاب دیگه برای امشب:
1.کوروش کبیر ([Only registered and activated users can see links]) - 154 kb
2.افسانه ی گیل گمیش - اسطوره ی بابلی ([Only registered and activated users can see links]) - 77 kb
3.هفته ی بی آهو -دفتر شعری از یغما گلرویی ([Only registered and activated users can see links]) - 76 kb

ranaactive
16 November 2007, 09:05 PM
سلام کتاب همنوایی شبانه ارکستر چوبها رو ندارین؟
نوشته ی رضا قاسمی
مرسی

ebook4mobile.com
31 December 2007, 01:32 PM
سلام . کتاب برای موبایل

frdn
23 January 2008, 05:33 AM
با سلام.من تازه عضو شدم ولی نمیدونم چرا این سایت فیلتر شده!! بگذریم خواستم از Shahrooz بخاطر این کتابای خوب تشکر کنم. من که استفاده کردم و منتظر کتابای بعدی هم میمونم

hesamhelmi
22 February 2008, 07:11 PM
سلام دوستان من میخواستم سایتی رو به شما معرفی کنم که میتونید تعداد زیادی از بهترین کتابهای جاوا رو انجا دانلود کنید
حتما 1 سر بزنید خیلی کامله

کتابهای جاوا ([Only registered and activated users can see links])

حامد محمدی
25 February 2008, 11:03 PM
سلام یه سوال داشتم من تو این برنامه پرنیان نمی تونم نام نویسنده یا نام کتاب و بنویسم یعنی می نویسم ولی نمیاید اگه می شه کمکم کنید

amirvr14
1 March 2008, 01:35 PM
شهروز جان منتظر کتابهای جدیدت هستیم!انصافا کارت قشنگه!

Dunker
12 March 2008, 12:33 AM
ممنون از کتابهایی که میذاری اما بعضی از لینکها ایراد داره لصفا چک کن
اگه مثنوی مولوی رو بذاری عالیه

Farzad_j
16 April 2008, 11:26 PM
کتاب اس.ام.اس

بیش از هزار اس.ام.اس جوک و جملات زیبا برای شما...

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

کتاب رباعیات خیام

(ساخته شده توسط پرنیان نسخه ۰.۹.۵ ([Only registered and activated users can see links]))

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
پسورد: [Only registered and activated users can see links]

SHAHRAM
18 April 2008, 01:15 AM
تمامی اشعار سهراب سپهری برای موبایل
تحت جاوا
دانلود ([Only registered and activated users can see links])

Santiago
25 April 2008, 01:00 AM
درباره جناب ابلیس و چگونگی خلقتش و کلی مطالب دیگر درباره این مخلوق مغرور خداوند .

دانلود کتاب شیطان ([Only registered and activated users can see links])

ریشه 20 ضرب المثل فارسی

دانلود کتاب ریشه ضرب المثل های فارسی ([Only registered and activated users can see links])

اين كتاب شامل مطالبي درباره اجسام پرنده ناشناخته يا همان يوفو ها يا به اصطلاح بشقاب پرنده ها مي باشد . مطالبي نظير تعاريف مربوط به يوفو ها ، گزارشاتي از ديده شدن اين اجسام در نقاط مختلف دنيا از جمله ايران و ... را شامل مي شود .

دانلود کتاب یوفوها - اجسام پرنده ناشناخته ([Only registered and activated users can see links])

یلدا
نویسنده: م.مودب پور

داستان زندگي هاي سخت و تلخ ... داستان سقوط و داستان يک عشق و يک ناکامي ...

DOWNLOAD
([Only registered and activated users can see links])

niluo
30 April 2008, 05:53 PM
salam man donbale ketabaye M.Moaddabpour migardam ba formate java tahala harchi peyda kardam :icon_quesvirousi boode lotfan baram bezarid

ترجمه:
سلام من دنبال کتاب م.مؤدب پور میگردم با فورمت Java ، تا حالا هرچی پیدا کردم ویروسی بوده لطفا برام بزارید.

دوست گرامی زبان رسمی اینجا فارسی است، لطفا قوانین را رعایت کنید و پینگلیش ننویسید.

Santiago
2 May 2008, 10:08 PM
والا این کتابی که من گذاشتم از م.مودب پور کاملا سالمه و تست هم شده همین الانم تا صفحه 700 رو خوندم(فقط خیلی غلط املایی داره!!!!!!!!!)

Shahrooz
3 May 2008, 11:39 PM
این مشکلی بود که توی ورژن قبلی پرنیان وجود داشت و بعضی از آنتی ویروس ها کتاب های ایجاد شده با این نرم افزار رو حاوی تروجان تشخیص می دادند ،در ورژن جدید این مشکل حل شده.
در مورد کتاب هایی که آنتی ویروس اونا رو آلوده تشخیص می ده باید بگم ،من که تا حالا نه مشکلی داشتم و نه جایی شنیدم که واسه ی کسی مشکلی ایجاد کرده باشه.
البته حرف من نمی تونه 100٪ حجت باشه و مسئولیتش با خودتونه.

eshghe_anathema
9 May 2008, 10:15 AM
سلام من هر چی سعی میکنم دانلود کنم وسطش قطع میشه چرا؟

Farzad_j
10 May 2008, 11:10 PM
سلام من هر چی سعی میکنم دانلود کنم وسطش قطع میشه چرا؟
کدوم کتاب رو میفرمایید ؟

cha-hassan
16 May 2008, 08:11 PM
بچه های من هم خیلی ازتون به خاطر این کتابها ممنونم ولی در نظر بگریم که بعضی از این کتابها خیلی ساده تحریف می شن و ما هم اونها را ساده انگارانه آپ می کنیم.

mehran1
29 May 2008, 02:26 PM
کسی کتاب پارسیان و من رو داره؟

Lasso
19 August 2008, 10:22 PM
من كتابهاي تاريخي ..مي خوام ..يا مثلا شاهنامه ( شعريش ) رو...كتابهاي تاريخي ارزشمند مثل سينوهه( كه البته اين رو خوندم) ...در همين مايه ها..ممنون مي شم اگه بزارين اينجا.

5610
19 August 2008, 11:30 PM
براي دريافت شاهنامه به اين ادرس برو

SHAHRAM
19 August 2008, 11:59 PM
من كتابهاي تاريخي ..مي خوام ..يا مثلا شاهنامه ( شعريش ) رو...كتابهاي تاريخي ارزشمند مثل سينوهه( كه البته اين رو خوندم) ...در همين مايه ها..ممنون مي شم اگه بزارين اينجا.

Shahnameh.jar ([Only registered and activated users can see links])

Sinoheh-ebook.jar ([Only registered and activated users can see links])

Golestan.jar ([Only registered and activated users can see links])

divan e shams.jar ([Only registered and activated users can see links])

Divane Hafez.jar ([Only registered and activated users can see links])

Dastanhaye Chekhof.jar ([Only registered and activated users can see links])

SHAHRAM
20 August 2008, 12:13 AM
AkhavanSales.jar ([Only registered and activated users can see links])

FroghFarokhzad.jar ([Only registered and activated users can see links])

NaserKhosro.jar ([Only registered and activated users can see links])

JalalAlAhmad.jar ([Only registered and activated users can see links])

یک مرد
اوریانا فلاچی ([Only registered and activated users can see links])

abs-e1000
22 August 2008, 04:16 PM
دوستان گرامی بنده حدود 122 کتاب (از شیر مرغ تا جون ادمی زاد) گرفتم که حجم کمی هم داره حدود 22 مگ هست ، یه جستجوی 2 روزه !!
122 کتاب در فرمت جاوا (پرنیان) ([Only registered and activated users can see links])

اگر برای دانلود مشکل سرعت دارید بگید تا فایلو به 4 پارت تقسیم کنم.
باتشکر

SHAHRAM
19 September 2008, 06:33 PM
کتاب حیدر بابا سلام (استاد شهریار) ([Only registered and activated users can see links])

Lasso
20 September 2008, 12:56 AM
از همه دوستان ممنون....لطفا هر كتابي كه فكر مي كنيد ارزش ادبي و خوندن داره ..رو باز هم اينجا قرار بدين.

fighter boy
23 September 2008, 10:42 PM
با سلام کتاب ارابه خدایان با پسوند jar میخواستم برای موبایل
بسیار متشکرم

SHAHRAM
24 September 2008, 12:07 AM
با سلام کتاب ارابه خدایان با پسوند jar میخواستم برای موبایل
بسیار متشکرم

دوست عزیز فعلا این کتاب برای موبایل منتشر نشده

khorshid2
5 November 2008, 11:09 PM
سلام
كتابهاتون خيلي باحاله ولي متاسفانه به گوشي من كه 5300 هست نمي خوره.فقط و فقط صفحه اولش لود مي شه و وقتي دكمه 6 رو براي رفتن به صفحه بعد مي زنم مي گه Application error.!!!! خواهشا اگه كسي مي تونه به من كمك كنه ممنونش مي شم.

5610
7 November 2008, 11:52 AM
دوست عزيز بعضي از گوشيها اين مشكل رو دارند و اين به دليل محدوديت حافظه شونه .
طراح نرم افزار سعي كرده در نسخه نهايي اين مشكل ها رو حل كنه ولي بازهم صد در صد موفق نشده
به ادرس زير بريد و شاهنامه فردوسي رو كه با اخرين ورژن نرم افزار درست شده امتحان كنيد .

همچنين شما ميتونيد ورژنهاي قديمي نرم افزار پرنيان رو دانلود كنيد و براي خودتون كتابهايي رو طراحي كنيد كه با سيستم گوشي شما بخونه . مثلا در تنظيمات اون بجاي 70 كلمه در صفحه اونو به 30 كلمه در صفحه تغيير بديد و تغييرا ديگري كه باعث كم حجم شدن فايل ساخته شده ميشه .

khorshid2
7 November 2008, 04:27 PM
سلام
من برنامه پرنيان رو دانلود كردم ولي نمي دونستم كه بايد اين كاري كه شما مي گيد رو انجام بدم.به هر حال از اينكه به من جواب داديد ممنون خواهشا اگه سايتهاي ديگه اي رو كه شامل برنامه هاي 5300 بود رو پيدا كرديد به من معرفي كنيد.