PDA

View Full Version : Operation Flash Point

hm712
12 September 2007, 06:47 PM
Operation Flash Point

این یک بازی توپ نسبتا قدیمی هست که البته الان ظاهرا نسخه جدیدش (۲) باید اومده باشه که بنده دیگه بعلت مشغلهء فراوان و کمبود اطلاعات اطلاع موثقی ازش ندارم. اگر کسی اطلاعی داشت گزارش کنه لطفا.
اما من میخوام دربارهء ورژنهای قبلش صحبت کنم که هنوز هم قابل بازی کردن هستن و میتونم ادعا کنم که هنوز هم کل ویژگیهایی که در این بازی یافت میشه در هیچ بازی دیگری اینطور درخشنده ظاهر نشده.
این بازی یک شبیه ساز نظامی هست - Millitary Simulator
و در چند مقولهء بازیهای رایانه ای جای میگیره و به چند صورت قابل بازی کردن هست. هم FPS هست و هم ویزگیهای استراتژیک داره و چند نوع دیگه که یادم نیست!!
ریالیتی (واقعگرایی) این بازی بسیار بالاست؛ گرچه در حالت تازه کار تنظیمات به نفع بازیگر هست (شما اغلب با یک تیر (تفنگ) نمیمیرید (معمولا سه تا لازمه!!)). اما بازهم ریالیتی در کل بسیار بالاست.
مواظب باشید که اگر زیادی زخمی بشید، ممکنه مجبور باشید بقیهء بازی رو به فرم خوابیده ادامه بدید و دستتون هم میلرزه و نمیتونید خوب هدفگیری کنید!!

سیستم VBS ارتش ایالات متحده برای آموزش سربازان بر انجین این بازی بنا شده و جداگانه گسترش و پیشرفت داده شده ظاهرا؛ این نسخه و سیستم در دسترس عمومی نیست. این حروف سرنام اصطلاح Visual Battlefield System هست.
این بازی توسط عده ای طراحی شده که خودشون سابقهء نظامی در ارتش چک رو داشتن.
سفارش دهنده ظاهرا کدمسترز هست و دولاپرها BI Studio - اگر درست نوشته باشم البته.
تطابق مشخصات و عملکرد اون با واقعیت نظامی به تایید مقامات نظامی عالی رتبهء رسمی رسیده.

من مدتها این بازی رو بازی کردم. چیز برای گفتن زیاد دارم راجع بهش. هرچی یادم میاد بطور خلاصه براتون میگم.

یک نسخهء مخصوص ایکس باکس هم چند وقت پیش داده بودن که چیزهایی بهش اضافه شده بود ولی بازهم ورژن جدید که مدتها وعدش رو میدادن نبود و همون ورژنهای قبلی بحساب میاد.

این بازی از اون دسته بازیهایی هست که باید یادش بگیرید و روش کار کنید و قابلیتهاش رو کشف کنید و طرز بازی کردنش رو؛ بعد از اون این پتانسیل رو خواهید داشت که مدتهای مدید باهاش سرگرم بشید (البته توصیه میکنم به اندازه و سهمیه بندی روزانه بازی کنید!!)
سعی کنید ازش چیز یاد بگیرید؛ چون واقعا این چیزی فراتر از یک بازیه. اون خود واقعیته! بارها توسط آتش و نارنجک و موشک خودی کشته شدم!!

شما میتونید تنهایی بازی کنید، جزویی از یک دسته باشید که فرمانده ای داره، یا خودتون فرمانده باشید. یک گروه میتونه حداکثر ۱۲ نفر باشه. یعنی شما به ۱۱ نفر میتونید طیف وسیعی از فرمانها رو بدید. البته نیاز نیست فرمان بدید اگر اینکار رو دوست ندارید؛ اونها دنبال شما میان و کارهای عادی رو خودکار انجام میدن. ممکنه هر تعداد از این افراد در هر وسیله ای مثل تانک یا بالگرد و جیپ و هرچیزی که فکرش رو بکنید باشن یا بعدا بهشون دستور سوار شدن به وسایل خودی یا حتی دشمن رو بدید.

AI در این بازی بسیار بالا و واقعگراست. ازش شگفت زده خواهید شد. گرچه در هر بازی باگهایی گاها مضحک دیده میشه که طبیعی هست، ولی درکل هوشمندی بازیگران رایانه ای بسیار چشمگیره. دشمنی که شما رو دور میزنه؛ سربازانی که زیکزاک حرکت میکنن و زدنشون احتیاج به مهارت بالایی داره و بعضی وقتها غیرممکن هست تا از تیررس شما خارج میشن در نهایت.
خیلی وقتها حتی نمیفهمید که از کجا و چطور شما رو زدن! و هرگز بدون تجربهء حداقل یکبار مرگ، نمیتونید ازش جلوگیری کنید، گرچه بهترین کماندو باشید اما بازهم حداقل مقدار کمتری این شانس رو دارید! این واقعیت جنگه و واقعیت زندگی.
فکر میکنم بعد از این بازی از طرفداران صلح بشید!!

طیف جنگ افزارهای این بازی بسیار چشمگیره:

تفنگ خودکار - شکاری!! - نارنجک - حتی انواع مین! - نارنجک انداز دستی و پایه دار - توپ - مسلسل سبک و سنگین - تپانچه - یوزی - تفنگ دورزن دوربین دار - ... هرکدوم چند نوع! و چیزهای دیگه ای که شاید یادم رفته باشه.
راستی تفنگ لیزری رو استفاده نکنید! مال سال ۲۰۵۰ هست و بدرد این بازی نمیخوره؛ نامردی هم هست و بازی رو بیمزه هم میکنه! یک Addon غیررسمی هست.

اتوموبیل شهری - جیپ پاجرو - هامر - روسی - آمریکایی - کامیون شهری و نظامی - اتوبوس! - دوچرخه - موتورسیکلت ....

انواع تانک و نفربر - ضدهوایی متحرک ...

هواپیمای شهری - جنگی - بمب افکن و شکارگر تانک - بالگردهای شهری و نظامی (انواع مختلفی برای هردو سمت) رزمی و نفربری ... حتی وسایل هوایی تک نفرهء توپدار ...

سلاحهای ضدتانک و ضدهوایی تک نفره - نوع سبک و سنگین

کلی اشیاء مختلف از میز گرفته تا پلهای بزرگ... سنگر ... جسد زیر پارچه! ...

اوه اگر بخوام همه رو لیست کنم خیلی میشه؛ فقط اونایی رو که ذهنم یاری کرد و معمولا تست یا استفاده کردم گفتم بعنوان نمونه فقط.

البته تعداد قابل توجهی از این وسایل و جنگ افزارها رو علاقمندان یا منابع رسمیتری بصورت Addon ساختن که میشه دانلود کرد و به بازی اضافه کرد. من تعداد قابل توجهی از اونها رو دارم و هرکس نسخهء آخر و کاملترین که GOTY Edition هست (GOTY به معنای Game Of The Year) رو بخواد حاضرم رایگان براش به همراه اونها ارسال کنم؛ البته اینکار رو نهایت برای دو سه نفر میتونم انجام بدم. چون این بازی تاجایی که من دنبالش بودم و حتی تا نزدیک سفارش خریدش از انگلستان پیش رفتم، در ایران کمیاب و ناشناخته هست و نسخه های قدیمی و ناقص و باگدار ازش زیاد هست (که خودم شخصا خریدم).
آخرین نسخه ۱.۹۶ هست و باید GOTY باشه.

بهانه و فیلمنامهء این بازی یاغی شدن یک ژنرال روس هست که ارتش کوچکی رو در دست داره؛ اون چند جزیرهء کوچک رو اشغال میکنه و مجهز به چند موشک اسکاد هست. ناتو و آمریکا با این گروه درگیر میشن و میخوان از جزیره ها بیرون و خودشون و تهدیدهاشون رو خنثی و نابود بکنن.
تقریبا حال و هوای جنگ سرد یا مدتی بعد از فروپاشی شوروی رو به ذهن میرسونه و سلاحها در بازی پایه، مال اون زمان هستن که کمی قدیمی هست، ولی بخوبی کار میکنن و چنین شبیه سازی دقیق در زمان خودش و حتی تا مدتهای بعد و حتی تا امروز، در این سطح و گستردگی در هیچ بازی ای سابقه نداشته بنظر بنده.

وسعت جزایر این بازی مهیب هست و بدون محدودیت میتونید به هرجاش برید. اگر توش گم بشید میتونید پای مونیتور مدتها بدوید و بجایی نرسید!!
یکی از جذابیتهای این بازی برام همین بوده. میشه از جنگ فرار کرد و توی جنگل یا هرجای دیگه اونقدر فکر کرد و نقشه چید تا زیر پا علف سبز بشه!!
هیچ قیدی برای روش و زمان پایان بردن مرحله ای نیست، مگر اینکه طراح مرحله محدودیت ایجاد کرده باشه که این در بخشی از مراحل خود بازی دیده میشه. اما شما میتونید خودتون هرچی میخواید درست کنید!!

بله؛ یکی از قدرتهای این بازی که درواقع علت ابدی شدنش هست (نگاهی بکنید فرومها و کاربرانش هنوز فعال هستن (نخستین ریلیز بازی در ۲۰۰۱ بوده)) Mission Editor قدرتمند و کامل اون هست که در خود بازی تعبیه شده و جزیی از اون هست؛ بطوریکه شما یک محیط رو با چند کلیک میتونید درست کنید و حتی بدون سیو کردنش با یک کلیک وارد اون بازی بشید.

شما میتونید مرحله های بسیار ساده و مبتدی رو با چند کلیک و بدون هیچ دانش تخصصی ای راجع به بازی درست کنید؛ و میتونید تا حد اسکریپت نویسی و درست کردن مراحل کامل حرفه ای پیش برید.
بنده گاهی فقط مراحلی درست میکردم که خودم رو جایی قرار میدادم که فقط میدان جنگ رو تماشا کنم و بازیگران رایانه ای دوطرف، نمایش بی نقصی از یک جنگ واقعی رو مثل فیلم سینمایی نشون میدادن.
با اسکریپت نویسی حتی دید خودم (دوربین) رو میتونم روی هر شیء یا وسیله و فردی ببرم. فرضا از دم هواپیمای درحال پرواز خودی یا دشمن میتونم صحنهء پرواز و درگیری رو تماشا کنم و با زدن کلیدهایی به دید خودم یا شیء دیگری سویچ کنم.
پس این فقط بازی ای نیست که لازم باشه شما بازی کنید!! شما میتونید بازی رو تماشا کنید و حتی باهاش فیلم درست کنید!!

خیلی چیزها از این بازی میدونم. مطمئنا بخش بزرگ و مهمی رو هنوز بیاد نیاوردم. اگر کسی خواهان بود بیشتر میگم که چرا این بازی کم نظیر و شاید بی نظیره حتی تا امروز و اگر تونستید معادل تمام قابلیتهاش رو در بازی دیگری پیدا کنید به بنده هم اطلاع بدید.

حتی برای این بازی ببر وحشی درست کرده بودن!! (جل الخالق!). البته کمی کلک زده بودن و خیلی اصولی نبود و اگر دقت میکردید ببرها وقتی به شما نزدیک میشدن و پاچهء شما رو میچسبیدن (مثل سگ!!) شروع به تیراندازی با تفنگ ضعیف بی صدایی میکردن تا یک دفعه کشته نشید!
درواقع ببرها جنگ افزار نظامی بودن از دید بازی، و موجودات زنده و چیزی مثل گاز گرفتن در بازی پیش بینی نشده. ببرها تانک بودن! (بهشون تیر بزنید و نزدیک باشید صدای برخود تیر به فولاد رو هم میشنوید!!). اونها حتی خدمه دارن. مواظب باشید فکر نکنید رفتید شکار و بجاش مرتکب قل آدم بشید!! ببرها غرش هم میکردن و بسیار وحشتناک بودن و وقتی میمردن خون هم میریخت دور و برشون.
این نکته رو محض تفریح گفتم. این یک Addon غیررسمی هست که استفاده ازش توصیه نمیشه و نیاز به تنظیماتی هم داره. باید مقداری مستندات بخونید برای استفاده از بعضی ابزارهای این بازی؛ زبان انگلیسی شما باید قوی باشه. سربازان همه با رادیو باهم در ارتباط هستن و لحظه به لحظه گزارش میدن و دستور میگیرن.
هواپیمای ب۵۲ هست بطور مثال یا سلاح ناپالم که اینها رو نمیشه بدون اسکریپت نویسی کمی استفاده کرد. البته با ب۵۲ میشه کارهایی کرد و پروازش راحته، ولی اینقدر بزرگه که دور زدنش نصف جزیره رو میگیره!

مواظب موشکهای اتمی هم باشید. قدرت و هیبت انفجار اتمی شما رو شوکه میکنه و احتمالا اگر در فاصلهء مناسب یا پناهگاه مستحکمی نباشید بلافاصله کشته میشید. ضمنا گرد و خاک و تشعشع زیادی داره که کارت گرافیک شما رو به چالش میکشه. البته فکر نمیکنم با گرافیکهای امروزی مشکلی باشه.
موشک اتمی بطور رسمی در این بازی نبوده و اینهم یک Addon هست. زیاد از Addon هایی که رسمی نیستن و ممکنه با منطق و محدودیتهای بازی تطابق نکنن انتظار نداشته باشید. بطور مثال درختهای تنومند (معمولا در جنگلهای بزرگ) رو نمیشه حتی با بمب اتمی هم خراش انداخت!!
اما یکبار دیدم چطور بمب اتمی چند تانک چند ده تنی رو چندصد متر شوت کرد و مچاله شده و سوخته افتادن داخل دریا!!
دو نوع موشک اتمی داریم؛ استراتژیک و تاکتیکی. استراتژیک برای خودکشی دسته جمعی هست یا قتل عام و دیوانگی شیطانی که بشریت رو بباد فنا میده!!
ولی تاکتیکی رو میشه بر علیه تروریستها بکار برد!!!

خوب شد گفتم؛ یادتون باشه قبل از شروع بازی گزینه های گرافیک رو بشناسید و خوب برای سیستم خودتون تنظیم کنید. بطور مثال بازی میتونه تا ۵ کیلومتر دورتر رو نشون بده که در این حالت پردازش سی پی یو بسیار سنگین هست و بنده با یک ای ام دی ۲۰۰۰ و کارت گرافیک قدیمی ۶۴ مگ حتی نمیتونم این گزینه رو تست کنم و با رسیدن به نصفه هاش سیستم تقریبا متوقف میشه.
گرافیک بازی بطور پیشفرض ممکنه کمتر از توان سیستم شما تنظیم شده باشه؛ پس سری بهش بزنید.

این بمبهای اتمی زیاد کاربرد ندارن و ناجوانمردانه هم هستن؛ محیط زیست رو هم داغون میکنن؛ پس لطفا افراط نکنید!!

یادتون باشه در این بازی شما شخصیت واقعی خودتون رو نشون میدید ;)

شما میتونید از هر جنگ افزار و وسیله ای از اف۱۶ گرفته تا دوچرخه استفاده کنید. البته همونطور که گفتم بعضی Addon های غیراستاندارد ویژگیهای مضحکی دارن که نباید از روی اونها روی بازی قضاوت کنید. شما بازی خودتون رو بکنید و به چیزهای غیرواقعی ای که پیش میاد زیاد توجهی نکنید؛ تاثیر چندانی در بازی هم ندارن. ضمنا خیلی وسایل زیاد بدردی نمیخورن. مثلا سرعت پای شما از سرعت دوچرخه بیشتر هست در اون تپه و جنگل ها.
بهرحال ابتدا که بازی رو نصب میکنید فقط اجزای رسمی و استاندارد روش هستن و ضمنا تقریبا کاری جز توی کف موندن ازتون برنمیاد :D
ولی غصه نخورید. من حتی یک رفرنس و منوال برای اسکریپت نویسی مرحله هاش خوندم و گاهی چیزهایی رو بعد از مدتها بازی تازه فهمیدم. این بیشتر از یک بازیه و بدرد حرفه ایهای رایانه و حتی برنامه نویسها میخوره.

راستی گفتم و بازم یادم افتاد. محیط این بازی بیشتر دشت و جنگل و دهکده و شهرها و خانه ها کلبه های کوچک به فرم اروپایی هست. زمین اغلب سبزه و بوته و درختچه داره. انواعی از اونها پناهگاه های طبیعی خوبی هستن که میشه توشون کاملا غیب شد (همینطور دشمن شما!!).

بازی چند جزیره داره، با محیطهای مختلف؛ یکی دوتاش توپه برای بازی. یک جزیره هم که سراسر خشک و کویر تقریبا یکنواخت هست بدرد تست مرحله سازی میخوره و احتمالا یکی از اهداف تعبیش همین بوده.

خب زیاد روده درازی کردم. فعلا خدانگه دار...

hm712
13 September 2007, 05:53 PM
ظاهرا مدیریت محترم عنوان جستار رو ویرایش کردن؛ اشکالی نداره و درسته. فقط اشاره کنم که این بازی بین علاقمندانش به OFP هم معروف هست و این سرنام رو خیلی جاها حتی منابع معروف استفاده میکنن بعلت اختصار و طولانی بودن نام اصلی بازی.

خب بازم کمی درمورد این بازی میخوام براتون بگم تا حال کنید. بازی به این میگن!! یه بازی ابدی و تمام نشدنی (البته بطور نسبی!!).

Mission Editor این بازی بهترین Mission Editor در زمان خودش شناخته شده و هنوز هم بنده فکر نمیکنم روی دستش چیزی اومده باشه به این قدرت و کمال و در عین حال ساده و سریع و آماده داخل خود بازی.
قابلیتهای بسیار زیادی دراختیار شماست؛ تنها برای برنامه های خاص و پیشرفته مجبورید اسکریپت بنویسید؛ اما بسیاری کارهای جالب و هوشمند دیگه رو میشه براحتی و بدون خارج شدن از محیط بازی در همون محیط با کمی حوصله و چند کلیک و تایپ انجام داد.
بنده مرحله های زیادی ساختم. اما اکثر اونها مرحله های کامل نبودن و صرفا برای یک بازی جدید و هیجان انگیز و متفاوت ایجادشون میکردم و فقط چیزهایی رو که بهشون نیاز داشتم توش میذاشتم.
برای روشن کردن قابلیتهای جالب و قدرتمند Mission Editor کم نظیر این بازی به چنتا از کارهایی که بسادگی میشه انجام داد و به ذهن میرسه و خودم پیاده کردم اشاره میکنم.
فرضا شما میتونید هر ترکیبی از نیروهای پشتیبانی رو درجایی قرار بدید و هروقت که احساس نیاز کردید اونها رو با زدن چند دکمه فراخوانی بکنید- به اینصورت که با دوبار زدن دکمهء صفر که برای فرستادن پیغامهای رادیویی هست و بعد شمارهء عنوان مورد نظر رو از منوی پیدا شده انتخاب میکنید.
البته سیگنالهای رادیویی محدود هستن و دقیقا یادم نیست؛ ولی معمولا بحد کفایت هست تعدادش و شما کار بیشتری ندارید پیش از اینکه پیروز یا کشته بشید!!
مثلا میتونید یک فروند هلیکوپتر آپاچی و یک کبرا داشته باشید در جایی، و یک جوخهء تانک هم در جای دیگه، و جای دیگه هم یک گروه سرباز کامل (سربازها، سرباز ضدتانک، تیربارچی، ...)؛ بعد هروقت که احساس نیاز به هرکدوم از این نیروها کردید میتونید با کد رادیویی هرکدوم رو به نوبت مورد نظرتون انتخاب کنید تا به طرف مکان تعیین شده روی نقشهء بازی حرکت کنن و به یاری شما بیان.
بنده یک مرحله ساخته بودم که وقتی میخواستم پشتیبانی رو صدا میکردم و یک گروه سرباز تازه نفس رو بالگردی میاورد و جایی در نزدیکی محدودهء دشمن فرود می آمد و سربازان پیاده شده وارد جنگ میشدن. بسیار جالب و جذاب از آب درآمده بوده و هروقت نمیتونستم خودم به تنهایی از پس دشمن بربیام و یا همهء سربازان خودم کشته شده بودن و بنده زنده مونده و درجایی مخفی شده بودم، این گروه پشتیبانی رو خبر میکردم تا دشمن رو از پا دربیارن!

میتونید برای انتقال گروه خودتون از اولین صحنهء درگیری به ماموریت در مکان دیگه، درخواست بالگرد بکنید (از مورد اول کمی حرفه ای تر هست و نکات ریزی داره و دقت و دانش بیشتری میخواد).

براحتی میتونید برای هر وضعیتی عملیات مختلف قرار بدید تا بصورت خودکار انجام بشه. مثلا اگر تانک گروه شما منهدم شد، یک عده سرباز پیاده به کمک شما بیان، یا حتی هواپیمای دشمن بیفته پایین!!
همونطور که گفتم Mission Editor این بازی و امکاناتش کم نظیره اگر بی نظیر نباشه، و تقریبا هرکاری رو که در انجین بازی پیش بینی شده باشه میشه باهاش انجام داد.
هر سرباز، تانک و هر شیء در این بازی مشخصات و وضعیت های مشترکی دارن مثل زنده بودن یا نبودن (وجود یا تخریب) که میشه ازشون برای فعال کردن هر عملکرد دلخواهی استفاده کرد. حتی میشه سربازها رو غیب کرد و سر از جای دیگه در بیارن!! (البته اینمورد استاندارد نیست و یک ترفندی داره).
میخواید وقتی روی زمین هستید ناگهان سر از هلیکوپتر درحال پرواز دربیارید؟!! همهء اینکارها شدنی هست.

حضور دشمن یا دوست در یک محدوده که توسط شما تعیین میشه قابل شناسایی و پاسخگویی هست. میشه آژیری رو به صدا درآورد؛ و حتی آهنگ دلخواهی رو پخش کرد و ...
نوشتن متن روی صفحه.
تغییر مهمات و تجهیزات.

میتونید با تشخیص دشمن توسط سربازان خودتون عملیاتی رو فعال کنید.
همهء اینها میتونه خودکار یا دستی باشه بنا به انتخاب شما.

قابلیتهای این بازی و تجهیزات و اشیاء موجود درش بسیار زیاده و بنده تنها اونهایی رو که استفاده کرده بودم و یادم بود گفتم. خیلی بیشتر هست و خب خیلی چیزها رو هیچقوت استفاده نمیکنید ولی اگر بخواید هست.
اگر تنها جنگ افزارهای این بازی رو لیست کنم میبینید که چه لیست بلندبالایی میشه. البته بخش قابل توجهی هم بصورت Addon هست که از خوب تا ضعیف دارن (در طراحی). مینهایی که به هوا میپرن و منفجر میشن! تاحالا درکدوم بازی دیدید؟ حالا شما میتونید اینها رو خودتون هرجایی که میخواید نصب کنید. البته بنده با اینطور چیزها هم زیاد کار نکردم؛ چون حوصله میخواست و کمی تایپ و تفکر.
بهرحال اینقدری چیز در این بازی هست که عمر و فرصت بازیگر توی بازی اغلب کفاف نمیده که بیشتر از چنتاش رو ببینه!!

یک چیز جالب که دیدم و اسکریپت آمادش موجود هست، آتش توپخانه بود که شما میتونید بصورت خودکار یا دستی فراخوانی کنید. خیلی جالب بود و با اینکه حقیقتا توپخانه ای وجود نداشت، اما صحنه و کیفیت ایجاد شده دقیقا آتش توپخانهء خودی یا دشمن رو میتونه شبیه سازی کنه.
این توپخانه به این طریق ساخته شده بود که در محدودهء مشخصی که میشه تنظیمش کرد یا حتی رندوم انتخاب بشه، در فاصلهء بالا روی هوا نارنجک هایی ایجاد میشن (با فواصل زمانی دلخواه و بازهم بنا به نیاز رندوم) که به پایین میفتن و منفجر میشن. مکان این نارنجکها هم رندوم ایجاد میشه تا دقیقا حالت تصادفی اصابت گلولهء توپخانه رو ایجاد کنه. از نظر دیداری این حقه اصلا پیدا و ضایع نیست و بعکس بسیار کارا و واقعی بنظر میاد.
فقط میخواستم بگم که مرحله سازی این بازی چقدر قدرت و انعطاف داره که حتی از مرزهای امکانات خود بازی هم فراتر بردتش.

یک نکتهء دیگه هم دربارهء علت علاقهء خودم به این بازی رو که قبلا فراموش کردم بگم اینجا یادم افتاد و اون محیط این بازی هست که بنده خیلی دوستش دارم. یعنی همون زمین سبز، علف و بوته و درختچه و زمین دشت و تپه ها و پستی و بلندیهاش که تجربهء جالبی از بازی رو به انسان میده و ضمنا حال و هوای شاد و طبیعت رو داره.
مثل جنگ پارتیزانی میشه دقیقا عمل کرد و گاهی یک سرباز پارتیزان میتونه یک گروه نظامی زبده رو با بهره گیری از امکانات طبیعی به زانو دربیاره.

امیدوارم نظر شما رو راجع به این بازی در اینجا ببینم. نظر شما باعث امیدواری بنده است.
با تشکر از همهء خوانندگان این جستار و پستهای نسبتا طولانی بنده.

به امید فرصت ها و دوستیهای الهی.

hm712
15 September 2007, 01:18 AM
خب؛ بجاست که چند عکس از این بازی رو درج کنم.
البته این اسکرین شاتها رو خودم گرفتم. تصاویر با کیفیت تری در وب باید باشه.
توجه کنید که بیشتر این تصاویر مربوط به ورژنهای غیر آخر این بازی (۱.۹۶) هست که با CWC مشخص کردم و اونهایی که مال GOTY هست رو با همین عبارت مشخص کردم.
کیفیت تصاویر هم بنا به کمی فشرده سازی و کاهش حجم مقداری کمتر شده. در ورژن آخر کیفیت محیط، درختان و بوته ها و بعضی چیزهای دیگه خیلی بهتر شده. ضمنا سیستمی که عکسها روش گرفته شدن قدرت پردازشی و گرافیکی کافی نداشته و اینها در کیفیت متوسط یا پایینتر نهایت گرافیک بازی هستن.
این تصاویر رو فقط بعنوان یک نمونه و تصور از کلیت محیط بازی براتون میذارم.
تصاویر مربوط به نسخه ای بنام Cold War Crisis هست. فکر میکنم اولین نسخهء این بازی.

CWC
تصویر از داخل کابین بالگرد AH1 معروف به Cobra:
[Only registered and activated users can see links]

CWC
تانک ام ۱:

CWC
تصویری از دید تک تیرانداز:

GOTY
انفجارکلاهک اتمی (حاصل از اصابت یک موشک اسکاد):

CWC
تانک تی ۸۰ روسی:

CWC
حضور در داخل یک دهکدهء:

CWC
دستهء سربازان در دهکده:

GOTY
بالگرد AH64 معروف به آپاچی:

CWC
بالگرد روسی MI26 معروف به Hind در حال شلیک در شب:

یکی از خوبیهای این بازی و ورژن هایی که بنده بازی کردم اینه که مصالحهء گرافیک و حرکت و تجربهء بازی بسیار خوبی داره بنظر بنده.
حرکت و صحنه ها بقدر مطلوبی روان و چابک و سبک صورت میگیرن. برای سیستمهای متوسط خوبه.

اینم تصویری از ویکیپدیا - تانک تی ۸۰ و عرصهء نبرد:

------------------------------------------

مقاله ویکی پدیا راجع به این بازی:

این اطلاعات هم راجع به ورژن ۲ این بازی (ریلیز در 2008):

احتمالا وقتی بیاد بازم کولاک درکاره و یک بازی بی نظیر و خاص رو خواهیم داشت. اینطور که نوشته تاکنون هیچ بازی شبیه ساز نظامی ای درحد این بازی ساخته نشده.
برای ورژن قبلی هم بنده شخصا معادلی براش ندیدم. گستردگی و ریالیتی بسیار بالا و امکانات پیشرفتهء مرحله سازی و غیره این بازی رو بی نظیر کرده و محدوده ای رو دربرمیگیره که تقریبا هیچ بازی دیگری در اون یافت نمیشه.

hm712
18 September 2007, 05:03 PM
اینهم منوال مربوط به مرحله سازی بازی که توسط عده ای از علاقمندان تهیه شده. به زبان انگلیسی هست البته.
فقط این رو بنده خیلی وقت پیش دانلود کردم؛ اگر بگردید نمیدونم شاید منوال آپدیت شده باشه یا کاملتر یا ...
بهرحال این منوال نحوهء آدرس دهی بعضی لینکهای بیشتر صفحاتش اشکال داشت که بنده اصلاح کردم.

VIGO
21 September 2007, 09:06 PM
Download :

hm712
11 April 2008, 02:25 PM
آخرین تاریخ اعلام شده برای Release نسخهء ۲ رسمی این بازی، زمستان ۲۰۰۸ هست.

به احتمال زیاد بازی شگفت انگیزی خواهد بود؛ فعلا اسکرین شاتهایی رو ازش میتونید در اینترنت پیدا کنید. کیفیت گرافیک بالایی داره.
اما پیش بینی/ادعا شده که بازهم مثل OFP1، یک بازی منحصر به فرد و بی نظیر خواهد بود. میشه گفت کاملترین و وسیعترین شبیه ساز نظامی.