View Full Version : تفاوت این دوپخش چیه...؟؟؟
reza125
24 September 2007, 05:38 PM
تفاوت بین2950و3950 چیه؟آیا ازنظر قدرت وکیفیت فرقی باهم دارند؟درضمن این قیمت خوبه یا نه؟
90=2950
97=3950
رنگ زمینشون چه رنگی؟
reza125
25 September 2007, 08:59 PM
خیلی ممنون(nojex)
نظرت درباره باند جی بی ال 3196 چیه ؟
nojex
25 September 2007, 09:46 PM
3950 دارای 2 خروجی RDA یکی برای ساب و یکی برای باندهاست به همراه اکولایزر 3 باند اما 2950 یک خروجی باند داره
3950 پورت usb , ipod رو ساپورت میکنه
در مورد رنگ 3950 تماما آبی هست اما 2950 صفحه مشکی با lcd سفید و نور قرمز هست
mr.designer
26 September 2007, 08:15 PM
تمامی مسائل رو نوجکس (اسمتو نمیدونم ببخشید)...جون گفتن....
باند 3196 هم باند خوبیه...من 1 دفعه بیشتر صداشو نشنیدم.....بد نبود...میتونی مدلهای بالاترشو بگیری.....چقدر میتونی پول بدی.....؟
reza125
28 September 2007, 06:01 PM
دوباره سلام:
قدرت 2950 بیشتریا3950 یافرقی نداره؟
چون ماشیتم سمند 2950 بیشتربهش میادچون هم نورنارنجی داره وهم مشکی رنگه اگرازنظرقدرت فرقی نداره همین 2950 بگیرم.((نظرتون چیه؟)
nojex
28 September 2007, 11:41 PM
از نظر توان فرقی نداره اما از نظر پهنای باند سیگنال خوب 3950 قوی تره یعنی تفکیک صدای بهتر و کیفیت بیشتر .
reza125
29 September 2007, 12:47 AM
nojex
ازراهنمایی خیلی سپاسگذارم.
رفتم بگیرم 3950باباند3196 جی بی ال=135تومن یعنی ضبط95وباند40تومن چه طوره قیمتش خوبه بگیرم؟
ضبط وباندباهم خوب مچ میشن؟تعریف باند زیادشنیدم میگن بدون آمپ هم صدای قوی داره بابیس زیادوتیوترهاش زیادقوی
گفتن درکل با3950صدای خوبی میده.حالا نظرشماچیه؟چون دوستام وخودم شماوmr.design قبول داریم.
mr.designer
2 October 2007, 10:24 PM
خوبه..........فقط دقت کن که پخشت با گارانتی (پایونیران) باشه و سریال نامبر اصل هم داشته باشه...یعنی سریال رو جعبه با رو پخش یکی باشه........
بحث مچ شدن زیاد مطرح نیست.........
ببین باید دقت کرد که سیستمهای هم قدرت و هم کیفیت با هم بیفتن....
وگرنه به مارک زیاد ربطی نداره.......
ممکنه هم jbl با پایونیر بد بشه.....هم خوب..........باید درست و حسابی تنظیم کرد...........
در ضمن باندهای jbl بیس مناسبی دارند.........بدون امپ هم خوبه..........
کالا پخشهای پایونیر صدای خوبی دارند.....حالا چه 3950 چه 8850......فقط در مقدار اکولایزر ها فرق دارند........
که با این سیستم 3950 گزینه مناسبی هست........فقط سعی کن چون باند جلو زیاد مناسب نیست بیشتر صدارو از طریق fader بدی به عقب...
nojex
3 October 2007, 11:26 AM
nojex
ازراهنمایی خیلی سپاسگذارم.
رفتم بگیرم 3950باباند3196 جی بی ال=135تومن یعنی ضبط95وباند40تومن چه طوره قیمتش خوبه بگیرم؟
ضبط وباندباهم خوب مچ میشن؟تعریف باند زیادشنیدم میگن بدون آمپ هم صدای قوی داره بابیس زیادوتیوترهاش زیادقوی
گفتن درکل با3950صدای خوبی میده.حالا نظرشماچیه؟چون دوستام وخودم شماوmr.design قبول داریم.
به نظرم قیمت بدی نداده اما میشه یک 4-5 تومان هم چونه زد :icon_arro اما گرون نگفته قیمت رو .
در مورد مچ شدن یا همون تطبیق امپدانسی معمولا باند ها خیلی جدی نیستند اما ساب و امپ رو باید رعایت کنید . معمولا بهترین صدا زمانی ایجاد میشه که توان ضبط و سیستم یکی باشه . اگه توان باند بالا باشه و ضبط کمتر تفکیک صدا کم میشه و فرکانس های پایین رو کمتر میشنوید .
باند شما تو رنج متوسط هست و کیفیتش قابل قبوله . همونطور که استاد بزرگوارم جناب mr.design هم فرمودند صدای jbl خوبه و bass زیادی داره . تقریبا با ضبط های پایونیر خیلی مشکل باند ندارید . اکولایزر درونی ضبط جبران افت و تفکیک و ... رو انجام میده در ضمن بعدا میتونید یک امپ هم اضافه کنید اما فکر نکنم احتیاج باشه .
انتخاب خوبیه . مبارک باشه :icon_cool
mr.designer
3 October 2007, 07:10 PM
اختیار داری نوجکس جون....شما استاد ما هستی.......
فقط من یه نکته اضافه کنم.....
در مورد وصل کردن پخش به باند باید توجه کرد که امپدانس باند و پخش یکی باشه........
چون ما باند 6.9 2 اهم هم داریم.........و میدونید که امپدانس خروجی پخش 4 اهم هست........
اگر 2 اهم وصل کنیم...به ic خروجی پخش فشار میاد.....و 100% میسوزه........
بخاطر همین باندهای 2 اهم رو با امپ وصل میکنند....
در اینجا شما نیازی به امپ ندارید......اگه بزاری بد نمیشه...مثلا یه 2.50 وات.......
reza125
3 October 2007, 09:33 PM
سلام:
خیلی ممنونم.
فقط آمپ چه مارکی باشه؟چندقیمته؟آمپ جی وی سی خوبه؟
جلو نیاز هست باند بزارم؟الان باندفابریک روشه.
nojex
3 October 2007, 10:03 PM
در مورد باند جلو باید دید خودرتون چیه .
اگه دنبال یک کیفیت عالی هستید بهتره عوض کنید . اما بعضی مدل ها نیاز ندارن عوض بشن . مثلا من سیلو رو عوض نکردم ولی بر خلاف نظر فروشنده وقتی سیستم رو نصب کرد باورش نمیشد که کیفیت باندش این قدر زیاده . یا 206 تیپ 5 هم معمولا اگه باند عقب خوب باشه نیازی به تغییر باند جلو نیست .
در مورد امپ خوب مدل ها مختلفه .
برای شروع میشه پایونییر 3300 رو امتحان کنید که با پایونیر هماهنگی بهتری داره . فکر کنم 65-70 بیشتر نشه . کیفیتش قابل قبوله و تفکیکش هم عالیه . اما اگه بخواهید ساب و ... ببندید باید به فکر امپ قوی تری باشید .
در مورد jbl هم سری 60 بد نیست . 60.2 دو کاناله حدود 65.000 تومان هست و 75.2 هم 75.000 تومان البته jbl رو قیمت جدید ندارم . اما پایونیر به نظرم از مدل های پایه ی jbl بهتر جواب میده .
mr.designer
3 October 2007, 10:21 PM
سلام:
خیلی ممنونم.
فقط آمپ چه مارکی باشه؟چندقیمته؟آمپ جی وی سی خوبه؟
جلو نیاز هست باند بزارم؟الان باندفابریک روشه.
ببین دوست عزیز من مثال زدم.....این باند شما خوبه........نیاز خاصی هم به امپ ندارید.....ولی اگه خواستی همون مدل پاینویر که نوجکس جون گفتن و یا امپ پاور اکوستیک lt40.2 خوبه...حدود همون قیمت....امپهای earthquake هم خوبن...
من پیشنهادم اینه که یه باند خوب برای جلو بزارید......
اینجوری صدا هم بیشترمیشه....و کمبود صدا ندارید......
العان 75.2 هم کم پیدا میشه.....بخاطر همین قیمتش افزایش پیدا کرده...من یه جا دیدم میداد 120 تومن.....:icon_twis
reza125
4 October 2007, 12:42 AM
میبخشیداینقدراذیتتون میکنم:
ماشینم سمندEL.ضبط شم فاپکوMLD-2200FX باقدرت45*4وات ونسبت سیگنال به نویزدرپخش نوار40dbوجداسازی باندها درپخش نوار40db.
نظرتون درباره 1371پایونیریا1611چیه؟چندقیمته الان توبازار؟باندای بلاپونکت هم تعریفشو زیادشنیدم ایناچه طورین؟میشه روشون حساب کرد؟ازنظرقیمت که واقعا توپه! ولی صداوکیفیت نمی دونم.
((فکرکنم اگرخدابخواد آخرین پستم باشه اگراستادnojexواستادmr.design یه باندم برای جلوتائید کنن 2سوته میرم عباسی بخرم))
nojex
4 October 2007, 01:15 AM
شما لطف دارید .
1611 به نسبت مدل خوبی هستش . در این سایز معمولا اکثرا همین مدل رو نصب می کنند . قیمتش 28.000 27.000تومان هست . به نظرم انتخاب خوبیه .
در مورد بلاپانکت کلا نام معروفیه اما ... :icon_surp
اما خیلی نمیشه روش حساب کرد چون تازه اومده . کیفیتش بد نیست . من یک مدل بیشتر ندیدم که اونم نمیدونم چی بود از همین پک های 2 باند و یک پخش . صداش بد نیست اما خرید جنسی که جدید اومده به نظر من خیلی خوب نیست خصوصا اینکه شما دارید یک سیستم حرفه ای نصب می کنید .
reza125
5 October 2007, 10:09 PM
سلام:نشدآخرین پستم باشه!
3950و3196 گرفتم ولی1611 بزرگ بودوتو جای فابریک نمی نشست.حالا چی بگیرم؟
فروشنده این دومدل معرفی کرد:
1341باتیوتر
1311بدون تیوتر
حالا کدوم بگیرم؟یکی هم می گفت:mtxبگیرخوبه یانه؟
روي باندا2تاقدرت نوشته يكي ماكسيمم يكي نرما اينا يعني چي؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يه سوال ديگه درباره رفيقم دارم:
دوستم يه پخش 1900داره باباندهاي فابريك حالا 50-60تومن پول دستش اومده ميخواد يه سروسامون كوچيك بده.ماشينشم پژوجي ال اي.
بنظرتون پخش ارتقا بده يا باند براي عقب يا جلو ببنده؟
ضبط هاي 00با50 چه فرقي داره؟كدوم سري بهتره؟
nojex
5 October 2007, 11:51 PM
1341 و 1311 فرقشون فقط تیوتره . به نظر من چون امپ داری مدل تیوتر دار رو انتخاب کن
mtx هم بد نیست ساب های خوبی هم داره . میشه روش فکر کرد .
در مورد 2 قدرت - یک قدرت عادی داریم مثلا حدود 25 - 28 برای پخش های معمولی و این رنج برای پخش صداهای عادیه اما یک حد نهایی داریم که اکثرا 50 هستند که در فرکانس های بالا ممکنه توان به این حد هم برسه .
باند ها 2 تا مقدار دارند یکی مقدار کار مفید هست که ( norma ) و یکی حد اکثر توانی که میتونه تحمل کنه .اگه مدت زیادی توان خروجی نرم از توان نرم باند بیشتر باشه باند صداش کم کم ضعیف میشه اما در مورد max اگه از این حداکثر رد بشید خش خش دارید و نهایتا باندتون خراب میشه که بهش میگن max power .
مدل 1900 خیلی ساده هست اما هنوز به روزه . البته گفتم باید دید باند قبلی چیه . به نظرم باند انتخاب بهتریه برای شروع چون اگه ضبط خیلی هم عالی باشه بدون باند خوب جواب نمیده .
تفاوت این 00 و 50 فکر میکنم کد کارخانه باشه . مدل های امریکایی 00 و آسیایی با 50 کد گزاری میشن . در مدل کد گزاری ضبط pioneer رقم اول کلاس رقم دوم شماره سری (نسل ) رقم سوم کد سفارش و رقم چهارم معمولا صفر هستش
reza125
7 October 2007, 12:15 AM
نوجکس عزیزشرمنده:
متاسفانه آمپ نگرفتم آخهmr.designگفت:باندام خوبه واحتیاجی به آمپ نیست به جای آمپ باندبرای جلوبگیرتاکمبودصدانداشته باشی.
طبق گفتهmr.design گفت:faderبدم عقب تابه باندجلوفشارنیادحالابازم باعوض کردن باندجلو همین کاروکنم؟
حالابدون داشتن آمپ کدوم باندبگیرم؟
بازسلام:
درموردجریان رفیقم مزاحم شدم:
به گفته شما قرارباندعقب عوض کنه:
میخوادیه جفت باند6972پایونیربگیره50تومن چه طوره؟قدرت وکیفیت خوبی داره؟ضبط کم میاره یاباند؟
باندجلورو نمی خوادعوض کنه میگه پولی که میخوام بزارم برای باندمیزارم روی ضبط (بنظرت صدای رو زیاد بی کیفیت نمی کنه؟)
حالا نوجکس باندی که من گرفتم بهتره یا6972که دوستم میخوادبگیره؟خودمونی بگو.ناراحت اصلا نمی شم فقط میخوام بدونم.آخه دوستم میخوادرومو کم کنه!میتونه؟
nojex
7 October 2007, 12:29 AM
خواهش میکنم . وظیفس
خوب با توجه به باند عقب نیازی به امپ ندارید حالا جلو رو هم عوض کردید خوب بهتره . میتونید باز فیدر رو به وسط برگردونید
در مورد دوستتون
باند های 6972 باند های مناسبی هستند . کیفیتشون هم بد نیست و با ضبط هماهنگی خوبی داره . نیازی به تعویض باند جلو که نیست . چون با همون ترفند دوست خوبم جناب mr.designبه راحتی میشه کیفیت قابل قبول ( البته نه عالی ) ایجاد کرد .
در مورد رقابت تفاوت چندانی نیست . البته چون ضبط شما قوی تر هست و 4 باند حرفه ای دارید از نظر تفکیک صدا و قدرت وضع بهتری دارید . فکر نکنم سیستمش به پای شما برسه . البته 6972 با امپ و ساب ترکیب خوبی داره اما در این حالت فقط صدای بم داره که با توجه به ضبط آن چنان قابل قبول نیست :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.