View Full Version : آیا با ورود سورن پارس معمولی شانسی در بازار خواهد داشت ؟
sarir007
24 October 2007, 06:09 PM
خودروی پارس معمولی که بخاطر امکانات کمتر و قیمت بیشتر نسبت به سمند LX خیلی ها را در خرید آن دچار تردید میکرد اکنون سورن را رقیب (تقریبا هم قیمت)خود می بیند در حالی که نسبت به سورن امکانات ایمنی و رفاهی ناچیزی دارد (و از طرفی خز شده است).آیا ورود سورن به معنای پایان تدریجی عمر پارس معمولی خواهد بود؟
saedraz
24 October 2007, 06:38 PM
این سورنی که الان دارن تحویل میدن شاید اما اگر تغییراتی را که گفتن در طراحی داخل بدهند فکر کنم اصلا خود ایران خودرو تولید پارس معمولی را متوقف کند
Pontiac
24 October 2007, 10:05 PM
سلام
كاش دوستان اين فروم و سمند پرستان خارج فروم باور ميكردند كه سمند سوار با پرشيا سوار فرق ميكنه.كاش قبول ميكرديد كه هستند كساني مثل من و امثال من كه حاضرند پول اضافه بدن اما سمند سوار نشن.دوست عزيز سمند رو با هر امكاناتي ببندند اخرش سمنده نه بيشتر. ماشيني با طراح من در اوردي و واقعا زشت و هزارو يه ايراد ديگه...اخه سمند كاديلاكه يا رولزرويسه كه جلو پنجره كرومي به اون گندگي روش سوار كردن؟:130:
يا اون طراحي چراغ هاي عقب كه تقريبا تبديل شده به سرطان و هر كاريش ميكنند بدتر ميشه:icon_twisحالا بگزيرم كه تكليف موتورش هم هنوز واسه خود ايران خودرو معلوم نيست (اول ميگن موتورXU 7 JP/L3بزاريم بعد ميان با موتور tu5صادر ميكنند بعدم قرار ميزارن كه موتور ملي روش ببندند با پايه گازسوز و...)
قبول دارم پرشيا ماشينيه كه نسبت به امكاناتش گرونه اما طراحيش تو اين رنج قيمتي هنوز هم جذابه هم سرتر از بقيه رقبا.من به عنوان يه مصرف كننده تو ايران(با محدوديت موجود بازارمون) ظاهر اين ماشينو دوست دارم و با اينكه چند ساله دارم هنوز از ديدنش خسته نشدم از لطف دوستمون هم كه ميگن من وساير پرشيا سوارا خزيم ؛كمال تشكر رو ميكنم شما با اين ادبيات قشنگ هدفتون فقط توهينه نه مقايسه...
بنز هم همچنين طرف دارهاي متعصبي نداره كه سمند تو اين ايران داره.
در اخر هم عرض كنم فعلا كه پارس توليد ميشه و گرون هم شده.فكر ميكنيد چرا محصولات تويوتا و لكسوس اينقدر اختلاف قيمت دارند يا تفاوت قيمت كاديلاك و شورولت علتش چيه يا نيسان و ايفينيتي؟
nader875
24 October 2007, 10:21 PM
پارس خزه؟ سمند چیه اون وقت؟.....
سلماز
24 October 2007, 11:27 PM
من که تا حالا نشنیدم بگن پارس خزه اما زیاد شنیدم که گفتن سمند لگنه
rezasmile
25 October 2007, 12:41 AM
دوستان یکم آروم باشید.چرا سریع عصبانی می شید.این دو ماشین هر کدام برای خودشون علاقه مندانی دارند که نباید با تعصب گرایی خودمون به اوناتوهین کنیم.هر شخص در جامعه یک طرز فکری داره و قابل احترام هست.برفرض ما سمند ال ایکس داریم و اصلا از این ماشین بدم نمیاد،ولی در مقابل هر وقت پرشیا رو می بینم از طراحی اون لذت می برم(با اینکه قدیمیه) وخودم ب شخصه در صدد خرید پرشیا هم هستم.
پس بیاید به کمک هم این موضوع رو خارج از تعصب بررسی کینم و به نتیجه برسیم.
Nomad
25 October 2007, 01:29 AM
جناب sarir007 ( ورودتون رو تبریک میگم ... من به دزفولیها ارادت دارم ها !! ) ، Pontiac ، Nader875 و سلماز ... :
لطفا قوانین سایت رو یه بار دیگه مرور کنید .
اگر حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید .
اگر حرفی برای گفتن دارید آنرا با آرامش و منطقی بیان کنید ، نه با تیکه پرانی .
مراقب باشید که دفعه بعد اختار نگیرید !!
و اما در مورد سئوال :
درسته که سورن با امکانات و تکنولوژی ساخت جدیدتر و بهتری هستش ولی مطمئنا نمیتونه پرشیا رو از بازار حذف کنه ... چرا !!؟؟ چون قیمت پرشیا بالاس و با توجه به مشتاقهایی که داره ، ایرانخودرو میتونه با یه کاهش قیمت مشتری های جدید و بسیار زیادی رو که شامل افرادی که میخوان سمند عادی و 405 و ریو بخرن رو بخودش جذب کنه ...
Pontiac
25 October 2007, 02:01 AM
سلام
اگر از چهار جوب قوانين خارج شدم عذر مي خوام
اما در مورد اينكه بنده حرفي واسه گفتن نداشتم با شما موافق نيستم.بنده 9 خط راجع به طرح ظاهري و كلاس استفاده سمند و پرشيا و حتي موتور عرض نمودم بعد شما راحت مي فرماييدحرفي ندارم سكوت كنم؟توهين او دوستمون اخطار نداشت بعد عرض بنده در مورد ايرادات طراحي و اشكالاتي كه به عنوان يه مصرف كننده ديدم اخطار داره؟ مگه سوال دوستتون امكان توقف پرشيا نبود؟
من نظر خودم و ديدگاهم رو عنوان كردم و جواب سوال دوست تازه واردتون رو دادم اگر جواب دادن به سوال ايشون اخطار داره مرحمت بفرماييد،اما اي كاش برخود شما عادلانه و دو طرفه بود.واقعا برخي مسائل باعث دلسردي از اين فروم هست.
در مورد قيمت پرشيا هم عرض كنم اگر ارزان بشه مشتري هاي خاص خودشو از دست ميده و به جاي اون مشتري هاي جديدي به دست مياره كه ممكنه تعداد اين مشتري ها بيشتر هم باشه اما در اصل ايران خودرو به جاي سمند و 405 معمولي پرشيا به مشتريش فروخته يعني مشتري جديدي پيدا نكرده و از طرفي مشتري پرشياي 16 تومني رو هم از دست داده.و همچنين از جلوه مختصري كه پرشيا داره داره كم ميشه و در دراز مدت با ورود محصولات جديد بازار خودشو زودتر از دست ميده.از طرفي پوشش رنج قيمتيه 16-17تومان هم خيلي محدوده و با اين كار اين بازار نصيب رقباي اينده ميشه
Nomad
25 October 2007, 02:17 AM
پونتیاک عزیز ... منظور من با تمامی دوستان از جمله شما بود . حتی دوست تازه واردمون ( به اسامی که نوشتم دقت کنید !! ) . من از منطقی بودن و رو راستیتون ممنونم ... از من ناراحت نباشید !! ( دلسردی واسه چی دوست من ؟ )
و اما در مورد احتمال جایگزینی مشتریان سمند و 405 حق با شماست ولی در ایران ثابت شده که بسیارن افرادی که حاضرن 1 میلیون تومن اضافه پرداخت نکنن تا ماشینشون بهتر باشه ( به GLI و GLX یا تیپ های مختلف 206 دقت کنید ) . پس مشتری های پرشیا بعد از کاهش قیمت بسیار زیاد میشن و مشتری های 405 و سمند هم تقریبا ثابت میمنونن ...
GHAHRAMAN
25 October 2007, 03:45 AM
به هیچ وجه نمی شه وضعیت کمپانی عظیم خودروسازی ایران رو پیش بینی کرد.
هر چی باشه مردم عادی که نمی تونن رفتار دانشمندا رو پیش بینی کنن!
دوستان خودتون رو خسته نکنید ممکنه فردا دانشمندا از پرشیا وانت قدرتمند یا سمند با موتور آردی رونمایی و .... رو نمایی کنن و باز زهم بازار خودشون رو برای چند وقت تثبیت کنن.
Nomad
25 October 2007, 03:59 AM
البته از این ابتکارات تو شرکتهای ایرانی زیاد رخ میده ... مثل وانت پراید !! که یه نمونه ازش تولید شده ... ( چه شود ، مکس حمل بار 200 کیلو اونم بصورت کشتی مرتب لنگر میندازه ) ... یه فرومی هستش که بعضی دوستان خوش ذوق اونجا فعالیت میکنن و با برنامه های ساده مثل فتوشاپ همین سمند سورن رو طوری فیس لیفت کردن که آدم لذت میبره و تا چند دقیقه نا خودآگاه حس غرور و خوشحالی میکنه !! همین قضیه برای سمند عادی و پرشیا هم صادق هستش ... حالا این کارشناسهای ایرانخودرو و سایپا و غیره چه میکنن خدا میدونه ... البته خداییش تو این چند ساله خیلی بهتر شدن . دوستان تا حالا کسی سورن دیده تو خیابون ؟
shahram2006_m
25 October 2007, 09:53 AM
اين تاپيك به علت بحث هاي بي نتيجه سليقه اي و غير علمي قفل و پس از مدت مقتضي پاك خواهد شد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.