View Full Version : قفل صفحه کلید P990
ksc123
5 October 2007, 11:52 PM
با سلام خدمت دوستان لطفا برنامه ای جهت قفل صفحه کلید P990 با رمز عبور معرفی کنید
من قبلا از برنامه Advanced device lock استفاده کردم که برنامه خوبی بود ولی متاسفانه هفت روزه بود اگر کسی کرک شده اش را دارد بگذارد.:icon_redf
Mahsa_MeH
6 October 2007, 01:26 AM
با سلام خدمت دوستان لطفا برنامه ای جهت قفل صفحه کلید P990 با رمز عبور معرفی کنید
من قبلا از برنامه Advanced device lock استفاده کردم که برنامه خوبی بود ولی متاسفانه هفت روزه بود اگر کسی کرک شده اش را دارد بگذارد.:icon_redf
این برنامه نیاز به ساین کردن داره . فعلاً هم سایت symbian signed اکانت جدید صادر نمیکنه.
پس بهتره از Inactivity Lock که روی خود گوشی هست استفاده کنید
به مسیر زیر برید :
Tools_Control panel_Security_Locks
سپس کنار Inactivity lock رو تیک بگزارید
با این کار ، وقتی که نورصفحه خاموش میشه ، بعد ازچند ثانیه کد دستگاه فعال میشه و تا کد رو بهش ندید ، عمل نخواهد کرد .
کد اصلی دستگاه ،0000 هستش . برای تغییر کد ، درهمون منوی Locks ، روی علامت بالای صفحه کلیک کنید و سپس Change phone lock .:icon_cool
abaratian
6 October 2007, 01:35 AM
نیاز به نرم افزار نداره
در کنترل پنل به قسمت security و بعد device locks بروید. inactivity lock را تیک بگذارید. رمز گوشی از شما پرسیده می شود و هربار صفحه کلید قفل (به طور خودکار) قفل شود با همین رمز باز می شود.
Mahmoud_d
16 October 2007, 01:21 PM
نیاز به نرم افزار نداره
در کنترل پنل به قسمت security و بعد device locks بروید. inactivity lock را تیک بگذارید. رمز گوشی از شما پرسیده می شود و هربار صفحه کلید قفل (به طور خودکار) قفل شود با همین رمز باز می شود.
سلام من اين كار را كردم ولي رمز مي پرسه. نمي دونم رمزش چيه. حتي گوشي را هم فرمت كردم ولي نشد. اگه ممكنه رمز چيه؟
msmmaze
16 October 2007, 02:32 PM
0000
Mahsa_MeH
17 October 2007, 05:28 PM
سلام من اين كار را كردم ولي رمز مي پرسه. نمي دونم رمزش چيه. حتي گوشي را هم فرمت كردم ولي نشد. اگه ممكنه رمز چيه؟
دوست عزیز ، کد رمز گوشی درحالت عادی که کارخانه قرار داده ، 0000 هستش . طریقه ی تغییرش رو هم که در پست قبلیم گفتم . امیدوارم مشکلتون حل بشه:icon_cool
Mahmoud_d
19 October 2007, 12:26 AM
دوست عزیز ، کد رمز گوشی درحالت عادی که کارخانه قرار داده ، 0000 هستش . طریقه ی تغییرش رو هم که در پست قبلیم گفتم . امیدوارم مشکلتون حل بشه:icon_cool
با تشكر از دوست عزيزم Mahsa_Meh ، كد رمز 0000 را هم زدم ولي اين پيغام را مي ده wrong phone lock code اگه ممكنه بيشتر راهنمايي كنيد. ممنونم :icon_cry:
Mahsa_MeH
19 October 2007, 04:25 PM
با تشكر از دوست عزيزم Mahsa_Meh ، كد رمز 0000 را هم زدم ولي اين پيغام را مي ده wrong phone lock code اگه ممكنه بيشتر راهنمايي كنيد. ممنونم :icon_cry:
من چند راه که به نظرم میرسید رو امتحان کردم . هم با مستر ریست و هم Format Internal Disk .
تنها چیزی که مطمئنم ، اینه که اگر قبلاً گوشی Change Phone Lock شده باشه ، هیچگونه فرمتی نمیتونه کد Lock رو به 0000 برگردونه و فقط در این حالت ، وارد کردن کد 0000 ، باعث میشه که پیغام Wrong Phone Lock Code ظاهر بشه . فقط احتمال داره که با فلش کردن گوشی ، کد به 0000 برگرده .
این مشکل در سامسونگ و نوکیا وجود نداره ! اینها با یک فرمت ساده ی Settings ، به کد اصلیشون که در نوکیا 12345 ودرسامسونگ 00000000 هست ، برمیگردن .
آخرین کاری که به ذهنم میرسه و بهتون پیشنهاد میکنم ، استفاده از برنامه ی Best Crypto هستش که رمز گذاری روی فایل ها رو در سطح پایین تر از Advanced Device Locks انجام میده . ساده تر بگم ؛ فقط اطلاعات داخل پوشه های File Manager رو قفل میکنه که همین کار محدود این برنامه ، بهتر از بدون قفل بودن دستگاه هست .
لینک دانلود ، توی تاپیک برنامه های uiq3 هست . اگر خراب بود یا برنامه عمل نکرد ، توی همون تاپیک بگید که من برنامه ی خودم رو در Share براتون آپ کنم .
msmmaze
20 October 2007, 03:51 AM
شما بفرمایید که گوشی را آکبند خریدین؟ و مطمئن هستید کد آن عوض نشده؟
PAYAM
20 October 2007, 04:46 AM
با استفاده از برنامه xs++ و ورژن جديد اون (2.2) كه اسمارتفونهاي SE رو هم ساپورت ميكنه، ميتونيد PhoneCode گوشيتون رو بفهمين.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
navid_gold
24 June 2008, 12:02 AM
میشه لطفا توضیح بدین که چگونه میشه از این برنامه استفاده کرد .
من قبلا به گوشیم phone code دادم ولی الان فراموش کردم و نمیتونم دوباره بهش کد بدم
لطفا راهنمایی کنید....:icon_razz
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.