View Full Version : تاپیک جامع مشکلات سیستمهای سوخت رسانی و موتور و خنک کننده سمند
hamedbo
23 November 2005, 05:11 PM
سلام
ما 3 ماهي ميشه كه سمند گرفتيم
دو تا اشكال خيلي بزرگ داره
1-مصرف زياد بنزين(در 100 كيلومتر 13-14 ليتر)-تنظيم موتور هم برديم جواب نداد
2-سرو صداي خيلي زيدا كه حدودا از ستون هاي وسط در هاست(مثل اينكه ماشين كش بياد)
در ضمن ماشين نو است
اگه ميشه راهنمايي كنيد:icon_cry:
hamed.black
23 November 2005, 05:21 PM
عزیز مصرف بنزینت غیره طبیعیه ولی سرو صدای ماشینت کاملا طبیعیه و به مرور صدای ستونها بیشتر میشه پشت داشبورد هم به صدا میافته کمکای عقبتم شرع میکنن به صدا و ضربه زدن........
مصرف بنزینتو نمیدونم باید چند باشه ولی چون موتورش با 405 یکی هست با همون مقایسه میکنم ماشین من تو شهر حدود 9.5 مصرف میکنه (البته بنزینه سوپرو )........
فرشاد ل
15 April 2006, 10:10 AM
مصرف بنزينت عادي نيست. البته نگفتي در چه شرايتي 13-14 تا مسرف ميكنه. مسرف ماشين من در 15 ماه يادداشت كردن دقيق بنزين و كيلومترها اينتوري است:
در جاده با سرعت ميانگين 110 تا 120: 5/7
در جاده با سرعت ميانگين 140 تا 150: 5/9
در شهر در شرايت ترافيكي متوسط: 10
در شهر در شرايت ترافيك زياد: 12
ميانگين كل مسرف در شهر و جاده در كل 15 ماه: 0/9
كليه موارد فوق در هالي است كه يك در ميون بنزين سوپر زدهام.
در مورد سداي درها: با گريسكاري قفل و سفت كردن پيجها هل ميشه. اما سداهاي بدنه ماشين بعدن بيشتر ميشه و كلن فكر نكنم راهي داشته باشه.
navid-83
17 April 2006, 04:18 AM
فرشاد جان مصرف بنزين كه نوشتي پنج و نه دهم هستش يا نه و نيم.
چون بعضي وقتها اين مشكل براي من هم پيش مياد كه بعضي مواقع اين كامپيوتر جاي رقمهاي قبل و بعد از مميز رو اشتباه ميكنه.
XIII
17 April 2006, 04:45 AM
پنج و نه دهم؟واسه سمند؟امكان نداره
فرشاد ل
17 April 2006, 10:52 AM
اين بار عددها رو فارسي مينويسم. به هر هال من توي كامپيوتر خودم عددهارو درست ميبينم.
در جاده با سرعت ميانگين 110 تا 120: هفت و نيم
در جاده با سرعت ميانگين 140 تا 150: نه و نيم
در شهر در شرايت ترافيكي متوسط: ده
در شهر در شرايت ترافيك زياد: دوازده
ميانگين كل مسرف در شهر و جاده در كل 15 ماه: نه
jahangani
26 August 2006, 03:45 PM
سلام
در دو موردی که عرض میکنم تقاضای راهنمایی دارم.
اول : زمانیکه موتور را با کولر روشن میکنم و یا در ابتدای حرکت کولر را روشن میکنم پس از تعویض دنده از یک به دو ماشین گاز نمی خورد و سرعت اضافه نشده و گاهی نیز صدای انفجار خفیفی از اگزوز بگوش میرسد و پس از پنج شش ثانیه موتور دور میگیرد.انگار که پدال گاز خلاص میشود.
دو : در سر بالایی و یا در حال سبقت گرفتن صدای سوپاسها شنیده میشود. در حالیکه همیشه از بنزین سوپر استفاده میکنم.
کارکرد خودرو 19000 کیلومتر ، شمعها و فیلتر بنزین تازه تعویض شده و استوپر نیز کاملا تمیز و سالم است.
متشکرم
harzaabe
30 August 2006, 04:15 AM
ماشين شما چيه؟
arash p mbz bmw
30 August 2006, 02:18 PM
ماشين شما چيه؟
دوست عزیزم شما در تالار سمند پست زدین
پس نتیجه میگیریم ماشین سمنده:icon_excl
jahangani
30 August 2006, 04:42 PM
همانطوریکه از شواهد و اعلام دوستان پیداست ماشین سمند است.
Farzad-aoms
13 September 2006, 09:57 AM
با سلام
ما سمند 84 CNG داریم
وقتی رو گاز کار میکنه در دور ارام ریپ میزنه و خاموش میشه!!!
در ضمن ماشین کششس صفره و وقتی گاز را تا ته فشار میدی خفه میشه و راه نمیره!!
کمکم کنیدو
ممنون
shahram2006_m
13 September 2006, 09:36 PM
دوستان عزیز لطفا تمامی مشکلات سمند خودتون رو در این تاپیک بیان کنید تا دوستان در حد توان پاسخگو شما باشند.
ممنون
mortezamstl2
14 September 2006, 03:49 PM
سلام ما یه سمند ال ایکس داریم به تازگی در حال رانندگی با دنده 2 مشکل دارم وماشین کپ میکنه استپر را هم نمایندگی عوض کرد ولی خوب نشد الان هم هر چی بهشون میگم میگن طبیعیه ولی ماشینو وقتی تحویل گرفتیم این طوری نبود و وقتی دنده رو عوض میکردی مشکلی نداشت و اب از اب تکون نمیخورد یه خورده گاز ماشین رو بیشتر کردم بهتر شد ولی به یه مکانیکی نشون دادیم گفت که دریچه گازش خرابه ولی بردیم ایران خودرو دو تا سیم بهماشین وصل کرد وگفت چیزیش نیست میخواستم بدونم که میتونه عیب از دریچه گاز باشه اخه وقتی با دنده یک پر گاز میریم و یهو چا رو از رو گاز برمیدارم ماشین یهو سرعت کم میکنهو کپ میکنه تا حدی که میری تو شیشه جلو ولی قبلا این جوری نبود
ماشی الان 8500تا کارکرده ومدل83 هست وفقط دست ما بوده:icon_eek:
Siemens sx1
14 September 2006, 04:29 PM
مدل 83 هست و 8500 تا کار کرده ؟ ماشین رو خوابونده بودید ؟
تا طرح تنظیم موتور رایگان هست اول بده تنظیم موتور بعد هم شمع های ماشینت رو عوض کن و یه چیز درست حسابی بنداز . یحتمل درست میشه . فکر نکنم ماله گاز باشه و استپ موتور هم نیست اکثرا این رو ربطش میدن به استپ ولی ما شمع عوض کردیم خوب شد
mory_sr
18 September 2006, 08:37 AM
سلام ما یه سمند ال ایکس داریم به تازگی در حال رانندگی با دنده 2 مشکل دارم وماشین کپ میکنه استپر را هم نمایندگی عوض کرد ولی خوب نشد الان هم هر چی بهشون میگم میگن طبیعیه ولی ماشینو وقتی تحویل گرفتیم این طوری نبود و وقتی دنده رو عوض میکردی مشکلی نداشت و اب از اب تکون نمیخورد یه خورده گاز ماشین رو بیشتر کردم بهتر شد ولی به یه مکانیکی نشون دادیم گفت که دریچه گازش خرابه ولی بردیم ایران خودرو دو تا سیم بهماشین وصل کرد وگفت چیزیش نیست میخواستم بدونم که میتونه عیب از دریچه گاز باشه اخه وقتی با دنده یک پر گاز میریم و یهو چا رو از رو گاز برمیدارم ماشین یهو سرعت کم میکنهو کپ میکنه تا حدی که میری تو شیشه جلو ولی قبلا این جوری نبود
اگه راستشو بخواي من حالا نميدونم اين واقعا مشكله يا نه ولي ماشينمون از همون اولش اينجوري بود
منم الان پامو يواش از رو گاز بر ميدارم
سمند lx كاركرد 24000
ebadian
20 September 2006, 07:37 PM
دوست عزیز این عیب نوسان دور بیشتر از استپر است و با استفاده از کولر این مشکل تشدید می گردد
اگه استپر اصلی پیدا کردی ما را هم خبر کن
abaratian
20 September 2006, 07:52 PM
مال من هم مدل 85 هست (سمند سال) و کپ میکنه تو دنده 1. فکر کنم طبیعیه!!
باتلاق
26 September 2006, 08:32 PM
مدل 83 هست و 8500 تا کار کرده ؟ ماشین رو خوابونده بودید ؟
تا طرح تنظیم موتور رایگان هست اول بده تنظیم موتور بعد هم شمع های ماشینت رو عوض کن و یه چیز درست حسابی بنداز . یحتمل درست میشه . فکر نکنم ماله گاز باشه و استپ موتور هم نیست اکثرا این رو ربطش میدن به استپ ولی ما شمع عوض کردیم خوب شد
اين در واقع به نظر من اشكال نيست
همه خودرو هاي انژكتوري براي صرفه جويي و قتي پا رو از رو گاز بر ميداري (مثلاَ سرپاييني ها) تقريباَ سوخترو قطع مي كنن. اينكه سرعت يهكدفه به شدت كم مي شده هم به همين دليل ميتونه باشه نه چيز ديگه... (ترمز موتوري كه حتماً شنيده ايد... همونه ديگه بابا)
بعد هم اصلاً دليل نداره شما اينقدر در دنده يك گاز بديد كه وقتي گاز رو ول مي كنيد اينجوري بري تو شيشه... نرم رانندگي كردن هم يه هنره. اون هم كه شما گقتيد اصلاَ اشكال نيست و كاملا طبيعب هست. شما خيلي وسواس به خرج مي دهيد. بهتره مدل رانندگيتون رو تغيير بديد.
در ضمن توان ترمزي انديكاتوري موتور هم يكي از تست هاي مهم روي مهم هست كه مطمئن باشيد از سوي كارخونه سازنده حتما كنترل مي شه و بسياري از قطعات بر اساس اون طراحي ميشن. پس خيلي وسواس به اين موضوع نشون نديد...
hamedbo
29 September 2006, 05:55 PM
مصرف بنزينت عادي نيست. البته نگفتي در چه شرايتي 13-14 تا مسرف ميكنه. مسرف ماشين من در 15 ماه يادداشت كردن دقيق بنزين و كيلومترها اينتوري است:
در جاده با سرعت ميانگين 110 تا 120: 5/7
در جاده با سرعت ميانگين 140 تا 150: 5/9
در شهر در شرايت ترافيكي متوسط: 10
در شهر در شرايت ترافيك زياد: 12
ميانگين كل مسرف در شهر و جاده در كل 15 ماه: 0/9
كليه موارد فوق در هالي است كه يك در ميون بنزين سوپر زدهام.
در مورد سداي درها: با گريسكاري قفل و سفت كردن پيجها هل ميشه. اما سداهاي بدنه ماشين بعدن بيشتر ميشه و كلن فكر نكنم راهي داشته باشه.
تو شهر با ترافيك معمولي
lx_xu7
30 September 2006, 04:14 PM
مصرف بنزین ربطی به تعمیر گاه بردن نداره چون این ماشین یه پمپ اکسیزن داره که خودش تنزیم میکنه اشکال میتونه از پالس غلط ecuباشه وهم میتونه از پمپ باشهکه احتماش کمه. ولی بیشتر سنمد ها اولش اینتورن شما باید حتما برای چند وقت از بنزین سوپر استفاده کنیمال ما و چند تای دیگه اینتور بود .وبا این کار درست شد
:boss:
lx_xu7
30 September 2006, 04:17 PM
فرشاد ل اعداد رو از کجا اوردی:icon_surp
ebadian
30 September 2006, 10:23 PM
سر وصدا درها با یک جفت گیری درها حل میشه در خصوص مصرف بنزین بالا امپر حرارت حتما می باید بالای 80 باشد در ضمن اولین قطعه برای چک مصرف بالا استپرموتور است ماشینهای امروزی ماشینهای گرما دوست هستند و دما پس از 10 دقیقه حتما باید از 80 به بالا باشد چون در صورت خنک بودن موتور کامپیوتر خودرو اشتباه کرده و حالت موتور را در حالت سرد تشخیص داده و استپر موتور عمل می کند که همان حالت ساسات در موتورهای کاربراتوری است و باعث بالا رفتن مصرف سوخت می گردد
rezasmile
1 October 2006, 12:06 AM
سلام
در ضمن ماشين نو است
دوست عزیز در مورد صدا که می تونی از گفته های دوستان استفاده کنی،ولی در مورد مصرف ماشینت باید بگم که سمند ما هم اول اینطوری بود و بردیم تنظیم موتور کردیم ولی باز هم رفع نشد.بعدا بردیم پیشه یه تعمیرکار دیگه و مشکل رو به اون گفتیم. اومد دوباره تنظیم موتور کنه که متوجه شد که استپر گیر کرده و یه مقدار حرکتش داد بعد تنظیم کرد که دیگه از اون موقع مشکل حل شد.
ارش بني كريمي
2 October 2006, 02:56 PM
سلام.
سمند من يه مدتي كه همش درجه اب موتورش رو 70 ميمونه و بعد هم فنش با دور تند كار ميكنه!!!!
راستي درهمون حال هم ميگه دماي اب بالا است و در زير كيلومتر شمار چراغ stop روشن ميشه!؟
مشكل چيه؟
ahoshmand
2 October 2006, 06:09 PM
سلام.
سمند من يه مدتي كه همش درجه اب موتورش رو 70 ميمونه و بعد هم فنش با دور تند كار ميكنه!!!!
راستي درهمون حال هم ميگه دماي اب بالا است و در زير كيلومتر شمار چراغ stop روشن ميشه!؟
مشكل چيه؟
ترموستات ، فشنگي آب و رادياتور و آب درون رادياتور بايد چك و رفع اشكال شود.
ارش بني كريمي
3 October 2006, 02:38 PM
همش چك شد.
ولي مشكل رفع نشد.
اهل فن در اينجا ميگن مشكل مال سيستم هاي برقي هست!
نظر شما چيه؟
ahoshmand
3 October 2006, 02:50 PM
همش چك شد.
ولي مشكل رفع نشد.
اهل فن در اينجا ميگن مشكل مال سيستم هاي برقي هست!
نظر شما چيه؟
بايد دياگ بزني (موجود در نمايندگي هاي ايرانخودرو) تا خطا هاي سيستم پاك شود .
ebadian
3 October 2006, 11:15 PM
به نظر من کامپیوتر خودرو را یکبار به مدت چند ثانیه رست کنید
اگر مشکل حل نشد سنسور درجه حرارت اولین قطعه برای بازدید است
ارش بني كريمي
4 October 2006, 06:14 PM
كامپيوترش رو ريست كردم .لي حل نشد.
تازه حالا هر چند دقيقه بكبار ميگه ترمز دستي چك شود!!!!!!
در حالي كه ترمز دستي پايينه!!!
راستي دياگ كردن يعني چي؟
ebadian
4 October 2006, 10:32 PM
با وسیله دیاگ با توجه به خطا هائی که در کامپیوتر خودرو ثبت شده و اتصال کامپیوتر (ecu) خودرو به این دستگاه کلیه قطعات برقی دستگاه چک می گردنند و در صورت بروز مشکلی قطعات معیوب مشخص می گردنند
نيما 2
5 October 2006, 05:56 PM
به نظر من کامپیوتر خودرو را یکبار به مدت چند ثانیه رست کنید
اگر مشکل حل نشد سنسور درجه حرارت اولین قطعه برای بازدید است
كامپيوتر ماشين رو چطور ميشه ريست كرد ؟؟؟
z_qz54
5 October 2006, 09:05 PM
كامپيوتر ماشين رو چطور ميشه ريست كرد ؟؟؟
به وسیله دستگاه دیاگ 2000 توی نمایندگی های مجاز یا هرجا که دستگاه رو داشته باشه. میشه گفت یک دور دیگر برنامه رو میریزند.
abaratian
7 October 2006, 12:03 PM
به وسیله دستگاه دیاگ 2000 توی نمایندگی های مجاز یا هرجا که دستگاه رو داشته باشه. میشه گفت یک دور دیگر برنامه رو میریزند.
اون مربوط به ECU میشه ولی ریست کردن کامپیوتر با قطع کردن باتری به مدت چند دقیقه شدنیه.
z_qz54
8 October 2006, 12:42 AM
من فکر کردم ECU رو میگند. به نظر من نباید با قطع باطری پاک بشه باید یک بانری پشتیبان داشته باشه.
abaratian
8 October 2006, 12:06 PM
متاسفانه پاک میشه. تقریبا 30 ثانیه قطع باشه، پاک شده.
tazmani
8 October 2006, 11:08 PM
كامپيوترش رو ريست كردم .لي حل نشد.
تازه حالا هر چند دقيقه بكبار ميگه ترمز دستي چك شود!!!!!!
در حالي كه ترمز دستي پايينه!!!
راستي دياگ كردن يعني چي؟
یکی از فیوزها مربوط به پشت آمپره - فکر کنم شماره 12 باشه اونو چک کن.
ارش بني كريمي
16 October 2006, 02:46 PM
فيوز چك شد
مشكل حل نشد.
Farzad-aoms
18 October 2006, 01:18 PM
استپر را تمیز کردم!
سالم است عقب جلو میره!
کمک کنید!
سمند 84 نظر بدید:icon_razz :icon_neut :icon_redf
:grimace: :beaten: :bad_smile: :money: :electric_shock: :tire:
abaratian
18 October 2006, 08:48 PM
خوب مصرفش چقدره؟ توی چه شرایطی؟
HOJATSHABANI
18 October 2006, 09:05 PM
کیت مکش هوای اسپرت + شمع 3 الکتروده
reza shafiei
18 October 2006, 11:21 PM
سلام
در ضمن ماشين نو است
من 6 ماهی است که سمند دارم مشکل سر وصدا رو هم داشتم با روغن کاری و جفت گیری مشکل حل شد. در مورد مصرف زیاد مطمون باش سوزنهای انجکتورت مشکل داره و باید عوض بشه. سمند ماشین خوبیه و به این هیاهوها هم اهمیت نده.
irani118
19 November 2006, 11:11 PM
بچه ها چرا این سمند من 200 تا نمیره خودشم سمند ال ایکس ساله 85
آیا روی سمندها هم از اون محدود کننده 206 ها گذاشتن یانه اگه داره میشه کاریش کرد
شمع وروغنشم تکمیل بود
نيما 2
20 November 2006, 07:37 PM
بچه ها چرا این سمند من 200 تا نمیره خودشم سمند ال ایکس ساله 85
آیا روی سمندها هم از اون محدود کننده 206 ها گذاشتن یانه اگه داره میشه کاریش کرد
شمع وروغنشم تکمیل بود
محدود كننده رو براي دور موتور بالاي 6500 گذاشتن كه ربطي به سرعت 200 تاي شما نداره البته روي دنده 5 نه 4 .
اگر شما توي جاده صاف راحت به سرعت 200 نميرسيد بايد ماشين رو براي دياگ ببرين نمايندگي تا كامل تنظيم بشه .
سمند اگر خوب و به موقع دنده عوض كنيد شتاب خوبي داره ولي انتظار نداشته باشين شتابتون از بعضي ماشينها مثل 206 بيشتر بشه .
irani118
23 November 2006, 10:32 AM
محدود كننده رو براي دور موتور بالاي 6500 گذاشتن كه ربطي به سرعت 200 تاي شما نداره البته روي دنده 5 نه 4 .
اگر شما توي جاده صاف راحت به سرعت 200 نميرسيد بايد ماشين رو براي دياگ ببرين نمايندگي تا كامل تنظيم بشه .
سمند اگر خوب و به موقع دنده عوض كنيد شتاب خوبي داره ولي انتظار نداشته باشين شتابتون از بعضي ماشينها مثل 206 بيشتر بشه .
ببخشیدمنظورتون نمیفهم یعنی چی ربطی به سرعت نداره البته منظور من از محدود کننده همونایی که رو 206 ها گذاشتن و میذاره از یه سرعت خاصی مثلا 180 تا بیشتر بره که این با دیاگ تنظیم میشه مثلا میذارن روی 200تا ولی میگن مال سمندا به هیچ وجه قابل تنظیم نیست که یکی دو بار هم بردم بیرون با کامپیوتر نه دیاگ تنظیمش کردن ولی بازم 200 تا نمیره شاید 180 تا بره آیا این درسته وکسی این مشکلو داشته و از کجا میشه فهمید که این محدود کننده روش نصبه یا نه آیا میشه غیر فعالش کرد لطفا کمک کنید
به نظر شما بهترین وقت تعویض دنده چه موقس؟
ال ایکسم مدلش ماله 85 هست ال ایکس سال نیست ها تولید 85 است
danial_2006
23 November 2006, 03:25 PM
آقا چرا روي سايت ايران خودرو نوشته حداكثر سرعت سمند185 كيلومتر ولي تا200رو خودم به عينه هم ديدم وهم رفتم.پس يا سرعت سنج ماشين خرابه يا ايرن خودرو خوب ماشين رو تست نميكنه يا منظورش از 185 تا سرعت مطمئنه بوده.شما چي فكر ميكنيد؟
نيما 2
23 November 2006, 07:12 PM
ببخشیدمنظورتون نمیفهم یعنی چی ربطی به سرعت نداره البته منظور من از محدود کننده همونایی که رو 206 ها گذاشتن و میذاره از یه سرعت خاصی مثلا 180 تا بیشتر بره که این با دیاگ تنظیم میشه مثلا میذارن روی 200تا ولی میگن مال سمندا به هیچ وجه قابل تنظیم نیست که یکی دو بار هم بردم بیرون با کامپیوتر نه دیاگ تنظیمش کردن ولی بازم 200 تا نمیره شاید 180 تا بره آیا این درسته وکسی این مشکلو داشته و از کجا میشه فهمید که این محدود کننده روش نصبه یا نه آیا میشه غیر فعالش کرد لطفا کمک کنید
به نظر شما بهترین وقت تعویض دنده چه موقس؟
ال ایکسم مدلش ماله 85 هست ال ایکس سال نیست ها تولید 85 است
سمند محدود كننده سرعت نداره .
ولي محدود كننده دور موتور داره كه طبق گفته ايران خودرو براي سلامت موتور گذاشتن .اين محدود كننده اجازه نميده دور موتور از 6500 بالاتر بره در نتيجه شما با دنده 4 و فقط تا سرعت 150 km كه دور موتورتون به 6500 ميرسه ميتونيد بريد ولي روي دنده 5 اگر به 220 km برسيد هم باز دور موتورتون به 6500 نميرسه در نتيجه محدوديت سرعت به وجود نمياره .
شما بايد موتور ماشين رو تنظيم كنيد و توجه داشته باشيد براي گرفتن سرعت بالاي 180 از سمند حتما بايد در جاده صاف يا سراشيبي باشد.
اگر محدود كننده روي ماشين باشه بايد برنامه ECU ماشينتون رو عوض كنيد.
در مورد تعويض دنده توي اين تاپيك مطالب خوبي هست يه نگاهي بندازين :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=72246
ولي نظر شخصي من بهترين وقت براي تعويض دنده در يك رانندگي معمولي در سمند اينه:
دنده يك و دو : دور موتور 3500
دنده سه : دور موتور بين 4000 تا 5000
دنده چهار : 4000 تا 4500 اگر در حال سبقت بوديد تعويض بعد از 4500 شتاب جالبي به ماشين ميده
در مورد سال توليد بايد بگم ايران خودرو كه كاراش حساب كتاب نداره حتي توليدات ماه به ماهش با هم فرق دارن چه برسه به سال . ولي تا اوجايي كه من ديدم تو هيچ مدليش محدود كننده نبوده .
نيما 2
23 November 2006, 07:15 PM
آقا چرا روي سايت ايران خودرو نوشته حداكثر سرعت سمند185 كيلومتر ولي تا200رو خودم به عينه هم ديدم وهم رفتم.پس يا سرعت سنج ماشين خرابه يا ايرن خودرو خوب ماشين رو تست نميكنه يا منظورش از 185 تا سرعت مطمئنه بوده.شما چي فكر ميكنيد؟
درسته از 185 تا بيشتر ميره . براي من هم اين سوال پيش اومده و به جواب نرسيدم .
اگر منظورشون سرعت مطمئنه بود كه بايد مثلا ميزد 140 تا نه 185 تا :icon_arro
irani118
23 November 2006, 08:48 PM
سمند محدود كننده سرعت نداره .
ولي محدود كننده دور موتور داره كه طبق گفته ايران خودرو براي سلامت موتور گذاشتن .اين محدود كننده اجازه نميده دور موتور از 6500 بالاتر بره در نتيجه شما با دنده 4 و فقط تا سرعت 150 km كه دور موتورتون به 6500 ميرسه ميتونيد بريد ولي روي دنده 5 اگر به 220 km برسيد هم باز دور موتورتون به 6500 نميرسه در نتيجه محدوديت سرعت به وجود نمياره .
شما بايد موتور ماشين رو تنظيم كنيد و توجه داشته باشيد براي گرفتن سرعت بالاي 180 از سمند حتما بايد در جاده صاف يا سراشيبي باشد.
اگر محدود كننده روي ماشين باشه بايد برنامه ECU ماشينتون رو عوض كنيد.
راستش بردم دستگاه نه ولی با کامپیوتر تنظیمش کردن نمایندگی نبود آزاد بود البته گفتن اگه محدود کننده سرعت رو ماشین باشه نمیشه کاریش کرد و مثل 206 نیست که غیر فعال بشه البتهمن با دنده 4 تا 170 رفتم ودرو موتور رو000 6 بود جاده صاف بود اما بازم به 200نرسیید حالا من موندم از کجا میشه فهمید که محدود کننده سرعت داره یا نه بدجوری حالم گرفتس راستی حدودا چند کیلومتر جاده صاف میخاد برا اینکه 200تا بره البته میدونم سمند بیشتر از ایناهم میره ولی مال من چرا نمیره نمیدونم
نيما 2
25 November 2006, 04:20 PM
دقيق نميدونم ولي من از حالت ايستاده كه استارت زدم راحت به 200 تا رسيدم ،حالا اگر مسافت دقيق رو ميخواي امتحان ميكنم بهت ميگم.
irani118
25 November 2006, 05:33 PM
بابا یکی به م کمک کنه لا اقل بگید از کجا میشه فهمید محدود کننده سرعت داره یا نه
نيما 2
26 November 2006, 08:47 PM
ماشين رو ببريد نمايندگي و به اونها بگيد ببينن داره يا نه .
Ramtin329
3 December 2006, 08:23 PM
صدای "ویز" پمپ بنزین ماشین من موقع روشن شدن دیگه کلافه ام کرده ! کسی میدونه اگر بخوام تعویضش کنم چقدر هزینه داره ؟ کار زیاد میبره
z_qz54
3 December 2006, 09:47 PM
صدای "ویز" پمپ بنزین ماشین من موقع روشن شدن دیگه کلافه ام کرده ! کسی میدونه اگر بخوام تعویضش کنم چقدر هزینه داره ؟ کار زیاد میبره
پمپ شما بیرون باکه ، مدل های جدید همه داخل باک هستند ، نمیدونم باک تغییر کرده یا نه ولی اگر نکرده باشه ، باید ببینید پمپ میتونه توی باک هم کار کنه یا نه ؟ شناوره یا نه .اگر نبود ، پمپی که داخلی است رو باید بخرید و بدید برای شما درون بک نصب کنند ، که مستلزم باز کردن اک و از قسمت فوقانی که فیلتر و درجه از آنجا وارد شده نصب کنند ، حالا چجوری میخواند نصب کنند نمیدونم ولی از نظر من نتیجه اینه:
باک ماشین مثل یک بمبه ، از نظر من شما ندی این بمب رو دستکاری کنند بهتره.ببینید میتونی دورش رو فومی چیزی بپیچی یا نه ؟
Mahdiwww84
8 December 2006, 09:03 AM
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
مدتی هست که یه مشکلی برای سمند ما پیش آمده و ان صدایی ناجوری هست که وقتی در حال رانندگی هستی داخل اتاق میاد . کاملا مشخصه که این صدا از داخل موتوره . صدایی شبیه زنگ ساعت شماته دار یا یه چیزی شبیه دو تا چرخ دنده که با هم درگیرند همون صدا رو میده .
این صدا تو دور موتور متوسط 2 و 3 بیشتر معلوم میشه ...... اگر دوستان اطلاعاتی دارن ممنون از راهنمایی ممنون میشم میشم .
در ضمن به نظر میاد این صدا با گرم شدن موتور زیادتر میشه .
z_qz54
8 December 2006, 11:06 AM
موتور لرزش هم داره ؟
برای سمند ها اولین کار اینه که بدید دسته موتور بالا رو چک کنند.
دوم هم احتمال داره واشر دنده دار پلوس خورد شده باشه.
اون هم توی دور خاصی صدا میده
Mahdiwww84
9 December 2006, 12:31 AM
موتور لرزش هم داره ؟
برای سمند ها اولین کار اینه که بدید دسته موتور بالا رو چک کنند.
دوم هم احتمال داره واشر دنده دار پلوس خورد شده باشه.
اون هم توی دور خاصی صدا میده
خیر لرزش احساس نمیشه . از نظر رانندگی و شتاب ماشین هیچ مشکلی نیست فقط مشکل صدای موتور هست . اگر موتور گرم باشه در جا هم که گاز بدی تو دور موتور 2 و 3 صدا باز مشخصه .....
نيما 2
9 December 2006, 10:23 AM
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
مدتی هست که یه مشکلی برای سمند ما پیش آمده و ان صدایی ناجوری هست که وقتی در حال رانندگی هستی داخل اتاق میاد . کاملا مشخصه که این صدا از داخل موتوره . صدایی شبیه زنگ ساعت شماته دار یا یه چیزی شبیه دو تا چرخ دنده که با هم درگیرند همون صدا رو میده .
این صدا تو دور موتور متوسط 2 و 3 بیشتر معلوم میشه ...... اگر دوستان اطلاعاتی دارن ممنون از راهنمایی ممنون میشم میشم .
در ضمن به نظر میاد این صدا با گرم شدن موتور زیادتر میشه .
من شبيه اين مشكل رو داشتم ولي تو ماشين من وقتي گرم ميشد صدا از بين ميرفت .
صدا از يك سايش يم قطعه پلاستيكي بود كه جاش اگر روبروي ماشين قرار بگيريد ((10 سانت به سمت چپ درب تعويض روغن روي موتور)) بود كه با آچاركشي رفع شد اگر تونستم عكسشو براتون ميزارم .
z_qz54
9 December 2006, 06:36 PM
درسته ، عامل این صدا میتونه زیاد باشه و طبیعیه. ولی بدترینش میتونه مثلا از فولی میلنگ باشه یا مثلا کاسه نمد رد کرده باشه.
Ramtin329 عزیز به نظر من به نمایدگی مجاز مراجعه کنید بهتره.
Mahdiwww84
9 December 2006, 10:33 PM
من شبيه اين مشكل رو داشتم ولي تو ماشين من وقتي گرم ميشد صدا از بين ميرفت .
صدا از يك سايش يم قطعه پلاستيكي بود كه جاش اگر روبروي ماشين قرار بگيريد ((10 سانت به سمت چپ درب تعويض روغن روي موتور)) بود كه با آچاركشي رفع شد اگر تونستم عكسشو براتون ميزارم .
درسته ، عامل این صدا میتونه زیاد باشه و طبیعیه. ولی بدترینش میتونه مثلا از فولی میلنگ باشه یا مثلا کاسه نمد رد کرده باشه.
Ramtin329 عزیز به نظر من به نمایدگی مجاز مراجعه کنید بهتره.
با تشکر از دوستان
آقا نیما من او پوشش پلاستیکی که گفتید رو هم چک کردم . یک بار باز و سپس دوباره آچارکشی کردم . یک پوشش پلاستیکی زیر اون نیز هست که اون رو هم آچار کشی کردم . ظاهرا این دو پوشش مجموعه تسمه تایمینگ و فولی های آن را محافظت می کند. ایراد از این قسمت نبود.
با یه مقدار تفحص و جستجوی محل صدا ، متوجه شدم صدا از ناحیه راست موتور وقتی روبروی ماشین می ایستیم شنیده میشه . در حال رانندگی هم اون صدا ( از داخل اتاق انگار صدای زنگ ساعت شماته دار میاد ) سمت راننده و از زیر پا بیشتر شنیده میشه .
با کمک یه میله فولادی یه طرفش رو به بدنه موتور در قسمت های مختلف می زدم و از طرف دیگه صدا رو میشنیدم تا محلی رو که صدا از همه بیشتر بود پیدا کنم . صدا تقریبا از ناحیه اطراف دلکو ، واتر پمپ و سمت راست و بالای سوپاپ ها شنیده میشه . در اینجا صدایی که غیر عادی به نظرم اومد و واضح تر بود و حدس زدم همون صدا باشه صدای چیک چیک چیک .... هستش. حالا من دقیقا اطلاع ندارم . اون قسمت موتور چه اعضای متحرکی وجود داره که ممکنه معیوب باشه .
من میخوام دقیقا عیب صدا رو متوجه بشم تا برای رفع و تعمیرش تو خرج و زحمت الکی نیفتم .وضعیت نمایندگی ها رو هم که خودتون میدونید شما باید بتونید ایراد رو به مکانیک خوب بفهمونید . یکی میگفت ممکنه فیلر گیری بخواد . از کجا میشه مطمئن شد صدا با فیلر گیری رفع بشه . در مورد فیلر گیری سمند هم اگه دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم . یه سوال هم در مورد تعویض تسمه تایمینگ داشتم که برای عوض کردنش کودوم قسمت رو باید شل کنیم تا تسمه خارج بشه
با تشکر
z_qz54
10 December 2006, 12:44 AM
Mahdiwww84 عزیز ف احتمالات این منطقه ای که شما گفتید:
1. برق دزدی از وایر ها و یا کنده شدن بخشی از قیر کوئل.
2.مشکل در میل سوپاپ و یا هریک اط سوپاپ ها که نیازمند باز کردن و چک کردن است.
3.تاب گرفتن سرسیلندر !! که کمتر اتفاق می افتد.
4.احتمالات شدید تر مانند خط برداشتن و یا چرخیدگی رینگ کمپرس بالا.
شما یک زحمتی بکشید و برای تست کردن ، ماشین رو در دنده 5 قرار بدید و کاپوت رو بالا یزنید (موتور خاموش) ، شروع کنید به هل دادن به طرف عقب میلنگ ، و کله ارابه سوپا
به حرکت در می آیند ، ببینید همون صدا رو از اون ناحیه میشونید؟ دقت کنید ، ببینید صدا شبیه چیست ؟ حالت جرقه پشت هم دارد و یا ضربه های ریز ریز ؟
اصلا صدا از صفحه کلاچ نیست ؟
در مورد تسمه تایم هم ، کار شما نیست . تسمه تایم سمت راست موتور و یک قاب روی آن که به صورت نیم دایره است و لوله های بنزین از رو آن رد شده اند قرار دارد.
موفق باشید.
mads_7454
10 December 2006, 01:54 PM
یه مشکل شبیه این داشتم از سوپاپها بود. تنظیم نبودند
z_qz54
10 December 2006, 09:19 PM
راستی ، فیلرگیری فقط یک بار بعد از باز کردن و یا تغیر در زاویه میل بادامک میاز است
ولی در شرایط عادی این خودرو ها فیلر اتومات هستند.
Mahdiwww84
10 December 2006, 09:35 PM
Mahdiwww84 عزیز ف احتمالات این منطقه ای که شما گفتید:
1. برق دزدی از وایر ها و یا کنده شدن بخشی از قیر کوئل.
2.مشکل در میل سوپاپ و یا هریک اط سوپاپ ها که نیازمند باز کردن و چک کردن است.
3.تاب گرفتن سرسیلندر !! که کمتر اتفاق می افتد.
4.احتمالات شدید تر مانند خط برداشتن و یا چرخیدگی رینگ کمپرس بالا.
شما یک زحمتی بکشید و برای تست کردن ، ماشین رو در دنده 5 قرار بدید و کاپوت رو بالا یزنید (موتور خاموش) ، شروع کنید به هل دادن به طرف عقب میلنگ ، و کله ارابه سوپا
به حرکت در می آیند ، ببینید همون صدا رو از اون ناحیه میشونید؟ دقت کنید ، ببینید صدا شبیه چیست ؟ حالت جرقه پشت هم دارد و یا ضربه های ریز ریز ؟
اصلا صدا از صفحه کلاچ نیست ؟
در مورد تسمه تایم هم ، کار شما نیست . تسمه تایم سمت راست موتور و یک قاب روی آن که به صورت نیم دایره است و لوله های بنزین از رو آن رد شده اند قرار دارد.
موفق باشید.
از راهنمایی شما کمال تشکر رو دارم .
چشم این کاری رو که گفتید امتحان میکنم .ولی برای این کار آیا سوییچ رو باز بزارم ؟ با این اوصاف اگر اینها فیلر اتومات باشند مشکل نباید مربوط به این مورد باشد ....
من خودم حدس میزنم مشکل این مورد دومی که شما فرمودید باشه.
Mahdiwww84
10 December 2006, 09:42 PM
یه مشکل شبیه این داشتم از سوپاپها بود. تنظیم نبودند
من هم فکر میکنم هر چی هست مشکل یا از میل سوپاپه یا خود سوپاپ ها .
mohsen3544
12 December 2006, 11:42 AM
اگه موتور سرد باشه و گاز ماشین اتوماتیک زیاد میشه و ریپ نمیزنه. یا ممکنه موتور ماشین تنظیم نباشه.
اتفاقا موتور در حالت کار کرده هست. خيلي خوب را ميره حتي يه ذره هم تغييري در ماشين احساس نميشه. ميخوام ببينم از کلاچه يا از تنظيم نبودن گاز؟ دور موتور هم ميزونه و يه خط زير يک هستش.(در حالت خلاص)
abaratian
12 December 2006, 04:51 PM
اتفاقا موتور در حالت کار کرده هست. خيلي خوب را ميره حتي يه ذره هم تغييري در ماشين احساس نميشه. ميخوام ببينم از کلاچه يا از تنظيم نبودن گاز؟ دور موتور هم ميزونه و يه خط زير يک هستش.(در حالت خلاص)
این که شما میگین هیچ عیبی نیست. ای سی یو در ماشینها طورری طراحی شده که با رها کردن گاز حداقل سوخت رو به موتور میرسوه و با حداقل سرعت حرکت می کند و خاموش نمی شود.
arash p mbz bmw
15 December 2006, 04:51 PM
ببینید
این یه چیز طبیعی هست که ماشین شما با همون دور موتور 1000راه بره و این ربطی به تموم شدن صفعه ان چنان نداره
اگر صفحه تموم شه که اصلا ماشین جون نداره و تابلو هست
معمولا اگر ماشین ریپ بزنه یا گاز هی بازی بکنه ایراد از استیپر هست که حدودا60تومن قیمت داره و مدل زیمنس نیز بد نیست ولی باید اصلش رو پیدا بکنید:icon_excl
ahoshmand
31 December 2006, 11:38 AM
چرا فن بخاری/کولر سمند در حالت سویچ باز(روشن ) همیشه درحال کار با دور بسیار آرام است بطوریکه باد ملایمی دارد و در محیط ساکت صدای آن قابل شنیدن است. یک پژو 405 داشتم که آن هم همینطور بود . راه حلی برای قطع آن وجود دارد یا نه ؟
نيما 2
31 December 2006, 12:10 PM
چرا فن بخاری/کولر سمند در حالت سویچ باز(روشن ) همیشه درحال کار با دور بسیار آرام است بطوریکه باد ملایمی دارد و در محیط ساکت صدای آن قابل شنیدن است. یک پژو 405 داشتم که آن هم همینطور بود . راه حلی برای قطع آن وجود دارد یا نه ؟
وقتي شما سيستم تهويه ماشين را روي تهويه بسته بگذاريد فن به طور مداوم و با دور پايين كار ميكند.
كليد تنظيم سيستم تهويه در كنار كليد كولر A/C قرار دارد.
بسته بودن سيستم تهويه سبب ميشه كه هواي بيرون داخل نياد مثلا دود يك اتوبوس در كنار شما ، كه در تابستان جهت عملكرد بهتر كولر توصيه ميشه تهويه بسته باشه ولي در هواي سرد باز يودن سيستم تهويه مانع از بخار گرفتن شيشه ها مي شود.
Foad
29 September 2007, 03:48 PM
تاپیک جامع مشکلات سیستمهای سوخت رسانی و موتور و خنک کننده سمند
دوستان
عنوان تاپیک گویاست
تاپیکهای جدید جایگزین تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها) (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25513) شده و پستهای آن بمرور منتقل می شوند.
تقاضا دارم قبل از پست دادن به موضوع تاپیک دقت کنید
با سپاس
55682
1 January 2008, 12:59 PM
irani118عزیز
شاید اشکال از کشش ماشین باشه یکی از دوستان 405 داشت وبیشتر از 140 نمیرفت (من خودم امتحانش کردم)
برای اینکه مطمئن بشی محدود کننده نداره در یکی از اتوبانها شب که پلیس نیست و خلوت هست در یک سراشیبی تند ماشینتو تست کن قبل از ورود به سراشیبی حداکثر سرعتی که میتونی بگیر (همون 180 تایی که میره سرعت داشته باش ) اگر محدود کننده وجود داشته باشه سرعتت ثابت میمونه در غیر این صورت سرعتت زیاد شده واشکال به کشش ماشینت برمیگردد. اگر در تهران هستی نزدیک آبیک جایی که اتوبان از زیر رابط دو قسمت کارخونه سیمان رد میشه سراشیبی خوبی هست. البته یادت باشه در بهترین وضعیت خودرو که همه چیز میزون باشه و از بنزین ولاستیک استاندارد استفاده کنی وجاده کفی وبدون باد مخالف وموافق باشد هر گز سرعت بالای190 وشاید 185 را تجربه نخواهی کرد
دوستانی که سرعتهای بالاتر را تجربه کردن شرایط جاده به نفع جرکت خودرو بوده . ضمن اینکه بهترین روش برای تست سرعت انتخاب جاده ای کفی - صاف -مستقیم است که متوسط سرعت کسب شده در مسیر رفت برگشت ملاک حداکثر سرعت خواهد بود نیروهای موافق در مسیر رفق وبرگشت خنثی میشود.
alirezamip
5 February 2008, 12:30 PM
ماشین منم چند روزه توی حرکت دور موتورش بیشتر 4800 نمیره به زور توی سر پایینی به 5000 میرسه که عین رد لاین قطع و وصل میشه !
دقیقا ماشین منم تند نمیره ولی شتابش فرقی نکرده !
تمامی فیلتر هارو و روغن ها رو تعویض کردم !
2244145
16 February 2008, 01:17 AM
یه مشکل اساسی دیروز دیدم زیر ماشین یه کم روغن ریخته نگاه کردم دیدم از دور گیربکس هستش نمودم از پیچ تعویض روغن گیربکس (واسکازین) یا از کاسه نمد ها سمندم فقط 5000 تا رفته غیر طیبعی نست آیا موتور ها پزو هم باید مثل پیکان روغن بریزند؟؟؟!!!!
Raminium2001
16 February 2008, 11:22 AM
alirezamip (http://www.phalls.com/member.php?u=72417) فکر می کنم بد نباشه یه دیاگ بکنی تا دلیلش مشخص بشه. خیلی چیزا ممکنه باشه.
2244145 (http://www.phalls.com/member.php?u=12435) به طور کلی نباید روغن بریزه. این یک ایراده که نباید برطرف کردنش سخت باشه. حتما برای سرویس 5000 مشکل رو مطرح کن. متاسفانه ماشین صفر هم نمیشه بهش اطمینان کرد.
2244145
17 February 2008, 07:16 PM
امروز بردم نمایندگی گفتن از کاسه نمد هستش و گیربکس باید باز بشه به نظرتون بازش کنم؟ میترسم خرابش کنن
Raminium2001
18 February 2008, 07:04 AM
نه دوست من نترس و با خیال راحت بده بازش کنند. کاسه نمدی های جدید نمیدونم چرا اینقدر مشکل داره، خیلیا رو دیدم که به صورتهای مختلف مجبور به تعویض شدند. در هر حال گیربکس ماشینهای ما چیز پیچیده ای نیست و احتمال خراب شدنش خیلی کمه. فقط در مورد روغن گیربکس و واسکازینی که میزنند دقت کن جنس خوب باشه. یه مدل آمریکاییش رو دیدم خیلی عالیه، میتونی از سورنا تهیه کنی و بدی همون رو بریزن. به خرجش میارزه.
ghaem313
14 April 2008, 08:04 AM
استپر فقط برای دور آرام موتور یعنی زمانی که گاز نمی دهید وبرای جلوگیری از خاموش شدن اتومبیل به کار رفته است ودر زمان شتاب گیری با عبور مقدار کمی هوا به شتاب گیری کمک می کند .اشکال کپ کردن مربوط به کم بودن سوخت است که در سیستم انژکتوری میزان پاشش توسط ecu دستور داده می شود .
و اما ایراد اتومبیل شما از سنسور خلا (MAP) می باشد که نمی تواند میزان خلا بالا در منیفولد را تشخیص دهد یا از پتانسومتر دریچه ی گاز که نمی تواند میزان گاز شما را اندازه گیری کنه یا از سنسور کیلومتر که سرعت صحیح را برای ecu نمی فرستد و اطلاعات اشتباه را به ecu از وضعیت ماشین میفرستند و موجب سوخت پاشی کم از انژکتور ها می شود.البته احتمال قوی با خراب بودن سنسور MAP است وبرای تشخیص اشکال باید اطلاعات بیشتری در اختیارم بگذاری
azma
15 April 2008, 09:14 AM
من خودم 4 بار براي روغن ريزي ماشين را به نمايندگي دادم و گفتند كه كاسه نمد عوض كرديم . از 5000 هم شروع شد و هر 3000 تا بعد از يك مسافرت دوباره روغن ريزي پيدا مي كرد و بعد كاشف به عمل آمد كه نمايندگي محترم با چسب آكواريوم مشكل را حل مي كرده و با گارانتي تعويض كاسه نمد حساب مي كرده . شما دقت كنيد اين بلا سر شما نياد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.