PDA

View Full Version : افتادن گوشی تو جوب!!!!!!

f_a_r_i_d
24 October 2007, 12:27 AM
دو ماه پیش 6600 تو دستم بود که از دسم افتاد تو جوب آب بردمش تو ماشین داداشم گرفت روشنش کرد)خودم میدونم که گوشیی که خیس شده نباید روشن کرد( یهو گرفت روشنش کرد من که نبودم ولی میگفت آرم نوکیا اومده بعد دیگه روشن نشده
میخواستم ببینم درست بشو هست؟ واگر میشه چقدر خرجشه
:icon_cry::icon_cry:

PAYAM
24 October 2007, 01:09 AM
خاموشش كن، سيم‌كارت و باتري رو دربيار و بگيرش جلوي سشوار. ايشالا كه درست مي‌شه!

mohammad51
24 October 2007, 02:11 AM
دو ماه پیش 6600 تو دستم بود که از دسم افتاد تو جوب آب بردمش تو ماشین داداشم گرفت روشنش کرد)خودم میدونم که گوشیی که خیس شده نباید روشن کرد( یهو گرفت روشنش کرد من که نبودم ولی میگفت آرم نوکیا اومده بعد دیگه روشن نشده
میخواستم ببینم درست بشو هست؟ واگر میشه چقدر خرجشه
:icon_cry::icon_cry:
دوست عزيز

بستگي داره كه به چه قسمت هايي از گوشي اسيب وارد شده باشه البته احتمال درست شدنش 80 % هست و اگر بگذاريد كامل خشك بشه و يك تستي بگيريد شايد اصلا براش مشكلي پيش نيومده باشه :icon_cool

سپندار مزد
24 October 2007, 08:59 AM
گوشی که خیس شده باطریشو دربیار حالا اگه تو جوب افتاده با الکل تمیز کن بعدش بزلرش توی گونی برنج منظورم لای برنجها ی خشکه بعد از یک هفته اشالا درست میشه

برنج خاصیت جذب رطوبت داره که به صورت طبیعی نمهای گوشی رو ساک میکنه
گوشی که توی جوبه افتاده رو لای برنج گذاشتی بعد یه هفته برنجهای اطراف رو دور بریز چون اب جوب رو کشده
رد مورد همه موارد مشابه جواب داده
@ payam
گرمای سشوار یایه ها ی گوشی کشویی رو اب میکنه البته مورد این دوستمون 6600
یا حق

mr_mashmash
24 October 2007, 12:35 PM
بهترین راهش اینه که برداری ببری پیش تعمیرکار . خرجش زیاد نمیشه فوقش 20 تومن. ممکنم هست هیچی نشه. معمولا وقتی اب میخوره اول ic power میسوزه

mohammad51
24 October 2007, 12:58 PM
دوست عزیز

با احترام به صحبت هایی که دوستان کردن اگر در حال حاضر روشن نشه مطمئنا گوشی شما یک سوختگی در قطعاتش داره پس حتما به تعمیرکار مراجعه کنید
در مورد صحبت اقای سپندار مزد (مهدی عزیز) بدرد گوشی هایی میخوره که بعد از افتادن داخل اب سریعا این کار رو انجام بدید نه الان بعد گذشت این مدت زمان و روشن کردن گوشی:icon_cool

سلماز
24 October 2007, 03:59 PM
با کمترین هزینه درست میشه... البته اگه نوکیا باشه وصد البته اگه فقط تویه جوب افتاده باشه

f_a_r_i_d
24 October 2007, 07:16 PM
برنجه کار کرد:icon_cool:icon_excl:icon_mrgr
ابته من گوشیم دو روز پیش افتاده بود که اشتباه نوشته بودم دو ماه
الان روشن میشه و کار مکنه ولی تو ال سی دیش انگار آب رفته!!!
بعضی جاهاش مثل کاغذ که خیس میشه چطور میشه رنگش اون طو ری شده اون درست شدنی هست یا ال سی دی باید عوض شه؟
ولی به هر حال خدا پدر این خبرنگار واشینگتن پستو بیامرزه
این 6600 هم خوب سگجونها
:179::179:

mohammad51
24 October 2007, 08:14 PM
بعضی جاهاش مثل کاغذ که خیس میشه چطور میشه رنگش اون طو ری شده اون درست شدنی هست یا ال سی دی باید عوض شه؟
این 6600 هم خوب سگجونها

خوب الحمدالله كه درست شد در مورد السي دي هم اگر رنگها رو درست نشون ميده مشكلي نيست بايد بگذاري كاملا خشك شه تا اون هم صفحه رو كامل نشون بده اما اگر نه كه بايد ال سي ديش عوض بشه:icon_cool

ashkanjoon
24 October 2007, 09:07 PM
این 6600 هم خوب سگجونها
در مورد ال سی دی همونطور که دوستان گفتن خودش بعد از مدتی درست میشه .. ولی اگه اذیتتون میکنه بهتره که بدین بازش کنن و بک لایت و متعلقات اونو براتون تمیزش کنن .. زیاد خرجی هم نداره .. امیدوارم کار به تعویض نکشه :icon_surp

البته برنچ خشک کارشو خوب انجام میده ولی بعد از آبخوردگی بهتره که گوشی 1 بار باز بشه و کلا سرویس بشه .. چرا که ممکنه گوشی در ظاهر درست کار کنه .. اما هنوز رطوبت داخل گوشی و روی برد اون هست و در دراز مدت باعث خوردگی و در نتیجه خرابی میشه .. که این خرابی اول از همه روی کی پد خودشو نشون میده و باعث میشه که درست کار نکنه ...:icon_twis

البته همه اینارو گفتیم .. ولی بستگی داره چقدر این گوشی بیچاره آب خورده باشه :icon_cool

f_a_r_i_d
25 October 2007, 01:58 AM
رنگها رو درست نشون میده ولی بعضی جاها نورانی ترند مثل اینکه هنوز توش آب باشه
فردا میرم جمهوری میدم تمیزش کنند
راستی کجا برم که زود و ارزون کارمو راه بندازه وسرمو کلاهنگذاره pm بدید لطفا

mohammad51
25 October 2007, 04:12 PM
رنگها رو درست نشون میده ولی بعضی جاها نورانی ترند مثل اینکه هنوز توش آب باشه
فردا میرم جمهوری میدم تمیزش کنند
راستی کجا برم که زود و ارزون کارمو راه بندازه وسرمو کلاهنگذاره pm بدید لطفا

زير زمين اول پاساژ علاالدين پلاك 4 :icon_cool