PDA

View Full Version : راهنمایی برای خرید مموری کارت برای جمین

soheil86
13 September 2007, 04:46 PM
با سلام

دوستان میخوام برای گوشیم ( جمین ) یه مموری کارت بگیرم.

توی یه سایت خوندم که تا 2 گیگا بایت بیشتر ساپورت نمیکنه توی بخش قیمت انواع کارتهای حافظه هم جناب اصغر گفتن که تا 2 گیگا بایت رو ساپورت میکنه.
ولی من چند جا توی فرومهای خارجی دیدم که تا 4 گیگ هم استفاده کرده بودن و مثل اینکه بعضی ها شونم یه سری مشکل با دوربین داشتن.

حالا میخوام دوستان کمک کنن و بگن ببینم چه مدلی با چه سرعتی رو پیشنهاد میکنن و همچنین از دوستان کسی 4 گیگ رو استفاده کرده که ببینیم مشکلات دوربین و داره یا نه؟

اصغر
13 September 2007, 05:50 PM
سلام

البته من اصلاح كنم كه من اطلاع درستي از اين موضوع ندارم فقط مي دانم و مطمئنم كه كارت SD با ظرفيت 4 گيگ وجود ندارد و از 4 گيگ به بالا مي شود SDHC و چون اين گوشي طبق اطلاعات سايت GSM Arena اين فرمت (SDHC ) رو ساپورت نمي كنه پس قاعدتن نبايد بشه 4 گيگ روش گذاشت.

البته يه چيزي هم بگم اگر 4 گيگ SD در بازار ديديد بدانيد كه تقلبي و غير قانوني است چون مطابق پروتكلي كه همه ي توليد كنندگان معتبر مموري امضا كرده اند 2 گيگ در هر دو فرمت وجود دارد ولي زير 2 گيگ فقط SD و بالاي 2 گيگ فقط SDHC بايد توليد شود.

lover
15 September 2007, 05:15 PM
نحوه تعویض مموری کارد و ماکزیمم حافظه ای که ساپورت میشود ([Only registered and activated users can see links])

یک اخطار برای عدم جستجو

........................................
SDHC تا 32 گیگا بایت تولید میشه
خود من SD از نوع SDHC با ظرفیت 4 و 8 گیگ دارم که جمین قبلی ام تا 4 گیگ را ساپورت میکردش