PDA

View Full Version : آیا سایپا در پروژه تولید ریو درایران با شکست مواجه شده است؟

sarir007
19 October 2007, 05:53 PM
خودروی ریو که در پی حضور موفق و پرفروش پراید(محصول کیاموتورز کره) توسط سایپا در ایران تولید شد،درابتدا با تبلیغ فراوان وقرارگرفتن در زمرۀ جوایز بانکها معرفی شد ودرابتدا هم با فروش خوبی مواجه شد ولی با گذشت زمان و آگاهی بیشتر خریداران نسبت به مشخصات فنی وهمچنین دقت در زیبایی این خودرو(درحالی که درابتدا درتیزرهای تبلیغاتی خودروی بسیار زیبایی به نظر می آمد)بتدریج ازاقبال عمومی دور شد و با تصمیم ناگهانی سایپا دراواخر سال گذشته مبنی بر افزایش بیکبارۀ دومیلیون تومانی قیمت آن(فقط به این دلیل که به گفتۀ مسئولان سایپا ازفروش این خودرو سود چندانی عاید این شرکت نمی شد)واخیراً هم اعلام شرکت مبنی عدم موافقت کیاموتورز با دوگانه سوز شدن آن،با بحران تولید و فروش مواجه شده است،به نظر میرسد که سایپا در انتخاب این خورو در ایران اشتباه کرده واین خودرو در میان خودروهای هم قیمت(سمند-405-206اس دی-هیوندای و...) شاید در رتبۀ آخر قرار گیرد وسایپا هم سعی میکند با قراردادن این خودرو درطرح جایگزینی پرایدهای دست دوم با تسهیلات زیاد(علاوه برطرح جایگزینی خوروهای فرسوده)فروش را دوباره بالا ببرد.

tabeta_03
20 October 2007, 03:02 AM
دوست عزيز ميشه بفرماييد مشخصات فني ريو چه ايرادي داره كه مردم خوششون نيومده؟!!!!:icon_razz

اگه دقت كرده باشد ريو مثل سرازا و رونيز و ... جز خودروهايي است كه جزو طرح گاز سوز شدن اجباري دولت نيست.:icon_surp:icon_excl

mr_mashmash
20 October 2007, 10:04 AM
مشخصات فنیش ایرادی نداره، ولی با این قیمت کسی سراغش نمیره چون نصبت به مشخصاتش گرونه

icha
20 October 2007, 10:16 AM
به قیمتش نمیاد همینه که کسی نمیخره تازه تواین جا باید زورکی ماشین داخلی بخری .

reza_s29
20 October 2007, 02:11 PM
ببینم یه سئوالی برام پیش اومده؟؟؟ قیمت کدوم ماشین بهش میاد؟ پژو ؟ سمند ؟؟؟ من قبل از ریو . دوو و پژو داشتم و از لحاظ قیمت واقعا ریو بهتره مخصوصا که فکر کنم الان پژو 405 گرونتر از ریو هم باشه . همچنین خدمات پژو افتضاحه باز ریو یه خدماتی داره و اینکه هنوز به جز لاستکها و اینه هاش(قاب اینه نه خود اینه) و موکت کفی و در مواردی هم ضبط بقیه قطعات کاملا کرهای هست که به تدریج تولید داخل میشه. اما فعلا کرهای و ماشین خوبیه!

فقط چون هنوز جا نیوفتاده مردم تو خریدش تردید دارند و اینکه یه کمی طرحش با ماشینای دیگه فرق داره . تنها چیزی که صحت حرف من رو تایید و یا رد خواهد کرد زمان است. من فکر کنم اینم بره تو لیست ماشینایی که همه دنبال سری اولش هستند و میگن ریو سری اولاش نقص نداره! حالا تیپای دیگش هم میاد که یه سری چیزا مثل سانروف و abs و air bag و تنظیم غربیلک فرمان و پورت شارژ برای سرنشینان عقب بهش اضافه میشه . البته موتوهاش هم احتمالن فرق میکنه . در حال حاضر این موتور قویترین مدل موتور ریو هست

pesaremelli
20 October 2007, 02:58 PM
به نظر من ریو تو کلاسی قرارداره که ایرانیها زیاد نمیپسندن ریو ماشین جاداری نیست پس خیلی به درد یه خانواده های پر جمعیت ایرانی که شیوه ی مسافرت رفتنشون هم مشخصه و میخوان همه چیز رو با خودشون ببرن نمیخوره طرح ظاهریش هم چندان عامه پسند نیست و جوانها هم ترجیح میدن 206 سوارشن تا ریو چونکه ریو بیشتر اونا رو یاد پراید میندازه ریو اگه میخواست تو بازار ایران موفق باشه باید با قیمتی حدود 9 تا 10 ملیون تومان عرضه میشد اونوقت میتونست نظر خانواده های کم جمعیت .3 یا 4 نفره رو جذب کنه الان با این قیمتی که داره این خانواده ها هم sd رو به ریو ترجیح میدن

shaggy
22 March 2008, 04:13 AM
بنظر من که ریو اتومبیلی هست که در حقش جفا شده! چون تو ایران که هنوز مردم 405 سال 1989 رو سوار میشن و بهش افتخار می کنن اول ظاهر خودرو مهمه تا به قیمتش بیارزه!
بنده خودم ریو داشتم و به جرات میگم که ریو با اون صندوق عقبش که یه نفر میتونه توش دراز بکشه و کیفیت قطعاتش و امکاناتش و از همه مهمتر موتور نیرومندش براحتی 405 و 206 تیپ 2 و سمند رو قورت میده!
در مورد قیمتش با اکثریت موافقم اما باید توجه داشت ریو در کنار اتومبیلهایی به بازار عرضه میشه که نصف قیمت فعلیشون هم نمی ارزن!

reza_s29
22 March 2008, 12:43 PM
ما كه هر چي بگيم كسي گوش نميده اما ريو به نسبت 405 و سمند و 206 تا تيپ 3 واقعا ماشين خوبيه ! اميدوارم يكيش رو بخرين تا بعد نسبت بهش درست تر قضاوت كنيد.

pooryab
24 March 2008, 04:05 AM
منم با دوستان نسبت به اینکه به ریو کم لطفی شده موافقم!

pouya_yz
24 March 2008, 08:43 PM
از آنجائیکه سایپا به تکنولوژی ! پراید دست پیدا کرده و الان پراید بصورت سری دوزی در مدلهای هاچ بک - صندوقدار - لیفت بک - 132 و در آینده وانت و ... و با موتور تک سوز و یا دوگانه سوز هم تولید میشه به نظر میرسه که سایپا نیازی به گازسوز کردن ریو نداشته باشه و همین پرایدهای گازسوز سهمیه سایپا را در تبصره 13 پر می کنند .

اما خود ریو ......
به نظر میرسه که بازار ریو با وجود 206 - سمند - 405 داره فروش خودشو میکنه و مشتریهای مخصوص خودشو داره همانطور که 206 مشتری مخصوص خودشو داره یا 405 .

shaggy
26 March 2008, 01:56 AM
از آنجائیکه سایپا به تکنولوژی ! پراید دست پیدا کرده و الان پراید بصورت سری دوزی در مدلهای هاچ بک - صندوقدار - لیفت بک - 132 و در آینده وانت و ... و با موتور تک سوز و یا دوگانه سوز هم تولید میشه به نظر میرسه که سایپا نیازی به گازسوز کردن ریو نداشته باشه و همین پرایدهای گازسوز سهمیه سایپا را در تبصره 13 پر می کنند .

اما خود ریو ......
به نظر میرسه که بازار ریو با وجود 206 - سمند - 405 داره فروش خودشو میکنه و مشتریهای مخصوص خودشو داره همانطور که 206 مشتری مخصوص خودشو داره یا 405 .

بله کاملا درسته اما تو ایران این قضیه مقداری متفاوت از جاهای دیگه این کره گردالیه!
بنظر من ریو شکست خورده ی عدم سیاست مسئولان سایپا و عدم شناخت اونها از مردم دمشون گرم ایرانه!
ببینید! شاید همه شما هم نظر بنده رو قبول داشته باشید که یکی از عوامل استقبال مردم از پراید قیمت اون بود که همه اقشار جامعه از جمله کارگر و معلم و کاسب و... رو واداشت تا با مبلغی هم تراز قیمت پیکان اتومبیلی سوار بشن که هم خارجیه!!! هم خوشگله!!! هم...

اینها بود که پراید رو پراید کرد!!! وگرنه کسی بخاطر اینکه موتور این خودرو و طراحیش کار کیاموتورز بزرگه به طرفش نرفت! :icon_surp

خب! حالا می رسیم به اصل مطلب!
موجود عجیب و غریب تازه واردی که بین مردم ایران شناخته شده نیست و تا در موردش از یه مکانیک بپرسی ریو ؟میگه نه فقط 405! :icon_arro

حال ریوی بیچاره موند و تهمت هایی که بهش زدن:

قبافش شبیه غورباقه هست!
بدنش ضعیفه!!!(بابا این ریو هیچ نسبتی با پراید نداره)!
و...
مسئله اینجاست!:

1):قیمت
آیا در آشفته بازار خودرو ایران اگر ریو با قیمت مثلا 9-8 تومن ارائه می شد باز هم اینقدر مورد تنفر بود یا میشد محبوب دل توده مردم!:icon_surp
انصافا ریو با اون ظاهر مدرنش قشنگتره یا روا یا پراید یا 405؟!!!!
این از عامل قیمت عجیب و غریب! و حذف شدن خریدارانی که بودجشون نمیرسه.

2)عامل باحال دیگه که بالا بهش اشاره کردم همون عجیب و غریب بودن این خودرو مظلوم:icon_redf در بین مردم دمشون گرم ایرانه که از تفکر دمشون گرم این مردم عزیز ناشی میشه! این طرز تفکر رو حتی در تلفظ اسم اتومبیلها بارها شنیدید:

x- پژووووووووووووووووووو اِ؟ یا rd اِ؟:icon_arro
y_ یا علی! ...آقا 5(0000000000000)40! خریده!:icon_sad:
j- با یکی از بچه ها خط تهران قزوین مشورت کردم گفت فقططططططططط! سمند! نقره ای!(چون دیرتر کهنه میشه)...

خب!
حالا آیا برای چنین مردم عزیزی با این طرز تفکر دوست داشتنی ریو میتونه اتومبیل محبوب(که نه!) قابل تحملی بشه؟!!!!

آخه کدومیک از عزیزانی که 405 دارن میدونن ریو یه دهه و بیشتر از 405 جوونتره؟!!!

ریو و ورنا و گل و حتی آوانته علی رغم اینکه در خوب بودن اونها هیچ جای شکی نیست در ایران جایی واسه صحبت ندارن!
مردمی که پرشیای... رو (نمی دونم چجوری انزجارم رو نسبت بهش و قیمت الکیییییییییییییش!:icon_bigg نشون بدم!) سالهاست دارن بعنوان اتومبیل خوب و باکلاس و... میخرن عجیب نیست که استقبالی از یه تازه وارد اگر چه هرقدر هم خوب باشه نکن!

این طرز تفکر با چاشنی دهن بینی که یکی از خصوصیتهای دوست داشتنی دیگه مردم عزیز ایرانه باعث شد ریو با همه حرفهایی که داشت و تو گلوش گیر کرد عملا از ذهن خریدارها محو بشه!:

- ریو نخریا! میگن...
- ریو هم شد ماشین!
- واااااااااااااای میخوای ریو بخری؟!!!!! استغفرالله! شیرمو حلالت نمی کنم پسرم اگه این کارو بکنی!
و...

آری ریو ماند و آخرین بلایی که بدون شک می بایست بر سرش می آمد:

3) حذف ایربگ و abs:icon_redf

بسیاری از کسایی که فهمیدن ریو ایربگ و ای بی اس خودم دیدم که قیدشو زدن و بی خیالش شدن!

تمامی عوامل بالا (تا جایی که بنده شناسایی کردم!) دست به دست هم دادن تا ریو که واقعا سرتر از 405 و سمند و حتی پرشیا هست مظلوم واقع بشه!

nojex
26 March 2008, 05:54 AM
اشاره ی بسیار دقیقی بود جناب shaggy .
متاسفانه خرید اتومبیل در ایران مثل خرید خونه و زمینه ! هیچ کس نمیگه من نیازم چیه یا چه خودرویی بخرم تا کارم راه بیفته . مهمترین مسئله شده بازار فروش دست دوم . این حتی در موقع انتخاب رنگ هم وجود داره . نقره ای ! چرا چون بیشتر مردم باهاش کنار میان پس تو ذهن خریدار هم موقع خرید اینه که اگه من نقره ای بخرم بهتر می تونم بفروشمش تا رنگ دیگه .
همین طرز فکر موقع خرید برند هم هست و هیچ کاریش هم نمیشه کرد. یک زمانی از راننده تاکسی ها که می پرسیدی بهترین ماشین چیه می گفتن پیکان هنوز هم میگن و اگه باشه با اطمینان میگم به جای سمند و 405 باز پیکان می خرند.

یکی از دوستان بنده هم بعد از اینکه 206 اش تصادف کرد خیلی دنبال یک خودروی جای گزین تو همون رنج قیمت بود اما نظر همه مخالفش بود حتی نمایشگاه دار ها .
اما ریو : بدنش خشن نیست . خیلی منحنی داره به همین دلیل طرفدارش هم کم میشه. خیلی ها فکر می کنند بدنه سنگین تر و خشن تر یعنی ایمنی بیشتر .
به قول یکی از همین نمایشگاه دار ها مردونه نیست.ضعیفه و .... هیچ کس به کیفیتش اشاره نمیکنه چون خیلی ها خبر ندارن که اصلا تولید میشه . این هم یکی دیگه از ضعف هاش هست که مردم از کیفیتش و امکاناتش کمتر خبر دارند.
متاسفانه این مشکل سایر خودرو ها هم هست که دیده نمیشن چون هیچ وقت خریدار سراغشون هم نمیره که شاید پولش حروم شه یا به قولی ماشینی بخره که بازار دست دومش کمتر از فلان ماشینه

2244145
27 March 2008, 12:53 AM
من فکر میکنم ریو شکست خورده مردم ما سلیقه خاصی دارن و ریو با سلیقه آنها خوش نیومده ریو بعد از 2 3 سالی فقط 15 یا 16 هزارتا فروش داشته .اگه مدل جدید رو جایگزین کنن فروشش متحول میشه.

nojex
27 March 2008, 08:54 AM
یک نکته جالب هم بگم در مورد ریو . ریو با یک مقدار تغییر در امریکا به فروش می رسه و خیلی خوب به عنوان یک خودروی ارزان جاش رو باز کرده . همین ریو با یکم تغییر ( اضافه شدن 2 airbag و ترمز abs ) و حذف شیشه بالابر برقی و مه شکن و ضبط cd با قیمت پایه 7000 دلار فروخته میشه . مدل های دست دوم هم تا حدود 2500 دلار خرید و فروش می شن .
متاسفانه ریو در ایران قیمت خوبی هم نداره .

اینجانب
27 March 2008, 12:25 PM
برای اینکه ببینیم سایپا در تولید ریو شکست خورده یا نه باید بدونیم اهدافش از تولید ریو چی بوده. اینطور که بنظر میاد سایپا قصد تولید یک خودرو متوسط CKD را داشته نه یک خودرو ساخت داخل. بنظر من ریو به عنوان یک خودرو CKD (که معمولا خودروهایی کیفی با تیراژ کم و خدمات غیرفراوان و قطعات گران هستند) جای مناسبی داره. فقط یک چیزش با بقیه CKDها نمیخونه اونهم قیمتشه! اگر چند میلیون گرانتر بود شاید بیشتر ازش استقبال میشد! چون بسیاری از مردم صرف بالاتر بودن قیمت را دلیل بالاتر بودن کیفیت میدونند و مثلا دوست دارند به در و همسایه و خویشاوندان نشان دهند که میتوانند ماشین 15-17 میلیونی هم سوار شوند!

pouya_yz
27 March 2008, 12:44 PM
من فکر میکنم ریو شکست خورده مردم ما سلیقه خاصی دارن و ریو با سلیقه آنها خوش نیومده ریو بعد از 2 3 سالی فقط 15 یا 16 هزارتا فروش داشته .اگه مدل جدید رو جایگزین کنن فروشش متحول میشه.

اگر به این شکل بگید شکست خورده اشتباهه چون اگر اینطور باشه فولکس گل هم بعد از 4-5 سال تولید با کلی خوشبینی 15 هزار تا تولید کرده (باستناد مقاله مجله ماشین) پس یک تولید شکست خورده است .. در حالیکه اینطور نیست و کاملا مشتریان خاص خودشو داره و کلی طرفدار ...

برای اینکه ببینیم سایپا در تولید ریو شکست خورده یا نه باید بدونیم اهدافش از تولید ریو چی بوده. اینطور که بنظر میاد سایپا قصد تولید یک خودرو متوسط CKD را داشته نه یک خودرو ساخت داخل. بنظر من ریو به عنوان یک خودرو CKD (که معمولا خودروهایی کیفی با تیراژ کم و خدمات غیرفراوان و قطعات گران هستند) جای مناسبی داره. فقط یک چیزش با بقیه CKDها نمیخونه اونهم قیمتشه! اگر چند میلیون گرانتر بود شاید بیشتر ازش استقبال میشد! چون بسیاری از مردم صرف بالاتر بودن قیمت را دلیل بالاتر بودن کیفیت میدونند و مثلا دوست دارند به در و همسایه و خویشاوندان نشان دهند که میتوانند ماشین 15-17 میلیونی هم سوار شوند!

ممنون کاملا موافقم . هر ماشینی فروش خاص خودشو داره مثل ریو - فولکس گل - ورنا یا حتی مزدا 3 .

فکر می کنید فروش هر کدام از اینها چند دستگاه است ؟؟

آیا تولید و عرضه آنها یک شکست است ؟!

اشتباه ما این است که فکر می کنیم هر ماشینی که در ایرانخودرو یا سایپا تولید و عرضه میشه باید سرنوشت 405 و پراید را (تولید آفتابه و لگنی) داشته باشند تا بگوییم موفق بوده اند.

Nomad
27 March 2008, 01:09 PM
به نظر منم شکستی در کار نیست ... درسته که موفقیتی در بر نداشته ولی به هیچوجه شکست محسوب نمیشه !

shaggy
27 March 2008, 03:59 PM

دوست عزیز عامل قیمت بعلاوه عوامل بسیار دیگری در عدم استقبال مناسب از ریو (که به گفته دوستان نوعی شکست است) دخیل هستند. ( البته در مقایسه با اتومبیل های یی مثل 405 و پرشیا که در برابر ریو هم حرفی برای گفتن ندارند). اما اختلاف نظر من با شما در قیمت خودرو است، گفته شما کاملا درست است و بسته به هدف باید انتظار داشت اما دوست عزیز این صحبت شما که فرمودید مردم ایران تنها با توجه به قیمت بالای خودرو استقبال می کنند ظلم در حق این مردم (مظلوم !) است! یعنی بلا نسبتشون...!:icon_twis
ریو با این شرایط و با عواملی که بنده در صفحه قبل متذکر آنها شدم هرگز نمی تواند با قیمتی 15 میلیون تومانی نظر مردم را بسوی خود جلب نماید، خودرویی شرقی با ظاهری تازه و این همه حرف و حدیث و شک پشت سرش نمی تواند در ایران قیمت بالایی داشته باشد، بالعکس اگر حداکثر یک یا دو میلیون از پراید گرانتر بود میشد محبوب دل مردم ایران و آنقدر فروش می کرد که شک و حرف و حدیث ها را از میان ببرد، ظاهرش که صد البته از پراید و 405 هم زیبا تر و مدرن تر است، صحبتی که شما فرمودید هرچه گرانتر باشد استقبال بیشتر است در مورد خودروهای واقعا بی ارزش (در برابر قیمت) ایران خودرو هم صدق نمی کند، مثلا پرشیا بدلیل اینکه 17 میلیون است پرشیا نشده است، بلکه چون پرشیا، پرشیــــــــــــــــا است به این قیمت رسیده (برای درک منظورم به نوشته صفحه قبل بنده مراجعه کنید)، یعنی اینکه استقبال مردم پرشیا را گران کرده نه اینکه گرانی پرشیا باعث استقبال مردم شده است.
آیا خودروی آوانته یا مگان که خودروهای محکم و چابک، و مدرنتر از زانتیا هستند فرصت مناسبی برای خداحافظی مردم از اتومبیلی مانند زانتیا فراهم کردند؟! تا سایپا را مجبور کنند که خودروهای جدیدتری را با امکانات بیشتری مونتاژ نمایند! پس چرا با اینکه آوانته یا مگان قیمت بالایی داشتند هرگز مورد استقبال زیاد مردم(در مقایسه با زانتیا) قرار نگرفتند؟!
پس قیمت مناسب برای اتومبیلهای تازه وارد و با امکاناتی در حد ریو و همچنین عوامل دیگری که ویژه ایران و مردم ایران است باعث استقبال مردم از آنها می شود.
نکته دیگر که در نوشته دوستان دیدم اشتباه گرفتن فاکتور فروش خودرو و استقبال مردم در شکست یا موفقیت یک خودرو است،
اگر فرض کنیم یکی از اتومبیلهایی که از سوی کمپانی بنز وارد ایران شده مثلا000 250000 تومان است، مسلما فروش زیادی نمی کند اما توسط طبقه ای از اجتماع که قدرت خرید آن را دارند مورد استقبال واقع می شود، آیا چون فروشش مثلا نسبت به خودروی کمری کمتر است خودرویی شکست خورده محسوب می گردد؟!
نکته اینجاست: استقبال= پیروزی! و عدم استقبال= شکست!
که تعریف ساده اش این است که درست است آن خودروی 250 میلیونی فروش زیادی ندارد اما هر کسی که در خیابان آن را ببیند بلافاصله با خودش می گوید من اگر آن مقدار پول داشتم حتما یکی از اینها را می خریدم! (استقبال= آرزوی هر کسی برای بدست آوردن آن خودرو با همان رنج قیمت)

اما عدم استقبال از ریو یعنی اینکه کمتر کسی با خود می گوید من اگر 13 تومان پول داشتم حتما ریو می خریدم، و شاید اولین گزینه ذهن کسی که این مقدار پول دارد 206 یا 405 باشد.
حال، اگر خودرویی قویتر و سریعتر و زیباتر از پراید اختلاف قیمت اندکی با آن داشت کسی که پراید داشت با خود می گفت :
اگر اتومبیلم را بفروشم با حداکثر دو میلیون تومان بیشتر می توانم صاحب خودرویی جادار با امکانات 206 ولی ارزانتر شوم.
خلاصه آنکه استقبال یا عدم استقبال از یک خودرو که یکی از فاکتورهای پیروزی خودرو در بازار فروش در ایران است به عواملی بسیار بستگی دارد و نباید فقط ظاهر قضیه را دید و نتیجه گرفت.

mohamadtj
27 March 2008, 04:11 PM
سلام
من نمیدونم کدوم ماشین در ایران به قیمته که ریو رو میگین گرونه!!!!!!
206 که 3 سال پیش با 9 تومان میشد خریدش ولی الان 14 تومانه؟یا 405 15 سال پیش؟

bamshad
31 July 2008, 03:10 AM
به نظر ممن الان موقع قضاوته که سایپا در مورد ریو با شکست مواجه شده یا نه....

hosseinabd
31 July 2008, 03:29 PM
دوستان سلام.
از نظر من که سایپا شکست که نخورده هیچ تازه اونقدر موفق بوده در ریو با توجه به CKD بودنش که الان از پس خریدارانش برنمیاد
من خودم الان 1 ماه دنبال ریو برای یکی از دوستانم هستم و تا الان موفق به خریدش نشدیم و هرموقع خواستیم بخریم گفتند ثبت نام تموم شد و خیلی ها وضعیت ما رو دارند.
اگر شکست خورده بود پس چرا توی جاده ها و شهرها این همه ریو زیاد شده؟مثلا توی اصفهان که همینطور شما ریو سفید یا نقره ای میبینید و داره جای پراید رو میگیره.
ریو دچار وضعیت پراید شد یعنی وقتی اومد تبلیغات منفی شد و بعد تازه مردم فهمیدند که چه ماشین خوبی است و با این قیمت خیلی به صرفه هست.من سال 85 که خریدم سایپا شرایط رو طوری گذاشته بود که هرکی با 6 میلیون صاحب یک ریو میشد به طور قسطی.تازه قرارداد 45 روزه بود ولی دو هفته ای به طرف میداد اونم با قیمت 11500000 ولی حالا چی؟فقط برای مشتری ناز میکنه چون استقبال رو دید.الان قیمت کارخونه 12640000 هست و دیگر اون شرایط رو نداره.

Artemis
31 July 2008, 11:29 PM
من نه اینکه چون خودم ریو دارم این حرف را بزنم چون منم بعد از همسایه هامون خریدم و اول فکر میکردم این ماشین زیاد تعریفی نداره اما الان تو ساختمون ما که 5 طبقه است همه یک ماشینشون ریو هستش چرا چون خیلی ماشین خانوادگی و راحتیه و بعد از سهمیه بندیه بنزین واقعا تعداد ریو توی خیابونا زیاد شده که نشون دهنده ی استقبال مردمه

hosseinabd
1 August 2008, 07:24 PM
دوستان قیمت ریو بعد از سهمیه بندی بنزین رفته بالا و همچنین تولید کم خودرو مربوط به قطعات وارداتی که کم وارد میشه با تعداد محدود چون ریو هنوز در طرح CKD هست.

Kam-Telecom
2 August 2008, 09:40 AM
من هم اشکال رو (شکستی که شما اشاره کردین) در خود این اتوموبیل و مشخصات و پرفورمنسش نمیبینم
همونطور که همه دوستان اتفاق نظر داشتن عدم استقبال ، سلیقه مردم و استناد به فرمایشات مکانیکها در ناکارآمد جلوه دادن اتومبیل برمیگرده
همین بس که در سایت رسمی kIA ریو جزو مدلهای در حال تولید هست :
[Only registered and activated users can see links]در حالی که در همون رده قیمتی پژو 405 در لیست محصولات کارخانه پژو جایگاهی نداره
[Only registered and activated users can see links]