PDA

View Full Version : با این گوشی u600 چه کنم من ؟

arshiha
22 September 2007, 11:52 PM
سلام . من تازه عضو شدم نصب برنامه روی u600 رو بلد نیستم البته jad وjar رو بلدم ولی تمام برنامه های جاوا که من دارم فقط دارای jar هستند بعدش از یه سایت کلی برنامه گرفتم که نوشته بود فقط برا این گوشیه ولی پسوندش jad یاjar نیستش مثلا sis mf

کمکم مکنید ؟ فقط یه راهنمایه کوچیک ! ممنونم:icon_cry:

PAYAM
23 September 2007, 12:19 AM
يه برنامه‌اي رو دوستان معرفي كرده بودن قبلا كه با Drag&Drap كردن فايل Jar روي اون، فايل Jad رو تحويل مي‌داد. اسمش يادم نيست.
از گوگل هم يه كمكي بگيريد.

saeidddm
23 September 2007, 08:30 AM
سلام . من تازه عضو شدم نصب برنامه روی u600 رو بلد نیستم البته jad وjar رو بلدم ولی تمام برنامه های جاوا که من دارم فقط دارای jar هستند بعدش از یه سایت کلی برنامه گرفتم که نوشته بود فقط برا این گوشیه ولی پسوندش jad یاjar نیستش مثلا sis mf

کمکم مکنید ؟ فقط یه راهنمایه کوچیک ! ممنونم:icon_cry:
سلام:
دوست من براي تبديل کردن jar به jad شما احتياج به نرم افزار JadMaker داريد.اگر با سرچ کردن نتونستيد پيدا کنيد بگيد تا براتون آپلود کنم.حجمش هم خيلي کمه.بعد از دانلود اون رو اجرا کنيد سپس فايل jar رو که ميخوايد jad اون هم داشته باشين راست کليک و makeJad رو انتخاب کنيد يا از روشي که دوست خوبمون فرمودن استفاده کنيد.اگه مشکلي با اين برنامه داشتين حتما" بگين.براي نصب برنامه هم روي گوشي آقاي tazmani اون رو توضيح دادن البته رو گوشيهاي جديد سامسونگ با پلتفرمهاي جديد نصب برنامه به همين شکله مثل d830...حالا من به طور خلاصه براتون توضيح ميدم.
با استفاده از کد
4678255#*#9998*
(از چپ به راست)
که در صفحه ي اصليه موبايل ميزنيد جاوا رو اکتيو کنيد.
برنامه ها رو تو قسمته other خود گوشي بريزين . رو فايل جد کليک کنين...والسلام.

tazmani
24 September 2007, 09:05 PM
یک سر به این تاپیک بزنید : http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=36142