PDA

View Full Version : گاز سوز كردن پيكان

khore mobile
16 October 2007, 10:05 PM
دوستان سلام
من یه پیکان کاربراتوری مدل 80 دارم که روی موتورش نوع سوخت رو بنزین و گاز IPG معرفی کرده!
1. گاز IPG چه صیغه ای هست؟ همون گاز خانگیه یا بوتان یا؟
2. من واسه گاز سوز کردنش باید چیکار کنم؟

hooman62
16 October 2007, 10:28 PM
دوستان سلام
من یه پیکان کاربراتوری مدل 80 دارم که روی موتورش نوع سوخت رو بنزین و گاز IPG معرفی کرده!
1. گاز IPG چه صیغه ای هست؟ همون گاز خانگیه یا بوتان یا؟
2. من واسه گاز سوز کردنش باید چیکار کنم؟
دوست عزیز برای ماشین در حال حاضر دو نوع گاز وجود داره
1 - CNG که معرف حضور هست و در حال حاضر تمام ماشین های جدید دوگانه سوز این سوخت را دارند و با یک بار پر کردنش در حدود 100 کیلومتر میتوان رانندگی کرد و هزینه ان هر لیتر 20 تومان میباشد
2- LPG که ماشین های گازسوز قدیمی از این گروهند و عملا گاز مایع میباشد که با یک بار سوخت گیری در حدود 400 -500 کیلومتر میتوان با ان رانندگی کرد که برای سوخت گیری ان هنگام سوخت گیری هیچ پولی بابت آن نمی پردازید و تنها هر شش ماه یک بار مبلغی در حدود 5000 تومان برای تست مخزن میپردازید
و در طول این مدت هر چقدر که میخواهید گاز میزنید(در هنگام سوخت گیری فقط کارتی را نشان متصدی میدهید)
اما نوع دوم (LPG)تنها در اختیار عده معدودی از تاکسی های نسبتا قدیمی میباشد و کارت گاز تنها برای انها صادر میشود و پمپ گاز انها تنها در تهران و آن هم تعداد بسیار محدودی میباشد مثل جایگاه میدان آرژانتین و یا خیابان سراج که اکثر دستگاه هایش برای گاز LPG میباشد
شما میتونی ماشینت را ببری این جایگاه های تبدیل دوگانه سوز و نوبت بگیری تا بتونی از نوع CNG را استفاده کنی

khore mobile
17 October 2007, 08:10 PM
ممنون از راهنمائیت

یکی از بچه ها که قزوین زندگی میکنه ماشینشو که مثل مال منه گاز سوز کرده و میگفت همون گاز بوتان هستش.

همچین چیزی صحیحه؟

رحيم توكلي
26 October 2007, 02:02 AM
خب بوتان همون گاز مایع هست دیگه