PDA

View Full Version : محبوب ترین سیستم برای سایت چیست ؟

sina2502002
9 October 2007, 11:21 AM
با سلام به تمامی دوستان
دوستان اگر بخوام بین چت ، دوست یابی و انجمن یکی رو انتخاب کنم به نظر شما کدام یک در بین کاربران اینترنت محبوب تره ؟
ممنون میشم در نظر سنجی شرکت کنید و اگر هم دلیلش رو ذکر کنید بهتره :icon_cool

salman24h
9 October 2007, 06:38 PM
من انجمن ها رو انتخاب میکنم

unliner
16 November 2007, 08:14 PM
منم انجمن رو
ولی در کل فکر نکنم گزینه های جالب رو داده باشی!چون از نظر من مرز مشخصی بین دوست یابی با چت وجود نداره ;)

payam64
17 November 2007, 12:45 AM
منم انجمن
ولی فکر کنم گزینه اول بل 2گزینه دیگه فرق داره چون ما تو انجمن ها بر اساس تخصصی و نیاز هایی که راجع به یه مطلب خاصی داریم با هم گفتگو میکنیم و هدفمون در درجه اول دوست یابی نیست و از نظر همه استفاده میکنیم

شهرام 2
17 November 2007, 02:20 PM
سلیقه ما انجمن است وکسب اطلاعات واطلاع رسانی به دوستان.
به همین علت است که دراین سایت عضو شده ایم
کسانی که فقط فکر وقت گذرانی یادوست یابی هستند (که 90% این افراد أدم رو سرکار میگذارند وهمش دروغ ردیف میکنند یعنی دختر خودش راپسر وپسر خودش را دختر معرفی میکند) معمولا در این سایتها کمتر یافت میشوند

قصد توهین به گروه خاصی رو نداشته وپیشاپیش از دوستانی که ممکنه به خودشون بگیرن عذر خواهی میکنم .

داود18
17 November 2007, 09:26 PM
شما اومدي تو انجمن ميپرسي انجمن خوبه يا نه!!!!!!
بري تو چت روم بپرسي همه ميگن چت بري تو کلوپ ميگن دوستيابي
مني که اومدم توي انجمن حتما به نظرم بهتر بوده و فکر ميکنم پر طرفدار تره
نظر سنجيت درست نيست

kickerboy
6 January 2008, 06:30 PM
مني که اومدم توي انجمن حتما به نظرم بهتر بوده و فکر ميکنم پر طرفدار تره

چطوره که بحث مون رو روی این قضیه که چرا انجمن ها بهتره ادامه بدیم ، همه ماهایی که تو این انجمن عضو هستیم حتمن برای خودمون یه استنباطی داریم که وقتمون رو اینجا صرف می کنیم .

من بخاطر اینکه دوستانی پیدا کنم که بیشتر از خودم معلومات داشته باشن و اگر جایی کارم لنگ موند و پست زدم کمکم کنن ( تو اسرع وقت ) ، توی انجمن ها اصلن به جنس و مسائل جهان سوی اهمیت نمیدن (یا لااقل خیلی کمتره) بیشتر می خوان داشته ها شون رو در اختیار دیگران قرار بدن و نداشته هاشون رو از دیگران بیاموزن چیزی که امروز تو جامعه ما برعکس هست و هیچ کس چیزی به دیگری نمی آموزه و سعی بر گمراه کردنش داره ، جامعه مجازی ما بسیار زیبا تر از جامعه حقیقی مون هست و من این رو می پسندم و دوست دارم .

amir.mansoury
20 February 2008, 07:32 PM
کاری کن که از هردو استفاده کنی

EbliiS
20 February 2008, 11:00 PM
من دوست يابي را ميپسندم
اون بالا تو قسمت نظرسنجي هم ميتونستي نطرتونو اعمال كنيدhttp://asefsoft.com/qsimages/12.gif