View Full Version : روشن نشدن 6600 بعد از فرمت
DVB_SS2
15 October 2007, 02:40 AM
یه گوشی نوکیا 6600 مال یکی از دوستان مشکل داشت قلطی میکرد و توی قسمت تنظیمات هم نمیرفت از راه گرفتن کلید سبز -ستاره-سه فرمتش کردم فرومت هم شد ولی دیگه بالا نمیاد روشن که میکنم میره روی نوشته اول نوکیا میمونه تا یه 5 دقیقه ایی بعدش صفحه سفید میشه و دیگه هیچ کاری نمیکنه حتی برای خاموش کردنش هم باید باطری رو بیرون بیارم.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟
آیا امکانش هست فریمورش مشکل پیدا کرده باشه؟
راه حلی بجز فلش کردن داره یا خیر؟
salman24h
15 October 2007, 02:50 AM
نمیدونم
من 2 سال پیش یدونه 3650 داشتم که نزدیک به 3.5 سال کار کرده بود و حسابی خسته بود. این اواخر یهو صفحه سفید میشد و از حال میرفت و دقیقا مثه این 6600 شما میشد.
هرجایی که میبردم تعمیر میگفتن دیگه عمرش رو کرده
2 بار فلش کردم اما 1 ماه دوام آورد. بیچاره عمرش رو داد به شما
به نظرم این 6600 مفلوک هم دیگه به آخر خط رسیده باشه... الکی وقتت رو تلف نکن، به فکر یه گوشی نو باش
موفق باشی
DVB_SS2
15 October 2007, 03:46 AM
ممنون دوست عزیز
اما قبل از اینکه من گوشی رو فرمت کنم گوشی کار میکرد فقط توی بعضی از قسمتهاش نمیرفت !!!
من خودم 3250 دارم این گوشی برای یکی از دوستانم هست .
دوستان دیگه نظزی دارند؟
GHAHRAMAN
15 October 2007, 04:21 AM
یه بار دیگه هارد ریست رو انجام بدین بینین نتیجه چی میشه؟
PAYAM
15 October 2007, 05:01 AM
مموري رو دربياريد بعد مجددا مسترريست از بيرون بكنيد. (با گرفن سه تا كليد)
homo
15 October 2007, 06:10 PM
مموري رو دربياريد بعد مجددا مسترريست از بيرون بكنيد. (با گرفن سه تا كليد)
به قول آقا پيام وقتي مستر ريست ميكني اگه رم رو در نياري گوشي بالا نمياد رم رو دربيار وگوشي رو روشن كن.تو شاخه system رم يه سري فايل هست كه بعد فرمت نميزاره گوشي درست روشن بشه
DVB_SS2
16 October 2007, 06:06 PM
تشکر از همه دوستان عزیز
با فلش کردن گوشی مشکل حل شد !!!
به گفته کسی که گوشی رو برام فلش کرد به دلیل ضعیف بودن باطری در هین فرمت ، فرمت نیمه تمام شده بوده و دیگر قادر به پیدا کردن فایهای سیتمی خود نبوده است نمیدونم تا چه حد این گفته صحیح است ؟ ولی به هر صورت مشکل حل شد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.