PDA

View Full Version : تریپ کامپیوتر برای ورنا

simbaleo
27 September 2007, 01:46 AM
در سمت چپ داشبرد ورنا مابین عقربه ها و دریچه تهویه سمت راننده دو قطعه پلاستیکی شبیه به دکمه قرار گرفتن، امروز این دوتا قطعه رو باز کردم و پشت قطعه سمت چپ یه سوکت با 6 رشته سیم وصل شده بود! از اونجایی که دکمه تریپ کامپیوتر در آوانته هم در این قسمت قرار گرفته با خودم فکر کردم که اگر دکمه ای که در این محل قرار میگیره رو پیدا کنیم شاید بشه از تریپ کامپیوتر ورنا استفاده کرد، سوالم اینه که لوازم یدکی هیوندا رو کجای تهران میفروشن؟ تا اونجایی که یادمه دکمه آوانته دقیقا در این ابعاد بود، ضمنا اگر به صفحه وسط کیلومتر شمار در نور نگاه کنید مشاهده میکنید که موارد مختص به تریپ کامپیوتر مثل L/100 و یا علامت پمپ بنزین در آن موجودند پس اگر دکمه یافت بشه تریپ کامپیوتر هم به احتمال زیاد راه میافته آخه این دسته سیم اضافه مال چه چیز دیگه ای میتونه باشه؟

داستان مثل چراغ داشبورد و یا تریپ کامپیوتر 206 میمونه که هست ولی نیست!

nojex
27 September 2007, 11:37 AM
باید دید که برای سیستم هم تعریف شده باشه یعنی avr نصب شده در صفحه کیلومتر شمار هم باید برنامه ریزی بشه .
معمولا برای ارزان سازی از قعطاتی از جمله دسته سیم های مشترک با حتی سایر خودرو ها استفاده میشه اما باید دید خود خودرو هم این سیستم رو پشتیبانی میکنه یا خیر . در مورد قطعات تمام نمایندگی های مجاز فروشگاهی برای قطعه دارند . خیابان فارابی هم مرکز وسایل خودرو هستش .

Mr.Sina
27 September 2007, 12:27 PM
در سمت چپ داشبرد ورنا مابین عقربه ها و دریچه تهویه سمت راننده دو قطعه پلاستیکی شبیه به دکمه قرار گرفتن، امروز این دوتا قطعه رو باز کردم و پشت قطعه سمت چپ یه سوکت با 6 رشته سیم وصل شده بود! از اونجایی که دکمه تریپ کامپیوتر در آوانته هم در این قسمت قرار گرفته با خودم فکر کردم که اگر دکمه ای که در این محل قرار میگیره رو پیدا کنیم شاید بشه از تریپ کامپیوتر ورنا استفاده کرد، سوالم اینه که لوازم یدکی هیوندا رو کجای تهران میفروشن؟ تا اونجایی که یادمه دکمه آوانته دقیقا در این ابعاد بود، ضمنا اگر به صفحه وسط کیلومتر شمار در نور نگاه کنید مشاهده میکنید که موارد مختص به تریپ کامپیوتر مثل L/100 و یا علامت پمپ بنزین در آن موجودند پس اگر دکمه یافت بشه تریپ کامپیوتر هم به احتمال زیاد راه میافته آخه این دسته سیم اضافه مال چه چیز دیگه ای میتونه باشه؟

داستان مثل چراغ داشبورد و یا تریپ کامپیوتر 206 میمونه که هست ولی نیست!

دوست عزیز اون قسمتی که می فرمایید مال دکمه برف پاک کن عقب در مدل هاچ بکه....
لوازم هم شما برو خ ملت (چراغ برق) همه چیش اونجا هست....

simbaleo
27 September 2007, 05:03 PM
من هم به اینکه برف پاک کن باشه شک کردم، اما برف پاک کن عقب شاید از روی دسته برف پاک کن کنترل بشه احتمال اینکه مثل پراید دکمه جدا داشته باشه کمه.

به هر حال اگر دکمه پیدا کردم امتحان میکنم و نتیجشو میگم، بیشترین ضررش پول یه دکمه هست که رو دستم باد کرده!

Mr.Sina
29 September 2007, 05:14 PM
اینهم عکسش که کاملا مطمین بشید...
[Only registered and activated users can see links]

simbaleo
30 September 2007, 12:16 AM
درسته، نشانه های کلید برف پاک کن رو داره...