PDA

View Full Version : Resolution در فارونت پیج

سپندار مزد
17 September 2007, 12:48 PM
سلام
من خیلی وقت پیشا بافرونت پیج کار میکردم الان یک کاری دارم انجام میدم که از بیس کار یه اشتباهی کردم اونم این بود که در ابتدا resolution رو روی 1024 تنظیم نکرده بودم متعاقبا باعث ایجاد مشکل در مونیتور های دیگه میشه
را درست کردنش چیه؟
file / preview in browser
این راهش هست یا چیزی غیر از این

سپاسگذار

سپندار مزد
17 September 2007, 10:50 PM
اضافه میکنم که resolution روی 1280 بوده

black_benz
19 September 2007, 01:03 PM
ربطي به resolution مانيتور خودت نداره الان كسي با 640 در 480 كار نمي كنه اكسر سايت هايي كه طراحي مي شه براي resolution هاي 800 در 600 به با لا هستش براي اين كار مي توني عرض تيبل اصلي كه همه بادي در آون هستش رو 760 بزاري چون 30 تا هم براي اسكرول بغل كم ميشه يا اينكه مي توني از اين كد استفاده كني

<script type="text/javascript">
your_main_div_id.style.left=window.screen.width;

</script>

در اول خط مي توني آدي div يا تيبل اصلي بدنه سايتت رو بزاري تا عرض اون به اندازه عرض مانيتور بازديد كننده بشه

سپندار مزد
20 September 2007, 11:15 PM
ربطي به resolution مانيتور خودت نداره الان كسي با 640 در 480 كار نمي كنه اكسر سايت هايي كه طراحي مي شه براي resolution هاي 800 در 600 به با لا هستش براي اين كار مي توني عرض تيبل اصلي كه همه بادي در آون هستش رو 760 بزاري چون 30 تا هم براي اسكرول بغل كم ميشه يا اينكه مي توني از اين كد استفاده كني

در اول خط مي توني آدي div يا تيبل اصلي بدنه سايتت رو بزاري تا عرض اون به اندازه عرض مانيتور بازديد كننده بشه

سلام
شما منظورتون اینه که توی قسمت code این کدی رو که دادی کپی کنم
اگه این باشه قسمت کد سمت چپ به صورت سطر بندی عدد گذاشته توی کدو سطر past کنم
سوال بعدیم اینه که این کد رو عینن کپی کنم

قربانت

سپندار مزد
21 September 2007, 08:33 PM
سلام

شما بايد اول از همه كل سايتتون رو داخل يك تيبل قرار بديد كه همه چي داخل اون باشه بعد از اون روي تيبل كليك سمت راست كنيد در قسمت ديزاين وتيبل پراپرتيز رو انخاب كنيد حلا در قسمت width مي تونيد عرض تيبل رو 760 بزاريد يا اين كه درصدي عرض بديد مثلا بزاريد 100% يعني مانيتور بازديد كننده هر رزولوشني داشت 100% عرض رو بگير