PDA

View Full Version : مشکل در jgui advanced sms cooprate 5.5

Mr.Invisible
6 October 2007, 04:54 PM
با سلام خدمت دوستان.
آقا ما این نرم افزارو نصب کردیم و بعد هم register کردیم ولی 1 مشکل داره.
روی بعضی از منو ها که tap می کنم اون گزینرو باز نمی کنه و باید حتما چند بار این کارو کنم.
اگه کسی راه حلی داره لطف کنه بگه که من دارم دق میکنم.
ممنون

mohammad51
7 October 2007, 02:33 AM
با سلام خدمت دوستان.
آقا ما این نرم افزارو نصب کردیم و بعد هم register کردیم ولی 1 مشکل داره.
روی بعضی از منو ها که tap می کنم اون گزینرو باز نمی کنه و باید حتما چند بار این کارو کنم.
اگه کسی راه حلی داره لطف کنه بگه که من دارم دق میکنم.
ممنون

دوست عزيز

اولا كه بعض از برنامه باگ هايي دارن كه هيچ كاريش هم نميشه كرد اما برا يمشكل شما بهتر يك بار برنامه رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه؟:icon_cool

Mr.Invisible
7 October 2007, 11:36 AM
بخدا اینقدرام که فکر می کنی خنگ نیستم.
همه این برنامه رو دارن فکر کنم فقط واسه من این طوریه.1000 بار remove کردم hard reset کردم و هر کاری که فکرشو کنی اما بازم خبری نیست حتی برنامرو از چند جا دیگه گرفتم ولی بازم ...

mohammad51
7 October 2007, 12:10 PM
بخدا اینقدرام که فکر می کنی خنگ نیستم.
همه این برنامه رو دارن فکر کنم فقط واسه من این طوریه.1000 بار remove کردم hard reset کردم و هر کاری که فکرشو کنی اما بازم خبری نیست حتی برنامرو از چند جا دیگه گرفتم ولی بازم ...

دوست عزیز

کس دیگه ای رو هم دیدی که این برنامه رو نصب کرده باشه؟ تاببینی که همین مشکل رو داره یا نه ممکنه باگ خود نرم افزار باشه و این مشکل رو ایجاد میکنه:icon_cool

Mr.Invisible
7 October 2007, 12:16 PM
آره من روی خیلی از گوشیهای دوستام که pda2k هستن دیدم مثل مال من نیست از لحاظ ROM و بقیه مسائل هم مثل مال خودمن ولی این مشکل و ندارن و فقط یه نفرو دیدم که این مشکل و مثل من داشت

mohammad51
7 October 2007, 01:45 PM
آره من روی خیلی از گوشیهای دوستام که pda2k هستن دیدم مثل مال من نیست از لحاظ ROM و بقیه مسائل هم مثل مال خودمن ولی این مشکل و ندارن و فقط یه نفرو دیدم که این مشکل و مثل من داشت

دوست عزیز

شما اگر میتونی ویندوزت رو اپدیت کن بعد این نرم افزار رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه؟:icon_cool

Mr.Invisible
7 October 2007, 02:46 PM
Update هم کردم حتی wm5 هم ریختم بازم نشد.من که دارم بیخیال شدم .ولی دنبال یه نرم افزار می گردم که مثل این to screen sms یا flash sms داشته باشه.اگه کمکم کنی ممنون میشم

mohammad51
7 October 2007, 03:43 PM
Update هم کردم حتی wm5 هم ریختم بازم نشد.من که دارم بیخیال شدم .ولی دنبال یه نرم افزار می گردم که مثل این to screen sms یا flash sms داشته باشه.اگه کمکم کنی ممنون میشم

دوست عزیز

شما درخواستتون رو تو معرفی برنامه ها بدید تا دوستان اگر برنامه داشتن براتون بگذارن:icon_cool

sarkar
24 October 2007, 03:04 PM
سلام

من گوشیم خیلی قاطی کرده

اگه میشه ویندوز و rom جدید برای گوشی من معرفی کنید(برای دانلود)

لطفا هم طریقه نصب ویندوز و rom جدید را بگویید
و اینکه گوشی من پروفت است یا ویزارد؟

mohammad51
24 October 2007, 03:47 PM
سلام

من گوشیم خیلی قاطی کرده

اگه میشه ویندوز و rom جدید برای گوشی من معرفی کنید(برای دانلود)

لطفا هم طریقه نصب ویندوز و rom جدید را بگویید
و اینکه گوشی من پروفت است یا ویزارد؟

دوست عزیز

شما باید بری تو سایت خود hp واونجا ثبت نام کنید و ببینید ایا رام جدیدی برای گوشی شما هست ؟اگر بود از همون جا دانلود کنید در مورد نصب رام هم فکر کنم کوشی شما باید رام رو روی مموری گوشیتون کپی کنید و بعد از اونجا ویندوز جدیدی رو نصب کنید :icon_cool