View Full Version : مشكل در نصب All in wonder pro 128
پارسا
13 February 2005, 08:06 AM
با سلام به همگي
ويندوز Win98SE و win2000 با service pack 4 رو دستگاه دارم و كارت All in wonder 128 pro را روش نصب كردم ولي با توجه به اينكه درايورها را از خود سايت Ati دانلود كردم ولي كار نكردند .. يعني پس از نصب كه كامپيوتر Restart شد زمانيكه ويندوز براي آوردن Desktop مي رود مانيتور سياه شد !!!!
راهنمايي دوستان باعث امتنان خواهد بود
Evanescence
13 February 2005, 09:14 AM
شايد مشكلتون ازتنظيمات رزوليشن يا refresh rate باشه كه بعد از restart كردن صفحه سياه شده . به نظر من از safe mode درايور هاي مانيتور و كارت گرافيك (هر دو) را remove كنيد و بعد از restart كردن دو باره نصب كنيد .
پارسا
13 February 2005, 12:45 PM
ممنون از راهنمايي
ولي من هيچ رزوليشني انتخاب نمي كنم و بلافاصله پس از اتمام نصب ويندوز كارت گرافيكي را نصب مي كنم ...
آيا در اين حالت - كه در حقيقت يه نوعي از safe mode است - باز هم اشكال از رزوليشن است ...
راستي يه نكته من مانيتور را نصب نمي كنم ....مانيتور من Gigabayte از نوع f770d است ... ايا مي تونه از اين باشه در ثاني ... در ويندوز xp با درايور خود xp مشكلي نداره !!! ممنون از راهنمايي شما
Evanescence
13 February 2005, 12:49 PM
من نفهميدم اون كاري كه گفتم رو انجام دادين يا نه :P
اگر تونستين درايور مانيتور رو روي default monitor تنظيم كنيد ببينين چي ميشه . به نظر من احتمال اين كه مشكل از مانيتور باشه بيشتره تا كارت گرافيك
Lizard
13 February 2005, 01:22 PM
مشكل از مانيتور نيست...
شما درايوري رو كه روي cd بهتون دادن رو نداريد ؟؟؟
احتمال داره ايراد از درايور باشه...
و البته از رزولوشن كه دوستمون گفتن...
Evanescence
13 February 2005, 03:27 PM
پارسا31, ريختن درايور كارت گرافيك بر مانيتور ارجحيت داره . يعني تا زماني كه درايور كارت گرافيك به درستي نصب نشده باشه درايور مانيتور نصب نميشه
پارسا
16 February 2005, 10:09 AM
با تشكر از همه دوستان
1 - درايور كارت را نصب كردم و اين مشكل درست شده است .
2 - من با safe mode بالا اومدم و كارتها را remove نمودم و در حالت استاندارد بالا اومدم و كارت گرافيك دوباره نصب نمودم ولي مشكل به قوت خود باقيست !!!!
3 - مانيتور هم روي default monitor است ...
آخه من چيكار كنم !!!!
Evanescence
16 February 2005, 10:14 AM
پارسا31, اگر ميتونيد ورژن درايورتون رو عوض كنيد (درايور هاي قديمي رو بريزيد)
در ضمن من نفهميدم با هر دو ويندوز اين مشكل رو دارين يا فقط با يكي :?:
re_18m
16 February 2005, 10:22 PM
قابل توجه كه chipset هاي VIA سري KT با ATI يه كمي Conflict دارن! در ضمن من نفهميدم كارتت Rage يا Radeon ؟؟
samir2253122
10 April 2005, 02:11 AM
منم گافيكم همينه با ورودي تصوير ولي اين مشكلو با win 98 arabic داشتم ولي روي 98SE خوبه 2000 نصب نكردم ولي روي xp كامپيوتر خاموش ميشد كه اونم با غير فعال كردن يك چك باكس حل شد
Contolpanel \ display property \ setting \ advance \ Troubleshoot \ enabel write combining
مينبوردم iwill وسي پي يو م intel 2400 رم 256
samir2253122
10 April 2005, 02:13 AM
البته روي سي پي يو گرافيك هاي اين مدل حتمن بايد فن باشه مال من نداشت خودم گذاشتم خيلي اثر داره
سياوش 60
19 April 2005, 12:36 AM
شايد گرافيكتون قلابي باشه ATI تادلت بخواد ريمارك داره من يه دونش به تورم خورده بود دهنم صاف شود تا نصب شد با cd خودشم نشد با cd يه كارت گرافيك ديگه Ati ( قلابي ترين نوع ) نصب شد
الان ما همين ATI 7000 Radeon چند مدل داريم قيمتش از 20 تومن شوروع ميشه تا 32 تومن
بعضي هاش واقعا مزخرفه يعني 9750 از اونا بهتره
دوستان خواستيد گرافيك بگيريد فقط Gforce و All In One Ther هم نباشه چون اصلا خوب نيست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.