View Full Version : دوو سیلو یا ریو؟
imoghaddam
21 October 2007, 02:52 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک پراید هاچ بک دارم مدل 74 و میخواهم تعویض کنم.
از شما دوستان راهنمایی میخواهم که آیا دوو سیلو بهتره یا ریو البته نمیتونم بیشتر از 8تا 8.5 پول جور کنم
با تشکر
arash banikarim
21 October 2007, 05:10 PM
من میگم سیلو چون
1-قیافش بهتره-
2-امکاناتش خوبتره و موتور و شتاب و لذت خوبی رو داره ولی حیف.....که اگه خراب شه کلی دنگ فنگ داره پیدا کردن قطعه براش.
ریو هم موتور قویی داره ولی دیگه قیافه تعطیل!!!!!
reza_s29
21 October 2007, 05:32 PM
سلام . قیافه که سلیقه ای هست . اما ریو از لحاظ شتاب بالاتر از سی یلو ترمزهاش قویتره کولرش هم کمی ضعیفتره من جفتشو امتحان کردم طرح داخلیشونم شبیه همه اما با 8.5 نمیشه ریو گیر اورد مگه اینکه قسطیشو بگیری 8 بدی فکر کنم بقیشم 2 تا چک 6 ماهه . اما با 8.5 میشه سی یلو تمیز گیر اورد .
Ramtin329
21 October 2007, 09:10 PM
انتخاب من ریو چرا که شتاب و سرعتش از سیلو بالاتر+ مصرف کم + خدمات پس از فروش مطمئن (منظور قطعات یدکیه نه نمایندگی) البته سیلو زیباتر از ریو هست
alirezasalam
21 October 2007, 10:32 PM
مشکل ترمز سیلو قابل حله پس بهانه نکنید.
موتور ریو تکنولوژی جدیدتر و در نتیجه قدرت و شتاب بهتری داره.
درسته سیلو خوبه اما دیگه رو به فراموشیه.
هیچوقت از خاطرات خوش رانندگی با سیلو نمیتونم بگذرم حتی الان که ماشین بهتری سوارم به برخی قابلیت های سیلو غبطه می خورم.
در کل پیشنهاد من ریو است! انسان باید با تکنولوژی جلو بره!
kingdariush
22 October 2007, 12:00 AM
مگه ریو با 8.5 گیر میاد؟!
imoghaddam
22 October 2007, 09:06 AM
از راهنمایی شما دوستان ممنونم. اگه میشه مصرف ینزین سیلو و ریو رو به من بگین.
El Padrino.
22 October 2007, 06:15 PM
اولا تاپیک رو جای مناسبی انتخاب نکردید می بایست به بخش مقایسه انواع اتوموبیل ها بروید و تاپیک رو اونجا درست کنید انتخاب من سیلو هست چرا 1-خدمات بهتری داره 2-فضای داخلی بیشتری داره 3-کولرش بهتره 4-شیک تره نگران قطعه هم نباش تمام قطعاتش الان توی بم تولید میشه داخل ریو مثل پرایده خوایی اصلا فضای خوبی نداره ولی ترمز هاش کمی بهتر هستند
El Padrino.
22 October 2007, 06:17 PM
سیلو توی شهر دیگه حد اکثر اگه خیلی ترافیک باشه و بگازونینش صدی 9 ولی در حالت عادی از 8 تجاوز نمی کنه
james_hetfiel
22 October 2007, 10:31 PM
درسته سیلو دیگه تولید نمیشه ولی هیچ مشکلی نخواهی داشت از نظر قطعه. شتاب سیلو عالیه اتفاقا, استهلاکش پایینه, طراحیش دلنوازه, طراحی داخلیش عالیه, دید عالی جلو رو داره. فرمونش از خیلی ماشین های گرونتر و معروفتر از خودش نرمتره تقریبا برای ماشینی تو این رنج رویاییه. کیفیت مونتاژش هم که همه میدونن: ماله با کیفیت ترین خودروسازه. من خودم 4 سال باهاش راننگی کردم و لذتی که بردم اصلا با رانندگی با انواع پژو قابل قیاس نبود. در ضمن خدمات پس از فروشش عالیه و قطعاتش نسبتا ارزونه. کولرش هم یکم از ریو بهتر نیست!!!!!!!!! کولرش خون تو رگ آدمو منجمد میکنه!!! در کل بنظرم اگه سیلو تروتمیز گیر آوردی بگیر چون پشیمون نمی شی. اگه می خوای من سیلو خودمو هنوز نفروختم بخرش عکسش این پایینه :icon_arro ولی مواظب باش که به سرنوشت من دچار نشی!!!
james_hetfiel
22 October 2007, 10:39 PM
من میگم سیلو چون
1-قیافش بهتره-
2-امکاناتش خوبتره و موتور و شتاب و لذت خوبی رو داره ولی حیف.....که اگه خراب شه کلی دنگ فنگ داره پیدا کردن قطعه براش.
ریو هم موتور قویی داره ولی دیگه قیافه تعطیل!!!!!
شرکت "مدیران پارس" یکی از شرکتهای تابعه کرمان موتور تامین قطعات سیلو و ماتیز رو از طریق شرکت مادر که الآن در تملک GM هست و بخاطر تحریم به ما قطعه نمی ده تا 10 سال تضمین کرده. من تو 3 سالی که ماشین دست بابام بود و 4 سالی که دادش به من فقط 4 روز برای آوردن آینه بغل کره ای از انبارش معطل شدم.
در مورد نمایندگی و تعمیرگاه هم بگم که اصولا تعمیرگاه های سیلو و ماتیز و گل یکی هستند ولی همیشه خلوتند چون این ماشینها بیشتر برای تصادف مراجعه می کنن و خیلی خراب نمی شن!!
imoghaddam
23 October 2007, 09:28 AM
با تشکر از همه دوستان
hassanihn ([Only registered and activated users can see links]) عزیز دیگه فکر کنم با توجه به این تعریفهایی که از سیلو کردن دوستان باید تو همین category صحبت رو ادامه بدیم. چون من دیگه تصمصم گرفتم که سیلو بگیرم. البته راستشو بخواین ته قلبم از اولش هم از سیلو خوشم میومد.
فقط اگر قیمتهای حدودی مدلهای مختلفشو میدونید لطفا منو راهنمایی کنید که سرم کلاه نره. و کجا میتونم تمیزشو گیر بیارم؟ از تو آگهی روزنامه یا عبدل آباد؟
james_hetfiel
23 October 2007, 12:08 PM
با تشکر از همه دوستان
hassanihn ([Only registered and activated users can see links]) عزیز دیگه فکر کنم با توجه به این تعریفهایی که از سیلو کردن دوستان باید تو همین category صحبت رو ادامه بدیم. چون من دیگه تصمصم گرفتم که سیلو بگیرم. البته راستشو بخواین ته قلبم از اولش هم از سیلو خوشم میومد.
فقط اگر قیمتهای حدودی مدلهای مختلفشو میدونید لطفا منو راهنمایی کنید که سرم کلاه نره. و کجا میتونم تمیزشو گیر بیارم؟ از تو آگهی روزنامه یا عبدل آباد؟
من بعد از تصادفم برای قیمت بیمه و .... رفتم تو نخ قیمتش . ماله خودم مدل 78 کارکرد 100 تا حدود 8 تومن قیمت گرفتم. یه سری به نمایندگی شیخ بهایی بزن اونجا شاید برات بتونه گیر بیاره
alirezasalam
23 October 2007, 08:53 PM
با اینکه گفتم ریو و هنوزم میگم
اما اگه میخوای سیلو بگیری به عنوان کسی که سیلو داشته بهت میگم مطمئن باش پشیمون نمیشی!
کم کارکردشو بگیر. فوری هم ترمزهاشو تقویت کن!
مدل83 به پایین هم نگیر
مبارکه پیشاپیش
Javid
24 October 2007, 11:03 AM
با تشکر از همه دوستان
سلام دوست خوبم.
من حدود 3 ماهه دنبال یدونه سیلوی تمیز میگردم با قیمت مناسب...
متاسفانه این ماشین به دلیل کیفیت و قابلیت هایی خوبی که داره کسی تمایل به فروشش نداره اگر هم پیدا کنه خیلی زود توی فامیل و آشنا میبرنش... اگر هم زد و یه سیلو ی تمیز توی بازار گیر اومد قیمتش پرت و پلا هست و بازار در کل مسخره ای داره و هر کس هر چقدر بخواد روی ماشین تمیزش قیمت میگذاره اعتراض هم که بکنین میگه سیلو ارزششو داره...!
مثلا من یدونه مدل 81 که 25 هزار تا کار کرده بود دیدم طرف میداد 12.5 گفتم مرده حسابی من 12.5 بخوام پول بدم که میرم یدونه پرشیای تمیز 83 میخرم....
خلاصه طرف باید آدم با انصافی باشه تا ماشینش رو با قیمت معقول بده... چون دیگه همین مدل 82 هم خداوکیلی تمیزش بالای 11.5 نمی ارزه...
reza engine
24 October 2007, 01:06 PM
به نظر من اگه مي توني دو تا 2 ميليون تا يه سال بعد بدي ريوي صفر بگير
8.600 بده ماشين صفر با 18 ماه گارانتي تحويل بگير و دو تا چك بده براي 6 ماه و يك سال بعد.
سيلو 82 يا 83 اگه خيلي تميز باشه قيمتش بالاست مدل پايينش هم ديگه 8 - 9 سال كار كرده، تميز هم باشه بايد خيلي مواظب باشي تا سرت كلاه نره
محاسن: ماشين صفر يه چيز ديگس،
mohammad3377
1 November 2007, 11:33 AM
دوست عزیز اگه میتونی قسط بدی پروتون هم گزینه خوبی هست....روش فکر کن.....
TUBORG
1 November 2007, 01:42 PM
سیلو خیلی عالیه !
من مال خودمو یکم نو کردم و مدل 80 دور رنگ و 127 هززار تا کارکرد رو فروختم 8500
و کی دیگه خریدم 78 بدون رنگ با 40 هزار تا کار فقط 8 میلیون
Javid
3 November 2007, 07:48 PM
دوست عزیز اگه میتونی قسط بدی پروتون هم گزینه خوبی هست....روش فکر کن.....
پروتون استهلاکش فوق العاده بالاست... بنظر من اصلا گزینه ی مناسبی نیست نسبت به اون 2 ماشین دیگه...
danyal_adibi
24 November 2007, 11:35 PM
سیلو از نظر مصرف بنزین به ریو سر تره
از نظر قیافه بر میگرده به سلیقت
از نظر کیفیت داخل اطاق ریو هم رده پراید محسوب میشه چون متاسفانه از پلاستیک های نا مرقوب و ضعیف استفاده شده
قیمت لوازم یدکی سیلو ارزانتر و بیشتر
با 5/8 هم میتونی سیلو تمیز گیر بیاری اگر به پست دلال جماعت نخوری
اصطلاک سیلو هم خیلی کمتر
مهدي پاشايي
25 November 2007, 10:45 PM
آقا بلاخره جي خريدي موفق شدي سيلو تميز بخري
1 سوال هم داشتم اينه كه اخرين مدل سيلو مال چه ساليه ؟
Javid
25 November 2007, 11:16 PM
1 سوال هم داشتم اينه كه اخرين مدل سيلو مال چه ساليه ؟
83
imoghaddam
9 December 2007, 01:56 PM
با تشکر از همه دوستان که منو راهنمایی کردن
آخرش یه آشنا داشتیم که یه اپل آسترا داشت اونو خریدمش
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.