PDA

View Full Version : کمک در مورد p1

mehdi asbaghi
19 October 2007, 02:04 AM
دوستان من htc p4350 دارم می خوام بدونم p1 انقدر خوبی داره که گوشیمو بفروشم یه پی وان بخرم!!!

کیفیت عکسش میگن عالی ؟ این خیلی مهمه
تنوع برنامه های کاربردی و برنامه هایی که بعدا" نصب میشه چطوره؟
هنگ نمی کنه؟
در کل این گوشی رو چطور دیدین؟؟

bazikadeh
20 October 2007, 09:18 PM
من P1 دارم.خیلی هم ازش راضی هستم.سرعتش خیلی خوبه.اما من با HTC کار نکردم که بگم کدوم بهتره.برنامه هاش هم زیااااااااااد تا دلت بخواد هست.

برا من هنگ نکرده.

من که 3 روزه خریدم راضی هستم. :دیییی

Moein273
20 October 2007, 09:28 PM
گوشی بسیار خوبیه اما انتظار نداشته باشید که از لحاظ نرم افزاری به گرد پای ویندوز موبایل هم برسه ! اما اگر دنبال عکس و صدا هستید از مدلی که گفتید بهتر هست

bazikadeh
21 October 2007, 03:01 AM
معلومه به ویندوز موبایل نمیرسه.من یک جا خوندم که آموزش گذاشته بود که P1 سیستم عامل روش رو میشد به Windows Mobile تبدیل کرد.اما خوب مطمئنا امکان بروز مشکل توش زیاده

من P1 رو بهت پیشنهاد می کنم.اگر ADSL هم داشته باشی بهت یه قطعه ارزون معرفی می کنم که به راحتی با P1 وارد اینترنت میشی و هر کاری دوست داری انجام میدی.در ضمن این گوشی زبان فارسی برای نوشتن نداره اما برای دیدن زبان فارسی رو ساپورت میکنه.

Moein273
21 October 2007, 07:42 AM
معلومه به ویندوز موبایل نمیرسه.من یک جا خوندم که آموزش گذاشته بود که P1 سیستم عامل روش رو میشد به Windows Mobile تبدیل کرد.اما خوب مطمئنا امکان بروز مشکل توش زیاده

من P1 رو بهت پیشنهاد می کنم.اگر ADSL هم داشته باشی بهت یه قطعه ارزون معرفی می کنم که به راحتی با P1 وارد اینترنت میشی و هر کاری دوست داری انجام میدی.در ضمن این گوشی زبان فارسی برای نوشتن نداره اما برای دیدن زبان فارسی رو ساپورت میکنه.
خیر اشتباه میکنید ویندوز موبایل هم روش قایل نصب نیست ولی همونطوری که گفتم یک تلفن عالی بدون هنگ با سرعت و کارایی بالاست

PAYAM
21 October 2007, 04:22 PM
در ضمن این گوشی زبان فارسی برای نوشتن نداره اما برای دیدن زبان فارسی رو ساپورت میکنه.
كيبورد عربي استاندارد براش قابل نصبه و مي‌شه فارسي هم به طريقي نوشت.