PDA

View Full Version : مناسب ترین آمپ Infinity

Farbod.E
11 October 2007, 03:14 AM
درود بر اساتید و سروران گرامی:
بنده یک جفت باند Infinity Kappa دارم که انصافاً ازش راضی هستم . مدتی پیش یکی از همکاران من توصیه کرد که حتماً از یک آمپلی فایر استفاده کنم . با توجه به اینکه بنده داخل اتومبیلم کامپیوتر نیز دارم و لذا نیازمند یک آمپلی فایر هستم ، شما عزیزان با توجه به این مشخصات چه مدلی را پیشنهاد میکنید . البته با شرایط ذیل:

1) 4 کانال باشد
2) حتماً Infinity باشد
3) قیمت بالای 200 هزار تومان هم نداشته باشد !

mr.designer
11 October 2007, 04:51 PM
اینفینیتی مدل ref475a 4 تا 75 وات در بار 4 اهم.
دلیل شما رو مبنی بر اینفینیتی بودن نمیدونم....ولی اگه یه موقع اسرار ندارید......میتونید ارت کوئیک بردارید.
مدل t2000w/4
4 تا 100 وات در بار 4 اهم.
4 تا 150 وات در بار 2 اهم.
قیمت 185 هزار تومن.

Farbod.E
12 October 2007, 01:34 PM
سپاس از شما :
راستش من چون از باندهای اینفینیتی استفاده میکردم ترجیح میدادم که آمپ را نیز اینفینیتی ببندم . البته از آنجایی که کلاً اهل صدای دهشتناک و بلند نیستم از گذاشتن هرگونه اسپیکر اضافه مثل ساب یا میدرنج فعلا خودداری کردم . که خب شاید در آینده آن هم ممکن شود که از من هم هیچ بعید نیست !!!!

بنده دیروز یه آمپلی فایر Infinity مدل 7541a خریدم که 4 کاناله است و انصافاً هم چیز خوبیه . میخواستم از اساتید بزرگوار بپرسم که آیا این آمپ خوبی هست یا نه !

mr.designer
12 October 2007, 04:33 PM
ما که جزو اساتید نیستیم.....
بله.....امپ خوبیه............از سری قدیمیشه.........اینی که من گفتم.......جدیدش هست.
با هم / هم زیاد فرق ندارن........
ولی در کل امپ خوبیه.....
چند گرفتی....با گارانتی عکاذ ؟؟

amir_CLK500
12 October 2007, 04:40 PM
من خودم قبلا اینفینیتی داشتم صداش بیس نداره ولی خیلی خیلی قشنگه صداش.روح آدم تازه میشه وقتی صداشو میشنوه.هیچ وقت از آهنگ گوش کردن سیر نمیشه آدم

Farbod.E
17 October 2007, 01:18 AM
امیر جان با شما کاملاً موافقم ! انصافاً صدای زیبایی دارد!
در مورد قیمت هم بنده با گارانتی عکاظ خریدم 180 هزار تومان