View Full Version : sms هام failed میشه!!!!ریست کردم ولی درست نشد!!!
melody66
21 September 2007, 03:10 PM
سلام.من گوشیم 6630 هست و 2،3 روزه که smsهام failed میشد.بهم گفتند گوشی احتمالاً ویروسی شده.من هم از phone memory و memory card بک آب گرفتم و گوشی رو ریست کردم و تنظیمات گوشی به تنظیمات کارخانه برگشت.قبل از اینکه restore کنم همه ی sms ها send میشه ولی وقتی phone memory و memory card رو restore میکنم دوباره sms ها failed میشه و وقتی error میده که failed شده میرم تو details که این پیغام میاد:general: memory full.close some application and try againe ضمناً 50MB از memory card و 6080KB از phone memory آزاده.همه ی sms هایی هم که روی phone memory بود به memory card منتقل کردم.حالا نمیدونم چه کار کنم.بعید میدونم مشکل از تنظیمات باشه ولی مطمئن هم نیستم که نباشه.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون الآن هیچ کدوم از sms هام send نمیشه و failed میشه:icon_cry:.
Y@TA
22 September 2007, 02:04 AM
گوشی رو بدون مموری کارت ، استفاده کن ، امتحان کن شاید جواب گرفتی
اگه شد ، بگو تا راه حل ارائه بشه
tower-crane
22 September 2007, 02:13 AM
دوست من وقتی شما زیستور می کنی دوباره همون آش میشه همون کاسه ok?
منظورم اینه که هر مشکل و علتی که باعث میشه اس ام اس هات ارسال نشه وقتی که رستور میکنی دوباره همون مشکل و عامل به گوشیت بر میگرده یعنی مثل اینکه فرمت نکردی
از فایل مهمت بک آپ بگیر و روی pc می تونی با آنتی ویروس پاندا scan کنی چ.ن پاندا ویروس های گوشیت رو هم میشناسه.
d@nial
22 September 2007, 02:16 AM
general: memory full.close some application and try againe
این خطا منظور حافظه موقت گوشیه، اگر برنامه ای در حال اجرا دارین ببندینش ، یا با برنامه های مثل FExplorer گوشی رو Compress memory کنید .
میتونید دکمه Pen رو نگه دارید تا معلوم شه چه برنامه هایی در حال اجراست
یه مورد دیگه رو هم بگید، اپراتور خودتون چیه و به کدوم اپراتور مسیج میزنید؟
melody66
22 September 2007, 02:26 AM
گوشی رو بدون مموری کارت ، استفاده کن ، امتحان کن شاید جواب گرفتی
اگه شد ، بگو تا راه حل ارائه بشه
این کار رو کردم.ولی بدون memory card هم failed میشه.اصلاً بعد از reset دوباره مشکل به موجود میاد
Light
22 September 2007, 02:30 AM
دوستان بنده هم مشکل SMS دارم البته به یک صورت دیگه
ممنون میشم پست 188 این تاپیک رو مشاهده بفرمایید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=29557&page=15
Tommy Angelo
22 September 2007, 02:47 AM
اکثر گوشی ها چند وقته که با این مشکل دست و پنچه نرم میکنن من الجمله ماله خودم ولی این مشکل از گوشی نیست بلکه از مخابراته خط ها شلوغن این مسایل پیش میاد.
Y@TA
22 September 2007, 02:52 AM
سلام
این کار رو کردم.ولی بدون memory card هم failed میشه.اصلاً بعد از reset دوباره مشکل به موجود میاد
گوشی رو چطوری ریست میکنی ؟
با #7370#* یا از طریق منو یا با چهار کلید ( سبز ، 3 ، * ، پاور ) ؟
اگه با منو ریست کنی افاقه نمیکنه
بعد از ریست ، شماره سرویس سنتر رو چک کردی ؟
کامل توضیح بده تا دوستان کمک کنند
tabeta_03
22 September 2007, 02:58 AM
احتمال زياد از سرويس سنتر هستش ممكنه تو شهري كه هستي داران تغييرات ايجاد مكنن رو سيستم ها به هر حال از سروي سنتر هاي 500 - 501 - 505 - 510 ميتوني استفاده كني.
melody66
22 September 2007, 10:45 AM
اکثر گوشی ها چند وقته که با این مشکل دست و پنچه نرم میکنن من الجمله ماله خودم ولی این مشکل از گوشی نیست بلکه از مخابراته خط ها شلوغن این مسایل پیش میاد.
نه دوست عزیز فکر نمیکنم چون من این مشکل رو تا وقتی که restore نکردم ندارم!!!!!
melody66
22 September 2007, 10:55 AM
دوست من وقتی شما زیستور می کنی دوباره همون آش میشه همون کاسه ok?
منظورم اینه که هر مشکل و علتی که باعث میشه اس ام اس هات ارسال نشه وقتی که رستور میکنی دوباره همون مشکل و عامل به گوشیت بر میگرده یعنی مثل اینکه فرمت نکردی
از فایل مهمت بک آپ بگیر و روی pc می تونی با آنتی ویروس پاندا scan کنی چ.ن پاندا ویروس های گوشیت رو هم میشناسه.
خب من نمیدونم چه جوری اطلاعات بک آپ رو انتخاب کنم!!!!چون با pc suite بک آپ میگیرم که کلاً ازphone memory و در صورت درخواست از memory card بک آپ میگیره.به نظر شما بهتر نیست یکبار بدون اینکه از memory card بک آپ بگیرم فقط ازphone memory بک آپ بگیرم و بعد restore کنم؟؟!!!!!
melody66
22 September 2007, 11:14 AM
سلام
گوشی رو چطوری ریست میکنی ؟
با #7370#* یا از طریق منو یا با چهار کلید ( سبز ، 3 ، * ، پاور ) ؟
اگه با منو ریست کنی افاقه نمیکنه
بعد از ریست ، شماره سرویس سنتر رو چک کردی ؟
کامل توضیح بده تا دوستان کمک کنند
من گوشیمو از طریق کد#7370#* ریست کردم و شماره مسیج سنتر هم 09891100500+ هست.ببینید من از کل گوشی یعنی هم از memory card و هم phone memory از طریق pc suite که ورژن جدید هم نیست بک آپ گرفتم و memory card رو فرمت کردم و بعد گوشی رو از طریق کد #7370#* ریست کردم که وقتی گوشی بالا اومد به تنظیمات کارخانه برگشته بود.در این مرحله هر مسیجی که میزنم send میشه ولی تا اینکه phone memory و memory card رو restore میکنم smsها failedمیشه و دوباره همون error رو میده!!!!!!! من به نظرم بهتره یک بار بدون اینکه از memory card بک آپ بگیرم فقط از phone memory بک آپ بگیرم و memory card رو فرمت کنم و دوباره گوشی رو ریست کنم و phone memory رو restore کنم!!!!به نظرتون این کار رو انجام بدم؟؟؟؟!!!!
tower-crane
22 September 2007, 11:44 AM
دوست عزیز شما اصلا چرا بک آپ می گیری؟
پیشنهاد میکنم فای لها و عکس ها یا هرچیزی که برات مهمه رو بریزی تو کامپیوتر از دفترچه تلفن هم بک آپ بگیر (بریز روی سیمکارت) بعد گوشیت رو فرمت کن چه لزومی داره همه مموری کارد و فون مموریت رو دوباره برگردونی؟!
میتونی برنامه ها رو هم دوباره نصب کنی چیزی که تو این سایت زیاده برنامه هست!
kimia84
22 September 2007, 12:06 PM
مشکل Send نشدن SMS و Failed شدن اون مربوط به مخابرات است. چون هم گوشی من و تمام اطرافیانم این مشکل رو پیدا کرده.
soheil86
22 September 2007, 12:08 PM
آخه شما 600 کیلو بایت فقط توی فون مموری حافظه ی آزاد داری این خیلی کمه.... یه سری از فایلهای فون مموریتو یا پاک کن یا به مموری کارت منقل کن.... تا حداقل 2 مگ خالی داشته باشی؛ حالا یه مسیج بفرست ببین میره یا نه ؟؟
اصلا هیچ حافظه ای رو نباید تا ما تحت پر کرد هم سرعت پایین میاد و هم یه سری مشکلات دیگه پیش میاد.
اصغر
22 September 2007, 01:09 PM
سلام
گوشي خانم من هم اين مشكلو داره ولي وقتي به گوشي من تست مي زد ميومد. بعد معلوم شد كه فقط به دوستش كه الان كيشه نمي ره ولي من كه مي زنم مي ره. يعني مشكل هم از مخابراته هم از گوشي. يه مشكلي پيدا شده كه بعضي گوشي ها به بعضي مقاصد SMS هاشون نمي ره. هر دو گوشي من و خانمم نوكياست سرويس سنترشونم يكيه مموري هم 5 مگ خالي داره ولي اين مشكل هنوز هست يعني بعضي گوشي ها با مخابرات ايران مچ ترند.
يا مثلن كنار هم تو فرودگاه نشسته بوديم من بلوتوث ها رو سرچ كردم 10 تا گوشي و يك كامپيوتر پيدا كرد مال همسرم فقط 5 گوشي رو پيدا كرد :icon_sad: ايشونم مطابق معمول (البته به شوخي) فرمودند براي خودت گوشي خوب خريدي براي من گوشي آشغال:icon_arro
soheil86
22 September 2007, 01:24 PM
آخه ایشون میگه اگه فرمت کنم مشکل بر طرف میشه .... در ضمن اصلا مسیج سنت نمیشه که بگیم به شماره مربوطه .... اگه مشکل از شماره ی طرف مقابل بود باید موقع دلیور شدن مشکل پیدا میکرد...
من این حالتی کم مسیجم سنت نشه توی 3 حالت برام اتفاق میفته
1-وقتی به این شماره های شلوغ ( مثل مسابقاتی که تلویزیون مطرح میکنه) میخوام مسیج بفرستم
2-وقتی جایی باشم که آنتنم ضعیف باشه
3- یه حالت خاص هم که فقط برای من و اونم فقط با یه شماره برای من اتفاق افتاد ( شماره ی مقابل هم ایرانسل بود)
اگه شماره ی طرف رو از توی فون بوک انتخاب میکردم سنت نمشد، ولی وقتی شماره رو خودم دستی وارد میکردن سند میشد. (البته این مشکل با فرمت گوشیم درست شد)
melody66
22 September 2007, 02:00 PM
دوست عزیز شما اصلا چرا بک آپ می گیری؟
پیشنهاد میکنم فای لها و عکس ها یا هرچیزی که برات مهمه رو بریزی تو کامپیوتر از دفترچه تلفن هم بک آپ بگیر (بریز روی سیمکارت) بعد گوشیت رو فرمت کن چه لزومی داره همه مموری کارد و فون مموریت رو دوباره برگردونی؟!
میتونی برنامه ها رو هم دوباره نصب کنی چیزی که تو این سایت زیاده برنامه هست!
خب نوشته های note رو که رو phone memory هست رو میخوام:icon_cry:
melody66
22 September 2007, 02:04 PM
نمیدونم والا گیج شدم!
tower-crane
22 September 2007, 04:35 PM
خب نوشته های note رو که رو phone memory هست رو میخوام:icon_cry:
نوشته های نت رو هم با بلوتوٍث به pc بفرست به همین راحتی
اگر بلوتوث نداری اگر زیاد نیست به گوشی یکی بفرست بعد دوباره برگردون
Light
22 September 2007, 05:11 PM
سلام
گوشي خانم من هم اين مشكلو داره ولي وقتي به گوشي من تست مي زد ميومد. بعد معلوم شد كه فقط به دوستش كه الان كيشه نمي ره ولي من كه مي زنم مي ره. يعني مشكل هم از مخابراته هم از گوشي. يه مشكلي پيدا شده كه بعضي گوشي ها به بعضي مقاصد SMS هاشون نمي ره. هر دو گوشي من و خانمم نوكياست سرويس سنترشونم يكيه مموري هم 5 مگ خالي داره ولي اين مشكل هنوز هست يعني بعضي گوشي ها با مخابرات ايران مچ ترند.
يا مثلن كنار هم تو فرودگاه نشسته بوديم من بلوتوث ها رو سرچ كردم 10 تا گوشي و يك كامپيوتر پيدا كرد مال همسرم فقط 5 گوشي رو پيدا كرد :icon_sad: ايشونم مطابق معمول (البته به شوخي) فرمودند براي خودت گوشي خوب خريدي براي من گوشي آشغال:icon_arro
به نظر بنده هم دقیقا همین موردی که جناب اصغر فرمودند درست هست ایراد هم از گوشیه هم از مخابرات . البته چه ایرادی خدا می دونه ! فکر کنم جالب ترین مشکل SMS رو من دارم : بنده 2 تا خط دارم خط اولم که روی این گوشی هست هیچ مشکلی نداره ولی وقتی خط دوم رو روی این گوشی میزارم به هیچ عنوان نمیتونم SMS بفرستم { دریافت می کنم مکالمه هم مشکلی نداره } فقط نمیشه SMS فرستاد پیغام میده Unable To Send Message . حالا همین خط دوم رو روی یک گوشی دیگه میزارم بدون مشکل کار میده !
melody66
23 September 2007, 03:11 AM
نوشته های نت رو هم با بلوتوٍث به pc بفرست به همین راحتی
اگر بلوتوث نداری اگر زیاد نیست به گوشی یکی بفرست بعد دوباره برگردون
از note هام گذشتم ولی مشکلم حل شد
melody66
23 September 2007, 03:42 AM
دوستان من مشکلم حل شد ولی طبق ضرب المثل همیشگی که میگن نمیشه هم خدارو خواست هم خرمارو .منم از note که جز اطلاعات روی phone memory بود گذشتم.من smsهام که روی phone memory بود رو روی memory card کپی کردم و بعد memory card رو از گوشی در آوردم و این دفعه بدون فرمت کردن memory card گوشی رو ریست کردم.بعد از ریست کردن دوباره memory card رو روی گوشی گذاشتم.این دفعه ، هم sms هام رو داشتم و هم میتونستم sms سند کنم.ولی اطلاعات note رو که روی phone memory بود رو از دست دادم چون دیگه restore نکردم.در واقع back up نکردم که بخوام restore کنم.ولی حالا میخوام ببینم میشه از بک آپ های قبلی note رو برگردونم یا نه چون اطلاعات phone memory رو روی pc زدم ولی برای برگردوندنشون note ها منتقل نشده!!!ولی فعلاً مهم اینه که میتونم sms بفرستم و از همگی دوستان از جمله مدیران سایت یک دنیا ممنونم و از اینکه برای مشکلم ارزش قائل شدید نهایت تشکر رو دارم.انشاالله در هر موردی که اطلاع داشتم حتماً جبران میکنم.ضمناً به دوستانی که گفته بودند مشکل از مخابرات هست باید بگم بله.همگی درست میفرمایید.من همین الآن هم که smsهام sendمیشه با بعضی شماره ها مشکل دارم و failedمیشه ولی خود من در این مواقع اول این smsهای failedشده به این شماره ها رو توی draft میریزم و بعد از اونجا send میکنم که در این حالت smsها ارسال میشه البته همچنین مشکلات متعدد و متفاوتی در هر گوشی و در هر خطی فرق داره ولی برای من این روش کارساز بود!!! امتحانش ضرر نداره دوستان. باز هم ممنون و متشکر.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.