View Full Version : تویوتا یاریس Yaris
gongsta_021
19 September 2007, 04:11 AM
با عرض سلام
باتوجه به قوانینی که مسولین شب میخوابن صب یه قانون جدید میزارن و قانون مالیات بیشتر برای خودروهای با مصرف بیشتر از 6 لیتر
شرکت ایرتویا تصمیم به وارد کردن مدل یاریس دارد و مقدماتش انجام شده و این خودرو که 13 هزار دلار قیمتشه میتونه زیر 25 تومن عرضه بشه من اطلاعاتی راجب موتورش ندارم اگه کسی میتونه کمک کنه که اگاهیمون از این خودرو بیشتر بشه
اینم چند تا عکس
[Only registered and activated users can see links]
nojex
19 September 2007, 10:57 AM
یاریس که در حقیقت با صندوق دار شدن echo شکل گرفت خودروی کلاس b-c تویوتا هستش و در دو مدل hatch back و sedan تولید میشه .
در مورد قیمت همونطور که فرمودید در حدود 20 - 22 میلیون باید باشه . اما خوب کلاس بدنه و سطح تجهیزات آن چنان خریدار رو مجذوب نمیکنه .
امکانات :
موتور 1300 84 اسب با گیربکس 5 دنده دستی یا 1500 105 اسب با گیربکس 5 دنده دستی یا 4 اتوماتیک
در فول ترین مدل :
سیستم صوتی mp3 + changer + 4 speaker
airbag راننده + سرنشین + پرده ای + زانوی راننده
کمربند پیش کشنده
تریپ کامپیوتر
شیشه و آینه برقی
مه شکن
ریموت + immobilizer
َABS + EB+ AB-i
فرمان چرمی + کنترل سیستم صوتی
و ...
اما خوب مثل camry اگه بخوان مدل های عربی رو بیارن باید فقط منتظر مدل 1300 با سطح پایین تجهیزات بود .
فروزنده
10 October 2007, 05:54 PM
به نظر من 25 تومن نمی ارزه .همه جای دنیا خودرو های هیبریدی داره به فروش میرسه اونوقت اینجا هم گیر دادن به گاز سوز شدن اونم با اون کارکرد افتضاحش تو موتور.ومصرف زیر 6 لیتر فردا هم میگن فقط گاز سوز باید وارد بشه!!!
reza_s29
10 October 2007, 06:42 PM
یاریس مدل تکامل یافته اکو هست و یه چیز جالب تو اکو این بود که صفحه کیلومتر وسط داشبورد بود نه جلوی راننده ولی در کل ماشین خوب ودارای تمامی استانداردهای اروپایی و اگر هم زیر 25 بدن رقیب سر سخت زانتیا و مگان و مزدا 323 هست (این نظر کاملا شخصی است)
rezasmile
10 October 2007, 09:02 PM
یاریس مدل تکامل یافته اکو هست و یه چیز جالب تو اکو این بود که صفحه کیلومتر وسط داشبورد بود نه جلوی راننده ولی در کل ماشین خوب ودارای تمامی استانداردهای اروپایی و اگر هم زیر 25 بدن رقیب سر سخت زانتیا و مگان و مزدا 323 هست (این نظر کاملا شخصی است)
lمن فکر نمی کنم این ماشین از نظر طراحی و فنی حرفی برای گفتن در مقابل زانتیا و مخصوصا مگان داشته باشه و به نظر بنده هم به این قیمت نمیارزه:icon_razz
benyamilan
11 October 2007, 12:00 AM
الان دیگه با این وضعیت بنزین کسی به طراحی و تجهیزات اضافی نگا نمیکنه فقط ماشینی میخرن که کم میسوزونه
نمونش همین 206 SD هست که با اون ریختش داره روز به روز تو خیابونا بیشتر و بیشتر میشه...
RF51
25 February 2008, 11:08 PM
ظاهرش که بد نیست ، امکانات اولیه رو هم از لحاظ راحتی و هم ایمنی داره . برادرم از یکی از نمایندگی های ایرتویا پرسید میگفتن تا عید میاد ، مدل 2008 به قیمت 21 میلیون . با گارانتی 5 سال یا 100 هزار کیلو متر ، سندش رو هم انور سال میدن . به نظرم عالیه و بازار بسیاری از خودرو های ایرانی مثل پارس 20 میلیونی و ... رو می لرزونه.
arman2587
1 March 2008, 09:07 PM
قیمتش امروز اعلام شد مدل 1300 سی سی
23.600 دنده ای
25 اتوماتیک
27 فول اسپشیال
5 سال گارانتی یا 100 هزار کیلومتر
به نظر من قیمتش یه ذره بالاست ولی اگه من باشم بین این ماشین و زانتیای 28.5 میلیونی و مگان 1600 28 میلیونی و همچنین اوانته حتما یاریس رو انتخاب میکنم (برای کسایی که قدرت و شتاب زیاد براشون مهم نیست و برای توی شهر استفاده می کنند به نظرم عالیه)
البته باید ببینیم فرق بین فول اسپشیال با بقیش چی هست
ایا امکاناتش مثل abs , ebd , airbag و سیستم صوتی روی مدل های معمولی هم وجود داره یا برداشتن؟؟
بهرحال ایرتویا از داغی بازار استفاده کرده
nojex
1 March 2008, 09:49 PM
23.600 دنده ای
25 اتوماتیک
27 فول اسپشیال
قیمتش واقعا زیاده . برای یک موتور 1300 سی سی و یک بدنه در این ابعاد خیلی قیمت بالایی داره فکر نکنم با این قیمت تو بازار بتونه رقابت کنه
Raminium2001
2 March 2008, 11:10 AM
متاسفانه ایرتویا طمع کرده. ماشین 1300 با این امکانات نمیتونه همچین قیمتی داشته باشه. این ماشین رو 18 تومن میدادن، همه بازار رو می گرفت. ولی با این قیمت هیچ فروشی نخواهد داشت. مگه بنزین آزاد لیتری چنده؟ لیتری 500 هم حساب کنیم با اختلاف قیمت 10 میلیونی با خانواده پر مصرف و تکنولوژی پایین 405 میشه 20 هزار لیتر بنزین آزاد خرید. حالا با 206 یا ... مقایسه کنید.
vahid_3851261
10 March 2008, 01:59 AM
با سلام
در مورد خودروي تويوتا ياريس كه به تازگي تبليغات زيادي از اون تو روزنامه ها شده با اجازتون چند مطلب برگرفته از سايت تويوتا مي نويسم:
تويوتا ياريس خودرويي با حجم موتور كم(cc1300 ) در 4 مدل : LiftBack-LiftBack S-Sedan-Sedan S در حال توليد و فروش است
كه قيمتهاي آنها بترتيب 13.725$-12.225$-13.025$-11.350$ است البته بايد توجه داشت كه ايران 90% گمرك و عوارض روي اين خودرو مي كشد.
البته بايد توجه داشت كه فقط مدل Sedan آن توسط ايرتويا به ايران آورده شده است
و قيمت دنده اتومات فول اسپيشال آن 26.950.000 تومان
دنده اتومات معمولي آن 24.950.000 تومان
و دنده اي معمولي آن 23.600.000 تومان مي باشد
جديداً اين خودرو در بين خودروهاي كم مصرف جهان(خودروي سبز) رتبه 4 را از آن خود كرده است كه از اين نظر خودروي كم مصرفي است بطوريكه مسافت 50 كيلومتري داخل شهر را تنها با يك گالن سوخت(4.5 ليتر) طي مي كند و با همين ميزان سوخت 60 كيلومتر را در بزرگراه ها مي پيمايد.
نكته بسيار جالب در مورد اين خودرو اينست كه با وجود اشاره روزنامه و اطلاعيه ايرتويا مبني بر 1300 CC بودن اين خودرو اما در سايت تويوتا بوضوح حجم موتور 1500 cc بچشم مي خورد كه در جاي خود قابل تامل است
Senator
10 March 2008, 02:28 AM
متاسفانه ایرتویا طمع کرده. ماشین 1300 با این امکانات نمیتونه همچین قیمتی داشته باشه. این ماشین رو 18 تومن میدادن، همه بازار رو می گرفت. ولی با این قیمت هیچ فروشی نخواهد داشت. مگه بنزین آزاد لیتری چنده؟ لیتری 500 هم حساب کنیم با اختلاف قیمت 10 میلیونی با خانواده پر مصرف و تکنولوژی پایین 405 میشه 20 هزار لیتر بنزین آزاد خرید. حالا با 206 یا ... مقایسه کنید.
خوب نكتش اينجاس كه اگه اين ماشين 18 تومن بود اونوقت ايران خودرو بايد تغيير كاربري ميداد ميرفت تو كار مونتاژ دوچرخه البته از نوع پژوئيش:icon_lol:و بعدشم كلي بيكار ميشدن و چنتا نقطه:icon_mrgr
nojex
10 March 2008, 04:43 AM
نكته بسيار جالب در مورد اين خودرو اينست كه با وجود اشاره روزنامه و اطلاعيه ايرتويا مبني بر 1300 CC بودن اين خودرو اما در سايت تويوتا بوضوح حجم موتور 1500 cc بچشم مي خورد كه در جاي خود قابل تامل است
البته چون مدل های وارداتی معمولا با مدل های بازار عربی یکی هستند باید شاهد مدل 1300 در ایران باشیم .
این خودرو هم با موتور 1500 و هم 1300 تولید میشه اما در بازار خاورمیانه مدل 1300 CC فروش داره
Majz
19 March 2008, 12:06 AM
msr839
25 March 2008, 01:38 AM
این هم تویوتا یاریس هاچ بک 2008 :icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad:
pouya_yz
25 March 2008, 03:11 PM
به نظرم که این ماشین با توجه به جادار بودن حتی با موتور 1300 سی سی 84 اسبی و با تکیه بر کم مصرف بودن و نشان تویوتا در بازار زیر 28 میلیون فروش زیادی خواهد کرد .
msr839
25 March 2008, 06:28 PM
البته اگه وارد بشه فکر کنم بازار خوبی توی ایران هم داشته باشه
ar1358
8 April 2008, 11:27 AM
آزمایش رانندگی با تویوتا یاریس
Mazhar
9 April 2008, 12:44 PM
آقا شما ميگي 23 ميليون زياده.
اين ماشين با موتور 1300 سي سي 29 ميليون قيمت گذاري شده.
واقعا هر روز دريغ از ديروز.
pouya_yz
18 April 2008, 07:13 PM
دوستان دیروز توی نمایشگاههای شریعتی چند تا یاریس صفر دیدم ... کسی از قیمت نقدی خبر داره ؟؟
ایرتویا که قیمت ثبت نامی را ظرف یک ماه دو میلیون گران کرد (مدل ساده در اسفندماه حدود 23 میلیون پیش فروش شد و در اواخر فروردین حدود 25 میلیون عجب مملکتی شده !!! )
hossputer
18 April 2008, 09:00 PM
روزنامه هفته پیش همشهری
تیپ بی رو 26 تا تیپ بی اتومات رو 27.5 و تیپ سی اسپشیال 30 تا زده بود
اما کلا ماشین ریزه پیزه ای از نزدیک بنظر نمیاد هر کی ندونه چیه فکر میکنه که حداقل موتورش 1800 باشه (زیاد کوچیک نیست ـ)
shahin SssS
18 April 2008, 09:07 PM
من این ماشینو قشم سوار شدم.با این قیمت اصلا ارزش نداره
pouya_yz
4 May 2008, 12:51 AM
امروز یک یاریس هاچ بک صفر توی نمایندگی تویوتا سر چهارراه سرسبز نارمک دیدم .
هاچ بک چطور وارد شده ؟ نمایندگی یا شخصی ؟
pesaremelli
24 June 2008, 03:12 PM
واقعن ماشین جالبیه درسته که ظاهر چندان خشنی نداره ولی تو چهرش شادابی و نشاط موج میزنه و ادم از دیدنش لذت میبره وقتی ادم اینا رو میبینه حسرت میخوره که چرا این فرقون سازای وطنی دست از سر ما ور نمیدارن تا بتونیم از سوار شدن به یه همچین ماشینایی با قیمت واقعی لذت ببریم واقعن چرا ؟
sajjadnegaresh
24 June 2008, 10:58 PM
فروش و پيش فروش ياريس
ياريس صندوق دار ([Only registered and activated users can see links])
ياريس هاچ بك ([Only registered and activated users can see links])
RoSo
24 June 2008, 11:47 PM
جالبه که قیمتی که پیشگامان ایرانیان زده از قیمت ایرتویا ارزونتره !!! من امروز زنگ زدم ایرتویا گفت 25,950 میلیون تومن تحویل 45 روزه ! ولی پیشگامان ایرانیان میده 25,500 و فکر میکنم قیمت ایرتویا بدون هزینه پلاک و اینا باشه !
چطوریه؟؟؟؟
solomio
25 June 2008, 12:25 AM
جالبه که قیمتی که پیشگامان ایرانیان زده از قیمت ایرتویا ارزونتره !!! من امروز زنگ زدم ایرتویا گفت 25,950 میلیون تومن تحویل 45 روزه ! ولی پیشگامان ایرانیان میده 25,500 و فکر میکنم قیمت ایرتویا بدون هزینه پلاک و اینا باشه !
چطوریه؟؟؟؟
سلام
میشه تلفن وادرس پیشگامان ایرانیان رو بدید؟
RoSo
25 June 2008, 12:30 AM
سلام
میشه تلفن وادرس پیشگامان ایرانیان رو بدید؟
آدرس: تهران – سعادت آباد – میدان کاج - سرو غربی - پلاک 193 ( ساختمان طلائی ) - طبقه ششم - واحد 16
کد پستی: 1997886919
تلفکس : 5-22062532-021
وب سایت : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Rapstar
25 June 2008, 10:05 AM
چطوریه؟؟؟؟
تیپ A اینقدره؟
Javid
25 June 2008, 07:57 PM
امروز يدونه هاچبكش رو توي خيابون ديدم... زياد نپسنديدم... طراحي جالبي نداره بنظر من... قيمتش هم واقعا مسخرست...
solomio
25 June 2008, 10:11 PM
از اونجایی که تو ایران بازار خودرو خیلی داغه و هر چی از mvm800 سیسی گرفته تا ماکسیمای 3000سیسی اگه کم نگفته باشم
لااقل جای مارک های در پیت ونا اشنای کشورهای اسیایی مثل پروتون جن 2 وایمپین ادم بره تویوتا بخره لااقل مطمئنه ماشینی که سواره از روی یه سری قوانین درست شده ویه کشوری نیومده مثل ایران که سمند ساخته واسه خودش یه چیزی بسازه و سر هم بندی کنه تویوتا چه با موتور کمری وچه با موتور یاریس میرزه و پولی که بابتش پرداخت میشه مثل جن 2 دور ریخته نمیشه
karash501
26 June 2008, 01:57 AM
همه قيمتهاي ايرانيان ارزونه تنوعشم خيلي خوبه ولي تا حالا نديدم كسي ازشون ماشين بگيره معلوم نيست بشه اعتماد كرد
naymz
2 July 2008, 06:40 PM
سلام
کسی با این ماشین رانندگی کرده ؟ چجوریه ؟
میارزه آدم اینقدر پول بده ؟
مدل فول اسپیشیال اش چه امکانات اضافه تری داره ؟
ممنون
morten
10 July 2008, 10:15 PM
من قیمتی که از این ماشین توی نمایشگاهای عباس آباد گرفتم این بوده
sedan :2950000
liftback:2800000
Mehrzaad
21 July 2008, 02:03 AM
آخه دوست من کجای اين ماشين قابله مقايسه با اون ماشينهاست که شما فرمودين؟!
mil-i300
21 July 2008, 05:13 PM
طبق گفته سايت رسميه شرکت سرمايه گذاري پيشگامان ايرانيان
ورود خودروی یاریس هاچ بک به کشور ممنوع شد...!!!!
gardooneh
26 July 2008, 03:09 PM
کسی هست این ماشین خریده باشه ؟ چجور ماشینیه؟
MSv-Classic
2 August 2008, 11:16 AM
ما يكي از آشنايان تيپ a اين خودرو رو خريده...همين رو بگم كه از نظر طراحي بسيار ضعيفه(البته نظر شخصي من اينه).
مثلا قرار گرفتن صفحه كيلومتر در وسط خودش خيلي تو ذوق ميزنه و وقتي پشت فرمونش ميشيني ميبيني هيچي جلوت نيست انگار داري فرغون هل ميدي:icon_mrgr
امكانات تيپ c خوبه ولي تيپ a هيچ حرفي براي گفتن نداره...شيشه هاش هم دستيه!!
به هيچ وجه من الوجوه به قيمتش نمي ارزه...
hessam.dev
29 August 2008, 04:18 PM
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی ،
همانطور که دوستان گرامی اشاره کردند ، یاریس قیمت خیلی بالایی دارد . تیپ C این خودرو توسط شرکت ایرتویا با قیمت 28850000 تومان فروخته می شود که برای خودرویی با موتور 1300 سی سی با حداکثر قدرت 84 اسب بخار قیمت بسیار بالایی محسوب می شود . البته گویا طبق اعلام شرکت ایرتویا نوع 1500 سی سی از این خودرو نیز در حال وارد شدن می باشد که در آن صورت احتمالا قیمتی بالای 30 میلیون تومان خواهد داشت . در صورتی که با حدود 8 میلیون بیشتر می توان کرولا GLI 2008 را خریداری کرد و طیف وسیع تری از امکانات را در اختیار گرفت . البته این نظر شخصی بنده است . بنده شخصا طراحی داخلی این خودرو را نمی پسندم .
یک سؤال هم از دوستانی که تجربه ی رانندگی با این خودرو را داشتند ، دارم : آیا شتاب و قدرت این خودرو برایشان قابل قبول بوده است ؟
با تشکر ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.