PDA

View Full Version : تاپیک مشکلات سیستم تعلیق و فرمان و روغنکاری سمند

z_qz54
10 April 2006, 03:07 PM
من عوض کردم و در اصطلاح کمک فرانسوی گذاشتم ، 45000 تومن اختلاف قیمتش رو دادم.هیچ فرقی نمی کنه فقط 10000 کیلومتر اول رو بی صدا هستش و دوباره به سر و صدا میفته ، مشکل از وزن زیاد و لاستیک های بزرگه.

paymanonline
11 April 2006, 01:55 AM
سمند یا بلبل؟
از همه جاش صدا میاد اونم البته به خاطر طراحی بد اون و سنگینی بیش از حدش هست.
در هر صورت اگه میخواید نرم بشه بهتره از کمک های گازی استفاده کنید و سالی یکبار هم کمک ها رو عوض کنید

pesaremelli
11 April 2006, 09:26 AM
صدای لق زدن به خاطر لق شدت توپی کمکهاست من تا حالا دوبار برای این مشکل رفتم نمایندگی بار اول تو÷ی ها رو عوض کرد که بعد از دو روز دوباره صداش در امد بار دوم رفتم یه جای دیگه که بعد از تست ماشین ماشین رو تحویل گرفت بعداظهر زنگ زدن گفتن ماشینتون حاضره وقتی رفتم دیدم جفت کمکهای جلو رو عوض کرده تا چند وقتی خوب بود ولی الان بازم صدا میده برای پارس دوستم هم همین مشکل ÷یش اومد ولی اون رفت یه جایی توپی هاروسفت کردن و حالا دیگه صدا نمیده حالا من هم شاید رفتم دادم برام سفت کنن

SLS
22 December 2006, 04:07 PM
عقب سمند من نسبت به خیلی از سمندها بالاتره. میخواستم بدونم با کارکرد بیشتر فنرهای عقب جمع تر میشند یا نه؟
در ضمن باد لاستیکهای جلو و عقب تو زمستون چقدر باید باشه؟؟

ahoshmand
23 December 2006, 10:37 AM
عقب سمند من نسبت به خیلی از سمندها بالاتره. میخواستم بدونم با کارکرد بیشتر فنرهای عقب جمع تر میشند یا نه؟
در ضمن باد لاستیکهای جلو و عقب تو زمستون چقدر باید باشه؟؟
باد لاستیک ها بایستی حدود 30 الی 32 باشد البته در صورت حرکت در جاده ها یا داخل شهر کمی فرق می کند ولی در دفترچه راهنما فرقی بین زمستان و تابستان نگذاشته و اندازه گیری فشار را در حالت لاستیک سرد توصیه کرده است

SLS
27 December 2006, 09:00 PM
دوستان نگفتن چرا عقب بعضی سمندها نسبت به بقیه بلندتره؟
مال من هم جزو این دسته از سمندهاس. از فاصله 2 متری انبار اگزوز عقب پیداست! و من اصلا خوشم نمیاد.

ahoshmand
27 December 2006, 11:04 PM
دوستان نگفتن چرا عقب بعضی سمندها نسبت به بقیه بلندتره؟
مال من هم جزو این دسته از سمندهاس. از فاصله 2 متری انبار اگزوز عقب پیداست! و من اصلا خوشم نمیاد.
من اول فکر میکردم ارتفاع ماشینم فرق میکند ولی با متر اندازه گرفتم مثل بقیه بود

z_qz54
27 December 2006, 11:50 PM
کمک ها بعد از یک مدت که فرسوده میشند ، مقدار ناچیزی افت ارتفاع دارند.خصوصا در جلو که سنگین تر است.

Foad
29 September 2007, 03:52 PM
تاپیک جامع مشکلات سیستم تعلیق و فرمان و روغنکاری

دوستان
عنوان تاپیک گویاست
تاپیکهای جدید جایگزین تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها) (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25513) شده و پستهای آن بمرور منتقل می شوند.
تقاضا دارم قبل از پست دادن به موضوع تاپیک دقت کنید
با سپاس

davood4547
10 November 2007, 05:44 PM
دوستان به نظر شما ارتفاع سمندهای ال ایکس بلندتر نشده؟ یعنی فاصله تایر تا گلگیر (حدود 10-11 سانت) :icon_twis
من فکر میکنم این ارتفاع شاید برای ماشینهای دوگانه سوز با منبع باشد که ایرانخودرو این را برای دیگر خودروها استفاده میکنه :icon_ques

امير حيدري
2 December 2007, 03:12 PM
اگر سر دو تا چرخ عقب 1 سانتي متر به سمت داخل ماشين باشه به جز مشكل لاستيك سابي چه مشل ديگه اي ميتونه پيش بياره؟

اگر فاصله دو تا چرخ سمت راست با فاصله دو تا چرخ سمت چپ نيم سانتي متر تفاوت داشته باشه چه مشكلي پيش مياد؟

reza.mortazavi
6 February 2008, 01:08 AM
منم همین لاستیک رو انداختم.من راضی هستم.فقط وقتی فرمون رو تموم میشکنم یه صدایی می آد از جلو.نمیدونم لاستیکای جلو میگیرن یا نه.از جلو که نیگاه میکنم مشکلی نیست.:icon_cry:
این صدا رو منم وقتی که فرمون رو تا انتها می چرخونم حس می کنم، البته رینگ و لاستیک من فابریک کارخونه هستش و ماشین نو.یه صدایی شبیه خالی شدن باد از یه جایی. ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه.
کسی اطلاعات کامل تری نداره؟

Raminium2001
6 February 2008, 07:07 AM
صدای شبیه خالی شدن باد رو نمی دونم. اما صدای تق (تک صدا یا چند بار پشت سرهم) صدا از جلو بندی هست و معمولا رام حتما هم باید عوض بشه قبل از اینکه خرابی مهمی ایجاد کنه. ماشین من هم همین مشکل رو داشت که همون روز اول بردم نمایندگی دادم رامش رو عوض کردند (گارانتی) و گفتند ایراد شایعیه و رامها خیالیا تاب دارن!!!

reza.mortazavi
7 February 2008, 12:11 AM
صدای شبیه خالی شدن باد رو نمی دونم. اما صدای تق (تک صدا یا چند بار پشت سرهم) صدا از جلو بندی هست و معمولا رام حتما هم باید عوض بشه قبل از اینکه خرابی مهمی ایجاد کنه. ماشین من هم همین مشکل رو داشت که همون روز اول بردم نمایندگی دادم رامش رو عوض کردند (گارانتی) و گفتند ایراد شایعیه و رامها خیالیا تاب دارن!!!
جنابRaminium2001 این صدای تق برای زمانی هستش که در حالت ایستاده فرمون رو می چرخوندید؟ یعنی در حالت چرخوندن فرمون تق تق از جلو شنیده میشه درسته؟

Raminium2001
7 February 2008, 12:39 AM
بله. چه در حالت ایستاده، چه در حرکت این صدا هست که در حالت ایستاده محسوس تره. وقتی فرمون رو میچرخوندم بعد از یک دور (وقتی وارد دور دوم می شد) این صدا شنیده میشد. البته اکثرا زیاد جدی نمی گیرن و میذارن به حساب ایرانی بودن ماشین. اما من توی این چیزها خیلی حساسم.

mohsen3544
8 February 2008, 12:25 PM
با شرمندگی رام چی هستش؟اگه سئوالم مسخره است شرمنده ها.من زیاد سر در نمیارم.:icon_idea:icon_neut

rezasmile
8 February 2008, 12:44 PM
اون صدایه هوایی که میاد مربوط میشه به پمپ هیدرولیک که داره نیروی بیشتری وارد می کنه و مشکلی نداره و امر طبیعی هستش.در مورد صدای تق تق هم باید بگم که این صدا ناشی از سیستم هیدرولیک هستش و کاری با جلو بندی نداره.بهتون پیشنهاد می کنم جاهایی که می تونید با یه فرمون دور بزنید(اگر خلوت بودو شرایطش بود)رمون رو تا انتها نچرخونید و با دو فرمون دور بزنید تا عمر جلو بندی ماشینتون بالا بره.

Raminium2001
8 February 2008, 07:00 PM
رام به زبون ساده یک قطعه فولادی هست از اجزا جلوبندی. کلا رام برای اتصال قسمتهای مختلف به هم استفاده می شود. مثلا در شاسی هایی از نوع مستقل (دوقسمت ناودانی)، دو قسمت بوسیله رام بهم متصل می شوند.
توضیح بیشتر اینکه رام به نوعی نقش ضربه گیر رو داره و وقتی مثلا ضربه بدی به چرخ وارد می شود، ضربه به رام منتقل شده و از آسیب به پلوس تا حد زیادی جلوگیری می کند. البته در خیلی از جاهای ماشین رام وجود دارد مثلا بوسیله رامهایی که به شاسی متصل می شوند، و جلوی تکونها و ول کردن موتور رو می گیرند (جدای از دسته موتور).

Raminium2001
8 February 2008, 07:14 PM
اون صدایه هوایی که میاد مربوط میشه به پمپ هیدرولیک که داره نیروی بیشتری وارد می کنه و مشکلی نداره و امر طبیعی هستش.در مورد صدای تق تق هم باید بگم که این صدا ناشی از سیستم هیدرولیک هستش و کاری با جلو بندی نداره.بهتون پیشنهاد می کنم جاهایی که می تونید با یه فرمون دور بزنید(اگر خلوت بودو شرایطش بود)رمون رو تا انتها نچرخونید و با دو فرمون دور بزنید تا عمر جلو بندی ماشینتون بالا بره.

صدای پمپ هیدرولیک در حدی نیست که بشه گفت صدای باد. اما در مورد صدای تق خیلی خفیف، حق با شماست و اگه فرمون رو تا ته بچرخونید آخرش تق خفیفی می کنه. در تایید فرمایش شما عرض کنم کلا برای افزایش عمر جلوبندی، بهتره چه فرمون هیدرولیک باشه چه معمولی، فرمون رو تا آخر نچرخوند.
اما اگه صدای تق تق (چند صدا وقتی فرمون رو می چرخونیم) امد، معمولا یعنی ایراد از جلوبندیه.

AryaShop
13 February 2008, 12:21 PM
Raminium2001 (http://www.phallz.com/vbulletin/member.php?u=44345) مرسی، من همین مشکل را داشتم و به کمک شما ایراد جلو بندی را بر طرف کردم. اما گویا فعلا اجازه تشکر ندارم. برای همین نوشتم.

2244145
3 March 2008, 01:10 AM
بچه ها سورن از لحاظ تعلیق با ال ایکس تفاوتی کرده یا نه کمک هاش مارکشون چیه اونایی که سورن دارن جواب بدن ؟

sasan_magd
7 March 2008, 01:16 AM
با عرض سلام خدمت اساتید
مدتی قبل شلنگ روغن هیدرولیک روغن می داد که در نمایندگی ایران خودرو آنر را تعویض کردند ولی پس از تعویض هنگامی که فرمان ماشین را در جا حرکت می دادم شروع به لرزش کرد که متخصص نمایندگی گفت ایراد مربوط به شلنگ است تا امروز دو بار در نمایندگی شلنگ را تعویض کردم یک بار هم در بیرون که دیگر کارم به بحث و جدل رسید اما مشکل نه تنها برطرف نشد بلکه حالا در هنگام حرکت هم بعضی وقتها دچار لرش می شود که اینکی شاهکار متخصص ساخت شلنگ فشار قوی است که می گفت اگه به شلنگ حساسی برو شلنگ فابریک بخر یعنی کار ما نیست !!!!
لطفا مرا از ین سر در گمی نجات دهید
در ضمن مدل سمند من بهمن 84 است با تشکر فراران

Raminium2001
7 March 2008, 09:52 AM
مارک شلنگی که برای شما انداختند چیه؟ اگه یک عکس هم بتونید بذارید خیلی خوبه. در ضمن لرزش میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه. مثلا ممکنه نیاز به هواگیری باشه (یه بنز مدل 30 پیش دارم مشکلی شبیه به این داشت و با هواگیری حل شد) یا اشکال از پمپ هیدرولیک شما باشه یا ...

sasan_magd
7 March 2008, 01:18 PM
ابتدا از توجه حضرتعالی بسیار بسیار ممنونم

متاسفانه نه نمایندگی از مارک آن صحبتی می کند و سازنده شلنگ آخری هم می گوید از بهترین مارک استفاده کرده و داخل آن فشارشکن گذاشته است .
و همانطوریکه عرض کردم از هنگامی که شلنگ تعویض شده این مشکل پیش آمده است
باز هم اشما بسیار متشکرم

arash2006_7
7 March 2008, 08:32 PM
ابتدا از توجه حضرتعالی بسیار بسیار ممنونم

متاسفانه نه نمایندگی از مارک آن صحبتی می کند و سازنده شلنگ آخری هم می گوید از بهترین مارک استفاده کرده و داخل آن فشارشکن گذاشته است .
و همانطوریکه عرض کردم از هنگامی که شلنگ تعویض شده این مشکل پیش آمده است
باز هم اشما بسیار متشکرم

مشکل ریزش روغن هیدرولیک ممکنه از خم خوردگی شلنگ رفت و برگشت به ظرف روغن هیدرولیک باشه ممکنه کمی خمش در لوله اون قسمتی که از زیر جای باطری همون ظرف که باطری روش میشینه همچین مشکلی رو خودم داشتم که روغن میزد بیرون حتما ظرف باطری رو در بیار کل شلنگ رو چک کن ا

azma
13 September 2008, 01:18 PM
من هر شش ماه يك بار دسته موتور عوض مي كنم در حاليكه تند نمي رم و در دست اندازهم نمي اندازم .
:icon_cry:

irharrier
9 October 2008, 08:45 PM
من ماشینم را یکشنبه تحویل گرفتم بسیاررررر کوبنده است در دست اندازها در مقایسه با پرایدی که 5 سال کار کرده بود
آیا از نویی آن است؟ یا کمکها رو باید عوض کنم (اذیتم میکونه!!!) اگه اره چه مارکی با چه قیمتی؟

Raminium2001
9 October 2008, 08:55 PM
سمند کلا میکوبه (البته بعد از 2000 کیلومتر بهتر میشه) ولی از اولش هم باید بهتر از پراید باشه. شما تحقیق کن آیا مشکل فقط از کمکهاست و اگه جواب مثبت بود مارک کوفاپ از بقیه بهتره و کمتر میکوبه.

irharrier
9 October 2008, 09:28 PM
این کوفاپ چقدره؟ و کجاییه؟ گازیه یا روغنی؟

lashkajani
11 October 2008, 12:32 AM
من یه سمند 85 دارم که 32000 تا باهاش رفتم. تو یه ماه اخیر یه مشکلی برام پیش اومده که از اساتید محترم میخوام کمکم کنند.
وقتی که روی سرعت گیر میرم از فرمون یه صدایی شبیه ققق.. شنیده میشه و انگار که فرمون تو دستم میزنه.
یه بار هم نمایندگی بردم که ز یربندی رو چک کردن ولی گفتن چیزی نیست... اما من هنوز این مشکل رو دارم.
اگه میشه راهنماییم کنید.

Raminium2001
11 October 2008, 06:18 PM
irharrier (http://www.phalls.com/member.php?u=84895) عزیز، کوفاپ برزیلی هست و گازی روغنی. قیمتش الان یادم نیست ولی گرون در نمیاد.
lashkajani (http://www.phalls.com/member.php?u=102311) جان، هوا که خنک میشه این مسئله برای کمکهای گازی روغنی سمند پیش میاد و کاملا طبیعیه (البته تاثیری روی کارایی اون نداره مگر در روزهای خیلی سرد زمستان). زیاد به صدا حساس نباش. من خودم این مشکل رو داشتم و خیلی هم حساس شده بودم. آخرین راه حلی هم که بدست آوردم این بود که کمکها رو با کوفاپ عوض کنم که البته این کار رو نکردم و نمی دونم عملا جواب میده یا نه.

vahid4u
13 October 2008, 04:28 PM
من یه سمند 85 دارم که 32000 تا باهاش رفتم. تو یه ماه اخیر یه مشکلی برام پیش اومده که از اساتید محترم میخوام کمکم کنند.
وقتی که روی سرعت گیر میرم از فرمون یه صدایی شبیه ققق.. شنیده میشه و انگار که فرمون تو دستم میزنه.
یه بار هم نمایندگی بردم که ز یربندی رو چک کردن ولی گفتن چیزی نیست... اما من هنوز این مشکل رو دارم.
اگه میشه راهنماییم کنید.

منهم این مشکل رو داشتم بردم نمایندگی گفت لاستیکهای سر کمکها خراب شده عوض کرد و خوب شد

mrhafez
14 October 2008, 09:25 PM
سلام دوستان
خواستم بپرسم که نوع لاستیک از لحاظ نرمی جقدر تو سرو صدای سمند تاثیر داره ؟ کسی تجربه کرده ؟ راستی لاستیکهام بریجستون B391 است
ممنون

mrhafez
14 October 2008, 09:29 PM
من ماشینم را یکشنبه تحویل گرفتم بسیاررررر کوبنده است در دست اندازها در مقایسه با پرایدی که 5 سال کار کرده بود
آیا از نویی آن است؟ یا کمکها رو باید عوض کنم (اذیتم میکونه!!!) اگه اره چه مارکی با چه قیمتی؟

من سمند 83 دارم کمکهاش هم کوفاپ هست از روز اول می کوبید هنوز هم میکوبه ( 58000 تا کار کرده) .

irharrier
28 October 2008, 08:10 PM
.......... پس از تعویض هنگامی که فرمان ماشین را در جا حرکت می دادم شروع به لرزش کرد که متخصص نمایندگی گفت ایراد مربوط به شلنگ است تا امروز دو بار در نمایندگی شلنگ را تعویض کردم یک بار هم در بیرون که دیگر کارم به بحث و جدل رسید اما مشکل نه تنها برطرف نشد بلکه حالا در هنگام حرکت هم بعضی وقتها دچار لرش می شود که اینکی شاهکار متخصص ساخت شلنگ فشار قوی است که می گفت اگه به شلنگ حساسی برو شلنگ فابریک بخر یعنی کار ما نیست !!!!
لطفا مرا از ین سر در گمی نجات دهید
در ضمن مدل سمند من بهمن 84 است با تشکر فراران
هم چند روز پیش(1300تا کرده) که لوله فشار قوی ترکید و روغن ریخت رو موتور و... باهزار بدبختی بردمش نمایندگی اونجا یجوری حرف میزدند که انگار خیلی لطف میکنند ماشینم رو تعمیر میکنند 2 ساعت طول کشید تا درست شد
88 تومان شد که 84 تومان گارانتی بود(آیا باز کردن سینی موتور جز گارانتی نبود؟)
ولی این مشکلی که دوستمون میگه رو پیدا کرده(اولش زیاد ولی الان (1500) خفیف تره)

babak2008
1 November 2008, 11:52 AM
سلام دوستان
منم سمند 83 و همین مشکل کوبیدن رو دارم. من البته کمک های جلوم کوشاوران هستش ولی کمک های عقب رو اصلا نمیدونم چیه.
البته الان دیگه خیلی تلق تلق میکنه در ضمن دست اندارها هم از طریق فرمان بهم منتقل میشه. به نظر شما ایراد از چیه؟ از بوش طبق نیست؟
میخواستم یه عزیزی که در زمینه کمک وارده هم کمک جلو و هم کمک عقب رو توضیح بده و بگه چند نوع داریم. منظورم اینه که اینی که میگم گازی یا گازی روغنی یا روغنی مربوط به کمک جلو میشه یا عقب؟ کدومشون بهتره یا نرمتره.

سپاسگزارم

irharrier
1 November 2008, 04:54 PM
اگه میخوندید قبلا" جواب دادند کوفاب بهتره(برزیلی) و سمند باید گازی باشه چون وزنش زیاده
در ضمن ماشینم بهتر شد 1800 کارکرد بهتر ونرم تر شده

Raminium2001
1 November 2008, 09:21 PM
البته گازی روغنی نه گازی ... در مورد تق تق هم میتونه ایراد از بلبرینگهای سر کمکتون باشه که منم این مشکل رو داشتم و با تعویض مجانی اون توی نمایندگی حل شد.
با توجه به سرد شدن هوا به سمند سوارها توصیه میکنم خیلی سختگیر نباشند چون با سرد شدن هوا بیشتر شدن کوبیدن سمند کاملا طبیعیه و راه کم هزینه ای برای رفع مشکل وجود نداره.

ghiaci
1 November 2008, 10:19 PM
ببخشيد تصحيح كنم لاستيكهاي سر كمك نه بلبرينگ
مال من هم ايراد داشت رفنم عوض كردم

rayanreza
2 November 2008, 05:45 PM
Raminium2001 (http://www.phalls.com/member.php?u=44345)عزیز منظورتون از اینکه سمند تو زمستون میکوبه چیه ؟
علت چیه؟
آیا همه ی ماشینا اینجورین؟
راه حل اساسی چیه؟

Raminium2001
2 November 2008, 08:49 PM
خیلی از ماشینها اینطوری هستند. به گفته نمایندگی ایران خودرو علت کوبیدن بیشتر از حد نرمال سمند وزن اونه که البته دلیل اصلی سفت شدن روغن (کمک سمند گازی روغنی است) و کاهش فشار گاز در هوای سرد هست که بعد از مدتی حرکت، تا حدودی بهتر میشه.
در مورد لاستیک سر کمک هم من نشنیده بودم سر کمک بلبرینگ داشته باشه، ولی نمایندگی شدیدا اصرار داشت بلبرینگ داره! و وقتی اول بهش گفتم فکر می کنم لاستیک سر کمکش خراب باشه یه نگاه عاقل اندر سفیه کرد! که اینا بلبرینگ دارن و احتمالا بلبرینگش شکسته!!! در هر حال من نقل قول کردم ولی خودم ندیدم و هنوز هم حرف طرف رو باور ندارم.

ghiaci
4 November 2008, 10:22 PM
خیلی از ماشینها اینطوری هستند. به گفته نمایندگی ایران خودرو علت کوبیدن بیشتر از حد نرمال سمند وزن اونه که البته دلیل اصلی سفت شدن روغن (کمک سمند گازی روغنی است) و کاهش فشار گاز در هوای سرد هست که بعد از مدتی حرکت، تا حدودی بهتر میشه.
در مورد لاستیک سر کمک هم من نشنیده بودم سر کمک بلبرینگ داشته باشه، ولی نمایندگی شدیدا اصرار داشت بلبرینگ داره! و وقتی اول بهش گفتم فکر می کنم لاستیک سر کمکش خراب باشه یه نگاه عاقل اندر سفیه کرد! که اینا بلبرینگ دارن و احتمالا بلبرینگش شکسته!!! در هر حال من نقل قول کردم ولی خودم ندیدم و هنوز هم حرف طرف رو باور ندارم.

برعكس سنگيني باعث نرم شدن ميشه مثل وقتي توي ماشين چند نفر سوار بشن
كلا فنر هاي سمند خشك است و كمكها هم همينطور ولي با كار كردن كمي نرمتر ميشه
گاهي وقتها تعميركاراشون از كارشناسشون بيشتر حاليشونه
تعميركاره گفت اين لاستيك سر كمك دوباره خراب ميشه من هفت تومن ميگيرم لاستيك دوبل من درآوردي ميندازم ديگه مشكل پيدا نمكنه و از آن زمان 70000 كار كرده و مشكلي نداشته

Raminium2001
5 November 2008, 08:40 PM
سنگینی ماشین به دلیل فشاری که بر سیستم تعلیق وارد میکنه منجر به خشک تر کارکردن ماشین میشه و علت اینکه وقتی چند نفر تو ماشین سوارند ماشین به نظر نرمتر میاد اینه که وزن عقب ماشین زیاد شده و بازی اون (بالا و پایین شدن) توی چاله ها کم میشه. از همین قضیه برای خودروهایی که حرکات نمایشی انجام میدن استفاده می کنند و صندوق عقب رو با مثلا کیسه سیمان یا جعبه سنگ سنگین می کنند که باعث بشه عقب ماشین سنگین بشه و هنگام انجام حرکات نمایشی تکون کمتری داشته باشه و کنترل اون راحت تر بشه.

arash2006_7
5 November 2008, 11:03 PM
من باد لاستیک جلو رو 26 و عقب رو 21 گذاشتم سوال آیا خطر در رفتگی لاستیک از رینگ وجود داره؟؟؟؟
لاستیک برجستون 5/2 از گلش مونده وقتی هم باد به 15 مبرسه تازه لاستیک حالت کم باد به خودش میگیره

llllsaeidllll
7 November 2008, 08:54 PM
توی شهر و سرعت کم لاستیک بیرون نمیاد اما فکر میکنم زودتر لاستیک فرسوده میشه

arash2006_7
7 November 2008, 11:11 PM
لاستیک مثل سنگ میمونه این گلش هم تموم نمیشه از شرش راحت بشم تو جاده هم با سرعت بالا پیچ رد کردم ولی هیچ حس بدی بهم دست نداد 35هزار لاستیک کار کرده

shahram_13
14 November 2008, 09:17 AM
با سلام
در سمند ال ایکس هنگام چرخاندن جزیی فرمان صدای فش فش خاصی مثل خروج گاز از شلنگ می دهد. چه در حرکت و چه در سکون به گوش می رسد ،ضمنا این صدا از داخل خودرو و هنگام بسته بودن شیشه ها به گوش می رسد ودر موتور صدای آن شنیده نمی شود .نمایندگی اصرار دارد که این صدا طبیعی است در صورتی که در یک سمند نو دیگر که من مقایسه کردم صدایی به گوش نمی رسید.نظر شما چیست؟
ضمنا در مخزن روغن هیدرولیک من سطح روغن زیر ماکسیمم است و کمی بالای مینیمم آیا مشکل می تواند از این باشد؟در صورت جواب مثبت از چه جنس روغن جهت سرریز استفاده کنم؟
با تشکر از همه

rayanreza
14 November 2008, 02:30 PM
1 -در مورد کوبیدن در زمستان همانطور که Raminium2001 (http://www.phalls.com/member.php?u=44345) عزیز گفتن بخاطر کمکهای گازی روغنی هست و سفت شدن روغن باعث کوبیدن میشه .
آیا با تعویض کمکها با گازی این مشکل حل میشه و به طور کل نرمتر میشه؟حدودا چقدر هزینه داره و استفاده از چه مارکی مناسب تره؟
2- یک مکانیک گفت برای اینکه کمتر بکوبه تو زمستون کمی باد لاستیک رو کمتر کن! آیا این روش مناسبیه؟

3 - توی تهران محدوده ستارخان یک جلوبندی سازی نوشته تبدیل کمکهای روغنی به گازی!! کسی اطلاعی داره؟

rayanreza
14 November 2008, 02:33 PM
با سلام
در سمند ال ایکس هنگام چرخاندن جزیی فرمان صدای فش فش خاصی مثل خروج گاز از شلنگ می دهد. چه در حرکت و چه در سکون به گوش می رسد ،ضمنا این صدا از داخل خودرو و هنگام بسته بودن شیشه ها به گوش می رسد ودر موتور صدای آن شنیده نمی شود .نمایندگی اصرار دارد که این صدا طبیعی است در صورتی که در یک سمند نو دیگر که من مقایسه کردم صدایی به گوش نمی رسید.نظر شما چیست؟
ضمنا در مخزن روغن هیدرولیک من سطح روغن زیر ماکسیمم است و کمی بالای مینیمم آیا مشکل می تواند از این باشد؟در صورت جواب مثبت از چه جنس روغن جهت سرریز استفاده کنم؟
با تشکر از همه

دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم این صدا از شلنگهای روغن هیدرولیک هست و در صورتی که فرمان را درجا بچرخونی این صدا تشدید میشه و این ایراد تو اکثر سمندهای صفر هست.منم ماشینم با اینکه مدل 85 هست ولی این صدا رو میده!!!
دوستان اگه اطلاعاتی در این مورد دارند لطفا همراهی کنند.

shahram_13
14 November 2008, 05:53 PM
دوستان با اضافه کردن روغن هیدرولیک نیز مشکل حل نشد و صدا پابرجاست

saeed2u
14 November 2008, 07:09 PM
با سلام
با تشکر از همه
من هم سمند صفر دارم و از همون اول هم این صدا رو میداد

llllsaeidllll
14 November 2008, 08:46 PM
دوستان با اضافه کردن روغن هیدرولیک نیز مشکل حل نشد و صدا پابرجاست

من یک سال ونیم بدون صدا بود و تازه این صدا ازش میاد

2244145
15 November 2008, 02:19 AM
این صدا در سمند من هم موجود است اتفاقا نمایندگی به من هم گفت : عزیزم طیبعی است! ولی 100 درصد دروغ میگن.

Raminium2001
15 November 2008, 10:09 PM
در پاسخ به دوست عزیز shahram_13 (http://www.phalls.com/member.php?u=32867) عرض کنم این صدا طبیعیه و مربوط به جریان روغن هیدرولیک تو شلنگهاش هست که وقتی کمی فرمون رو کج میکنی، همچنان بلاتکلیف میمونه و با وجود اینکه روغن با فشار مناسب آماده هست، هنوز اجازه ارسال به چرخ را نیافته که باعث کمی صدا میشه و البته چون درجا هستید و احتمالا تو پارکینگ، این صدا را به راحتی میشنوید. البته این فقط مخصوص سمند نیست و همه ماشینهایی که من داشتم همین جوری بود منتها بسته به محل قرار گرفتن پمپ امکان شنیده شدن صدا متفاوت هست. (ماکسیما که فرمان برقی داره این صدا رو نمیده و این هم میتونه دلیل دیگه ای باشه برای اینکه بفهمیم صدای پمپ روغن هست).

و اما پاسخ rayanreza (http://www.phalls.com/member.php?u=71061)، دوست من، میشه با استفاده از کمکهای گازی ماشین نرمتری رو تجربه کرد و کمکهای گازی با کیفیت نسبتا مناسب پارسال قیمتی حدود 120 داشت. اما با توجه به وزن زیاد سمند معمولا بیش از 6 ماه زیر ماشین دووم نمیاره و عملا هزینه نگهداری رو بیش از میزانی که به نرمی کمک میکنه افزایش میده. من پیشنهاد نمیکنم. در مورد تبدیل روغنی به گازی هم واقعا نظری ندارم!!! فکر می کردم تنها راه تعویض هست ولی اگه تبدیل میکنه بپرس ما هم یاد بگیریم.

rayanreza
15 November 2008, 11:41 PM
Raminium2001 (http://www.phalls.com/member.php?u=44345) عزیز ممنون از پاسخت.ولی نمیدونم شما چقدر اصرار روی وزن سمند دارین؟
سمند اونقدرها هم که میگین سنگین نیست با توجه به اینکه شما سمند 85 داشتین و نسبت به مدل 80 تا 82 خیلی سبکتر بوده و به قولی لش مثل قبل نیست!!!در صورتی که پرشیا وزنش 1190 کیلو و سمند 1200 کیلو هست.ولی کسی در مورد کمکهای پرشیا چیزی نمیگه!!!
درسته سمند یه ماشین دیگست و پرشیا هم یه ماشین دیگه ولی از نظر وزن به نظر خودم 10 کیلو یا بیشتر عملا فرقی نداره :icon_eek:
در مورد صدای شلنگها سمند عموی من مدل 82 هست و این صدا رو نمیده و از اولشم نمیداده!!!تو زانتیا و 206 هم این صدا میاد ولی تو 206 خیلی صداش محسوس هست

shahram_13
16 November 2008, 10:21 AM
آقاي raminum2001 با تشكر از جواب شما
در مورد صداي روغن هيدروليك و پمپ مربوطه كه درون ماشين به گوش مي رسد. سووال من اينجاست كه چرا در دو نمونه سمند ديگر كه من امتحان كردم اين صدا از فرمان نمي آمد؟(هر دو حدود 4 ماه كار كرده اند.)
از لطف شما ممنونم

Raminium2001
16 November 2008, 08:31 PM
این که صدا تو بعضی ماشینا کمتر و تو بعضیا بیشتر فقط بخاطر کیفیت مونتاژ عالی ایران خودروست که مثل اثر انگشت هیچ دوتاییش شکل هم نیست.
در مورد وزن سمند هم بگم بابت ورقه ای که استفاده شده و همچنین تجهیزات خودرو (مثل ABS و ...) حدود 200 کیلو از پژو سنگینتر است و البته این قضیه مضایایی مثل تعادل بهتر، هندلینگ خوب و ... رو به همراه داشته ولی استفاده از تعلیق 405 روی این ماشین باعث شده که من اینقدر روی وزن خودرو حساس بشم. اگه سیستم تعلیق خود سمند طراحی بشه (که مدیرعامل ایران خودرو سالهاست قولش رو داده) دیگه مسئله وزن منتفی است.

shahram_13
17 November 2008, 12:02 PM
دوست عزيز
موضوعي كه در مورد قش فش فرمان فهميدم اين است كه پس از روشن شدن ماشين تا 10 - 12 دقيقه اين صدا وجود ندارد و پس از گرم شدن ماشين اين صدا شديد مي شود و در حدي است كه در صورت خاموش بودن پخش خودرو سرنشينان با تعجب از منشا صدا مي پرسند(هنگام دور زدن)

shahram_13
18 November 2008, 03:15 PM
دوست عزيز raminum2001
سوال ديگري من اين است كه من لاستيكهايم را با رودستون n5000 و 205/60/15 عوض كردم و به صورت بالانس معمولي(تلويزيوني)نصب كردم و آن موقع آپاراتي گفت يكي از رينگهايت(نو بودند)كمي تاب دارد و آن را در چرخ عقب گذاشت در ادامه ديدم در سرعت ما بين 120 و 140 كمي فرمان ميزند و حس بدي دارد.به نظر شما اين مورد از همان رينگ است؟يا ممكن است از جاي ديگري باشد؟وضمنا با بالانس روكار مشكل حل ميشود؟آيا ممكن است اين مورد به خاطر نو بودن لاستيكها باشد و بهد از چند هزار كيلومتر اين مسئله حل شود؟

ghiaci
19 November 2008, 12:38 AM
معمولا اگر چرخ عقب بالانس نباشه فرمون نميزنه بدنه تكون ميخوره زدن فرمون مال چرخ جلو است خود بالانس مهم است چون خيلي وقتها دستگاهشون كاليبره نيست و همچنين لاستيك نو را پس از 2-3 هزار كيلومتر دوباره بايد بالانس كني
بالانس رو كار زماني جواب ميده كه در همان سرعتي كه فرمون ميزنه بالانس كنه چون خود دستگاه چرخ را با سرعت 80 كيلومتر ميچرخونه بايد خودت گاز بدي روي سرعتي كه فرمون ميزنه ثابت نگهداري

Raminium2001
19 November 2008, 07:17 PM
همونطور که غیاثی گفت باید ایراد از چرخهای جلو باشه. احتمال این هم هست که ایراد از لاستیک باشه چون خیلی دیده شده که وقتی لاستیک نو (حتی از مارکهای معروف) میذاری همچین مشکلاتی بروز میکنه که عمدتا هم بخاطر تاخیر چندماهه تو گمرکه که لاستیکها تو گرما و آفتاب خراب می شوند.

shahrad59
20 November 2008, 10:52 PM
دوستان به نظر شما ارتفاع سمندهای ال ایکس بلندتر نشده؟ یعنی فاصله تایر تا گلگیر (حدود 10-11 سانت) :icon_twis
من فکر میکنم این ارتفاع شاید برای ماشینهای دوگانه سوز با منبع باشد که ایرانخودرو این را برای دیگر خودروها استفاده میکنه :icon_ques
من هم سمند معمولی دوگانه سوز داشتم وهم الان که سمند ال ایکس دوگانه سوز،عقب معمولی کاملا عادی بود،با اینکه مخزنش بزرگتر از این ال ایکسه بود اما عقب ال ایکس بالاتره،من از کارخانه که
تحویل گرفتم،پرسیدم چرا اینجوریه،گفتند همه ال ایکسها اینطوری هستند،اما دروغ گفتند چون خیلی از
ال ایکسها عقبشان زیاد بالا نیست.شاید ترسیده اند که ما هم مخزن گازش و هم باک بنزینش را پر
کنیم و ماشین بخوابه زمین !!!.

Raminium2001
23 November 2008, 07:00 PM
البته جنس فنر و کمک فنر هم میتونه باشه. باید در نظر بگیرید که کیفیت قطعات در ایران خودرو متغیره. در زمینه تعلیق که حتی مارک هم متغیره!!!

maryam.ya
21 December 2008, 12:30 PM
سلام

ببخشید این فنر های قرمز رنگ حدود 350 تومن قیمتشونه میگن حرفه اییه
کمک به نرمی ماشیم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

Raminium2001
22 December 2008, 10:21 PM
مارک این فنرهای قرمز چیه؟ فکر می کنم مدلی رو که میگید آلمانی باشه که فنرهای خیلی خوبی هستند و البته بیشتر به هندلینگ ماشین کمک می کنند و تا حدودی هم باعث آسایش بیشتر سرنشین هنگام عبور از روی مانع میشوند.

shahram_13
6 March 2009, 09:23 AM
با سلام
امروز متوجه شدم گردگیر سیبک فرمان سمند با کارکرد 3000 km پاره شده سووال دارم که تعویض آن چقدر مهم است (می شود 1 ماه دیگر آن را عوض کرد؟)وآیا آن را با گارانتی عوض می کنند یا قطعه استهلاکی است؟(اگر استهلاکی است بهتر است از نمایندگی ها استفاده نکنیم و به تعمیرگاههای معمولی برویم که کار بهتر و سرعت بیشتر و هزینه کمتر دارد.با تشکر

Raminium2001
6 March 2009, 05:15 PM
گردگیر فرمان مستهلک میشه ولی نه به این سرعت!!! باید گارانتی باشه. اما اهمیت که سوال شما بود هم عرض کنم اصلا به تعویق ننداز و همین امروز برای رفع ایراد اقدام کن. به نمایندگی هم اجبار کن الان درست کنند وگرنه احتمال داره بگن برای سرویس 5000 بیار درست کنیم!

vahid4u
7 March 2009, 12:26 AM
با سلام
امروز متوجه شدم گردگیر سیبک فرمان سمند با کارکرد 3000 km پاره شده سووال دارم که تعویض آن چقدر مهم است (می شود 1 ماه دیگر آن را عوض کرد؟)وآیا آن را با گارانتی عوض می کنند یا قطعه استهلاکی است؟(اگر استهلاکی است بهتر است از نمایندگی ها استفاده نکنیم و به تعمیرگاههای معمولی برویم که کار بهتر و سرعت بیشتر و هزینه کمتر دارد.با تشکر

ماشین من هم همین اتفاق براش افتاد و بردم نمایندگی ولی گفتند این قطعه شامل گارانتی نیست و باید هزینه اش را پرداخت کنید بنابراین اگر فقط برای گردگیر پلوس میخواهی بری نمایندگی به علافیش نمی ارزه بهتره اینکارو توی نزدیکترین تعمییرگاه انجام بدی

babak2008
7 March 2009, 10:16 AM
دوست من بهتره که اونو زودتر عوض کنید تا خسارت بیشتر نبینید اگر اون گردگیر نباشه عمر قطعه مباد پایین

hamed lx
8 March 2009, 06:19 PM
با سلام خدمت اساتید
من از چند روز گذشته احساس می کنم عقب ماشین کمی بازی می کنه علت اون چی می تونه باشه ؟مخصوصاً توسرعتهای بالا

atteesh
8 March 2009, 07:45 PM
با سلام خدمت اساتید
من از چند روز گذشته احساس می کنم عقب ماشین کمی بازی می کنه علت اون چی می تونه باشه ؟مخصوصاً توسرعتهای بالا

ضعف ونامرغوب بودن کمکها ی عقب می تونه علت این مسئله باشه . از نظر روغن دادن کنترلشون کنید . واگه وارد هستین خودتون آنها را بصورت در جا تست کنید (فشار دهید ورها کنید عکس العمل را بررسی کنید )

shahram_13
9 March 2009, 02:36 PM
با سلام
سمند من با کارکرد 3000 کیلومترفرمانش میزد بعد از بالانس روکار و بررسی رینگ و لاستیک(رودستون کره سایز 205) و عدم تاب داشتن رینگ باز هم کمی فرمان از سرعت 120 تا 130 خصوصا وقتی پا را ازروی گاز در این سرعت بر میدارم میزند آیا کاری میتوان کرد؟و آیا ممکن است از رینگهای عقب باشد(رینگها اسپرت فابریک کارخانه هستند.)
با تشکر

azma
9 March 2009, 03:33 PM
با سلام
سمند من با کارکرد 3000 کیلومترفرمانش میزد بعد از بالانس روکار و بررسی رینگ و لاستیک(رودستون کره سایز 205) و عدم تاب داشتن رینگ باز هم کمی فرمان از سرعت 120 تا 130 خصوصا وقتی پا را ازروی گاز در این سرعت بر میدارم میزند آیا کاری میتوان کرد؟و آیا ممکن است از رینگهای عقب باشد(رینگها اسپرت فابریک کارخانه هستند.)
با تشکر
هر 4 چرخ را بالانس در جا كنيد

k000m
9 March 2009, 03:55 PM
با سلام
با تشکر

دوسته من زدن فرمان در سرعت 90 تا 100 مربوط به چرخهای جلو و سرعت 110 تا 120 مربوط به چرخهای عقب است . حتما چرخهای عقب خود را هم بالانس و چک کنید

shahram_13
9 March 2009, 10:25 PM
دوستان 4 روز پیش 4 چرخ را بالانس درجا کردم و موارد فوق بعد از آن هم خوب نشده

rayanreza
9 March 2009, 11:21 PM
با سلام
به نظر من به یه جلوبندی ساز کار بلد نشون بدین.
راستی بالانس درجا بهتره یا دستی با دستگاه؟

arman 321
10 March 2009, 01:04 AM
با سلام
با تشکر

مشکل شما به احتمال زیاد از خود لاستیک.

بنظر من لاستیکهاتون زیاد تو انبار مونده و خوب هم نگه داری نشده.

اگه بتونین لاستیکتون رو برای مدتی با یکی از دوستان عوض کنید مشخص میشه.

احتمال اینکه رینگ ها مورد داشته باشن خیلی کمه.

تاریخ ساخت لاستیک ؟

shahram_13
10 March 2009, 12:05 PM
تولید لاستیک ماه 4 سال2008 است

rayanreza
10 March 2009, 05:13 PM
مطمئنا ایراد از لاستیک نیست و از رینگ هم نمیتونه باشه.نمایندگی بردی نشون بدی؟

hamid_dental
10 March 2009, 08:57 PM
جناب shahram_13 خان تا حالا كف ماشينتون خصوصاْ قسمت چرخ هاي جلو به جايي نخورده؟
وقتي پاتون رو از روي گاز بر ميداريد احساس لرزش اتاق يا دسته دنده هم مي كنيد يا فقط فرمان ميلرزه؟

shahram_13
11 March 2009, 10:29 AM
دوست عزیز تا به حال به جایی نخورده ام و هنگام برداشتن پا از روی گاز هم فقط فرمان می لرزد.
ضمنا این لرزش گاهی روی سرعت 130 گاهی 120 و گاهی 115 است
و دیروز هم دادم زیرو بند را نگاه کردند که آن هم سالم بود
با تشکر

hamid_dental
11 March 2009, 01:23 PM
دوست عزیز تا به حال به جایی نخورده ام و هنگام برداشتن پا از روی گاز هم فقط فرمان می لرزد.
ضمنا این لرزش گاهی روی سرعت 130 گاهی 120 و گاهی 115 است
و دیروز هم دادم زیرو بند را نگاه کردند که آن هم سالم بود
با تشکر

با اين اوصاف فكر ميكنم مشكل از رينگ و لاستيكتون باشه!
شايد بالانس رو درست انجام نداده باشه و يا سربهاش افتاده.
به نظر من بالانس با دستگاه رو هم امتحان كن، شايد خوب شد!

shahram_13
11 March 2009, 02:38 PM
دوستان عزیز راستی فشار باد 30psi خوب است و اصلا تاثیری در زدن فرمان دارد؟

arman 321
11 March 2009, 02:52 PM

30 بنظر من خوبه ولی 29 بهتره.
من همیشه رو 29 مال خودمون رو تنظیم میکنم.

hamid_dental
11 March 2009, 07:43 PM

نه عزيزم. فشار باد معمولش 30 هست، حالا 3، 4 تا بالا پايين فرقي نداره و باعث كوبيدن فرمون نميشه!

arash2006_7
11 March 2009, 08:20 PM
با سلام
دوستان سوالی داشتم در مورد کمک کوفاپ:
1.گازی نرمتره یا روغنی؟
2.برزیلی کوفاپ در بازار وجود داره؟
با تشکر

rayanreza
12 March 2009, 01:23 AM
با سلام
دوستان سوالی داشتم در مورد کمک کوفاپ:
1.گازی نرمتره یا روغنی؟
2.برزیلی کوفاپ در بازار وجود داره؟
با تشکر

باسلام
arash2006_7 (http://www.phalls.com/member.php?u=44506) عزیز در مورد سوالتون اگه به تاپیک کمک فنر فابریک سمند (http://www.phalls.com/showthread.php?t=14299)مراجعه کنید در رابطه با کمک های کوفاب و ... بحث شده . لطفا سوالتون را در اون تاپیک مطرح بفرمائید تا به نتیجه مطلوبی برسید

با تشکر

shahram_13
30 March 2009, 09:24 AM
با سلام
دوستان در ادامه پست 72 در مورد زدن فرمان باید بگویم در نوروز هنگام سفر متوجه شدم هنگام رها کردن فرمان ماشین به سمت چپ متمایل می شود(حتی هنگامیکه در شانه سمت راست جاده بودم)آیا این موضوع به دلیل تنظیم نبودن فرمان است و باعث زدن فرمان در سرعت 120 به بالا شده است یا نه؟

navid-83
30 March 2009, 01:37 PM
با سلام
دوستان در ادامه پست 72 در مورد زدن فرمان باید بگویم در نوروز هنگام سفر متوجه شدم هنگام رها کردن فرمان ماشین به سمت چپ متمایل می شود(حتی هنگامیکه در شانه سمت راست جاده بودم)آیا این موضوع به دلیل تنظیم نبودن فرمان است و باعث زدن فرمان در سرعت 120 به بالا شده است یا نه؟

البته چون اکثر جاده های ما به طرفین جاده شیب دارن نمیشه با قطعیت چیزی گفت مگه اینکه مطمئن باشین جاده کاملا صاف - وزن هر دو طرف ماشین تقریبا برابر - باد لاستیکها میزان - میزان ساییدگی لاستیکها تقریبا برابر بوده و باد هم نمیومده
حتی اینکه افتاب به کدوم طرف ماشین میزنه م تاثیر داره چون لاستیکهای یک طرف گرمتر از طرف دیگه میشه.

مورد دیگه ایکه ممکنه باعث کشیده شدن فرمان ماشین بشه اینه که لنتهای یک طرف با طرف دیگه به یک اندازه خورده نشده باشن (که باعث میشه چرخ یک طرف آزادتر از طرف دیگه حرکت کنه)

در مورد آفتاب تحالا برای خود من مورد قبل توجهی نبوده ولی موارد دیگه رو خودم عملا تجربه کردم

البته اینها تجربه خودم بود و علمی ترش رو دوستان حتمن راهنمایی خواهند کرد.

hamid_dental
30 March 2009, 02:27 PM
كشيدن فرمان به يك سمت بيشتر به خاطر تنظيم نبودن ميل فرمان هست، ولي فكر نكنم باعث كوبيدن فرمان بشه.
همان طور كه دوست عزيزمون گفتن باد لاستيك ها و لنت ها رو چك كن، اگه درست نشد يه تنظيم فرمان ببر!

rayanreza
31 March 2009, 08:27 AM
با سلام
من بیشتر احتمال میدم چرخها خوب بالانس نشدن و بالانس درجا توسط یک اینکاره را پیشنهاد میدم.و هموانطور که در پست های قبل هم گفتم بعد از بالانس اگه مشکل حل نشد ایراد از جلوبندی نیز میتونه باشه

با تشکر

shahram_13
18 April 2009, 12:03 PM
با سلام
با یک دستگاه بالانس معمولی و دقت بالا مسئله حل شد.(اصفهان(
با تشکر

rayanreza
18 April 2009, 12:16 PM
با سلام
با یک دستگاه بالانس معمولی و دقت بالا مسئله حل شد.(اصفهان(
با تشکر
خوشحالم که مشکل حل شد.
بالانس درجا کردید یا دستی؟
الان فرمون اصلا انحراف نداره؟

shahram_13
19 April 2009, 11:36 AM
دستگاه بالانس دستی بود به گفته مسئول آن با قیمت 10 میلیون و از خصوصیاتش این بود که برای رینگ اسپورت منوی جداگانه داشته ،تازه زیرمجموعه آن هم
1- رینگ اسپورت با پرره های بیرونی
2- رینگ اسپورت با پرره های وسط
3-رینگ اسپورت با پرره های داخلی
که مال سمند ردیف 1 بود.
ضمنا هنگام چرخیدن با سرعت کمی(بر خلاف سرعت زیاد دستگاههای مشابه)می چرخید و به گفته وی تا سرعت 300 کیلومتر بالانس می شود.(هزینه هر چرخ 3000 تومان)
ضمنا قبل از شروع تمامی سربها را کند.
ممنون

shahram_13
19 April 2009, 11:37 AM
ببخشید فراموش کردم سووال بعدی را جواب دهم
نه هیچ گونه لرزشی ندارد

rayanreza
19 April 2009, 12:34 PM
دستگاه بالانس دستی بود به گفته مسئول آن با قیمت 10 میلیون و از خصوصیاتش این بود که برای رینگ اسپورت منوی جداگانه داشته ،تازه زیرمجموعه آن هم
1- رینگ اسپورت با پرره های بیرونی
2- رینگ اسپورت با پرره های وسط
3-رینگ اسپورت با پرره های داخلی
که مال سمند ردیف 1 بود.
ضمنا هنگام چرخیدن با سرعت کمی(بر خلاف سرعت زیاد دستگاههای مشابه)می چرخید و به گفته وی تا سرعت 300 کیلومتر بالانس می شود.(هزینه هر چرخ 3000 تومان)
ضمنا قبل از شروع تمامی سربها را کند.
ممنون

با سلام
خیلی خوبه که تا 300 کیلومتر بالانس میشه و برای سرعت بالا خوبه و با این اوصاف از بالانس درجا خیلی بهتره چون بالانس درجا اگر اشتباه نکنم تا 160 ساپورت میکنه.
منم دنبال یه جای خوب برای بالانس چهار چرخ تو تهران میگردم

shahramf
19 April 2009, 09:46 PM
سلام
تو تاپیک "مشکلات سیستمهای انتقال قدرت و چرخها سمند" دوستان فرمودن که پله ای شدن لاستیک از جلوبندی ماشین هستش. اما ماشین من موقع رانندگی حتی تو سرعت بالا اصلا منحرف نمی شه و لرزش هم نداره. یه آپاراتی هم بمن گفت که بخاطر جنس بد لاستیکته که پله ای شده. زود عوضش کن تا جلو بندی رو خراب نکرده. نظر دوستان چیه؟ یعنی ممکنه بخاطر جنس لاستیکها هم این مساله بوجود بیاد و حتی به جلوبندی آسیب بزنه؟ (http://phalls.com/showthread.php?t=36577)
متشکرم

rayanreza
20 April 2009, 10:20 AM
سلام
تو تاپیک "مشکلات سیستمهای انتقال قدرت و چرخها سمند" دوستان فرمودن که پله ای شدن لاستیک از جلوبندی ماشین هستش. اما ماشین من موقع رانندگی حتی تو سرعت بالا اصلا منحرف نمی شه و لرزش هم نداره. یه آپاراتی هم بمن گفت که بخاطر جنس بد لاستیکته که پله ای شده. زود عوضش کن تا جلو بندی رو خراب نکرده. نظر دوستان چیه؟ یعنی ممکنه بخاطر جنس لاستیکها هم این مساله بوجود بیاد و حتی به جلوبندی آسیب بزنه؟ (http://phalls.com/showthread.php?t=36577)
متشکرم

شهرام جان مارک لاستیک ماشینتون چیه؟

shei2nak
20 April 2009, 11:11 AM
به نظر بنده نمیتونه از جنس لاستیک باشه. اگر جنس لاستیک بد بود یک جوری خودشو نشون میداد مثلا ترک میخورد یا در پیچ های ارام هم ماشین منحرف میشد و ... اما پله ای شدن لاستیک مربوط به جلو بندی هست.
اخیرا ماشین تصادف یا ضربه شدید نداشته؟ کشیدن فرمان مربوط به زاویه to -in و to-out است. که جلو بندی ساز ها تنظیمش میکنند. اما امکان داره زاویه کستر ماشین به هم خورده باشه که دیگه قابل تعمیر نیست...
پیشنهاد میکنم که به جلو بندی سازی که مجهز به دستگاه کام÷یوتری است مراجعه کنید و بگویید براتون تست کنه...

shahramf
20 April 2009, 01:36 PM
شهرام جان مارک لاستیک ماشینتون چیه؟
سلام
همون گودیر فابریکشه. البته این پله ای شدن رو حدود 2 سانتی متر از لبه خارجی تایره و مثلا 5 سانتی لبه خارجی با طرف دیگه تایر یکی هستش و تفاوتی بنظر نمیاد. حتی بنظرم وسط گوشت بیشتری داره تا گوشه ها!

rayanreza
20 April 2009, 09:13 PM
سلام
همون گودیر فابریکشه. البته این پله ای شدن رو حدود 2 سانتی متر از لبه خارجی تایره و مثلا 5 سانتی لبه خارجی با طرف دیگه تایر یکی هستش و تفاوتی بنظر نمیاد. حتی بنظرم وسط گوشت بیشتری داره تا گوشه ها!

با سلام
شهرام جان گودیر که لاستیک خوبیه و آپاراتیه بیخود گفته و منم فکر نمیکنم از لاستیک باشه.
شما باد لاستیک را همیشه رو 30 تنظیم کنید و به نظرم به یه جلوبندی ساز نشون بدید که اگه خواستی پی ام بده آدرس یه جلوبندی ساز اینکاره رو بهت بدم که نزدیکه همون مکانیکست:icon_cool

vahid4u
22 April 2009, 07:32 PM
با سلام خدمت همه دوستان من يك مشكل كهنه با فرمان ماشينم دارم و اون اينه كه فرمان ماشينم از روز اول كه ماشينو از نمايندگي گرفتم سفته و اصلا احساس هيدروليك بودن به آدم دست نميده به توصيه يك مكانيك جلوبندي لقمه هاي سر كمكها رو عوض كردم و جنس خوب و فرانسوي اتداختم ولي اصلا" فرقي نكرد كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟

atteesh
22 April 2009, 08:04 PM
با سلام خدمت همه دوستان من يك مشكل كهنه با فرمان ماشينم دارم و اون اينه كه فرمان ماشينم از روز اول كه ماشينو از نمايندگي گرفتم سفته و اصلا احساس هيدروليك بودن به آدم دست نميده به توصيه يك مكانيك جلوبندي لقمه هاي سر كمكها رو عوض كردم و جنس خوب و فرانسوي اتداختم ولي اصلا" فرقي نكرد كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟

بله راه حل داره پمپ هیدرولیک ایرانی را از روی ماشین بردارین یک عدد نو خارجی با مارک سیتروئن که اصلی است نصب کنید بهتره زیر بندی کارتون را هم عوض کنید چون دمپر های سر کمک یا به اصطلاح معمول لاستیک سر کمک هیچ ربطی به این قضیه نداره پس ذیگه بهش اطمینان نکنید وسیبکهای فرمان و نرمی جعبه فرمان راهم پیش یک آدم وارد چک کنید .
http://www.bn-pump.com/ProductPicture-china/th/Citroen-Power-steering-pumps-Citroen-power-steering-pump-DH-09-003-26-0.jpg

vahid4u
22 April 2009, 08:14 PM
بله راه حل داره پمپ هیدرولیک ایرانی را از روی ماشین بردارین یک عدد نو خارجی با مارک سیتروئن که اصلی است نصب کنید بهتره زیر بندی کارتون را هم عوض کنید چون دمپر های سر کمک یا به اصطلاح معمول لاستیک سر کمک هیچ ربطی به این قضیه نداره پس ذیگه بهش اطمینان نکنید وسیبکهای فرمان و نرمی جعبه فرمان راهم پیش یک آدم وارد چک کنید .

آيا با تعويض پمپ هيدروليك شلنگهاي اون هم بايد عوض بشه يا نه و قيمت پمپ هيدروليك چنده؟

rayanreza
22 April 2009, 11:11 PM

با سلام
وحید جان مدل ماشینتون چیه؟
همانطور که آتیش عزیز هم اشاره کردن لاستیک سر کمک ربطی به این قضیه نداره و به نظرم ماشینو اول از همه به یه جلوبندی ساز وارد نشون بدین.
پمپ هیدرولیکا از وقتی ایرانی شدن خیلی بی کیفیت شده و سر و صدا در هنگام پیچیدن فرمون که مثل صدای باده بهش اضافه شده.
سمند عموی من مدل 82 و فرمونش از ماله من که 85 خیلی نرمتره و صدای فس فس پمپ هیدرولیکم نداره که مربوط به همون پمپ هیدرولیکه که مال اون فرانسویه.
اگه اشتباه نکنم قیمتش باید حدود 100 هزار تومن باشه:icon_eek:

vahid4u
23 April 2009, 12:00 AM
با سلام
وحید جان مدل ماشینتون چیه؟
همانطور که آتیش عزیز هم اشاره کردن لاستیک سر کمک ربطی به این قضیه نداره و به نظرم ماشینو اول از همه به یه جلوبندی ساز وارد نشون بدین.
پمپ هیدرولیکا از وقتی ایرانی شدن خیلی بی کیفیت شده و سر و صدا در هنگام پیچیدن فرمون که مثل صدای باده بهش اضافه شده.
سمند عموی من مدل 82 و فرمونش از ماله من که 85 خیلی نرمتره و صدای فس فس پمپ هیدرولیکم نداره که مربوط به همون پمپ هیدرولیکه که مال اون فرانسویه.
اگه اشتباه نکنم قیمتش باید حدود 100 هزار تومن باشه:icon_eek:

با سلام و تشکر از توجه شما, مدل ماشین من سمند معمولی 86 است
آیا این پمپهای فرانسوی پیدا میشه ؟ چون تو مشهد هرجا میرم میگن باید استوکشو بگیری

rayanreza
25 April 2009, 09:29 PM
با سلام و تشکر از توجه شما, مدل ماشین من سمند معمولی 86 است
آیا این پمپهای فرانسوی پیدا میشه ؟ چون تو مشهد هرجا میرم میگن باید استوکشو بگیری

با سلام
وحید جان متاسفانه در این مورد اطلاعی ندارم ولی قطعا فرانسوی نو پیدا نمیشه ولی میتونی استوک خوب گیر بیاری و بندازی که سگش به اینی که رو ماشینته میرزه!

rayanreza
7 June 2009, 12:55 AM
با سلام
فکر کنم تاپیکی مناسبتر از اینجا برای مطرح کردن مشکلم نباشه.
از وقتی ماشینمو (دست دوم) خریدم از مخزن روغن هیدرولیکش همش بخارات روغن پس میده و این سری جلوبندی ساز دور دربش یه پلاستیک گذاشت و درب رو بست که بهتر شده بود ولی مکانیکی که پیشش بردم پلاستیک رو درآورد و می گفت باید بخارات روغن بیاد بیرون و مانعش نشه و این نشتی طبیعیه!!!
مقدار روغن هیدرولیک هم زیاد کم نیست و در حد مجازه. به نظر دوستان آیا ایراد داره؟

با تشکر

rayanreza
13 June 2009, 12:17 AM
با سلام
فکر کنم تاپیکی مناسبتر از اینجا برای مطرح کردن مشکلم نباشه.
از وقتی ماشینمو (دست دوم) خریدم از مخزن روغن هیدرولیکش همش بخارات روغن پس میده و این سری جلوبندی ساز دور دربش یه پلاستیک گذاشت و درب رو بست که بهتر شده بود ولی مکانیکی که پیشش بردم پلاستیک رو درآورد و می گفت باید بخارات روغن بیاد بیرون و مانعش نشه و این نشتی طبیعیه!!!
مقدار روغن هیدرولیک هم زیاد کم نیست و در حد مجازه. به نظر دوستان آیا ایراد داره؟

با تشکر

دوستان کسی نظری نداره؟

atteesh
13 June 2009, 12:50 PM
دوستان کسی نظری نداره؟

سطح روغن هيدروليك در مخزن داري تلورانس كوچيكي است اگه دقت كنيد دوتا فلش كه سطح حداكثر و حداقل را نشون مي دن تقريبا كنار هم هستن .فكر كنم اين مقدار با حجم 150 يا 200 سي سي روغن هيدروليك پوشش داده بشه .اما درباره خروج روغن از اين مخزن براي من اصلا نشتي نداره كاملا خشك است اما در 405 قبلي كه داشتم نشتي شديد داشت كه چون گارانتي بود نمايندگي گفتش كه نهايتا تمام مخزن را تعويض مي كنيم اما فعلا درب مخزن هيدروليك را عوض مي كنيم اگه خوب شد كه هيچ در غير اين صورت تمامش تعويض مي شه كه البته با تعويض درب مخزن هيدروليك مشكل برطرف شد و نشتي كاملا تمام شد حتي بخار هم نكرد كاملا خشك وتمييز .به شما هم توصيه مي كنم درب مخزن را عوض كنيد به احتمال زياد درست مي شه قيمتش هم فكر كنم 2500 تومن باشه داخل بسته ايساكو با هولوگرام .

rayanreza
13 June 2009, 05:48 PM
سطح روغن هيدروليك در مخزن داري تلورانس كوچيكي است اگه دقت كنيد دوتا فلش كه سطح حداكثر و حداقل را نشون مي دن تقريبا كنار هم هستن .فكر كنم اين مقدار با حجم 150 يا 200 سي سي روغن هيدروليك پوشش داده بشه .اما درباره خروج روغن از اين مخزن براي من اصلا نشتي نداره كاملا خشك است اما در 405 قبلي كه داشتم نشتي شديد داشت كه چون گارانتي بود نمايندگي گفتش كه نهايتا تمام مخزن را تعويض مي كنيم اما فعلا درب مخزن هيدروليك را عوض مي كنيم اگه خوب شد كه هيچ در غير اين صورت تمامش تعويض مي شه كه البته با تعويض درب مخزن هيدروليك مشكل برطرف شد و نشتي كاملا تمام شد حتي بخار هم نكرد كاملا خشك وتمييز .به شما هم توصيه مي كنم درب مخزن را عوض كنيد به احتمال زياد درست مي شه قيمتش هم فكر كنم 2500 تومن باشه داخل بسته ايساكو با هولوگرام .

با سلام
آتیش جان مکانیک هم همین عقیده رو داشت و می گفت ایراد از دربش هست و چون 100 تا کار کرده گفت باید روغنش عوض بشه و کل سیستم هواگیری بشه.

behnam-86
24 June 2009, 01:46 PM
قابل توجه کلیه عزیزانی که وقتی فرمان رامیچرخانند صدای فیش فیش میشنوند: دیروز رفته بودم نمایندگی دیدم 4 برگه در مورد ماشین هایی که ازفرمان وقسمت هیدرولیک صدای فیش فیش می آید که درآن 2 عدد عکس جعبه فرمان بوستر دار وبدون بوستر کشیده شده بود و در مورد تعویض این جعبه فرمانها دستورالعملی صادر شده بود(از ایران خودرو) البته من زیاد دقت نکردم ومنظور از جعبه فرمان بوستر دار را نیز نفهمیدم اگه کسی از اساتید اطلاعاتی در این مورد داره بده.البت ظاهرا این مشکل ومشکل سفتی فرمان در مورد سمندهای جدید صدق میکنه.

rayanreza
28 June 2009, 04:29 PM
قابل توجه کلیه عزیزانی که وقتی فرمان رامیچرخانند صدای فیش فیش میشنوند: دیروز رفته بودم نمایندگی دیدم 4 برگه در مورد ماشین هایی که ازفرمان وقسمت هیدرولیک صدای فیش فیش می آید که درآن 2 عدد عکس جعبه فرمان بوستر دار وبدون بوستر کشیده شده بود و در مورد تعویض این جعبه فرمانها دستورالعملی صادر شده بود(از ایران خودرو) البته من زیاد دقت نکردم ومنظور از جعبه فرمان بوستر دار را نیز نفهمیدم اگه کسی از اساتید اطلاعاتی در این مورد داره بده.البت ظاهرا این مشکل ومشکل سفتی فرمان در مورد سمندهای جدید صدق میکنه.

بهنام جان همانطور که قبلا هم بحث شده ایراد سفتی فرمان و صدای فش فش واسه پمپ هیدرولیکه که از وقتی ایرانی شده این مشکلات پیش اومده.
ماشین یکی از آشنایان که مدل 82 هستش فرمونش خیلی خیلی از مال من که 85 نرم تره و تفاوتش خیلی محسوسه

rayanreza
2 July 2009, 11:43 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی چند وقتیه واسه ماشینم پیش اومده.اینکه تازگی از روی دست انداز که رد میشم یا اون سرعت گیرهایی که آسفالتیه یه صدای تق تق از سمت چرخ ها خصوصا سمت شاگرد میاد و مثل صدای پلوس هستش و کلاچم که زود ول میکنم این صدای تق میاد! جلوبندی ماشینو تو عید کلشو عوض کردم و برای این مشکل پیش جلوبندی ساز هم رفتم و زیر بندی ماشینو نگاه کرد گفت ظاهرا مشکلی نداره و پلوس ها هم سالمن!

به نظر دوستان ایراد از چی میتونه باشه؟

با تشکر

Raminium2001
7 July 2009, 08:10 PM
لاستیک سر کمک رو هم چک کردی؟ اگه درست وقتی از دست انداز عبور می کنی تق تق میکنه احتمالا مال لاستیک سر کمکه. اگه وقتی فرمون رو تا ته می چرخونی تقی صدا میده مال جلو بندیه و وقتی فرمون رو می چرخونی و حرکت می کنی تلق تلق میکنه مال پلوس.

rayanreza
7 July 2009, 11:03 PM
لاستیک سر کمک رو هم چک کردی؟ اگه درست وقتی از دست انداز عبور می کنی تق تق میکنه احتمالا مال لاستیک سر کمکه. اگه وقتی فرمون رو تا ته می چرخونی تقی صدا میده مال جلو بندیه و وقتی فرمون رو می چرخونی و حرکت می کنی تلق تلق میکنه مال پلوس.

با سلام
رامین جان قبلا فرمونو تا آخر میچرخوندم یه صدای تق میومد که این سری جلوبندی رو عوض کردم مشکل حل شد.این سری هم که به جلوبندی ساز نشون دادم یه آچار به کمک ها انداخت ولی توفیری نکرد.
کمک که عوض میشه لاستیک سر کمک هم عوض میشه؟چون هم زمان با جلوبندی کمک های جلو رو هم عوض کردم.صدای تق تق بیشتر ماله وقتیه که از روی سرعت گیرهای آسفالتی(خیلی آروم) رد میشمه واون موقع بیشتر خودشو نشون میده و یا وقتی که میخوام حرکت کنم و نیرو یه دفعه به چرخها منتقل میشه صدا میده!!!!!!!!!
اگه لاستیک سر کمک باشه خطرناکه؟

با تشکر

Raminium2001
8 July 2009, 12:03 PM
فکر نمی کنم لاستتیک سر کمکها عوض بشه. البته اگه از وقتی کمکها رو عوض کردی مشکل داری، شاید جنس کمکهات خوب نباشه (از همه بد تر هم کوشاوران هست). حالا پلاستیک سر کمک رو عوض کن قیمتی هم نداره. ایشالا مشکلت برطرف میشه.

rayanreza
8 July 2009, 08:03 PM
فکر نمی کنم لاستتیک سر کمکها عوض بشه. البته اگه از وقتی کمکها رو عوض کردی مشکل داری، شاید جنس کمکهات خوب نباشه (از همه بد تر هم کوشاوران هست). حالا پلاستیک سر کمک رو عوض کن قیمتی هم نداره. ایشالا مشکلت برطرف میشه.
والا رامین جان کمک ها که قبلا کوشاوران بود ولی این سری پارسیا گرفتم و خیلی ازش تعریف شنیدم و فکر نکنم از اون باشه و این مشکل حدود یه ماهیه سر و کلش پیدا شده.
البته یه دور از فنر های جلو رو بریدم.
پلاستیک سر کمک دقیقا جاش کجاست؟

rayanreza
19 July 2009, 03:31 PM
با سلام
بالاخره ماشین رو به چنتا مکانیک و جلوبندی ساز نشون دادم و متاسفانه صدای تق تق برای پلوس هست و باید عوض بشه :icon_cry: و جای تعجب داره ماشینی که 3 سال راه رفته واسه چی باید به این زودی پلوسش مرخص بشه؟؟؟!!!!!:icon_eek:
مکانیک گفت تا باز نشه معلوم نمیشه کجاهاش خرابه و ممکنه 3 شاخ پلوس باشه و یا پلوس میل بلند خراب باشه که تعمیر میشه ولی میگفت عوض بشه خیلی بهتره.
اینم از شانس ما:icon_eek:
تازگی وقتی ترمز ناگهانی می کنم جلوی ماشین تکون میخوره و اینور اونور میره و پایدار نیست!!! این مربوط به پلوسه؟
خرابی پلوس رو کدوم قسمت ها تاثیر منفی میذاره؟؟؟؟؟؟

Raminium2001
20 July 2009, 01:21 PM
خرابی پلوس روی حرکت ماشین تاثیر داره و در صورتی که خدای نکرده ببره به اصطلاح میگن چرخش بریده. پلوست هم بد کار نکرده 3 سال.

rayanreza
20 July 2009, 03:38 PM
خرابی پلوس روی حرکت ماشین تاثیر داره و در صورتی که خدای نکرده ببره به اصطلاح میگن چرخش بریده. پلوست هم بد کار نکرده 3 سال.

رامین جان پلوس نباید به این زودی خراب بشه.ماشین عموم مدل 82 و پسر عموم 83 و خیلی از دوستان هنوز داره توپ کار میکنه.
مکانیک می گفت الان چند سالیه جنس آشغال میندازن و واسه همه دردسر ساز شده!!!:icon_eek:
منظورت از اینکه روی حرکت ماشین تاثیر میذاره چیه؟
الان وقتی ماشین کله میزنه یه صدای تق میاد که بیشتر شده!

H.Bigdeli
24 November 2009, 09:50 PM
دوستان شاید این تجربه من مفید باشه. یه مدتی با ماشین پیچها رو با سرعت نه چندان زیاد رد میکردم صدای لاستیکها در میومد. اول حدس زدم چرخای جلو بادشون یا فرمون تنظیم نباشه. مشکل حل نشد تا یه جلو بندی ساز ماهر گفت کمکهای عقب خراب شدن و تعادل ماشین رو خوب حفظ نمیکنن. کمکهای عقب عوض شدن مشکل حل شد. علت این بود که توی پیچ کمکها ماشین رو درست نگه نمیداشتن و ماشین زیاد کج میشد. در اثر این قضیه وزن از روی چرخ داخی پیچ تا حدی برداشته میشد و اصطکاک کم. برای همین چرخ شروع میکرد به صدا کردن. البته توی باد جانبی تو جاده هم تاثیر زیادی قابل تشخیصه.

ar1358
2 December 2009, 02:10 AM
لاستیک 215 واسه سمند:
موقع چرخش به گلگیر گیر میکنه؟

teamor2004
5 January 2010, 08:51 PM
دوستان باسلام جک هیدرولیک ما نشتی روغن ضعیفی داره یعنی بهتره بگم چرب میکنه ماشین8200تادرسهماهکارکرده بهتر بدم عوض کنن یابیخیال دست کاری نمایندگی بشم

safasony
8 February 2010, 01:34 PM
بچه ها من ميخواستم سمند رو كمي پايين بيارم
البته نميخوام ازيت كند و سر هر سرعت گير ترمز كنم چون تند ميرم.
بهتر است كمك 206 بندازم يا ريسي يا ....؟
با تشكر

-----------------------------------------------------------------
اگر هم ميشود مارك وقيمت بديد ممنون ميشم.

godboy
17 February 2010, 12:33 AM
ببخشید یه سوال داشتم
میخواستم ببینم کلا سیستم تعلیق سمند، با سمند lx فرق داره؟ با 405 چطور؟ کدوما بهتره؟
بعد آیا تعلیق سمند خوبه یا نه؟ یعنی زود به تق تق میفته؟ من خودم احساس می کنم تو اتاقش تو قسمت تعلیق یه مشکلی داره
یعنی سوار هر سمندی شدم، در قسمت عقب البته، تو دست انداز یا رو سرعت گیر یه تق تقی ماشین می کنه
از رو سرعت گیر نرم رد میشه اما آدم احساس میکنه یه چیزی لقه یا مثلا یه چیزی جا میخوره تو ماشین

haftsin
17 February 2010, 01:12 AM
ببخشید یه سوال داشتم
میخواستم ببینم کلا سیستم تعلیق سمند، با سمند lx فرق داره؟ با 405 چطور؟ کدوما بهتره؟
بعد آیا تعلیق سمند خوبه یا نه؟ یعنی زود به تق تق میفته؟ من خودم احساس می کنم تو اتاقش تو قسمت تعلیق یه مشکلی داره
یعنی سوار هر سمندی شدم، در قسمت عقب البته، تو دست انداز یا رو سرعت گیر یه تق تقی ماشین می کنه
از رو سرعت گیر نرم رد میشه اما آدم احساس میکنه یه چیزی لقه یا مثلا یه چیزی جا میخوره تو ماشین
سلام
کمک های عقب سمند بر خلاف 405 و پارس، گازیه. و این به نرمی ماشین خیلی کمک میکنه.
تق تق ؟!:icon_twis

دوستان متخصص بیشتر کمک کنند.

minero
17 February 2010, 10:55 AM
با سلام
بالاخره ماشین رو به چنتا مکانیک و جلوبندی ساز نشون دادم و متاسفانه صدای تق تق برای پلوس هست و باید عوض بشه :icon_cry: و جای تعجب داره ماشینی که 3 سال راه رفته واسه چی باید به این زودی پلوسش مرخص بشه؟؟؟!!!!!:icon_eek:
مکانیک گفت تا باز نشه معلوم نمیشه کجاهاش خرابه و ممکنه 3 شاخ پلوس باشه و یا پلوس میل بلند خراب باشه که تعمیر میشه ولی میگفت عوض بشه خیلی بهتره.
اینم از شانس ما:icon_eek:
تازگی وقتی ترمز ناگهانی می کنم جلوی ماشین تکون میخوره و اینور اونور میره و پایدار نیست!!! این مربوط به پلوسه؟
خرابی پلوس رو کدوم قسمت ها تاثیر منفی میذاره؟؟؟؟؟؟

نتیجه چی شد ؟ ایراد را برطرف کردید ؟

arsi501
17 February 2010, 02:53 PM
سلام به همه
من چند وقت پیش بابام روغن گیربکس رو عوض کرد امروز تو گاراژ قوطی شو دیدم!
پزوفی کار المان بود .ولی 85w90!!!
تو دفترچه نوشته w80 بریزید!!!
باید روغن رو عوض کنم یا همینی که هست خوبه؟
امکان بروز مشکل هست یا 10 تا به چشم نمیاد؟؟؟؟؟؟

MoHaMaD Z
17 February 2010, 02:57 PM
دوستان ارتفاع ماشين ما يخورده ضايست !!! عقبش پايين تر از جلوشه !!! جلو رو ميشه پايين تر آورد ؟؟ چه طوري پايينش ميارن ؟؟

safasony
17 February 2010, 03:15 PM
دوستان ارتفاع ماشين ما يخورده ضايست !!! عقبش پايين تر از جلوشه !!! جلو رو ميشه پايين تر آورد ؟؟ چه طوري پايينش ميارن ؟؟

سلام دوست عزيز
شما هم ميتوني عقب ماشينو پايين بياري. اگر سمن د باشد گازي است وبسيار راحت.
هم ميتوني جلوي ماشينتو با انداختن كمك ريسي يا كمك 206 ويا بريدن كمك كه توسيه نميشود پايين بياري.:icon_excl

godboy
17 February 2010, 03:29 PM
سلام
کمک های عقب سمند بر خلاف 405 و پارس، گازیه. و این به نرمی ماشین خیلی کمک میکنه.
تق تق ؟!:icon_twis

دوستان متخصص بیشتر کمک کنند.

خب سمند با سمند lx فرقی نداره؟
اونی که میگم تق تق نیست
نمیدونم اینجا چجوری بگم :دی
ولی انگار یه چیزی وا میخوره

MoHaMaD Z
17 February 2010, 07:03 PM
سلام دوست عزيز
شما هم ميتوني عقب ماشينو پايين بياري. اگر سمن د باشد گازي است وبسيار راحت.
هم ميتوني جلوي ماشينتو با انداختن كمك ريسي يا كمك 206 ويا بريدن كمك كه توسيه نميشود پايين بياري.:icon_excl
دوست عزيز بابت جواب ممنونم !!! ببين اين عكس ارتفاع ماشين ماست . ماشين ما چون خانوادگي هست پس نميخوام خيلي ارتفاعش كم بشه . ميخوام در حد معقول باشه !!! همونطور كه توي عكسها ميبينيد ارتفاع جلو خيلي خيلي بالاست . حالا ميخواستم ببينم جلو رو چه طوري پايين بيارم ؟؟؟ هزينش چند ميشه ؟؟؟ كمك ريسي يا 206 چقدر هزينه داره ؟؟؟
به نظرتون جلو هم مثل عقب باشه خوبه ؟؟؟
عقب :
http://www.free2upload.com/images/72522971957431539316.jpg

جلو :
http://www.free2upload.com/images/56527199603092646841.jpg

MoHaMaD Z
18 February 2010, 09:44 PM
از دوستان كسي نبود كمك كنه ؟؟؟:icon_neut

haftsin
19 February 2010, 12:21 AM
خب سمند با سمند lx فرقی نداره؟
اونی که میگم تق تق نیست
نمیدونم اینجا چجوری بگم :دی
ولی انگار یه چیزی وا میخوره
نه، فکر نمیکنم فرقی داشته باشند:icon_excl

safasony
19 February 2010, 05:11 PM
دوست عزيز بابت جواب ممنونم !!! ببين اين عكس ارتفاع ماشين ماست . ماشين ما چون خانوادگي هست پس نميخوام خيلي ارتفاعش كم بشه . ميخوام در حد معقول باشه !!! همونطور كه توي عكسها ميبينيد ارتفاع جلو خيلي خيلي بالاست . حالا ميخواستم ببينم جلو رو چه طوري پايين بيارم ؟؟؟ هزينش چند ميشه ؟؟؟ كمك ريسي يا 206 چقدر هزينه داره ؟؟؟
به نظرتون جلو هم مثل عقب باشه خوبه ؟؟؟
عقب :

جلو :

سلام دوست عزيز
بهترين كار اين است يك جفت لول فنر 206 كه 28000 هتومان است. اجرت نصب و تنظيم كمك عقب و جلو هم 18000 تومان است . بهتر است عقب ماشين اندازا دو انگشت از پشت بالا تر باشه.
عوض كردي خبرش را بده.:icon_excl

--------------------------------------------------------------------------------------
منظرم اين بود كه پشت ماشين 2 انگشت بالا تر باشه از جلو ماشين.

MoHaMaD Z
19 February 2010, 10:26 PM
سلام دوست عزيز
بهترين كار اين است يك جفت لول فنر 206 كه 28000 هتومان است. اجرت نصب و تنظيم كمك عقب و جلو هم 18000 تومان است . بهتر است عقب ماشين اندازا دو انگشت از پشت بالا تر باشه.
عوض كردي خبرش را بده.:icon_excl
ببخشيد اين همه سوال ميكنم . من اگه جلو رو لول فنر 206 بندازم توي نرمي ماشين تأثير داره ؟؟؟
در مورد قيمت هم يعني هر كدوم از لول فنر ها 14 تومنه ؟؟؟
دليل اينكه عقب از جلو دو انگشت بالاتر باشه چيه ؟؟؟ منظورم اينه كه چه تأثيري داره ؟؟

safasony
20 February 2010, 01:51 AM
ببخشيد اين همه سوال ميكنم . من اگه جلو رو لول فنر 206 بندازم توي نرمي ماشين تأثير داره ؟؟؟
در مورد قيمت هم يعني هر كدوم از لول فنر ها 14 تومنه ؟؟؟
دليل اينكه عقب از جلو دو انگشت بالاتر باشه چيه ؟؟؟ منظورم اينه كه چه تأثيري داره ؟؟

بله دوست من ماشين نرم تر ميشه ؤ آن هم بخاطر وزن سنگين سمند است كه روي كمك 206 قرار دارد.
من تا جايي كه يادم است جفتي 28000 تومان است.
دليل اين كه ميگم بالاتر باشه بخاطر اين است كه هندلينگ ماشينت بهتر باشه و اگر ماشينت پر شد اون موقع ماشينت تك چرخ نزند.:icon_excl

ahmadkhabir
18 March 2010, 11:57 AM
سلام
نمیدونم کجا سئوالمو مطرح کنم:
سمند پدر بنده تازگیها (حدود دو ماهه) در برخی زمانها در هنگام رانندگی، صدای عجیبی از جلوی ماشین ( در محدوده چرغها) در مییاد، بعضی وقتها صدا خیلی بلند و نگران کننده میشه، صدای شبیه واغ واغ واغ، البته با تغییر دنده صدا هیچ تغییری نمیکنه، ولی با افزایش سرعت صدا بیشتر میشه و با فشار دادن ترمز صدا قطع میشه ولی بعد از مدتی بر میگرده.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

در ضمن مدل ماشین 83 و در حدود 80 تا راه رفته

ahmadkhabir
28 March 2010, 09:06 PM
سلام
سمند پدر بنده تازگیها (حدود دو ماهه) در برخی زمانها در هنگام رانندگی، صدای عجیبی از جلوی ماشین ( در محدوده چرغها) در مییاد، بعضی وقتها صدا خیلی بلند و نگران کننده میشه، صدای شبیه واغ واغ واغ، البته با تغییر دنده صدا هیچ تغییری نمیکنه، ولی با افزایش سرعت صدا بیشتر میشه و با فشار دادن ترمز صدا قطع میشه ولی بعد از مدتی بر میگرده.

haftsin
29 March 2010, 12:47 AM
سلام

سلام
تازگیا لنت ماشینتون رو عوض نکردید؟!
شما ماشینتون رو به یه مکانیک ماهر نشون بدید. با این توصیفات، اصلاً نمیشه نظر قطعی داد که مشکل کجاست:icon_excl

safasony
29 March 2010, 12:15 PM
بايد حتما ببري يك تعميرگاه عالي وگرنه بدتر ميشه.
:icon_excl

parsian
30 March 2010, 08:32 PM
توی چاله های خیلی کوچیک یا سرعتگیرها، چرخ جلو سمت راست لرزش زیادی ایجاد میکنه و یه صدای بم و قوی میده یه شوک شدید به ماشین منتقل میکنه و کل داشبورد صداش در میاد
سمند من تحویل 3 هفته پیشه مدل lx

safasony
30 March 2010, 09:06 PM
توی چاله های خیلی کوچیک یا سرعتگیرها، چرخ جلو سمت راست لرزش زیادی ایجاد میکنه و یه صدای بم و قوی میده یه شوک شدید به ماشین منتقل میکنه و کل داشبورد صداش در میاد
سمند من تحویل 3 هفته پیشه مدل lx

سلام دوست عزيز
من اين تجربه رو دارم ولي فكر نكنم از چراغ باشه اصليتش از جلو پنجره است كه درت سر جايش پيچ نشده. و به چراغت فشار مياره.
به نظر من برو صافكاري يا جلو بندي بگو پيچ هاي جلو رو شل كنه و دوباره سفت كنه.
راه بهتر هم اين است بري گارانتي چون مفته.

parsian
31 March 2010, 01:51 AM
سلام دوست عزيز
من اين تجربه رو دارم ولي فكر نكنم از چراغ باشه اصليتش از جلو پنجره است كه درت سر جايش پيچ نشده. و به چراغت فشار مياره.
به نظر من برو صافكاري يا جلو بندي بگو پيچ هاي جلو رو شل كنه و دوباره سفت كنه.
راه بهتر هم اين است بري گارانتي چون مفته.

شما اشتباه خوندی چون نوشتم چرخ نه چراغ!
ضمنا چراغ که نمیتونه به ماشین رو بلرزونه

safasony
31 March 2010, 12:11 PM
شما اشتباه خوندی چون نوشتم چرخ نه چراغ!
ضمنا چراغ که نمیتونه به ماشین رو بلرزونه

سلام دوست عزي
شرمنده من هم كه گفتم از چراغ نيست!
پس اگر اين طور باشد باد رينگت تاب داشته باشه برو يك بالانس كن شايد درست شد.
اگر نشد ميتونه از كمك اون چرخت باشه كه درصدش كمه.

safasony
4 April 2010, 08:19 PM
سلام دوستان من يك تجربه دارم گفتم بگم شايد خوب بود
من ديروز شمع هاي ماشينو با لنت جلو رو عوض كردم و ترمز دستي هم رگلاج كردم.
از اون روز ماشين ديگه مثل قبل نيت انگار ماشين صفر است.
ماشينمم 32800 كار كرد دارد. ماشين واقعا عالي تر راه ميره.
فقط با تعويض يه شمع.

MoHaMaD Z
10 August 2010, 04:05 PM
سلام به همه دوستان یه سری سوال داشتم . پدرم به دلیل کم آوردن بنزین مجبور شده که ماشین رو گازسوز کنه ! میخواستم بپرسم :
1 - با توجه به وزن 100 کیلویی ( حالا یخورده بیشتر یا کمتر ) کپسول و فشار اون به اکسل عقب نیازی به تعویض کمک های عقب با نوع مرغوب تر هست ؟
2 - اگه نیازه مارک + هزینش رو بگین .
3 - اگه بخوایم لول فنر های جلو رو هم با نوع 206 عوض کنیم چقدر هزینش میشه ؟
4 - ارتفاع ماشین استانداردش چه طوره ؟ ( با توجه به اون کپسول مزخرف )
فعلا اینا رو جواب بدین تا ...
پیشاپیش ممنون .

Innovation
10 August 2010, 06:18 PM
1- نه فشار خاصی نمیاد صندوق ماشین تا 300 کیلو تحمل وزن رو داره از نظر فنی فکر نکنم مشکلی باشه مگر این که ماشین کمی ازتفاعش کم بشه که اونم مشکلی نیست فقط اگه خودتون بخواهید زیادش کنید

راستش جواب بقیه سوالاتتون رو نمی دونم ولی توصیه می کنم دست به سیستم تعلیق ماشین نزنید چون سیستم حساسی هست و تغییر توی اون می تونه بعد ها اذیت کنه (به سر و صدا افتادن و ... )

equinoxe
10 August 2010, 08:26 PM
سلام به همه دوستان یه سری سوال داشتم . پدرم به دلیل کم آوردن بنزین مجبور شده که ماشین رو گازسوز کنه ! میخواستم بپرسم :
1 - با توجه به وزن 100 کیلویی ( حالا یخورده بیشتر یا کمتر ) کپسول و فشار اون به اکسل عقب نیازی به تعویض کمک های عقب با نوع مرغوب تر هست ؟
پیشاپیش ممنون .
سلام کپسول قطعا فرم ماشینتون رو به هم میزنه پس باید به فکر راه حل باشین! به نظر من شما از یه نمایندگی بپرس که کمک های عقب سمند دوگانه با تک سوز فرق داره؟ اگه فرق داشت یه جفت کمک فنر عقب سمند دوگانه بخر و نصب کن!اگر هم فرق نداشت(که بعید نیست از ایران خودرو) بعد از نصب کپسول فقط کافیه عقب ماشین رو بدین تنظیم کنن به اندازه قبل بالا بیاد!
در مورد ارتفاع زدن سمند هم تاپیک مخصوص خودش هست بگردی پیداش میکنی! فقط اینو بگم که از لول فنر 206 استفاده نکن به جاش از لول فنرهای اسپرت استفاده کن من تایوانی گرفتم(فکر کنم تاحال صد بار گفتم:icon_arro) یکسال هم گارانتی داشت بعد از دوسال که زیر سمند بود جلو بندی رو باز کردم تعمیر کار اندازشون گرفت هر دو تا دقیقا همون اندازه اولیه بودن(34 سانتیمتر) و احتیاجی به بادگیری نداشتن جلوبندیسازه حسابی متعجب شده بود!

MoHaMaD Z
10 August 2010, 09:42 PM
سلام کپسول قطعا فرم ماشینتون رو به هم میزنه پس باید به فکر راه حل باشین! به نظر من شما از یه نمایندگی بپرس که کمک های عقب سمند دوگانه با تک سوز فرق داره؟ اگه فرق داشت یه جفت کمک فنر عقب سمند دوگانه بخر و نصب کن!اگر هم فرق نداشت(که بعید نیست از ایران خودرو) بعد از نصب کپسول فقط کافیه عقب ماشین رو بدین تنظیم کنن به اندازه قبل بالا بیاد!
در مورد ارتفاع زدن سمند هم تاپیک مخصوص خودش هست بگردی پیداش میکنی! فقط اینو بگم که از لول فنر 206 استفاده نکن به جاش از لول فنرهای اسپرت استفاده کن من تایوانی گرفتم(فکر کنم تاحال صد بار گفتم:icon_arro) یکسال هم گارانتی داشت بعد از دوسال که زیر سمند بود جلو بندی رو باز کردم تعمیر کار اندازشون گرفت هر دو تا دقیقا همون اندازه اولیه بودن(34 سانتیمتر) و احتیاجی به بادگیری نداشتن جلوبندیسازه حسابی متعجب شده بود!
مرسی دوست عزیزم . فقط یه سوال ؟! من قصدم این نیست که واسه ماشین ارتفاع بزنم ! اگه صفحات قبلی رو دیده باشین ماشین ما ارتفاعش نا متعارفه ! عقبش پایین تر از جلوشه . البته فکر میکنم جلوش خیلی بالا باشه . فقط میخوام به حالت اصلی ( استاندارد ) که به 5 انگشت بالای لاستیکه برسه که نرم تر باشه !
راستی هزینه کمک هاتون به نصب و ... چقدر شد ؟
روی نرمی ماشینتون تأثیری داشت ؟

safasony
10 August 2010, 11:26 PM
پیشاپیش ممنون .

با سلام
1. محمد جان اصلا به كمك عقب دست نزن. براش مشكلي پيش نمياد.
2. ......
3. بهتره لول فنر 206 نندازي قيمتش با تعويض 50 در مياد.
بهتره كمك ريسي معمولي بندازي كه قيمتش 40 تومن هست و تعويضش هم 18 تومن.
ارتفاعش هم 3 بند انگشت پايين مياد.
اگر ميخواي ارتفاي ماشينو كم كني اين كارو كن.
4......

موفق باشي ( صدرا )

equinoxe
11 August 2010, 12:21 AM
مرسی دوست عزیزم . فقط یه سوال ؟! من قصدم این نیست که واسه ماشین ارتفاع بزنم ! اگه صفحات قبلی رو دیده باشین ماشین ما ارتفاعش نا متعارفه ! عقبش پایین تر از جلوشه . البته فکر میکنم جلوش خیلی بالا باشه . فقط میخوام به حالت اصلی ( استاندارد ) که به 5 انگشت بالای لاستیکه برسه که نرم تر باشه !
راستی هزینه کمک هاتون به نصب و ... چقدر شد ؟
روی نرمی ماشینتون تأثیری داشت ؟
سلام صفحه قبل رو نگاه کردم عکس ها باز نشد اگه ممکنه دوباره UP کن!ولی فکر کنم مشکل ماشین شما از عقب باشه احتمالا ماشینتون ارتفاع عقبش پایینه!اگه میخوای فقط ماشینت استاندارد بشه عقب رو باید بالا ببری چون اگه فنر 206 یا فنر اسپرتی بندازی ماشینت خشک میشه ارتفاع فنر فابریک سمند 44 هست شما اگه 206 بندازی میشه 36 پس اصلا تو فکر تعویض لول فنر های جلو نباش چون به اون چیزی که میخوای نمیرسی!مشکل هر چی هست از عقبه!راستی میتونی با یه سمند دیگه مقایسه کن ببین واقعا ارتفاع جلو زیاده یا عقب کمه!
هزینه فنر اسپرتی که من خریدم 80 تومان(البته از 40 تومان به بالا شروع میشه) به علاوه 18 نصب و ریگلاژ کمکهای عقب، ماشین خشک تر هم شد!

MoHaMaD Z
11 August 2010, 11:38 AM
راستش میدونین چیه ؟ احساس میکنم عقب ماشین خود به خود خوابیده ! امروز که پدرم از سر کار اومد یه عکس از ارتفاع کلیش میگیرم !
دیشب که پدرم اومد گفت طرف ارتفاع عقب رو هم بالا آورده . رفته نگاه کردم دیدم دقیقا هم ارتفاع تراکتور شده !
اگه درست حدس زده باشم نزدیک به 8 یا 9 تا انگشت ارتفاع عقبشه ! راستش با سمند EF7 شوهر خالم که مقایسه میکنم احساس میکنم ماشین اون کمی ارتفاعش زیاده !
حالا یه سوال ؟ اگه ارتفاع هر دو طرف ماشین ( جلو و عقب ) برابر باشه روی نرمی ماشین تأثیر داره ؟!
راستش من میخوام ماشین نرم باشه چون یه ماشین خانوادگیه !

pouya system
11 August 2010, 02:31 PM
بله
ارتفاعت اگه درست تنظیم نشه موارد زیر برات اتفاق میوفته
1- ضعیف شدن ترمزهاو سریعتر خورده شدن لنت ترمز هر سمتی که پائینتره
2- صدا و کوبیدن جلو بندی و عقب بندی
3- عدم تعادل ماشین
4- کاملا" از نرم بودن در میاد و همش تو دست اندازهای کوچیک هم میکوبه

MoHaMaD Z
11 August 2010, 02:53 PM
ارتفاعت اگه درست تنظیم نشه موارد زیر برات اتفاق میوفته
میشه بگین درستش چه طوره ؟
عقب باید دقیقا با جلو برابر باشه دیگه درسته ؟

pouya system
12 August 2010, 12:00 AM
بله
دقیقا" همینطوره. اگه ارتفاعو تنظیم کردی و مشکلات فوق رو نداشتی ، تنظیم ارتفاعت بطور صحیح صورت گرفته.
وقتی پشت ماشینت پائینه ، موقعی که ترمز میزنی، انگاری چرخای جلو بیهوده ترمز میگیرن و توانائی متوقف کردنه ماشینتو ندارن و وقتی عقب بالاتر باشه ، موقعی که ترمز میزنی انگاری ماشینت میخواد از جلو کله بکنه و انگاری تمام قدرته ترمز مربوط به چرخهای جلو هستش

MoHaMaD Z
12 August 2010, 12:10 AM
واقعا متشکرم از راهنماییتون !
پدرم ماشین رو آورد و متاسفانه طرف عقب رو بیشتر از جلو بالا آورده ! به پدرم گفته خودش بعد از 20 روز پایین تر میاد ! ( البته از محصولات آشغال ایرانخودرو بعید نیست ) 36 تومن هم بابت بالا آوردن ماشین از پدرم گرفته !

MoHaMaD Z
14 August 2010, 05:50 PM
سلام دوستان .
امروز رفتم یه سر به ماشین زدم یه چیز خنده دار دیدم !
همونطور که گفتم طرف عقب ماشین رو خیلی آورده بود بالا ! امروز که رفتم دیدم عقب ماشین به اندازه 4 انگشت پایین اومده و دوباره عقبش از جلوش پایین تره !
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟!
کمک های عقب به نظرتون نیاز به تعویض ندارن ؟

MoHaMaD Z
14 August 2010, 11:12 PM
دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم کمک کنن !

pouya system
15 August 2010, 03:41 PM
ارتفاع ماشین شما بعد از یکی دو روز مشخص میشه.
این بهانه خوبی شد. ببریدش پیشه همون تعمیرگاه و بهش نشون بدید . باید رایگان ماشینو تنظیم ارتفاع بکنن. خرابکاری از خودشون بوده. با اون شرط کنید که اگه این دفعه درستش کرد ، دیگه ارتفاعش تغییر نکنه و از همه مهمتر عقب و جلو در یک ارتفاع باشند . دقیقا" مساوی

MoHaMaD Z
15 August 2010, 07:03 PM
ارتفاع ماشین شما بعد از یکی دو روز مشخص میشه.
این بهانه خوبی شد. ببریدش پیشه همون تعمیرگاه و بهش نشون بدید . باید رایگان ماشینو تنظیم ارتفاع بکنن. خرابکاری از خودشون بوده. با اون شرط کنید که اگه این دفعه درستش کرد ، دیگه ارتفاعش تغییر نکنه و از همه مهمتر عقب و جلو در یک ارتفاع باشند . دقیقا" مساوی

راستش پدرم بهش گفته ! اونم گفته اگه مشکلی بود بیارش !
منتها من فکر میکنم مشکل از کمک های عقب هست ! به نظرتون اینکه این همه بیاد پایین طبیعیه ؟

arash kalhor
9 November 2010, 02:01 PM
آیا با انداختن کمک فنر گازی مشکل هندلینگ ماشین در سرعتهای بالا رفع میگردد؟:icon_cool

arash kalhor
9 November 2010, 02:24 PM
به نظر من کمک فنر نقش بسیاری در تمام این موارد دارد فقط مضوع نوع کمک و ویژگیهای اون که در این سیستم نقش ارزندهای دارد.

MUSTANG2010
18 November 2010, 06:15 PM
با سلام و احترام
كمك هاي گازي_روغني بهتر از كمك هاي گازي و كمك هاي روغني روي سمند جواب ميده، ضمنا باعث پايداري و استواري ماشين در حركت هاي مارپيچ ميشه.
با ارادت

MUSTANG2010
18 November 2010, 11:21 PM
با سلام و احترام
دوستان خوندنش خالي از لطف نيست.
درس تئوری حرکتی خودرو * استاد مهندس باقر صاد

زوایای فرمان) زوایای چرخ)
زوایای چرخ جلو (زوایای فرمان :( الف: کستر ب: کمبر ج: کینگ پین د : تواین و تواوت
زاویه کستر : زاویه کستر یکی از زوایای فرمان است که در هدایت خودرو تاثیر مهمی دارد زاویه
کستر حالت استقرار محور چرخش چرخهای جلو نسبت به خط قائم را از دید جانبی بیان می کند
با تعیین زاویه کستر تاثیر وزن وارد بر چرخ جلو و نیروی هدایت کننده مشخص می شود هر گاه اثر
وزن خودرو عقب تر از نیروی کشنده در روی زمین باشد کستر مثبت و هرگاه جلوتر باشد کستر
منفی می باشد کستر مثبت به تعادل و جهت یابی وسیله نقلیه در جاده کمک می کند زیرا نقطه
اثر محور سگدست در جلوی نقطه اتکا چرخ قرار می گیرد به این ترتیب چرخ به سمت جلو کشیده
می شود این زاویه دارای اثر دیگر هم هست و ان در سر پیچ هاست که اتومبیل تمایل دارد حول
چرخ خارجی ان (به طرف خارجی قوس پیچ کشیده شود به عبارت دیگر به نیروی گریز از مرکز در
سر پیچ ها اضافه می شود برای از بین بردن این اثر نامطلوب کستر منفی را در نظر میگیرند در
نتیجه سر پیچ ها اتومبیل به طرف داخل قوس متمایل می گیرد و نیروی این تمایل از نیروی گریز
از مرکز کم می شود یک اثر مهم دیگر کستر مثبت این است که در اثر وجود کستر مثبت وزن
اتومبیل باعث Toe in شدن چرخ ها قسمت جلو چرخ ها و کستر منفی باعث Toe autشدن یعنی
قسمت عقب چرخ ها می شود در چرخی که کستر منفی دارد نیروی هدایت کننده عقب تر از
نیروی وزن است یعنی برای هدایت چرخ فشار داده می شود مانند انکه جعبه ای را در روی سطح
میز از پشت تحت فشار قرار دهیم در این وضعیت هدایت دشوار بوده و حالت گیجی در حرکت خودرو
بوجود می اید د ر ضمن در خودروها از زاویه کستر مثبت استفاده می شود
http://khodroha.com/caster.jpg
زاویه کمبر : وقتی خط محور چرخ از دید جلو نسبت به خط قائم انحراف داشته باشد چرخ دارای
زاویه کمبر است بنابراین سه حالت کمبر صفر و کمبر منفی و کمبر مثبت وجود دارد
http://khodroha.com/kamber1.jpg http://khodroha.com/kamber.jpg
خواص کمبر
الف: کمبر صفر درجه : در چرخی که کمبرش صفر است چرخ کاملا قائم حرکت کرده و عمل
هدایت و فرمان دادن نسبتا دشوار است ا ز این روش در خودروهای سنگین استفاده می شود
ب: کمبر منفی : در تعلیق های مستقل برای انکه سطح اتکای خودرو با جاده افزایش یابد به
چرخهای عقب کمبر منفی می دهند ولی در چرخ های جلو کمبر منفی در نظر گرفته نمی شود
ج: کمبر مثبت : کمبر مثبت در چرخهای جلو بین صفر تا یک درجه انتخاب می شود تا به وظایف زیر
عمل نماید
1-در کمبر مثبت نبروی جانبی چرخ را روی محورش به سمت بالا هدایت می کند و لذا از روی
مهره سر محور برداشته شده و چرخ روی دو عدد یاتاقان مخروطی به خوبی استقرار می یابد
2- چرخ وقتی زیر بار قرار گیرد به حالت قائم در می اید هرگاه کمبر مثبت نباشد گشتاور خمشی
چرخهای جلو را به حالت کمبر منفی در خواهد اورد به این خاطر کمبر مثبت موجب می شود که
چرخها در بار کامل به حالت قائم درایند
3- وقتی در حالت بار کامل چرخ ها به صورت قائم درایند نیروی کششی بر محورها و سیبکها تاثیر
نموده و لقی احتمالی انها را بر طرف می کند
تغییرات زاویه کمبر در سیستمهای مختلف
1-در تعلیق جلو با طبق دوبل : در این گونه تعلیق کمبر مثبت و حدود یک درجه است بنابراین در
پیچها کمبر چرخ داخل پیچ صفر یا منفی مفید و کمبر چرخ خارج پیچ منفی می گردد
2-در تعلیق جلو از نوع تلسکوپی یا مک فرسون: در حالت عادی زاویه کمبر مثبت و بسیار کم
بوده و در موقع پیچیدن چرخ خارج پیچ کمبر منفی و چرخ داخل پیچ کمبر مثبت پیدا می کند
3-در تعلیق با اهرم طولی فولکس واگن : در چرخ خارج پیچ و چرخ داخل پیچ کمبر مثبت شده
و سطح اتکای موثر کاهش می یابد و تمایل به واژگونی افزایش پیدا می کند
4-در تعلیق با اهرم طولی خمیده :در چرخ خارج پیچ کمبر منفی شده و سطح اتکای موثر افزایش
می یابد و داخل پیچ تغییر نمی کند
زاویه محور چرخش چرخ جلو ( کینگ پین)
http://khodroha.com/king-pin.jpg
به زاویه ای که بین خط قائم از دید جلو و امتداد محور چرخش چرخ بوجود اید زاویه محور چرخش
یا کینگ پین گویند هرگاه دو زاویه در سطح جاده یکدیگر را قطع کنند بهترین حالت ایجاد می شود
البته این حالت غیر ممکن می باشد به این دلیل که لازم است محور چرخش نسبت به خط قائم
کجی زیادی داشته باشد و همچنین طول محور چرخ به اندازه لازم بلند ساخته شود هر دو فرض
مشکلاتی را ایجاد می کند که ناگزیر محل تقاطع دو امتداد در سطح جاده یک نقطه واحد نخواهد بود
شعاع چرخش چرخ جلویا شعاع فرمان: فاصله افقی محل تقاطع دو زاویه را شعاع فرمان یا شعاع
چرخش چرخ گویند شعاع فرمان را با Rنمایش می دهند شعاع فرمان ممکن است R=0 و یامثبت R>0
و یا منفی R<0 باشد شعاع فرمان ایدال وقتی است که در یک نقطه در سطح زمین یک دیگر را
قطع کنند و شعاع فرمان مثبت وقتی است که محل تقاطع دو زاویه پایین تر از سطح زمین باشد و
شعاع فرمان منفی وقتی است که محل تقاطع دو زاویه بالاتر از سطح زمین باشد
http://khodroha.com/sha-farman.jpg
زاویه تواین (Toe in) : حالتی که امتداد چرخ ها در جلوی اتومبیل هم دیگر را قطع می کند یعنی
فاصله جلوی چرخها کمتر از عقب انها است این اختلاف معمولا بین 2 تا 6 میلی متر است البته مقدار
این اختلاف بستگی به مقدار کستر چرخ دارد منظور اصلی از وجود Toe in ان است که حرکت
موازی چرخ های جلو تضمین گردد همچنین از لغزش کناری چرخها جلوگیری شود و فرمان دادن را
کمی اسان تر می کند زاویه تواین از کج شدن اتصالات سیستم فرمان که روی چرخهای جلو نصب
شده اند جلوگیری می کند کج شدن اتصالات در اثر نیروی اصطکاک جاده در مقابل حرکت چرخ
است به طور خلاصه زمانی که اتومبیل در توقف است چرخ ها معمولا تواین هستند ولی در موقع
حرکت چرخ ها موازی می شوند
http://khodroha.com/to-in.jpg
زوایه تواوت( Toe aut) در بعضی از خودروها چرخهای جلو تواوت تنظیم می شود در خودروهای
محرک جلو نیروی شتاب دهنده بزرکتر از نیروی اصطکاک در چرخهای جلو است نیروی شتاب دهنده
ان قسمت از نیروی محرکه باقی مانده است که پس از برطرف نمودن مقاومت های مسیر حرکت
اصطکاک و هوا و سطح شیب دار و اصطکاک دندانه ها باعث شتاب دادن به خودرو می شود
در خودروهای محرک جلو مقدار نیروی شتاب دهنده بیشتر از نیروی اصطکاک در همان چرخ جلو
است بنابراین نیروی شتاب دهنده به چرخ های جلو تواین یا سر جمعی می دهد در این گونه
خودروها چرخهای جلو را کمی تواوت تنظیم می کنند گاهی هم به حالت مستقیم میزان می کنند
تا خاصیت تواین شدن ناشی از نیروی شتاب دهنده با خاصیت تواوت شدن ناشی از شعاع دایره
فرمان و کمبر مثبت متعادل گردد مثلا در Audi fox مقدار تواوت 25.0تا 75.0 درجه تنظیم می شود
اصل اکرمان : وقتی چرخهای خودروها در یک مسیر منحنی به خوبی گردش می کنند که هر دو چرخ
هول مرکز واحدی بچرخند بر اساس این اصل لازم است خطوط عمودی که از صفحه هر چرخ خارج
می شود از مرکز قوس عبور نماید اگر یکی از خطوط یا هر دو از مرکز دوران نگذرند چرخها بجای
غلتیدن در روی مسیر منحنی شکل به حالت لغزش سریدن حرکت خواهند کرد در این وضعیت
لاستیک سایی زیاد و عمل هدایت و کنترل دشوار خواهد شد در خودروهای کالسکه ای قدیمی برای
تحقق اصل اکرمان تمام محور حول یک نقطه مرکزی دوران می نمود به این فرمانها نوع شاهنگی
می گفتند مانند محورجلوی گاری ها که از نوع شاهنگی است برای خودروها این طرح قابل استفاده
نمی باشد زیرا نقطه ثقل خودرو را بالا می برد در خودروها بجای پیچیدن محور کینگ پین اهرم بندی
را طوری تعیین می کنند که در هنگام پیچش چرخها خطوط عمود خارج شده از صفحه هر چرخ از یک
نقطه که همان مرکز قوس است عبور نماید برای تحقق چنین حرکتی لازم است چرخ خارج پیچ کمتر
و چرخ داخل پیچ بیشتر حول محور کینگ پین دوران نماید این حالت که نوعی الزام برای ایمنی
خودرومحسوب می شود که چرخها را در موقع پیچیدن بحالت تواوت در می اورد طراحی هندسه
فرمان به نحوی انجام می شود که تواوت مناسبی در هنگام پیچیدن ایجاد شود تا از سریدن چرخها
جلوگیری شود برای رسیدن به تواوت مناسب اهرم بندی چرخها طوری طراحی می شود تا چرخهای
جلو زاویه چرخش متفاوتی بدست اورند تعیین زاویه پیچش دقیق به سطح اتکای خودرو و نوع اهرم
بندی فرمان بستگی دارد تئوری مناسب برای زاویه پیچش چرخهای جلو چنین است ادامه دو محور
چرخش میل فرمان و کینگ پین محور چرخش سگدست باید در نزدیکی دیفرانسیل یگدیگر را قطع کند
http://khodroha.com/akraman.gif
هندسه فرمان : هندسه فرمان که به ان ذوزنقه فرمان نیز گفته می شود دارای چهار ضلع دو ضلع موازی و دو ضلع
غیر موازی است اضلاع موازی ذوزنقه عبارت اند از
ضلع بزرگتر : فاصله بین دو محور سیبک های کینگ پین
ضلع کوچکتر: فاصله بین دو سیبک میل فرمان بزرگ
اضلاع کوچک تر غیر موازی ذوزنقه عبارتند از امتداد دو محور اهرم چرخ که در اصطلاح عامیانه شغال دست گفته می شود
http://khodroha.com/hendese.jpg
با ارادت

sam tavakoli
14 December 2010, 06:26 PM
سلام به دوستان من تازه در اين سايت ثبت نام كردم. من 1 دونه سمند LX تركيه دارم. خوشحال ميشم با شما در رابطه مشكلات سمند گفتگو كنم.
تنها مشكلم اينه كه به نظر من فرمان ماشينم نسبت به هيدروليك 206 خيلي سفت تره بايد چه كنم؟

mehrdad_khafan4
13 April 2011, 01:14 PM
سلام خدمت دوستان
من که ماشینم یه دست می کشید یعنی فرمان رو که مستقیم میگرفتی به سمت راست جاده متمایل میشد
که به گفته دوستان هم بردم بالانس و جابه جایی چرخ ها به هر حالتی که فکر کنید و هم میزان فرمان برقی و کامپیوتری
در هر حال مشکل حل نشد.البته نمایندگی که برده بودم می گفتن با میزون فرمون برقی حله که ما دستگاهشو نداریم برا همین بیرون بردمش.
من که فکر میکنم اشکال از جلو بندی باشه.
آخه ماشین رو 25 روزه صفر تحویل گرفته و اونوقت جلو بندی مشکل داشته باشه.
دوستان چی فکر میکنن و چه راه حلی میدهند.
اگر هم تو اهواز یکی رو سراغ دارید که عیب یاب فنی باشه ممنون میشم که آدرسشو بدید.

minero
21 April 2011, 01:01 PM
سمند معمولی 83/9 مدتی است فرمان سفت شده و باید برای چرخاندن به چپ و راست بیشتر فشار وارد کنم. پمپ هیدرولیک آن سیتروئن فرانسه است .قطعات مربوط به جلوبندی را هم عوض کردم ولی باز هم فرمان سفت است علت از چه می تواند باشد؟

vahidbaq
17 June 2011, 09:05 PM
رفع صدای جلوبندی سمند صفر
این موضوع رو توی سایت همسایه نوشتم. گفتم بد نیست اینجا هم بنویسم: چند روز پیش دیدم موقع حرکت هر ازگاهی از زیر ماشین صدای تق تق میاد، ربطی به سرعت یا دست انداز هم نداشت، می خواستم ببرمش نمایندگی اما از اونجا که معمولا نمایندگی ها اگر یه عیب رو رفع کنن، 2 تا عیب جدید میزارن رو ماشین، تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم. بعد از این که با همه جای ماشین کشتی گرفتم و آخرش منبع صدا پیدا نشد، خزیدم زیر ماشین و همه پیچ ها رو آچار انداختم سفت بودن، بجز یه پیچ جلوبندی (پیچ میله موجگیر) که توی عکس زیر مشخص کردم. اونو سفت کردم (پیچه شل نبود. فقط باید سفت تر می شد) مشکل حل شد! :icon_arro
http://upload.tuningtalk.com/upload/DSC00301v2_resize.jpg

safasony
17 June 2011, 09:56 PM
سلام دوستان
من فکر کنم جلوبندیم مشکل دار شده
سیبک و بوش و...
صدای خیلی جزعی میده از سرعت گیر رد میشم
جلوبند ساز میگه جلوبندیم ضعیفه!
چه کنم؟
برم نمایندگی شماره 1؟
کارش رو قبول دارم ولی گرون میگیرن

vahidbaq
18 June 2011, 12:27 PM
مگه گارانتی نیست؟ اگر هست و فکر میکنید خرجش زیاد میشه ببریدش اونجا. اگه گارانتی تموم شده، یه تعمیرکار خوب پیدا کنید از 100تا نمایندگی بهتره.

safasony
18 June 2011, 01:10 PM
مگه گارانتی نیست؟ اگر هست و فکر میکنید خرجش زیاد میشه ببریدش اونجا. اگه گارانتی تموم شده، یه تعمیرکار خوب پیدا کنید از 100تا نمایندگی بهتره.

ماشینم مدل 86 با 68.000 کارکرد هست
خیلی وقته تموم شده

safasony
19 June 2011, 08:57 AM
سلام دوستان
من فکر کنم جلوبندیم مشکل دار شده
سیبک و بوش و...
صدای خیلی جزعی میده از سرعت گیر رد میشم
جلوبند ساز میگه جلوبندیم ضعیفه!
چه کنم؟
برم نمایندگی شماره 1؟
کارش رو قبول دارم ولی گرون میگیرن

دوستان یه کمکی برسونید:icon_eek:

adolf1945
19 August 2011, 03:15 PM
چند روزه ماشین من بد جور توی حرکت میکوبه . بردم یه جا نشون دادم . گفتند کمک فنرهات مشکل داره (حداقل سه تاش باید عوض بشه) میخواستم ببینم این که با 32 هزار کیلومتر , آیا خراب شدن کمک ها طبیعیه ؟؟؟ دوم اینکه خرجش چقدره ؟ چه مارکی خوبه بندازم ؟؟؟

enginer03
19 August 2011, 03:51 PM
نگاه کنید ببینید روغن زده؟
البته بعضی مواقع هوا میگیره که مکانیک ها میگن خراب شده در حالی که با یه هواگیری درست میشه

vahidbaq
20 August 2011, 12:26 AM
چند روزه ماشين من بد جور توي حرکت ميکوبه . بردم يه جا نشون دادم . گفتند کمک فنرهات مشکل داره (حداقل سه تاش بايد عوض بشه) ميخواستم ببينم اين که با 32 هزار کيلومتر , آيا خراب شدن کمک ها طبيعيه ؟؟؟ دوم اينکه خرجش چقدره ؟ چه مارکي خوبه بندازم ؟؟؟
خراب شدن کمک ها بستگي به وضع دست اندازهاي مترقبه و غير مترقبه ي خيابون ها و جاده ها و سرعت عبورتون از روش داره. اگر بنا به عوض کردن 3تا باشه، بهتره 4تاشو عوض کنيد.

b0yss
4 September 2011, 08:44 PM
با سلام
سمند ال-ايكس دارم كه 2500 بيشتر كار نكرده / در جا كه فرمونو مي چرخونم آخرش فرمون تو دستم ميلرزه و تق تق ميكنه / اولش اينجوري نبود اما حالا ميلرزه / رفتم باد لاستيك ها رو ميزون كردم و بازم همينجوره / مشكل از كجاست؟

vahidbaq
4 September 2011, 09:43 PM
سمند های جدید اکثرا اینجورین، ظاهرا بخاطر پمپ های هیدرولیک چینیه. اگر گاه گاه پیش میاد، نگرانش نباشید، به تدریج بهتر میشه.

A.R.T.2482
10 September 2011, 06:45 PM
سلام به دوستان عزيز.
من تازه يه سمند EF7 گرفتم. حدود 500 باهاش بيشتر نرفتم. يخورده فرمان ماشينم نگرانم كرده. تو حالت عادي كه باهاش رانندگي مي كنم خيلي نرم و راحته تو دست اندازها هم اصلا اذيت نميكنه. فقط تو دور زدنهاي در جا يا با سرعت خيلي كم فرمون يه تكونهاي ريز و پشت سر هم مي خوره و يه صداي خيلي كمي ميده. طوريكه اگه دستم رو فرمون نباشه حسش نميكنم . خواستم ببينم اين مشكل حاديه . پيش نمايندگي ببرمش يا چون اولشه اينجوريه؟

vahidbaq
10 September 2011, 09:50 PM
همونطور که قبلا هم گفتم، اکثر سمندهاي جديد (EF7 و XU7) اينجوري شده، ظاهرا بخاطر پمپ چينيه. ساير دوستان هم از نماينگي هاي مختلف پرسيدن، مشکل خاصي نيست نگران نباشيد. به تدريج يکم بهتر ميشه.

ipcis2007
10 September 2011, 11:15 PM
با سلام
سمند ال-ايكس دارم كه 2500 بيشتر كار نكرده / در جا كه فرمونو مي چرخونم آخرش فرمون تو دستم ميلرزه و تق تق ميكنه / اولش اينجوري نبود اما حالا ميلرزه / رفتم باد لاستيك ها رو ميزون كردم و بازم همينجوره / مشكل از كجاست؟ یکی از دوستان این مشکلو داشت،رفت نمایندگی و با کنه شدن و با هزار تا دردسر و بدبختی جعبه فرمونو کلا" عوض کردن. ولی درست نشد که نشد (البته نمیدونم واقعا" عوضش کردن یا نه ولی ظاهرا" جدیدا این مشکلو دارن] تا موقعیکه ماشین گارانتی داره مشکلاتشو برین نمایندگی حل کنین چون نمایندگیا کارشون اینه که مشکلات رو عادی نشون بدن تا وقتیکه گارانتی ماشین تموم بشه اونوقت دیگه دستتون به جایی بند نیست. اینم بگم سرو کله زدن با این نمایندگیا(مخصوصا" ایران خودرو) واقعا" حوصله میخواد.

A.R.T.2482
11 September 2011, 08:03 AM
ممنون از پاسخ شما. حتما به نمايندگي سر ميزنم

A.R.T.2482
13 September 2011, 06:18 PM
داداشم ميشينو برد نمايندگي ( من هنوز به دليل نيومدن مدارك ماشين 600 كيلومتر باهاش فاصله دارم) ميگفت درستش كردن.

atteesh
21 October 2011, 11:47 PM
براي نرمتر كردن هيدروليك سمند بالاخره راهكاري پيدا شد ؟

hossein 2005
15 February 2012, 11:07 AM
با سلام به دوستان گلم
من ديروز يه سمند ef7 گرفتم فرمون اونو وقتي به چپ و يا راست ميچرخوني يه صداي فيش فييش مياد وقتي فرمون و تكون نميدي اين صدا قطع ميشه ميخواستم ببينم اين مورد ايراد هست يا نه طبيعيه ؟؟؟؟
متشكرم

equinoxe
15 February 2012, 11:26 AM
با سلام به دوستان گلم
من ديروز يه سمند ef7 گرفتم فرمون اونو وقتي به چپ و يا راست ميچرخوني يه صداي فيش فييش مياد وقتي فرمون و تكون نميدي اين صدا قطع ميشه ميخواستم ببينم اين مورد ايراد هست يا نه طبيعيه ؟؟؟؟
متشكرم

سلام طبيعيه صداي پمپ هيدروليک هست.

mr.reza
30 March 2012, 06:12 PM
سمند یا بلبل؟
از همه جاش صدا میاد اونم البته به خاطر طراحی بد اون و سنگینی بیش از حدش هست.
در هر صورت اگه میخواید نرم بشه بهتره از کمک های گازی استفاده کنید و سالی یکبار هم کمک ها رو عوض کنید

والا از این بلبل که میگی ما هم داریم ولی هیچوقت صدایی ازش نشنیدیم.

mohsen_doci
8 August 2012, 11:24 PM
من هم ماشین سمندم 1000 تا کار کرده حدود 2 سه روزیه که صدا ی تق تق از زیر ماشین میاد که قراره ببرم نمایندگی مشکلش رفه شد خبر میدم

safasony
19 November 2012, 06:29 PM
سلام به همه اساتید و دوستان عزیز
من یه سمند و پرشیا دارم
رو سمند لول فنر 206 هست و رو پرشیا هم لول فنر بریده هستش.
میخواستم لول فنر اسپرت برای جفتش بگیرم
رو سمند رینگ 16 اینچ و رو پرشیا رینگ 17 اینچ دارم...
میخواستم فاصله گلگیر تا لبه لاستیک 2 انگشت باشه و اصلا نکوبه...
لطفا مارک لول فنر و سایزش رو بهم بگید.....

با تشکر فراوان

equinoxe
19 November 2012, 07:37 PM
سلام
فاق و پهنای لاستیکها؟ الان فاصله تا لبه گلگیر چه قدره؟

safasony
20 November 2012, 12:40 PM
سلام
فاق و پهنای لاستیکها؟ الان فاصله تا لبه گلگیر چه قدره؟

برای سمند 205/50R16 و فاصله گلگیر تا لاستیک 4 انگشت
برای پرشیا 205/50R17

equinoxe
20 November 2012, 03:30 PM
با محاسباتی که من کردم برای پرشیا فنر 32 و برای سمند فنر 30 تقریبا همون چیزی میشه که شما می خواید، البته با تعمیرکارت هم مشورت کن.
مارکش هم اون موقع که من میخریدم انواع چینی و تایوانی و ایرانی تو بازار بود که من دو بار ایرانی خریدم و راضی بودم یه مارک تایوانی هم بود به اسم لنزو بهترینش بود اون موقع (دوسال پیش)جفتی 90 تومان بود.
از لحاظ کوبیدن هم صد در صد می کوبه خیالت راحت باشه با این هزینه ها نمیشه ارت سواری کرد.

safasony
26 November 2012, 10:45 PM
با محاسباتی که من کردم برای پرشیا فنر 32 و برای سمند فنر 30 تقریبا همون چیزی میشه که شما می خواید، البته با تعمیرکارت هم مشورت کن.
مارکش هم اون موقع که من میخریدم انواع چینی و تایوانی و ایرانی تو بازار بود که من دو بار ایرانی خریدم و راضی بودم یه مارک تایوانی هم بود به اسم لنزو بهترینش بود اون موقع (دوسال پیش)جفتی 90 تومان بود.
از لحاظ کوبیدن هم صد در صد می کوبه خیالت راحت باشه با این هزینه ها نمیشه ارت سواری کرد.

سلام دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون

امروز یه دست کمک فنر اسپرت کوتاه ترکیه ای خریدم جفتی 100.000 تومان
یه جفت لول فنر اسپرت مارک Lenzo سایز 30 خریدم 35.000 تومان ابته چون 2 جفت گرفتم اینقدر داد 42.000 فروشش بود.
الان در حال حاضر انداختم زیر ماشین با رینگ 16 اینچ و لاستیک 205/50/R16
ارتفاع گلگیر تا لبه لاستیک 1.5 انگشت....
اصلا هم کوبش نداره....
کمک K12 هم 80.000 بود که میگفتن ایرانیه.... که ماهم اون رو نخریدیم...
عکس هم میگیرم میذارم...

safasony
6 December 2012, 02:54 AM
سلام دوستان
من رفتم و ارتفاع زدم...

یه جفت لول فنر 30 مارک لنزو ( کره ) و 5 سال گارانتی به قیمت 35.000 تومان
یه جفت کمک اسپرت ( ترک ) با 6 ماه گارانتی به قیمت 120.000 بود 100.000 تومان داد
اجرت تعویض و تنظیم ارتفاع عقب 30.000 تومان
جمع کل : 165.000 تومان

اینم عکس ماشین و کمک و لول فنر

http://upcity.ir/images/28578615354403028850_thumb.jpg (http://upcity.ir/viewer.php?file=28578615354403028850.jpg)

http://upcity.ir/images/77576539297516876841_thumb.jpg (http://upcity.ir/viewer.php?file=77576539297516876841.jpg)

saeedoffice
1 February 2013, 10:40 PM
با سلام به دوستان گلم
متشكرم

سلام
مبارکه
با اجازه ی اساتید...
دوست من اگه وقتی فرمون به آخرش میرسه صدا میده که طبیعیه و مشکلی نداره اما اگه تو حالت عادی صدا میده باید هوا گیری کنید
اینم آموزش هواگیری:
ماشین رو روی یه سطح صاف بزارید و زیر لاستیک های جلو سنگ مرمر بزارید(یا میتونید جایی باشید که فرمون راحت بچرخه و لاستیک کمتر ساییده بشه)
ماشین روشن باشه
در روغن هیدرولیک رو باز کنید
فرمون رو ابتدا به یه سمت تا انتها بچرخونید و چند ثانیه نگه دارید(مثلا سمت راست)
بعد فرمون رو به جهت مخالف بچرخونید تا به انتها برسه و چند ثانیه نگهش دارید
این کار رو چندین بار انجام بدید تا اگر هوایی وجود داره خارج بشه
التماس دعا

pooyadesigner
14 March 2013, 03:06 PM
ممکن هست به خاطر اختلاف اندازه رينگ مورد استفاده يا درجه تنظيم کمکها باشه

pooyadesigner
18 March 2013, 05:02 PM
با عرض تبريک ضمن فرا رسيدن سال جديد براي تمام دوستان عزيز "پي هالزي" اميد وارم سال خوب و پربرکت و سلامتي داشته باشيد.. و همواره سوار بر ماشينهاي خوب از لذت رانندگي بهره من شويد....
دوستدار همه شما پويا حسيني