PDA

View Full Version : رينگهاي اسپورت واقعا با دوامند ؟

سينا86
9 February 2005, 01:51 AM
رينگها با اشكال گوناگون وطرح هاي مختلف خيلي زيبا ولي واقعا دوام كافي رو دارند تا بشه با اونا با سرعت زياد حركت كرد ؟

Evanescence
9 February 2005, 09:29 AM
اگر كيفيت ساخت خوبي داشته باشن (رينگهاي ساخت آلمان و ايتاليا و نه چيني و تايواني) چرا كه نه ؟ ولي بازهم در عبور از تمام دست اندازها بايد با احتياط بيشتري عبور كني مخصوصا اگر لاستيكهات فاق كوتاه باشن بايد خيلي مراعات كني

علی سلیمی
9 February 2005, 02:41 PM
والا ما كه دست رو هر رينگي ميزاريم بالاي 1 مليون تومنه٬ يه رينگ چند روز پيش ديدم 3 مليون تومان :( رينگاي عقب 18 و رينگاي جلو 17 اما فكر ميكنم معيار هاي بيشتر و مناسب تري براي انتخاب باشه٬ و همون طوري كه Evanescence, عزيز گفت و اونطوري كه من شنيدم و ميدونم بهترين رينگ ها رينگ هاي ساخت كشور آلمان و ايتاليا هست كه علاوه بر زيبايي و قيميت بالا از استحكام بسيار بالايي برخوردار هستند كه البته تو اين همه دست انداز و چاله هاي تهران و جاده ها (اوليش جاده ساوه)‌ فكر ميكنم اگر علاوه بر رينگ از كمك اسپرت هم استفاده بشه بهتره (البته به همراه تقويت جلو بندي) 8) (سايز رينگ هم شرط بسيار مهمي هست٬ و تو شتاب و سرعت ماشين خيلي تاثير گذار هست)

اين راهنمايي رو هم بكنم كه چون من خودم اين چند وقت دنبال رينگ و لاستيك مناسب ميگشتم بگم كه رينگاي الماني و ايتاليايي تو بازار تهران خيلي آسون پيدا نميشه و قيميت هاشونم تو چند نمونه ايي كه من ديدم بالاي يك و نيم مليون بود٬ و از طرفي رينگاي متفرقه يا درجه دو رو هم خيلي جاي رينگ آلماني ميخواستن قالب كنن.

Evanescence
9 February 2005, 03:09 PM
والا ما كه دست رو هر رينگي ميزاريم بالاي 1 مليون تومنه٬ يه رينگ چند روز پيش ديدم 3 مليون تومان

بابا مايه دار :o :!:

يك رينگاي 15 اومده آلماني روي 405 و پرشيا هم زياد ميندازن قيمتش هم 1.1 مليون هستش در ضمن من شنيدم رينگاي ايتاليايي از بقيه رينگها سنگينترن (در حالي كه نبايد باشن)

master
9 February 2005, 05:21 PM
تو جاده هاي ايران من با رينگ شديدا مخالفم و الانم رينگ استاندارد رو ماشينمه

من از رينگ 17 و كمك فنراي اسپرت فقط يه كمر درد مضمن برام مونده همين :x

payamix
9 February 2005, 05:50 PM
...من از رينگ 17 و كمك فنراي اسپرت فقط يه كمر درد مضمن برام مونده همين :x

اين حرف كاملن درسته٬ اشتباه من و ايشون رو تكرار نكنيد. :oops:

علی سلیمی
9 February 2005, 08:50 PM
يك رينگاي 15 اومده آلماني روي 405 و پرشيا هم زياد ميندازن قيمتش هم 1.1 مليون هستش در ضمن من شنيدم رينگاي ايتاليايي از بقيه رينگها سنگينترن (در حالي كه نبايد باشن)

Evanescence, عزيز بايد ببينيم هدف و منظور آقا سينا از انداختن رينگ چيه؟ زيبايي ماشين؟‌ (رينگ 17 آلماني با فاق 40-45 فكر ميكنم مناسب باشه)٬ يا سلامت ماشين براشون بيشتر مهمه (همين رينگايي كه شما گفتي فكر ميكنم مناسب باشه علي رغم قيميت زيادشون)٬ و يا هم زيبايي و هم سلامت ماشين (اگه يه همچين رينگ ايي پيدا كردي آقا ما رو هم خبر كن).

اما پيام و مستر عزيز ميتونم بپرسم شما روزي چند ساعت پشت فرمون ميشينيد؟ چون خود من زياد كه ميشينم پشت فرمون كمردرد ميگيرم (فرقي هم نداره پرايد٬ پاترول٬‌ نيسان سرانزا٬ پژو و ..) اين سوال رو ميپرسم براي اينكه ميخوام بدونم رينگ 17 با 3-4 ساعت نشستن پشت فرمون واقعا اين مشكل رو تا اين حد ايجاد ميكنه؟ (من ترجيح ميدم ماشينم از بيرون خوشگل بشه حتي با رينگ 18 اما تو ماشين عذاب بكشم و خيس عرق بشم :arrow: )

از بحث اصلي خارج نشيم بهتره٬ اگر شخص ديگه ايي از دوستان هست راجع به استحام رينگاي اسپرت توضيحات جامع تري بده بهتره 8)

پيام جان متوجه منظورت شدم٬‌ فرقش مثل نشستن تو پژو آر دي هست كه كوچترين دست اندازي رو به خصوص وقتي كه عقب نشستي احساس ميكني٬ اما تو 405 جي ال ايكس اصلا اون رو احساس نميكني٬ اين مثالي رو كه زدم من يك بار با يه دست انداز و با سه ماشين (405 و پرايد و آر دي) تجربه كردم نتايج رو هم به ترتيب نوشتم.

payamix
9 February 2005, 08:57 PM
اصلن بحث زياد يا كم رانندگي كردن نيست٬ توي خيابون اتومبيل شما كوچكترين دست اندازي كه اتومبيل هاي ديگر حتا اون رو احساس هم نميكنند٬ تمام اتاق رو به لرزه در مياره.

Hamed
9 February 2005, 10:00 PM
با رينگ اسپورت هم اندازه رينگ فابريك هم همينطوره؟

payamix
9 February 2005, 10:08 PM
خير
بحث رينگ 17 بود. :P

Evanescence
9 February 2005, 10:12 PM
بهترين حالت اينه كه آدم يك رينگ 15 قشنگ و درست حسابي بندازه . هم ماشين از استانداردش خيلي دور نميشه هم آدم به هدفش كه زيبايي بيشتر و تا حدودي هندلينگ بهتره ميرسه .

با رينگ اسپورت هم اندازه رينگ فابريك هم همينطوره؟

شما وقتي كه رينگ اسپرت ميندازين حتي اگر هم اندازه رينگ فابريك باشه باز هم كمي ماشين رو از استاندارد خودش خارج كرديد (پهناي بيشتر لاستيك - سنگينتر بودن رينگهاي اسپرت)