PDA

View Full Version : قیمت روز بنزین در بازار آزاد

meslehichkas
18 September 2007, 10:51 AM
دوستان سلام
لطفا در این تاپیک قیمت روز بنزین و جایگاههایی که میشه اونجا بنزین آزاد زد (قیمت مشخص شود) رو بیان بفرمائید

m_eslam
28 November 2007, 04:09 PM
تهران از 400 تا 600.
400 تومني پمپ بنزين همت - نرسيده به ستاري.
600 تومني هم همه جا پيدا ميشه بسته به ساعت خريد و مرام فروشنده.

YasharX
28 November 2007, 06:09 PM
چقدر گرونه بابا 250 - 300 قيمت دارم !!!

كسي هست كه 350 ليتر و 100 هزار تومن ميفروشه !!

kickerboy
28 November 2007, 06:13 PM
قیمت من 400 تومان با پول پمپ البته دیگه ما رو می شناسه ، اونم ساعت 1 بعد از نیمه شب ، یه جایی تو خیابون آزادی ، ( می ترسم بیان کشیک بزارن دیگه نشه بنزین آزاد هم زد ) .
اینم بگم که 400 تومان با پمپ وقتی که 60 لیتر بزنی ، کمتر از 60 لیتر قیمت میره بالا ، می شه همون لیتری 500 ت
دلیلش هم اینه که تو این مملکت فقط راننده تاکسی ها بنزین واسه فروش دارن و در روز مثل اینکه می تونن 2 بار پمپ برن یا شایدم 1 بار اما در هر صورت تا سقف 60 تا مجاز هستند که بزنن و اگر 30 تا بزنه بقیه بنزینش می سوزه یعنی دیگه نمی تونه بره پمپ .

امید وارم پستم سیاسی نشده باشه (-: :icon_mrgr

نيما 2
29 November 2007, 04:06 PM
300 تومان ، پمپ بنزین ولنجک ، اول صبح برین مثلا ساعت 6

PAYAM
30 November 2007, 02:13 AM
بهترین راه اینه که بنزین‌تونو مستقیم از تاکسی‌هاو وانت‌بارها بخرید.
من کاشان لیتری 100 یا 150 تومن می‌خرم، تهران هم لیتری 200 تومن. (بدول پول بنزین)
ولی پمپ بتزین‌ها چون حساسیت روشون بیشتر هست معمولا گرون‌تر می‌دن، ولی بازم بیشتر از 300 تومن نباید داد.

m_eslam
1 December 2007, 10:24 AM
خوب اين قيمت خريد شما روي كارت سوخته ، 100 تومن هم بايد به جايگاه بابت هر ليترش پرداخت كني ، بازم ميشه همون 400 تومن ديگه! يا شايد من دارم اشتباه ميكنم.

alidesign
1 December 2007, 10:32 AM
کرج - بلوار ملاصدرا - 12 شب به بعد لیتری 400 با پمپ :icon_surp:icon_surp:icon_surp:icon_surp:icon_surp

m_eslam
1 December 2007, 10:35 AM
قيمتش خوبه ، اما براي من نميصرفه! بايد 6 ليتر بسوزونم تا برم اونجا و برگردم.

kevin_m_bb
1 December 2007, 01:22 PM
ما هم کارت می خریم(بهترین روش).هر ماه 450 لیتر شارز می شه و آخر ماه به صاحب کارت 135000 تومن می دیم

Hamed
1 December 2007, 04:48 PM
:matrix:ما میخریم 200
ماهی 450 تا 90000 تومن

m_eslam
1 December 2007, 05:54 PM
:matrix:ما میخریم 200
ماهی 450 تا 90000 تومن

خوش ب هحالت ، ما يه 100 تا ميخوايم ، خدا برسونه.

Glimpser
1 December 2007, 07:23 PM
بهتره به راننده تاکسی های مسن پیشنهاد بدید معمولا قبول میکنند بیشتر از لیتری 200 هم قیمت ندید نرخش همینه

achachi
1 December 2007, 07:47 PM
منم 200 به صاحب کارت میدم 100 هم خود بنزین ... ولی آخر ماه 29 یا 30 ام بعضی از تاکسیا یا وانتا باقیمونده بنزین دارن و ارزون تر میتونید بگیرید ، ولی 200 به صاحب کارت به یه عرف داره تبدیل میشه .

MerDaX
1 December 2007, 09:22 PM
300 تومان ، پمپ بنزین ولنجک ، اول صبح برین مثلا ساعت 6

مطمئنين؟ 300 با احتساب هزينه پمپ يا بي پمپ؟

شما كِي امتحان كردين آخرين بار؟ شخص بود يا خود پمپ بنزين؟

X_Man
7 December 2007, 02:11 AM
یه نفر از بچه ها میگفت تو کاشان لیتری 150 به صاحب کارت میدن.

m_eslam
8 December 2007, 09:36 AM
آقا جمع كنيم بريم كاشون ، بنزين بخريم بيايم!
گويا كاشونيا با انصافتر از بعضيا هستن
اينطور كه به نظر ميرسه ، خود دولت هم بدش نمياد بنزين به قيمت آزاد رد و بدل بشه ، اينطور كارشناسانه ترين قيمت بنزين به دستشون مياد و به راحتي در سال آينده بنزين آزاد در دسترس خواهد بود.

X_Man
8 December 2007, 01:12 PM
...
اينطور كه به نظر ميرسه ، خود دولت هم بدش نمياد بنزين به قيمت آزاد رد و بدل بشه ، اينطور كارشناسانه ترين قيمت بنزين به دستشون مياد و به راحتي در سال آينده بنزين آزاد در دسترس خواهد بود.

در ظاهر که اینطور نیست, ببین به خرید و فروش گیر میدن البته تا جایی که در توانشون باشه.

یکی از بچه ها گفت تو قم کارت یه تاکسی رو خریده بوده, وقتی تو پمپ بنزین داشته میزده یه لباس شخصی میاد میگه چرا با کارت تاکسی میزنی؟ این می خواسته کم نیاره گفته کارت بابامه؛ طرف هم میگه اشکال نداره همراه بابات با شناسنامه بیاید کارت رو تحویل بگیرید که خلاصه آخرش کار به دادگاه کشیده بود و کارت تاکسی رو سوزونده بودن و....

راستی یکی دیگه هم تعریف کرد که تو یه پمپ بنزین دیگه تو قم رفته بوده بنزین بزنه و پشت ماشینش 2 تا ظرف خالی 20 لیتری واسه گازوییل بوده کخ مامور میاد گیر میده؛ اینم پر رو بازی در میاره (مامور میگه اینا چیه؟ می خوای گازوئیل بزنی؟ میگه الان نه اما اگه لازم داشته باشم میام میزنم) خلاصه طرف بازداشتش میکنه؛ چون ساعت 12:30 شب بوده یه شب هم بازداشتگاه می خوابه بعد می برنش دادگاه برای قاچاق سوخت و.... خلاصه به اونجا که منتقل میشه همه تعجب می کنن که طرف چطور این یارو رو با ظرف خالی دستگیر کرده و.....
طرف کارگاه داشته و برای اون همیشه گازوئیل با دبه می خریده. چون یه آدم عادی بوده هر کاری خواستن کردن و.....
جالب اینجاست میگه یه هفته است که میگن پروندت گم شده و سند من رو هم آزاد نمی کنند.
(حیف که نمی خوام سیاسیش کنم:icon_razz)

m_eslam
8 December 2007, 04:27 PM
در ظاهر که اینطور نیست, ببین به خرید و فروش گیر میدن البته تا جایی که در توانشون باشه.

یکی از بچه ها گفت تو قم کارت یه تاکسی رو خریده بوده, وقتی تو پمپ بنزین داشته میزده یه لباس شخصی میاد میگه چرا با کارت تاکسی میزنی؟ این می خواسته کم نیاره گفته کارت بابامه؛ طرف هم میگه اشکال نداره همراه بابات با شناسنامه بیاید کارت رو تحویل بگیرید که خلاصه آخرش کار به دادگاه کشیده بود و کارت تاکسی رو سوزونده بودن و....

راستی یکی دیگه هم تعریف کرد که تو یه پمپ بنزین دیگه تو قم رفته بوده بنزین بزنه و پشت ماشینش 2 تا ظرف خالی 20 لیتری واسه گازوییل بوده کخ مامور میاد گیر میده؛ اینم پر رو بازی در میاره (مامور میگه اینا چیه؟ می خوای گازوئیل بزنی؟ میگه الان نه اما اگه لازم داشته باشم میام میزنم) خلاصه طرف بازداشتش میکنه؛ چون ساعت 12:30 شب بوده یه شب هم بازداشتگاه می خوابه بعد می برنش دادگاه برای قاچاق سوخت و.... خلاصه به اونجا که منتقل میشه همه تعجب می کنن که طرف چطور این یارو رو با ظرف خالی دستگیر کرده و.....
طرف کارگاه داشته و برای اون همیشه گازوئیل با دبه می خریده. چون یه آدم عادی بوده هر کاری خواستن کردن و.....
جالب اینجاست میگه یه هفته است که میگن پروندت گم شده و سند من رو هم آزاد نمی کنند.
(حیف که نمی خوام سیاسیش کنم:icon_razz)
همه پمپ ها هم اينطوري نيستن ، مثلا" در خيابان پاسداران (نرسيده به چهارراه) يه پليس لباس شخصي هست كه نميگذاره با دبه بنزين بگيري و يا گاه اوقات مياد و كارتارو چك ميكنه. اما در همون محدوده توي خيابون دولت ، يه پمپ ديگه هست كه از 7 دولت آزاده.

m_eslam
10 December 2007, 10:25 AM
خوب!!! بالاخره دولت هم كم نياورد و سهميه رو از 100 ليتر درماه (3 ليتر در روز) به 120 ليتر (4 ليتر در روز) افزايش داد ، شايد اوضاع قيمت آزادش هم كمي بهتر بشه.

شهرام 2
10 December 2007, 11:26 AM
من خیلی بنزین آزاد زدم همیشه هم سوپر زدم ولی هیچوقت بیش از 400تومن نخریدم
نباید خودتو محتاج بنزین نشون بدی ومحکم با یارو صحبت کنی
حتی یکبار اون اولای سهمیه بندی 200تومن بنزین معمولی زدم (پمپهای سوپر رو شکسته بودندمنم کارت نداشتم )حتما یارومیترسید هرلحظه کارتش باطل بشه یادمه 3 تا کارت گذاشت همشون محدویت سوختگیری 3بار درروز رو اعلام کرد

X_Man
10 December 2007, 09:47 PM
من خیلی بنزین آزاد زدم همیشه هم سوپر زدم ولی هیچوقت بیش از 400تومن نخریدم
نباید خودتو محتاج بنزین نشون بدی ومحکم با یارو صحبت کنی
حتی یکبار اون اولای سهمیه بندی 200تومن بنزین معمولی زدم (پمپهای سوپر رو شکسته بودندمنم کارت نداشتم )حتما یارومیترسید هرلحظه کارتش باطل بشه یادمه 3 تا کارت گذاشت همشون محدویت سوختگیری 3بار درروز رو اعلام کرد

برای که فرقی نداره که شما سوپر میزنی یا معمولی؛ پس قیمتش هم نباید فرق کنه!!!