PDA

View Full Version : سوال در رابطه با نحوه محاسبه رومینگ

پیمان ق
20 October 2007, 08:57 AM
کسی از شما دوستان ، نحوه محاسبه رومینگ (اپراتور اول) رو میدونه ؟
تابستان امسال یه سفر به هندوستان داشتم. در طول این مدت موبایلم فقط 5 روز روشن بود و کلاً 10 دقیقه صحبت کردم .

اولین دوره قبض ( بعد از برگشتنم ) :

شهری : 97928
بین شهری : 58756
جابجایی : 1567
خارج از کشور : 52170
رومینگ بین الملل : 214.996
مالیات ، عوارض و خدمات ویژه : 38135
صورت حساب : 497.000 ریال :icon_eek:

این دوره (که امروز قبضش دستم رسید ):

شهری : 54579
بین شهری : 69970
جابجایی : 7900
خارج از کشور : 84305
رومینگ بین الملل : 1.353.706
مالیات ، عوارض و خدمات ویژه : 95369
صورت حساب : 1.685.000 ریال :icon_redf

حالا من موندم مخابرات چطوری حساب کرده که این مبالغ نجومی در اومده ؟ به نظر شما این مبلغ طبیعیه ؟ :icon_cry:

amir00gh
21 October 2007, 05:53 PM
چه جالب شما فقط ده دقیقه حرف زدین و این قبض ها براتون اومده
ببینید تا اونجا که من میدونم کسی که با شما تماس میگیره یک مبلغی برای اون میاد و یک مبلغی برای شما حالا اگر شما گوشیتون خاموش هم باشه از نظر مخابرات ارتباط با شما برقرار شده فقط مدت کم بوده یعنی در حالت خاموش هم اگر کسی با شما تماس بگیره برای شما هم کنتر میندازه
اگر خود شما تماس بگیرید که همش برای شما می افته
شما اگر شک دارید که اشتباهی شده باید مراجعه کنید امور مشترکین هم دقیق تو ضیح بدن هم بگن که شما دقیقن چه قدر حرف زدین
مادرم هم همش میگه به خدا من فقط اهوال پرسی کردم ولی 1 ساعت گذشته :icon_arro

pedram55
21 October 2007, 09:53 PM
ببینید تا اونجا که من میدونم کسی که با شما تماس میگیره یک مبلغی برای اون میاد و یک مبلغی برای شما حالا اگر شما گوشیتون خاموش هم باشه از نظر مخابرات ارتباط با شما برقرار شده فقط مدت کم بوده یعنی در حالت خاموش هم اگر کسی با شما تماس بگیره برای شما هم کنتر میندازه
شما اگر شک دارید که اشتباهی شده باید مراجعه کنید امور مشترکین هم دقیق تو ضیح بدن هم بگن که شما دقیقن چه قدر حرف زدین
یعنی چه ؟؟؟؟؟
مخابرات از کجا میفهمه که این گوشی خاموش الان کجاست ؟ اگر این بنده خدا گوشی را هند خاموش کرد و باهاش رفت ترکیه و اونجا هم خاموش بود اونوقت نرخ رومینگ ترکیه باید حساب بشه !!!!!

پیمان ق
21 October 2007, 09:58 PM
:icon_arro

:icon_twis بنده کاملاً مطمئن هستم که حتی کمتر از 10 دقیقه صحبت کردم چون تمام تماسهای خودم رو از هتلی که بودم انجام دادم و پولش رو هم حساب کردم . حالا شما مطمئن هستید که درصورت خاموش بودن بازهم کنتر میندازه ؟:icon_surp

دوست عزیز
در اکثر مواقع خانمها وقتی خربزه میخورند ، شوهرشون پای لرزش میشینه :icon_mrgr ولی بنده مجبورم خودم پای لرز خربزه ای که خوردم بنشینم:tire: درنتیجه ، دقیقاً حساب و کتاب مکالماتم رو دارم :icon_cool

secondphoenix
22 October 2007, 12:18 AM
تمام هزینه مکالمات و پیام کوتاه به علاوه هزینه رومینگ به پای شما نوشته میشه!
و هر کسی با شما تماس بگیره هیچ هزینه ای جز هزینه مکالمه موبایل داخل و پیام کوتاه داخلی را پرداخت نخواهد کرد!
و اگر هزینه رومینگ شما از 200 هزار تومان بالاتر بشه, خط شما یک طرفه میشه! و اگر تماس با شما ادامه پیدا کنه خط به دلیل رومینگ قطع خواهد شد و فقط به مرکز مخابرات های خاصی باید مراجعه کنید تا قبض خاص رومینگ رو دریافت و پرداخت کنید.

amir00gh
22 October 2007, 12:26 AM
ببینید وقتی شما با کسی تماس می گیرید مخابرات وصل می شه به گوشی طرف و بعد متوجه می شه که خاموش هست یا نه و بعد پیغام میده که گوشی خاموشه
خودش که همین جوری نمی تونه متوجه بشه که گوشی روشن هست یا نه باید حتما سیگنال بفرسته و این سیگنال برگرده
صد البته این قسمت خیلی پالس نمی اندازد ولی اگر تو این مدت 1000 بار این اتفاق بیوفته شاید یک هزینه قابل توجه ای بشه
ولی نه اینقدر که برای شما هزینه داشته
شما حتما باید یک پرینت از دوره اخر بگیرید شاید کسی بدون اینکه از شما اجازه بگیره رفته سروقته گوشیه شما این احتمال هم هست ولی به من تجربه نشون داده از هر ده هزار نفر که رفته مخابرات شکایت کرده فقط یکی دوتا از اونها حق داشتن و باقی یا متوجه یک سری مسائل ریز نشدن یا شخص دیگری تماس گرفته و اونها بی اطلاع بودن

و صد البته حرف این دوسته عزیز secondphoenix (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=5571) هم درسته شما نگفتین که این ده دقیقه رو شما تماس گرفتین یا کلا چه شما تماس گرفتین یا با شما تماس گرفته شده رو هم شده ده دقیقه
اگر شما دقایقی که با شما تماس گرفته شده رو حساب نکرده باشید با ید بگم که بیشتر هزینش پای شماس یعنی هزینه مکالمیه داخل شهر با مبایل رو کسی که به شما زنگ زده پرداخت می کنه و هزینیه اتصال مخابرات ایران به هند و هزینه مخابرات هند با شما هم پای شماس یعنی من که با شما زنگ زدم هزینه خودم تا مخابرات سر کوچه رو میدم و از اونجا تا شما رو خودتون پرداخت می کنید

amir00gh
22 October 2007, 01:32 AM
یعنی چه ؟؟؟؟؟
مخابرات از کجا میفهمه که این گوشی خاموش الان کجاست ؟ اگر این بنده خدا گوشی را هند خاموش کرد و باهاش رفت ترکیه و اونجا هم خاموش بود اونوقت نرخ رومینگ ترکیه باید حساب بشه !!!!!

با سلام خدمت دوست عزیز باید عرض کنم که تا وقتی سیم کارت و باتری در گوشی قرار دارد و همه این ها سالم و در موقعیت انتن دهی قرار داشته باشد مخابرات با سیم در ارتباط است و سیگنالهای ارتباطی بین سیم و مخابرات می تواند رد و بدل شود گر چه گوشی خاموش هم باشد
و حتی موقعیت سیم کارت را با خطای 10 متر تشخیص می دهد گر چه گوشی خاموش هم باشد فقط کافیه که سیم داخل گوشی باشه و باتری سیم و گوشی سالم باشند اینکه چه جوری یک بحث فنی است و جاش اینجا نیست

در مورد هزینه رومینگ هم همینه که فرمودین برای مخابرات فرقی نمی کنه که شما گوشیتون در چه حالتی است موقعیت شما مهم است

پیمان ق
8 November 2007, 07:05 PM
بالاخره بعد از پاره کردن یک جفت کفش و پاره شدن حنجرم ! سر از نحوه محاسبه رومینگ شرکت محترم مخابرات در آوردم .:icon_eek:

قضیه از این قراره که بعد از گرفتن ریز مکالمات و توضیحات مسئول مربوطه فهمیدم ، مدت مکالمات بنده کمتر از 323 ثانیه یا بهتر بگم 5 دقیقه بوده که معادل 5400 تومان بود ، تعداد SMS ها هم 18 عدد و بقرار هر SMS ، که 524 تومان محاسبه شده ! برابر با 9432 تومان بود .

خوب پس بقیش چی ؟
خیلی راحت به بنده جواب دادن که با هربار خاموش و روشن کردن گوشی فلان مبلغ و با عبور از هر شهری که خدمات رومینگ داره ، نیز فلان قیمت به رومینگ شما اضافه شده و کلاً این مبالغ که در دوفیش آمده صحیح می باشد !! البته مالیات رو فراموش کردم بگم .:tire:

به مسئول مربوطه پیشنهاد دادم که یک پرچم دزدان دریایی ، زمینی و هوایی بر روی ساختمانشون نسب کنن تا لااقل مردم بدونن با کی طرفن ! که البته ایشون با آغوش باز پذیرفتند .

از موقع ای که سیستم رومینگ فعال شده، دومین باریه که این اشتباه رو میکنم .

نتیجه :
بنده غلــــــــــــــــــــــــــــــــط بکنم که دوباره همراهم رو همرام ببرم خارج از کشور ، چون اگر یک همراه واقعی با خودم ببرم خرجش کمتره . :icon_mrgr:icon_surp

یه نتیجه دیگه که از تبلیغات مخابرات گرفتم : :cool_phalls_91:

همواره پاینده باشید .:icon_excl

amir00gh
17 November 2007, 02:55 PM
از توضیحات کامل شما ممنونم
گفتم که این ها یک سری ریزه کاری دارن برای خودشون که اگر کسی بره اعتراض کنه می گن که طبق فلان ماده فلان قانون یا فلام نحوه ما درست حساب کردیم
البته نمی خوام بگم که این گونه اشتباهات خودشون رو می پوشونن نه بلکه ما چون این مسائل رو نمی دونیم فکر می کنیم که اشتباه شده
ولی خوب این هم به راستی یک جور دزدی به حساب میاد چون از جهالت ( منظورم بی اطلاعیه ) ما استفاده می کنن