View Full Version : آقا كمك عقب براي 405 گازي بهتره يا فابريك؟
htransfer2004
13 February 2005, 01:28 PM
دوستان سلام.من ميخواهم كمك هاي عقب ماشينم رو عوض كنم .ميخواستم گازي بندازم(ماشين رو مقداري خوابوندم)ولي ميگن ميكوبه و اتاق به صدا ميافته.ميخواستم اگه كسي از كمك گازي براي 405 اش استفاده كرده مزايا و معايبش رو به من هم بگه و اينكه كلا كمك عقب گازي بهتره يه فابريك
ممنونم
علی سلیمی
13 February 2005, 03:52 PM
من استفاده نكردم٬ به شما هم پيشنهاد ميكنم چنين تغييراتي رو تو ماشينتون البته اگر قصد سواري استاندارد رو دارين انجام ندين و بهترين حالت٬ استانداردي هست كه از كارخونه براي اون ماشين بيرون مياد به هر حال من براتون پرس و جو ميكنم حتما 8)
azma
14 February 2005, 01:26 PM
حالت استاندارد بهترين حالت است چون اسپرت كاران ما هيچ كدام دقت كامل ندارند يك جاي ماشين عيب و ايراد پيدا مي كند يعني براي شيك شدن خودرو بايد يك هزينه غير ريالي يعني عيب در جاي ديگر و غير استاندارد شدن ماشين بپردازيد
علی سلیمی
14 February 2005, 01:51 PM
ميخواستم گازي بندازم(ماشين رو مقداري خوابوندم)ولي ميگن ميكوبه و اتاق به صدا ميافته
در مورد به صدا افتادن اتاق كه حتما به صدا مي افته و يه بخشي از علتشم هم خابوندن ماشين هست كه حتي با كمك هاي اسپرت هم اين مشكل چندان بر طرف نخواهد شد.
چون اسپرت كاران ما هيچ كدام دقت كامل ندارند يك جاي ماشين عيب و ايراد پيدا مي كند يعني براي شيك شدن خودرو بايد يك هزينه غير ريالي يعني عيب در جاي ديگر و غير استاندارد شدن ماشين بپردازيد
azma, عزيز به هر حال بعضي ها مثل خود من حاضرن زيبايي ماشين رو با سلامت ماشينشون عوض كنن ولي بعضي ها زيبايي در كنار سلامت ماشينشون براشون اهميت داره٬ ولي فكر نميكنم اين دوستمون بخواد با كمك هاي فابريك يا گازي ماشين رو تا اون حدي كه شما تصور ميكني پايين بياره :o
به هر حال من حتما اين موضوع رو ميپرسم براتون اگر چه قبلا هم گفتم اگر سلامت ماشين براتون اهميت داره به هيچ وجه روي 405 توصيه نميكنم
azma
14 February 2005, 02:46 PM
بله جناب سليمي اين ديگر امري سليقه اي است
htransfer2004
15 February 2005, 05:06 PM
دوستان از حسن نظرتون ممنونم
من مماشينم رو در همين حالت فعلي مقداري خوابوندم
در حال حاضر هم كمك هاي فابريكش روشه ولي كمك ها خراب شدن
من فقط ميخوام توي ارتفاع موجود ماشين نرم تري داشته باشم كه مطمپنا اين نرمي باعث ميشه كه ماشين دير تر به صدا بيافته
حالا با توجه به ارتفاع يكسان به نظر شما فابريك بهتره يا گازي؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.