PDA

View Full Version : کارت اعتباري شبكه هوشمند (شماره تماس 900)

آرمان
8 February 2005, 02:13 AM
کارت اعتباري شبكه هوشمند(شماره تماس 900)

>>ديگه هزينه مكالمات شخصيتون رو به خانوادتون تحميل نكنيد! يك كارت بخريد خودتون هزينه اون رو بدين ديگه قبض تلفن آخر ماه آبروتون رو نميبره!!!!!!!!!!!!!!

براي استفاده از اين سرويس ،بايد کارت هاي اعتباري به مبلغ 20 هزارريال را از دفاتر امورمشترکين و خدمات ارتباطي يا بخش خصوصي تهيه کرد(10٪ تخفيف مكالمه در نظرگرفته شده است) و سپس با يک تلفن معمولي(همگاني –ثابت )مي توان با هر نقطه از کشور يا خارج از کشور يا حتي داخل شهر تماس بر قرار نمود و هزينه تماس از کارت اعتباري مربوطه کسر مي شود .پس از خريد کارت دو شماره شامل يک شماره 10 رقمي که شماره کارت است ويک شماره چهاررقمي که رمز عبور است روي کارت نوشته شده که براي برقراري ارتباط مورد استفاده قرلر مي گيرد.
براي برقراري ارتباط ابتدا بايستي شماره يا عدد 900 را روي هر نوع تلفن (همگاني يا ثابت )که کد ورودي به شبکه هوشمند مي باشد را شماره گيري کرد سپس با توجه به تذکرات راهنما باانتخاب شماره يک (فارسي )2(انگليسي)3(عربي)زبان مورد نظر را انتخاب کرد. سپس شماره کارت مندرج در کارت اعتباري را وارد کرده و کليد پوند(#)و بعد از آن رمز عبور را وارد کرده و سپس کليد پوند (#)را فشار دهيد و در نهايت شماره مخاطب را وارد کرده و کليد پوند (#) را فشار دهيد.

اطلاعات بيشتر در سايت مخابرات

payamix
8 February 2005, 11:52 AM
كالر آي دي غير فعاله ؟! كسي ميدونه ؟ :P

پارسا
8 February 2005, 12:07 PM
تا امروز صبح ساعت 4 كه يه دوستي به من زنگ زد كار مي كرد ... بعدش نمي دونم

Nima1989
8 February 2005, 09:38 PM
payamix,
الكارت كالر ايديش غير فعاله
دبيت كارت شماره شركت رو ميندازه