View Full Version : سیم کارت پیام رسان ايرانسل به بازار آمد
achachi
15 September 2007, 08:21 AM
اگر...
- از پیام کوتاه (SMS) زیاد استفاده می کنید
- با ارسال عمده پیام کوتاه سر و کار دارید
- با سرویس اینترنت همراه (GPRS) کار می کنید
- به اقتضای شرایط خاص شغلی، نیاز به ارتباط مداوم با کارمندان خود و یا سرویس های کنترل از راه دور (Telemetry) دارید از 24 شهریور می توانید تنها با پرداخت 10 هزار تومان یک سیم کارت پیام رسان ویژه این خدمات خریداری نمایید!
سیم کارت های پیام رسان مخصوص پیام کوتاه و GPRS برنامه ریزی شده و با توجه به نوع کاربرد، تعرفه پیام کوتاه در داخل کشور برای آنها با 33 درصد تخفیف و نرخ سرویس GPRS به صورت نیم بها درنظر گرفته شده است:
پيام كوتاه بين خطوط ايرانسل100ر يال ---پيام كوتاه ساير خطوط100ر يال ---پيام كوتاه بين المللي منطقه یک 150ر يال پيام كوتاه بين المللي منطقه دو و سه و 1000ر يال سرويس GPRS کیلوبایتی 5 ریال
قیمتاش مناسبه ، فکر میکنم ارزنده باشه ...
achachi
15 September 2007, 08:26 AM
* سیم کارتهای پیام رسان امکان مکالمه و تغییر طرح تعرفه نداشته و با بهای 10 هزار تومان (شامل 5 هزار تومان اعتبار اولیه بدون كسر مالیات و عوارض) عرضه می شوند.
10 هزار تومان = 4.167 هزار تومان بهای سیم کارت + 833 تومان مالیات + 5 هزار تومان اعتبار اولیه
سود انباشته
16 September 2007, 09:43 PM
سلام
امروز تبلیغاتش را از تلویزیون دیدم.
کسی میدونه که این سیم کارت پیام رسان به بازار اومده یا اینکه فعلا تبلیغاتش شروع شده و در چند روز اینده وارد بازار خواهد شد؟
بهای هر SMS:
100 ریال
بهای هر کیوبابت 5 ریال یعنی یه فایل 5 مگابایتی رااگه دانلود کردین تقریبا 2600 تومان از اعتبارتون کسر میشه.
w00woow00w
17 September 2007, 12:33 AM
از 24 شهریور یعنی شنبه وارد بازار شده
سود انباشته
17 September 2007, 02:16 PM
از 24 شهریور یعنی شنبه وارد بازار شده
سلام
من از یکی از نمایندگی های ایرانسل پرسیدم گفتم نه تنها چنین چیزی نشنیدم اصلا سیم کارت پیام رسان هم ندریم!
من هم که عجله داشتم نتونستم به جاهای دیگه سر بزنم.
از دوستان کسی ادرسی از نمایندگی هایی که سیم کارت پیام رسان دارند لطف کنند اعلام کنند.
badform
20 September 2007, 04:52 AM
منمن مي خوام تو علاالدين شنيده بودن ولي نداشتن .سه روز پيش رفتم.كسي نخريده؟ و شارژ مخصوص دارن يا با همين معمولي ها شارژ مي شن؟آدرس ندارين تو تهران؟اصلا دفتر فروش اصلي ايرانسل كجاست؟
سود انباشته
20 September 2007, 08:22 AM
سلام
کسی خبر نداره که شماره شون با همون 0935 یا 0936 شروع میشه یا با شماره دیگه ای ؟
DSH
25 September 2007, 12:19 AM
خوب الان دیگه طرح پایزی زده میتونی 5 تومن بزاری رو 10 تومنت یه دونه اعتباریشو تهیه کنید اگه خواستید مکالمه هم کنید .
پیش بینی طرح زمستونی ایرانسل نون خشک بیارید ایرانسل ببرید :icon_excl:191:
metalboys
25 September 2007, 01:26 AM
خوب الان دیگه طرح پایزی زده میتونی 5 تومن بزاری رو 10 تومنت یه دونه اعتباریشو تهیه کنید اگه خواستید مکالمه هم کنید .
درسته ولی تعرفه این نوع سیم کارت پایین تر از سیم کارت معمولیه .
مثلا هزینه ارسال هر پیامک 100 ریال .
Gprs هر کیلوبایت 5 ریال . :icon_sad:
که خیلی عالیه ...
من میخوام یکیشو بخرم . :icon_cool
pedram55
28 September 2007, 01:07 PM
من خریدم ولی نمیدونم چرا توی بعضی سایتها مثی google یا یاهو نمیشه رفت .ایا تنظیمات خاصی داره و یا نوع ادرس برای gprs فرق داره ؟
metalboys
28 September 2007, 03:38 PM
از کجا خریدین ؟
تو شیراز آدرسی ندارین منم برم بخرم ؟شیراز خیلی گشتم ولی نبود ... :icon_redf
tabeta_03
29 September 2007, 08:03 PM
http://i23.tinypic.com/11tstiq.jpg
http://i22.tinypic.com/24bj9rr.jpg
am!n
30 September 2007, 03:45 AM
من خریدم ولی نمیدونم چرا توی بعضی سایتها مثی google یا یاهو نمیشه رفت .ایا تنظیمات خاصی داره و یا نوع ادرس برای gprs فرق داره ؟
دوست گرامی gprs هر سایتی را باز نمیکنه.سیم کارت پیام رسان کد اولش همان 0935؟؟؟
دوستان خبر دارن در تهران اومده یا نه؟؟؟
آیا طرح آبی و قرمز بر روی این نوع سیم کارت قابل اجراست؟؟
سود انباشته
10 October 2007, 07:45 AM
سلام
بالاخره من هم یکیش را گرفتم.
10 هزار تومن ناقابل!
نمایندگی میگفت که ایرانسل برا ما 9600تومان میده و فقط 400 تومان سودناخالص میمونه.
یه نکته مهم در مورد سیم کارت های پیام ایرانسل:
به این سیم کارت ها میشه زنگ زد و با طرف مقابل مکالمه کرد یعنی مثل یه خط یک طرفه با قابلیت ارسال پیام کوتاه و اینترنت و... هست.
ولی ایرانسل هم حقه بازی میکنه و شب ها اینترنت را قطع میکنه (بعضی شب ها) یا همین پنجشنبه و جمعه اینترنت ایرانسل به کلی قطع هست و روز ها میشه ازش استفاده میکرد.
lexus
15 October 2007, 11:31 AM
لعنت بر ایرانسل نه آنتن میده نه sms نه GPRS
5 شنبه جمعه که هیچی هیچ روزی کار نمیکنه
من موندم با چه رویی تبلیغ میکنن
منوچهري
15 October 2007, 07:55 PM
لعنت بر ایرانسل نه آنتن میده نه sms نه GPRS
5 شنبه جمعه که هیچی هیچ روزی کار نمیکنه
من موندم با چه رویی تبلیغ میکنن
دوست عزيز منصف باشيم
من خودم از اين 10 تومني ها گرفتم 3 روز 5 شنبه و جمعه و شنبه ( عيد فطر ) به غير از 5 شنبه كه كمي گير داشت اون 2 روز كاملا به نت وصل بودم و حسابي حال كردم الان هم كه پوليه خوب كار ميده فقط چند روز اس ام اس من جواب نمي داد كه امروز حل شد راحت ميره و دليوري هم ميده ...الان كاملا راضي هستم .
badform
16 October 2007, 03:12 AM
تو اهواز كه خيلي ناراضين
منوچهري
16 October 2007, 08:19 AM
ايرانسل فعلا بايد كار كنه
ولي اين سيم كارت ها :
براي تماس نيست يعني نه ميشه بهش زنگ زد و نه ميتوانيد باهاش زنگ بزنيد اگه مال بعضي از دوستان اينگونه نيست ....اتصالي كرده :icon_arro .... ولي از ديروز صبح اس ام اس هاش رديف شده و درست عمل ميكنه اينترنت اونم تست كردم عاليه....من از اين نرم افزارها استفاده ميكنم :
براي وب گردي .............. Opera
براي مديريت ايميل در اكانت جي ميل ......... Profimail
براي چت ياهو .............. IM+
گوشيمم 6630 هست
BloodReza
17 October 2007, 06:30 AM
سرعتش انترنتش چطور هست؟ در جد مطلوب هست؟
من فقط برای GPRS ی که داره میخام بگیرم ارزش داره؟
pedram55
17 October 2007, 02:00 PM
اعتباري بگير 15 تومن که اگر خاستي بتوني باهاش تماس بگيري.در ضمن حواست باشه که جشنواره ايرانسل تا اخر پائيز هست و بعد از اوون 5 شنبه و جمعه خبري از اينترنت رايگان نيست
Linker
18 October 2007, 12:09 AM
ارزش داره یه سیم کارت پیام رسان برای اتصال به اینترنت از طریق لپتاب بگیرم ؟ لطفاً نظرتون رو اعلام کنین .
Koorosh
22 November 2007, 06:32 PM
سیم کارت پیام رسان برای آنهایی که اس ام اس باز هستند واقعا مفید هستش . من دو روز پیش خریدم و واقعا خوب بوده در ارسال و دریافت . . . سرعت اینترنتش هم نسبت به خودش و مهمتر از همه نسبت به ایران خوبه اما بنظر من برای لپ تاپ . . .
شاید بیشتر به موقعیت مکانی تون داشته باشه استفاده از اینترنتش !!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.