View Full Version : مهم : SmartComGPS.v1.55بهترین و قویترین برنامه موجود در دنیا برای gps گوشیهای نوکیا
nish
17 October 2007, 03:12 PM
مهم : مشکل تهیه نقشه برای gps گوشیهای نوکیا
SmartComGPS.v1.55
بهترین و قویترین برنامه موجود در دنیا برای gps گوشیهای نوکیا
بابرنامه ضمیمه هر نقشه ای را که می خواهید با فرمت jpg به بفرمت مورد ساپورت برنامه کانورت کرده
از موقعیت خود آگاه شوید
نرم افزار مسير يابی و نقشه برای تلفن های هوشمند سيمبين است . اين برنامه با ماهواره BT GPS سازگار است و می تواند بدون ماهواره GPS به صورت نرم افزار نقشه اجرا شودSmartComGPS 100% با فايل های داده و نقشه های Oziexplorer سازگار است و می تواند فايل های اسم ، نقشهWPT، PLT و RTE را بخواند و ويرايش کند . پيام های SMS را روی نقشه دريافت کرده و نشان می دهد . دارای ويرايشگرهای داخلی مسير و نقشه است . امکان زوم 0.5% تا100% فراهم شده است.
[Only registered and activated users can see links]
SmartComGPS is an advanced GPS mapping/tracking/navigation software for Symbian smartphones. SmartComGPS is compatible with external BT GPS receivers. SmartComGPS can run without GPS receiver, as "mapping" software with namesearch ability, and on the contrary, without maps, as "GPS tracking" software. But, if you have a maps and GPS receiver - it is a best, and you can use all of SmartComGPS features. SmartComGPS is 100% compatible with OziExplorer maps and data files. Can read, edit and write .rte .plt, .wpt, .map, .names files - Create and calibrate bitmap maps directly in the smartphone or via OziExplorer in the PC - Send SMS with position from map, automatic SMS sending by request, or by timeout - Receiving and showing SMS'es on the map - Builtin Routes/Track/Map border editors. - Unlimited map size, map chunks loading dynamically. There is no free RAM limitation! - Very fast zoom in/out from 0,5% to 1000% - Mini map mode, with fast navigation - Support for many map projections, and datums (> 8 projections, > 100 datums) and user customizable projection settings - Smart autoload map function - Customizable info text layouts - Incremental names database search (POI - use .names files, compatible with OziExplorer) - Trip calculator function - Compass/Navigate/Satellites view - Automatic voice and visual instructions in follow mode - Index map mode
لینک دانلود :
pedram55
20 October 2007, 11:51 PM
گوشی N95 چه فمتی از نقشه را ساپورت میکنه ؟ ایا توسط این نرم افزلر قابل تهیه هست؟
nish
21 October 2007, 01:32 PM
سلام
این یک برنامه مجزاست
1- ابتدا برنامه را بر روی گوشی موبایل نصب کنید .
2- نقشه را با کیفیت 300Dpi اسکن کنید به وسیله برنامه ای که در فایل زیپ موجود می باشد فایل مورد نظر را کانورت کنید . ( با انتخاب فایل برنامه به صورت اتوماتیک عمل کانورت را شروع می کند )
3- فایل را ( به طور مثال ( Tehran.ogf2 بر روی گوشی در مسیر data/SmartComeGps/Maps کپی کنید .
4- شناسه های صوتی را به وسیله کامپیوتر ضبط و با فرمت wav یا mp3 ذخیره کنید مثلا پارک ساعی
5- فایلهای صوتی را در در مسیر data/SmartComeGps/audio کپی کنید .
6- برنامه را اجرا کنید از options منوی GPS ، Connect را انتخاب کنید .
7- از options منوی MAP ، Select map نقشه مورد نظر را انتخاب کنید .
8- اگر برای اولین بار نقشه را انتخاب می کنید باید آن را کالیبره کنید برای کالیبره کردن از روش زیر استفاده کنید :
- صبر کنید تا ارتباط با ماهواره برقرار شود به نقطه مورد نظر بروید مثلا پارک ساعی مکان همان مکان را بر روی نقشه پیدا کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add CalibraTion Point را انتخاب کنبد از options ، ok را انتخاب کنید بر روی نقشه در روی مکان یک نقطه و دایره قرمز قرار می گیرد این عمل را برای 9 مکان دیگر نیز انجام بدهید( هر بار باید یک پوینت جدید انتخاب شود تا 10 بار ) سپس finish CalibraTion را انتخاب کنید .
- اگر عمل کالیریشن به هر دلیلی دچار اشکال یا یا اشتباه شد به مسیر data/SmartComeGps/Maps بروید و فایل با پسوند .map ( در اینجا tehran.mp ) را حذف کنید . مجداد عمل کلیبراسیون را انجام دهید .
9- تائین شناسه صوتی برای یک مکان :
- به مکان مورد نظر بروید یا آن را روی نقشه انتخاب کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add wayPoint را انتخاب کنبد نام را تایپ کنید مثلا پارک ساعی کلید سمت راست را فشار دهید تا به بخش Action برسید AudioFile را انتخاب کنید از میان شناسه های صوتی فایل صوتی مورد نظر را انتخاب کنید در ضمن می توانید از برنامه بخواهید تا هنگام ورود و یا خروج از این مکان یک مسیج به شماره ای که قبلا انتخاب نموده اید ارسال کند .
10- این برنامه توانائی ذخیره مسیر حرکت و احظار مجدد مسیر طی شده برای موارد بعدی را نیز دارا می باشد .
11- حالا از موقعیت خود همیشه آگاه هستید از برنامه لذت ببرید .
این راهنما توسط اینجانب فقط برای کاربران این سایت ([Only registered and activated users can see links]) نگارش شده و کپی رایت این مطلب برای این سایت ([Only registered and activated users can see links])محفوظ می باشد در صورت نقل در مکان دیگر ذکر منبع ([Only registered and activated users can see links]) ضروری است .
nish
21 October 2007, 01:46 PM
سلام دوستان اگر این برنامه برای تان مفید است ممنمون می شوم اگر بر روی گزینه تشکر کلیک کنید .
nish
21 October 2007, 01:54 PM
دوستان نقشه های کالیبره شده را برای استفاده دیگران در همین تاپیک قرار دهید فراموش نکنید هردو فایل
*.ogf2
*.map
باید همراه هم باشند.
mehrad_1989
24 October 2007, 11:23 AM
با سلام .
موقع نصب برنامه Error زیر رو میده :
Certificate Error
contact the application supplier
گوشی : N95
V 12.0.013
reza_s29
25 October 2007, 12:48 AM
نمیشه شما یه نقشه درست کنی بعد اپلودش کنی همه کلوپ هم گزینه سپاس رو فشار میدن . قول میدم
nish
25 October 2007, 10:57 AM
با سلام .
Certificate Error
V 12.0.013
سلام
برنامه ساین نشده هست باید برای گوشی شما ساین شود
nish
25 October 2007, 11:00 AM
نمیشه شما یه نقشه درست کنی بعد اپلودش کنی همه کلوپ هم گزینه سپاس رو فشار میدن . قول میدم
سلام
دوست عزیز با عرض شرمندگی من تهران نیستم ولی اگر کسی لطف کند و آخرین نقشه جامع و کامل تهران را با کیفیت 300 دی پی آی اسکن کند و در اینجا قرار دهد در اولین فرستی که به تهران بیام اون رو کالیبره می کنم و در اختیارتون قرار میدهم
ssadn
25 October 2007, 05:53 PM
سلام
برنامه ساین نشده هست باید برای گوشی شما ساین شود
سلام منم مشکل دوستمون رو دارم و موقع نصب error میده . فرمودین برنامه باید برای گوشی ساین شود ! میشه بیشتر توضیح بدین تا بتونم نرم افزارو نصب کنم.خواهشا یک توضیح کار گشا
s_m_taheri
25 October 2007, 10:06 PM
سلام منم مشکل دوستمون رو دارم و موقع نصب error میده . فرمودین برنامه باید برای گوشی ساین شود ! میشه بیشتر توضیح بدین تا بتونم نرم افزارو نصب کنم.خواهشا یک توضیح کار گشا
راه حل تو این تاپیکه:
nish
27 October 2007, 10:46 AM
سلام لینک زیر را بخوانید
rezasx1
30 October 2007, 05:41 PM
مرسی دوست عزیز
دانلود و ساین کردم
میگردم دنبال نقشه......:icon_cool
moby
31 October 2007, 07:51 PM
اقا رضا جچوری ساین کردی من هرکاری کردم نتونستم موندم چیکارکنم؟
nish
3 November 2007, 12:01 PM
سلام
راه حل تو این تاپیکه:
لینک زیر را بخوانید
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
moby
3 November 2007, 10:35 PM
مرسی دوست عزیز
دانلود و ساین کردم
میگردم دنبال نقشه......:icon_cool
رضا جان اندازه فایل چقدر زیاد شد؟من که نتونستم ساینش کنم پدرم و در اورده:icon_cry:
nish
4 November 2007, 11:50 AM
رضا جان اندازه فایل چقدر زیاد شد؟من که نتونستم ساینش کنم پدرم و در اورده:icon_cry:
سلام
شما چطوری این کار رو می کنی و حجم چه فایلی زیاد شده ؟
moby
4 November 2007, 07:26 PM
سلام
شما چطوری این کار رو می کنی و حجم چه فایلی زیاد شده ؟
برنامه ای که شما گذاشتین باید ساین میشد یعنی این برنامه SmartComGPS.v1.55-s60v3-unsigned_Cracked-SergeyL ولی متاسفانه من نتونستم ساینش کنم و روی گوشیم نصب نمیشه:icon_cry:
nish
5 November 2007, 11:04 AM
اینم نقشه تهران و و راه های ایران البته باید توسط برنامه فرمتش عوض بشه و توسط برنامه کالیبرش بکنید با تشکر از lover ([Only registered and activated users can see links]) عزیز
برای دوستانی که مایل هستند در برنامه های دیگر نیز calibrate بکنند اصل فایل رو قرار میدهم
اصل نقشه با فرمت BMP :
کد:
نقشه راه های ایران :
اینهم نقشه راه های ایران که قول اش را داده بودم فقط دوستان هر دو نقشه رو لطف کنند و تست بگیرند تا اگر ایرادی داشته باشه رفع کنیم فقط ایراد های بنی اسرائیلی نگیرید مثل انتخاب نقشه چون بدست آوردن نقشه درست حسابی تقریبا در ایران محاله
داونلود از سرور رپیدشیر:
کد:
پسورد password :
کد:
lover
اینهم نقشه ایران
یا
5 November 2007, 11:09 AM
برنامه ای که شما گذاشتین باید ساین میشد یعنی این برنامه SmartComGPS.v1.55-s60v3-unsigned_Cracked-SergeyL ولی متاسفانه من نتونستم ساینش کنم و روی گوشیم نصب نمیشه:icon_cry:
برای ساین کردن شما نیاز به دو فایل با پسوند key.bin و bin.* دارید این دو فایل باید مخصوص شما ساخته شده باشه و با شماره سریال گوشی شما ست شده باشه آیا شما این دو فایل رو دارید و مدل گوشی شما چیه ؟
moby
5 November 2007, 11:07 PM
برای ساین کردن شما نیاز به دو فایل با پسوند key.bin و bin.* دارید این دو فایل باید مخصوص شما ساخته شده باشه و با شماره سریال گوشی شما ست شده باشه آیا شما این دو فایل رو دارید و مدل گوشی شما چیه ؟
بله پیام جان زحمتش رو کشیده ولی من نتونستم ساین کنمش؟!:icon_bigg:icon_cry:
nish
7 November 2007, 11:58 AM
اگه دو تا فایل رو دارید و فایل هم براتون ساین میشه برای نصب نباید اصلا مشکلی داشته باشید مطمئنید شماره سریالی که دادید تا اون دو فایل رو براتون درست کنند کاملا با شماره سریال گوشیتون مطابقت میکنه؟ مدل گوشیتون چیه ؟ چه پیغامی رو میده ؟ آیا گوشیتون رو آپدیت کردید ؟
nish
7 November 2007, 12:44 PM
نقل قول : سلام
نقل قول
نوشته شده توسط ssadn
با سلام
میخواستم بدونم هیچ راهی وجود نداره که این برنامه smartcomgps برای نصب نیاز به sign کردن نداشته باشه و یا حداقل اگه ساین شد ، برای همیشه باشه و محدودیت 6 ماهه نداشته باشه.
با تشکر:lover:
سلام فکر نکنم هیچ راهی داشته باشه ولی این محدودیت شش ماه تاریخ مصرفی برای فایل قبل از اینستال هستش یعنی فایل ساین شده تا 6 ماه از زمان ساین به طور نامحدود قابل نصب شدن روی گوشی شماست ولی هیچ محدودیت زمانی برای برنامه نصب شده روی گوشی شما وجود ندارد البته بجز محدودیت هایی که امکان دارد خود شرکت تولید کننده برنامه رو برنامه اش گذاشته باشد مثلا برای برنامه های دمو ورژن
mohamadtj
9 November 2007, 06:04 PM
سلام
سوال من اینه ، من با خود برنامه گوشی نزدیک 10-12 جای متفاوت در تهران رو LAND MARKS زدم . حالا با این نقشه تهران که میگید و این LAND MARK ها میشه نقشه رو کالیبره کرد ؟ حتما باید خود برنامه رو هم نصب کنم با برنامه گوشی و این نقشه شما هم میشه؟
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید
در ضمن نقشه تهران رو که سازمان مربوطه درست کرده به نام تهران 85 من که فکر کنم خیلی کامل باشه چرا از اون استفاده نکردید برای تبدیل به فرمت نقشه این نرم افزار؟
یک سوال دیگه کدوم نقشه تهرانه؟!!
nish
10 November 2007, 12:25 PM
سلام
سوال من اینه ، من با خود برنامه گوشی نزدیک 10-12 جای متفاوت در تهران رو LAND MARKS زدم . حالا با این نقشه تهران که میگید و این LAND MARK ها میشه نقشه رو کالیبره کرد ؟ حتما باید خود برنامه رو هم نصب کنم با برنامه گوشی و این نقشه شما هم میشه؟
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید
در ضمن نقشه تهران رو که سازمان مربوطه درست کرده به نام تهران 85 من که فکر کنم خیلی کامل باشه چرا از اون استفاده نکردید برای تبدیل به فرمت نقشه این نرم افزار؟
یک سوال دیگه کدوم نقشه تهرانه؟!!
سلام این نقشه تهرانه
در جواب سوال شما باید بگویم که خیر شما باید حتما خود برنامه را نصب کرده و توسط خود برنامه نقشه
رو کالیبره کنید . منظورتون کدوم نقشه تهرانه اگه همونه که تحت جاواست و اسمش نقشه رهیاب همراه 85 هستش اون بدرد کار ما نمی خوره چون هم فرمتش برای ما غیر قابل استفاده هست هم خود نقشه قدیمی شده
سوال دیگه ای باشه در خدمتم:icon_cool
s_m_taheri
10 November 2007, 02:35 PM
با سلام
من از روی نرم افزار اطلس تهران 85 یه نقشه دقیق درست کردم و با OziExplorer و GoogleEarth کالیبره کردمش ولی زیاد دقیق نیست مخصوصا وقتی از مرکز شهر به سمت حاشیه حرکت میکنید خیلی خطا داره.
nish
11 November 2007, 11:27 AM
با سلام
من از روی نرم افزار اطلس تهران 85 یه نقشه دقیق درست کردم و با OziExplorer و GoogleEarth کالیبره کردمش ولی زیاد دقیق نیست مخصوصا وقتی از مرکز شهر به سمت حاشیه حرکت میکنید خیلی خطا داره.
سلام
این مشکل مربوط به برنامه نیست متاسفانه اکثر نقشه های موجود این مشکل دارند و تناسبها در اونها درست رعایت نشده
Glimpser
12 November 2007, 07:20 PM
دوست عزیزی به اسم [Only registered and activated users can see links] Gabriel
توی فروم همسایه این مطالب را درباره کالیبره کردن نوشته امیدوارم بدرد بخوره
من چهار نقطه از شهر تهران رو براتون در آوردم!
برای اینک کار با دقتی انجام بدید من تصاویر نقاط رو در نقشه lover عزیز و هم در نقشه کتاب اول 1386 و هم در نقشه های دقیقی که خودم دارم در شکل های مربوطه مشخص کردم تا موقع انتخاب محل دچار مشکل نشید. توجه کنید که کوچکترین جابجایی هنگام انتخاب تاثیر زیادی روی دقت نهایی داره، سعی کردم تقاطه های خیابانهای فرعی کوچک رو انتخاب کنم تا حداقل خطای ممکنه برای شما پیش بیاد.
مختصات در سیستم UTM که همه دستگاه های GPS و نرم افزارهای کالیبره اون رو میشناسند براتون تهیه کردم (این دو تا عدد رو با طول و عرض جغرافیایی اشتباه نگیرید). ممکنه در برخی از نرم افزارهای X را با E و مقدار Y را با N نشان دهند.
================================================== ================
نقطه شماره یک: تقاطع خیابان کامیار و خیابان صبوری (آدرس دقیق تر را از روی شکل میتوانید مشاهده کنید)
X = 543384.7417 Y = 3964058.8727
[Only registered and activated users can see links] اندازه کوچک : 95% سایز اصلی [ 623 x 281 ] - برای بزرگنمایی کلیک کنید
نقطه شماره دو: تقاطع خیابان مهرنامی (124) و خیابان فردون ملکی (111)
X = 546455.2514 Y = 3953387.8335
نقطه شماره سه: تقاطع خیابان منوچهری و خیابان لاله زار نو
X = 538316.4980 Y = 3950453.1576
در پایان لازمه یک توضیحات مختصری!!! برای دوستانی که میخواهند کالیبره کنند بدهم.
زمین گرد هست!
حالا شما فرض کنید یک تکه کاغذ صاف رو بخواهید روی یک توپ بچسبانید. حتما قسمتهایی از کاغذ چروک میشه! به عبارتی امکان نداره بتونید این کار رو انجام بدید.
نقشه هم همین حالت کاغذ و توپ رو داره. معمولا برای تصویر کردن یک نقشه روی قسمتی از کره زمین از سیستمهای تصویر استفاده میکنیم که بحثش و نرم افزارهاش و کلا روشهاش اونقدر پیچیده هست که اصلا تو این انجمن نمیگنجه توضیح بدم فقط همینقدر میگم:
اگر کره زمین کروی نبود میشد با کمک دو نقطه یک نقشه رو توجیه کرد. نقطه اول برای توجیه جابجایی و نقطه دوم برای توجیه دوران.
ولی برخی اوقات برای نقشه هایی که پوشش محلی دارند (شهر ها و یا روستاهای کوچک و...) میشه با تقریب نسبتا خوبی با کمک دو نقطه نقشه رو توجیه یا به عبارتی کالیبره کرد.
حالا ما با شهری به نام تهران مواجه هستیم. این شهر دیگه اونقدر بزرگ هست که نمیشه براش تقریب در نظر گرفت. و از طرفی اگر بخواهیم تعداد نقاط رو افزایش بدیم باید از نرم افزارهای تخصصی تری استفاده کنیم.
حالا همه اینها رو گفتم تا توضیح بدم اگر با کمک دو تا نقطه نقشه تهرانی که دارید را توجیه کردید و بعد نقطه سوم و چهارم از محل خودشون خارج شد بفهمید چرا اینطور شده. (همون خطایی که بهضی جاها خودش رو در حد چند صد متر نشون میده.)
اگر نقشه هایی که شما تهیه کردید خطای نداشته باشند، یعنی قبلا به صورت UTM تهیه شده باشند (که معمولا نقشه های گیتاشناسی اینطور نیست!) شما با کمک دو نقطه مراحل کالیبره کردن رو انجام میدید. چون قبلا تصحیحات مربوط به کرویت زمین حل شده...
ولی اگر این خطا وجود داشت:
تجربه من میگه نقشه رو بندازیم دور و یک نقشه خوبتر پیدا کنیم!
من داشتم مختصات ها رو استخراج میکردم دیدم نقشه گیتاشناسی با نقشه کتاب اول چقدر فرق داره!!! و هر دو تای اینها با نقشه های واقعی UTM تفاوت و خطای بسیار زیادی دارند. یعنی هرجایی رو کالیبره کنید اون اطراف دقت خوب خواهد بود ولی اگر از اون منطقه دور بشیم مختصات هایی که دستگاه GPS به شما میده تفاوتش با واقعیت زیاد میشه.
ولی راه حل دیگری هم هست. نرم افزارهایی هستند که عکس نقشه شما رو میگیرند و با تعین هر چند تا نقطه کنترل که دارید (همونهایی که من دادم) نقشه شما را در جهتهای مختلفی که خودش محاسبه میکنه تغییر مقیاس میده تا به قول شما کالیبره بشه (درست مثل دستگیره های تراسفورماسیون در نرم افزار فوتوشاپ). در این حالت هرچی تعداد نقاط کنترلی بیشتر باشه نتیجه دقیقتر میشه.
من نمیدونم نرم افزارهایی که شما ازش استفاده میکنید این مکان را دارد یا نه ولی اگر نداشته باشه کار شما خیلی سخت خواهد بود!
اکثر نرم افزارهایی که این کار را میکنند تخصصی هستند ولی تا اونجا که یادمه نرم افزار Global Mapper این امکان را داشت، ولی دقیقا یادم نیست خروجی کار رو میشد با فرمت گرافیکی (Raster) ذخیره کرد یا نه!
یک راه ساده تر هم اینه که نقشه تهران را به چند تکه تقسیم کنیم. مثلا 4 یا 16 تکه و هر کدوم از اون قسمتها رو جداگانه کالیبره کنید. بذارید منظورم را بهتر بگم: برگردیم سر همون داستان توپ و کاغذ! اگر کاغذمون رو 4 تکه کنیم و هر تکه رو در کنار دیگری به توپ بچسبونیم چی میشه؟ چروکهای کمتری پیش میاد. کار دقیقتر میشه... امیدوارم گرفته باشید.
راه حل بعدی اینه که صبر کنید خودم یک نقشه کامل از تهران درست کنم! فکر کنم چند سال طول بکشه چون وقتش رو ندارم! باید نقشه های دقیق رو کنار هم بچینم! بعد رنگ آمیزی کنم. هر نقشه یک هفته کار میبره و تهران بیش از 400 نقشه داره و بد تر این که برخی نقشه ها بخاطر وجود مناطق نظامی و استراتژیک ناقص هستند و سانسور شده هستند. خلاصه من خودم خیلی وقته تو فکر این کار هستم! این هم به پروژه های آرشیو شده من پیوست!
Glimpser
12 November 2007, 07:26 PM
نقطه شماره چهار: تقاطع خیابان مرادخانی و خیابان یادگار
X = 530240.8532 Y = 3946789.9075
مرجع : [Only registered and activated users can see links]
فقط ظاهرا یک مشکلی برای تبدیل واحد وجود داره چون من نتوانستم نقشه را درست کالیبره کنم یک چیزی در حدود 50000 کیلومتر اختلاف داره
MARS1920
13 November 2007, 02:25 AM
در پایان لازمه یک توضیحات مختصری!!! برای دوستانی که میخواهند کالیبره کنند بدهم.
زمین گرد هست!
حالا شما فرض کنید یک تکه کاغذ صاف رو بخواهید روی یک توپ بچسبانید. حتما قسمتهایی از کاغذ چروک میشه! به عبارتی امکان نداره بتونید این کار رو انجام بدید.
نقشه هم همین حالت کاغذ و توپ رو داره. معمولا برای تصویر کردن یک نقشه روی قسمتی از کره زمین از سیستمهای تصویر استفاده میکنیم که بحثش و نرم افزارهاش و کلا روشهاش اونقدر پیچیده هست که اصلا تو این انجمن نمیگنجه توضیح بدم فقط همینقدر میگم:
اگر کره زمین کروی نبود میشد با کمک دو نقطه یک نقشه رو توجیه کرد. نقطه اول برای توجیه جابجایی و نقطه دوم برای توجیه دوران.
ولی برخی اوقات برای نقشه هایی که پوشش محلی دارند (شهر ها و یا روستاهای کوچک و...) میشه با تقریب نسبتا خوبی با کمک دو نقطه نقشه رو توجیه یا به عبارتی کالیبره کرد.
حالا ما با شهری به نام تهران مواجه هستیم. این شهر دیگه اونقدر بزرگ هست که نمیشه براش تقریب در نظر گرفت. و از طرفی اگر بخواهیم تعداد نقاط رو افزایش بدیم باید از نرم افزارهای تخصصی تری استفاده کنیم.
حالا همه اینها رو گفتم تا توضیح بدم اگر با کمک دو تا نقطه نقشه تهرانی که دارید را توجیه کردید و بعد نقطه سوم و چهارم از محل خودشون خارج شد بفهمید چرا اینطور شده. (همون خطایی که بهضی جاها خودش رو در حد چند صد متر نشون میده.)
اگر نقشه هایی که شما تهیه کردید خطای نداشته باشند، یعنی قبلا به صورت UTM تهیه شده باشند (که معمولا نقشه های گیتاشناسی اینطور نیست!) شما با کمک دو نقطه مراحل کالیبره کردن رو انجام میدید. چون قبلا تصحیحات مربوط به کرویت زمین حل شده...
ولی اگر این خطا وجود داشت:
تجربه من میگه نقشه رو بندازیم دور و یک نقشه خوبتر پیدا کنیم!
من داشتم مختصات ها رو استخراج میکردم دیدم نقشه گیتاشناسی با نقشه کتاب اول چقدر فرق داره!!! و هر دو تای اینها با نقشه های واقعی UTM تفاوت و خطای بسیار زیادی دارند. یعنی هرجایی رو کالیبره کنید اون اطراف دقت خوب خواهد بود ولی اگر از اون منطقه دور بشیم مختصات هایی که دستگاه GPS به شما میده تفاوتش با واقعیت زیاد میشه.
ولی راه حل دیگری هم هست. نرم افزارهایی هستند که عکس نقشه شما رو میگیرند و با تعین هر چند تا نقطه کنترل که دارید (همونهایی که من دادم) نقشه شما را در جهتهای مختلفی که خودش محاسبه میکنه تغییر مقیاس میده تا به قول شما کالیبره بشه (درست مثل دستگیره های تراسفورماسیون در نرم افزار فوتوشاپ). در این حالت هرچی تعداد نقاط کنترلی بیشتر باشه نتیجه دقیقتر میشه.
من نمیدونم نرم افزارهایی که شما ازش استفاده میکنید این مکان را دارد یا نه ولی اگر نداشته باشه کار شما خیلی سخت خواهد بود!
اکثر نرم افزارهایی که این کار را میکنند تخصصی هستند ولی تا اونجا که یادمه نرم افزار Global Mapper این امکان را داشت، ولی دقیقا یادم نیست خروجی کار رو میشد با فرمت گرافیکی (Raster) ذخیره کرد یا نه!
یک راه ساده تر هم اینه که نقشه تهران را به چند تکه تقسیم کنیم. مثلا 4 یا 16 تکه و هر کدوم از اون قسمتها رو جداگانه کالیبره کنید. بذارید منظورم را بهتر بگم: برگردیم سر همون داستان توپ و کاغذ! اگر کاغذمون رو 4 تکه کنیم و هر تکه رو در کنار دیگری به توپ بچسبونیم چی میشه؟ چروکهای کمتری پیش میاد. کار دقیقتر میشه... امیدوارم گرفته باشید.
راه حل بعدی اینه که صبر کنید خودم یک نقشه کامل از تهران درست کنم! فکر کنم چند سال طول بکشه چون وقتش رو ندارم! باید نقشه های دقیق رو کنار هم بچینم! بعد رنگ آمیزی کنم. هر نقشه یک هفته کار میبره و تهران بیش از 400 نقشه داره و بد تر این که برخی نقشه ها بخاطر وجود مناطق نظامی و استراتژیک ناقص هستند و سانسور شده هستند. خلاصه من خودم خیلی وقته تو فکر این کار هستم! این هم به پروژه های آرشیو شده من پیوست!
در ادامه مطلب دوستمون من توضیح بدم جدیدا سازمان نقشه بردای کشور شروع به نقشه برداری کرده به صورت رقومی و به زبان ساده تر نقشه رو بر اساس استاندارد های خاص طوری پیاده می کنن که از لحاظ کروی بودن زمین مشکلی پیش نیاد.
یه نقشه از ایران رو دارم که بر اساس استاندارد WGS-84 که یک نوع استاندارد بیضوی طرای و کالیبره کردن تقشه ها هست استفاده کرده اند.
در مقیاس 1.2500000 هست و من برای Smartgpscom تبدیلش کردم و از بندر تا مشهد انتحان کردم.
می تونم بگم در حد متر خطا داره.که برای نقشه به مقیاس بسیار بسیار خوبه.
اگه مایل بودید اینجا آپلود کنم.
Glimpser
13 November 2007, 08:30 AM
دوست عزیز نیکی و پرسش ؟؟ ممنون میشم اگر این کارو بکنید
راستی نقشه ای با این مشخصات از تهران ندارید ؟؟؟
سوگل
13 November 2007, 10:17 AM
در موبايل نوكيا 6270 :چطور ميشود تنظيم نمود كه فايلهاي دريافتي از طريق bluetooth برروي memory cart ذخيره شود نه برروي گوشي .
nish
13 November 2007, 11:00 AM
در موبايل نوكيا 6270 :چطور ميشود تنظيم نمود كه فايلهاي دريافتي از طريق bluetooth برروي memory cart ذخيره شود نه برروي گوشي .
سلام جای این پرسش اینجا نیست آن را در جای مربوطه مطرح کنید
از مدیران خواهش می کنم این سوال به مکان مربوطه انتقال یابد
اما پاسخ شما
در قسمت seting مسیج بخش Memory In Use ، oter را مموری کارت قرار بدهید
mohamadtj
14 November 2007, 03:23 PM
سلام این نقشه تهرانه
سوال دیگه ای باشه در خدمتم:icon_cool
سلام
اول از همه تشکر می کنم بابت نقشه تهرانی که گذاشتید،2 تا سوال داشتم یکی اینکه آیا از این نقشه تهران created map دقیقتر هم دارین؟چون من این نقشه رو کالیبرخ کردم بعضی جاها خوبه ولی بعضی نقاط خطا داره.حدس میزنم ایراد نقشه باشه برای همین می خواستم ببینم اگه نقشه دقیقتری برای تهران دارید ممنون میشم معرفی کنید؟شنا خودتون ازاین نقشه استفاده میکنین؟
سوال دوم اینه که کدوم نقشه ایران به همراه کالیبره در سایت هست چون چندجا خوندم که راههای ایران کالیبره شده هستولی جایی دانلودش رو ندیدم میخواستم ببینم اگه این نقشه بصورت کالیبره شدهبرای دانلود موجودهیا فقط نقشه خامش هست؟اگر لطف کنید لینکش رو بدین
بسیار ممنون
Glimpser
14 November 2007, 06:30 PM
این نقاطی که توی نقشه مشخص شده را ظاهرا باید به فرمت قابل پذیرش برنامه کانورت کرد
one e X = 543384.7417 nY = 3964058.8727
two X = 546455.2514 Y = 3953387.8335
three X = 538316.4980 Y = 3950453.1576
X = 530240.8532 Y = 3946789.9075 بfour
Easting=X
Northing=Y
UTM Zone=39S (برای تهران)
برای کانورت از این لینک استفاده کنید
nish
15 November 2007, 01:12 PM
سلام
اول از همه تشکر می کنم بابت نقشه تهرانی که گذاشتید،2 تا سوال داشتم یکی اینکه آیا از این نقشه تهران created map دقیقتر هم دارین؟چون من این نقشه رو کالیبرخ کردم بعضی جاها خوبه ولی بعضی نقاط خطا داره.حدس میزنم ایراد نقشه باشه برای همین می خواستم ببینم اگه نقشه دقیقتری برای تهران دارید ممنون میشم معرفی کنید؟شنا خودتون ازاین نقشه استفاده میکنین؟
سوال دوم اینه که کدوم نقشه ایران به همراه کالیبره در سایت هست چون چندجا خوندم که راههای ایران کالیبره شده هستولی جایی دانلودش رو ندیدم میخواستم ببینم اگه این نقشه بصورت کالیبره شدهبرای دانلود موجودهیا فقط نقشه خامش هست؟اگر لطف کنید لینکش رو بدین
بسیار ممنون
سلام
من هنوز فرصت نکردم نقشه تهران رو تست بزنم ولی یکی دو تا نقشه دارم که به محظ آماده شدن و اطمینان از صحت اونه فایلها رو توسایت قرار میدم .
برای نقشه راها نیز لازمه که یکی از بچه ها با برنامه اسمارت نقشه رو کالیبره کنه و فایل با پسوند map رو تو سایت بزاره.
nish
15 November 2007, 01:24 PM
این نقاطی که توی نقشه مشخص شده را ظاهرا باید به فرمت قابل پذیرش برنامه کانورت کرد
Easting=X
Northing=Y
کالیبره کردن که کاری نداره توی صفحه اول کامل شرح دادم بابا یه رو روز صبح توی مسیر که دارید می رید سر کار مثلا از پارک لاله تا میدان تجریش به 9 نقطه کلیدی که رسید همونجا اونها رو روی نقشه انتخاب کنید مثلا
1- پارک لاله
2- میدان فاطمی
3- پارک ساعی
4- میدا ن ونک
5-ابتدای میرداماد
6- پارک ملت
7- چهار راه پارک وی
8-ابتدای زعفرانیه
9-میدان تجریش
Glimpser
15 November 2007, 07:16 PM
کالیبره کردن که کاری نداره توی صفحه اول کامل شرح دادم بابا یه رو روز صبح توی مسیر که دارید می رید سر کار مثلا از پارک لاله تا میدان تجریش به 9 نقطه کلیدی که رسید همونجا اونها رو روی نقشه انتخاب کنید مثلا
1- پارک لاله
2- میدان فاطمی
3- پارک ساعی
4- میدا ن ونک
5-ابتدای میرداماد
6- پارک ملت
7- چهار راه پارک وی
8-ابتدای زعفرانیه
9-میدان تجریش
دوست عزیز 4 نقطه ای که من معرفی کردم باسیستم های بسیار دقیقتری موقعیت یابی شده اند "طبق گفته دوستی که این مشخصات را در اختیار گذاشته بود ".
برای اینکه امتحان کنی gps n95 را فعال کن و ببین در مدت چند دقیقه ای که یک جا ایستاده ای چقدر مختصات تغییر میکنه اقلا 15 متری برای همون نقطه اختلاف داره حالا هم با 15 متر خطا میخواهی کالیبره کنی هم میخواهی موقعیت یابی کنی نقشه هم که دقیق نیست اینطوری یک 200 متری اختلاف خواهی داشت " بجز اطراف نقاط کالیبره " فرصت کردی به مرجع پست اولم توی این تاپیک سربزن خیلی نکات هست که برای کالیبره کردن باید رعایت کنی "
این 4 نقطه بخاطر دقت بالای مکان یابی که دارند معرفی شده اند .
nish
17 November 2007, 09:45 AM
دوست عزیز 4 نقطه ای که من معرفی کردم باسیستم های بسیار دقیقتری موقعیت یابی شده اند "طبق گفته دوستی که این مشخصات را در اختیار گذاشته بود ".
برای اینکه امتحان کنی gps n95 را فعال کن و ببین در مدت چند دقیقه ای که یک جا ایستاده ای چقدر مختصات تغییر میکنه اقلا 15 متری برای همون نقطه اختلاف داره حالا هم با 15 متر خطا میخواهی کالیبره کنی هم میخواهی موقعیت یابی کنی نقشه هم که دقیق نیست اینطوری یک 200 متری اختلاف خواهی داشت " بجز اطراف نقاط کالیبره " فرصت کردی به مرجع پست اولم توی این تاپیک سربزن خیلی نکات هست که برای کالیبره کردن باید رعایت کنی "
این 4 نقطه بخاطر دقت بالای مکان یابی که دارند معرفی شده اند .
سلام من نقشه رو در یزد به همین روشی که گفتم کالیبره کردم یعنی حضور فیزیکی در هر محل و انتخاب اون نقطه در نقشه جهت کالیره کردن
مشکل عدم ثبات که شما گفتی به خاطر ساختمانهای بلند در تهران هستش حداقل تعداد ماهواره برای اینکه موقعیت شما دقیق و صحیح نشان دهد چهار ماهواره هستش که به خاطره ساختمانهای بلند و دیگر عوامل فیزیکی و گاه پارازیت باعث می شود دستگاه گاه با دو یا سه ماهواره اعلام به موقعیت شما نماید که دقیق نیست اگر دقت کنید زمان نسبتا زیادی نیز طول می کشد تا دستگاه موقعیت شما را اعلام کند. ضمن اینکه تا 10 متر اختلاف هم در جی پی اس منطقی و نرمال هست و تنها در جی پی اس های نظامی است که موقعیت شما تا 99.5 درصد دقیق او بدون خطا اعلام می شود .
caspian
18 November 2007, 05:18 AM
لینک دانلود نرم افزار SmartComGPS.v1.55 پاک شده
mohamadtj
18 November 2007, 10:21 AM
سلام
من هنوز فرصت نکردم نقشه تهران رو تست بزنم ولی یکی دو تا نقشه دارم که به محظ آماده شدن و اطمینان از صحت اونه فایلها رو توسایت قرار میدم .
برای نقشه راها نیز لازمه که یکی از بچه ها با برنامه اسمارت نقشه رو کالیبره کنه و فایل با پسوند map رو تو سایت بزاره.
سلام
ممنون از پاسختون
خوشحال میشم اگه لطف کنید این دو نقشه رو هم برام بزارین من هم تست می کنم نتیجه رو میگم که کدوم دقیقتره ، البته نقشه قبلی زیاد هم بد نیست ولی خواستم ببینم بهترین نقشه کدومه .شما خودتون تهران هستید؟
mohamadtj
18 November 2007, 10:31 AM
Easting=X
Northing=Y
سلام
از کدوم قسمت لینک باید کانورت کرد ؟شما اعداد کانورت شده رو میشه بنویسید؟
nish
18 November 2007, 11:03 AM
سلام
ممنون از پاسختون
خوشحال میشم اگه لطف کنید این دو نقشه رو هم برام بزارین من هم تست می کنم نتیجه رو میگم که کدوم دقیقتره ، البته نقشه قبلی زیاد هم بد نیست ولی خواستم ببینم بهترین نقشه کدومه .شما خودتون تهران هستید؟
خیر تهران نیستم ولی به محظ اینکه تهران بیام که اواخر هفته دیگه میشه نقشه هارو کالیبره می کنم و بهتون خبر میدم
nish
18 November 2007, 11:29 AM
آین هم لینک جدید دانلود
یکی از مدیران زحمت بکشند و لینک صفحه اول رو آپدین بکنند.
s_m_taheri
20 November 2007, 10:04 PM
اینم نقشه تهران و و راه های ایران البته باید توسط برنامه فرمتش عوض بشه و توسط برنامه کالیبرش بکنید با تشکر از lover ([Only registered and activated users can see links]) عزیز
برای دوستانی که مایل هستند در برنامه های دیگر نیز calibrate بکنند اصل فایل رو قرار میدهم
اصل نقشه با فرمت BMP :
کد:
نقشه راه های ایران :
اینهم نقشه راه های ایران که قول اش را داده بودم فقط دوستان هر دو نقشه رو لطف کنند و تست بگیرند تا اگر ایرادی داشته باشه رفع کنیم فقط ایراد های بنی اسرائیلی نگیرید مثل انتخاب نقشه چون بدست آوردن نقشه درست حسابی تقریبا در ایران محاله
داونلود از سرور رپیدشیر:
کد:
پسورد password :
کد:
lover
اینهم نقشه ایران
یا
s_m_taheri
20 November 2007, 10:14 PM
در ادامه مطلب دوستمون من توضیح بدم جدیدا سازمان نقشه بردای کشور شروع به نقشه برداری کرده به صورت رقومی و به زبان ساده تر نقشه رو بر اساس استاندارد های خاص طوری پیاده می کنن که از لحاظ کروی بودن زمین مشکلی پیش نیاد.
یه نقشه از ایران رو دارم که بر اساس استاندارد WGS-84 که یک نوع استاندارد بیضوی طرای و کالیبره کردن تقشه ها هست استفاده کرده اند.
در مقیاس 1.2500000 هست و من برای Smartgpscom تبدیلش کردم و از بندر تا مشهد انتحان کردم.
می تونم بگم در حد متر خطا داره.که برای نقشه به مقیاس بسیار بسیار خوبه.
اگه مایل بودید اینجا آپلود کنم.
با سلام
اگر امکان داره این نقشه رو آپلود کنید.
با کمال تشکر.
Glimpser
21 November 2007, 12:44 AM
سلام
از کدوم قسمت لینک باید کانورت کرد ؟شما اعداد کانورت شده رو میشه بنویسید؟
x= UTM Easting
y= UTM Northing
UTM Zone=39s
داخل کادر سفید وارد کنید و اینتر را بزنید اعداد را در بالای باکس به واحد قابل استفاده برحسب ساعت دقیقه و درجه تغییر میدهد
arashj666
24 November 2007, 03:03 PM
سلام به همه، من برنامه و برنامه sign کردن رو دانلود کردم اما نمیتونم sign کنم چون فایل bin و key رو ندارم، میشه دوباره لینک اونو بدین؟ ضمنا تمام لینک های rapidshare رو فیلتر کردن و نمیشه بازش کرد. بنابر این اگه زحمتتون نیست لینک نقشه تهران رو دوباره بدین که قابل استفاده بشه. مرسی از اطلاعات خوبی که رو سایت گذاشتین.
s_m_taheri
29 November 2007, 01:15 PM
با سلام
یه نگاه به این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) بندازید.
mehrdad_m
4 December 2007, 12:32 PM
گوشی من به ماهواره وصل نمیشه . . .
قبلا وقتی connect میزدم وصل می شد ( رنگ GPS سبز می شد ) الآن هر چی صبر می کنم آبیه
nish
5 December 2007, 10:14 AM
گوشی من به ماهواره وصل نمیشه . . .
قبلا وقتی connect میزدم وصل می شد ( رنگ GPS سبز می شد ) الآن هر چی صبر می کنم آبیه
ببینم گوشیتون ضربه ای چیزی که نخورده یا توی آب افتاده باشه ؟
gbg
17 December 2007, 03:18 AM
فايل لينک صفحه اول پاک شده که
nish
17 December 2007, 10:07 AM
فايل لينک صفحه اول پاک شده که
آین هم لینک جدید دانلود
ashkan408
17 December 2007, 07:44 PM
من که نتونستم با این برنامه کار کنم، توی یه تاپیک دیگه برنامه ی Gamin Mobile XT معرفی شده + نقشه.
میشه این 2تا برنامرو با هم دیگه مقایسه کنین.
sadrah
4 January 2008, 09:34 PM
من يكسري نقشه از مناطق گرگان دارم كه ميخوام اونا رو به هم بچسبونم تا در برنامه وارد نمايم.
ميگن با paint ميشه. در صورت امكان راهنمايي كنيد.
با سپاس
Silver Arrow
7 January 2008, 03:02 PM
[QUOTE=donner48;438950][RIGHT]این نقاطی که توی نقشه مشخص شده را ظاهرا باید به فرمت قابل پذیرش برنامه کانورت کرد
Easting=X
Northing=Y
خسته نباشید. فکر کنم این جزئیات مشکلی داره. تا اونجا که میدونم تهران (و بیشتر مناطق ایران) در زون UTM 39 شمالی (39N) قرار دارن نه جنوبی.
متشکر از زحماتتون.
فعلاً
mehrdad_m
20 January 2008, 06:12 PM
خیر تهران نیستم ولی به محظ اینکه تهران بیام که اواخر هفته دیگه میشه نقشه هارو کالیبره می کنم و بهتون خبر میدم
شما هنوز نیومدین تهران؟ ما همچنان منتظریم
nish
22 January 2008, 10:39 AM
من تهران اومدم ولی منوجه شدم نقشه های من ناقص هستش و قدیمیه اگه کسی لطف کنه و نقشه جدید و کامل تهران رو آپلود کنه من بقیه کارهارو انجام می دم
nokian95
2 February 2008, 09:39 PM
با سلام وتشکر بابت این همه زحمتی که میکشید
خواستم بگم لینک اولی کار منیکنه این لینک جدید هم همینطور لطفا اگر میشه دوباره uploade کنید و اگر امکان داره روی
rapdshare آپلودش کنید
باز هم ممنون
nokian95
2 February 2008, 09:53 PM
با سلام وتشکر بابت این همه زحمتی که میکشید
خواستم بگم لینک اولی کار منیکنه این لینک جدید هم همینطور لطفا اگر میشه دوباره uploade کنید و اگر امکان داره روی
rapidshare آپلودش کنید
باز هم ممنون
nish
4 February 2008, 11:05 AM
متاسفانه اینجا شدیدا مشکل سرعت اینترنت داریم پس از حل مشکل برنامه رو مجداد آپلود می کنم
nokian95
4 February 2008, 12:45 PM
rish عزیز من چند وقت پیش برنامه smarcomgps رو که توسط خودت رو سایت گذاشته شده بود رو برای n95 دانلود کردم
چیزی که دانلود کردم شامل چند تا فایل بود
1 فایل اجرایی برنامه smartcomgps.sis
2 و برنامه BINPDA که برای ساین کردن برنامه استفاده میشد و همانطور که میدونی برای سابن کردن به 2تا فایل cer
key احتیاج بود که چند وقت پیش یکی دیگه از دوستان زحمت تهیه این 2 فایل رو برام کشیدند
بوسیله ان 2 فایل برنامه به راحتی sign شد ولی مدتی بعد مشکلی برام پیش آمد که خواستم لطفا زاهنماییم کنید
مشکل از این قرار بود که من در سایت symbiansigned عضو شدم و با برنامه Symbian Developer Certificate Request
ان 2 فایل رو ساختم که فایل CSRرو در قسمت my symbian signed/opensigned/request به سایت میدادم و در عوض
سایت فایل CER رو به من میداد
با همین روش برنامه رو برای چند تا از دوستام هم ساین کردم تا یکبار که خواستم smartcomgps رو برای دوستم که گوشی P1 داشت و برای گوشیش دستگاهه gps اکسترنال خریده بود sign کنم بعد از تکراره همه مراحل بالا وگذاشتن 2 فایل در BINPDA اعلام کرد برنامه که عمل ساین کردن بطور موفقیت آمیز انجام شد ولی وقتی میخواستیم رو گوشی بریزیم میگفت که برنامه trial هست, برای اثبات ان که ایراد از کاره من نبوده برنامه رو که رو گوشیم نصب بود و بدون هر مشکلی کار میکرد رو پاک کردم تا برای خودم هم دوباره ساین کنم ولی دیدم که برنامه برای خودم هم به صوزت trial شده و ساین نمیشه
برای همین تمامه ابن توضیحات رو نوشتم که خواهش کنم کمکم کنید
یک دنیا تشکر
nish
6 February 2008, 01:23 PM
اینم لینک جدید برای دانلود :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
nish
6 February 2008, 01:41 PM
rish عزیز من چند وقت پیش برنامه smarcomgps رو که توسط خودت رو سایت گذاشته شده بود رو برای n95 دانلود کردم
چیزی که دانلود کردم شامل چند تا فایل بود
1 فایل اجرایی برنامه smartcomgps.sis
2 و برنامه BINPDA که برای ساین کردن برنامه استفاده میشد و همانطور که میدونی برای سابن کردن به 2تا فایل cer
key احتیاج بود که چند وقت پیش یکی دیگه از دوستان زحمت تهیه این 2 فایل رو برام کشیدند
بوسیله ان 2 فایل برنامه به راحتی sign شد ولی مدتی بعد مشکلی برام پیش آمد که خواستم لطفا زاهنماییم کنید
مشکل از این قرار بود که من در سایت symbiansigned عضو شدم و با برنامه Symbian Developer Certificate Request
ان 2 فایل رو ساختم که فایل CSRرو در قسمت my symbian signed/opensigned/request به سایت میدادم و در عوض
سایت فایل CER رو به من میداد
با همین روش برنامه رو برای چند تا از دوستام هم ساین کردم تا یکبار که خواستم smartcomgps رو برای دوستم که گوشی P1 داشت و برای گوشیش دستگاهه gps اکسترنال خریده بود sign کنم بعد از تکراره همه مراحل بالا و گذاشتن 2 فایل در BINPDA اعلام کرد برنامه که عمل ساین کردن بطور موفقیت آمیز انجام شد ولی وقتی میخواستیم رو گوشی بریزیم میگفت که برنامه trial هست, برای اثبات ان که ایراد از کاره من نبوده برنامه رو که رو گوشیم نصب بود و بدون هر مشکلی کار میکرد رو پاک کردم تا برای خودم هم دوباره ساین کنم ولی دیدم که برنامه برای خودم هم به صوزت trial شده و ساین نمیشه
برای همین تمامه ابن توضیحات رو نوشتم که خواهش کنم کمکم کنید
یک دنیا تشکر
منظورتون رو متوجه نشدم.اگه موقع ساین کرد پیغام خطا می گیرید معنیش اینه که اعتبار فایلهای key و cer تون تمام شده بهترین کار ایه که موقع ساین کردن و نصب برنامه تاریخ کامپیوتر و گوشیتون رو به شش ماه دوم سال 2007 تغیر بدید امیدوارم مشکلتون حل بشه در ضمن برای هر شماره سریال و گوشی باید یه فایل های key و cer مخصوص خودتون رو بگیری اگه مشکلت حل نشد دوباره باید درخواست فایلهای جدید با شماره سریال گوشی خودت و دوست بکنی
nokian95
6 February 2008, 09:06 PM
nish عزیز با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدی
من دنبال برنامه smartcom navigator for UIQ3 کرک شده هستم اگر اطلاعاتی داری خواهش میکنم که یکباره دیگه هم لطف کنی و کمکم کنی
خیلی خیلی ممنونم
nish
7 February 2008, 12:07 PM
چشم اگر چیزی پیدا کردم در همینجا قرار می دهم .
Ali_121
7 March 2008, 06:26 PM
سلام دوستان
من که نتونستم این برنامه رو ساین کنم ولی برای شما دوتا نقشه میذارم که حداقل شما حالشو ببرید
این نقشه تهران
اینم نقشه راههای ایران
با تشکر از دوست عزیزم رامین عزیز که اینارو برای ما گذاشته
zarkav
13 March 2008, 06:14 PM
سلام. دوستان عزیز گوشی e51 نوکیا GPS داره؟
اگر نه پس این برنامه ای که روش هست چیه؟
nish
15 March 2008, 10:27 AM
سوالتون رو متوجه نشدم
چه برنامه ای روی E51 هستش اگر گوشی جی پی اس دارد احتمالا برنامه خود شرکت نوکیا رویش نصب شده است که عملا نقشه ایران رو خالی نشون میده و باید از برنامه های جانبی استفاده کنید
nish
15 March 2008, 10:32 AM
سلام دوستان
من که نتونستم این برنامه رو ساین کنم ولی برای شما دوتا نقشه میذارم که حداقل شما حالشو ببرید
این نقشه تهران
اینم نقشه راههای ایران
با تشکر از دوست عزیزم رامین عزیز که اینارو برای ما گذاشته
با توجه به اینکه اسم فایلهای درون فایل زیپ فارسی هستش اگه برای باز کردن فایلها مشکل دارید از برنامه winrar استفاده کنید
av_saber
18 March 2008, 10:32 AM
با سلام .
Certificate Error
V 12.0.013
اين ايراد فقط با كمي دست كاري تاريخ گوشي به راحتي از بين ميره حدودا يه سال بكشش عقب
av_saber
18 March 2008, 11:04 AM
برنامه نمي دونم به چه علت ولي دانلود نشد:icon_wink براي اينكه دانلودش كنين وارد همون سايت كه شدين گزينه يSearch File رو انتخاب كنيد و به دنبال فايل بگردين و دانلودش كنين
من با اين اسم پيدا كردم و ورژن مورد نظر رو انتخاب كردم :icon_excl
SmartComGPS
با اين ادرس هم مستقيما به قسمت جستجوي سايت مي رين
موفق باشين:icon_cool
hamid_ln2005
21 March 2008, 03:55 AM
دوستان کمک کنید
برای ساین کردن این برنامه چه کار میشه کرد
لطفا یه راهی بگید من به این برنامه احتیاج دارم
ممنون
Hamed
6 April 2008, 01:43 AM
uاگر نقشه بدرد خور بود بفرمایین تا پشت بندش رو هم آپلود کنم و اگر هم تکراریه که بازم بفرمایین
این هم نقشه کالیبره شده تهران
با تشکر از جناب صادقی
پک رو بعد از باز کردن در یکی از دو شاخه زیر بسته به محل نصب برنامه بریزین.
C:\data\smartgpscon\maps
E:\data\smartgpscon\maps
نقشه تهران ([Only registered and activated users can see links])
منبع: [Only registered and activated users can see links]
nish
6 April 2008, 02:54 PM
*میان بر های برنامه:
1= مشخصات و تنضیمات waypoint می دin.
2= نقشه هایی که دورن پوشه مپ کپی کردید می تونید با این دکمه تعویض کنید.
3= تغییر حالت از حالت نقشه به نویگیت و حالت تکس مود که اطلاعاتی از قیبل سرعت و ارتفاع مختصات و میزان پیمایش و ... رو نوشون میده. و حالت ماهواره ها.
4= از دستان کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم بگم.
5= تغییر نقشه ها از حالت مپ مود.
6= نمایش و عدم نمایش قطب نما رو در گوشه نقشه
7= در حالت نقشه ( مپ ) اطلاعات سرعت و ارتفاع . و ... رو نشوم می ده.
8= حالت فول اسکرین و عدم فول اسکرین
9= تعویض حالت نمایش کلی و به حالت زوم نقشه.
* = کوچک نمایی روی نقشه
# = زوم یا بزرگ نمایی رو نقشه
0 = نمایش حالت دیتابیس و انتخاب آن
دقت : به معنی مطابقت و بدون خطا بودن نسبت به gps است یا به عبارت دیگر در زمان استفاده از gps
با کمترین خطا و بیشترین دقت موقعیت ما را روی نقشه نمایش میدهد
جزییات : به معنی اینکه در روی نقشه بیشترین اطاعات از اطراف را به ما ارایه میدهد یا اسم مکانهای
اطراف را بهتر و زیادتر دارد
آموزش نمایش و استفاده از فونت فارسی
در برنامه کلید سمت چپ را بزنید (gps)
یعد setting را انتخاب کنید سپس در برگه (tab) اول main سطر 6 و 7
کد utf-8 را انتخاب نمایید از لیست موجود کاراکترها
با این کار میتوانید ار فارسی هم استفاده کنید
آموزش تراک یا مسیر
بعد tracks را انتخاب کنید روی اولین گزینه داخل تراکز کلید (سلکشن) یا
همان دکمه وسط را بزنید تا در کنار عبارت record on یک ستاره بیاید
به سوال هم پاسخ مثبت بدهید حالا مسیر حرکت شما ذخیره میشود
بهتر است که عبارت split on autosave فعال نباشد یعنی بدون ستاره باشد و
هر زمان که خواستید با گزینه بعدی save current track مسیر خود را با اسم دلخواه دخیره کنید
گریته های بعد هم برای پاک گردن مسیر یا آوردن مسیرهای ذخیره شده قبلی هستند
edit برای انجام تغییرات و player برای دیدن مسیر حرکت است
کلوز هم تراک لود شده را می بندد
ادامه سخن در مورد ذخیره مسیر
برای اینکه بهترین حالت بین حجم فایل و دقت مسیر را داشته باشیم به طریق زیر عمل میکنیم
یعد setting را انتخاب کنید سپس در برگه (tab) چهارم Misc سطر 4 گزینه track step را انتخاب میکنیم
بهترین حالت برای داخل شهر " 100m " است
بهترین حالت برای جاده بین شهرها " 1000m " است
به عبارت دیگر فاصله بین دو نقطه متوالی را تعیین میکنیم تا اندازه فایل مسیر و دقت آن مناسب باشد
محل ذخیره فایل مسیر با فرمت plt
یعد setting را انتخاب کنید سپس در برگه (tab) اول main سطر 2 و 3 مکان ذخیره را حافظه داخلی
""(internal) همان گوشی"" یا حافظه خارجی """ (external) کارت حافظه""" تعیین میکنیم
بسته به نوع انتخاب محل فایل plt آدرس ذیل است
E:\data\smartcomgps\tracks
C:\data\smartcomgps\tracks
یرای سری 60 ورژن 2 آدرس ذخیره فایل این است
E:\smartcomgps\track
C:\smartcomgps\track
آموزش ذخیره نقطه روی نقشه waypoint
در برنامه کلید شماره 1 را برنید یا دوبار کلید سلکشن را بزنید
منوی اضافه نقطه ظاهر میشود در ستون شماره 1 نام نقطه را وارد کنید و کلید تایید را بزنید
در اینجا نقطه شما ذخیره شده است و شما با تکرار آن میتوانید هر چند نقطه که بخواهید وارد کنید
برای ذخیره نقاط در حافظه :
بعد waypoint را انتخاب کنید روی چهارمین گزینه داخل ویپوینت (save waypoint) کلید (سلکشن) یا
همان دکمه وسط را بزنید تا نام را از شما سوال کند اسم را انتخاب و کلید تایید را بزنید
بسته به نوع انتخاب حافظه آدرس فایل به شرح ذیل است
E:\data\smartcomgps\waypoint
C:\data\smartcomgps\waypoint
یرای سری 60 ورژن 2 آدرس ذخیره فایل این است
E:\smartcomgps\waypoint
C:\smartcomgps\waypoint
توضیحات لازم
برای ذخیره مسیر و نقاط لازم نیست که شما دائم آنها را ذخیره کنید مثلن 30 بار نقاط را یکسره
ذخیره کنید و هر دفعه هم تمام نقاط با هم هستند بلکه باید با برنامه در حالیکه در شهر حرکت
میکنید و برنامه روی موبایل در حال اجرا و نشاندادن مسیر است در سر چهارراهها و میدانها
با زدن کلید 1 اقدام به ذخیره نقطه مورد نظر نمایید هر چه نقاط از هم دورتر باشند بهتر است
در آخر کار از دستورات save برای ذخیره فایل مسیر (track) و فایل نقاط (waypoint) استفاده کنید
نقل از موبایلستان
h6600
7 April 2008, 01:33 AM
سلام و تشكر از برنامه خوبتان. گوشي من n82 هست، برنامه smartcomgps را نصب كردم ولي متاسفانه هيچ جوري gps اون كار نمي كنه . بقيه قسمتهاي برنامه مثل نقشه درست كار مي كنه ولي gps متصل نميشه. البته gps توي برنامه هاي ديگه مشكلي نداره و درست كار ميكنه. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد كه آيا ورژن خاصي براي n82 داره يا نه. بازم ممنون و متشكر
nish
7 April 2008, 02:03 PM
سلام و تشكر از برنامه خوبتان. گوشي من n82 هست، برنامه smartcomgps را نصب كردم ولي متاسفانه هيچ جوري gps اون كار نمي كنه . بقيه قسمتهاي برنامه مثل نقشه درست كار مي كنه ولي gps متصل نميشه. البته gps توي برنامه هاي ديگه مشكلي نداره و درست كار ميكنه. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد كه آيا ورژن خاصي براي n82 داره يا نه. بازم ممنون و متشكر
نه برنامه خاصی نداره فقط گاهی وقتها اذیت می کنه و خیلی طول میکشه تا به جی پی اس کانکت کنه مخصوصا اگر توی ماشین باسرعت زیاد در حال حرکت باشید ولی با این حال از گزینه option منوی gps گزینه کانکت رو دوباره انتخاب کنید
moh101
9 April 2008, 10:52 AM
با سلام من عضو جديد هستم . ضمن عرض تبريك سال نو برنامه SmartComGPS متاسفانه در لينك مورد نظر موجود نبود لطفاً مرا راهنمايي كنيد . با سپاس از كليه عزيزان
nish
9 April 2008, 11:13 AM
*میان بر های برنامه:
1= مشخصات و تنضیمات waypoint می دهد یعنی یک نقطه روی نقشه شما ایجاد
میکند که میتواند پمپ بنزین رستوران دوربین سرعت سنج خانه دوست یا هر محلی باشد
2= نقشه هایی که دورن پوشه مپ کپی کردید می تونید با این دکمه انتخاب کنید.
3= تغییر حالت از حالت نقشه به نویگیت و حالت تکس مود که اطلاعاتی از قیبل سرعت و ارتفاع مختصات و میزان پیمایش و ... رو نوشون میده. و حالت ماهواره ها.
4= waypoint را نمایش یا پنهان میکند
5= تعویض نقشه های موجود در محل gps یا محل شبیه سازی شده ( simulate ).
6= نمایش و عدم نمایش قطب نما رو در گوشه نقشه
7= در حالت نقشه ( مپ ) اطلاعات سرعت و ارتفاع . و ... رو نشوم می ده.
8= حالت فول اسکرین و عدم فول اسکرین
9= تعویض حالت نمایش کلی و به حالت زوم نقشه.
* = کوچک نمایی روی نقشه
# = زوم یا بزرگ نمایی رو نقشه
0 = نمایش حالت دیتابیس و انتخاب آن
nish
9 April 2008, 12:15 PM
اکنون نرم افزار SmartComGPS را روي گوشي اجرا مي کنيم و کشويي گوشي را باز کرده و در منوي GPS گزينه connect را انتخاب ميکنيم و در فضاي آزاد به مدت حدود 5 دقيقه قرار مي دهيم. هرگاه کلمه GPS که در پائين و چپ صفحه به رنگ قرمز نوشته شده، به رنگ سبز در آمد، به اين معناست که گيرندگي کامل شده وموقعيت يابي انجام شده است. در اين زمان طول و عرض جغرافيايي و ارتفاع محل و داده هاي ديگري نظير سرعت حرکت را نشان ميدهد. اما براي اينکه موقعيت ما را روي نقشه دهد نياز به مرحله بعد داريم.
ب) نحوه load کردن و کاليبره کردن نقشه روي نرم افزار SmartCom:
1.
نقشه اي با مقياس مناسب و دقت کافي با فرمت تصويري JPG پيدا مي کنيم. (يا نقشه را اسکن مي کنيم).
2.
نرم افزار اجرائي ogf2tool.exe را اجرا مي کنيم. (اين نرم افزار همراه بسته زيپ شده Smartcom وجود دارد).
3.
نام و مسير فايل jpg نقشه را داده و دکمه پائين وسطي بنام Create ogf2 file را کليک مي کنيم.
4.
فايلي که با پسوند ogf2 ساخته شده را با کابل USB يا بلوتوث در آدرس data/smartcomgps/Maps کپي مي کنيم.
5.
برنامه Smartcom را اجرا کرده از منوي GPS گزينه Connect را انتخاب مي کنيم.
6.
وقتي گيرندگي GPS کامل شد (سبز شد) از منوي maps گزينه select map را زده و نقشه مورد نظر را انتخاب مي کنيم.
7.
اگر براي اولين بار نقشه را باز مي کنيد بايد آنرا کاليبره کنيد (به روش زير)
8.
روي نقشه يک دايره قرمز رنگ مي بينيد. با دکمه هاي تغيير جهت آنرا به يک نقطه مشخص ببريد (مثلاً تقاطع دو خط طول و عرض جغرافيائي مشخص در روي نقشه) و بزرگنمائي کامل بدهيد (با دکمه # ) و دايره قرمز را دقيقاً در آن نقطه بگذاريد و همانجا ok را بزنيد و سپس Add… را مجدداً ok کنيد.
9.
Use point روي حالت yes باشد
10.
طول و عرض جغرافيائي صحيح آن نقطه را وارد کنيد (مثلاً N36 و E60 بزنيد).
11.
از گزينه options گزينه ok را بزنيد.
12.
اين عمل را حداقل براي 3 نقطه دور از هم تکرار کنيد (ترجيحاً تعداد نقاط بيشتر باشد).
13.
اگر نقطه اي اشتباه وارد شده مي تواند گزينه use point را No بزنيد.
14.
در نهايت گزينه Finish را انتخاب کنيد. اکنون نقشه و GPS آماده به کار مي باشد.
15.
بهتر است در طي مراحل کاليبره کردن، در مکاني باشيد که گيرندگي GPS نداشته باشد.
نکته: در مورد نقشه هائي که يک منطقه وسيع را شامل شود (مثل ايران) فراموش نکنيد که پر.جکشن نقشه را در منوي settings.. بطور صحيح وارد کنيد.
اکنون نقشه و GPS آماده به کار مي باشد
مراحل فوق هرچند ممکن است پيچيده به نظر برسد اما مطمئن باشيد ارزشش را دارد!
در نهايت بايد گفت به نظر اين حقير، GPS نوکيا هرچند تمام قابليت هاي يک GPS دستي مثل گارمين ويستا را ندارد، اما در عوض قابليت هاي اضافه اي دارد: اولا نقشه هاي راستري (تصويري) به هيچ وجه در گارمين قابل استفاده نيست. ثانيا GPS نوکيا از تکنولوژي جديدي به نام AGPS (Assisted GPS) بهره مي گيرد. در اين روش، از مشخصات و ID سلول شبکه همراه کمک گرفته مي شود تا GPS سريعتر بتواند موقعيت ماهواره ها را بدست آورد و لذا زمان Start up آن به نحو چشمگيري کاهش ميابد.
nish
9 April 2008, 12:22 PM
سلام خسته نباشید
من برنامه رو ریختم ولی کالیبره بلد نیستم وقتی به gps وصل میشم نقشه تهران دوره خودش میچرخه باید چیکار کنم ؟
نقشه های ما همه کالیبره هستند
برای نچرخیدن نقشه این را انجام دهید
بعد map را انتخاب کنید در داخل مپ پنجمین گزینه را غیر فعال کنید (بدون ستاره باشد)
option / map/ auto rotate map رابروید و چرخش(rotate) نقشه را غیر فعال کنید
اگر چرخش روشن باشد سر موبایل جهت حرکت است
اگر چرخش خاموش باشد سر موبایل جهت شمال است
nish
9 April 2008, 12:44 PM
چرا وقتی زوم میکنم چهار خونه میشه نقشه؟
دوست عزیز دکمه سمت چپ (GPS) رو بزن / View
Show / و بعد Show grid رو بزن تا ستاره اون خذف بشه که دیگه بصورت شطرنجی نمایش نده
nish
9 April 2008, 01:22 PM
لطفا یه توضیح در مورد برنامه بده آیا با این برنامه میشه موقعیت خودمو ببینم .ویا اینکه مثل ره یاب های داخل ماشین که{ مثلا آدرس میدی از خیابان ولیعصر می خواهی بری سمت راه آهن در تهران وخودش راه رو نشون میده که از چه راهی بری نزدیک تره}.یا اینکه نه پیشرفته همون نقشه تهران85
درضمن گوشی من ان 73 است.من باید نقشه هارو تو کدوم یکی از آدرسها بریزم.
جواب
1-بله موقعیت را نمایش میدهد مثل رهیابهای داخل ماشین ولی فقط
با صدا راهنمایی ندارد باید برنامه و نقشه جدا استفاده کنی
تواناییهای این برنامه نمایش طول وعرض جغرافیایی ارتفاع سرعت ذخیره مسیر حرکت زوم مثبت ومنفی سریع انتخاب بهترین نقشه در محل gps ذخیره نقاط مورد نیاز و ....
2-در ان73 شما نیاز به gps bluetooth دارید
وقتی نرم افزارو اجرا می کنم ، باید سریع محل منو تشخیص بده یانه؟ باید اول برم تو فضای باز؟ gps رو روی connect هم گذاشتم ولی اتفاقی نیفتاد. اون عبارت GPS پایین صفحه هم آبیه. باید آبی باشه؟ ممنون می شم راهنمایی کنین.
در جواب سوالتون باید بگم که بعد از اجرای برنامه باید چند دقیقه ای منتظر باشی البته تو فضای آزاد تا رنگ GPS در قسمت پایین سمت چپ به رنگ سبز در بیاد. اون موقعه میتونی موقعیت خودت رو تو نقشه پیدا کنی البته اگه نقشه ی اون منطقه رو داشته باشی.
تا وقتی که GPS به رنگ آبییه یعنی اینکه شما هنوز به ماهواره connect نشدید.
البته ممکنه که یه خورده طول بکشه ولی باید صبور بود.
من یک نقشه از شهر نایین دارم اون را اسک کردم و بعد توسط نرم افزار ogf2tool اون را تبدیل کردم و داخل گوشی ریختم حالا میخواهم که این نقشه را تراک کنم برای شما تا کالیبره بفرمایید ولی یک مشکل بزرگ دارم و اون اینکه وقتی record on را زدم باید روی قسمت خاصی از نقشه باشم یا نه ( منظورم همون دایره وسط هست که داخل شکل میبینید یاد روی نقطه خاصی باشه یا من و قتی نقشه را باز کردم هر کجا که بود فقط record on را بزنم ؟ ) ؟
بعد هم اینکه شما فرموده بودید باید ADD WAYPOINT هم بکنم آیا در این حالت هم دایره قرمز رنگ باید جای خاصی از تصویر باشه ؟ آیا من باید در TAB ، MAIN گزینه های 3 تا 6 را هم دست کاری کنم ( عددش را باید تغییر بدم ؟ ) و آیا باید اسم اون نقطه را هم عوض کنم ؟
وقتی انشاا... این کار ها با موفقیت تمام شد فایلهای SAVE شده با چه پسوندی هستند که من اونها را ارسال کنم ؟
و چند سوال کوچولو ؟
1) آیا فقط وقتی نقشه ای را داخل برنامه GPS باز می کنیم و پیغام میده که کالیبره نیست باید کالیبره بشه ؟ یعنی در غیر این صورت اون نقشه کالیبره شده است ؟
2) وقتی یک نقشه کالیبره نیست ( مثلا همین نقشه نایین ) اون علامت قرمز رنگ که موقعیت من را مشخص میکنه دیگه داخل نیست ؟ یا هست ؟
3) چطور میتونم مثلا موقعیت یک نقطه که میخواهم به اونجا برسم را مشخص کنم تا فاصله را به من بده ؟
شرمنده خیلی طولانی شد .
ببخشید
وقتی شما به gps وصل شوید دایره باید به فلش تبدیل و در موقعیت درست خودش قرار میگیرد
record on برای ذخیره مسیر است و بهتر است on باشد
وقتی هم که add waypoint میکنید فقط اسم و توضیحات را اضافه یا تغییر دهید به باقی فیلدها
کاری نداشته باشید
فایل ذخیره شده با پسوند wpt در فولدر E:\data\smartcomgps\waypoint ذخیره میشود و قبل از
آن شما باید با دستور save waypoints اقدام به ذخیره ویپونتها و دادن نام مناسب به آن بکنید
1- بله و بله
2- نیست و این علامت برای شبیه سازی یا simolate است و فقط در زمان قطع gps کاربرد دارد
3- از دستور follow
خواهش میکنم
nish
9 April 2008, 02:33 PM
راستش من برنامه رو نصب کردم و ساین هم شد و نقشه ها هم بسیار خب هستن ولی من نحوه کار و دقیقا متوجه نشدم گوشی من N95 هستش ولی وقتی برنامه رو باز میکنم می خواد که به بلوتوس وصل شه آیا اساسا این حالت طبیعی هستش یا نه؟ باید تنظیماتی در داخل برنامه انجام بشه ؟
حالا اینجا این نکته پیش می یاد که من مثلا در رشت هستم با این برنامه چطور میشه موقعیت یابی کرد از چه طریقی با کدوم سرور؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
نه این حالت طبیعی نیست
برنامه داده gps یا ( gps data) را اجرا کنید کلید "گزینه ها" را بزنید (option) سومین نوار از بالا را انتخاب کنید "تنطیمات تعیین موقعیت" یا ( position setting)
حالا گزینه های bluetooth gps و "از طریق شبکه" network server را غیر فعال کنید اگر درست نشد به من بگویید
موقعیت یابی از طریق ماهواره است نه شبکه
راستش من برنامه رو نصب کردم و ساین هم شد و نقشه ها هم بسیار خوب هستن ولی من نحوه کار و دقیقا متوجه نشدم گوشی من N95 هستش ولی وقتی برنامه رو باز میکنم می خواد که به بلوتوس وصل شه آیا اساسا این حالت طبیعی هستش یا نه؟ باید تنظیماتی در داخل برنامه انجام بشه ؟
حالا اینجا این نکته پیش می یاد که من مثلا در رشت هستم با این برنامه چطور میشه موقعیت یابی کرد از چه طریقی با کدوم سرور؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی رفتی تو برنامه رو دکمهی آبی سمت چپ یا دکمه ی زیر GPSرو بزن و GPSرو انتخاب کن وبعد CONNECTیا همون اولی ر و بزن دیگه احتیاجی به بلو تو ث نیست.اگه می خوای نقشه هایی رو که داری عوض کنی دکمه ی 2 رو بزن و نقشه ی مورد نظر رو اتخاب کن.همین.
من نميدونم چرا gps اين n95 اينطوري ميكنه.گاهي اوقات خيلي خوب موقعيت رو نشون ميده،سرعت رو ميگه و ...
ولي گاهي اوقات اصلا انگار كه نه انگار.نه حركت ميكنه نه نشون ميده....!!!!
ايراد از كجاست؟؟؟؟
1- اگر گوشی ورژن قدیمی است آنرا آپدیت کنید
2- در تنظیمات موقعیت یابی فقط از a-gps و integrated gps استفاده کنید
nish
12 April 2008, 11:24 AM
h_zendehdel ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] SMARTCOMGPS
لطفا در خصوص SIGN برنامه فوق منو راهنمایی کنید.
IMEI : 357666014408055
دوست عزیز
در حال حاظر مشکلات زیادی در ضمینه ساین کردن برنامه ها وجود دارد برای کمک به لینک زیر مراجعه کنید :
h_zendehdel
12 April 2008, 08:08 PM
سلام
من نمیتونم sign کنم لطفا برای IMEI=357666014408055 کمکم کنید
nish
15 April 2008, 01:44 PM
سلام
من نمیتونم sign کنم لطفا برای IMEI=357666014408055 کمکم کنید
دوست عزیز
همانطور که قبلا هم گفته ام در حال حاظر مشکلات زیادی در ضمینه ساین کردن برنامه ها وجود دارد
برای کمک جهت دریافت فایلهای مورد نیاز برای ساین کردن به لینک زیر مراجعه کنید :
دریافت فایل cer از سایت Opda ([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links] 1 ([Only registered and activated users can see links])2 ([Only registered and activated users can see links]))
moh101
19 April 2008, 12:07 PM
با سلام
ضمن تشكر از راهنماييهاي دوستان محترم ، من توانستم نقشه ام را به فرمت mgf2 ببرم ولي فرمت map را نمي دانم چگونه بسازم . لطفا مرا راهنمايي كنيد
minero
19 April 2008, 10:33 PM
با سلام
یکی از دوستان می گفت روی گوشی نوکیا 81 مدل 8 گیگ با تبدیل زبان آن به فارسی بدون نیاز به ساین کردن می توان برنامه اسمارت جی پی اس وهم چنین سایر برنامه هارا اجرا کرد .
nish
20 April 2008, 11:23 AM
با سلام
ضمن تشكر از راهنماييهاي دوستان محترم ، من توانستم نقشه ام را به فرمت mgf2 ببرم ولي فرمت map را نمي دانم چگونه بسازم . لطفا مرا راهنمايي كنيد
این یک برنامه مجزاست
1- ابتدا برنامه را بر روی گوشی موبایل نصب کنید .
2- نقشه را با کیفیت 300Dpi اسکن کنید به وسیله برنامه ای که در فایل زیپ موجود می باشد فایل مورد نظر را کانورت کنید . ( با انتخاب فایل برنامه به صورت اتوماتیک عمل کانورت را شروع می کند )
3- فایل را ( به طور مثال ( Tehran.ogf2 بر روی گوشی در مسیر data/SmartComeGps/Maps کپی کنید .
4- شناسه های صوتی را به وسیله کامپیوتر ضبط و با فرمت wav یا mp3 ذخیره کنید مثلا پارک ساعی
5- فایلهای صوتی را در در مسیر data/SmartComeGps/audio کپی کنید .
6- برنامه را اجرا کنید از options منوی GPS ، Connect را انتخاب کنید .
7- از options منوی MAP ، Select map نقشه مورد نظر را انتخاب کنید .
8- اگر برای اولین بار نقشه را انتخاب می کنید باید آن را کالیبره کنید برای کالیبره کردن از روش زیر استفاده کنید :
- صبر کنید تا ارتباط با ماهواره برقرار شود به نقطه مورد نظر بروید مثلا پارک ساعی مکان همان مکان را بر روی نقشه پیدا کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add CalibraTion Point را انتخاب کنبد از options ، ok را انتخاب کنید بر روی نقشه در روی مکان یک نقطه و دایره قرمز قرار می گیرد این عمل را برای 9 مکان دیگر نیز انجام بدهید( هر بار باید یک پوینت جدید انتخاب شود تا 10 بار ) سپس finish CalibraTion را انتخاب کنید .
- اگر عمل کالیریشن به هر دلیلی دچار اشکال یا یا اشتباه شد به مسیر data/SmartComeGps/Maps بروید و فایل با پسوند .map ( در اینجا tehran.mp ) را حذف کنید . مجداد عمل کلیبراسیون را انجام دهید .
mephistopheles
20 May 2008, 02:19 AM
خدمت بچه های گل فوروم عرض کنم که در قسمت کالبیبره باید بجای زون 39s از 39n استفاده کنید تا کالبیرتون درست از آب در بیاد!!!!
البته از دوست عزیزی که موضوع کالیبره کردن را کامل آموزش دادن هم کمال تشکر را می کنم!
موفق باشید!:icon_cool:lover:
benzin_ef
30 May 2008, 04:32 PM
سلام دوست عزیز
من برنامه ی گارمین رو روی n82 دارم ولی می گن اینی که شما گذاشتین خیلی قوی تره، ولی نمی تونم مقایسشون کنم، آخه لینک دانلودتون خرابه!!! می شده درستش کنید؟؟؟
با سپاس فراوان
Benzin
saeid_anwar
1 June 2008, 09:25 AM
سلام
استاد nish این برنامه را من داونلود کردم ولی وقتی میخواهم نصبش کنم Error میده و میگه برای سیستم عامل شما مناسب نیست. :icon_eek:مدل سیستم عامل من سیمبیان ورژن 20.0.062 هست و گوشی N82
پیشاپیش از راهنمائی شما متشکرم:icon_cool
nish
1 June 2008, 11:06 AM
سلام این برنامه باید برای گوشی شما ابتدا ساین شود سپس قابل نصب روی گوشی خواهد بود
al_kino
25 June 2008, 11:38 AM
سلام،
من بعد از كللي سعي و كلنجار تونستم اين نقشه تهران رو كه جزئياتش خيلي بالاست به دست بيارم.
شما ميتونيد از اين نقشه توي برنامه هايي كه با فرمت jpg با png ورودي قبول ميكنن استفاده كنيد.
نقشه رو 10 تيكه كردم، البته هر قسمتش به تنهايي قابل روئيته.
رزولوشن نقشه خيلي بالاست به خاطر همين سايز نقشه جمعا 108MB شده.
اين هم لينك rapidshare براي دانلود نقشه
mamongh
29 June 2008, 11:59 AM
لینک برنامه خرابه کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککک
al_kino
29 June 2008, 12:22 PM
كدوم از لينكها خرابه؟ بگيد تا درستش كنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.