View Full Version : مشکل در لپ تاپ
am!n
11 September 2007, 04:56 AM
سلام دوستان-من یک لپ تاپ توشیبا مدل u200 دارم که جدیدا وسط کار کردن دستگاه کامل قفل میکنه و فقط صفحه بصورت قفل شده می مونه/و تنها راه خاموش کردن با دکمه ی خاموش-یعنی تنها دکمه ای که کار می کنه دکمه ی خموش روشنه-
نکته:جدیدا از هایبرنت زیاد استفاده می کنم.
hooman62
11 September 2007, 11:34 PM
امین جان با درود بر شما
احتمال خیلی زیاد به خاطر یک برنامه هست که البته میتونه ویروس باشه اما من با اطمینان به شما میگم هایبرنت هیچ مشکلی برات ایجاد نمیکنه و عملا اطلاعات رم بر روی هارد کپی میشه و سپس سیستم خاموش میشه و با روشن شدن دوباره سیستم این اطلاعات از هارد به رم انتقال پیدا میکنه اگر هم میخواهی از لحاظ سخت افزاری تست کنی لپتاپ شما را نمی دونم اما DELL اگر یادم باشه تا روشنش کنی یا تو تنظیمات بایوس بود یا اگر یادم باشه کلید F11 یا F12 را میزدی تا کلیه قطعات را تک تک تست کنی مثل رم و کارت گرافیک و...
کافیه دفترچه لپتاپت را یک مرور کنی
kevin_m_bb
12 September 2007, 01:23 AM
من هم vaio fe 690 p08 دارم که از ویندوزش یه بار dvd ریکاوری گرفتم منتها رو dvd کلی خط و خش افتاده و چون آپتیک dvd rom هم یه مقدار ضعیفه نمی تونه اصلا ویندوز رو دوباره بریزه
اگه می شه کمکم کنید چون چند وقته لب تاپم بی مصرف شده:icon_cry:
am!n
12 September 2007, 09:37 AM
معین جان سی دی لپ تاپت را در مجتمع پایتخت می فروشن-منم برام این اتفاق افتاد-20 هزار تومان دادم یه سی دی ویندوز لپ تاپم را بم داد...
kevin_m_bb
12 September 2007, 01:35 PM
معین جان سی دی لپ تاپت را در مجتمع پایتخت می فروشن-منم برام این اتفاق افتاد-20 هزار تومان دادم یه سی دی ویندوز لپ تاپم را بم داد...
همون ویندوز اورجیناله؟؟از چه فروشگاهی گرفتید؟؟
Nomad
12 September 2007, 02:59 PM
دوستان مگه با لپتاپ هاتون dvd حاوی ویندوز اورجینال رو تحویل نگرفتید .... !!؟؟
معمولا تو لپتاپها یه فضای 2 گیگا بایتی مخفی هستش که هیچ وقت نباید به هیچ طریقی پاک بشه ( مثله فرمت و تغییر پارتیشن و ... ) ... دوست عزیز @minkh ... شما همچین کاری کردی ؟ برای هایبر نیت هم هیچ مشکلی نیستش و شما میتونی فایلهای اسجاد شده رو پاک کنی و دوباره هایبرنیت رو فعال کنی ( با فرض اینکه مشکل از هایبرنیت باشه ) .
am!n
12 September 2007, 06:49 PM
همون ویندوز اورجیناله؟؟از چه فروشگاهی گرفتید؟؟
نمی دونم -خیلی حولی حولی بود.اصلا خاطرم نیست.کل پایتخت را زیر و رو کردم تا یه مغازه داشت.همون ویندوز اورجیناله.
دوستان مگه با لپتاپ هاتون dvd حاوی ویندوز اورجینال رو تحویل نگرفتید .... !!؟؟
من لپ تاپم را چون از چین خریدم ویندوزش چینی بود-بخاطر همین رفتم سی دی اورجینال زبان انگلیسیش را خریدم.
Nomad
12 September 2007, 07:30 PM
حالا درست شد یا نه .... ؟
am!n
12 September 2007, 09:43 PM
Nomad جان ممنون از پیگیری شما-من کار خاصی انجام ندادم-آخه تا 2 ماه هیچ مشکلی نداشت.
البته از 60 گیگم 45 گیگش پره-می تونه مورد از این باشه؟
kevin_m_bb
16 September 2007, 04:48 PM
راه حل رو پیدا کردم
در هنگام بوت شدن تو وایو اگه کلید f10 رو فشار بدید بدون سی دی به طور اتوماتیک دویاره ویندوز روی سیستم ریخته می شه
Nomad
16 September 2007, 05:20 PM
ممکنه همین باشه که دوست عزیزمون کوین ... فرمودن .
از پر بودن هارد یا هایبرنیت که نیست ... من دارم پرس و جو میکنم ...
mohammad51
17 September 2007, 11:30 AM
امین خان
این مطالبی رو که شما عنوان میکنی میتونه مشکل سخت افزاری باشه و هم میتونه مشکل ویندوزتون باشه که البته بیشتر مشکلات هاردوری این مسائل رو پیش میاره حالا من یک سئوال از شما دارم و اون اینه که ایا بعد از اینکه دوباره بالا میاد مدت زیادی کار میکنه یا نه در عرض 10-15 دقیقه دوباره هنگ میکنه؟
alireza_shd
18 September 2007, 12:35 PM
برای نصب ویندوز رو لپتاپتون خیلی راحت اقدام کنید . مثل pc یک dvd خوب گیر بیارید و ویندوز را نصب کنید. فقط موقع نصب از سریال اصلی که زیر دستگاه وجود داره استفاده کنید.
ایراد دستگاه امین خان مشکوک به داغ کردن cpu یا gpu هست. اطمینان پیدا کن فن دستگاه درست کار کنه. امیدوارم مشکلت حل بشه
Nomad
18 September 2007, 10:23 PM
یه احتمال قوی همینه که علیرضا جان میفرماین ...
در مورد ویندوز هم حتما مراقب باشید که موقع تهیه ، نسخه ی اصلی و مخصوص Laptop رو بگیرید ...
ATOS
26 October 2007, 05:31 PM
من LapTop TOSHIBA A105-S4014 دارم و نمیدونم این قطعه چیه و کارش چیه؟:icon_razzیه چیزی شبیه اینفرارد هست:icon_evil
http://i23.tinypic.com/6dwdxs.jpg
http://i21.tinypic.com/o5yi4g.jpg
.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند:icon_excl
hooman62
26 October 2007, 10:59 PM
به احتمال 99.5 در صد اینفرارد میباشد کافیه تو system information ببینی اینفرارد روش هست یا نه
start-> all programs-> Accessories->System Tools->System Information
bromideh
31 December 2007, 02:44 PM
آقا چطوري ميشه روي يه لپ تاپ با ويندوز 2000 (كه فقط يه درايو C) داره دوباره ويندوز ريخت؟ آخه ويندوز خودش خرابه و مشكل داره؟
Dunker
13 March 2008, 01:42 AM
سلام دوستان-من یک لپ تاپ توشیبا مدل u200 دارم که جدیدا وسط کار کردن دستگاه کامل قفل میکنه و فقط صفحه بصورت قفل شده می مونه/و تنها راه خاموش کردن با دکمه ی خاموش-یعنی تنها دکمه ای که کار می کنه دکمه ی خموش روشنه-
نکته:جدیدا از هایبرنت زیاد استفاده می کنم.
برای منم که SONY VAIO VGN-NR160N دارم دقیقا همین مشکل پیش میاد که کلید پاور رو 5 ثانیه نگه میدارم تا خاموش بشه! از هرکی پرسیدم راه بهتری بلد نبود.
(مطمئنا این مشکل به ویروس یا برنامه خاصی بر نمیگرده)
smail
13 March 2008, 11:35 AM
آقا چطوري ميشه روي يه لپ تاپ با ويندوز 2000 (كه فقط يه درايو C) داره دوباره ويندوز ريخت؟ آخه ويندوز خودش خرابه و مشكل داره؟
بوت را بزار رو cd با cd بوت XP بيا بالا و درايو c را فرمت كن و باقي ماجرا هم كه ديگه معلوم است
Computer
4 April 2008, 03:07 AM
سلام لب تاپ ام موقعی گرم میشه. گرم که نه داغ میشه خاموش میکنه.
چرا داغ می کنه. حتی روی سطح صاف که می زارم.
چی کار کنم؟
hooman62
5 April 2008, 02:06 AM
دوست عزیز بهترین راه استفاده از فن های مخصوص لپتاپ میباشد
شکل آن شبیه یک صفحه مستطیل شکل است که داخل آن 2 تا 3 فن کوچک تعبیه شده که با یک سیم که سوکتش یو اس بی است انرژی مورد نیاز برای گردش فن ها را بدست می آورد . لپتاپ روی این صفحه قرار میگیرد
قیمتش حدودا 12 تا 20 هزار تومان است
kelark
7 April 2008, 07:18 AM
دوست عزیز بهترین راه استفاده از فن های مخصوص لپتاپ میباشد
شکل آن شبیه یک صفحه مستطیل شکل است که داخل آن 2 تا 3 فن کوچک تعبیه شده که با یک سیم که سوکتش یو اس بی است انرژی مورد نیاز برای گردش فن ها را بدست می آورد . لپتاپ روی این صفحه قرار میگیرد
قیمتش حدودا 12 تا 20 هزار تومان است
آقا عکسی ، قیمتی دارید از این مدل فن ها بزارین ؟ من توی بازار شیراز قیمت کردم از 30 تومن به بالا بود !! ( نمی دونم هر کی یه چیز میگه ! ( کولر ، کولرپد، ... )
GUESS
23 May 2008, 01:11 PM
سي دي رام لپ تاپ من بعضي سي دياي پر رو خالي نشون ميده و ميگه 702 مگ از 702 مگت خاليه !
رايت رو هم مورد داره
يه كمي رايت ميكنه و بعد سي دي رو ميده بيرون و ازوز ميده
البته نوع سي دي خامم تاپ پرينكوئه
يكي از بچه ها ميگفت پرينكو بهتره تا تاپ پرينكو و شايد مربوط به اون باشه
دي وي دي خام رو هم مورد داره
ديتا رايت رو ارور ميده
ولي يه خام ديگه دارم كه اون رو زايت ميكنه
لپ تاپ سونيه و رايترم فوجيستوده فكر كنم
مال خود لپ تاپه
اميدي هست؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.