PDA

View Full Version : نمایش شکلک ها در N73

majidonline
24 October 2007, 10:59 PM
سلام

نمیدونم چرا n73 اینقدر ضعیف کار کرده یا من بلد نیستم !
کسی میدونه چطوری میشه شکلک ها رو در SMS ها نشون داد؟ مثلا به جای :- ) شکلکش رو قرار بده.. من چندین مدل نوکیا مدل پایین تر یا سونی اریکسون داشتم که این امکان رو داشت توی این گوشی چطوری میشه این امکان رو داشت ؟

ممنونم

مجید

Farzad_j
25 October 2007, 12:53 AM
برای نمایش شکلک هایی که گفتید می توانید از برنامه Animated SMS که در تاپیک زیر معرفی شده استفاده کنید.

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=32726

majidonline
25 October 2007, 04:51 PM
از راهنماییتون ممنونم

مجید

Ahmadreza_b
25 October 2007, 07:33 PM
این برنامه خوبی هست ولی اگه این همون ورژنی باشه که من نسب کردم یک مشکل داره و اون اینه که برنامه برای گوشی های ساخت هنگ کنگ هست البته روی سایر نوکیاها هم جواب میده اما برای هر SMS که میاد یک پیغام خطا میده که باید OK بزنی و این باعث عصاب خوردی میشه.

majidonline
26 October 2007, 05:34 PM
این برنامه خوبی هست ولی اگه این همون ورژنی باشه که من نسب کردم یک مشکل داره و اون اینه که برنامه برای گوشی های ساخت هنگ کنگ هست البته روی سایر نوکیاها هم جواب میده اما برای هر SMS که میاد یک پیغام خطا میده که باید OK بزنی و این باعث عصاب خوردی میشه.
من نصب کردم و دقیقا همون چیزی هست که شما داری...
راهی داره که بشه اون پیغام رو حذف کرد؟
ضمنا یک مشکل دیگه که داره اینه که گزینه New Animation Message رو نمیشه توی StandBy اضافه کرد

مجید

amir_CLK500
26 October 2007, 05:59 PM
اون شکلک ها رو هیچ سری 60 نوکیایی وجود نداره و تنها و تنها روی سری 40 نوکیا وجود داره.در سونی اریکسون هم رو اکثر گوشیاش هست.اون برنامه مورد نظر رو هم من نصب کردم جالب نبود و سریع پاکش کردم.

بابك كودزري
6 April 2008, 07:15 AM
اون شکلک ها رو هیچ سری 60 نوکیایی وجود نداره و تنها و تنها روی سری 40 نوکیا وجود داره.در سونی اریکسون هم رو اکثر گوشیاش هست.اون برنامه مورد نظر رو هم من نصب کردم جالب نبود و سریع پاکش کردم.
منم نصب کردم بد هم نیست اتفاقا:icon_excl