View Full Version : هک با بلوتوس برای اولین بار در پرشین هالز
am!n
5 October 2007, 12:54 PM
هک با بلوتوس برای اولین بار در پرشین هالز برای پاکت پی سی دارها
Bluezard v1.0
[Only registered and activated users can see links]
با سلام – پس از جست و جو های فراوان برای اولین بار به یک برنامه ی بسیار قوی بر خوردم که نظیر ندارده
توسط این برنامه بعد از اینکه گوشی مقابل شما را اکسپت کرد—بر فرض مثال:
شما می خواید برای اشکان که بر فرض دوست شما است یک آهنگ بلوتوس کنید-دوستتون شما را اکسپت می کنه-بعد شما خود را به حالت مخفی در میارید و چراغ بلوتوس شما خاموش و اسم کانکت شدن شما به یک اسم دیگر تغییر پیدا می کند.
پس از کانکت شدن شما می توانید کارهایی از قبیل موارد زیر را بر روی گوشی مقابل انجام دهید:
1-مخفی ماندن از جست و جوی طرف مقابل توسط موبایل یا دیگر وسایل بلوتوس دار
2-خاموش کردن چراغ بلوتوس
3-تغییر اسم در گوشی مقابل هنگام کانکت شدن
4-دریافت sms ها ی طرف مقابل
5-دریافت دفترچه تلفن طرف مقابل
6-ایجاد هر گونه فایل با اسم دلخواه بدون اطلاع طرف مقابل
7-پاک کردن هر گونه فایل-عکس-آهنگ و... بدون اطلاع طرف مقابل
8-تغییر نام فایل های طرف مقابل
9-ارسال sms با شماره ی خط مقابل
توضیح:به این صورت است که شما متن sms را در پاکت پی سی خود تایپ می کنید و شماره ی فردی که می خواید این sms براش بره را هم میزنید بعد send را می زنید بعد این sms از طریق سیمکارت گوشی مقابل ارسال میشه و هزینه بر روی گوشی مقابل میفته و شماره ی مقابل برای طرف مورد نظر میفته و جالب اینجاست که هیچگونه اس ام اسی در send item طرف مقابل قرار نمی گیره.
10-دریافت اطلاعات گوشی مقابل از قبیل مدل-آی پی-اسم و...
11-دریافت و ارسال هر گونه فایل و ...
12-حالت حمله ی 1 و 2 که گوشی طرف مقابل را از طریق پاک کردن بعضی چیزا به هنگ کردن میندازه.
13- پاک کردن اس ام اس های طرف مقابل
14-پاسخ گویی به موبایل طرف مقابل(برای من جواب نداد)
و خیلی کارهای دیگه که هنوز وقط نکردم چک کنم-بر روی جمین بنده جواب داد و اکثر این کار ها را تونستم باش انجام بدم فقط مهم همون اکسپت اولش....
امکان داره کمی گیر کنید و ارور بده اما راه میفتید...
قابل نصب بر سیستمهای 2003 و 2005 و 2006
تقدیم به همه ی دوستان خودم در سرزمین بزرگ phalls
حجم:1011.14 KB
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
am!n
5 October 2007, 01:47 PM
من فقط یه مشکلی که تو این برنامه دیدم نمی دونم چرا از وقتی که این برنامه را نصب کردم وقتی اس ام اس با گوشیم می فرستم یا دریافت می کنم وقتی گوشیم ریست میشه دیگه اون اس ام اسا نیستن-یعنی می تونه مشکل از این برنامه باشه؟؟
am!n
5 October 2007, 02:32 PM
من فقط یه مشکلی که تو این برنامه دیدم نمی دونم چرا از وقتی که این برنامه را نصب کردم وقتی اس ام اس با گوشیم می فرستم یا دریافت می کنم وقتی گوشیم ریست میشه دیگه اون اس ام اسا نیستن-یعنی می تونه مشکل از این برنامه باشه؟؟
این مشکل من حل شد-اگر کسی این مشکل را داشت می تونه از sms maneger استفاده کنه-در ضمن ممکن هم هست که این مشکل را نداشته باشید-چون برادرم هم نصب کرد اما این مشکل را نداشت-
موفق باشید...
farzin_silver
5 October 2007, 02:40 PM
با تشکر از شما دوست عزیز.
آیا آموزشی برای این برنامه وجود داره.یه راهنمای جامع. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی بابا
5 October 2007, 05:39 PM
از پاکت پی سی به پاکت پیسیه یا به همه ی گوشیها؟
diyaco
5 October 2007, 06:10 PM
ضمنا" آیا راهنمای کامل این برنامه را میتوان پیدا کرد؟
am!n
5 October 2007, 08:32 PM
از پاکت پی سی به پاکت پیسیه یا به همه ی گوشیها؟
برای هک همه ی گوشی ها کاربرد داره-کارکردن با این برنامه خیلی آسونه-اگر نیاز به آموزش دارید بگید تا نهایتا تو این 1 یا 2 روزه براتون بگذارم..
sina2502002
5 October 2007, 10:11 PM
این برنامه فقط بر روی ویندوز مبایل نصب میشه ؟
یا روی بقیه گوشی ها هم نصب میشه ؟
اگر آموزش هم بذارید ، برای ناشی هایی مثل من خوبه :icon_cool
mohammad51
5 October 2007, 11:13 PM
دوستان عزيز
اين برنامه كه امين زحمتش روكشيد فقط بر روي ويندوز موبايل نصب ميشه و در ضمن ممكنه مشكلاتي رو هم براي گوشي شما بوجود بياره همون طور كه براي خود امين هم پيش اومده همون طور كه خودش گفته تو اين نرم افزار ها خود نويسنده نرم افزار هم ميگه اگر مشكلي پيش اومد با خودتونه :icon_cool
roamer989
5 October 2007, 11:58 PM
eror می ده
microsoft.net compact framework ورژن جدید می خواهد
اگه کسی داره لطفا لینک بده
من G-smart i دارم win 2005
am!n
6 October 2007, 06:58 AM
این برنامه فقط بر روی ویندوز مبایل نصب میشه ؟
یا روی بقیه گوشی ها هم نصب میشه ؟
جواب:
فقط بر روي ويندوز موبايل نصب ميشه
---------------------------------
اگر آموزش هم بذارید ، برای ناشی هایی مثل من خوبه :icon_cool
چشم براتون آموزشش را می گذارم البته با عکس که راحت بتونید کار کنید با این برنامه
--------------------------------
ممكنه مشكلاتي رو هم براي گوشي شما بوجود بياره
این مشکلی که من گفتم مربوط به این برنامه نبود من روی 4 پاکت پی سی دیگه امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت اما:
اگر مشكلي پيش اومد با خودتونه
-------------------------------
microsoft.net compact framework ورژن جدید می خواهد
متاسفانه یکی دیگه از دوستان هم این مورد را داست-اما ویندوز اون 2003 بود-ویندوز شما 2005 است-خیلی عجیبه اما به هر حال:
این ورژن 2 ([Only registered and activated users can see links])
اینم جدید ترین ورژن از سایت میکروسافت که ورژن 3 است البته بتا و با حجم 33 مگ که فکنم مخصوص ویندوز و پاکت پی سی است.
لینک دانلود و اطلاعات ([Only registered and activated users can see links])
GHAHRAMAN
6 October 2007, 08:02 AM
ورژن ویندوز 2003 باشه چکار باید کرد؟
آپدیت ویندوز؟
am!n
6 October 2007, 09:00 AM
ورژن ویندوز 2003 باشه چکار باید کرد؟
آپدیت ویندوز؟
خیر همون microsoft.net compact framework که در پست قبل لینک هایش را گذاشتم اببتدا نصب کنید و سپس این برنامه بلوتوس را نصب کنید.:icon_cool
am!n
6 October 2007, 09:04 AM
اینم آموزش برنامه که خواسته بودید.
قسمت اول
دکمه ی Discover devices برای پیدا کردن دستگاه ها(موبایل) پنهان و مخفی می باشد.
دکمه ی Information برای نشان دادن اطلاعات دستگاه پیدا شده است-اعم از آدرس-مارک گوشی و اینکه گوشی روشن است یا خاموش و ....
دکمه ی FIile browsing زمانی که بر روی این دکمه کلیک می کنید صفحه ای مانند عکس زیر پدیدار می شود-فایل هایی که در بالا قرار دارد فایل های گوشی مقابل است.و اما دکمه های زیر :
دکمه ی open folder فیال انتخابی شما را باز می کند.
دکمه ی download فایل های گوشی مقابل را(با انتخاب خود) در گوشی خودتون ذخیره می کنه.-به اینصورت که شما مثله بر روی dd.JPG می زنید و دکمه ی دانلود را می زنید به صفحه ی جدیدی می روید همانند عکس زیر –سپس دکمه ی ok را بزنید و عکس مورد نظر در گوشی شما ذخیره خواهد شد.
دکمه ی delete هم که برای پاک کردن که از اینجا کرا نمی کنه شما باید بر روی file بزنید و و سپس بر روی delete بزنید.
دکمه ی uplod هم برای ارسال فایل به گوشی مورد نظر است که بر روی دکمه ی uplod می زنید و با صفحه ی خالی مانند عکس زیر رو به رو خواهید شد –سپس بر روی اون فلش آبی بالای صفحه می زنید تا به یک صفحه قبل برگرید و فایل مورد نظر خود را انتخب کردخ و دکمه ی ok را بزنید.
دکمه ی make dir هم که برای ایجاد فولدر با اسم دلخواه است که پس از تعیین اسم دکمه ی ok را بزنید.
یه مورد دیگه مونده که زمانی که شما بر روی file سمت چپ پایینه صفحه می زنید یک مورد هست به نام info که ریز اطلاعات فایل مورد نظر را به شما می ده.
خوب حالا از این قسمت خارج می شیم و به صفحه اصلی بر می گردیم.با قسمت AT-Terminal فعلا کار نداریم چون خیلی ریزه کاری داره که در قسمت بعدی آموزش براتون می گم.
دکمه ی IrMC هم از اینجا جواب نمی ده و اینم چون خیلی مهمه در قسمت بعدی بطور خیلی جامع بش می پردازیم.
دکمه ی send file هم فقط و فقط مواردی را می تونید ارسال کنید که فرمت exe دارند.خوب باز به صفحه ی اصلی بر می گردیم.
بر روی options پایین صفحه می زنیم-اولین گزینه که بلوتوس هست را روز می زنیم که اولین power on است که برای روشن کردن بلوتوس دومی برای مخفی ماندن از سرچ گوشی های دیگر و سومی خاموش کردن بلوتوس است.—نه نه اشتباه نکنید-سومی بلوتوس را خاموش نمی کنه بلکه چراغ بلوتوس خاموش میشه.
دوباره بر روی options میزنیم و سپس بر روی ستینگ زده – با دو مورد اینجا بر می خوریم-مورد اول تغییر نام بلوتوس هست که با تیک کردن این گزینه هر اسمی را که می خواید وارد می کنیدو در واقع این مورد اسم اصلی بلوتوس شما را تغییر نمیده بلکه با نام دلخواه شما به گوشی فرد مقابل وصل میشه و نام اصلی شما چیزه دیگه ای است...
مورد پایینیش هم که save to است که برای سیو کردن فایل های دریافتی در حافظه ی اصلی است یا در کارت حافظه .
وسلام....
plusboy
7 October 2007, 03:49 PM
فقط یک مشکلی هست که شما دوست عزیز بهش اشاره نکردید
اینکه حتما باید قربانی مارا در لیست Device های خودش قرار بده و add کنه که بعضی مواقع باید پسوورد مشترکی هر 2 گوشی وارد کنند.
پس بنا بر این file browsing جواب نمیده تا زمانی که هر 2 گوشی همدیگر رو add نکرده باشند
خوب پس با این حال باید چه کار کرد.!!؟؟؟ چون مستقیم نمیشه وارد گوشی دیگه شد
X_Man
10 October 2007, 01:30 AM
من نصب کردم اما اصلا برنامه باز نمیشه.چرا؟؟؟
reza_s29
10 October 2007, 01:47 AM
این برنامه فقط روی پاکت پی سی اجرا میشه؟ روی ان93 چطور؟
mohammad51
10 October 2007, 01:13 PM
دوست عزیز
چون n93 ویندوز موبایل نیست روش نصب نمیشه :icon_cool
am!n
10 October 2007, 10:34 PM
من نصب کردم اما اصلا برنامه باز نمیشه.چرا؟؟؟
دقیقا چه چیزی میگه؟؟اگر ویندوز پاکت پی سی تون 2003 است به نت فروم ورک نیاز دارید که در صفحه ی قبل پست شماره ی 11 هست که می تونین دانلود کنین.
طی جست و جویی که داشتم برای موبایل هم هست-اما وقت جست و جو برای پیدا کردن فول ورژنش را نداشتم...
اینکه حتما باید قربانی مارا در لیست Device های خودش قرار بده و add کنه که بعضی مواقع باید پسوورد مشترکی هر 2 گوشی وارد کنند.
پس بنا بر این file browsing جواب نمیده تا زمانی که هر 2 گوشی همدیگر رو add نکرده باشند
خوب پس با این حال باید چه کار کرد.!!؟؟؟
من اول به این موضوع اشاره کردم-متاسفانه این مورد هست--بیشتر اینکار را میشه رو گوشیه دوستان آشنایان و فامیل ها میشه انجام داد...
zepllin
11 October 2007, 04:29 PM
لینک کار نمی کنه اگه میشه یک بار دیگه بزارید
X_Man
11 October 2007, 06:21 PM
دقیقا چه چیزی میگه؟؟اگر ویندوز پاکت پی سی تون 2003 است به نت فروم ورک نیاز داری...
نصب شده ولی هیچی نگمیه :icon_surp اصلا روش کلیک می کنم عکس العملی نشون نمیده.
رنجکار
11 October 2007, 07:43 PM
لینک کار نمی کنه اگه میشه یک بار دیگه بزارید
با تشکر از دوست عزیزمون برای معرفی این نرم افزار
لینک های دیگر برای دانلود :
mohammad51
11 October 2007, 07:46 PM
دوست عزيز
فكر كنم اين نرم افزار به درستي نصب نشده كه كار نميكنه :icon_cool
DSH
11 October 2007, 08:07 PM
امین جان
این microsoft.net compact framework که لینک دانلودشو گذاشتی موقع تصب رو 2003 میگه که this is not a valid windows CE setup file!!! میشه راهنماییم کنی؟
سلماز
11 October 2007, 09:24 PM
واسه منم ارور داد میگه ورژن جدیدشو استفاده کنین
am!n
11 October 2007, 09:39 PM
آیا دیگر دوستان هم همچین مشکلی داشتن؟؟من خودم را 4 تا پاکت پی سی نصب کردم موردی نداشته...
این microsoft.net compact framework که لینک دانلودشو گذاشتی موقع تصب رو 2003 میگه که this is not a valid windows CE setup file!!! میشه راهنماییم کنی؟
واسه منم ارور داد میگه ورژن جدیدشو استفاده کنین
والا موردی که اینجا هست چون پی پی سیه خودم ویندوز 2005 و 2006 هست با این مشکلات بر نخوردم اما من که جدید ترین نت فروم ورک را معرفی کردم-واسه باز میگه ورژن جدید ترش را نصب کنید؟؟
من باز دارم پیگیری می کنم ایشالا براتون راه حلش را پیدا می کنم...
roamer989
13 October 2007, 11:03 AM
امین جان
Net Compact Framework.Version 2.0 ARMV4
برای ویندوز WM5
برای PPC 2003 SE ([Only registered and activated users can see links])
مطمئن باشید کار می کنه .....100% (خودم امتحان کردم):icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool
X_Man
13 October 2007, 03:49 PM
برای PPC 2003 SE ([Only registered and activated users can see links])
مطمئن باشید کار می کنه .....100% (خودم امتحان کردم):icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool
من اول این رو نصب کردم بعد هم خود برنامه رو.
این دفعه عکس العمل داره ولی Error میده.
پیغام
Bluetooth device not found or bluetooth in not suppoerted on the device. The software nedds Microsoft Bluetooth Sstack. Ciritcal error
کمک......
am!n
13 October 2007, 06:57 PM
من اول این رو نصب کردم بعد هم خود برنامه رو.
این دفعه عکس العمل داره ولی Error میده.
پیغام
کمک......
آره این ارور گهگاهی پیداش میشه:icon_eek:
شما باید یا بلوتوس را یکبار خاموش روشن کنید یا یک ریست کنید.:icon_surp
یا از برنامه بصورت کامل خارج شوید و دوباره وارد شوید.:icon_cool
rammmy
16 October 2007, 11:55 AM
فایل با پسوند cab را چطور نصب کنم؟
mohammad51
16 October 2007, 12:31 PM
فایل با پسوند cab را چطور نصب کنم؟
دوست عزیز
اگر منظورتون فایلی که پسورد داره شما با winrarبازش میکنی که در اون لحظه از شما پسورد میخواد پسورد رو که بزنی یک فایل cab هست که شما باید اون رو داخل گوشیتون کپی کنید و از داخل گوشی خود فایل رو باز و شروع به اجرا و نصب میکنه:icon_cool
X_Man
17 October 2007, 12:26 AM
آره این ارور گهگاهی پیداش میشه:icon_eek:
شما باید یا بلوتوس را یکبار خاموش روشن کنید یا یک ریست کنید.:icon_surp
یا از برنامه بصورت کامل خارج شوید و دوباره وارد شوید.:icon_cool
کارهایی رو که گفتین چندین باز انجام دادم اما اثری نداشت!!! :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
am!n
17 October 2007, 01:05 PM
کارهایی رو که گفتین چندین باز انجام دادم اما اثری نداشت!!! :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
محمد جان شما روی گوشی های دیگه هم تمتحان کن ببین باز با این ارور بر می خوری-(روی نوکیا حتما امتحان کن)
X_Man
17 October 2007, 05:52 PM
محمد جان شما روی گوشی های دیگه هم تمتحان کن ببین باز با این ارور بر می خوری-(روی نوکیا حتما امتحان کن)
یا شما متوجه منظور من نشدید یا من متوجه منظور شما نشدم.
اصلا برنامه روی PPC من باز نمیشه تا بتونم باهاش کار کنم. به محض کلیک کردن روی آیکون برنامه اون پیغام میاد.
Alireza_MagicBoy
17 October 2007, 07:59 PM
من تست کردم رو ویندوز موبایل 6 .
به خوبی کار کرد و رئی چند نفر هم تست شد و به خوبی
کار کرد.
am!n
18 October 2007, 07:09 PM
یا شما متوجه منظور من نشدید یا من متوجه منظور شما نشدم.
اصلا برنامه روی PPC من باز نمیشه تا بتونم باهاش کار کنم. به محض کلیک کردن روی آیکون برنامه اون پیغام میاد.
همونطوری که علیرضا عزیز گفتن برنامه مشکلی نداره-می خوای یک بار پاکش کن دوباره نصبش کن....ببین حل میشه یا نه
monica
22 October 2007, 01:37 AM
منم pda2 دارم
دقیقا همین مشکل رو دارم
فکر کنم با بلوتوث pda2 مشکل داره
sniper هم اررور بلوتوث میده چون میگه نمیشناسمو نیستشو این چیزا:icon_cry:
X_Man
22 October 2007, 09:02 PM
همونطوری که علیرضا عزیز گفتن برنامه مشکلی نداره-می خوای یک بار پاکش کن دوباره نصبش کن....ببین حل میشه یا نه
چند بار این کار رو کردم فایده نداشت.
مثل اینکه قسمت نیست ما کسی رو هک کنیم :icon_twis
monica
22 October 2007, 11:58 PM
چند بار این کار رو کردم فایده نداشت.
مثل اینکه قسمت نیست ما کسی رو هک کنیم
خود pda2 آپشن داره برای دیدن گوشی طرف پاک کردن ریختن و ...
X_Man
23 October 2007, 01:07 AM
خود pda2 آپشن داره برای دیدن گوشی طرف پاک کردن ریختن و ...
اما برای هر حرکتی طرف باید یه بار OK بده.
حسین هفشجانی
24 October 2007, 02:39 PM
سلام.باز از شما تشکر می کنم بابت برنامه های پاکت پی سی.من یک گوشی everex e900 دارم که وقتی برنامه هک بلوتوس را در آن نصب میکنم، بعد از نصب ،برنامه اجرا نمیشه.لطفا من را راهنمایی کنید.در ضمن نسخه ویندوز موبایل من 2003 است.
am!n
25 October 2007, 08:28 PM
سلام.باز از شما تشکر می کنم بابت برنامه های پاکت پی سی.من یک گوشی everex e900 دارم که وقتی برنامه هک بلوتوس را در آن نصب میکنم، بعد از نصب ،برنامه اجرا نمیشه.لطفا من را راهنمایی کنید.در ضمن نسخه ویندوز موبایل من 2003 است.
برای نصب بر روی ویندوز 2003 در صفحات قبل توضیح دادیم...
amin3d
26 October 2007, 01:14 PM
من که روی JAMin نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت. هم راحت نصب شد هم راحت اجرا شد. هم WM5 و هم WM6
aries boy
30 October 2007, 12:16 AM
سلام
برنامتون خیلی باحال بود من رو everex e900 نصب کردم خیلی خوب جواب داد.
اما یه سوال
شما هم وقتی میخواین یه گوشی رو هک( همون گرفتن sms یا فرستادنش یا زنگ زدن) کنید باید اونو pair کنید؟
آقا کسی زحمت آموزششو نمی کشه؟؟؟؟
am!n
30 October 2007, 04:28 PM
شما هم وقتی میخواین یه گوشی رو هک( همون گرفتن sms یا فرستادنش یا زنگ زدن) کنید باید اونو pair کنید؟
آره دیگه اون باید برای بار اول شما را اکسپت کنه-برای بار دوم بعضی از گوشی های دوباره اکسپت می خواد بعضی ها هم نه.
شما تونستید با گوشی مقابل تماس هم بگیرید؟؟؟
آقا کسی زحمت آموزششو نمی کشه؟؟؟؟
سعی می کنم بگذارم-قسمت اولش که آنچنان طرفدار نداشت....
aries boy
31 October 2007, 12:22 AM
نه متاسفانه هر چی سعی کردم نشد. انگار نه انگار که داری روی dial کلیک می کنی نه عکس العملی نه پیغامی هیچی. :icon_eek:
یه سوال دیگه . این sms های مسروقه کجا save میشن؟
am!n
31 October 2007, 04:17 AM
یه سوال دیگه . این sms های مسروقه کجا save میشن؟
والا منم خیلی گشتم-گویا save نمیشن....بهتر که--فردا مچت را نمیگ یرن ((-:
mehran_n
31 October 2007, 12:56 PM
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
ميشه توضيح بديد اكسپت چيه ؟ من وقتي file browsing را انتخاب مي كنم ارور ميده در حالي كه طرف مقابل من را add دارد ممنون ميشم منو رااهنمايي كنيد
Alireza_MagicBoy
31 October 2007, 05:20 PM
اس ام اس ها به فورمت HTML در \My Documents\Terminal سیو میشه
البته اگه اشتباه نکنم. :icon_mrgr
am!n
31 October 2007, 07:20 PM
اس ام اس ها به فورمت HTML در \My Documents\Terminal سیو میشه
البته اگه اشتباه نکنم. :icon_mrgr
نه --این که فکنم sms هاییه که از گوشی مقابل برداشت می کنید-نه اس ام اس هایی که با گوشی اون می فرستید از طریق گوشی خودتون.
ميشه توضيح بديد اكسپت چيه ؟ من وقتي file browsing را انتخاب مي كنم ارور ميده در حالي كه طرف مقابل من را add دارد ممنون ميشم منو رااهنمايي كنيد
شما کلا از برنامه خارج شید-بلوتوس را یک بار خاموش کنید و دوباره روشن کنید و وارد برنامه شید اگر باز ارور داد همین کار را دوباره انجام دهید اما قبل از وارد شدن به برنامه پاکت پی سی تون را ریست کنید.
aries boy
1 November 2007, 12:14 AM
سلام به همه
ایشالا که خوبید
یه چیز همچین باحال، و خیلی بد:icon_ques
من از وقتی این برنامه رو روی گوشیم نصب کردم هیچکس واسم با بلوتوس چیزی نمی فرسته.:icon_cry:
می دونید چرا؟
چون گوشیش بلافاصله هنگ میکنه.:icon_twis
مال شما هم همین جوریه؟ من برنامه رو پاک کردم، درست نشد اما وقتی ریستور کردم همه چی رو به راه شد باز برنامه رو نصب کردم ولی روز از نو ...
می خواستم بدونم مال تنظیماتشه یا از گوشی منه یا ...
am!n
1 November 2007, 03:45 AM
نه - برای من اینطوری نشده-شاید شما در حالت مخفی هستید؟؟
البته این هم نیست-چون شما میگید شما را پبدا کرده اما نمیتونه چیزی بفرسته.
arash_tak2006
11 November 2007, 07:31 PM
خوب حالا از این قسمت خارج می شیم و به صفحه اصلی بر می گردیم.با قسمت AT-Terminal فعلا کار نداریم چون خیلی ریزه کاری داره که در قسمت بعدی آموزش براتون می گم.
دکمه ی IrMC هم از اینجا جواب نمی ده و اینم چون خیلی مهمه در قسمت بعدی بطور خیلی جامع بش می پردازیم
با تشکر خیلی زیاد به خاطر زحماتتون در این مورد،ولی قسمت بعدی چی شد؟اصلا اصلش این دو قسمتیه که شما نفرمودید.بقیش که همه میتونن یاد بگیرن.چون من تو فرستادن اس ام اس از گوشی مقابل و گرفتن contact هاش مشکل دارم.مرسی
am!n
13 November 2007, 11:20 AM
چشم حتما میگذارم-آخه امتحانات میان ترم دانشگاه شروع شده-من ایشالا 11/9 به بعد آموزش قسمت دوم را می گذارم-
foroughi
29 November 2007, 01:36 AM
این نرم افزار هک بلوتوث چرا دانلود نمیشه ؟
mohammad51
29 November 2007, 02:21 PM
این نرم افزار هک بلوتوث چرا دانلود نمیشه ؟
دوست عزیز
به خاطر اینکه تو راپیدشیر هست و اون هم فیلتر شده بوده این مشکل پیش میاد:icon_cool
mosi_khafan
8 December 2007, 01:25 PM
منم everex e900 دارم ولی این نرم افزار روی گوشیم اجرا نمیشه.یعنی هر چی روی برنامه کلیک می کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده باید چیکار کنم
mosi_khafan
8 December 2007, 02:58 PM
منم everex e900 دارم ولی این نرم افزار روی گوشیم اجرا نمیشه.یعنی هر چی روی برنامه کلیک می کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده باید چیکار کنم
الان دو باره این برنامه رو ریختم این دفعه می گه باید نرم افزار microsoft.net رو رو گوشین نصب کنی
اگه ممکنه لینک این برنامه رو بزارین
mohammad51
12 December 2007, 05:38 PM
الان دو باره این برنامه رو ریختم این دفعه می گه باید نرم افزار microsoft.net رو رو گوشین نصب کنی
دوست عزیز
برای گرفتن این برنامه باید برید تو قسمت معرفی برنامه ها و اونجا این برنامه رو سرچ کنید البته تا اونجایی که من یادمه یک مقدار حجمش بالاست :icon_cool
oxydiom
16 December 2007, 11:21 PM
سلام. این ورژن 2 هستش.
[Only registered and activated users can see links] f0%2f7%2f2%2f0728de3a-fa75-413f-b3b6-8050518cef86%2fNETCFSetupv2.msi
البته ورژن 3.5 هم اومده ولی Prerelase هستش.
چشم عسلي
17 December 2007, 02:49 AM
چه تفاوت های کرده اطلاعاتی ازش ندارید ؟
آیا نمیشه کاری کرد که برای اتصال به قربانی لا اقل دیگه پسورد نخواد با همون تائید کردن به لیست pair اضافه بشیم
nimaoo
26 December 2007, 09:36 PM
ميشه وقتي مي خوايم هك كنيم تو ليست بلوتوث طرف قرار نگيريم.
am!n
26 December 2007, 10:48 PM
ميشه وقتي مي خوايم هك كنيم تو ليست بلوتوث طرف قرار نگيريم.
میتونید با یک اسم مخفی تو لیست طرف قرار بگیرید...
nimaoo
27 December 2007, 09:06 PM
ميشه لطفا بيشتر توضيح دهيد.
am!n
28 December 2007, 08:23 PM
ميشه لطفا بيشتر توضيح دهيد.
والا برنامه الان رو گوشیم نصب نیست امامنو سمت راست 3 تا گزینه هست یکیشون رینیم اسم بلوتوس هستش-اگه نصب کردم امشب می گم برات...
nimaoo
7 January 2008, 07:04 PM
من با اين برنامه n95 8gig هك كردم همش eror ميداد.چرا هك نميشد.لطفا سريع كمك كنيد.با تشكر..................................
am!n
8 January 2008, 04:39 PM
از چه قسمت برنامه استفاده کردی که ارور می داد؟
جالب اینجاست که هک کردن یاهو راحت تر همه مارک ها بود برام...
nimaoo
13 January 2008, 03:08 PM
همه قسمت هاش اين برنامه ورژن جديد نداره.
am!n
13 January 2008, 05:38 PM
QUOTE]یاهو راحت تر همه مارک ها بود برام...[/QUOTE]
منظورم نوکیا بود-نمی دونم چرا نوشتم یاهو..
ورژن جدیدش هنوز نیمده..
سایه خورشید
2 March 2008, 11:52 AM
خسته نباشید
دوستان من
Net Compact Framework.Version 2.0 ARMV4
برای ویندوز WM5
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اینو نصب کردم اما کماکان این پیام خطا در هنگام اجرا داده می شه!
this application (bluezard.exe) requires a newer version of the microsoft .net compact framework than the version installed on this device
اضافه کنم اول برنامه رو نصب کردم همین پیام رو داد بعد پاکش کردم و بعد این نسخه ی net. رو دریافت کردم و نصب کردم بعد دوباره نرم افزارو نصب کردم و بازم با همین پیام مواجه شدم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
El Padrino.
28 April 2008, 11:33 AM
برنامه ای نیس که بدون اکسپ ردن کرد گوشی طرف بشه ؟
mohammad51
28 April 2008, 03:36 PM
برنامه ای نیس که بدون اکسپ ردن کرد گوشی طرف بشه ؟
برنامه هایی در این زمینه هست اما همگانی نیست وچون سوه استفاده در مورد زیاد میشه وباعث مشکلات زیادی خواهد شد :icon_cool
lover
28 April 2008, 05:48 PM
برنامه هایی در این زمینه هست اما همگانی نیست وچون سوه استفاده در مورد زیاد میشه وباعث مشکلات زیادی خواهد شد :icon_cool
محمد جان اصلا در سیستم bluetooth 2 به بعد موارد security طوری هست که بدون accept کردن نمیشه دسترسی داشت آنهم نه یکبار بلکه برای هر کدام از مراحل بایستی تایید در گوشی طرف بشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.