PDA

View Full Version : راه حل قطعی و بدون دردسر مشکل : ERROR [294] : INVALID VENDER ID

امير سجاد
14 September 2007, 09:27 PM
چه زمانی با این ارور روبرو میشویم ؟

*اگر IMEI گوشیتون دستکاری شده باشه نمیتونید ROM های استاندارد گوشی رو روش نصب کنید

*اگه بخواید ROM استاندارد شرکتهای دیگه رو روی گوشیتون نصب کنید باز هم این ارور جلوی کار رو میگیره

چه زمانی این ارور تبدیل به معضل میشه ؟

همونطور که میدونید رام های دستساز زیادی وجود داره که حتی از رام اصلی شرکتها خیلی بهتره و با نرم افزار اکتیو سینک روی گوشیتون نصب میشه و شاید هیچ وقت نیاز نداشته باشید که رام اصلی نصب کنید. اما اگر مثل من در حین ریختن یکی از این رام های دست ساز به مشکل بخورید بطوری که گوشی با Active Sync به کامپیوتر متصل نشه چه کار میکنید ؟

راه حل

1- این فایل رو دانلود کنید

[Only registered and activated users can see links]

2- فایل exe رام استاندارد گوشی رو که از یکی از سایت های رسمی سازنده گوشی دانلود کردید توسط نرم افزار winrar باز کنید.

3- دو پوشه میبینید ، داخل یکی 1 فایل و داخل دیگری 5 فایل وجود داره. هر 6 فایل رو یک جا در کنار هم کپی کنید.

4- نام فایل exe که دانلود کردید رو تغییر بدید به نام فایل exe داخل پوشه.

5- فایلی دانلود شده رو جایگزین فایل exe داخل پوشه کنید.

6- مطمئن بشید که شارژ گوشی بیش از 50% باشه ، کلیدهای Power و Camera در گوشی رو نگه دارید و کلید ریست رو با قلم بزنید تا صفحه چند رنگ ظاهر بشه ، گوشی رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید و فایل exe رو اجرا کنید. مراحل نصب رو طبق دستور العمل ادامه بدید.

با این روش میتونید رام تمام برندهای مشابه رو روی گوشیتون نصب کنید.

لازم به ذکره که من این رام رو روی گوشی خودم که از سری Prophet هست تست کردم و مشکلم کاملا حل شده...

mohammad51
16 September 2007, 09:01 PM
اين سايت هم ميتونه به شما كمك كنه :icon_cool

akbar_5124
18 September 2007, 11:38 PM
پیرو تاپیک :
گوشی من qteks200 هست . وقتی از ویندوز 2005 به 2006 آپدیت میکردم و فایل os.nb داشت کپی میشد ، دکمه start رو زدم و یه لحظه error داد و قطع شد و با هاردریست هم دیگه بالا نمیاد و اکتیوسینک هم وصل نمیشه تا دوباره آپدیت کنم .
من فایل ویدوز 2006 رو با نام ProphetTouchVII دانلود کردم و محتویات اون یک پوشه و تعدادی فایل بصورت زیر است :

ExtROM
CeCompr_NT.dll
CeCopy.exe
CeReg400.dll
Cert_SPCS.cab
CeRun.exe
ClAttrib.exe
EnableRapi.cab
ExtUnlock.exe
ItsUtils.dll
OS.nb
PDel.exe
PdocRead.exe
PdocWrite.exe
PPut.exe
RoAttrib.exe
Sleep4.exe
Upgrade_ROM.bat
لطفا منو راهنمایی کنید .

امير سجاد
19 September 2007, 01:38 AM
این راه حلی که من نوشتم برای ریختن رام های استاندارد برندهای مختلف کاربرد داره ، رامی که شما دانلود کردید جزو رام های دست ساز (Cook) به حساب میاد...راه حل مشکل مشابه شما رو 24 ساعت نیست که در این پست نوشتم :

سعی کنید مطالب تاپیک ها رو کامل و دقیق بخونید تا دچار سو تفاهم نشید ، در ضمن از امکان جستجوی انجمنها برای تکراری نبودن پستتون کمک بگیرید !

امير سجاد
19 September 2007, 06:10 AM
یک نکته رو فراموش کردم بگم : زمانی که کلیدهای Power+Camera رو میزنید ممکنه به جای اینکه صفحه سه رنگ بشه ، سفید بشه(یا آبی) در اون صورت باتری گوشی رو در بیارید و بزارید 24 ساعت بمونه تا ذخیرش باتری گوشی خالی بشه بعد باتری رو سر جاش برگردونید و دوباره سعی کنید...

mohammad51
20 September 2007, 05:27 PM
پیرو تاپیک :
گوشی من qteks200 هست . وقتی از ویندوز 2005 به 2006 آپدیت میکردم و فایل os.nb داشت کپی میشد ، دکمه start رو زدم و یه لحظه error داد و قطع شد و با هاردریست هم دیگه بالا نمیاد و اکتیوسینک هم وصل نمیشه تا دوباره آپدیت کنم .
من فایل ویدوز 2006 رو با نام ProphetTouchVII دانلود کردم و محتویات اون یک پوشه و تعدادی فایل بصورت زیر است :

ExtROM
CeCompr_NT.dll
CeCopy.exe
CeReg400.dll
Cert_SPCS.cab
CeRun.exe
ClAttrib.exe
EnableRapi.cab
ExtUnlock.exe
ItsUtils.dll
OS.nb
PDel.exe
PdocRead.exe
PdocWrite.exe
PPut.exe
RoAttrib.exe
Sleep4.exe
Upgrade_ROM.bat
لطفا منو راهنمایی کنید .

دوست عزيز

اگر مشكلتون اين طوري حل نميشه ميتونيد ببريدش پاساژعلاالدين زيرزمين مغازه ارتبات برتر با مبلغ 20 هزار تومن مشكلتون رو حل كنيد :icon_cool

scorpiunix
25 September 2007, 12:45 AM
سلام

من فايل مورد نظر رو با اينكه لينكش اشتباه ميباشد پيدا كردم و دانلود كردم.
اما اينطور كه شما مي فرمائيد داخل پچ فايل رام 6 تا فايل بايد باشه كه اين فايلي كه شما قرار داديد با فايل exe اين پچ تركيب بشه. اما متاسفانه رامي كه من از سايت اي ميت دريافت كردم فقط يك فايل exe با حجم حدودا 50 مگابايت ميباشد و فايل هاي ديگر رو در خودش extract ميكنه و نميشه ديگه اين فايلي كه شما قرار داديد رو با اون جايگزين كنم.
لطفا راهنمايي بفرمائيد.

امير سجاد
25 September 2007, 12:51 AM
لینک اصلاح شده پست اول :

امير سجاد
25 September 2007, 01:06 AM
سلام

من فايل مورد نظر رو با اينكه لينكش اشتباه ميباشد پيدا كردم و دانلود كردم.
اما اينطور كه شما مي فرمائيد داخل پچ فايل رام 6 تا فايل بايد باشه كه اين فايلي كه شما قرار داديد با فايل exe اين پچ تركيب بشه. اما متاسفانه رامي كه من از سايت اي ميت دريافت كردم فقط يك فايل exe با حجم حدودا 50 مگابايت ميباشد و فايل هاي ديگر رو در خودش extract ميكنه و نميشه ديگه اين فايلي كه شما قرار داديد رو با اون جايگزين كنم.
لطفا راهنمايي بفرمائيد.
روی فایل EXE که دارید کلیک راست کنید و گزینه Extract Here رو انتخاب کنید ، دو پوشه با نامهای OutputFile و RUU_TOOLS کپی میشه که در اولی یک فایل و در دومی 5 فایل وجود داره ، این 6 فایل رو در یک پوشه کنار هم قرار بدید ، نام فایلی که من برای دانلود قرار دادم رو به نام فایل EXE اصلی که احتمالا ROMUpdateUtility.exe هست تغییر بدید و جایگزین اون فایل کنید.

scorpiunix
25 September 2007, 01:29 AM
امير سجاد عزيز از بابت راهنماييت واقعا ممنونم. مشكلم حل شد و تونستم رام جديد رو نصب كنم.
اميدوارم بتونم جبران كنم.
در اخر يه كمك ديگه ميخواستم از شما و ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنيد.
من از اين صفحه رام جمين رو دانلود كردم: ftp://ftp.clubimate.com/

اما انتظار داشتم بعد از نصب با wm6 رو به رو بشم اما دوباره wm5 نصب شده. البته چند تا برنامه بيشتر از wm5 خودم داره. اما ميشه لينك wm6 خوب براي جمين رو قرار بديد؟
واقعا ممنون از زحمات شما.

امير سجاد
25 September 2007, 01:45 AM
امير سجاد عزيز از بابت راهنماييت واقعا ممنونم. مشكلم حل شد و تونستم رام جديد رو نصب كنم.
اميدوارم بتونم جبران كنم.
در اخر يه كمك ديگه ميخواستم از شما و ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنيد.
من از اين صفحه رام جمين رو دانلود كردم: ftp://ftp.clubimate.com/

اما انتظار داشتم بعد از نصب با wm6 رو به رو بشم اما دوباره wm5 نصب شده. البته چند تا برنامه بيشتر از wm5 خودم داره. اما ميشه لينك wm6 خوب براي جمين رو قرار بديد؟
واقعا ممنون از زحمات شما.
رام استانداردی بر پایه WM6 از طرف آیمیت برای جمین هنوز ارائه نشده... فقط رامهای دستساز موجودند که من در این باره دیروز در یک پست برای شما توضیح دادم :

من تعجب میکنم شما حتی جوابی که به سوال خودتون هم داده میشه چک نمیکنید ؟ :icon_roll

scorpiunix
25 September 2007, 01:52 AM
اخه اسم برديد فقط ! بعد شك داشتم مثل اين 5 باشه ! گفتم لينك بديد اگر زحمتي نيست خلاص بشيم!‌!!:icon_neut
ايشالا جبران ميكنم كمكتون رو....
من مدير تيم ايكس مورس هستم (Hacking & Security ) تشريف بياريد در خدمتيم !

hs_tbr
28 September 2007, 03:23 PM
ببخشید من یه فروم دیگه از شما سوال کردم .. پاس دادید اینجا
من که رام رو کاملاً ریختم و اکتیوسینک هم میشه ... فقط می خوام downgrade کنم به WM5 تا WM6 v رو بریزم باید این کارو کنم ..یا رام WM5 رو بریزم ... و آیا این ریختن ها روی حافظه رام تاثیر داره ..منظورم اینه فضایی رو از این حجم اندک رامها تو PPC اشغال می کنه... اگه اینجوریه زیاد با این رام ها بازی نکنم ... )-; ...ممنون

mohammad51
28 September 2007, 06:01 PM
اخه اسم برديد فقط ! بعد شك داشتم مثل اين 5 باشه ! گفتم لينك بديد اگر زحمتي نيست خلاص بشيم!‌!!:icon_neut
ايشالا جبران ميكنم كمكتون رو....
من مدير تيم ايكس مورس هستم (Hacking & Security ) تشريف بياريد در خدمتيم !

دوست عزيز

من متوجه مشكل شما نشدم تا بتونم كمكي كنم:icon_cool

mohammad51
28 September 2007, 06:05 PM
من که رام رو کاملاً ریختم و اکتیوسینک هم میشه ... فقط می خوام downgrade کنم به WM5 تا WM6 v رو بریزم باید این کارو کنم ..یا رام WM5 رو بریزم ... و آیا این ریختن ها روی حافظه رام تاثیر داره ..منظورم اینه فضایی رو از این حجم اندک رامها تو PPC اشغال می کنه... اگه اینجوریه زیاد با این رام ها بازی نکنم ... )-; ...ممنون

دوست عزيز

اگر شما ميخواهيد به رام wm5 برگردونيد بايد رام كه تو تاپيك wm6 براي برگردوندن به wm5 گذاشته شده رو نصب كنيد :icon_cool

امير سجاد
29 September 2007, 02:48 AM
شما رو پاس ندادم عزیزم ، راهنماییتون کردم !

راه حل ریختن رام آیمیت روی گوشیتون رو میتونید توی این تاپیک پیدا کنید...سایر سوالات شما رو هم جناب محمد پاسخ دادند و من ضرورتی ندیدم که تکرار کنم.

hs_tbr
29 September 2007, 07:02 PM
رام WM5 رو تو تاپیک WM6 ندیدم ... یعنی بود لینکش خرابه ... تو اونجا هم گفتم ... حالا رام جمین رو دارم دانلود می کنم تا اونو روی qtek بریزم ... :icon_cool
امیر سجاد ؟ اون تاپیک کجا هستش .. فک کنم یادت رفته هایپرلینک کنی(یا اینکه منظورت همین تاپیکه .. ) ...ممنون:icon_arro:icon_mad:

mohammad51
29 September 2007, 08:04 PM
رام WM5 رو تو تاپیک WM6 ندیدم ... یعنی بود لینکش خرابه ... تو اونجا هم گفتم ... حالا رام جمین رو دارم دانلود می کنم تا اونو روی qtek بریزم ... :icon_cool
امیر سجاد ؟ اون تاپیک کجا هستش .. فک کنم یادت رفته هایپرلینک کنی(یا اینکه منظورت همین تاپیکه .. ) ...ممنون:icon_arro:icon_mad:

دوست عزيز

اين كه رام جمين رو ميگيري خوبه اون تاپيكي رو كه اميرسجاد عزيز ميگفت همينه كه الان در اون پست زديد و ايشون زحمت كشيده پست شما رو جابه جا كرده :icon_cool

nana6321
16 October 2007, 12:49 PM
سلام
من يك مشكل دارم نمي دونم تاحلا اين سوال رو كسي مطرح كرده يا نه
گوشي من (mda vario (imate k-jam هستش خواستم wm6 روش نصب كنم
اما بعد از نصب ويندوز ديگه گوشيم بالا نيومد
وقتي روشن مي كنم همون صفحه اول كه IPL و SPL و OS نوشته شده مي مونه و ديگه هيچ
حتي Activesync هم اونو نمي شناسه
به گفته شما من گوشيمو به wm5 دانگريد كردم اما باز هم به همين شكل بود
بردم پيش تعمير كار گفت كه اشكال از وندر اي دي گوشيته
حالا من نمي دونم اشكال چيه و چطور ميشه حلش كرد
اگه ممكنه منو راهنمائي كنيد:cool_phalls_37:

امير سجاد
16 October 2007, 01:13 PM
به همون روش که گفتم WM5 رو ریختید و تا انتها هم نصب شد ولی گوشی بالا نیومد ؟!

nana6321
16 October 2007, 02:05 PM
بله من رام wm5 ريختم كه به عكس يه ليوانه موقعه بالا اومدنه
اما بازهم نشد

امير سجاد
16 October 2007, 02:16 PM
باتری گوشیتون رو در بیارید بزارید 24 ساعت بمونه دوباره با گرفتن کلیدهای Power و Camera وارد صفحه سه رنگ بشید و امتحان کنید ، اگر باز هم نشد من چیزی به ذهنم نمیرسه اما قطعا مشکل از VENDER ID Error نیست.

nana6321
16 October 2007, 03:10 PM
اقا بذار از اول توضيح بدم ببين اصلا چه بلائي سره گوشيم اومده
گوشي من mda vario يا همان imate k-jam كه ماله شركته T-mobile
روش wm5 كه مال T-mobil نصب بود
من خواستم wm6 روش نصب كنم
اول اومدم clear storeg را از رو گوشيم انجام دادم
بعدش موقعه كه امد بالا جائي كه مي خواست alige كنم Activesync به صورت Guest به گوشي وصل شد
من فايل نصب ويندوز رو زدم كه از تويه cmd اجرا ميشه
من ويندوزه cross bow ورژن 4.0.0.2 رو نصب كردم
اما بعد از ريست كردن گوشيم ديدم كه ورژن os عوض شده اما ديگه بالا نمي ياد
همان طور كه گفتم حتي Active sync هم گوشي رو نمي شناخت
من گوشيمو به wm5 دانگريد كردم
اما خبري نشد
من rom رو هم update كردم نه به اين روشي كه شما گفتيد
اما باز هم نشد
حالا گوشيم پيشه تعمر كاره
اون ميگه اشكال از vender id گوشيمه ميگه موقع نصب ويندوز پيغام ميده كه vender id گوشيت خاليه و من نمي تونم باهاش ارتباط برقرار كنم
حالا به اين روشي كه شما در پست اولتون گفتيد ميشه گوشيمو راه بندازم
يا نه مشكلش چيزه ديگه ايه
اگر شما فهميدي مشكلش چيه لطفا راه حلشو به من بگيد

mohammad51
16 October 2007, 03:27 PM
اقا بذار از اول توضيح بدم ببين اصلا چه بلائي سره گوشيم اومده
گوشي من mda vario يا همان imate k-jam كه ماله شركته T-mobile
روش wm5 كه مال T-mobil نصب بود
من خواستم wm6 روش نصب كنم
اول اومدم clear storeg را از رو گوشيم انجام دادم
بعدش موقعه كه امد بالا جائي كه مي خواست alige كنم Activesync به صورت Guest به گوشي وصل شد
من فايل نصب ويندوز رو زدم كه از تويه cmd اجرا ميشه
من ويندوزه cross bow ورژن 4.0.0.2 رو نصب كردم
اما بعد از ريست كردن گوشيم ديدم كه ورژن os عوض شده اما ديگه بالا نمي ياد
همان طور كه گفتم حتي Active sync هم گوشي رو نمي شناخت
من گوشيمو به wm5 دانگريد كردم
اما خبري نشد
من rom رو هم update كردم نه به اين روشي كه شما گفتيد
اما باز هم نشد
حالا گوشيم پيشه تعمر كاره
اون ميگه اشكال از vender id گوشيمه ميگه موقع نصب ويندوز پيغام ميده كه vender id گوشيت خاليه و من نمي تونم باهاش ارتباط برقرار كنم
حالا به اين روشي كه شما در پست اولتون گفتيد ميشه گوشيمو راه بندازم
يا نه مشكلش چيزه ديگه ايه
اگر شما فهميدي مشكلش چيه لطفا راه حلشو به من بگيد

دوست عزیز

کدوم تعمیر کار این صحبت رو با شما کرده؟کجا بردید برای تعمیر؟

nana6321
16 October 2007, 03:31 PM
من بچه اهواز هستم وبردم يه تعمير كار همين جا
اگه شما فكر مي كنيد مشكلش چيزه ديگه اي لطفا راهنمائيم كنيد
من چطور ميتونم درستش كنم
اصلا تاحالا كسي بوده كه اين مشكل رو داشته باشه
اگه داشته چطور تونسته حلش كنه
من كه ديگه از گوشيم قطع اميد كردم

mohammad51
16 October 2007, 04:03 PM
من بچه اهواز هستم وبردم يه تعمير كار همين جا
اگه شما فكر مي كنيد مشكلش چيزه ديگه اي لطفا راهنمائيم كنيد
من چطور ميتونم درستش كنم
اصلا تاحالا كسي بوده كه اين مشكل رو داشته باشه
اگه داشته چطور تونسته حلش كنه
من كه ديگه از گوشيم قطع اميد كردم

دوست عزیز

از این نوع موارد زیاد پیش اومده اولین پیشنهادی که میکنم اینه که تاپیک رو خوب بخونید و طبق دستورات دوست خوبم امیر سجاد دادن عمل کنید مشکلتون حل میشه اما اگر نشد بهترین اینه که ببریدش پیش یک تعمیر کار خوب چون چیزی که اون تعمیر کار بهتون گفته درست نیست و شاید هم میخواد از شما پول بیشتری بگیره درضمن اگر تعمیر کار بهتری سراغ دارید ببرید تا مشکلتون رو حل کنه :icon_cool

roland
18 October 2007, 06:10 AM
سلام دوست عزیز آقای امير سجاد ([Only registered and activated users can see links])
خیلی‌ ممنون از بابت این که مارو راهنمائی‌ می‌کنین
راستش من کا جم دارم و tnt 5 ریختم روی گوشیم،
بد از اتمام کار گوشی‌ دیگه بالا نیومد و روی صفحه spl موند ، چند تا رم از fbt.clubimateگرتفم اما
همش به error 296 بخورد کردم،الان هم از هر طریقی‌ که گوشیمو روشن می‌کنم صفحه 3 رنگ ظاهر می‌شه
که نوشته spl 2.20 ipl 1.01
فایل ROM Updater By Amir Sadjad دنلود هم کردم . تمام رآم هائی‌ که از سایت گرفتم همش توی‌
1 فولدر ا کسترکت میشن،
متاسفانه چیزائی‌ که درباره OutputFile و RUU_TOOLS نديدم
لطفا منو رهنمائی‌ کنین تا بتونم این رم عوض کنم

البته آقا سجاد ناگفته ناماند که سیستم به من error 296 میده

امير سجاد
18 October 2007, 08:19 PM
اون چند تا رام که گرفتید برای K-JAM بود ؟ فایل EXE که از سایت آیمیت گرفتید با winrar باز کردید و این دو پوشه OutputFile و RUU_TOOLS رو ندیدید ؟ هر 6 فایل در یک فولدر قرار دارند ؟ فایلی که من قرار دادم جایگزین فایل اجرایی رام اصلی کردید ؟

roshak
2 January 2008, 12:31 PM

...]

2- فایل exe رام استاندارد گوشی رو که از یکی از سایت های رسمی سازنده گوشی دانلود کردید توسط نرم افزار winrar باز کنید.

3- دو پوشه میبینید ، داخل یکی 1 فایل و داخل دیگری 5 فایل وجود داره. هر 6 فایل رو یک جا در کنار هم کپی کنید.

5...

من این اررور رو با HTC Touch دارم، یعنی رام کوک ریختم بدون unlockو باقی قضایا...
اول می خوام بدونم این مشکل منو حل می کنه؟

2- رام اورجینال HTC Touch (P3450, Elf) d کسی می دونه از کجا باید بگیرم؟ تا حالا 5 تا دانلود کردم!!
3- یکیش که می خوره اورجینال باشه (exe) فولدر توش نیست، فایل ها و Util در هم هستند! (نگا. عکس)، منظورتون از جایگزین کردن exe همون RomUpdateUtility.exe هست؟؟؟

متشکرم

امير سجاد
2 January 2008, 06:36 PM
من این اررور رو با HTC Touch دارم، یعنی رام کوک ریختم بدون unlockو باقی قضایا...
اول می خوام بدونم این مشکل منو حل می کنه؟

2- رام اورجینال HTC Touch (P3450, Elf) d کسی می دونه از کجا باید بگیرم؟ تا حالا 5 تا دانلود کردم!!
3- یکیش که می خوره اورجینال باشه (exe) فولدر توش نیست، فایل ها و Util در هم هستند! (نگا. عکس)، منظورتون از جایگزین کردن exe همون RomUpdateUtility.exe هست؟؟؟

متشکرم
1- احتمالا بله
3- بله با همون فایل جایگزین کنید.

s_m_s
27 January 2008, 12:38 AM
برنامه ایی که میتونید با اون گوشیایی که نمیشه روش رام دباره نصب کرد را فلش کنید
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
از کارایی های دیگه این برنامه اینه که به شما امکان میده رام گوشی را از تریغ اس دی کارت نصب کنید تنها کافیه فایل با پسوند ان بی اق را کپی کنید در حافظه جانبیه گوشی امکان داره رو بعضی از گوشیا جواب نده که برا اونم باز راه های دیگه هست:lover::lover::lover::lover::lover::lover::love r::lover::lover::lover::lover::lover::lover:

mohammad51
7 February 2008, 02:23 PM
برنامه ایی که میتونید با اون گوشیایی که نمیشه روش رام دباره نصب کرد را فلش کنید
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
از کارایی های دیگه این برنامه اینه که به شما امکان میده رام گوشی را از تریغ اس دی کارت نصب کنید تنها کافیه فایل با پسوند ان بی اق را کپی کنید در حافظه جانبیه گوشی امکان داره رو بعضی از گوشیا جواب نده که برا اونم باز راه های دیگه هست:lover::lover::lover::lover::lover::lover::love r::lover::lover::lover::lover::lover::lover:

دوست عزیز

ایا این روش استفاده کردید و امتحانش رو پس داده یا فقط معرفی شده و بدون این که خودتون این کار رو انجام داده باشید دارید عنوان میکنید:icon_cool

s_m_s
7 February 2008, 10:58 PM
سلام من با این برنامه تا حالا چنتا گوشیه بیریک شده را برگردوندم عالی جواب میده شک نکنید فقط کار باهاش یزره سمجی می خواد قلق داره

mohammad51
9 February 2008, 09:23 AM
سلام من با این برنامه تا حالا چنتا گوشیه بیریک شده را برگردوندم عالی جواب میده شک نکنید فقط کار باهاش یزره سمجی می خواد قلق داره

دوست عزیز

اگر کاری که قلق داره شما به طور کامل توضیح بدید تا دوستان اگر خواستند استفاده کنن به مشکل برنخورن مثل همین کاری که امیرسجاد عزیز انجام دادن و در مورد روشی که خودشون کفتن کاملا توضیح دادن:icon_cool

رضا رنجبر
12 March 2008, 07:18 PM

*اگر IMEI گوشیتون دستکاری شده باشه نمیتونید ROM های استاندارد گوشی رو روش نصب کنید

*اگه بخواید ROM استاندارد شرکتهای دیگه رو روی گوشیتون نصب کنید باز هم این ارور جلوی کار رو میگیره

همونطور که میدونید رام های دستساز زیادی وجود داره که حتی از رام اصلی شرکتها خیلی بهتره و با نرم افزار اکتیو سینک روی گوشیتون نصب میشه و شاید هیچ وقت نیاز نداشته باشید که رام اصلی نصب کنید. اما اگر مثل من در حین ریختن یکی از این رام های دست ساز به مشکل بخورید بطوری که گوشی با Active Sync به کامپیوتر متصل نشه چه کار میکنید ؟

راه حل

6- مطمئن بشید که شارژ گوشی بیش از 50% باشه ، کلیدهای Power و Camera در گوشی رو نگه دارید و کلید ریست رو با قلم بزنید تا صفحه چند رنگ ظاهر بشه ، گوشی رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید و فایل exe رو اجرا کنید. مراحل نصب رو طبق دستور العمل ادامه بدید.

لازم به ذکره که من این رام رو روی گوشی خودم که از سری Prophet هست تست کردم و مشکلم کاملا حل شده...

سلام ممنون از راهنمائيتون منم گوشيم جازجم (رام) رو هم از خود سايت آيميت گرفتم ولي وقتي باwinrar بازش ميكنم دو پوشه نيست 7عدد فايل هست كه 3 تا از 7تاexe هستند من 3 بارامتحان كردم و هر بار فايل رو جايگزين يكي كردم اما موفق نشدم ممنون ميشم اگر كمكم كنيد تا گوشيمو درست كنم يه سوالم داشتم فايل شما 1.80 كيلوبايت بود ديگه

امير سجاد
13 March 2008, 07:23 AM
سلام ممنون از راهنمائيتون منم گوشيم جازجم (رام) رو هم از خود سايت آيميت گرفتم ولي وقتي باwinrar بازش ميكنم دو پوشه نيست 7عدد فايل هست كه 3 تا از 7تاexe هستند من 3 بارامتحان كردم و هر بار فايل رو جايگزين يكي كردم اما موفق نشدم ممنون ميشم اگر كمكم كنيد تا گوشيمو درست كنم يه سوالم داشتم فايل شما 1.80 كيلوبايت بود ديگه
معمولا فایل رو باید در جای فایلی به نام RomUpdateUtility.exe قرار بدید ، فایل هم مطمئن باشید که سالمه و توسط بسیاری از دوستان تست شده.

رضا رنجبر
13 March 2008, 01:10 PM
سلام مجدد آقا اينكاري كه گفتيد روي kjam جواب داد اما روي جازجم جواب نميده كلا روي صفحه سفيد قفل ميشه صفحه رو سه رنگ ميكنم اما هيچ رامي رو قبول نميكنه چيزي به ذهنتون نميرسه

امير سجاد
13 March 2008, 07:51 PM
متاسفانه تا حالا با این گوشی کار نکردم و اطلاعات دقیقی ازش ندارم....امیدوارم دوستان دیگه بتونن راهنماییتون کنند.

mohammad51
28 March 2008, 08:18 PM
سلام مجدد آقا اينكاري كه گفتيد روي kjam جواب داد اما روي جازجم جواب نميده كلا روي صفحه سفيد قفل ميشه صفحه رو سه رنگ ميكنم اما هيچ رامي رو قبول نميكنه چيزي به ذهنتون نميرسه

دوست عزیز

در مورد فکر کنم باید یک بار هارد اسپیل کنید و بعد این کار رو انجام بدید فکر کنم جواب بده:icon_cool

oxydiom
3 April 2008, 03:39 PM

راه حل

فایلی که برای دانلود گذاشتین نیست... لطفا دوباره آپلود کنید :icon_surp

mohammad51
3 April 2008, 05:52 PM
امير سجاد عزیز

لطفا این فایل رو دوباره اپلودش کنید تا ذوستان بتونن ازش استفاده ببرن:icon_cool

امير سجاد
7 April 2008, 03:30 AM

قبلا در همون صفحه اول لینک اصلاح شده... این هم لینک دانلود از طریق آپلودسنتر سایت :

amin_atefizs
4 May 2008, 11:43 PM
سلام
من گوشیم i-teq xbond هستش
رام آپگرید گیگابایت آی 120 رو زدم روش کامل و بدون مشکل نصب شد ولی دیگه گوشیم بالا نمیاد!!!!!
حتی وقتی میخام فرمتش کنم تا 2تا خونه پر میشه یهو ارور میده!!! میگه formad fdsk 2 failed!!
هر کاری که بگید کردم ولی نشد که نشد!
بردم جمهوری تعمیر کاره گفت بایوس گوشیت مشکل پیدا کرده باید عوض بشه!!!!
هزینشم 150 تومان میشه!!!
من خواستم با این برنامه امتحان کنم ولی فایل رام آپگرید اصلی گوشیم هیچگونه فایل اجرایی با پسوند .exe نیست!
پسوندش nb0 هستش!
میگید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

lover
4 May 2008, 11:56 PM
i-teq مثل بقیه پاکت پی سی ها ROM upgrade نمیشه ها بلکه بایستی رام را در کارت حافظه بریزی و hard reset بکنی تا آپگرید بکنتش

amin_atefizs
5 May 2008, 11:13 AM
خوب حالا چاره چیه؟ باید چیکار کنم تا گوشیم 2باره زنده بشه؟

mohammad51
5 May 2008, 11:45 AM
خوب حالا چاره چیه؟ باید چیکار کنم تا گوشیم 2باره زنده بشه؟

دوست عزیز

شما باید یک با رام کامل گوشیتون رو دانلود کنید بعد روی استریج کارتتون بگذارید و بعد استریج کارتتون رو داخل گوشی بگذارید و نصب کنید امیدوارم مشکلتون به این طریق حل بشه:icon_cool

adsl2007
26 May 2008, 02:38 PM
بعد از انجام دستورات پست اول در هنگام نصب رام در 95% می ماند و ارور اینکه توانایی خواندن فایل NBFرا می دهد
لطفا پاسخ دهید.

امير سجاد
26 May 2008, 05:06 PM
بعد از انجام دستورات پست اول در هنگام نصب رام در 95% می ماند و ارور اینکه توانایی خواندن فایل NBFرا می دهد
لطفا پاسخ دهید.
گوشیتون چیه ؟
چه رامی رو دارید نصب میکنید ؟
شماره ارور ؟
آیا تمام مراحل رو به درستی انجام دادید ؟

adsl2007
26 May 2008, 06:33 PM
گوشیتون چیه ؟
چه رامی رو دارید نصب میکنید ؟
شماره ارور ؟
آیا تمام مراحل رو به درستی انجام دادید ؟

گوشی آیمیت جمین می باشد.
رام JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship است.
شماره ارور خاطرم نیست اما در متن ارور ایراد از فایل NBF گرفته شده که می گوید قابل خواندن نمی باشد.
تمام مراحل پست اول.

امير سجاد
26 May 2008, 07:46 PM
گوشی آیمیت جمین می باشد.
رام JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship است.
شماره ارور خاطرم نیست اما در متن ارور ایراد از فایل NBF گرفته شده که می گوید قابل خواندن نمی باشد.
تمام مراحل پست اول.
فکر میکنم رامی که دانلود کردید مشکل داشته باشه.

من معمولا از این رام کیوتک استفاده میکنم که خیلی خوب و سریع هست ، به شما هم پیشنهاد میکنم این رو تست کنید :

adsl2007
26 May 2008, 07:57 PM
فکر میکنم رامی که دانلود کردید مشکل داشته باشه.

من معمولا از این رام کیوتک استفاده میکنم که خیلی خوب و سریع هست ، به شما هم پیشنهاد میکنم این رو تست کنید :

هدف من از نصب رام اصلی آیمیت برگرداندن آرم آیمیت می باشد فکر نکنم با این رامی که شما معرفی کردید این کار امکان پذیر باشد.

امير سجاد
28 May 2008, 10:09 PM
هدف من از نصب رام اصلی آیمیت برگرداندن آرم آیمیت می باشد فکر نکنم با این رامی که شما معرفی کردید این کار امکان پذیر باشد.
برای عوض کردن آرم لازم نیست ویندوز رو عوض کنید ، یادمه در سایت XDA تاپیکی بود که انواع آرمها رو برای استفاده آماده کرده بودند. اونجا جستجو کنید حتما پیداش میکنید.

adsl2007
2 June 2008, 10:46 AM
برای عوض کردن آرم لازم نیست ویندوز رو عوض کنید ، یادمه در سایت XDA تاپیکی بود که انواع آرمها رو برای استفاده آماده کرده بودند. اونجا جستجو کنید حتما پیداش میکنید.

لطف کنید لینکشو اینجا قرار دهید.

lover
2 June 2008, 12:32 PM
لطف کنید لینکشو اینجا قرار دهید.

تاپیک را منحرف نکنید در قسمت پرسش و پاسخ تقاضای خودتان را دوباره مطرح بکنید

petros_q
12 June 2008, 03:35 PM
من روي jasjar با اين ارور مواجه ميشم:
ERROR 100 : MODEL ID ERROR
البته اين رام رو كه اورجينال JASJAR هست ، چندين بار بدون هيچ دردسري ريختم،اما اين دفعه بعد از ريختن اون ، برنامه از من مراحل RECOVERY رو خواست، انجام دادم ، ولي ديگه گوشيم بالا نيومد.
حالا به نظر شما Hard spl جواب ميده، در حلي كه بنده توي jasjar اصلا SPL مشاهده نكردم

امير سجاد
12 June 2008, 09:00 PM
من روي jasjar با اين ارور مواجه ميشم:
ERROR 100 : MODEL ID ERROR
البته اين رام رو كه اورجينال JASJAR هست ، چندين بار بدون هيچ دردسري ريختم،اما اين دفعه بعد از ريختن اون ، برنامه از من مراحل RECOVERY رو خواست، انجام دادم ، ولي ديگه گوشيم بالا نيومد.
حالا به نظر شما Hard spl جواب ميده، در حلي كه بنده توي jasjar اصلا SPL مشاهده نكردم
اگر در حین ریختن رام اصلی گوشی با هرگونه اروری که مشخصات رو چک میکنه مواجه شدید شاید روشی که اینجا توضیح دادم(پست اول تاپیک رو بخونید) به دردتون بخوره. در مورد Hard SPL این گوشی من اطلاعات کافی ندارم و این تاپیک هم در باره این موضوع نیست.

Y@SH@R
13 June 2008, 01:26 AM

از آنجا که با استفاده از نرم افزاری که برای رام گوشی های Universal نوشته شده است, CID چک نمی شود, لذا نیازی به شکستن این قفل نبوده و می توانید به راحتی رام را بر روی گوشی خود نصب نمایید.
به همین دلیل چنین برنامه ای تا کنون برای این گوشی تولید نشده که با آن بتوان قفل CID را شکست.

petros_q
15 June 2008, 01:44 AM
دوستان
من تا به حال چندین بار این رام رو روی این گوشی ریحتم و کاملا عالی کار میکرد. ولی اینبار احتمالا به خاطر جابجای های متعددی که انجام دادم .سورس برنامه دچار مشکل شده و به همین علت رام ناقص نصب شد.
به هر حال این مشکل اتفاق افتاده
رام های کوک شده wm 6 & 6.1 هم تا 8٪ نصب میشن ولی بعد دستور به recovery میدن.
الان با این مشکلات چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر فراوان از همه اساتید.:icon_cry:
البته بنده فکر میکنم ROM دستگاه به علت رام نصفه اب که روش نصب شد.دچار مشکل شده و دیگه عملیات نصب رام رو قبول نمیکنه
اگر ممکنه در مورد فلش کردن HARDWARE ROM توضیح بفرمایید.
راستی 1 مشکل دیگه:وقتی دستگاه رو SOFT RESET میکنم.تا زمانی که دکمه های "_"رو نگرفتم(همون HARD RESET خودمون) یا "CAMERA+LIGHT +POWRE" که این هم برای BOOTLOADER هست, دستگاه بالا نمیاد.

امير سجاد
15 June 2008, 07:25 AM
دوستان
من تا به حال چندین بار این رام رو روی این گوشی ریحتم و کاملا عالی کار میکرد. ولی اینبار احتمالا به خاطر جابجای های متعددی که انجام دادم .سورس برنامه دچار مشکل شده و به همین علت رام ناقص نصب شد.
به هر حال این مشکل اتفاق افتاده
رام های کوک شده wm 6 & 6.1 هم تا 8٪ نصب میشن ولی بعد دستور به recovery میدن.
الان با این مشکلات چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر فراوان از همه اساتید.:icon_cry:
البته بنده فکر میکنم ROM دستگاه به علت رام نصفه اب که روش نصب شد.دچار مشکل شده و دیگه عملیات نصب رام رو قبول نمیکنه
اگر ممکنه در مورد فلش کردن HARDWARE ROM توضیح بفرمایید.
راستی 1 مشکل دیگه:وقتی دستگاه رو SOFT RESET میکنم.تا زمانی که دکمه های "_"رو نگرفتم(همون HARD RESET خودمون) یا "CAMERA+LIGHT +POWRE" که این هم برای BOOTLOADER هست, دستگاه بالا نمیاد.
رام اصلی گوشیتون رو دانلود کنید ، گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید و این رام رو نصب کنید. اگر در هنگاه نصب با اروری مواجه شدید از دستور العمل این تاپیک استفاده کنید.

در ضمن تاپیک مربوط به مشکلات رام این هست :

petros_q
15 June 2008, 09:53 PM
من این رام رو از سایت ایمیت گرفتم و رام اصلیه
کاری که شما فرموده بودید رو انجام دادم
در نهایت تمامی این کارها رو انجام دادم.ولی نشد که نشد

petros_q
16 June 2008, 01:25 AM
با فایل شما error 208 ظاهر میشه